hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2014

trening

Kommenter her

 Jeg føler meg mildt sagt ikke helt på topp etter vaksinene, min venstre arm kunne like gjerne ha veid 30 kg akkurat nå! De fleste av oss har vel tatt stivkrampesprøyte, og den pleier å gi en lignende effekt. I følge mine google-egenskaper kommer jeg til å ha vondt i armen i ett par dager, det kunne ikke ha kommet på ett dårligere tidspunkt! Men til tross for dette klarte jeg å holde min rutine med å ta treningsøvelser her på rommet, hehe. Jeg har begynt med å trene rumpe, rygg og mage ganske hardt med enkle øvelser som kan gjøres hjemme, og begynner å se resultateter nå etter en måned :-) I morgen skal jeg riktignok øke repitisjonene mine, da får vi se på hvor lenge denne motivasjonen varer . . Enn så lenge er jeg fornøyd! 
Jeg har holdt på å fikse meg en god stund, når venstre arm ikke vil bevege seg tar alt plutselig så mye lengre tid. Men, det var utrolig nok litt gøy å legge sminke idag! Denne er fra romwe.com. Jeg innså etter å ha sett igjennom utallige sminkevideoer på youtube, at man faktisk trenger et bredt utvalg av sminkekoster for å få en bra look etterhvert. Det skal bli spennende for meg å prøve litt etterhvert! 

 

 Ellers, så er det jo ny episode på Søndag! Og jeg gjør nå ett nytt forsøk på å gi dere gratis sumo, ettersom ikke så mange av dere fikk til sist gang. Dette gjelder altså gratis sumo i en måned! Dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet etter den første måneden, er det selvfølgelig helt okei og man trenger ikke betale noe♥ Man kan faktisk se tv2 bliss direkte på SUMO, så da kan dere som ikke har bliss hjemme se BLOGGERNE samtidig som alle andre - klokken 20:00 på søndag. Trykk på bildet for å komme til siden! 

Det er gøy å ha noe å se fram til hver eneste søndag, og nå er vi faktisk halvveis i sesongen. . Det har gått så alt for fort! 

 

me + duckface

Kommenter her

 Jeg nevnte litt kort for dere at jeg har fylt inn litt restylane i overleppa igjen. Ser dere i det hele tatt noen forskjell? Det er knapt det synes, mest bare når jeg snakker - og det er ikke så lett å få fram på bilder. Planen min var ikke å aldri ta restylane igjen, selv om jeg tok valget med å fjerne det jeg hadde for en tid tilbake siden. Jeg er, en av de få på denne planeten som synes ett lite "duckface" ser bra ut, hehe. Dermed er ikke den der "duckface" en særlig stor fornærmelse for meg. . 

Men det ble bra, sant? Flinkeste Elisabeth på Juvelen Spa som fikset det :-) 
Det har blitt mye nytt på meg i det siste! Men . . Tatoveringen min er nesten borte ALLEREDE! Jeg blir gal. Jeg er jo klar over at den ikke kom til å vare hele livet, men en dag var vel ikke helt hva jeg hadde forberedt meg på. .? Jeg skal tilbake om en uke å fylle på den, og da forventer jeg at den skal sitte til jeg blir 90. Minst. Jeg elsker den, tenk hvor kult det hadde vært om min bestemor vrengte leppa og hadde DEN tatoveringen der, haha. 
I går var jeg og tok vaksinene jeg trenger før afrikaturen. Det ble hepatitt A, stivkrampe og gulfeber, i tillegg starter jeg snart på to forskjellige medisiner. Jeg har veldig vondt i armen nå etter stivkrampen, og synes så synd på meg selv.. At jeg i det hele tatt klarte å gå på barbiedopet tidligere er ett mysterium for meg nå, og ikke minst restylane - sprøyter må jo være det verste som finnes! Men nå er jeg klar for reise, og fikk bilettene tilsendt på mail tidligere idag. Jeg reiser med en hel gjeng, blandt annet masse folk jeg jobber med + Mathias. Trengte en liten reisepartner som roer meg ned når jeg skal på en slik spessiel tur, og med han klarer jeg å dra hvor som helst. Gleder meg!
Ellers har jeg fikset vippene på SpaSpa, hatt kjøretime (holdt på med den jævla lappen i 1 år nå, kommer aldri til å få den), og jeg har spist god vegetarburger. .
.
. . Og ingen måltid er komplett uten publikum. Storsjarmør det her, eller hva? Min styggsøte lille alien ♥
Jeg har på meg nye jens idag, som er det vanskeligste å kjøpe i hele verden. Jeg har 3 bukser jeg veksler mellom å bruke fast, to av dem er jeans og den tredje er sløvebukse. Hehe! Uansett, nå har jeg heldigvis en ny jeg som jeg kan leve med. Denne er fra madlady.se . Kanskje noen av dere har ett jeansmerke dere vil tipse om? Jeg har falt helt for Dr. Denim! 

sophie elise, 14 år

Kommenter her

Min farmor deler samme tvangstanke som de fleste bestemødre - ta vare på absolutt alt, omså det er ett syltetøyglass, en plastpose eller avisutklipp av barnebarna. I mitt tilfelle er sistenevnte spesielt uheldig, ettersom hun idag dro fram mitt aller første intervju om bloggen noen sinne. Jeg var 14 år, lett på tråden, ekstremt opptatt av å ha så store pupper som mulig og ikke særlig bildeskjønn (lite har altså forandret seg, hehe).

Når jeg ser på det her rister jeg bare på hodet, jeg var jo så utrolig ung - jeg sier ikke at jeg nå har full peiling på livet, men det er jeg også klar over. . I motsettning til den gang. Da trodde jeg virkelig jeg visste alt. Selv om jeg fra utsiden muligens virket veldig nervøs og usikker, hun som intervjuet meg da snakket jeg med for noen uker siden og hun sa hun ser tilbake på en jente som da var veldig sjenert og stille. 

Haha, ville dere ha kjent igjen at dette er meg, sånn helt ærlig? Det kunne muligens ha vært en 5-menning, men ikke samme person! 

Utrolig nok hadde jeg kjæreste på den tiden, og han var faktisk veeeldig kjekk og er det enda - herregud, jeg må ha hatt en kick ass pesonlighet iallfall, som presterte noe sånt! I tillegg festet jeg hver helg, elsket å legge ut drøye bilder og jeg tror min drøm i livet var å ha langt blondt hår  (derav de gule stripene i håret). .  Og rundt meg faket venninner graviditeter hit og dit, sneik seg ut og noen prøvde til og med dop. Tenk det, så små! Jeg er veldig "rolig" den dag idag, sikkert fordi jeg raste såpass mye ifra meg i en så ung alder.

Men til tross for alt dette, så er jeg glad for å se at hjertesakene mine, og den virkelige personligheten min, enda finnes der. Ærlig og åpen - men ikke så alt for åpen. 500 lesere per dag også. Dette var riktignok på en annen blogg som jeg hadde før denne. Der ble drittslenging for mye og jeg klarte til slutt ikke mer, selv om jeg opprettet bloggen nettopp for å bli kvitt mobbing. Synes synd på meg selv når jeg ser tilbake og tenker på hvor tungt jeg tok det. 
 

ny tatovering

Kommenter her

Jeg er gal. I dag tok jeg en tatovering på innsiden av leppen, en hello kitty med "X" istedenfor øyne. Altså, ikke en edru hello kitty med andre ord. Hva synes dere? Og nei, det var ikke vondt. Det er den minst vonde jeg har tatt. Vet noen vil komme med "åh den blir kul når du er 50" men hvem bryr seg? Den er inne i leppa og vises ikke med mindre jeg ønsker det. 

I tillegg til dette tok jeg inn restylane i overleppa igjen, svært lite riktignok, og ikke engang mamma la merke til det. Jeg er fornøyd! Det blir nesten litt komisk om jeg nå plutselig er en dårlig person, eller dårlig forbilde grunnet litt mer volum i overleppa. Jeg fikk så mye "respekt" fra uventet hold da jeg fjernet restylanen, men hva skal det egentlig bety? Hvorfor har den lille detaljen noe som helst virkning på meg som person? Gjett hva, den har ikke det. Nå blir det et par episoder av Suits før jeg legger meg. I morgen skal jeg opp tidlig å ta vaksine! Tusen takk for alle tips angående afrika forresten, er spent på hva de sier imorgen på vaksinekontoret. Flere av dere påpekte at jeg kan miste håret av malariapillene, hjelp. .?  

Har faktisk hatt på meg en kjole idag, men helfigur får dere se ved en senere anledning. Den er uansett fra madlady.seguide - internettshopping!

Kommenter her

Det er flere som har etterspurt en liten guide om hvor jeg handler på nett - jeg tar for meg klær først, her har jeg virkelig mye å melde! 

Sheinside.com 
Denne har dere nok hørt fra mange ganger, jeg har utallige plagg fra sheinside. Utvalget er bredt og prisene er lave - derfor er det mange som stiller spørsmålstegn ved denne nettsiden. Men jeg kan skrive under på at den er helt trygg! Frakten er gratis og jeg har aldri betalt toll (dette tror jeg er flaks, i prinsippet skal man betale toll når man handler over 200 kr fra utlandet, men man kan ha flaks og pakken går igjennom), men leveringstiden kan være lang. Klærne blir sendt fra Kina og fra flere forskjellige fabrikker, derfor tar det normalt 3-4 uker før man får pakken. På det meste ventet jeg 5 uker, så man må ha god tid! Dette er ett fellestrekk for alle de "billige" butikkene på internett, de sender fra Kina og det tar en stund - men det kommer alltid fram, og jeg er like fornøyd! Det meste av overdeler og jakker på butikken er "one size", altså ganske små størrelser som passer meg bra (jeg er ganske slank og lav). Men, dette er også ett fellestrekk for denne typen nettbutikk, i Kina har de generelt litt mindre størrelser så vær OBS på det. Dette gjelder riktignok bare onesize. XS i kina tilsvarer XS i norge også, de fleste klærne vi har i butikkene her produseres jo tross alt der. 

 . . En annen butikk som fort man minne litt om sheinside bare med ett litt annet utvalg (og hakket raskere levering), er: 

Choies.com - her kommer både favorittshortsen og favorittsandalene mine fra. 

 

Romwe.com
Litt samme greia som sheinside, bare mindre utvalg men også litt mer klær i min stil. Jeg finner sjeldent noe her jeg ikke liker, og de har også masse sminke og løsvipper som jeg har kjøpt flere ganger! Dette er litt mer "streetstyle", altså store gensere, tegneseriefigurer på plaggene og litt mer vågalt enn de fleste andre - men jeg liker det, og nettbutikken passer veldig bra om man vil skille seg ut! Leveringstid er litt raskere enn sheinside, men likevel ikke helt topp. Jeg pleier å få pakkene mine her i forskjellige deler, for eksempel om jeg kjøper 4 plagg, så kan jeg få en genser, så går det et par dager så får jeg en bukse, og så resten. Dette er ikke negativt for meg, for da får jeg alle pakkene rett i postkassen og slipper å hente dem. Mulig derfor jeg ikke har fått toll herfra heller! 
. . En annen butikk som ligner litt på denne, bare med klær av diverse kjente merker er batako.com - veldig masse kult! De har blandt annet shortser fra Levis til mye billigere pris enn andre steder, jeg eier selv to stk. Dette er også litt mer unike shortser med print og detaljer! 
. . Eller om dere ikke orker så lang ventetid, er JFR.SE stort sett en svensk versjon av romwe :-)  
Nelly.com

Denne vedder jeg på mange av dere har handlet på tidligere - nelly er en stor favoritt for meg, her handler jeg nok ofest. Det er sikkert fordi de sender fra norge og jeg får pakkene rimelig raskt. Her er det godt utvalg men de fleste av klærne er ganske standard, og ikke noe som skiller seg ekstremt ut - eller, de begynner å bli litt bedre der, jeg finner oftere og oftere plagg som er "wow" nå, enn før! Jeg handler mye av basic klær her, sko og kjoler er også en stor favoritt. Favorittbuksene mine er kjøpt på nelly, samme med favorittjakken og favorittsko. Det er alle mulige slags merker, både dyrt og billig, leveringstid opp til nordnoge på ca 5-6 dager mens i sør skal det bare ta 2 dager i følge venninner av meg. Det er fri frakt med kjøp over 600 kr (iallfall sist jeg handlet, som var i overigår) og her finnes det også postoppkrav. Masse nyheter hver dag, men det beste blir naturligvis utsolgt på ca 10 sekunder så man må følge nøye med! Jeg kjøper alltid bikinier og undertøy her forresten, der er de veldig gode både på størrelser og utvalg.
Madlady.se

Madlady har jeg handlet fra nesten helt fra de startet opp, da jeg kom over en svensk blogger som hadde et par plagg derfra. Madlady blir nesten som en svensk versjon av TOPSHOP/monkii, om jeg skulle sammenligne - de har godt utvalg og rask leveringstid. Her har jeg heller aldri fått toll, og frakten koster 79 kr. Det er ca samme priser her som på Bikbok bare mye finere klær enn som så, og det er ofte salg - da kan man få utrolig mye til en ekstremt billig penge, de kjører nesten alltid salg etter ferier - eller rett før ferier, haha. Bare å følge med!
Chiquelle.se

Haha, nå begynner listen å bli lang her av nettbutikker, dere! Chiquelle blir nesten som en litt mer h&m versjon av madlady, altså mer enkle og classye plagg. Det er utrolig mye fint her, og et STORT pluss er at de nå også sender fra norge! Det betyr, garantert null frakt og veldig rask leveringstid. Det tar alltid bare 3-4 dager før jeg har pakkene herfra! Klærne her er veldig fine, og gode i kvaliteten. Jeg har også en del sko herfra!Modekungen.se

Modekungen er en butikk jeg har handlet fra litt sjeldnere, selv om første gang var for ett par år siden. Jeg handler her sjeldent fordi prisene er litt høye, MEN plaggene er veldig unike og man kan garantere at ingen du kjenner har likt - de selger nemlig ikke mange eksemplarer av hver. For eksempel er vinterjakkene herfra i fantastisk kvalitet! Det tar ca en uke før man får pakken, og jeg har ikke fått toll her heller. De har også veldig god kundeservice som har svart meg ekstremt raskt når jeg har hatt spørsmål, enten det gjelder noe jeg har bestilt eller bare generelle spørsmål. Så, denne nettbutikken anbefales om man skal gjøre en slags "investering". Om man liker den stilen som"obey"genserne har, er denne netbutikken verdt en titt. Ett stort pluss er at de har utvalg for herrer, og den har alltid hjulpet meg når jeg trenger å handle julegaver eller bursdagsgaver. Mange godbiter der!

 

 

Missme.se

Denne nettbutikken er eid av den svenske toppbloggeren Kissie, og det er også slik jeg kjenner til denne. Jeg er jo stor fan, så jeg måtte jo bare teste. . Dette blir litt som en "mini-nelly" med generelt hakket lavere priser. De har klær, sko og tilbehør, leverer raskt og er generelt en tommel opp fra meg.
. . en annen som kan minne litt om denne, bare hakket mer "barbie" er kimstore.se. Masse fine kjoler i tillegg til produkter fra VICTORIASSECRET, annet dill og dall finnes der også. Det er mye rosa, korte kjoler, bling bling og annet som jeg personlig setter veldig høy pris på, hehe. Jeg har blandt annet falske tatoveringer og løsvipper derfra!
 

 

Dette tror jeg skal være alt, om dere har flere spørsmål er det bare å kjøre på i kommentarfeltet - eventuelt om det er noen jeg har glemt, eller annet dere vil ha anbefalt ♥

 

 

 

 

 

drøm til virkelighet

Kommenter her

Hei! Nå er jeg hjemme i harstad, og snakket nettopp i telefonen med manageren min. Gode nyheter for min del - jeg skal nemlig mest sansynlig til Gambia den 17.februar i en hel uke! Hva jeg skal gjøre der må jeg holde litt hemmelig inntil videre, og for å være ærlig tør jeg ikke snakke så mye om det enda. Grunnen til at reisen ikke er 100% er disse vaksinene man må ta, alt er booket og klart med selve reisen. Jeg har time hos legen på torsdag for å få vaksinene jeg trenger, men er usikker på om jeg rekker å ta alt jeg må før avreisedato. . Jeg krysser fingrene, for det hadde betydd så mye for meg å dra, jobbe med mennesker, se noe annet og få satt ting i litt perspektiv.

Kanskje noen av dere vet hvordan dette fungerer? MÅ man ha vaksiner, hvilke, hvordan fungerer det? Det er altså Gambia det er snakk om, og en dag i Senegal. Jeg skal ta første vaksine på torsdag, men hvor lenge må man vente før man eventuelt tar neste? Kom med alt dere vet! 

Det føles så overfladisk å snakke om min vanlige hverdag her i harstad etter et slikt tilbud, og jeg er så spent på hva som eventuelt venter meg. Aner ikke helt hvordan jeg skal innhente meg til hverdagen igjen, om denne reisen blir gjennomført? Kommer jeg til å klare å leve slik jeg gjør nå? Her har dere hva jeg har gjort idag, liksom . . Jeg sto først opp til en nydelig himmel . Fikset neglene på SpaSpa . .Tatt solarium . .Satt opp siste objekt i Hello-Kitty samlingen min . .Ryddet på klessrommet . .

Og slappet av. Både Body og cardigan er fra madlady.se! Blogget ikke igår, var så mange stygge kommentarer som gikk på utseendet mitt at det ikke fristet så mye. Så la meg klokken 21 og har svært lite spennende å melde. Men slike ting går fort over og nå er jeg klar for å starte på nytt igjen - hvem bryr seg, liksom?  Er så rart når folk sier jeg er overfladisk, for å så hakke på utseendet mitt. Hva har det å si for dere, hvordan jeg ser ut? Uansett. Håper alle får en fin dag ♥ 

dette blir tungt å se

Kommenter her

En liten screenshot fra den kommende episoden av bloggerne, som starter på Bliss klokken 20:00. Jeg kan nesten ikke  huske at jeg spilte inn det der engang, og det føles ekstremt fjernt. Det er veldig rart å nå dele det med mange, det ble jo filmet inne på jenterommet med kun meg og ett lite kamera.
I kveldens epsiode får dere også være med på stalkig av Justin Bieber! Det var en ekstremt morsom dag, men herregud for et stress. Jeg og Stine var så sure på hverandre når vi kom til hotellet på slutten av dagen, haha. .

Husk klokken 20:00 på tv2 BLISS! 

 Ellers var vi ute i oslo igår, gruer meg som faen til å dra hjem imorgen. Vil ikke, vil ikke! Vi hadde det så sinsykt gøy, og jeg spiste hotellfrokost til nattemat - det sier sitt om hvor lenge jeg holdt på . . Var først hos noen kompiser før vi dro i bursdag på tjuvholmen, i en penthouse faktisk! Leggger ut bilder imorgen. I mellomtiden kan dere legge igjen kommentarer her om hva dere synes om episoden, så skal jeg som vanlig svare dere på det jeg kan underveis!

Stor klem! 

ut i oslo

Kommenter her

Dagens største problemstillinng for meg har vært om hvorvidt håret mitt skal være krøllet eller rett, eller om puppene mine ser små ut i denne toppen. Med andre ord, en veldig bra dag :-) 

Topp fra nelly HER og sko fra nelly HER.

Nå drar vi ut i oslo med våre nye venner! 

mest bare fin

Kommenter her

Nå må det bli litt skjerpings. Bare fordi jeg kalte taxisjåføren for en apekatt betyr ikke det at jeg er rasist? Man må slutte å tolke alt som rasisme, det er da det blir skiller. Pappa pleier å kalle meg for en apekatt, roper jeg da "faens rasist" tilbake? Herregud, noen folk trenger en chillpill. 

Etter alt oppstyret den siste tiden tenkte jeg det passet seg fint å komme med et lite sitat fra meg selv, hehe. Dette er noe som kommer på Bloggerne denne søndagen, da episoden handler om min opplevelse av Justin Bieber-konserten i april. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan bli sur for min uttalelse her, og det er enda mer komisk å høre fansen hans nå. Han er, like it or not, veldig glad i weed og jeg ser ikke noe vondt i den saken heller. Bare å akseptere at han har endret seg litt siden bollesveisen.

Husk episode 3 på TV2 bliss, sødnag 20:00 ♥  I går kom Anne-Sofie til meg her i oslo, bare for å holde meg med selskap. Jeg ringte henne den dagen jeg fikk anfallet og ikke kunne dra til Vegas, og da planla vi at hun skulle komme hit - det er jeg glad for, for nå skal vi ha det masse gøy sammen! Nå føler jeg faktisk at jeg har vennekrets i oslo, så vi har vært litt sosial siden hun kom. 

Jeg og genseren min som var kul i fjor. Synd jeg begynte å like den nån nettopp, haha. Frøken duckface og frøken naturlig. 

Som dere kanskje er klar over samler jeg på Hello Kitty, omså det er dopapir, en svær bamse eller en vibrator (for å sette det på spissen), jeg MÅ ha det om hello kitty er i nærheten, I går skulle jeg kjøpe meg mat på Deli, og da måtte såklart denne flasken bli med. Det er noe av det beste jeg har smakt i mitt liv! 

. . og når vi skulle på polet idag gikk jeg forbi dette egget og da hadde jeg ikke selvkontroll nok til å snu, hehe. Dette kan bli dyrt i lengden! Uansett, planen for oss var faktisk å dra ut idag, men vi er ikke 20 år enda så utelivet i oslo på en fredag kan vel ikke akkurat skrytes så mye av hører jeg. Vi tenkte å dra på hjemmefest i morgen faktisk, har ett par alternativer for det - er så lenge siden jeg har vært på hjemmefest, gleder meg! Anne-Sofie skal faktisk muligens på kino, så da blir jeg her alene inatt. Ikke det at det gjør noe, men hadde overhode ikke vært feil med litt selskap også. Noen frivillige? Haha. 

Vi har vandret litt rundt idag og tatt sol, spist dødsgod pizza på vapiano og vært veldig kalde. Oslo er kaldere enn nordnorge virker det som, helt jævlig vind. 

Jakke fra HER, skjerf fra bikbok, veske fra h&m. 

Skoene fåes kjøpt HER

Nå skal jeg ligge her i hotellsengen og spise godteri mens jeg prøver å legge planer for kvelden! Det frister egentlig ikke å gå ut i snøen, så da er jeg vel stuck her. Daaaa blir det bestilling av mat . . 

 

min mening om vixen

Kommenter her

Hei! Akkurat nå ligger jeg i hotellsengen og ser på nyhetene, sulten har meldt seg for lenge siden men egoet mitt er per nå enda høyere og jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal gå ut i snøværet - da ender det bare med masse unødvendig junkfood fra Deli de luca, som ligger rett ved her. . Huff, det merkes at jeg var ute lenge igår!

I går dro jeg og Maiken til vapiano for å spise litt før Vixen blog awards. Jeg er virkelig ett "vanemenneske" som spiser det samme hver gang, som alltid har vært pasta med mozerella. Men, nå gjorde jeg noe skikkelig YOLO og byttet til pasta med fløte, hehe. 

Prøvde Vitamin well for første gang, og det er jo like usunt som brus. At man lar seg lure hver eneste gang skjønner jeg ikke, ser man ordet "vitamin" tenker man bare "oj, må passe på å drikke det der da hehe". Dumme mennesker! 

Etter maten brukte vi 20 minutter på å diskutere med en taxisjofør i telefonen, han klarte altså ikke å finne fram. Hvorfor bruker de ikke bare GPS? Det er noe som har plaget meg ved flere anledninger, det hadde jo vært så mye lettere. Han var iallfall en liten apekatt som ikke kunne hverken høyre, venstre, norsk eller engelsk men til slutt kom vi oss fram til "bloggvorsj". 

Her har dere fine Julia og Benny, med de søteste hundene jeg har sett ! (ja, søtere enn min - selv om ingen slår lille Rigmor på personlighet). Kjekkingen min! Haha, han var så sinnsykt varm igår stakkars, mens jeg var dødskald. Han åpnet døren hele tiden og jeg holdte på å fryse ihjel, det kunne jo virkelig ha blitt bloggslosskamp der - noe å videoblogge om, kanskje? 

Jeg måtte dra litt tidligere enn de andre på vixen og følte heller ikke jeg kunne drikke, jeg skulle som sagt dele ut pris for "årets kjendisblogg". Jeg gjorde først masse intervjuer, tok litt bilder og så var det bare å sitte backstage i rundt en time før det var vår tur. Ulrikke Lund vant forresten, gratulerer til henne! Og ja, hva skal man egentlig si om vixen . . Det er utrolig gøy at noen stiller i stand noe for oss bloggere og at vi også får noen kvelder hvor man føler seg annerkjent for det man gjør, men det var veldig kaos der. Ikke så mye system, med andre ord. Vi skulle ikke på scenen før 22:15, og så plutselig ble det 21:30, og vi hadde ikke fått noen retningslinjer på hva vi skulle si før det nesten var for sent. Men jeg føler ikke jeg kan si så mye, fordi jeg må heller sette pris på at jeg fikk være med. Slik fungerer det altså! 

Backstage var det gratis drikke, brus, sushi, jordbær, blåbær, godteri og u name it. Så lenge det finnes mat der, så er jeg jo egentlig glad - men jeg rakk faen ikke å hente meg noe fordi jeg tenkte "jeg har god tid" så plutselig var all maten spist opp og jeg var stuck med litt 40% sprit. Så bra gikk det altså med planen min om å ikke drikke, jeg hadde plutselig glass etter glasss og klokken tikket nærmere min scenedebut på vixen. Det gikk overasskende bra, men jeg skjønner ikke helt greia. Jeg var helt klar i hodet og ignenting nervøs men bena mine skalv så sinnsykt, trodde jeg skulle falle sammen på scenen der! Heldigvis klarte jeg å unngå det, herregud da hadde jeg blitt kjent som hun som besvimer hele tiden. 

Det er litt trist at jeg ikke har en hel haug med bilder å vise dere, men som sagt var jeg mest backstage - der er glamorfaktoren ekstremt lav, haha. Man ser jo for seg noe helt annet men nå har jeg vært backstage på et par slike ting som dette, men også større greier som Chris Brown og Kendrick Lamar og der er det heller ikke særlig glam. Selve festen er nok det beste, og der var jeg ikke lenge altså. Folk var ca 5 hakk mer drita enn meg, og da er det på tide å dra hjem. 

Marna, Maiken og meg.

Alexandra Joner og meg - hun fortalte meg at hun liker bloggen min veldig godt og at jeg er så morsom, det ble jeg utrolig glad for å høre! Tenk, da aner jeg virkelig ikke hvem som leser bloggen min, når til og med Alexandra gjør det. Nå har jeg følt på presset i hele dag, jeg må jo skrive noe morsomt her! Men jeg kommer ikke på noe, under press funker det ikke. Men jeg lover altså, jeg kan når jeg vil! Alexandra er iallfall utrolig fin, og jeg elsker håret. Jeg skulle bare ha turt å gjøre noe sånt, kanskje det hadde passet meg? 

Til tross for tidlig kveld igår sov jeg nøyaktig 2 timer inatt før jeg rullet meg ut av sengen og til NRJ, radiointervju sto nemlig på planen. Vi skulle såklart snakke om Bloggerne, og jeg hadde den store ære å endelig bli intervjuet av blandt annet Petter Pilgaard - med andre ord, meg i mannlig form, ville jeg kanskje ha sagt. Snakker litt høyere og litt mer om sex, og ikke like brun men ellers er vi ganske lik. Eller, forhåpentligvis er jeg en bedre kjæreste, haha. 

Petter, John og meg! John er en av de jeg jobber sammen med på Bloggerne, han er en av de godeste personene i verden. En solstråle! Og ja, når vi snakker om Bloggerne. Justin Bieber ble jo arrestert idag, noe som er så ironisk når hele søndagens episode handler om at jeg var i oslo og stalket Justin i forbindelse med konserten her. Jeg har ikke sett episoden selv, men jeg vet den kommer til å bli utrolig morsom! Jeg sa så mye teit, så det gruer jeg meg litt til. Men det var en så fin dag (og kald og tissetrengt dag) så jeg ser fram til å se mer. På søndag 20:00 på tv2 bliss altså! 

Nå skal jeg se om jeg får orden på håret mitt her, før jeg drar på kino med min venninne Maria. Vi skal se boktyven, har noen av dere sett den? Er den bra? Den fikk jo 7.7 i score på IMDB og da er den ogdkjent for min del, filmene må ha over 7 i score der! Ellers kommer faktisk Anne-Sofie, min beste venninne til oslo ikveld for å holde meg med selskap i helgen. Vi har ikke vært i oslo sammen på godt over ett år (om man ser bort fra å være innom etter hovefestivalen), så det gleder jeg meg veldig til! 

Vi snakkes senere, dere er gode :-) 

til tross for påstander

Kommenter her

Dere er de beste som finnes. No words! Tusen millioner takk ♥ Rart å se at så mange har vært igjennom det samme, å oppleve et slikt anfall. Det er litt godt å vite at man ikke er alene! Men jeg føler meg overasskende bra, bare litt sliten. Kanskje det er vanlig? 

Jeg prøver å kose meg her i oslo, og det går overasskende fint. Jeg har vært en del med venner og glemt bort å fange øyeblikk på kameraet, men noe har jeg å vise dere. Blandt annet har jeg spist herlig mat på Vapiano med Anette-Marie, som også har overnattet her på hotellet med meg. 

Jeg har slappet av på hotellet i mitt eget selskap, sett sikkert 40 episoder av suits og ropt engasjert til TVen når det sendes "deal or no deal"  på tv2 hver ettermiddag. 

Jeg har hatt Mathias på overnatting en natt, han kom rett fra ferie og hadde med denne til meg. Dette til tross for sterke påstander om at jeg er singel - så, hvem vet? 


Jeg fikk fine blomster hos TV2, tusen takk! Det har vært så gode seertall på bloggerne, og andre episode overgikk den første. Det har jeg ingen andre enn dere å takke for, en helt utrolig støtte er dere.'

Jeg har fylt på kjøleskapet mitt her, nå føler jeg virkelig at dette rommet og hotellet er mitt hjem!

Fine Julie har vært på besøk! 

Og nå er jeg klar for VIXEN BLOG AWARDS! Jeg skal dele ut pris for "årets kjendisblogg", sammen med Marna og Suzie fra bloggerne. Er veldig spent på dette, jeg har jo aldri vært på vixen før! Jeg kan riktignok ikke ta den helt ut ettersom jeg skal opp på NRJ og radioitervju imorgen tidlig . . . 

Ønsk meg lykke til ♥ Beklager om jeg virker litt "kort", hodet mitt er jo i Las Vegas nå. . Eller drømmene mine er ihverfall det. Nok dritt, kjolen finner dere HER 
accept your war

Kommenter her

 

Jeg tror de fleste mennesker har noe til felles - vi vil alle lykkes, klare alt, aldri bli sliten og ikke bøye seg under noen. Vi blir, innerst inne, litt glad om noen ikke klarer presset. 

Jeg har hatt det så utrolig bra den siste tiden. Mye å gjøre, mye å se fram til og masse spenning. Tenkte jeg, da. Så fikk jeg angstanfall (som legene kalte det) på gardemoen, kastet opp, besvimte og måtte på sykehus. Etter det lå jeg i sengen i 16 timer. Trøtt men fikk ikke sove. Sliten, men ville gjøre noe. Vondt i kroppen. Men jeg føler meg ikke syk - jeg er jo langt ifra deprimert, slik som jeg har vært. Nå er jeg mest bare skuffet.  Hvorfor skjer dette med meg, på verst mulig timing? Jeg skulle ha vært i Vegas nå. Jeg elsker å reise. Mye penger rett ut vinduet, ble dette. Og nå er jeg alene i oslo istedenfor å være hvor jeg absolutt trengte å være. 

Å få ett slikt anfall helt ut av det blå er ikke noe jeg unner noen, det var helt grusomt. Hvorfor, er det eneste jeg lurer på. Jeg hadde det jo fint. 

 

Uansett. .  . Det er bare så typisk. Nå trenger jeg litt støtte fra dere kjenner jeg, fine venninner i hele norge. Der er jeg ekstremt heldig, om noen kan få meg i bedre humør så er det dere ♥ Jeg prøver å holde meg positiv nå, jeg er på mitt faste rom på hotel oslo city centre, mitt "hjem" , og koser meg faktisk litt i eget selskap enn så lenge. Jeg er sikker på jeg kjenner navnet på alle som jobber i resepsjonen her, og nå kjenner de meg også, hehe.

Det er viktig å ta vare på seg selv. Men ikke like viktig som å ha det gøy, oppleve alt, gjøre alt på en gang, kjenne mange, være sosial, gjøre en god jobb, reise verden rundt, ha bra kjærlighetsliv, tjene penger og legge ut selfies på instagram. Eller? 

 

min virkelighet

Kommenter her

Nå tenkte jeg å svare på et spørsmål jeg har fått en del ganger på bloggen." Hvorfor er du vegetarianer?"

Jeg er ikke fanatisk. Eller, gal som jeg liker å kalle det. Men jeg forstår at folk blir litt rare i topplokket om de tar inn all infoen man kan hente om hvordan verden idag faktisk er, fordi det er ikke like lett å distansere seg døgnet rundt. Jeg har problemer med det, jeg også. Når jeg ser folk glefse i seg kebab etter kebab på byen klokka 03. Når jeg går igjennom rema 1000. Når jeg er på mc donalds. Når jeg ser på matlaging på tv. Når jeg ser en hund. Når jeg ser min egen hund. Etterhvert som tiden går, og jo lengre jeg er vegetarianer, jo verre blir det. Det vanskelige er ikke å la være å spise kjøtt. Det vanskelige er å holde kjeft når jeg har lyst til å fortelle. Bevisstgjøre folk. Selve vegetarianerrollen er for meg null stress - akkurat som et forhold. Elsker man noen, så prøver man. Jeg elsker dyr, så jeg prøver og jeg klarer det. Ingen tvinger i meg kjøtt, helt ærlig handler det mest om selvkontroll. 

Jeg vil selvfølgelig ta medisiner som er testet på dyr, forann å dø. Vi trenger medisin. Vi trenger  ikke kjøtt nå i 2013. Kjøtt er ikke livsviktig, og det er heller ikke eneste kilde til B12. Om vi mennesker trengte kjøtt for å overleve, så ville jeg vært død. En vegetarianer tar seg ikke kjøtt "nå og da", for hvis ikke er livet over. Jeg lever i beste velgående, det gjør de fleste vegetarianere. Man kan få B12 i egg og melk (som jeg spiser og drikker, etter visse forhold). Så, vi trenger ikke kjøtt. Det er få som vil eller gidder å innse det.

Jeg tenker ikke slik at noen dyr er mer verdt enn andre, noen dyr er "venner" og noen. . mat? Her kommer kultur og miljø inn. Avhengig av hvor du bor kan en ku være enten mat eller noe hellig, en katt kan være burger eller pelsjakke. Det kommer an på hvem man spør! Kroppen vår er vandt med kjøtt fordi vi har vendt den til det. Om jeg skulle ha spist kjøtt nå, hadde jeg nok blitt veldig dårlig - nettopp fordi jeg har vendt meg til noe annet. Dette gjelder nok alle dietter hvor man kutter ut matgrupper. Jeg forstår også at dyr dreper hverandre, for de har ingen andre valg for å overleve. Men det har vi. Tenk deg selv.. kunne du ha drept grisen for å få litt bacon til frokosten? 

 

Min aller største motivasjon er den lille engelen min - hun er jo dummer enn en for eksempel griser, og de spiser man jo vanligvis. Det blir feil for meg. 

Dersom folk vil spise kjøtt, så skal de få lovt til de. Så og si alle rundt meg spiser kjøtt, jeg sier aldri noe, selv om det noen ganger frister så holder jeg kjeft- fordi jeg vil helst ta valg på vegne av meg selv, andre kan jeg ikke bruke opp energi på. Men folk lever i en liten fantasiverden med tanke på hvordan matdyr blir behandlet. Folk vet ikke, og de vil ikke vite heller. . Man bryr seg ikke om så mye mer enn seg selv, katta på fanget, hamsteren i buret og hotel cæsar på tv. Men for all del - bare lukk øynene og kjøp den pølsa på narvesen, så lenge du kan stå for hva du faktisk støtter.

Det er så bak mål når folk sier det ikke er tortur. At det ikke er litt faenskap i den industrien. Men så vil de heller ikke se de grusomme videoene på nettet, til og med ikke videoer som er filmet i norge. Nope - det klarer de ikke, det vil de ikke. Men tortur? Langt derifra. " Dette er ekstreme tilfeller", sier de. Ja, det finnes dyr som blir behandlet bra, det vet jeg også. Men de er i ekstemt fåtall, uten noe som helst tvil. Noe annet er at "alle skal få ha sine meninger", men om jeg mente tortur mot mennesker var greit ville ingen ha akseptert min mening. For meg blir det litt det samme. For noen hundre år siden var det hekseforfølgelser. Det var grusomt, men helt logisk for folk på den tiden. Jeg tror folk kommer til å tenke på samme måte, bare med dyr om noen år.

 

Jeg respekterer kjøttspisere, og er lei av å bli sett på som en gal hippie bare fordi jeg er vegetarianer. Jeg tenker bare over ting på en litt annerledes måte enn mange, og om andre føler det er galt - så er får det være. Men ikke kom med tommme argumenter. Du sier dyrene har det bra i norge, på slakteri? Kom med beviser. Du sier det blir gjort på en human måte. Finnes det virkelig en human måte å bli myrdet på? Det er logikk. Så mye kjøtt, i hver enste butikk. Sikkert 100 000 døde dyr bare inne på rema. Ting må gå fort. VI kan ikke holde på slik i en evighet - det er fakta. 
Jeg spiser ikke kjøtt, men jeg lever og er frisk. Jeg bruker ikke pels, men har ikke fryst ihjel. Jeg bruker ikke dyretestet sminke, men mangler ikke noe der heller. Så, kom gjerne med argumenter som holder mål nå - annet enn at man ikke gidder, man bryr seg ikke, og blir ikke berørt av det. Om man elsker dyr så forbanna mye så spiser man ikke kjøtt, enkelt og greit! Ja de er søte, og seff elsker man sin egen hund liksom. Men det her handler om respekt for liv generelt. Og til dere som spør meg om tips til vegetarmat, hvordan "klare" det. GOOGLE! Det gjorde jeg. Det finnes bøker. Det finnes tofumat. Det er faktisk ikke vanskelig overhode.

♥ Elsker deg lille baby! 

Jeg kunne skrevet om det her i en evighet, haha.. Jeg snakker aldri om dette med venninner og sjeldent med familie, så det får vel ekstra utløp nå. Er spent på å høre deres meninger! :-) Husk, hold diskusjoner saklige, kom med konkrete fakta og ikke noe sånt "ja men bestefar har en gård og. .". Bestefaren min slakter sauer. Det er ok. De har det helt fint! Jeg ser ikke ned på det overhode og har enorm respekt for morfar, samme med pappa som går på rypejakt (skulle helst sett at det var eneste kjøttet vi hadde hjemme, men men). Så vet dere det! Men det metter så vidt en familie, tenk hvor mange dyr som bare blir kastet i søpla? En gang vi var på butikken sa Mathias til meg "tenk om alt kjøttet her var levende dyr, hvor mange det hadde vært. Mange, mange tusen" og da ville jeg spy - tenk at det er mulig!

snart episode 2 - og liten smakebit!

Kommenter her

I dag er det episode 2 av bloggerne klokken 20:00 på bliss som vanlig, og personlig gleder jeg meg mye mer til denne episoden enn den første - nå blir det jo ordentlig personlig! Jeg fikk legge ut en liten smakebit under her, meg og Mathias. I dette klippet hadde vi vært sammen i 8 måneder og ting var helt annerledes da enn nå, det er så rart å se på! Jeg setter uansett uendelig stor pris på at han faktisk ville være med på det her, det er jo litt rart å sitte i senga og være kjærester mens det står tre voksne menn med kameraer og ser på, haha . . Husker når produsenten sa at vi bare skulle oppføre oss som vanlig, og jeg bare "Ja da får vi vel bare kle av oss,da". Haha, ble ikke liiiike godt mottatt den spøken der, akkurat!

Ellers, del gjerne meningene deres her om dagens episode, så skal jeg svare så godt jeg kan ♥ Klokken 20:00 på TV2 BLISS! 

 

Jeg har tenkt at Mathias ikke har endret seg noe utseendemessig siden vi ble sammen, men herregud han ser jo heeeeelt annerledes ut nå enn hva han gjorde da! Shit, haha. 
hvem er forskerne?

Kommenter her

reklamelenker fra nelly

Jeg sitter nå i oslo og har akkurat sett på God kveld Norge, hvor jeg og foreldrene mine ble intervjuet. Jeg lurer veldig på hvem de såkalte "forskerne" er som skal komme med meninger om hvorvidt jeg er ett forbilde eller ikke. Jeg vedder på at hun som ble vist på tv i kveld, aldri har lest bloggen min - hun presterte å si på landsdekkende tv at jeg "opererer meg opp og ned og i mente for å ligne på barbie". Det har jeg aldri gjort, hvor henter folk denne infoen? Hva er det slags folk? Jeg synes faktisk det er litt gøy da, jeg lo litt når jeg så det. Og om 16åringer dropper ut fra skolen for å bli blogger så er jo ikke det min feil? Jeg har selv fullført studiespesialiserende, og gjorde det bra der. . Ser ikke sammenhengen, rett og slett!

Meg og mamma på tv'en. 

Jeg får vel bare sitere meg selv, da. Hehe. Bloggerne! Håper dere husker neste episode på søndag, klokken 20:00 på BLISS ♥

Vel vel. . Får prøve å ikke tenke så alt for mye på det. Nå er jeg på hotell i oslo sammen med April, for imorgen drar vi til Las Vegas! Flyet går herfra klokken 11:00, og reisen varer i hele 15 timer . . Herregud det kommer til å bli grusomt, haha! Jeg er ikke så fan av å sitte på fly, men hvem er vel det? Jeg gleder meg bare til å komme fram, være langt borte fra norge og koble bort alt. Det trenger jeg! Distansere meg selv litt. Håper på en fantastisk tur med en flott jente!

Topp fra vateno.com 

Vi har ikke gjort stort idag, jeg fikk møte en venninne av April og så vandret vi litt rundt i kulden. Jeg hadde tenkt å introdusere jentene for power shake på joe and the juice, men det var stengt - allerede klokken åtte! Hmm . . Så da ble det luksushake på maxburger, langt ifra like godt. . 

Nå har jeg shoppet litt småting på nelly, så ved hjemreise til harstad har jeg to pakker som venter på meg - forhåpentligvis, det pleier jo å gå ganske fort! Jeg skal bare lade telefonen litt, så legger vi oss for kvelden. I morgen kommer nok til å bli den lengste dagen i mitt liv, aah. . 

1. Sko HER / 2. Skjørt HER / 3. Topp HER / 4. Bukse HER 

 

1. Klokke HER / 2. Parfyme HER / 3. BH HER 

Masse fine ting som venter på meg, med andre ord! Spesielt skoene med "peace and love". God natt!lett på tråden

Kommenter her

Jeg føler for å starte dette innlegget med noen visdomsord jeg selv prøver å leve etter. Om dere lurer på hvorfor jeg er vegetarianer, så kan jeg forklare det med ett fint sitat. "You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you". Det skulle ha vært ett av de 10 bud. . Ta vare på hverandre ♥

Det er flere av dere som har spurt om jeg kan legge ut noen klipp fra episode 1 av "Bloggerne", og det kan jeg jo! Dette var siste del av episoden, en liten sneakpeak på hvordan jeg tar outfitbilder. Jeg tar ikke akkurat outfitbilder som en seriøs del av "jobben", og det er som regel unnagjort på 10 minutter. Mye løping, latter og tull! Episode 2 kommer jo på søndag, men jeg skal få lagt ut en liten smakebit av den også etterhvert. Jeg personlig gleder meg mer til episode to, enn jeg gjorde før første episode. Det kommer nemlig mer personlige ting fram nå etterhvert, og det var jo det jeg ville med hele serien. 

Hva håper dere kommer i serien framover, er det noe dere har vært spente på? ♥  Husk bloggerne på søndag, klokken 20:00 på bliss! 

 

Men fra det ene til det andre . . Jeg har masse sommerfugler i magen! Tenk det, på søndag er jeg på vei til Las Vegas!  Jeg har allerede full koffert, så jeg aner ikke hvordan jeg skal få shoppet noe mens jeg er der borte.
Og tenk, da kommer jeg til å ligge hele 9 timer bak dere, så når jeg står opp i Vegas er dagen snart over i Norge. Jeg tror faktisk det er hva jeg gleder meg mest til, å være langt borte, i en helt annen "verden".

  

Jeg reiser med en venninne som heter April, vi har tidligere vært på ferie i Alanya sammen - og jeg tipper det ikke blir siste gang vi drar på eventyr heller. Vegas kan ikke bli noe annet enn bra, i tillegg bor vi på et dødsfint hotell! 

 

Caesars palace! Hotellet er blandt annet kjent fra filmen Hangover . .
Jeg hadde en morsom samtale med noen venninner her om dagen som jeg bare må dele med dere. Bra jeg har selvironi, om ikke hadde jeg sikkert blitt lei meg, haha. 

Venninne1 : Tenk hvor mye oppmerksomhet du kommer til å få i Vegas med det blonde håret og puppene.
Meg : Ser ikke alle slik ut der borte, da?
Venninne2 : Ja, tror ikke du kommer til å skille deg så mye ut. Alle ser jo ut som horer der borte. . . 

Ser vel kanskje litt små-hore ut, men jeg er jo klar over det selv, haha. Da er det gøy å tulle med det! Hvor lett på tråden ser jeg ut, på en skala fra 1-10? Genseren min er fra http://vateno.com/
Ellers har dagen min gått med til vanlige gjøremål for meg, altså solarium, kjøre litt rundt og sortere kvitteringer. Hvem sa blogging ikke er en jobb!? Det er det!

Gøy. . Haha. Nå er jeg heldigvis ferdig med det, og skal dra med noen venniner å spise pasta! Jeg må også prøve å komme meg i seng tidlig, hovedstaden imorgen! 
vinn konsert + meet and greet / veronia maggio

Kommenter her

Den 31 januar har Veronica Maggio konsert i oslo spektrum, og jeg har 2 biletter til selve konserten + meet and greet med artisten! Jeg kan ikke dra, og det er jo tross alt bare to uker igjen til konserten så bilettene blir nå gitt videre til dere. Konserten blir sikkert super, men enda gøyere blir det nok å møte Veronica! Jeg trekker en vinner som får to biletter. Alt du må gjøre er å like fanpagen min på facebook HER, og skrive en kommentar i dette innlegget med mailen din. Vinneren blir kontaktet via mail av Atomic, som arrangerer konserten. 

Jeg holder på å pakke kofferten, jeg drar til Las Vegas med en venninne på søndag, og oslo imorgen! Ser fram til det :-) 

 

ville du helst..

Kommenter her

Haha, nå har jeg et sykt vanskelig spørsmål å stille dere! Jeg og jentene leker en lek som heter "would you rather?", altså man får to dilemmaer å velge mellom. Her har jeg et dilemma til leserne mine, hehe! La oss si at kjæresten din og faren din har byttet hjerne, og du må ha sex med EN av dem for å bytte tilbake. Så, ville du hatt sex med faren din med kjæresten sin hjerne, eller kjærsten din med faren din sin hjerne? Haha, vil ikke engang skrive her hva jeg hadde valgt! Det er så sykt! 

Jeg prøvde ellers å overbevise meg selv om at jeg trives i eget selskap idag, så jeg lagde en kopp kakao og satt på en disneyfilm. Men, denne idyllen varte i nøyaktig 10 minutter før jeg ble rastløs og ville finne på noe, haha! Jeg klarer ikke å være alene, jeg. Tror jeg får en slags angst da, er så redd for alle spøkelsene her i huset (no joke). 

Genseren jeg har på meg er fra vateno.com

Nå har jeg noen av jentene over på sjokoladekake og annet godteri, så vi skal kose oss og fortsette med leken. Ser fram til å lese svarene deres imorgen, haha! God natt ♥
verdens vakreste?

Kommenter her

I går satt jeg og leste litt på diverse jentegrupper på facebook, og ett av spørsmålene var "hvem synes dere er den vakreste dama i verden?". Og ikke overasskende ble navn som Megan Fox, Kim Kardashian og Alena Shiskova nevnt flere ganger etter hverandre. Det skjønner jeg, de er jo alle pene, men da må også alle finne seg i at de mener damer som har fikset på utseendet sitt er de peneste. For slik blir det jo . . Jeg synes det er så bak mål at jeg hele tiden får mye kritikk for hva jeg har gjort, av samme typer jenter som har disse som forbilder. Hvordan henger det sammen? Kan noen være så snill å forklare meg det? Er det kun i norge dette ikke er lovt..? Eller er det bare lovt om man lyver om det? 

Om man i det hele tatt tviler på at Megan har gjort noe, så er det bare å se filmen "confessions of a teenage dramaqueen". Der har hun ca lik styling som hun har idag, men ser likevel ekstermt annerledes ut i ansiktet - nesa, kinnbein, lepper, osv. 
Poenget mitt er, man kan ikke sitte å si at naturlig er finest om man likevel hyller disse jentene for deres utseende. Her er det ikke bare snakk om en operasjon, ikke to, men veldig, veldig mange. Og jeg forstår dem godt! Jeg forstår litt hvordan det er å ha alt det presset på seg. Forskjellen på disse og meg er derimot at de ikke er helt åpne om operasjonene de har gjort, hadde de vært det er jeg sikker på at de ville ha blitt kalt stygg. Jeg skjønner ikke det heller, jeg. Det er så mange som opererer seg hit og dit, men lyver om det (eventuelt bare ikke nevner det) og da kan man være verdens vakreste, men om man snakker om det - da er man stygg og dårlig forbilde. 

Plastisk kirurgi er noe man ikke skal ta lett på, og de som velger å gjennomgå det i stor grad er under et enormt press man neppe kan forestille seg fra utsiden. I tillegg til plastisk kirurgi har også disse kjendisene de beste av frisører, proffe som fikser brynene og sminken, hjelp til å velge ut klær og personlige trenere. Jeg har så lyst å se alle jeg kjenner gå igjennom lik behandling, tenk for et selvtilittsboost man sikkert hadde fått da! Og ja, når vi snakker om plastisk kirurgi. Sjekk ut bildet under . . Hva har disse fire menne til felles, tror dere? Jo, de har alle en gang vært kvinner! Det er helt sykt hva man kan gjøre, hva blir det neste? Jeg venter spent! 

Haha jeg har merket at jeg ofte synes jenter som kler seg som gutter, eller prøver å være gutter, er deilige.. Husker før jeg så på en serie som heter "the L word", og var totalt forelsket i en av jentene der. Vi har vel alle en girlcrush! 

et stort øyeblikk

Kommenter her

Her om dagen fikk jeg en mail fra en veldig søt svensk gutt som hadde sett bilde av meg i avisen GT. For det første . . JEG HAR VÆRT I EN SVENSK AVIS! Haha, hvor kult er ikke det? For det andre. . Hva er GT? Finnes det noen svensker der ute som kan forklare meg litt? Er det noe lignende av VG, eller bare en lokalavis? Jeg setter ellers stor pris på at de har brukt stygge screenshots fra bloggerne i saken sin, og at de kaller meg for Elise. Hvorfor kaller folk meg for det? Altså, jeg heter Sophie Elise, eller bare Sophie. Noen andre med dobbeltnavn som har opplevd det? Jeg har en venninne som heter Anne-Sofie, når noen kaller henne for Anne blir det heeeeeeeeeeeeeeeelt feil.. Jeg tror ikke engang hun gir respons om noen roper "Anne", liksom. 

Ah, jeg har så lyst til å lese denne saken! Men for all del, superhyggelig. Jeg tror faktisk dette er noe av det beste jeg har opplevd så langt med bloggen! Jeg elsker sverige. 

Som jeg nevnte litt kort tidligere har God kveld Norge vært på besøk hos oss idag for å gjøre ett intervju med meg, mamma og pappa. Jeg regner med dette kommer i lørdagens sending, og for min del blir det spennende å se på. Vi ble mest intervjuet om bloggerne og hvordan hele den opplevelsen har gått inn på familien, og det ble et fint og ærlig intervju - kanskje flere synes det er spennende å høre foreldrene mine sine synspunkt på alt jeg har gjort, og hva de tenker om meg som forbilde. 

Meg og journalisten! Jeg tror de helst ville intervjue meg og Mathias men (takk gud) er han på ferie, og derfor ble det uaktuelt. Jeg blir så utilpass hver gang jeg blir spurt om oss to også, fordi det er noe jeg helst ikke vil dele så mye av framover. Det er jo ingen andre enn meg og han, som har noe med å gjøre hvordan ting er. 

Til dere som lurer hvem jeg ligner mest på i familien min, så må det være mamma i utseende og pappa i personlighet - det tror jeg kom ganske godt fram under intervjuet, jeg og pappa har lik humor! Men mamma er også morsom da, hehe. Jeg bare "ja, man burde jo egentlig ha gått igjennom en vurdering hos psykolog før man får lovt til å ta silikon". Så svarte mamma "ja men da hadde jo ALDRI du blitt godtatt, da". Og så lo vi. 

Etter finbesøket fra tv2 hadde dratt, kom Charlotte, Mariell og Lotte på besøk til meg. Jeg elsker de jentene der, de er alt man trenger på en litt grå dag. Masse energi, syke replikker og litt blonde øyeblikk gjør at jeg har ledd hele kvelden og sikkert kommer til å smile meg i seng også, takk for at dere ikke er noen biterfitter som tar alt så seriøst! Verden trenger flere jenter som slapper litt av og ikke tenker såmye på konsekvenser av alt mulig. We're just having fun! 

Fine jenter! Første gang jeg har på meg en skjorte som jeg kjøpte for 5 måneder siden, haha. Er litt treig med å komme meg rundt! 

Meg : "nå så du sånn skitten-melontan-brun ut"
Lotte : åhh, tusen takk ♥ 

 

Fikk en stor pakke fra luxushair idag, slik at jeg kan finne ut hvilken farge jeg passer nå og så sende resten tilbake (eventuelt gi ut i konkurranse til dere, trenger noen av dere litt blondt, ekstra hår?). Jeg tror jeg fant den perfekte tonen, luxushair har fått dødsfine striper nå! Før var jeg ikke så fornøyd, men valget falt denne gangen på farge 513/27 som passer meg perfekt. Vi jentene satt her og beundret håret, og alle fikk lyst på platinablondt hår igjen. Er så glad jeg tok valget om å bli blondine, det er virkelig noe spesielt med det! 

 

I kveld var vi på kinaresturanten og spiste, jeg følte for å være stygg og leke med maten så kameraet ble ikke med. Men! Jeg hadde på meg en ny jakke som jeg var ekstremt usikker på, men den var ganske kul uansett. Det er faktisk en boblejakke, tro det eller ei! Den blir en del av outfit imorgen så da skal jeg komme meg ut før solen går ned (klokken 13:00.. ) og ta bilder til dere. Den er fra http://6ks.com/! Jeg måtte bare legge mobilen min oppå jakken også, det er jo en tryllekunst å finne deksel som passer til samsung galaxy s3, som jeg har. Husker ikke hvor dette er kjøpt, jeg fant det under senga (der finner man alt mulig). 

Nå skal jeg se ferdig Shrek som jeg begynte på her om dagen! Den er sinnsykt morsom på engelsk, replikkene gir en helt ny mening. 

silikon = vondt

Kommenter her

God kveld Norge var her nettopp for å gjøre ett intervju med meg og familien min om "bloggerne", og nå ligger jeg i senga og synes veeeeeeeeldig synd på meg selv. Jeg har jo nevnt litt kort her på bloggen før at jeg har hatt en del smerter i venstre bryst, og jeg har allerede vært på Fornebuklinikken en gang for å sjekke det. Da fant de ikke noe merkverdig galt, men det blir altså ikke bedre, og nå er jeg inne i en "vond" periode igjen.. Så, om en måned skal jeg tilbake til klinikken igjen for en grundig sjekk. Gruer meg, det siste jeg ønsker er å operere på nytt. Det var ille nok første gang! 

Trenger litt trøst her jeg ligger. Frivillige? 

 

Håper jeg kommer meg ut fra sengen etterhvert og kan være litt sosial, jeg blir helt gal om jeg ikke har noe å gjøre iløpet av en dag - med venner da, mener jeg! Det er så kjipt med venner som går på skole og jobb, mens jeg bare ligger her og lader opp til å være sosial på kvelden, haha. . :) Uansett vil jeg sende dere en stor takk til dere, mine trofaste bloggsoldater! Min egen lille hær er dere, alltid passer på når presset blir for stort og meningene blir for mange. Jeg setter sånn pris på det ?

Noen små bilder fra igår kveld! Her med Marte og Julie. Begge er faktisk med i en episode av bloggerne som kommer! 

Vet dere hvor kaldt det var her igår? -17 grader. . Hvor kaldt er det hos dere? Har på følelsen av at vi setter rekord her i Harstad snart. 

Fikk i meg litt nøtter igår, hørte det var step one om jeg skulle gå opp i vekt. Chillinøtter, that is! Genseren min er fra http://6ks.com/
opp og ned i vekt

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

Hei dere! Nå er jeg på vei til noen venninner for å ha en sløvekveld, og forhåpentligvis får jeg i meg litt mat også. Jeg klarer ikke spise noe annet enn godteri, og satt nettopp å så på bilder av meg selv fra i sommer og herregud - jeg har virkelig gått ned i vekt! Tro det eller ei, men jeg ser på det som alt annet enn positivt. Da jeg var 13-14 år drakk jeg faktisk masse proteinshakes for å gå opp i vekt, og det vil jeg ikke igjennom igjen for å si det mildt. . Kanskje noen av dere har vært i litt samme knipa, og kan komme med tips for å gå opp i vekt? Om eneste løsning er å trene muskler så sier jeg takk, men neitakk haha. .

Ellers har jeg vært og hentet en pakke fra nelly IGJEN, det har virkelig kommet masse pakker nå etter jul og posten stabliserer seg igjen. Hva er deres favoritt? Jeg elsker kjolen!

Topp fra Jean Blush, 99 kr kan kjøpes HER - jeg har den i xs, og er normal i størrelsen. Bruker ikke BH under topper og kjoler med dyp utringning,for dere som har lurt på det.

Kjolen kan kjøpes HER - xs, normal i størrelsen. Eller, trekk det tilbake. PERFEKT i størrelsen! Kjoler i XS pleier å være litt for lang til meg, jeg er 1.59 høy. Men denne satt som et skudd heroin (neida, haha. Skulle skrive "satt som et skudd" så tenkte jeg, hvorfor sier man det egentlig? Ett skudd med hva da?). 

Nye sko, ENDELIG VINTERSKO!!!!! De sorte har faktisk godt feste, så nå slipper jeg å drive ekstremsport bare jeg skal gå utenfor døren. Vi har hatt snø her i snart fire måneder og jeg har likevel gått i sommersko eller hunterstøvler, haha. De kostet 199 kr HER, og pynteskoene med gulldetaljer koster det samme og kan kjøpes HER. 

Nå må jeg avslutte kosestunden her å komme meg ut døren!Tnaw, var ikke dette bildet litt koselig? Søte Rigmor min! En liten funfact: om jeg ikke hadde hatt Rigmor ville bloggen aldri eksistert. Da jeg først fikk Rigmor likte jeg henne ikke, og skulle selge henne og bruke pengene på speilreflekskamera. Jeg fikk penger hos farfar for kameraet, som han skulle få igjen da rigmor ble solgt, og så angret jeg og ville ha henne hos meg likevel. Så, med nytt speilrefleks begynte jeg altså å blogge! Det høres jo sikkert veldig brutalt ut at jeg bare ikke likte henne og skulle sende henne avsted, men sånn var det altså . . Jeg var 16 år, alt for ung til å ha en egen hund mener nå jeg.

Men nå er dette lille gullet min eneste kjærlighet som jeg elsker over alt i verden - utenom når hun springer på veien, da er jeg ikke like stor fan . . ♥ 
truseløs

Kommenter her

Hei! Håper alle har en fin tirsdag, for meg kunne det like gjerne ha vært fredag, julaften eller sommerferie, blogglivet vet dere. . Jeg sitter i senga og venter på vegetarburger, heldige meg! Og ja, etter første episoden av bloggerne gikk på lufta var det mange som tvilte på at bildet av meg i FHM originalt var truseløst. Men jo, det var det- og jeg har enda originalen! Om mange nok vil, så legger jeg det kanskje ut, uten sensur? Eller er det for drøyt og dårlig forbilde? Haha neida. Jeg har jo uansett tatt bildene, og dere vet jo ca hvordan de egentlig ser ut, så hva er problemet. . 

 

Jeg husker dagen før bladet gikk i trykk og jeg fikk tilsendt bildene. Jeg hadde full panikk, jeg var jo blitt lovet at ingen av bildene uten truse skulle komme i bladet. Husker jeg var på cafebesøk da jeg fikk bildene og jeg løp rundt som en tulling og ringte annenhver til FHM og fotograf, haha. Så stressa for å bli gjort arveløs, vet dere! 

Slik ble det i bladet!. . Og ja, jeg holdte nesten på å glemme det. Jeg har en liten "gave" til dere! Mange har ikke bliss hjemme, og får derfor ikke sett bloggerne når det sendes. Derfor gir jeg hver og en av dere lesere gratis tv2sumo i en måned! Trykk HER, så får dere gratis tilgang i en måned ♥ Her kan dere også se på bliss direkte, så da håper jeg alle dere får mulighet til å se episode 2 på søndag - klokken 20:00! 

den nye meg

Kommenter her

Hei dere! Jeg har laget brownies som jeg har småspist på hele kvelden. Det er så godt, er glad jeg kan spise hva jeg vil uten å legge merkverdig på meg :) Jeg har også iste, kinder maxi og is, og skal nå gå igjennom netflix for 1000 gang å se om jeg finner en brukbar film. . Herregud det suger, hvordan får jeg amerikansk netflix!?

Verdens beste brownies! 


Long time no see?;) Klarer ikke være uten hverandre vettuuu 

Uansett, jeg har jo helt glemt å fortelle dere om hva jeg gjorde i går ettermiddag! Jeg hadde en time for å fikse brynene hos Fred Hamelten, og jeg så veldig fram til det. Han holder vanligvis tl i oslo (med 3 års venteliste. . ) og fikser brynene til kjendiser som Tone Damli, Marion Ravn og Dorthe Skappel, og jeg har lest om han i utallige magasiner og blogger. Nå var det altså min tur, brynene mine er jo noe dere har klaget på siden bloggen så dagens lys i 2011, så ikke bare hadde han meg å imponere, men dere også! Uansett. Jeg så for meg en privat setting med bare meg og han, altså en vanlig time for å fikse brynene. Men neida, jeg skulle altså opp på en liten scene, med publikum og storskjerm bak hvor han gikk igjennom steg for steg hvordan han ordner øyenbryn,haha! Tror dere jeg fikk sjokk, eller . . 

Jeg er jo over gjennomsnittet opptatt av sminke og utseende, så å ha seg selv på storskjerm mens man er uten bryn (det er det verste), var litt nervepirrende for meg. Spesielt når jeg visste at hele "publikum" kunne se hvordan brynene mine ble, og ikke meg! Men etter 45 minutter var vi endelig ferdige, og det var min tur til å se meg i speilet. 

Her har dere forskjell fra før og etter! Er ikke det ganske sykt? Hvordan kan man få fyldigere og finere bryn av å faktisk nappe dem? På etterbildet har jeg ingenting pudder på brynene heller, så slik ser de faktisk ut nå når jeg er usminket! Jeg er så fornøyd! Fred sa at jeg ser ut som en annen person nå, og det gjør jeg virkelig. 

Her har dere selveste mannen, som også har sin egen linje med brynsprodukter som jeg selv bruker. Heldige meg fikk det i kalendergave hos mamma! I harstad kan man kjøpe alt på SpaSpa, mens på internett har jeg sjekket litt opp og de har godt utvalg hos makestyle. Fred er forresten en herlig type, nå har jeg nummeret hans og en invitasjon til middag hjemme hos han i oslo, og den muligheten skal jeg gripe! På bildet under her hadde jeg heller ikke sminket brynene mine noe, det er jo fantastisk. Ikke lenge igjen så kan jeg gå uten sminke, haha! 

Uansett, nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Håper dere har det fint, glemmer jo av at flere av dere går på skolen nå for tiden. Hold ut,  jeg vet det kan være vanskelig ♥

det å gi seg faen

Kommenter her

Nå har jeg lest igjennom alle kommentarene deres fra gårdagen, og til min store overaskelse var mange av dere helt utrolig støttende om gårdagens episode! Det var så godt å høre, jeg var så stressa igår mens jeg satt å prøvde å svare dere på livechat, på twitter, på blogg og overalt så jeg ga helt opp til slutt. . Om dere ikke fikk med dere episoden sendes det reprise klokken 21:15 på bliss idag ♥

 

Jeg gleder meg bare til resten av serien når dere får se mer personlige ting, første episode var jo veldig . . "basic" eller hva man skal si, for å bli kjent med oss. Etterhvert kommer det jo til og med litt gråting fra min side, så kanskje jeg får bort stempelet om at jeg "gir meg faen" i alt, haha. Jeg gir meg altså ikke faen, men jeg gir meg faen i ting som ikke betyr noe. Hva andre mener om meg, har jeg ingenting med å gjøre.

Genseren er fra http://6ks.com/ - jeg tipser aldri om sider som ikke er trygge å kjøpe fra, så vet dere det! 

 

Ellers kom siste nummeret av DET NYE ut idag, enkelte av dere har kanskje lest det allerede? Det er iallfall 4 sider intervju med meg der, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Både bildene og saken ble veldig fin! Det er alltid så rart når jeg blir intervjuet om fortiden, altså hvordan jeg hadde det for et par år siden. De fleste av dere har vel sett Mean Girls? Den scenen når Lindsay Lohan sitter på do og spiser lunsjen sin fordi hun ikke hadde noen, det var meg i en lang periode. Jeg gruet meg til fritimene, fordi da hadde jeg ingen steder å gå, og i friminuttene satt jeg enten på do eller så ble det for jævlig og jeg skulket. Jeg tror det er derfor jeg ikke bryr meg så mye om hva folk mener nå, for har man opplevd noe slikt på ekte så er ikke internettmobbing en dritt i forhold. 

 

Jeg har sagt det før, men jeg kan gjerne si det 1000 ganger til - livet slutter ikke på videregående, tvert imot. Om man ikke føler man passer inn, så finnes det en hel verden der ute, man må bare holde ut. De som har sin "storhetstid" på videregående blir som regel stuck i den bobla der uansett, det har vært min trøst :-) Man må sette pris på det man har, enten det er en god familie, snille venner, fin kjæreste eller omså man har ingen av delene - da kan du velge selv å bygge deg opp å bli en ekstremt sterk person. En person som ikke gir faen, men som gir faen i det som ikke betyr noe. Klem! 

nå skjer det

Kommenter her

Nå sitter jeg klar sammen med familien for å se første episode av BLOGGERNE! Det starter om bare 15 minutter, klokken 20:00 på tv2 bliss. Dette er jo en "innledende" episode hvor man skal bli litt kjent med oss jentene, og selv om det blir gøy så tror jeg hver episode bare blir bedre og bedre, og ikke minst mer personlig. Etter episoden er over kan dere møte meg og emilie på nettreff på tv2.no, men fram til da håper jeg dere deler deres meninger i kommentarfeltet her med meg, så skal jeg svare dere så godt jeg kan ♥ Kanskje jeg skal prøve å fikse dere lesere gratis sumo etterhvert? Hva tror dere om det? 

Nå er endelig dagen her, jeg har ventet så lenge!

Ett backstagebilde fra da vi filmet introen for et par måneder siden :-) 
sniffer litt lim

Kommenter her

reklamelenker nelly 

 I dag er det en stor dag for min del! Dere kan jo umulig ha glemt at det er premiere for bloggerne idag? Jeg har jo mast om det i flere måneder, haha. Jeg har jo sett episoden selv, men er veldig spent på hva dere kommer til å synes! Klokken 20:00 starter det på BLISS, og varer i en time. Jeg skal også være med på nett-treff på tv2.no med Emilie rett etter programmet hvor vi svarer på spørsmål direkte fra dere. .  Det blir nok mer skummelt enn å se selve episoden. Eller, det blir rart å se FHM-shoten min på tv. Jeg skal jo se episoden med familien og det at jeg har vært i FHM blir liksom alltid "elefanten i rommet" som vi ikke snakker om, haha. Kleeeeeeeeeeeeeint.

Lille Rigmor aner ikke at hun skal på tv, og gir seg en god faen i meg uansett. Kyss vil hun heller ikke ha. . Toppen/ kjolen jeg har på meg er fra sheinside.com! 

Her i huset er ikke kos valgfritt, så det  var jo synd for henne. Så på dyrepolitiet igår på Animal Planet, så da blir det ekstra mye kos på min lille. . VI trenger et slikt dyrepoliti i norge også. 

 

Og ja, i dag skal jeg fikse brynene mine hos norgeskjente Fred Hamelten på SpaSpa! I Oslo er det minst 2 års venteliste for å komme til han, så jeg er heldig som fikk kapret denne timen mens han er i byen. Jeg gleder meg til å møte han, han virker jo litt "rar" - på en positiv måte! Han skiller seg ut, og det liker jeg. Eller, etter harstad-måletsokk skiller han seg ut, men det gjør man jo om man har en annen jakke en canada goose og shopper klær på noe annet enn bikbok, haha. Under kan dere se bilde av brynene mine uten sminke, som dere ser er de helt jævlige. Jeg har spart i en måned nå, og får så syke flashbacks fra åttendeklasse da jeg barberte av hele driten og tenkte at det var så fint. . Skal si det frister nå! Forresten, hva bruker dere på brynene deres? Blyant eller pudder? Jeg bruker pudderet fra body shop, men synes det er litt for mørkt for meg, så jeg ser etter gode tips fra blondiner der ute! Hva bruker dere på brynene? 

 

Forresten, denne lille dingsen har jeg helt glemt å vise dere! Det ser jo ut som et smykke ved første øyenkast, men det er faktisk en minnepenn også på 16 gb. Hvor kult er ikke det? Skulle ønske jeg hadde en slik da jeg gikk på skolen, men jeg bruker den enda da. Man vet aldri når man får bruk for en minnepenn, haha. Den er fra duperdigg.no

Nå skal jeg sniffe lim og gjøre ferdig litt nettshopping! Haha, NEIDA. Aner dere hvor ofte jeg har hatt lyst til å tulle om slike ting på bloggen, men det finnes jo alltids noen som tar seg nært av ALT mulig så jeg kan liksom ikke kødde om det heller. . Tenk at noen kan bli lei seg av noe sånt, folk må lære seg å tenke "hva gjør det, hvorfor skal man være lei seg". Uansett, nettshopping.Har endelig kjøpt meg Ray Bans, halleluuja sier jeg bare! 

1. Topp med leopardmønster (som jeg elsker) koster 99 kr HER / 2. Jakke 249 kr HER / 3. Kjole 399 kr HER / 4. Treningstights fra ADIDAS, jeg er enda opptimistisk om at jeg en dag skal begynne å trene, haha. . Den kan kjøpes HER

 

Ray Bans, endelig er jeg lykkelig eier - eller, snart i det minste! Må bare vente spent til de dukker opp i postkassen. De er ikke akkurat billige, men satser på at jeg ikke knekker disse som alle andre solbrillepar jeg har hatt. I tillegg er de jo veldig kule! HER kan de kjøpes 

 
noe man ikke blogger om

Kommenter her

reklamelenker nelly 

 Den følelsen. Dere blondiner, eventuelt tidligere blondiner vet vel hvordan det er. Det blonde håret som lyser opp hvert eneste bilde, hver gang man passerer et butikkvindu og ser sin egen refleksjon. Ahh, som jeg har savnet dette. Det lange, rette, lyse håret. Selv om jeg naturlig har mørkebrunt hår så skal jeg liksom være blond. Det er meg! Sara hos hendrix på majorstuen er nå min favorittperson i verden. 

Dagens sløveoutfit, haha. Genseren er fra sheinside.com! 

I dag har jeg gjennomført mine standardrutiner etter å ha vært bortreist. Sett litt episoder av serier jeg har misset, pakket ut av kofferten, hentet pakker på posten og tatt solarium. Sistenevnte ble faktisk pappa med på idag også! Og ja, for ikke å nevne at jeg har ryddet i mailboksen min. Vanligvis er jeg flink til å svare på mail når jeg reiser bort, men denne gangen ble det ikke prioritert fra min side overhode. . Da ble det ekstra mye å gjøre idag, men jeg har ikke noe imot det, da. 

Og ja, kjære lillesøster. Jeg tok bilde i speilet ditt denne gangen, det er nemlig en liten jente som spøker på mitt rom og da spesielt i speilet - og NEI jeg kødder ikke, haha. Tør nesten ikke være der inne lengre! 

Speaking of det med å hente pakker. Det hadde jo vært litt snodig om ikke minst en av de pakkene var fra nelly jeg burde jo bli deleier i den butikken så mye som jeg shopper der! Tror jeg nå har testet ut 90% av alle merkene, og funnet fram til mine favoritter. Dermed er shopping derfra ganske safe for min del, og jeg vet hva jeg skal se etter for å bli fornøyd uansett hva. Flaks for dere, så kan dere lære av mine feil og heller bli tipset om det som er bra!  

Denne kjolen er jeg nå veldig glad for at jeg bestilte, den passer nemlig perfekt til håret! Haha jeg vet, hårsnakk blir jeg sjeldent lei av. . Men endelig fant jeg en kjole som er stram, men likevel passer over puppene! Jeg har den i XS, og gleder meg til å bruke den i vegas om en uke. HER kan den kjøpes! 

Jakken ble jeg også veldig fornøyd med, til tross litt skepsis fra min side på grunn av prisen. Den var på salg og kostet kun 149 kr! Men den er perfekt, varm og feminin på grunn av beltet i midten. Også denne har jeg i xs! Kan kjøpes HER

Helt vanlig, svart kjole som egentlig ser litt annerledes ut, jeg har bare tatt den på meg feil, haha. . Vanskelig å forklare, men det er bedre bilde på nettsiden HER. Den kostet 249 kr! 

Så, muligens favoritten fra shoppingen. Dere vet jo jeg elsker leopard (og rosa, helst de to mixet. Jeg burde ha flyttet til en trailerpark, er tydeligvis der jeg hører hjemme. .). Uansett, denne shortsen er perfekt! Den er sinnsykt delig å ha på seg, og i tillegg ser bena litt tynnere ut enn vanlig på grunn av formen - innrømm det bare, vi alle vil det! Den kostet 199 kr HER

Til sist, to småting. En sovemaske som kan kjøpes  HER, og årets "hovesko". Jeg tar aldri med meg converse eller hunters på hove igjen, jeg kommer alltid hjem med bare en sko i beste fall. Tipset er med andre ord, kjøp noen billige, helt greie sko som man kan løpe rundt i. De er stygge etter to dager uansett! HER kan de kjøpes. De er ikke ubehagelige å gå med, i tilfelle dere skulle lure.Nå blir det pizza med mamma og pappa, tante og kjæresten hennes før jeg drar på "hemmelig" besøk. Pappa sa til meg at det er to ting jeg ikke bør blogge om, og det er penger og kjærlighet. Så mitt besøk gjelder altså en av de tingene. . Eller begge to kombinert, kanskje jeg har blitt prostituert? Neida, hehe. Vi blogges mer imorgen, da er det jo premiere og alt . . ♥ Flere som er klar!? 

 

provoserende rolle

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i harstad etter fire veldig spennende dager i oslo! Førpremieren så ut til å være en suksess, og jeg ble fornøyd med første episode som både var morsom og faktisk lit trist. Jeg tror personlig episodene blir bedre for hver uke som går, vi ble jo tross alt mer og mer komfortabel forann kameraet. Jeg gleder meg til dere får sett den på søndag! Jeg har lest igjennom alle kommentarene deres, og setter pris på dere som kommer med støtte til meg. Men jeg er sååå lei av at dere sammenligner meg og Emilie (voe) hele tiden. Jeg liker henne veldig godt, men vi er jo veldig ulike så det blir helt feil å sammenligne. Det er veldig viktig å huske på, alle kan velge å framstille seg selv som man vil og vi har valgt litt forskjellig. Jeg er jo klar over at jeg har en provoserende rolle, og har aldri gått inn for å være godt forbilde og "goodgirl". Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle var like? Det er også derfor bloggerne blir så bra, vi er 4 helt ulike jenter som alle har historier å komme med.

Ellers, her kommer et lite bildedryss fra førpremieren!

Først gjorde vi jentene masse intervjuer, jeg har ikke telling på hvor mange jeg gjorde engang. Det skal sies at dette var etter et par glass champagne, haha. Når skal jeg lære? 


Det var gratis drikke for oss, noe som er farlig når det smaker så godt! 

Haha, hulken! 

Meg, Helene, Stine (som faktisk er kusinen min! bloggen hennes finner dere HER), og Ingrid! 

Lotte, Benny og meg. Benny la ut et kyssebilde av meg og han på instagram, så da begynte alle å tro at vi er kjærester, haha. Vi er nok desverre ikke det, selv om han er en herlig gutt så er det ikke noe følelser oss imellom. Vi er gode venner og har syk kjemi på den fronten iallfall, men ikke noe romantisk! Om jeg enda ikke er gift når jeg er 40 kan jeg gjerne gifte meg med Benny da, skal høre med han om kanskje kan ha en deal på det. Han er også med i et par episoder av bloggerne som kommer etterhvert, det bør dere se fram til! Han er så morsom og god. 

Haha, litt kleine når vi ser første episode (og litt brisen). 

Bloggerne med produsent Vegard Nordmann. Han har produsert serier som Linni, tigerstaden, petter elsker mari, tone +++, og er en fantastisk dyktig mann som også har blitt en god venn for meg.  Han er også fra Harstad, som faktisk er grunnen til at jeg takket ja når han spurte om å være med i serien - vi har gått på samme videregående og han har en generelt god forståelse av hvordan det er å vokse opp i en liten by å stikke seg litt ut. Jeg stoler på at han får framstilt meg, og ikke minst harstad, på en ærlig måte. Det ser det ut til at han har klart. Vegard, du er best!

Tusen takk for den fantastiske muligheten du har gitt meg, for at du ser meg for den jeg er og for at du er så SNILL! Herregud er så glad for alle menneskene jeg får møte takket være bloggen ♥ Tidlig på morgenen dagen ETTER en stor fest, var det altså bare å møte opp på God morgen Norge. Det var litt rart men gøy å bli intervjuet av mennesker man har sett på tv i alle de år, og herregud så varmt det er i studio der! Jeg holdte på å svette ihjel, de lampene føltes ut som en ferietur til Thailand midt under høysesong. 

Haha, Susanne svarte på spørsmål om hvordan inntrykk hun hadde av meg, jeg må bare få lovt til å sitere så godt jeg husker. "Først tenkte jeg, åh nei skal jeg liksom være med i en serie sammen med hun blonde bimboen med de svære puppene, men så ble vi kjent og hun er jo egentlig bare en apatisk nordlenning. Det digger jeg". Haha, det var noe sånt hun sa, og jeg ble SÅ glad! Apatisk betyr jo å være ganske likegyldig og ikke føle så mye, og jeg er jo langt ifra det, men om jeg framstiller slik så blir jeg glad. . av en eller annen grunn. Cold bitch oh yeah. Husk premieren på tv2 BLISS, søndag 20:00!

welcome back, blondie!

Kommenter her

Nå er endelig den store dagen her for min del, for nå er jeg på vei ut døren for å dra på førpremieren til bloggerne! Det skal være event på monkey bar, rosa løper og det hele. Først skal jeg å drikke champagne med de andre jentene (Lotte er såklart med!), og etterpå er det fest! Jeg har hatt det ekstremt travelt her i oslo, men jeg leser enda alt dere skriver og skal rekke å svare på så mange kommentarer som mulig før jeg stikker ut nå. Så vet dere at jeg bryr meg veldig om dere og deres mening uansett. Er så glad mange er spent på serien!

I morges ble jeg hentet klokken 0715 på hotellet for å være med på p3morgen, det intervjuet kan dere høre HER! Etter det har jeg vært våken, jeg går på ekstragiret akkurat nå..Som dere kanskje ser har jeg nå blitt helt blond, takket være flinke Sara på hendrix hair! Det var godt å bli stylet av noen som forstår min ekstreme trang til å være blond, og å ha langt, fint, rett hår. Hun fikk det akkurat slik jeg ønsket det, og etter 3 timer i frisørstolen var jeg som en ny person! Det blir forhåpentligvis ikke siste gang jeg går til henne, hun var utrolig dyktig og anbefales på det varmeste.

 

Denne kjolen har dere jo sett tidligere, men slik ser jeg altså ut nå. HER kan den kjøpes!

 

I morgen skal jeg på God morgen Norge klokken 09:30 ca, så da blir det nok en tidlig morgen. Men jeg gleder meg, og kanskje noen av dere får sett på! Jeg skal ta masse bilder i kveld, så da kommer det bedre oppdatering. Nå må jeg løpe!

 

introen er her

Kommenter her

Her er endelig introen til bloggerne! Åh, jeg er veldig fornøyd med den altså. Og elsker slutten med håret mitt! Hva synes dere? Gleder meg til å høre, setter pris på masse tilbakemeldinger! Og takk til dere som har kommet med fine kommentarer siden igår, heldigvis er de fleste positive og det er det som gjelder.

     

 

I dag startet vi dagen med å slå av alarmen tre ganger før Lotte omsider kastet seg ut av sengen for å hente frokost til oss, haha. Kvelden før snakket vi om hvor mye vi gledet oss til frokost, men som vanlig rekker man det så vidt, haha. Kooooselig var det uansett!

 

Så fikset Lotte neglene sine mens jeg hadde en del intervjuer her på hotellrommet! Og det ble såå fint, fine barbie-lotte-min. Er glad jeg har noen som deler min passion!

 
Vi har vandret litt rundt i byen, drukket Joe and the juice (dere MÅ prøve powershake!!), og spist på vapiano sammen med Andrea Badendyck, Julia Nyland og Bjørn Erik - dere kjenner vel til dem! Bloggpeeepz.

Jakken min er fra sheinside, skjerfet er fra bikbok.
 Slik har jeg sett ut idag! Toppen og alt er fra nelly, men får ikke til å legge inn linken. . Ahhh.

Powernap har vi også tatt, haha! I morgen må jeg stå opp tidlig fordi jeg skal på p3morgen, blir hentet her 07:15....................... Derfor blir det søvn nå snart! Vi snakkes mer imorgen, snart er det jo en premiere å se fram til :-) Imorgen smeller det for min del, og nå er det 4 dager til dere får sett serien! HUSK det, klokken 20:00 på tvbliss på søndag.

 uansvarlig?

Kommenter her

Nå sitter jeg på hotellrommet sammen med Lotte og Marthe og slapper av, men jeg har ikke glemt bort bloggen helt av den grunn. Jeg har jo tatt en del bilder idag som jeg tenker å vise dere! Men først, et bilde fra igår. Tenkte å vise dere denne fine skjorten jeg fikk i posten nå nylig, jeg elsker den! Men, aner ikke hvordan jeg skal kombinere den for at det skal se best mulig ut. . Har dere noen styletips her? Trenger muligens noen moteblogger å lese kjenner jeg, så om noen av dere tilfeldigvis eier en slik, så tips meg gjerne! 

Skjorten er fra sheinside.com 

Ellers sto jeg opp ganske tidlig idag for å sette meg på flyet sammen med Lotte! Som sagt er hun den heldige utvalgte som får være med meg til oslo denne gang, haha. Neida, men jeg hater å reise alene og planen var jo egentlig litt annerledes, men heldigvis stilte Lotte opp i siste sekund - det hadde virkelig vært tungt å være her alene, tipper jeg. Nå skal vi bare kose oss masse fram til premierefesten på torsdag! 

Her ser dere forresten den fine jakken til lotte, haha. Selv om jeg er sterkt imot både jakken og dyremisshandling, så bryr det meg ikke så mye hva vennene mine velger. Jeg har jo tatt valget mitt for min del ved å ikke ha en slik jakke, men andre skal egentlig få gjøre som de vil. Vi tuller en del med det, da. Hun sa til meg at hun pleier å stryke på pelsen å si unnskyld, og så spurte hun meg om jeg ville prøve, haha. Takk men ellers takk! 

Vi bor rett ved nationalteateret (som vanlig, haha) så vi har vandret litt rundt idag! Hakket varmere her enn i harstad, så det var deeeilig. 

Jakken min er fra nelly  og genseren fra sheinside.com 

Vi var også innom TV2! Jeg skulle gi fra meg et minnekort med en del filmer jeg har filmet selv (som kommer i serien), og så fikk jeg se noen klipp - det jeg la ut tidligere idag på bloggen! Herregud jeg er så nervøs. 

Dette fikk vi også med oss, hehe. Nå kan lotte se meg hveeeeeer eneste dag! 

HAHAHA. Skulle ta bilde i speilet, og så er dette hva vi ender opp med. . Er vel kanskje litt ute av trening da, ingen kan påstå at jeg er fjortis lengre nå! Det her var vel bare den ultimate fjortistesten og jeg failet. 

Vi har også rukket en tur på vapiano! Spiste pizza og pasta, de to favorittene. Jeg har snakket om pasta i rundt to uker nå, men har ikke orket å gjøre noe med den cravingen før nå, haha. . Nå kan jeg sove godt. 

Vel vel, som sagt har vi fått en gjest over her på rommet vårt, så nå blir det avslapping resten av kvelden. Vi bor forresten på hotel oslo city centre som vanlig, i tilfelle dere skulle lure :-) Mitt andre hjem! 

OG ANGÅENDE sist innlegg. Pappa betaler ikke lappen for meg, men han styrer økonomien min og betaler regninger for meg - med mine penger! Jeg driter heller ikke i hunden min, men jeg mener at den som slipper henne ut, UTEN bånd, skal også hente henne såfall. Det gjør ikke jeg. Jeg er ikke helt uansvarlig og care, selv om det kanskje ble framstilt slik der 

 

video fra bloggerne - hos meg

Kommenter her

Nå er jeg i hovedstaden med Lotte, og vi sitter i hver sin kant av hotellsengen og ser på deal or no deal, haha. Veldig engasjert er vi også, må jeg legge til! 

Vi har vært i oslo et par timer og har allerede rukket et møte på tv2, og nå har jeg enda et klipp å vise dere! Dette er altså starten på første episode, som til sammen varer i en hel time. Så, hva tror dere? Blir det kanskje litt gøy å bli bedre kjent med meg? Og tja, nå savner jeg litt det svære duckfacet mitt. . Haha.

Husk premieren på søndag klokken 20:00 på tv2BLISS! 

 

white girl ass

Kommenter her

I kjølevannet av Kim Kardashian sitt rumpebilde på instagram, ble også jeg litt inspirert til å søke på . . wait for it . . gamle bilder av min egen rumpe. Før hadde jeg virkelig sprett, nå er det ikke så alt for mye å skryte av. Jeg trente jo faktisk før! Jogget hver dag og spiste som en hest, men det gikk vel opp i opp. Nå er det to år siden, og jeg er sjalu på meg selv fra den tiden. Dette bildet er overhode ikke redigert eller fikset på, slik så det ut hele tiden. Kanskje jeg skal ta fatt på treningen igjen? Rumpa er jo liten her også, men det var iallfall litt sprett! 

 
snart premiere

Kommenter her

I morgen drar jeg til oslo, denne turen har jeg sett fram til lenge ettersom det er premierefest for bloggerne på torsdag! Herregud, tenk så rart. Håper jeg klarer å stoppe opp og nyte at alt dette skjer, jeg har vært alt for passiv det siste året og satt pris på for lite.Det her er jo ikke akkurat normalt, men jeg får oppleve det, og likevel føles det ofte som om det er helt naturlig og at jeg ikke gjør noe spesielt. På premierefesten skal jeg prøve å ta meg et minutt til å bare sette pris på det, om jeg klarer. Det vil bli en annerledes oslotur, jeg hadde jo egentlig planlagt den litt annerledes men nå skal jeg dra sammen med Lotte, og jeg er sikker på at vi får en super jentetur til tross for omstendighetene. Jeg gruer meg helt ærlig mer enn jeg gleder meg til serien starter på søndag, fordi livet mitt er ganske annerledes nå enn hva det var da vi filmet. Det er jo faktisk 1 år siden vi startet opptakene nå, og da handlet livet mitt om . . vel ja, dere får vente å se! Livene deres har vel også endret seg en del på 1 år?


 

Forresten, har mange av dere sett reklamen på tv2 BLISS? Jeg har ikke sett den selv, haha! Er den bra? Ser flere fram til serien starter, og hvilke forventninger har dere helt ærlig? Dette er noe jeg ble med på mest for deres del, fordi dere kan bli kjent med MEG som person, og ikke meg som blogger - og tro det eller ei, det er en forskjell :-) Jeg føler dere fortjener såpass etter å ha holdt ut med meg og bloggen min i et par år. Jeg føler dere er mine venninner, så nå er det på tide å gi litt tilbake - enten i form av latter, glede, inspirasjon, hat eller hva man nå får ut av å se på dette programet.  

 

Nå blir det pakking av kofferten og et lite avskjedsmåltid med Anne-Sofie ♥

 

we can breathe in space

Kommenter her

. . They just don't want us to escape. 

Det er søndag, så jeg tenkte å kjøre en litt mer naturlig look enn hva jeg vanligvis gjør når det kommer til sminke. Hva synes dere, er en litt mer naturlig look noe jeg bør gå for? Skal fikse brynene mine hos Fred Hamelten om en liten uke, så jeg har spart brynene i en måned nå. Derfor ser de litt ustelte ut, hehe. Fred holder jo vanligvis til i oslo, men kommer til harstad for å være på SpaSpa et par dager . . . Som dere vet er jeg fast kunde der, så jeg fikk sjangsen til å bli fikset av han gratis som en slags "modell". Gleder meg! 

I dag har jeg gått igjennom flere magasiner her hjemme og funnet fram utklipp jeg vil ha på en inspirasjonsvegg. Har hatt lyst på en vegg med masse bilder inne i mitt walk in closet, så vi får se når jeg kommer meg igang med det. Nå har jeg i det minste klipt ut bilder.

Og ellers har jeg sett på dexter. . Ser det forresten på netflix om dere skulle lure.

Men jadajada, nå er jeg på vei ut døren for filmkveld. Har så lyst til å dra ut, feste mener jeg da. Det er rart, for jeg er ikke verdens største partyløve sånn ellers. Men ja. .  Ett eller annet, glemme i en liten stund kanskje. Tør ikke engang å fortelle dere hvordan jeg har oppført meg de siste ukene, alt for mye partaaaaj. Dere hadde sikkert blitt sure, haha! "We're all addicted to something that takes away the pain". 

Høres! ♥

Jeansvest fra modekungen.se og genser fra nelly HER
følelsen

Kommenter her

Det er sjeldent jeg føler meg truffet av ett sitat eller en sangtekst, og jeg aner ikke hvorfor men jeg føler det er generelt kleint å dele bilder av nettopp sangtekster eller sitater på sosiale medier. Men igår fant jeg ett som virkelig stemmer og som ville vært fint å dele med dere! Man glemmer hva folk har sagt, man glemmer hva de har gjort, men aldri følelsen. Det kan tolkes både positivt og negativt, om du gjør en god gjerning for noen kommer de til å huske det over eventuelle rykter eller annet de har hørt om deg, men om en del vondt har skjedd og man likevel er forelsket, så klamrer man seg fast til den gode følelsen som det eneste man husker. Man føler seg tom uten den andre halvdelen av deg. Man glemmer faen aldri følelsen, og da gir ikke så mye annet mening. 

Uansett! Jeg hadde det ganske gøy ute igår, og det var koselig å ha jentene hjemme hos meg. Jeg liker å ha gjester, og synes det er greit å være i eget hus for da kan jeg styre musikken (og generelt sett styre som jeg vil, jeg er litt kontrollfreak). I dag har jeg nesten bare vært i senga, spist litt frukt, sett litt på dexter og ryddet etter igår. Det var overasskende lite å rydde opp, jeg brukte kanskje 5 minutter! Jeg som utsatte å rydde i to timer fordi jeg gruet meg, og så tar det så kort tid haha. . Så mye kaster man altså bort her i livet bare på å grue seg! 

Forresten, her er et "viktig spørsmål", haha. I går var det noen av dere lesere som ikke skjønte hva jeg mente da jeg skrev "lester". Sier man ikke det andre steder i landet? Altså, lester betyr vel ulsokker. Vi sier "læsta", haha. Men det skrives vel "lester". Er veldig interessert i å vite hvilket ord dere bruker på det! Hilsen språkforsker Isachsen.

Anywho, nå blir det litt netshopping på meg før jeg skal se litt mer på dexter. Jeg blir altså aldri ferdig med den serien der, nå er jeg på sesong 6. Idiot som jeg er klarte jeg å lese handlingsreferatet til aller siste episode på VG (med uhell!), så nå vet jeg hvordan alt ender. Likevel er det jo spennende, så jeg skal ikke klage! Det er forresten enda masse salg på nelly, så jeg fikk med meg masse bra til en billig penge - smiler helt ærlig her jeg sitter, for jeg fant sko i størrelse 35 og det er ikke lett kan jeg love dere! 

1. Elsker topper med dype utringninger, og denne kostet på toppen av det hele bare 99 kr. HER kan den kjøpes! / 2. Gudene må vite hvorfor jeg av alle personer kjøper superundertøy nå, jeg går jo aldri på tur. . Men man vet jo aldri? Haha. Jeg har fått det for meg at superundretøy er behagelig å bare slappe av i hjemme, men det kan også være helt feil. Synes det er sexy, og det er jeg vel sikkert den eneste på kloden som synes også. Uansett! Settet jeg kjøpe kan kjøpes HER/. 3. Skoen jeg snakket om, i størrelse 35. Halleluja! De koster bare 199 kr HER. / 4. Disse skoene var også i 35! Elsker gulldetaljene, da kan jeg ha på meg helsvart og kombinere med gullringer / armbånd. 199 kr for de også, HER. 

1. Denne toppen var jeg litt usikker på, jeg har en misstanke om at den er finest på noen med litt flatere bryst enn meg. Jeg får bare vente å se, om jeg ikke bruker BH skal det nok se fint ut uansett. 299 kr koster den, HER . / 2. Jeg hadde egentlig lovet meg selv å ikke handle flere kjoler, men unnskyldningen denne gangen får bli at jeg skal til Las Vegas. Der trenger jeg nok masse fine kjoler? Jeg håper da det, elsker når man kan dolle seg opp hver eneste kveld før man skal ut. HER kan den kjøpes. 

reklamelenker fra nelly 

 

i heart myself

Kommenter her

reklamelenker 

Slettet forige innlegget, folk klarer altså å krangle på alt. Tror det er best å grave seg inne å ha dårlig selvtilitt, er jo kun da man kan få litt oppmuntrende kommentarer. Begynner ting å gå bra, så er det jo bare å rive folk ned igjen. . #WORD

I kveld skal ett par av jentene komme over til meg for å drikke litt før vi drar på byen - dette er siste dagen vi alle er samlet før alle sprer seg rundt i landet igjen. . Dere som enda går på videregående / ungdomsskolen bør nyte tiden så godt dere kan, den er virelig gull verdt! Kanskje noen som går på barneskolen også leser bloggen min . . ?

Anne-Sofie og Amanda, "finpusien" mine ♥ 

Nå har jeg forresten endelig fått kjolen min til førpremieren av bloggerne, og en ny kjole til ikveld! Til dere som spør, nei jeg blir ikke sponset av nelly. Generelt synes jeg reklameinnlegg på blogger er dødskjedelige, det er jo en grunn til at jeg ikke har skrevet om noe barberhøvel eller hva det nå er man tar seg betalt for å skrive om. Jeg har faktisk aldri tatt betalt for ett innlegg, så vet dere det. Keepin it real (om man ser bort fra alle operasjonene hehe neida joda).

 Dette er kjolen jeg skal bruke på førpremieren! Var den ikke sykt fin? Elsker ryggen! Den var så enkel, behagelig å ha seg og classy. Den koster 499 kr, og var virkelig verdt det! HER kan den kjøpes 

Smykket og ringene er fra uselect.no 


Denne kjolen er av samme merke, Rare London hos nelly - men ikke overasskende er den utsolgt! De fineste kjolene ryker jo fortest. Synes denne er litt mer sexy enn den øvre kjolen, derfor føler jeg den passer bedre på en partykveld enn førpremiere. Selv om den er utsolgt kan dere se den på nelly HER Ringene jeg skal bruke til er fra uselect.no 

 

how to curl

Kommenter her

I julegave ga jeg Anne-Sofie en sykt bra krølltang, og jeg har hatt så lyst på den samme - tror dere ikke jeg angret sekundet etter jeg ga den bort? Haha. Uansett, det endte med at jeg måtte kjøpe meg en ny krølltang selv, så jeg dro til elkjøp hvor jeg kjøpte hennes. De var selvfølgelig utsolgt, men jeg har hørt mye om en ny fra babybliss som heter curl secret, så jeg bestemte meg for å prøve denne.

Det er ikke en vanlig krølltang, den "drar" inn lokk etter lokk av håret, og lager krøllene inne i selve krølltangen - man kan justere etter hvor mange pip man skal høre. 3 pip = bølger, 6 pip = krøller, osv. Vanskelig å forklare, men dere skjønner forhåpentligvis? 

Man surrer altså ikke håret rundt en stang, men man tar en lokk som draes inn i krølltangen. Haha, jeg prøver å vise på bildet under! Charlotte var så snill og var her for å hjelpe meg. Her prøvde jeg på en clips.

Dette går ca dobbelt så raskt som vanlig krølltang, per lokk bruker man ca 3 sekunder! Dette er vel en type ting som er lettere å vise på film, så jeg søkte like gjerne på youtube. Ser det ikke veldig lett ut? Det er virkelig akkurat slik det fungerer i virkeligheten! Jeg var litt redd håret skulle sette seg fast, men det gjorde det ikke på meg. 

Før jeg begynte å krølle. Slik ser håret mitt ut, rett etter en dusj, og uten noe retting  

OG slik ble det etter! 

Hva synes dere? Denne er altså fra elkjøp :-) Om det er ønskelig kan jeg godt sammenligne forskjellige krølltenger i en spesial, fordi jeg har så mange forskjellige! Tenkte dette var et godt tips å komme med da, ettersom den er fra elkjøp og litt annerledes. 

underholdning

Kommenter her

Jeg kan påpeke hvor mange ganger jeg vil at dette er min blogg og jeg styrer alt her på min måte, men det er likevel dere som skal lese den og forhåpentligvis få litt underholdning, haha. . Og jeg har ikke vært så veldig flink til det den siste tiden. Inspirasjonen er ikke helt der, for tiden føler jeg meg litt som et tomt skall (utrolig nok er det min beste beskrivelse), men jeg prøver så godt jeg kan - men jeg trenger deres hjelp. Hva vil dere ha mer av? Mindre av? Hva liker dere best at jeg blogger om? Hva er ikke så gøy? Gleder meg til å lese igjennom :) Eksempler kan være: kropp, kjærlighet, vegetarianer, meninger om ditt og datt, flere videoer ++. 
Jeg satt å tenkte litt på å lage en gjennomgang av året 2013 som flere andre bloggere har gjort, og jeg kom meg igang - helt til mars før jeg ikke klarte mer. Det er tungt for meg å se igjennom dette året akkurat nå, nettopp fordi det var så fin. Dere skjønner tegninga. Derfor kommer det ikke noe slikt fra meg, noen av dere har jo spurt. 

rød

Kommenter her

Hei dere.

Føler meg ikke helt på topp sånn fysisk, jeg har vært småsyk i flere uker men har ikke tilatt meg selv å bare ligge inne å slappe av så nå har det sagt stopp. Jeg trenger å ligge alene i senga og se på serier helt til øynene mine faller ut, iallfall nesten. Men jeg vet at ikke akkurat det hjelper så mye om man vil ha en morsom blogg, så hva sier dere til en liten konkurranse? Dere kan vinne denne jakken under fra nevernaked.com! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med mailen din, så trekker jeg tilfeldig vinner i løpet av kvelden.

Jakken finner dere HER.  

Forresten, vet noen av dere hva quilted PU-skinn betyr? Det står at jakken er det, og derfor ville jeg ikke ha den selv. Så vær obs på det! 

videoblogg

Kommenter her

Nå ble det mye bilder og videoer i senga her, hehe. Og det blir nesten litt for dumt når enkelte av dere sier "om du hadde selvtilitt, så ville du ikke lagt ut så mye utfordrende. Du lyser usikker". Har man selvtilitt gjør man hva faen man vil :-). Ikke verre enn det! Ellers, så er de fleste av dere helt fantastiske. Tusen millioner takk ♥

 

first day

Kommenter her

NÅ ER DET 2014! Håper alle har startet året på en god måte? Jeg fikk iallfall nyttårskyss klokken 12 (fra anne-sofie, tredje året på rad). For å være helt ærlig så startet jeg 2014 på helt nøyaktig samme måte som jeg startet 2013. Sove lenge, ligge i senga, kjede meg, se på serier, tenke masse. Og stirret på mobilen grunnet heftig angst fra gårdagen. . Ensom kanskje. Altså jeg tror aldri jeg har kjent ordentlig på ensomhet før, fordi jeg har alltid hatt noen. Men det er OK å være bare meg akkurat nå, det er vanskelig å komme over den frykten men det er mulig har jeg skjønt. 

Vel, om en uke drar jeg til oslo sammen med Lotte, for da er det førpremiere på bloggerne! Håper jeg får gjort masse i år, og levd for min egen del. Altså gjøre ting jeg har lyst til, uten å føle at jeg må ta hensyn til noen og hvordan jeg framstiller meg selv. Om jeg skal beskrive meg selv som person så er jeg veldig tankefull og ansvarsfull ikke minst, men samtidig er jeg litt "i dont give a fuck" for eksempel mener jeg at jeg skal få ta de bildene jeg vil, si hva jeg vil, gjøre hva jeg vil med hvem jeg vil - så lenge ingen blir såret. Det får vel være min livsfilosofi, haha. Om jeg hadde brydd meg så ville jeg jo enda ha vært. . vel, jeg vet faktisk ikke. Blogg hadde jeg jo aldri hatt. Så i 2014 skal jeg bry meg nøyaktig litt mindre, bruke litt mindre tid på å grine og overanalysere og skjønne hva jeg er verdt. Håper det går. Og nei dette har ikke noe med Mathias å gjøre for dere som hele tiden spør om det.