hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2013

sommerminner

Kommenter her

Faen så lei jeg er av vinteren nå. Noen andre som savner sommer? Gleder meg så mye til å dra til syden med kjæresten - 29 dager igjen ♥

diett

Kommenter her

I det siste har jeg tenkt mye på at jeg skal bli skikkelig trent og fin, rett og slett fordi jeg er slank naturlig og får fort muskler - derfor er det jo ganske idiotisk å ikke utnytte den muligheten jeg har, mange må jo slite lenge for å få litt muskler mens jeg får det ca med en gang. Flaks har jeg der, kan man trygt si!

Jeg trener ikke for å bli sunn, fordi jeg elsker junkfood og kommer aldri til å stoppe med å spise det. Derfor ble jeg ganske glad når jeg hørte om en diett som går ut på at man skal kun spise mellom 12:00-20:00 på kvelden, og så ha en pause fram til 12:00 neste dag . Man kan spise hva man vil imellom der, uansett hva! En jeg kjenner gikk ned 5 kg på den dietten, så det er jo kanskje noe å prøve for dere som vil gå ned litt? 

Men såklart, det beste er vel å spise generelt sunt og trene jevnt, men det er ikke alltid like lett når man bor hjemme og foreldrene stort sett bestemmer kostholdet ditt. .

Tumblr_mgdzdzmds01rkgr6ro1_1280_large

Tumblr_mgld5zea8e1qzqm4io1_500_large

406106_225649327571005_1700528165_n_large

Screenshot2012-04-06at65035pm_large

 

kosekveld

Kommenter her

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget før, jeg var sammen med Stine Mari i går og hun har tydeligvis smittet meg med alle mulige sykdommer, har følt meg helt på bunn hele dagen. . Men nå begynner det å bli bedre og jeg er i form til å blogge igjen! Men det var veldig koselig sammen med stine i går, vi så på idol, kjørte tur og spiste potetgull med dip. Når jeg kom hjem så jeg på the runaways som handler om et jenterockeband på 70tallet og det er masse dop og greier innblandet (haha ja, det virker som om jeg har noe for filmer med masse dop..), og når filmen var ferdig kom kjæresten min til meg! Vi så på the last song, og null kommentar om hvordan det gikk, haha. . Ikke helt en fultreffer! 

Et veldig søtt og naturlig bilde av meg og min kjære Stine!
på leting etter erstatter

Kommenter her

Jeg har hatt en sinnsykt koselig ettermiddag, spist masse godteri, koset med hunden min, fått unnagjort masse lekser, tatt en joggetur UTE (!!!) og ryddet rommet. Føler meg helt lett i kroppen når jeg har fått unnagjort så mye! Fikk også kjøpt noen sykt gode sokker på cubus i dag, de jeg har på meg på bildene under. Det var 3 for 2 så jeg har kjøpt to andre også naturligvis, så lett påvirkelig er jeg når det kommer til tilbud, haha. . Klarer ikke å holde meg unna, rett og slett!

Forresten så står det om meg på dagbladet sine nettsider i dag, det kan dere lese HER 

Prøver desperat å få hunden min med på et bilde, haha. . Vanskelig ettersom hun er så sta! 

Her har dere godteriet jeg har trykt i meg i dag, jeg er på desperat leting etter noe som kan måle seg med kinder maxi ettersom det snart skal slutte å selges hører jeg ryktene sier. . Alt fra kinder er jo det beste, tenk nå bare - kinderegg, kinderbueno, kindermaxi. . Ah. Ingenting kan måle seg, denne fra stratos var god men ikke i nærheten. 

Sweety! 
i'm blue

Kommenter her

Hei! Kom hjem fra skolen for en stund siden og har etter det vært å shoppet litt, hentet noen pakker på posten og sånt der. De siste dagene har jeg vært så sykt trøtt! Sov stort sett hele dagen i går, og uansett sov jeg hele natten og sov helt til klokken kvart på 10 i dag. . Men nå er jeg iallfall uthvilt og litt småhyper!

I dag har jeg på meg en ganske ny ring fra madlady.se , blå er nok min favorittfarge etter rosa så det passet bra å matche både ring og genser i dag! Elsker tegnet for illuminati, som sikkert mange av dere vet hvordan ser ut - denne ringen minnet meg litt om det, ganske kult med et annerledes tilbehør! Hva synes dere? 

Nå skal jeg gjøre lekser, blogges! 
 

treg tirsdag

Kommenter her

Dette er nok den tregeste tirsdagen noen sinne! Jeg har rukket å dusje to ganger, etter det har jeg bare vært plassert i sengen eller spist mat. Jeg personlig synes tirsdag er den verste dagen i uka og hundre ganger verre enn mandag, så det pleier å være en ganske slapp dag for min del. Oftest sitter jeg bare på badegulvet å kjører et lite "home-spa" med meg selv, rett og slett tar litt vare på utseendet mitt slik at jeg kan føle meg litt fresh - da blir jo dagen mye bedre! Jeg er allerede utrolig sliten etter denne uken, dagen i går var brutal og jeg tror ikke det blir særlig mye bedre.

Hadde forresten på meg min nye poncho fra sheinside.com på skolen i dag! Jeg ble helt forelsket i den, føler meg litt som lille rødhette i grå versjon, haha. Jeg kan aldri få nok av forskjellige ytterplagg, og fine kåper er det jeg liker best å kjøpe! Nå skal jeg vel legge meg i sengen og høre videre på min "  chill-playlist " på youtube som dere finner HER (det er en perfekt liste å ha på i bakgrunnen mens man er med kjæresten, bare et tips!)  

Vet ikke hvor den flekken midt på kom fra. . ? Den var ikke på ponchoen når jeg sjekket nettopp, haha! Mystisk . 
min lykkedag

Kommenter her

God morgen, haha. . Våknet opp etter en powernap nettopp, når jeg skulle slå av alarmen tenkte jeg " ååh, vil ikke på skolen!", så det var deilig å innse at det faktisk enda er kveld og ikke skole på et par timer til! Har foresten vondt i hele kroppen. . . Vetafaen hva jeg har gjort, må ha hatt en ordentlig god treningsøkt i søvne haha. . 

I dag har virkelig vært min lykkedag! For det første har jeg spist sinnsykt mye godt, min kjære klokke som jeg fikk i julegave kom til rette etter å ha blitt sjelt i går OG i siste time på skolen i dag hadde noen sinnsykt deilige gutter danseoppvisning hvor de viste fram både mage og armer (og litt mer). God damn sier jeg bare, kan godt avslutte hver skoledag slik! 

Skal hoppe inn i dusjen nå og så ta outfitbilder til dere, blogges! 

Og nei, såklart viser jeg ikke nippel på bildet. . Slikt passer jeg jo på før jeg legger ut. Det er skygge! 
magisk

Kommenter her

Husker ikke om jeg har lagt ut disse videoene på bloggen helt i starten av blogg"karierren", det kan godt hende. . Men, ikke alle av dere har fulgt meg siden da! Uansett, det er en gutt som kalles for "pogo" som har tatt lyder fra ulike filmer og satt det sammen til låter. Helt fantastisk! Elsker disse tre, og den øverste har jeg sykt mange minner knyttet til! Ser at mange kommenterer " im so high" osv på youtubevideoene, og når jeg tenker over det er det slike type sanger jeg alltid faller for. Litt syke sanger!

Hva synes dere?

 

nye klær

Kommenter her

Jeg skrev for rundt en uke siden at jeg hadde bestilt en del ting fra nelly, og i dag hentet jeg de endelig på posten! Er kjempefornøyd med alt som vanlig, så nå kan dere få se plaggene på!

Denne kjolen kan dere kjøpe HER - tenkte å bruke den i helgen! 

Haha vet ikke hva som skjedde på dette bildet, ser ut som om jeg har tidenes selvbruningsfail . . Det er ikke tilfellet! Utrigningen var veeeldig dyp, så jeg skal nok få festet opp kjolen på en eller annen måte. Her ser man jo til og med bh-skillet mitt fra solarium! Og om dere lurer på hva teipen er, så er det en slik teip man har over arret når man har gjort en operasjon ved puppene, jeg teiper altså ikke fast kjolen slik mange ville påstå. Det er altså en operasjons-teip og ingenting mer spennende. Nok om det, elsker kjolen og den kan kjøpes HER

En helt vanlig svart singlett som kan kjøpes HER - den hadde utrolig deilig stoff! 

Og bikini kan kjøpes HER ! Jeg kjøpte den i medium og den passet perfekt, jeg bruker 80DD i bhstørrelse. 

Skoene falt jeg helt for med en gang jeg så de på nettsiden og ble ikke noe skuffet når jeg fikk de i posten. Gleder meg til å slite de ut, med naglene kan de få et helt enkelt outfit til å bli kjempekult med en gang! Kan kjøpes HER
ny favoritt

Kommenter her

Ligger for øyeblikket på sofaen å ser på unge mødre sammen med mamma, utrolig nok er hun avhengig av den serien. . Jeg må innrømme at jeg ser fast på teen mom på mtv, men det er hundre ganger mer underholdene i følge meg! Snille mamma laget meg en kjempegod smoothie, mmmm ♥ Er så utrolig trøtt etter en lang dag, så tar vel ikke så alt for lang tid før jeg legger meg.

Takk foresten for alle motivasjonstips når det kommer til treningen! Det føles bra å være tilbake på treningsstudioet etter litt over en måned uten, gleder meg til å få tilbake magemusklene jeg en gang hadde.

Haha, dette bildet så jo rimelig emo ut.. Måtte sensurere ansiktet litt, svett og ekkel! 

Jeg må foresten bare vise dere min seneste favoritt i klesskapet, tror faktisk dette er det fineste jeg eier. Veldig meg, rett og slett! En nydelig kåpe fra sheinside.com , haha som dere kanskje har merket handler jeg nesten kun der og på nelly. .Men var den ikke nydelig!?
trening

Kommenter her

Nå skal jeg dra en tur på treningsstudioet å kjøre en ganske lang økt på tredemølla! Sykt slitsomt. . Hater å trene og gjør det stort sett aldri, nettopp fordi det er så slitsomt å ta tak og komme i gang. Men når man først har begynt å trene er det ikke så farlig, og man føler seg jo bra etterpå! Hva bruker dere å gjøre for å få opp motivasjonen? En spessiell spillelikste med musikk? Trene med en venn? Gi meg tips, for jeg vil virkelig komme i gang med treningen nå! :)

Slik ser jeg ut nå, så får dere vel se "etterbilde" når jeg drar til syden om 1 mnd.

Og ellers har jeg fått nytt treningstøy fra getsporty.no - det er fantastisk og sitter perfekt på kroppen, fikk jeg ikke litt mer sprettrumpe i denne? Tøyet er utrolig deilig å ha på seg, og nettbutikken getsporty eies av flotte Kristina Andersen som også er blogger. Digger henne, digger nettbutikken!

Trening neste, bedre bilder etterpå! 
 

hår

Kommenter her

Tusen takk for alle fine komplimenter jeg har fått hos dere etter jeg farget håret mitt så mørkt som nå. Det varmer hjertet mitt så mye! Jeg elsker denne fargen og jeg elsker hvordan extensionene mine ser helt ekte ut med mørkt hår, det blander seg perfekt inn. Det sier alle som kjenner meg / har møtt meg også, og allerede dagen etter når jeg kom på skolen fikk jeg en drøss med komplimenter! ♥ 

Jeg bruker nå hår som er 50 cm langt og 180 gram i en pakke som kan kjøpes HER  - sånn at vi har alt helt på det rene, jeg bruker kun EN pakke i håret mitt, det er alt jeg trenger (og alt andre trenger også, forsåvidt). Jeg bruker fra luxushair.no og alle venninne mine som bruker clips har også byttet over til å bestille derifra, og alle blir like fornøyde. 

Slik ser det ut når det er av, jeg bruker farge #2:


 

Jeg synes ikke det er vanskelig å feste på, og jeg tuperer heller ikke mitt eget hår først fordi jeg synes det sitter så bra av seg selv. Det er jo såklart indivduelt hvordan man føler det blir best selv, men mitt tips er å feste to remser helt under håret, og resten ganske høyt opp. Da ser det mest naturlig ut! Jeg får også en del spørsmål om hvordan jeg klarer å holde krøllene i håret så lenge, jeg krøller extensionene en gang i uka og bruker ikke noe hårspray, det holder seg bare slik. Extensionene fra luxushair holder på krøllene bedre enn noen andre merker jeg har prøvd, og jeg har prøvd alt mulig av merker. 

Akkurat nå har luxushair fri frakt om du kjøper ett maxisett 65 cm som kan kjøpes HER, og de har postoppkrav på nettsiden (altså at man betaler når man henter pakken på posten) så du må ikke være over 18 år for å bestille.  

fuck

Kommenter her

Har hatt lyst på en genser lik denne i ca en evighet, føles så godt at den endelig er min ♥ Den er kjøpt på favorittnettbutikken sheinside.com , elsker å bestille klær fra nettet - da ender jeg opp med noe ikke absolutt alle andre i denne byen har. Hva synes dere? 

Nå blir det hjemmelaget pizza og full jobbing med særemnet som skal framføres i morgen før jeg sover med kjæresten i natt!  Skal prøve å huske å ta bilde av han siden dere spør mye om det, jeg tenker på det nesten hver gang vi er sammen men så blir det liksom glemt bort litt . . 
girls girls girls

Kommenter her

Jeg elsker denne remixen. 

 

typisk meg

Kommenter her

Her om dagen snakket jeg med noen venninner om hvor sykt det er at jeg enda ikke hadde knust iphonen min. Jeg ødelegger alltid de viktige tingene, som for eksempel pc eller kamera - men mobilen, den hadde jeg enda i god behold. Bortsett fra en liten ripe var den så god som ny, til tross for at jeg hadde hatt den i 1 år. Men alt dette fikk en brå slutt kun to dager etter på gardemoen når jeg allerede var for sent ute til flyet. Da mistet jeg altså iphonen rett i bakken, den landet med skjermen ned og jeg sto der, sliten, stygg og allerede litt for sen. Det tok meg et par sekunder med banning på innsiden før jeg tok mot til meg å snudde den rundt. . Og jepp, den var knust. Og ikke bare litt. . Kan dere tenke dere det øyeblikket, der sto jeg med en alt for stor veske, tre poser i hånda, håret alle veier og uggs under armhulen(hadde fått gnagsår så klarte ikke å ha de på meg engang). Jeg ville bare synke i bakken. 

Dette er vel ikke helt unormalt, iphoner knuser jo oftere enn jeg farger håret - med andre ord, det skjer ganske ofte. Derfor trenger jeg tips fra dere, hva skal jeg gjøre? Er det bare å kjøpe ny eller er det verdt å fikse på? 

 
dagens outfit

Kommenter her

Slik ser jeg ut i dag! Kjørte på med min nye genser fra sheinside.com, hva synes dere?

Haha og nei, jeg har ikke på meg bukser som vanlig.tusen takk!

Kommenter her

Hei! Jeg kom hjem fra oslo seeent i går kveld, og sto derfor opp nå nettopp. Jeg skal snart farge håret mitt igjen ettersom jeg har fått så mye rødskjær og det passer ikke helt 100% til extensionene. . Og så er jeg så sulten, skjelver i hendene og venter på at mamma skal komme hjem med mat (hilsen hun som ikke kan lage mat selv og sulter ihjel når foreldrene ikke er hjemme).

Ellers vil jeg bare sende en stor takk til fine Hedda som hadde skrevet et utrolig bra innlegg om meg! Hedda er faktsik favorittbloggeren min, fordi hun har så mange dype tekster og det er der jeg henter motet ifra til å skrive slike ting selv. Jeg blir så utrolig glad når bloggere skriver positive ting om hverandre og bygger hverandre opp istedenfor ned, dette er jo en jobb hvor mange snakker dritt om hverandre og alle vil være best - så jeg føler meg heldig som faktisk har fått et par gode venner som driver med det samme som jeg, man forstår hverandre på en litt annerledes måte uansett hvor rart det høres ut. Dere kan lese innlegget hennes HER. Og en av de tingene hun skrev i innlegget fikk jeg til å tenke litt . . Dere vet når mødre på 40+ skriver drittkommentarer på min blogg, som for eksempel at jeg ser ut som en hore, er et dårlig forbilde og at barna ikke skal få lovt til å lese min blogg? Haha, da setter jeg litt spørsmålstegn ved at JEG er den som er dårlig forbilde, om mamma hadde skrevet horekommentarer til en jente på 18 år hadde jeg blitt så flau at jeg hadde flyttet ut hjemmefra, sånn seriøst. Sykt at voksne damer kan bli så sjalu.

Så må jeg bare slenge inn dette bildet av Hedda, ettersom hun er en av de fineste jeg vet om

Svar på spørsmålsrunden!

Kommenter her

Heeei. Nå er det Amanda som blogger igjen. Det har kommet inn mange spørsmål, og nå skal jeg svare på noen av dem. Husk at dette er min svarversjon på spørsmålene, så det kan hende Sophie sin versjon er annerledes når det kommer til enkelte ting. Vel, håper dere får svar på noe i alle fall! 


Hva vil hun etter VGS?

Det hun tenker per nå, som vi har snakket om, er at hun skal ta et friår og fokusere på å jobbe, oppleve mange forskjellige ting, reise og så videre. "Leve" litt. Det er jo enda litt tid igjen til man må søke på høyskoler og universiteter, så det kan jo hende hun ombestemmer seg på den tiden. Det viktigste er jo å gjøre det man selv vil, og ikke bli påvirket av det vennene gjør, det gjelder alle. 

Har hun fortsatt kjærste?

Jaaa, det har hun, og de har det veldig bra sammen! Det er mange som spør om dette, men det kan jo bli litt mye om hun skal skrive om det hver gang de skal sove sammen, møtes og så videre. 

Bruker hun pels osv?

Nei, men kan bruke fuskepels, uekte skinn og sånne ting. Det er jo også mye billigere!


Snakker Sophie om bloggen når hun er ute med venner og slikt?

Det er ikke noe hun selv bringer opp, men det hender jo ofte at folk spør om ting de har lest og lurer på når de har sjansen, og da blir det litt snakk om det. 

Hvor mye gleder hun seg til å bli 18?

Tror ikke du har fulgt så veldig godt med på bloggen. . . Sophie ble 18 i fjor, så nå er det vel 20-årsdagen hun venter mer på, hahaha.Har hun planer om noen fler tatoveringer? 

Hun snakker om flere tatoveringer hun har lyst på, men det er jo noe som blir på kroppen din for resten av livet og koster også litt penger, så det må man jo tenke litt over før man eventuelt tar det. Hun vil jo at tatoveringene skal ha en mening, så hun kunne nok ikke tatt hva som helst. 

Er hun skoleflink?

Hun er veldig flink i de fagene hun er interessert i. Mange tror at Sophie er en "dum blondine" (nå brunette, haha) men jeg tror nok hun overrasker enkelte når hun åpner munnen, for hun er utrolig smart. 

Hvor høy er Sophie?

1,59 cm! 

Når ble dere kjent?

Vi har kjent hverandre siden vi var små, gjennom handball og sånt, og vi bor jo i en ganske liten by så har liksom "alltid" visst hvem hverandre var, men vi ble gode venner når vi nettopp hadde begynt i 2. klassen på vgs, altså for ett og et halvt år siden. Er superglad for det! 

Hvor gammel er kjæresten til sophie?

Han er også født i 1994, altså 18 år han også! Hvordan er hun rundt gutter, åltså er hun smart, eller leker hun dum?

Leker definitivt ikke dum, og er seg selv! 

Hvor tror du Sophie er om 5år?

Hun har jo allerede oppnådd veldig mye, og har en inntekt som de fleste 18-åringer bare kan drømme om. Mulighetene er veldig mange når hun har både penger, en stor blogg og mange tilbud, som gjør at hun kan oppnå masse. Har mange eksempler på store bloggere som har nådd veldig langt allerede! 

Hvorfor er hun så åpen på instagram og twitter, men skriver ikke om det på bloggen?

Det er jo opp til henne hvor mye hun vil røpe hvor, så det får bare være en ekstra bonus for dere som følger henne der da! 

Hvordan blir hun om hun møter "fans" på gata som spør om bilde eller autograf?

Hun blir veldig glad og kanskje "positivt overrasket" siden det mange ganger skjer at folk bare står og visker og tisker, noe som ikke er så koselig. Det merker både jeg og andre venninner spesielt, kanskje enda mer enn Sophie selv! Har aldri opplevd at Sophie har sagt nei til bilde eller autograf, og hun blir rett og slett bare glad og slår gjerne av en prat. 

Hvordan uttaler DU navnet til Sophie? Sophyy eller Sophie?

Det varierer faktisk veldig, sier vel som oftest "Sofie" til henne personlig, men kan også for eksempel si "Ja skal være ilammi ho Såofy seinere" om jeg snakker om henne til andre som kjenner henne godt også!

Om sophie har hore rykte på seg der dere bor? 

Nei, ikke som jeg vet om i alle fall. Hun har jo kjæreste og det har hun jo også hatt tidligere, så hun holder seg jo til bare én person, noe som ikke kvalifiserer til å være "horete" i mine øyne i alle fall. 

Har hun silikon, eller er bruker hun en utrooolig god push-up bh?

Har kommet veldig mange spørsmål om dette, og nå skal jeg svare på det. Hun har tatt silikon, men jeg tror nok hun kommer til å lage et eget innlegg der hun forteller mer om dette. Det er ikke noe hun har skjult, men hun har bare ikke skrevet spesielt om det enda, kanskje på grunn av hvordan mange av dere vil reagere. Meeen det kommer nok! Dette er jo noe veldig personlig som handler om hennes kropp, så jeg vet ikke så mye detaljert om hvordan operasjonen foregikk og så videre, som noen av dere lurte på, fordi jeg ikke har gjort det samme selv, haha. Hun kommer nok med et eget innlegg om dette når hun føler hun (eller kanskje mest dere, haha) er klar for det. Er Sophie ofte på byen?

Med tanke på at hun nettopp har blitt 18 år, og det har vært romjul og slikt, så har vi i vår vennegjeng vært en del ute! Sååå ja hun har vært en del ute på byen i det siste. 

Har hun begynt på barbiedop igjen? Synes hun har blitt så brun i det siste!

Nei hun går ikke på barbiedop igjen, hun tar bare sol og enkelte ganger tar hun selvbruning! Når man har et grunnlag allerede blir man fort brun, sånn er det i alle fall med meg.Er sophie en veldig god venn eller en bestevenn? 

For meg er hun en bestevenninne! 

Har hun klart å holde seg unna kjøtt?

Jaaa, hun har klart det! Hun er veldig flink til å finne alternativ mat hun eller vi kan spise på for eksempel jentekvelder, eller kjøpe eget soyakjøtt til pizza eller taco og sånt! Vegetartaco-pizzaen til mora til Sophie er den beste. 


Hvilken sko størrelse bruker Sophie?

Hun bruker 35! 

Hvordan er hun på fest? er hun liksom stille, vill?

Spørs selvfølgelig på situasjonen og hvilket humør hun er i, men som oftest er hun glad, positiv mot alle og danser masse! 

Hvorfor tror DU at hun har den plassen på topplisten som hun har?

Hun bruker utrolig masse tid på bloggen, og tar det veldig seriøst, så jeg syns absolutt hun fortjener å være høyt oppe på lista! Om hun ikke har internett eller bloggmulighet er det krise, haha. Er litt sent ute med innlegget nå, så må bare kjappe meg, haha. 

Gir hun komplimang til dere venninder, mer f2f?

Ja, hun er faktisk ganske flink til å gi komplimenter om for eksempel "du va veldig fin i dag", noe som i alle fall kan make my day! 

Er Sophie jomfru?

Nei, det er hun ikke!

Hvorfor lot foreldrene henne få silikon når hun var under myndig alder?

Sophie har ikke tatt silikon når hun var under 18, det er ulovlig, og det har heller ikke foreldrene hennes gitt henne lov til. Har hun noe i leppene sine?

Ja, hun har tatt restylane! 

Hvordan fondation bruker sophie?

En fra Glo Minerals. 

Har du sett hun gråte noen eller flere ganger? (Uten alkohol i bildet)

Ja, og det er naturligvis aldri gøy. 

Hvordan fag har hun på vgs? og hvilken linje?

Hun går på studiespesialiserende, og har fagene: norsk, religion, gym, historie, markedsføring og ledelse 2, politikk og menneskerettigheter og tysk! 

Hvilken glattetang bruker hun?

GHD! 

Kan vi se et fint bilde av henne og kjæresten?

Jeg har ingen bilder av dem, bortsett fra de som Sophie har lagt på bloggen, men det kommer kanskje flere bilder etter hvert! 


my life be like

Kommenter her

Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg hadde ikke et eneste minutt for meg selv å hater å blogge på noen andre sin pc / mac . . Som dere kanskje vet er jeg i Drammen akkurat nå ettersom jeg skal gjøre en god del bloggjobb her i dag, kan ikke si hva enda desverre, noe jeg hater. Føler meg som en slik blogger som hele tiden skriver om masse viktige møter, men så skjer det ingenting likevel. Men dette blir det noe av, selv om det kan ta en stund før dere får vite! I går hadde fine Andrea bursdag så jeg var sammen med henne, noen venninner og Benny på starten av kvelden hvor vi spiste sushi, drakk vin og masse godteri til dessert. Etter det dro jeg til en kompis og var der hele kvelden, jeg glemte av tiden helt så vi måtte løpe til toget når jeg skulle tilbake hit igjen. Tror vi så rimelig dumme ut som jogget rundt slottet blandt annet, mitt på natten i fine klær haha . .

Haha angrer på at jeg ble med på bilder i går, looking like Michael Jackson. Gleder meg til å bli stylet i dag!

Og forresten, fy-satan så kaldt det er ute, det er faktisk mye varmere hjemme i nordnorge!!! Gleder meg til å komme hjem, ta en deilig dusj å legge meg i min egen store seng, selv om hotellsenga ikke føles så aller verst den heller. Forresten, når jeg våknet i sta sto døra til hotellrommet mitt på vidt gap, aner ikke hvor lenge den har stått slik, om noen har vært inne her mens jeg sov eller hva som er greia. Utrolig ekkelt! Men nå skravler jeg i vei her, på tide å dra seg opp fra senga - blir nemlig hentet om 20 minutter. .
 

solarium

Kommenter her

Sov med Mathias natt til idag og det var veldig koselig som vanlig! Vi har foresten nettopp begynt å se sesong 3 av suits sammen, så dere som trenger en ny serie å nyte - suits er virkelig bra, og passer perfekt til å se med kjæresten synes jeg! Var ikke så veldig gøy å si hadet til han i dag ettersom jeg skal dra bort og har en ganske fullstappet helg, men slik er det jo. .

Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag, har vært hos farmor en tur og tatt solarium. Ser at mange av dere hele tiden lurer på hvordan jeg holder meg så brun, det er enkelt og greit fordi jeg bruker solariumskrem når jeg tar sol! Ble veldig brent en gang som dere kanskje husker, men da hadde jeg ikke tatt sol på leeeenge så tror heller det var mest det som har skylden . . Det har gått helt fint etter det! Det gir masse fuktighet til huden også slk at man får en finere og dypere brunfarge, så det funker veldig bra for meg! :) Det er fra solariumskrem.no. Jaja, nok om brunfarge, jeg må pakke kofferten til oslo nå. Jeg er for første gang utrolig nervøs før et "jobb-besøk" til hovedstaden, dette kommer til å bli så stooort. . Dere får vite etterhvert, jeg lover!

En absolutt nødvendighet i solariumet! Takler ikke musikken de spiller på mp3, P5 osv. .
take a look at yourself

Kommenter her

Jeg blir helt gal av enkelte mennesker . . Er det ikke litt morsomt hvordan de som liksom skal være så snill, imot baksnakking og mobbing ofte er de verste av alle? De som alltid skal fortelle hva andre gjør galt, gjør oftest det meste selv? Skal jeg kalle det hykleri eller dobbeltmoral, kanskje falsk? Jeg tror alle bør se seg selv i speilet der, å starte med seg selv om man vil gjøre en forandring. 

Marilyn sa det. 

Ask the homegirl

Kommenter her

Hello ladies and gentlemen! Nå er det Amanda som blogger, og som Sophie nevnte tidligere så tenkte vi å kjøre i gang en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om hva enn dere måtte lure på om Sophie. Som vi forstod det ville noen av dere ha svar på mer enn det dere fikk i den forrige spørsmålsrunden, og for dere så er sjansen deres nå. Spør meg om hva som helst, så kommer svarene på fredag når Sophie er på tur tilbake fra Oslo. Gleder meg veldig til å se hva dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan! Har ikke fått noen grenser for hva som kan svares på foreløpig, men jeg skal i alle fall prøve å velge ut mange forskjellige typer spørsmål, slik at dere får svar. 

Sååå bare kjør på med spørsmål, dere har 3 dager på dere! det ordner seg

Kommenter her

Jeg får ofte kommentarer om at jeg er så "sterk" som ikke lar stygge kommentarer komme inn på meg, at jeg bare fortsetter å blogge som før og ikke endrer den jeg er. . Men hva er alternativet? Skulle jeg ha sluppet alt jeg har i hendene å gi opp bloggen bare fordi jeg får en kommentar om at jeg har for mye extensions, for store lår eller lager duckface? 

Jeg vet at om jeg hadde latt slike ting gå inn på meg så ville jeg ha endret meg selv og vært missfornøyd å lei meg. Jeg er så glad og stolt fordi jeg går min egen vei og gjør akkurat hva jeg vil når det kommer til mitt liv uten å la andre påvirke meg. Når jeg fikk kommentar om at jeg hadde pumpet for mye restylane i leppene så tenkte jeg helt seriøst " jaja, jeg er fornøyd,så". Når man er fornøyd selv så bryr man seg ikke om hva andre sier - og det føles godt. Nå sier jeg ikke at andre skal gjøre som meg, er man fornøyd naturlig så er jo det helt fantastisk, men jeg mener man skal gjøre det man føler for så lenge man blir glad selv. Det har vært en veldig lang hit, jeg har jo ikke alltid tenkt som jeg gjør nå. Jeg er jo tross alt 18 år,så litt har jeg jo vokst. Jeg har vært 14 og usikker jeg også, hvor jeg skadet meg selv, ble mobbet, gikk til psykolog og var deprimert. Men ingen kan redde deg om du ikke vil bli reddet selv - alt ligger nemlig i hodet ditt! Jeg syntes så jævlig synd i meg selv, når jeg tenker tilbake så virker det som om jeg ville være lei meg . .  Men jeg er ikke slik lengre. Jeg er ikke dum, jeg tror ikke alle problemer blir fikset om man er litt brun eller har langt hår og store pupper. Man må jobbe med hodet sitt også, men akkurat som andre har jeg en stil - noen liker gotherstilen, noen barbiestilen, andre sossestilen mens det finnes de som er litt "plain jane": ALT ER OKEI!

Noen ganger tenker jeg - hva om jeg kunne gå tilbake til når jeg var yngre, å møte meg selv å fortelle litt om hvordan livet mitt er nå? Jeg ville trøstet meg selv, sagt at mobbingen går over, at jeg kommer til å gå igjennom mye men at jeg aldri må la meg knekke. Jeg må ikke finne meg i alt fordi jeg tror det er kjærlighet, jeg må ikke finne meg i baksnakking fordi jeg er redd for å stå alene. Og så skulle jeg fortalt meg selv at jeg kom til å bli fornøyd

Fine mamma og lille meg - er så rart å tenke at det faktisk er meg i den lille kroppen og alt jeg har opplevd siden da. 

naken

Kommenter her

Meg : Lurer på om de faktisk leser bloggen, eller bare ser linken på facebook
Amanda :
Kanskje om det er en spennende overskrift?
Meg :
Såfall blir min overskift for dette innlegget " naken" 

Slik går samtalene her - og sånn ble altså overskriften min skapt! Jeg har ikke internett hjemme akkurat nå, det kan være borte i 3-5 dager. Men fortvil ikke, mine bloggsoldater! Jeg skal dra til farmor å sove der i morgen, og på torsdag drar jeg til oslo for å møte Andrea på bursagen hennes, og så må jeg gjøre noen ærender der. Så jeg fikser alltid noen måter å blogge på, jeg tar det faktisk veldig seriøst å klarer ikke å tenke at jeg bare driter i bloggen og tar meg et par dager fri . . Jeg blir så stressa da! I allfall, jeg og Amanda jobber litt med særemnet og spiser druer, ganske koselig ♥ Vi tenkte å ha en spørsmålsrunde senere hvor hun svarer på spørsmål om meg, hva tror dere om det? Da kan dere jo spørre henne om alt jeg ikke vil svare på . . Dere skjønner nok hva jeg sikter til. 

Har dusjet for en time siden så ser ikke så veldig sjarmerende ut akkurat, skal fikse meg straks å ta noen bilder! 
even the strongest fall

Kommenter her

Snart kommer Amanda til meg en tur, vi skal i hovedsak jobbe med særemnet men det kommer til å bli godt å få litt besøk. Har hatt en tung dag å trenger noen som kan muntre meg opp litt. Takk gud for fantastiske venner ♥ Blogges!


 

inspirasjon

Kommenter her

Bestilte akkurat en goood del klær på nettet. . Begynner å bli farlig for pengeboka at nelly har postoppkrav, det føles så lett å bestille hjem masse da! Men tingene jeg kjøpte nå følte jeg virkelig at jeg trengte, mesteparten er jo til syden og så trengte jeg virkelig noe sko. 

Singlett kan dere kjøpe HER

Elsker disse skoene, og utrolig nok fantes de i størrelse 35! Kan kjøpes HER 

Fin kjole som jeg gleder meg til å bruke ute! Kan kjøpes HER 

Enda finere kjole som jeg gleder meg enda mer til å bruke. Man får sykt fine former i slike kjoler! Kan kjøpes HER 

Og så til slutt, bikini. . Det jeg alltid frykter mest å kjøpe, men nå måtte jeg jo med tanke på syden. Jeg tok overdelen i størrelse Medium, så håper den passer. Jeg bruker 80DD i bhstørrelse så jeg vet ikke helt hvordan slike ting fungerer. . ? Blir spennende å se! Settet kan kjøpes HER 

Den siste tiden har jeg også fått en del spørsmål som lyder slik : hvor får du inspirasjon til klær fra? Og for meg er det veldig enkelt, det er en svensk blogger som heter Angelica Blick og hun har, etter min mening, skandinavias fineste klesstil! Når jeg var i Stockholm så jeg så mange jenter som nesten kopierte stilen hennes rett av, veldig forståelig riktignok ;) Kunne ha gjort hva som helst for å få klesskapet hennes! Har noen av dere en person dere ser opp til når dere skal velge klær, hårfrisyre, sminke osv? Hvem er deres inspirasjon?

Et bilde av nydeligheten! 

 future kid

Kommenter her

Satt å søkte litt på nettet og fant tilfeldigvis dette bildet av ingen mindre enn min framtidlige sønn! Er han ikke søt!? Neida, men jeg er kanskje litt crazy på sånne der ting, ser virkelig for meg hvordan min sønn ( fordi jeg SKAL få en gutt) en gang kommer til å bli, jeg har valgt ut navn og alt, haha! Men det blir nok ikke før om maaaaange år, men det er gøy å tenke litt på en gang i blandt synes jeg. De beste tingene i livet venter jeg jo enda på, jeg kan nesten ikke vente på å få mann, barn, hus, bil og hele pakken. Det kommer til å bli så fantastisk . . ♥

Har jeg en sjelevenn der ute som også bare vil hoppe 20 år fram i tid å være . . voksen og stabil? 
til dere som ikke får nok

Kommenter her

Jeg ligger i senga og slapper av, har tent en del duftlys på rommet og skal snart fortsette med min frusterte fruer maraton. Haha jepp, jeg har altså begynt på nytt igjen med den serien, jeg får aldri nok! Det er utrolig nok litt koselig å bare ligge her alene å slappe av, jeg har alltid så mye stress inni hodet mitt ellers så. . Nå skal jeg bestille et par plagg fra nastygal.com, har aldri bestilt derfra før (som jeg husker?) og gleder meg til det! 

Tenkte bare å tipse dere lesere om at jeg heter sophyyelise på twitter og therealsophieelise på instagram om dere ikke får nok (hehe). Twitter er nok stedet hvor jeg er mest aktiv, men jeg advarer dere - ta ting jeg skriver der med en liten klype salt, alt på twitter er ikke like seriøst. Har noen av dere twitter? Trenger noen morsomme å følge! 

Har enda ikke tatt noen bilder i dag så må gi dere ett fra i går. .
live fast and die young

Kommenter her

Man kan trygt si at jeg har hatt bedre starter på dagen enn denne her . . Hvordan er formen deres i dag?

 

dette blir bra

Kommenter her

 Nå skal vi ha det sykt gøy, gleder meg! Anbefaler dere å høre sangen under og nyte lørdagen til det fulle. 
 

fikset neglene

Kommenter her

Hei på dere! Håper dere har hatt en bra dag hittil. Dere ser jo hva jeg har gjort i dag, nemlig fikset neglene mine på SpaSpa i harstad! Har hatt lyst til å gjøre det lenge, og ettersom jeg hadde et gavekort passet det jo fint å få det gjort nå. Er veldig fornøyd og føler meg  superfeminin, hva synes dere?

Og i kveld blir det partajj. Har jo ikke vært ute siden sist lørdag ( og dere som klager på at jeg fester for mye? ;)) så det blir nok veldig gøy! I natt var første gang på en stund hvor jeg ikke sov med Mathias, føltes ganske rart å våkne opp alene synes jeg. Men jeg skal være sammen med han i morgen, i dag er det kun jentene mine det skal handle om :) 
 

hvorfor

Kommenter her

Hvorfor tenker jeg så mye? Hvorfor får jeg aldri sove uansett hvor trøtt jeg er? Hvorfor er det så vanskelig å formulere følelser inn i settninger? Hvorfor skriver jeg dette innlegget?

Men slik vil dere ikke lese. Dere vil lese om hvor mye penger jeg bruker, dere vil se extensions, sminke og outfit. Nye klær, et smil og et perfekt liv. Masse venner, brunfarge og ingen problemer. Silikon og restylane. Barbie. Positiv. Dere gjør det enkelt, men samtidig så vanskelig. Dere lar meg være overfladisk. Det er bra. Det er ikke meg. 

Hvem er Sophie Elise? Jeg vet ikke selv engang, så hvordan kan dere vite? tøffel

Kommenter her

Kom akkurat ut fra dusjen, og løper nå rundt om kring i mamma sine herlige tøffler! Har hørt rykter om at det er utrolig kaldt i hele landet, hvordan er det hos dere? Her regner det og er faktisk ganske mildt til å være denne tiden på året. Får se hva jeg skal finne på idag, kanskje det blir en tur ut eller noen glass vin med venner om jeg orker? Føler meg så utrolig trøtt og deppa på grunn av været :(

Haha foresten så er det alltid like gøy å finne nye blåmerker på alle mulige steder etter en vill helg. . . Fant akkurat et blåmerke like stort som en appelsin på hoften haha? Riktignok bruker det å være knærne som får det verst etter en partykveld, men det ser ut til at de har klart seg nogenlunde bra på lørdag!

Bør kanskje fikse litt på sengehimmelen ser jeg nå . . 
endelig farget håret

Kommenter her

Har akkurat farget håret og er syyykt trøtt. . Selv om jeg hadde en lang leksepause på ca 3 timer hvor jeg bare sov tidligere i kveld. Jeg skal opp tidlig i morgen og dra på skolen så jeg skal nok legge meg i sengen å prøve å få litt søvn straks. Men først - hva synes dere om håret? Når jeg først hadde tørket det og holdt på å fikse meg tenkte jeg at det var helt okei, mens nå som jeg har fikset det er jeg kjempefornøyd! Det ser jo så utrolig mye friskere ut enn det forige, og øynene kommer virkelig godt fram! Gleder meg til å vise det til venninne mine i morgen. God natt ♥

Mens jeg holdte på å fikse meg og var " helt okei" fornøyd, haha. Tskjorten jeg har på meg med MTV logoen er fra madlady.se og dere finner den HER

Sånn, fiks - ferdig - fornøyd! Beklager for dårlig kvalitet på bildene, orket ikke å bytte linse akkurat i kveld. 

 

nå skal det bli forandring

Kommenter her

Ettersom jeg ikke kan noe som helst om matlaging ( eller husarbeid overhode haha) så tenkte jeg å bestille hjem en kokebok - og akkurat nå ser det ut til at det blir Caroline Berg, altså fotballfrue sin! Jeg går jo ikke på lavkarbo men man kan vel spise det en gang i blandt uten at det gjør noe? Hun legger ut så mye godt på bloggen hele tiden at jeg føler jeg bare må teste det ut! Like greit at jeg begynner å lære meg noe om jeg har tenkt til å flytte hjemmefra. . Om jeg ikke får en ordentlig tøffel-kjæreste som kan gjøre alt for meg, haha. Jeg kan vel bare håpe!

Er det noen av dere blogglesere som har et par gode oppskrifter å dele med meg? Jeg er vegetarianer, men det kan godt være noe med kjøtt ettersom jeg bare bytter det ut med soyaprodukter. Setter stor pris på det, så kanskje jeg kan begynne å dele noe på bloggen når jeg blir en ordentlig mesterkokk. .

Noen bilder fra boken hennes. Ser så sykt godt ut!  

kort hår

Kommenter her

Det har ikke akkurat vært lite snakk om hår på bloggen de siste dagene, beklager for det! Lover at når håret er farget så blir jeg å holde kjeft om alt sånt en liten stund, haha! Har, som dere vet, vært sinnsykt lei av håret mitt de siste dagene. Lengden, fargen og alt. Derfor tok jeg like gjerne fatt saksa å klipte av meg nesten 15 cm (extensions altså). Hva synes dere om resultatet, kler jeg det bedre enn lengre hår?

Nå skal jeg se litt på tv og slappe av! Snakkes senere ♥ 

Toppen jeg har på meg er fra madlady.se - jeg elsker den, de har så mye kult! Toppen finner dere direkte HER
nye klær

Kommenter her

I dag ble jeg litt skuffet ettersom extensionene mine enda ikke har kommet . . Så derfor kan jeg ikke farge håret i dag heller! Trodde håret ble sent på fredag men det ble tydeligvis sent i går, så da har jeg det vel i morgen ( håper jeg). Er så lei av håret mitt nå at jeg blir gal, går kun med det opp i strikk hele tiden.

Men, en god nyhet for min del : tingene jeg bestilte fra nelly sist uke har kommet, og jeg er greit fornøyd med alt! Det finnes jo alltid en liten risk når man bestiller på nettet uten å ha sett klærne først, men jeg ble glad for hvordan tingene så ut! :) 

Denne kjolen er utrollig fin, men den passer ikke så godt på noen som er like lav som meg. Den formet ikke kroppen min så bra og synes personlig jeg så litt småfeit ut i den, men om man er ca 5 cm høyre enn meg så tror jeg den skal passe veldig bra (jeg er 1.58)! Jeg likte ryggen utrolig godt, så får se om jeg ikke kan få sydd den inn på en eller annen måte - for denne vil jeg virkelig bruke ute en gang! Kan kjøpes HER.

Har prøvd å rotere bildet sikkert 50 ganger men det fungerer ikke . . Blir denne veien uansett. Håper dere klarer å se! 

Noen truser  ( kan kjøpes HER) og en bodyscrub ( kan kjøpes HER). Sistenevnte lukter utrolig godt, gleder meg til å prøve den i dusjen etterpå!

Ringer ( kan kjøpes HER). Utrolig nok passet jeg alle, er ikke ofte det skjer!


 

Sko (kan kjøpes HER). Jeg trengte noen nye som ikke hadde alt for høy hæl, jeg ser for meg at disse kan bli brukt i familieselskap framover og slike ting, hvor man vil pynte seg uten å se alt for "jersey-shore" ut, haha! 


".. aldri sur"

Kommenter her

I dag bestemte jeg og Anne-Sofie oss for å gå en tur sammen, ettersom vi begge er enige om at Januar er en fin måned og slikt må man nyte mens man kan! Derfor tok vi på oss ytterklærne, hver sin hund i bånd og gikk rundt i en times tid. Godt å få unnagjort litt trening mens man også får snakket masse sammen! Jeg var uansett litt dum som ikke tok på meg sokker, og dere kan jo tenke dere hvordan det føltes i snøen med joggesko. . Pluss hunden som jeg hadde med, mamma sin hund, er så utrolig redd alt og alle! Veldig slitsomt, men er vel bare slik noen hunder er regner jeg med.

Tusen takk for alle tipsene angående hårfarge, dere redder meg virkelig noen ganger ♥ Jeg gleder meg til å farge det og vise dere i morgen, jeg var å kjøpe farge før jeg gikk tur! Nå blir det pizza og filmkos resten av kvelden for min del, håper alle dere har hatt en fin tirsdag!

Slik som dette har dere vel ikke sett meg før, ustylet og ikke minst . . glad!

Mamma sin er den svarte, den heter Nicci! 
trenger hjelp

Kommenter her

Hei! Jeg har en helt fantastisk dag i dag, skulle egentlig ha skole tl klokken 15:20 men fikk gå allerede klokken 12. Fikk nesten et par gledestårer når jeg fikk den beskjeden, det sier vel litt om hvor lei jeg er. . Sov med Mathias i natt og vi hadde stooore problemer med å sove, så hele kvelden endte med at vi lå å snakket om gameboy så dere kan jo gjette en gang hva vi skal bedrive tiden med på flyet til syden, haha.

Ellers føler jeg meg litt crazy, fordi jeg har nemlig bestemt meg for å farge håret hjemme for første gang på maaange år. Jeg føler ikke det er så farlig når jeg bare skal få litt mørkere hår, det eneste jeg er redd for er at det skal bli svart. Som mamma sa " om det står mørkebrunt på pakken så blir håret svart, du må velge en farge som er brun". Om jeg får svart hår så vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, haha! Jeg fant en pakke hårfarge fra garnier hjemme som er kakao-brun ( i følge pakken riktignok) og lurte på om noen av dere lesere har brukt den? Eventuelt vet dere om en bra farge man kan kjøpe om man skal farge håret hjemme? Jeg trenger masse tips! En som får en fin mørkebrun farge, helst litt "lillaskjær" om dere skjønner, ikke rødlig. Og så må den ikke slite så masse på håret! Vil ha masse tips fra dere som har farget håret brunt hjemme! 
lateste i verden

Kommenter her

Sitter her med verdens største skål potetgull og dip. . Så lenge klarte altså jeg å spise sunt! Men noen ganger må man vel få unne seg noe godt? Jeg ser på two and a half men, blir alltid så sinnsykt sulten av det programmet av en eller annen merkelig grunn. Men føles ut som det er evigheter siden jeg bare har spist hva jeg vil, så syyyykt godt!

Hah foresten, må bare fortelle dere noe litt gøy som jeg sikkert egentlig bør skjemmes over. . Foreldrene mine maser alltid på meg om at jeg "aldri hjelper til hjemme" og " lever som et hotell". . Aner dere hvor mange diskusjoner jeg og lillesøsteren min har hjemme om slike ting? Jeg bestikker henne sikkert annenhver dag med klær, ting, penger eller tjenester for at hun skal gjøre plikter hjemme istedenfor meg. Haha, har det begynt å gå for langt når jeg må bestikke familiemedlemmer for at jeg ikke gidder noe selv? Hvordan skal jeg få min egen leilighet når jeg aldri i livet har rørt en vaskemaskin, vasket eller laget mat (om man ser bort fra nudler eller grøt)? Får vel flytte inn med noen som gjør alt for meg, eller så bør jeg vel ansette en hushjelp. . Er det noen av dere som trenger jobb?

Amanda har minnekortet mitt, men jeg får det tilbake i morgen. Så i mellomtiden får det holde med noen dårlige mobilbilder!

Og siden pupper betyr at jeg er satan selv og derfor fortjener å henges ( i følge noen av dere) måtte jeg bare bite litt i genseren for å holde den oppe, så håper jeg alle blir fornøyde :D Ser dette bedre ut? 

bestemt meg angående håret

Kommenter her

Nå har det seg slik at jeg ikke kan farge håret rødlig slik som jeg hadde lyst til, ettersom jeg ikke finner noen extensions i den fargen jeg har lyst til å ha. . Er det en ting jeg er veldig nøye på så er det håret mitt, jeg vil ikke ha noe jeg ikke er 100% fornøyd med (noe som er vanskelig, jeg blir så fort lei). Derfor har jeg bestemt meg for å farge det mørkere! Wææh, litt angst, det hadde jeg nemlig aldri trodd jeg skulle gjøre. Dere vet jo hvor mye angst jeg har hatt for å ha mørkt hår, men nå fikk jeg plutselig lyst! Leste riktignok i cosmopolitan at over 70% av gutter snur seg etter blonde jenter, mens bare rundt 30% snur seg etter brunetter. Haha, smålig deprimerende . .

Jeg skal kjøpe extensions i farge #2 fra luxushair i 50 cm, synes det er det fineste! Det kan dere kjøpe HER. Da får jeg slik hår som jeg hadde her:

 

Og likt hår som min fine Amanda som også bruker hår fra luxushair! Er det ikke fiiint? Blir så sjalu hver gang vi skal fikse oss sammen på hårfargen hennes ( eller på henne generelt, haha) så jeg håper jeg kommer til å bli nesten like fin som henne - da er jeg fornøyd, og mer enn det! Dere kan som sagt kjøpe håret HER

Vel, nå skal jeg dra på politistasjonen i avhør fordi jeg røyker så mye hasj . . Snakkes senere! Haha neida, dumme rykter altså, jeg blir gal!!!
Jeg skal dra til byen å kjøpe pungtvipper og godteri til kvelden, så vi blogges mer når jeg er hjemme igjen! 

takk til dere!

Kommenter her

Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg for å takke dere som kommer med positive kommentarer eller konstruktiv kritikk, det er en stor forskjell på å komme med konstruktiv kritikk og det å mobbe en annen person over nettet. Eksempel på konstruktiv kritikk " du har skrivefeil / bildet burde heller vært tatt med blitz / du burde formulert deg annerledes / det der kan såre noen fordi . . ". og så videre. Å kommentere noen andre sitt utseende er ikke konstruktiv kritikk, aldri. Man skal få se ut slik som man vil, ingen har en fasit på hva som ser bra ut og ikke. Alle mener forskjellig.

Derfor vil jeg rette en stooor takk til dere som alltid klarer å være positiv her inne og se ting fra flere sider! Ikke alle av dere har samme stil som meg, men mange av dere klarer å respektere meg for den jeg er og at jeg tar egne valg for min del. Om det gjør meg glad, og jeg ikke sårer noen, hvorfor skal man klage da? Sårer det noen av dere at jeg har store pupper? Tror neppe det, så hvorfor slenge dritt? Akkurat, så smil og vær glad! :D Jeg er bare takknemlig for alle de bra leserne jeg har, det er deres kommentarer jeg leser. De stygge hopper jeg bare over, hihi.

peace.

en bra kveld

Kommenter her

God dag! Eller, i mitt tilfelle blir det vel god morgen, ettersom jeg har så godt som NULL energi for øyeblikket og kun har vært plassert i senga. Men jeg hadde en bra kveld/ natt i går! Vorsjet sammen med noen venninner hos Isabel, og allerede der ble det nok litt for mye for min del haha. .  Etter det dro vi videre på byen! Hadde det veldig gøy og møtte mange jeg ikke har snakket med på en god stund. Kvelden sluttet med at jeg brukte rundt en halvtime på å komme meg opp bakken til huset, det er ikke lett når man har høye hæler så det endte med at jeg nesten måte krype meg bort til kjelleren fordi jeg ikke orket tanken på å gå de ekstra 20 meterne til hovedinngangen. Med andre ord, det ble kanskje en drink eller to for mye . .

Fine Mariell!

Meg og Charlotte
kveldens outfit

Kommenter her

Holder på å gjøre meg klar for kvelden. Kommer nok til å bli veldig gøy! Først skal jeg på jentekveld med den "gamle" gjengen, dere som har lest bloggen min en stund husker sikkert Charlotte blandt annet? Vi er enda gode venner altså, er en del av dere som har spurt meg om det. Vi skal spise taco og etter det tar vi nok turen på byen! Håper dere får en herlig lørdag, så høres vi senere!

Elsker kjolen jeg har på meg i kveld, den er fra chiquelle.com og i skikkelig behagelig stoff. Slike kjoler som denne framhever virkelig formene på jenter, noe jeg synes vi alle bør gjøre å være stolt av, hehe.

Hva synes dere? Og dere bør ikke være sjokkerte over at det er litt tits n'lips på bildene, hver gang jeg drar ut blir jo en del av dere like sjokkerte. Det er like vanlig som at snøen faller i desember, folkens!  

ting som irriterer meg

Kommenter her

Når jeg snakker om forskjellige spill, for eksempel black ops og zombiedelen der som jeg er helt avhengig av, og noen bare må skyte ut " eh, gamer DU?". Hvorfor er det så veldig vanskelig å tro på!?

Jenter og gutter som legger ut bilder hver eneste gang de har vært på trening eller hver eneste gang de har laget seg en salat, kun for å vise hvor flinke de er. Trener du for din egen del eller trener du for å legge ut bilde på instagram?

Når noen som åpenbart vet hvem jeg er later som om de ikke har peiling. Det er veldig ofte jeg har møtt folk som skal påpeke skikkelig at de ikke vet hvem jeg er, så begynner de ti minutter senere og snakke om bloggen. Det er åpenbart at de vil spørre om noe, og at de leser bloggen, men så må de bare skyte ut " ikke det at jeg leser bloggen din, da". Neivel, om du ikke vet hvem jeg er, hvordan vet du i det hele tatt at jeg blogger da?

Når jeg skal gå av bussen, og bussjoføren ikke åpner dørene bak. Da begynner det ofte med at jeg sier litt lavt "unnskyld, kan du åpne dørene bak?" og så hører han det ikke, jeg begynner å stresse mer og mer helt til jeg står der å roper som om livet mitt sto på spill." HALLO, KAN DU ÅPNE DØRENE BAK!?!?!?"

Jenter som skriver på facebookveggen til hverandre mens de faktisk sitter i samme rom. Hvorfor gjør dere dette? Er det slik at andre skal skjønne at dere faktisk er venner? "Så søt du er når du sitter 10 meter bortfor meg". HVORFOR!?

Når mamma eller pappa kommer inn på rommet mitt og ikke lukker døra på vei ut. Jeg er jo alt for lat til å gå de 2 meterne bort til døra og lukke den selv, så istedenfor ligger jeg heller i senga i ti minutter og roper " HALLO KOM TILBAKE Å LUKK DØRA!!!". Latskap fra min side, men slik er det bare.

Når noen ringer meg og jeg ikke rekker telefonen, men ringer tilbake et sekund senere og de ikke svarer. Det er kanskje litt dumt å leke hard to get om du nettopp ringte meg, tenker jeg da.

Kjenner du deg igjen på noe?  

 

 

 

smil!

Kommenter her

Har nettopp sett kon tiki sammen med Amanda og Anne-Sofie, hadde faktisk ikke sett den tidligere! Syyykt spennende var den, det finnes mange bra norske filmer og hver gang vi har jentekveld nå er alltid en norsk film ett av alternativene. Nå ligger vi alle i senga og hører på litt avslappningsmusikk og planlegger hove til sommeren, woho! Klarer nesten ikke å vente til det, Calvin Harris og kings of leon kommer jo i år!  Jeg holder enda en knapp på imagine dragons og the weeknd, så jeg får håpe på det aller beste.

Her får dere et bilde hvor jeg, for en gangs skyld, smiler. Jeg hater jo det som dere vet, aner ikke hvorfor. Når man ikke er sånn veldig glad at man smiler helt tilfeldig så føles det jo like "falskt" å smile på bilder som å lage duckface. .?

Skjorta jeg har på meg er fra sonextyear.no - norsk nettbutikk så dere slipper toll og alt!

 I filmen kon tiki så har de med seg kamera på flåten, og så kommer det en stor hval de skal komme så er kameraet tomt for batteri og da tenkte jeg bare " story of my life"; haha. . Det skjer ALLTID med meg, utenom i dag hvor jeg faktisk hadde litt flaks når jeg skulle ta bilder av et par elger i hagen. Livet på landet folkens, jeg sier det bare! Her ser jeg slike ting heeele tiden, mens venninne mine ble helt hysteriske. Elsker store dyr, det er så facinerende med dyr, naturen og alt som er så mye sterkere enn oss synes jeg.

snart syden!

Kommenter her

.. eller, gran canaria blir det vel. Når man sier "syden" kan det vel bety så mye, for hvor er egentlig syden!? Haha! Men det var ikke poenget overhode. Den 28. februar drar jeg til gran canaria, det blir faktisk første gang jeg drar til et varmere land uten noen voksne som ansvarlig. Men nå er jeg endelig myndig, så da var det på tide. Gleder meg ♥ Kanskje jeg har noen lesere som skal dit rundt samme periode? Jeg møtte jo utrolig nok blogglesere i Hellas, det hadde jeg aldri trodd!

 

Jeg regner med at det kommer til å bli det evige maset om kroppen min når jeg drar dit og legger ut bilder i bikini, slik som man faktisk gjør når man er på ferie. Har jeg ikke for store pupper så har jeg for små, enten er jeg for tynn eller for feit. . Ja, listen er lang - kan man ikke heller innrømme sjalusi? Når jeg ser en jente jeg synes er deilig prøver jeg heller å innrømme for meg selv at jeg faktisk er litt sjalu og så være ferdig med det, jeg lover dere at det kjennes så utrolig mye bedre enn å være bitter! For hva vil man egentlig oppnå? Det er et gammelt ordtak som sier at man blir ikke finere selv om man rakker ned på andre - tvert imot, det drar ned det viktigste man har - nemlig sjarmen! Man trenger ikke å la være å barbere seg for å være feminist, tvert imot er man vel feminist om man støtter opp andre jenter istedenfor å dra hverandre ned? Jeg ser ikke gutter som holder på slik, rakker ned på kroppene til hverandre altså. Der har vi nok noe å lære.

 

Det er også alltid noen som skal komme med " hva synes kjæresten din om dette?" når jeg legger ut et litt lettkledd bilde. Altså, jeg kan love dere han blir sur, han slår og nekter å snakke med meg. Haha, eeeeller ikke. Jeg tror helt ærlig ikke det gjør så mye, og om det hadde vært omvendt og jeg hadde hatt en kjæreste som viste seg fram litt hadde jeg vel heller vært stolt og glad for at han var min. Ville ikke du?

 

drugs

Kommenter her

Så akkurat på filmen wir kinder vom bahnhof zoo, (barna fra bahnhof zoo betyr det på norsk). Elsker den filmen, selv om den er sykt ekkel. Første gang jeg så den var på ungdomsskolen, og er veldig glad for det! Filmen er basert på en sann historie om en tenåringsjente i tyskland som blir avhengig av dop, allerde når hun er 12 år gammel har hun begynt med tabeletter og hasj, og som 14åring har det gått over til heroin.

Dette er en del av den grusomme virkeligheten som man gjerne lukker øynene for, og som man aldri snakker om på blogger. Grunnen til at jeg liker filmen så godt er nok fordi jeg selv har sett venner og bekjente i nærheten av meg komme på feil spor allerede i ung alder . . . Når man først er dypt inni det så virker det så normalt, og har man enda ikke dødd eller tatt overdose tenker man at det ikke er farlig overhode. Jeg vet at i filmen er det et ekstremt tilfelle, men alle starter en plass. Det er ingen som er født missbruker. Det begynner kanskje med hasj, og når man ikke får rusen man "trenger" av det lengre kan det gå over til noe sterkere, og slik bygger det seg på. Det jeg synes er så dumt er at når politiet kommer på skolene og informerer om dette sier de ofte " hasj dreper og ødelegger liv", så prøver man hasj og kan holde på med det i flere år uten at man dør, blir syk eller noen ting ( for man dør ikke av weed, men man endrer seg psykisk - det kan jo være nesten like illee. .). Derfor tenker man sikkert at politiet lyver om kokain, heroin, amfetamin og slike ting som faktisk er DØDELIG, for da har de allerede prøvd med å skremme noen bort fra hasj - da gjør de vel det samme med heroin også, right? Det er slik jeg tror det har bygget på seg i mange tilfeller iallfall.

Den filmen er skremmende, på en bra måte. Dere som ikke har sett den bør gjøre det! En ordentlig tankevekker.

 

 

absolutely love this picture

Drugs.

 

snart rødlig hår?

Kommenter her

Når jeg snakket om å farge håret rødlig mente jeg noe slikt som det Lindsay Lohan hadde på denne tiden, i 2004! Haha som dere vet eeeelsker jeg Lindsay, har vært fan siden jeg gikk på barneskolen. . Og rødlig hår er faktisk den eneste fargen jeg aldri har prøvd av de fargene som er basic! Er jo ikke verre enn å bare ha rødt hår i en måneds tid, og så gå tilbake til litt mørkere igjen. Det er ikke så vanskelig og sliter heller ikke så mye på håret å skifte mellom litt mørke nyanser nå og da.

Noe slikt som dette kunne jeg ha tenkt meg. Så, skal, skal IKKE? Jeg bestemmer meg i dag, fordi jeg må bestille extensions.

 

ett år

Kommenter her

Haha som dere sikkert har merket elsker jeg å se på bilder fra en stund siden å sammenligne med nå! Så her har dere meg for nøyaktig ett år siden, og meg i dag. Hva synes dere, går det mot det bedre eller?

Jeg personlig vet ikke heelt hva jeg synes, jeg savner håret. . Tror jeg. Om jeg først farger håret slik så kommer jeg til å angre å ville gå tilbake til slik som jeg er nå, det er jeg nesten 100% sikker på! I det siste har jeg riktignok lekt litt med tanken å farge håret litt rødlig. Hva tror dere om det? :)

Og her ser det jo ut som jeg har redigert bildet fra i dag noe sinnsykt mens det andre er uredigert, men tro det eller ei - jeg redigerte bildene mine myyye mer før! Jeg kan ikke med å redigere nesa mindre, meg selv tynnere, øynene større og slike fancy ting, men før fjernet jeg kviser og glattet ut huden mer osv. Nå har jeg ikke kviser lengre, thank god! Og så er jo kameraet jeg har nå mye bedre enn det forige, så bildene blir lysere.

stress

Kommenter her

Åhhh. . Dette er en sykt dårlig periode for meg, jeg har så mye stress inni hodet mitt. Hver eneste dag skriver jeg opp en liste på telefonen over ting jeg må huske å gjøre, kjøpe, bestille, blogge om, mailer jeg må svare på, lekser jeg må gjøre, ting jeg må rekke. Jeg får aldri sove fordi jeg ligger å planlegger morgendagen i hodet hver eneste natt, det er så utrolig kjipt!! Jeg har det jo egentlig sykt bra og ikke noe stort jeg kan klage over i livet, men jaja. . Jeg tror at det kommer til å bli mye bedre når denne uken er over. Noen som kjenner seg igjen?

Sitter nå å drikker en kopp kakao, mens jeg ser på "10 ting jeg hater ved deg" som går på tv 2 bliss. Skulle egentlig legge meg, men så setter jeg meg ti sekunder forann tven så ender det med at jeg bare ikke klarer å gå, denne filmen er jo faktisk veldig bra! Vel vel, nå skal jeg snakke litt med pappa og planlegge en del greier, etter det må jeg nesten bare lukke øynene å prøve å få litt søvn. Goodnight!

Syk eller oppmerksomhetssyk?

Kommenter her

Jeg som alle andre har fått med meg hele denne "cut for bieber" greia etter det kom ut at Jusitn røyker weed ( eller dobbeltgjengeren, selv om det muligens er den rareste unnskyldningen jeg har hørt . . ). Jeg har en del ting å si om denne saken, men først vil jeg si:  jeg håper ingen av dere lesere gjør noe sånt. Ikke for at det er synd i de jentene som gjør dette, for de må jammen meg ha et bra liv som blir så lei seg over noe så lite, men fordi jeg tror ikke det er så  jævlig fett den dagen dere får en ordentlig kjæreste og det står ripet inn "Justin I love you" i huden deres. Tenk på det.

Jeg hater å skrive om dette, fordi jeg føler det blir alt for personlig, men for et par år siden slet jeg med selvskading. Jeg slet med det, sånn på ordentlig. Når man har et virkelig problem så legger man ikke ut bildet på nettet og roper etter oppmerksomhet. Jeg kuttet meg fordi jeg hadde det så vondt inni meg, at jeg så ingen annen måte enn å få utløp ved å føle litt fysisk smerte, fordi det er bedre enn psykisk i mange tilfeller. Jeg kuttet meg, lugget meg selv i håret, beit meg i leppa til jeg begynte å blø, slo hodet mot veggen og andre ting som gjør utrolig vondt. Men la jeg ut bilde på nettet etterpå? Nei. Fortalte jeg dette til noen. Nei. Fordi når man har et ordentlig problem, så skammer man seg. . Man er flau fordi man ikke klarer å kontrollere sine egne tanker. Eneste grunnen til at jeg klarer å skrive om det her nå, er fordi det er lenge siden og ikke noe jeg sliter med lengre.

Derfor blir jeg så sur, fordi dette er et ordentlig problem. Man kutter seg ikke fordi en man ikke kjenner røyker litt weed (flaks at de jentene ikke er fan av Snoop Dogg, da hadde de vel vært døde for lenge siden). Det er ikke synd i disse jentene, i følge meg. Man har ikke ordentlige problemer om noe så lite gjør at man vil kutte seg selv. Hva forventer dere at Justin skal gjøre? Eller, for å si det på denne måten; om mange små jenter kuttet seg selv for at DU hadde hatt det litt gøy - hvordan ville du reagert? Du ville neppe vurdert giftemål med det første.

Men ja, jeg slenger meg med på bølgen. Cut (my hair) for bieber. 

fat mama

Kommenter her

Sitter nå og leser i boka jeg jobber med i særemnet, til dere som ikke vet hva særemne er - lucky you. Jeg liker egentlig å lese, men når jeg vet at jeg må analysere boka og jobbe masse med den i ettertid mister det jo litt av sjarmen.

Senere i dag tenkte jeg å lage et innlegg som dere har etterspurt, nemlig et litt mer personlig innlegg med meninger som jeg brukte å ha mye av før! Det er en ting jeg har tenkt på mye i det siste, etter at jeg fikk mange kommentarer om at jeg har blitt feit. . Da fikk jeg mye inspirasjon til hva jeg kan skrive om nettopp det! Er det noe dere vil lese om da?

I mellomtiden tenkte jeg å tipse dere om denne fantastiske sangen! Jeg døøøør helt på 4:09, Justin Bieber mixet med rack city? Ja takk!

kvinnelig sjarm

Kommenter her

Som sagt er jeg enda i feriemodus, og sekundet jeg kommer hjem fra skolen er jeg så trøtt at jeg nesten vil spy og må bare legge meg ned et par minutter (eller timer). Har noen av dere opplevd at man er halvvåken, altså man sover men er våken likevel. .? Vanskelig å forklare, men slik har jeg iallfall hatt det de siste nettene. Men nå har jeg ikke sovet etter skolen slik at jeg forhåpentligvis får sove i kveld, og kan funke som normalt igjen.

Haha, her får dere noen litt mindre pene bilder.. Den kvinnelige sjarmen er på topp ser dere!

Toppen jeg har på meg er fra chiquelle.com 


 


Akkurat nå sitter jeg i stuen og drikker litt smoothie i godt selskap av Amanda! Jeg har hatt lyst på smoothie så lenge, jeg elsker når den er så tykk i konsistensen at man kan spise den med skje. Mmmmm! Vil dere ha oppskriften, kanskje?

Høres senere, og igjen - beklager for den dårlige oppdateringen. Lover å gjøre det godt for dere!
svar på spørsmålsrunden

Kommenter her

Er det sant at du skal være med i "vi menn"?
Haha nei. "Vi menn" er ikke et blad jeg kunne vært med i, rett og slett fordi jeg synes det grenser over til porno og det er ikke en industri jeg har lyst til å jobbe i.

Er det deg jeg har snakket med på KIK?
Hver gang dere spør om det er meg dere har snakket med på kik ( som jeg ikke engang vet hva er?) match.com, penest.no, sukker.no eller hva det nå måtte være - nei, det er ikke meg. Om du er gutt og jeg har såkalt " flørtet" med deg og alt mulig, så er det ikke meg. . Blir så oppgitt over at noen kan lage falske profiler på den måten. Det er mange som utgir seg for å være meg på facebook også, blandt annet denne. Hun har til og med prøvd å nekte til meg om at hun er falsk profil, haha neiveeeel så det er jeg som sitter her å lager en falsk profil av meg selv?

Denne falskprofilen er også administrator på "norges råeste facerape" eller noe sånt. Haha tror dere VIRKELIG jeg ville vært det!?  Hva må bort i livet ditt for at du skal få et perfekt liv?
Jeg har noen dager hvor selvtilitten er helt på bunn, men det gjelder vel de aller fleste regner jeg med? Da klarer jeg ikke å gjøre noen ting, alt suger å jeg vil ta avstand fra alt og alle. Det ødelegger jo i bunn og grunn ikke for noen andre enn meg selv. Jeg jobber hardt med det da, for alt ligger i hodet - jeg må bare tenke at jeg er bra nok!

Hvor høy er du?
Jeg er 1.58 lav.

Hvor mye veier du?
A girl never tells. . Neida, jeg veier 44 kg.

Hvilken skostørrelse har du?
35, så man kan trygt si det er mange sko jeg ikke passer.

Joggeskoene mine er i 35.  

 

Hvorfor er du ikke nominert til noe ved VIXEN blogawards?
Det er vel fordi jeg ikke har nevnt det en eneste gang på bloggen, jeg har aldri bedt dere nominere meg som de fleste andre bloggere har gjort og jeg blogger ikke for å vinne noen pris. Det hadde såklart vært dødsgøy, men det er ikke noe jeg bryr meg så mye om og heller ikke noe jeg tar på vei over.

 

Hvor mye av livet ditt viser du i bloggen?
Jeg viser stort sett den overfladiske delen av meg selv, før kunne jeg dele mye mer enn hva jeg klarer nå. Jeg har vel fått en slags angst etterhvert, jeg synes det er ubehagelig om folk tror de "vet" så mye om jeg, derfor skjuler jeg heller litt mer nå enn før. Jeg som alle andre har jo til tider problemer i familien, med kjærsten, med venner osv, men slike ting skriver jeg ikke om. Noen ganger kan jeg være litt mer personlig, men jeg har en klar grense! :)

Hvordan er det å være kjent blogger? Er det ikke flaut når folk kommer fram til deg på gaten osv?
Jeg synes det er kjempekoselig når dere tør å komme fram til meg å si hei, spørre om noe, gi en klem, ta bilde, autograf eller hva som helst! Men det kan være litt ubehagelig når folk bare står å stirrer, tar snikbilder osv. . Men jeg vet jo hvorfor, jeg ville nok ha gjort det samme så jeg kan ha forståelse.
Mne det siste jeg ville tenkt er nok at det er flaut. Iallfall ikke for meg. Noen ganger er jo leserne som kommer fram litt frekke ( veldig sjeldent) og da blir det jo bare ubehagelig for alle, haha.

Meg og noen som ville ta bilde sammen i sommer, haha! Her ser man virkelig hvor lav jeg er. .  

 

Hvor mye tjener du på bloggen?
Det spørsmålet vil jeg gjerne ikke svare helt direkte på, ettersom så mange føler det er "feil", skryt, osv. Folk kan fort bli sjalu også.

Bruker du enda løsvipper hver dag?
Nei, bare når jeg skal noe spesielt! Har gått over til pungtvipper og vurderer å sette på vippeextensions.

Føler du selv at du er fjortis?
Nei, jeg synes ikke jeg er fjortis bare fordi jeg bryr meg om utseendet mitt.

Kan du ikke fortelle litt om tatoveringene dine?
Jeg har tatovert " be the change" på håndleddet:

 

og " a smooth sea never made a skilled sailor" på høyresiden, under puppen.

 

 

Det er ikke så mye å fortelle egentlig, jeg elsker tatoveringer og begge har en betydning for meg. Jeg angrer ikke et sekund og er kjempeglad jeg har tatt begge to, og vil allerede ha mange fler!

Hvilken skole går du på?
Heggen vgs i harstad :)

Hva er det beste og verste med byen du bor i, harstad?
Det beste er nok at alle vennene mine er her ( enn så lenge) det er en ganske fin og koselig by, og det verste er nok . . at janteloven står ganske sterkt her. Såklart er ikke alle sånn, men det er noen som har problemer med å takle sjalusien sin, og det er jo ikke en så veldig stor by så det blir fort mye drittsnakk, rykter, "alle vet alt om alle" og veldig mange faller for det typiske småbysyndromet.

Når var du full første gang?
jeg var 14 år, og jeg husker ikke så mye av det haha. .

Hvorfor skriver du ikke på bloggen om at du har tatt restylane, silikon osv?
Det er ikke noe "osv", for det første. Og for det andre, det er privat og ikke noe jeg vil snakke om i bloggen enda. Men det kommer kanskje etterhvert når jeg føler meg klar.

Kan ikke du fortelle litt om kjæresten din, hvordan dere møttes, ble sammen osv?
Haha nå skal dere endelig få svar på det spørsmålet der. .

Jeg har kjent Mathias siden jeg var 11 år, og vi har sykt mange minner fra den tiden når vi var "små", det er veldig koselig å tenke tilbake på! Jeg og ca alle andre jenter i byen på den alderen var forelsket i han på den tiden, haha. Da mener jeg virkelig alle. Men jeg og han har alltid bare vært venner og har vel aldri tenkt at det kom til å bli noe mer, jeg har aldri følt at vi har hatt noe spesielt til felles eller kjemi på den måten, men jeg har alltid synes at han er veldig kjekk og grei å være sammen med. Så gikk vi på ungdomsskole sammen og fant på så sykt mye tull, er såå glad vi har hatt den drittunge-perioden sammen og kan le av det nå! Etter vi begynte på videregående mistet vi vel litt kontakten men var sammen nå og da ( vi er i samme vennegjeng), og snakket litt en gang i blandt men som sagt, jeg har aldri følt at det var noe spessielt til felles og har alltid tenkt at vi er veldig forskjellig. .

Her ser dere han i bakgrunnen som viser fingeren, haha charming. . Var 14 år her! Har så sykt mange fler bilder av oss fra den tiden, men jeg er så stygg på alle så jeg tror vi står over. Om man ser i bloggarkivet mitt er det faktisk også mange bilder av oss litt her og der fra forskjellige anledninger, også på instagram!

 

Men så begynte vi å snakke litt sammen igjen i august, så bygde det seg vel bare opp fram til oktober når han var her på besøk en gang, og vi snakket om alt mellom himmel og jord, om ting jeg ikke kan snakke med noen andre om, han forstår alt. Vi tenker på akkurat de samme tingene, har veldig lik humor, god kjemi og alt det der - tross alt! Det er en syk følelse når man kan ligge i senga og snakke med en person i flere timer, og det føles som om det har gått en halvtime. Når han måtte dra tenkte jeg bare at jeg skulle ønske han kunne vært mye lengre, og jeg falt vel ganske mye for han der og da. Tydeligvis han også, fordi the rest is history! ;) 

 

typisk min flaks

Kommenter her

Ikke nok med at jeg ikke finner skolepcen min (latterlig, men sant), nå finner jeg ikke minnekortet til kameraet heller og jeg hadde tatt masse bilder til dere. Herregud, det er meg i et nøtteskall! Men jeg får vel fikset det på en eller annen måte, er jo ikke verre enn å ta nye bilder og kjøpe nytt minnekort selv om det føles litt unødvendig. Var noen som kommenterte at jeg har begynt å oppdatere dårligere / senere etter jeg fikk kjæreste men det har ingenting med saken å gjøre, det er fordi jeg enda er i feriemodus og ikke er helt klar i hodet før det begynner å bli kveld, haha. Men jeg skal faktisk snart legge meg, så får vi se hvordan det utvikler seg. Men takk for at dere gir slik konstruktiv kritikk! ♥

Jeg som de fleste andre har vel fått med seg at det er mye salg nå etter jul, også på de fleste nettsidene. Jeg har faktisk ikke kjøpt et eneste klessplagg i butikk fra MAI i fjor, er ikke det ganske sinnsykt? Haha, før var jeg innom bikbok hver eneste dag om dere husker det, syke greier! Nelly.com har blitt min faste innkjøpsside for alt mulig rart, så jeg tenkte jeg kunne vise dere et par ting jeg har kjøpt der i dag. Søndag er min shoppe-på-nettet dag! Til dere som lurer; nelly er helt trygt å shoppe fra, har aldri hatt noen negative erfaringer og man kan handle der selv om man er under 18 år. Bare å velge postoppkrav når du skal bestille, så kan du betale når du henter pakken på posten!

Hvor handler dere mest, på nettet eller i butikk? Såfall, hvor?

Truser, den type ting man aldri gidder å kjøpe (eller ikke jeg, iallfall). HER kan man kjøpe de! Og en bodyscrub, det er et must om man skal få av selvbruning i dusjen, HER kan man kjøpe den 

 

 

Ett sett med fire ringer, kan kjøpes HER! Sykt fine sko som jeg har sett på lenge, ååh. Kan kjøpes HER.

 

Denne kjolen følte jeg at jeg bare MÅTTE ha, jeg merket på nyttårsaften at jeg har alt for lite kjoler med paljetter. . Kan kjøpes HER.

Tights, tenkte å ha den bare for avslappningskvelder. Kan kjøpes HERViser dere alt når jeg får det i posten om noen dager!

spørsmålsrunde!

Kommenter her

DAAAA kjører vi igang med en liten spørsmålsrunde! Kommer til å velge ut ca 20 spørsmål som jeg svarer på i morgen. Spør om alt mellom himmel og jord!Justin Weeder?

Kommenter her

Jaa, nå har det kommet ut bilder der Justin Bieber røyker og mest sansynlig weed også. . Skal innrømme at jeg lo litt når jeg så disse bildene fordi jeg tenkte bare hva fansen kommer til å synes om sin gud nå, de finner vel en måte å forsvare dette på også regner jeg med? Eller kanskje det blir å lukte litt granskog på justin bieber-konserten den 17.april? Haha neida, ikke ta alt jeg sier seriøst, det må være lovt å spøke litt om dette! 

Jeg personlig begynner ikke å misslike Justin over dette, han er 18 år og får gjøre som han vil, men få høre beliebers - hva har dere å si om dette? 

stor dag i morgen

Kommenter her

 

I kveld har jeg vært sammen med Anne-Sofie og Amanda, jeg og Amanda går jo i klasse sammen og skal jobbe på samme gruppe i særemnet. Vi skal se filmen " den som frykter ulven" og analysere den og boken, kjedelige greier. . Men vi så i allfall filmen i kveld, den er veldig bra og anbefales! Til det spiste vi popcorn, nam. . Så var det det at man skulle være sunn, da.

Hadde på meg denne toppen i dag, fra http://www.chiquelle.com/

Skoene jeg hadde på meg er også fra http://www.chiquelle.com/

Fikk dette bildet i gave fra kjæresten i går! Føler meg veldig heldig ♥ Nå skal jeg dra å sove hos han, og i morgen skal jeg ta hull i ørene og jeg gruer meg som bare det. .. Er det vondt, eller?

goodnight

Kommenter her

Haha, støgga. Orker ikke å fikse meg i dag, så jeg kjører sminkefri. Nå kommer kjæresten hit og så skal vi sove! Blogges mer i morgen med daqens outfit, har fått masse nye klær i dag  ♥ Love you!

little things

Kommenter her

Det er et tema som går igjen her på bloggen bloggen, sminke, klær og rosa er i fokus. Derfor tenkte jeg å skrive om et par ting i hverdagen som gjør meg glad, som ikke har noe med penger eller ting å gjøre ♥

- Når noen i familien jeg ikke har så mye kontakt med helt tilfeldig ringer meg eller sender melding å spør hvordan det går og om jeg har det bra. Selv om man har slektninger ganske langt borte føles det herlig når de bryr seg, og jeg er så glad i familien min!

- Når pappa liker musikken jeg viser han. Vi har veldig lik musikksmak, så der har vi noe vi deler sammen. Ofte når jeg hører på en sang kan han komme løpende inn på rommet å spørre " hva heter denne sangen?". Da blir jeg glad! går

- Når kjæresten min gir meg et kompliment som ikke er så veldig "typisk". Han er veldig flink til å påpeke småting på en positiv måte som kan gjøre hele dagen min mye bedre. I går var det blandt annet " så lange øyenvipper du har, sykt fint" så etter det har jeg vært sinnsykt glad. Tror ikke helt gutter innser hvor mye en liten ting kan lyse opp hele dagen!

- Alle de interne vitsene jeg har med Anne-Sofie. For eksempel kan vi rope " TARJEI!!!" med en veldig spessiel stemme, da vet vi begge hva det betyr og bryter ut i latter. Samme når vi gir hverandre "lureblikket" når noen andre snakker om noe, og jeg bare vet at vi tenker det samme. Det er så utrolig godt at noen kjenner meg på den måten.

- Når jeg er lei meg og sover sammen med mamma, og hun pjusker meg på ryggen til jeg sovner.

- Når Amanda bruker laaang tid på å svare meg på hva jeg bør gjøre når jeg har problemer. Jeg har sikkert fått meldinger på til sammen flere kilometer fra den jenta som kommer med råd, og det hjelper hver eneste gang.

- Når jeg kan se meg i speilet å tenke at jeg ser brun ut / fin ut / hvite tenner / fint hår eller uansett hva, så lenge det er en positiv ting. Det er desverre ikke ofte nok jeg tenker slike ting, men de dagene jeg gjør det er det virkelig en god dag.

- Alt det fine dere leserne skriver til meg. Dere får ingenting igjen av å legge en positiv kommentar her, men dere skal bare vite at jeg sitter på andre enden av pcskjermen med et stort smil om munnen. Det finnes så mange utrolige jenter og gutter der ute, det har jeg fått bevist! Jeg er så glad i mange av dere.

- Å ha oppnått noe jeg har jobbet hardt for. Alt fra skole, trening og til en gave jeg gir til andre.

- Når noen spør meg om råd, uansett om hva. Kjærlighet, sminke, klær. . At noen vil ha min mening, det betyr så mye for meg. Ofte kan jeg føle meg tom og uten betydning, så at noen "trenger" meg. . Den følelsen kan man ikke beskrive.

- Å sove med kjæresten, ligge nært hverandre å pjuske til man sovner må være det beste i verden. Føler meg 100% rolig i kroppen og alt er bare perfekt.

- Når mine siste tanker før jeg sovner er hvor heldig, lykkelig, forelsket og glad jeg er.

Hvilke småting gjør deg glad?   

 

 

 

love

Kommenter her

Hei dere, beklager for at oppdateringen kommer så sent! Men jeg har sikkert skrevet dette innlegget 5 ganger uten å bli fornøyd, noen ganger er det faktisk veldig vanskelig å formulere hva man har gjort iløpet av en dag. . Spesiellt når man ikke har gjort noe særlig annet enn å være på besøk hos kjæresten og nå er han hos meg og skal sove her. Han sitter å maser på at jeg skal blogge fordi "fansen venter på et anlegg" som han sa. . (han mente innlegg, såklart).

Vi begynner på skolen i morgen så tankene mine har såklart vekslet mot det i hele dag, gruer meg til å stå opp tidlig. I ferien har det vært tungt å stå opp klokken 14:00 så skal bli spennende å se hvordan jeg klarer meg klokken 07:00. Så må vel sove nå, sammen med Mathias. Verdens beste måte å avslutte dagen på ♥

 

verdens fineste

alle er forskjellige

Kommenter her

Nå, ca 3 måneder etter alle andre, har jeg endelig skaffet meg min egen bh med nagler på! Jeg personlig synes det ser sinnsykt bra ut, og det kan gjøre et helt enkelt outfit kjempekult. Men jeg kan jo selvfølgelig ikke ta bilde når jeg har den på, da vet jeg jo hvor mye dere klikker. . Haha, hver eneste nyttårsaften skal det hagle inn en masse dritt på grunn av hva jeg velger å ha på meg. Men dere har vel ikke sett pupper før som er større enn AA-cup? Virker ikke sånn! Men takk til dere som faktisk klarer å ha et åpent sinn og akseptere at alle er forskjellige, takk gud for dere!

Den er i allfall fra madlady.se som er en av mine favorittbutikker å kjøpe klær på, har bestilt derifra mange ganger og er alltid like fornøyd med kvaliteten på klærne. Bhen finner dere HER
Denne sykt kule tskjorten bestilte jeg også, har hatt lyst på noe klær i den stilen leenge så jeg sier bare ENDELIG! Den er ganske oversize i størrelsen, men det er jo det som gjør den kul. Tror jeg skal ha den på meg på skolen i morgen! Den kan dere kjøpe HER


 

 

..

Kommenter her

Har en ganske dårlig dag, klarer ikke å gjøre noen ting. Den verste følelsen i verden må nok være når man føler seg helt tom på innsiden, ikke glad, ikke lei seg. Bare tom. Men når året starter så kjipt så kan det vel kun gå en vei, og det er oppover ♥ Derfor trenger jeg en liten pause fra blogg, pc, mobil og alt i kveld, så snakkes vi i morgen!

Trenger litt filmtips fra dere slik at jeg blir i bedre humør, så kom gjerne med tips på litt feelgoodfilmer som kan gi humøret mitt en liten løft!

Tumblr_m42nrfhy7z1rpt2juo1_500_large

Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large