hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2012

musikk

Kommenter her

Litt mangel på inspirasjon i dag så lager et innlegg med musikk jeg hører mye på for tiden! Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med for eksempel en gang i uken? Let me know!

Sleng gjerne inn deres favorittsang for øyeblikket ♥

Martin Solveig - Big in Japan 

Jason Derulo - Breathing

The provider - They won't play me on the radio 

The wanted - glad you came

Cher Lloyd - Want U back 

Anjulie - Stand behind the music

Og så den beste - Mac Miller!!! Er helt fantastisk, denne sangen kan gjøre enhver kjip dag helt fantastisk.  Skal innrømmes at jeg synes han er verdens deiligeste, haha! Sykt hvor mye attitude kan gjøre.. 

nå er det nok!

Kommenter her

Jeg føler at det har blitt litt "for mye av det gode" i det siste.. Så nå er det nok! Jeg skal nemlig prøve å holde meg unna alt godteri og annet skrap framover. Haha skal bli spennende å se hvor lenge det holder...

For snart et år siden spiste jeg nesten aldri godteri og jeg hadde en periode for en stund siden hvor jeg kun drakk vann og spiste sunt.. Men så kom ferien, sommer og jul = masse godteri.. Og for meg er det nesten umulig å slutte når jeg har startet, er jo en avhengighet!  

I dag skal jeg spise min siste godteribit på en stund, det bje djungelvral eller hvordan man nå sier det haha.. Kanskje jeg skal spørre Heidi Alexandra om noen tips? Virker jo som om hun har god peiling på alt av dietter hihi! Og dere blogglesere får gjerne komme med gode tips om hva jeg kan erstatte godteri med når søtsuget er som verst!   

Og nå til noe heeeeeeeeeelt annet: 

Tok faktisk selvbruning i sta, prøvde den fra St. Tropez i sprayform! Har aldri testet den før og så langt er jeg i alle fall skuffet.. Noen av dere som har erfaringer med den? Håper jeg har fått litt mer farge når jeg våkner i morgen!

Koster 490 kroner på Spaspa!


legen

Kommenter her

Fikk sove litt lengre i dag ettersom jeg skal til legen klokken ni for en skjekk angående sykdomen jeg har i hendene. Gleder meg til å ha det overstått! Var uansett godt å sove "lenge"  Men gruer meg til skjekken på hendene, har spredt seg rundt i  kroppen så er syyykt ekkelt..

Skal spise litt frokost nå, så drar jeg! Snakkes senere, sussss

Me today!

Det beste jeg vet

Kommenter her

Nå skal jeg fortelle dere om det beste jeg vet - vaniljeis med varm browniesrøre over! Herregud det er så fantastisk godt, blir helt eksplosjon i munnen av det. Mmmm ♥ Jeg spiste det flere ganger i uken før men klarte (heldigvis?) å dra ned på det, men nå har jeg fått helt hekta igjen. Ikke bra! Så nå blir det kosing med verdens beste komiserie King of Queens, og verdens beste snacks! 

Tenkte foresten jeg skulle bleke tennene mine snart, skal gå rundt å blende folk med smilet mitt har jeg planlagt... Så om noen har prøvd en bra hjemmetannblekning dere kan anbefale, eventuelt en bra klinikk som gjør det i enten Harstad eller Oslo så tips i vei! Det setter jeg utrolig stor pris på  Tips meg gjerne om de som ikke er så bra også, slik at jeg unngår å skade tennene mine så mye! 


Et stooort glass melk ved siden av er et MUST!


Ser ikke sååå delikat ut, men det er så sykt godt!Og forresten,lille babyen min var sååå slapp og sliten i dag.. Stakkars! Hun var overhode ikke seg selv, hun måtte trekke noen tenner også. Var noen av dere som lurte på hvorfor hun måtte i narkose for å klippe klørne, det var fordi hun har helt angst for det og blir helt gal hver gang vi prøver. Men det går bra med henne nå heldigvis! ♥

Giveaway!

Kommenter her

Ahh folkens, gjett hva jeg har vært så dum å gjøre etter så lang tid.. sett musikkvideoene til One direction! Og det er jo ikke til å unngå å bli litt småforelsket, så her sitter jeg nå med sommerfugler i magen og ansiktet presset inn mot pcskjermen. Trodde jeg var ferdig med kjendisforelskelser, men ser ut til at det aldri går helt over!

ÅÅÅH!! Denne er min favoritt ♥ Hadde virkelig vært en drøm å møte de en gang, krysser fingrene! 

Uansett, siden dere har vært så snille lesere i det siste tenkte jeg å ha en liten giveaway! Dere vet skoene jeg har på meg i headeren? Jeg har bestilt meg et par som er nesten helt like bare i en størrelse mindre, ettersom de jeg har nå er litt for store for mine miniatyrben..  Så derfor tenker jeg å gi bort de jeg har fra før av! De er i størrelse 36 og ser helt ubrukte ut(nesten), har vel brukt de 5-6 ganger men det vises ikke på skoene. Så om du er interessert og vil ha skoene, bare legg igjen en kommentar så trekker jeg ut en tilfeldig som får de i posten ♥ 

De er hele 15 cm, og litt ubehagelig å gå med.. Men skal man være fin må man lide litt, er det ikke slik?noe nytt!

Kommenter her

Har fått melding på mobilen min nå om at pakken min fra Nelly endelig har kommet, skal dra å hente den snart! Viser dere innholdet i kveld, blir sikkert kjempebra (håper jeg...). I den anledning fikk jeg shoppekick og bestemte meg for å bestille liiiitt mer bare, haha.. Oss jenter, altså! 

Dette bestilte jeg i alle fall! Personlig elsker jeg alt, men gleder meg spessielt til å få genserne i posten.  Hva synes dere? ?

Sko HER // Kjole HER  
Genser 1  HER  //Genser 2 HER   // 
 

 

verdens søteste

Kommenter her

Har vært hos dyrelegen i dag med den lille chihuahuaen min, gjorde vondt i hjertet at lille gullet skal i narkose for å klippe klørne sine.. Gleder meg til å hente henne senere i dag, verdens søteste! ♥

Anyways, nå har jeg historie og det er jo suuuupergøy... Samtidig ikke. Er syk og dårlig, gleder meg til å komme hjem og sooove som en prinsesse, haha! :)

Hva skal dere i dag, da? 

Slenger inn to bilder fra i går kveld, lover det blir en stund til iphonebilder nå! 

guttevenner

Kommenter her

What to say. . . Tror nok snart jeg skal gå å legge meg, føler ikke det er noen vits i å oppdatere uansett. Om jeg hadde hatt lyst til å skrive hvorfor jeg gjør ting, tror dere ikke jeg hadde gjort det da? Er så utrolig latterlig når dere skal begynne å spekulere og dra konklusjoner, men enda verre er det når dere sier " sånn er det". Dere aner jo ikke hvordan ting er, så jeg skal prøve å forklare litt nærmere da.

Dere vet at man som regel "holder på" med noen før man blir kjærester? Så bare fordi jeg møter en gutt - ja, kanskje til og med liker en gutt - så betyr det ikke at vi er kjærester, og det betyr heller ikke at jeg er klar for å gjøre noe offisielt, ta han på bloggen og slike ting. Det er utrolig vanskelig akkurat det der, men jeg kommer ikke til å være klar for noe forhold før om... tja, i alle fall et halvt år. Så dere trenger ikke å stresse med det der, " når får vi se kjæresten din" osv.  For jeg har ingen å vise fram, haha! 

At jeg er en hore (som enkelte av dere så kreativt kaller det) for at jeg sitter på fanget til guttevenner eller er mye sammen med en gutt, det kan jeg faktisk leve med. Jeg har blitt backstabbet av så mange i mitt liv, mest jenter. Jeg blir brukt så utrolig mye, men det gjør ikke guttevennene mine. De har ingen personlig gevinst av å være venn med meg overhode, annet enn at vi liker å være sammen og stoler på hverandre. Det føles godt at jeg har slike! Jeg er også veldig "koseperson" og liker å ligge inntil, pjuske og klemme. Synes ikke dere også det er herlig å ha en stor varm gutt å ligge inntil da? Det elsker i alle fall jeg! ♥

Jeg kan ikke forstå at dere tror jeg har forandret meg, jeg håper såfall det er til det bedre. Jeg prøver å ha det gøy nå, leve livet mitt for min del. Ikke missforstå, jeg er enda "kjærestejente" og den forelska følelsen er nok den beste i verden. Men om det nå skjer noe mellom meg og noen andre så skal det ta lang tid før dere eventuelt får vite om det, da skal ting være utrolig sterkt mellom oss. 

Godt å skrive av seg litt! God natt! ♥

Slenger inn et par bilder fra Ipaden som jeg ikke har vist dere! Ler meg ihjel av photobooth, haha

I tilfelle dere ikke ser hvem skjønnhetene på disse to bildene er, så er det altså Anne-Sofie og meg! 
Hahahah elsker dette, søøøøteste Niclas her!


Hahah Tarjei!!!<3Så til sist, to GRUSOMME og uforberedte bilder av meg... På fest da, PENAH!!

Og på båten. Pena 2x! 
chill

Kommenter her

Har akkurat bestilt pizza med Anne-Sofie, tok "bare" to timer å få den på døren... Men jaja, bedre sent enn aldri! Har blitt en slags avhengighet å bestille mat for meg, men det er jo sååå enkelt..

Nå skal vi se film, står mellom "hereafter" og "adjustment bureu", begge med Matt Damond som er en favoritt for oss. Har noen av dere sett en av de? Kom gjerne med anbefalninger ♥  
taxi

Kommenter her

Gjett hvem som tok taxi i morges fra Narvik til Harstad.. Tør ikke å si hva det kostet engang, men var i alle fall over 12 mil så dere kan tenke dere! Men var faktisk en ganske koselig taxitur, hadde flaks så taxisjoføren var en ung mann tidlig i 20årene, jeg fikk til og med styre musikken med spotify hele bilturen! 

Nå er Anne-Sofie her og vi skal bare slappe av litt. Snakkes senere! ♥

Hahahah fin

Taaaaan ! 
tonight!

Kommenter her

Hei! Snart kommer det noen jenter hit til Ida, vi skal ha en " all girls night"! Kommer til å bli gøy å bli kjent med flere jenter her fra Narvik, de jeg møtte i går var jo kjempehyggelige så satser på at jeg er like heldig i dag! Er så gøy å reise rundt å møte nye folk synes jeg, spessielt når man bare møter hyggelige folk som jeg gjør ♥ Gøy med stort nettverk eller hva man nå skal kalle det! 

Var så heldig å få låne kjole hos Ida ettersom jeg ikke hadde tatt med meg noe hjemmefra.. Har lite strøm på kameraet men skal prøve å få tatt så mange bilder som mulig i kveld slik at jeg har noe å vise dere i morgen tiiiiidlig før jeg drar på bussen hjem igjen!

Vi snakkes i morgen! ♥

Måtte stresse litt med kameraet pga lite strøm, så dette var alt jeg rakk.. 


vinn biletter til avicii!

Kommenter her

Nå kjører jeg i gang en superbra konkurranse - du kan vinne to biletter til Avicii konserten i oslo spektrum den 18 Februar! Jeg selv skal dit med kusinen min og gleder meg masse. Om jeg ikke tar helt feeeil er ikke dette vanlige biletter men "meet and greet", altså vi får møte artisten også! Blir sikkert kjempegøy og en opplevelse for livet... Om vinneren vil, kan dere selfølgelig være med meg på konserten! 

Alt dere må gjøre er å kommentere dette innlegget med at dere deltar, så trekker jeg vinneren i morgen på mail! Så viktig at dere skriver mailadressen deres også. Lykke til alle sammen! ♥

Gleder meg til å stå å rope for full hals " OOOOH OOOH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING"!! 

dag 1

Kommenter her

Hei! Jeg og Ida våknet akkurat, har laget oss rundstykker og skal snart gjøre oss klar for en laaaang dag. Først skal vi på cafe med en venninne av Ida, så skal vi se håndballkamp og blir sikkert der en stund, og etter alt DET kommer vi hjem og skal spise middag.

Skulle egentlig oppdatere bloggen i går men fikk problemer med internett, men som et plaster kjører jeg i gang en konkurranse senere i kveld - hint; Avicii ♥

Her kommer litt bilder av turen min hit! Da jeg dro fra Harstad var det utrolig nydelig vær ute, fikk desverre ikke til å ta et sååå bra bilde av det..

Og på bussen var det samme rutine som alltid.. Musikk, ipad og godteri!

Så kom jeg endelig fram til Ida , hun hadde handlet inn masse godt til oss! Så dro vi til en venninne av Ida for å spise taco og bare snakke. Kom noen andre dit også etterhvert, det var veldig koselig! ♥ Og Ida bruker ketchup på taco......... sick 


Fun Facts by Amanda

Kommenter her

Hei alle sammen! Nå er det Amanda som blogger. Sophie er på vei til Narvik nå, så derfor skulle jeg være god bestevenninne og skrive et lite gjesteinnlegg mens hun sitter på bussen og kjeder seg. Regner med dere likte det veldig godt når Anne-Sofie svarte på spørsmålsrunden om Sophie for litt siden, så da tenkte jeg å gi dere noen fun facts om Sophie, slik hun er når hun er sammen med MEG!


Vi avbryter hverandre hele tiden, den ene verre enn den andre, så andre (Anne-Sofie) kan nok kanskje til tider syns vi er litt vel irriterende å være sammen med. Vi er bare sånn... 

Hun gleder seg VELDIG til jeg blir 18 år, og har sikkert enda flere planer enn meg for hva vi skal finne på da! Har ikke tall på hvor mange roadtrips og andre greier hun allerede har sagt at vi "MÅÅÅ GJØRE".Noe som er typisk Sophie er at hun er veldig spontan. Vi kan sitte og planlegge i flere dager at vi skal dra ut å spise etter skolen, og når dagen endelig kommer kan hun si "Nei dåkker, skal vi ta sol i stedet?".

Jeg blir ofte møtt av Sophie som nesten roper "VET DU KA SOM AKKURAT SKJEDDE" og så kommer hun med en superdramatisk historie om at hun for eksempel nesten ble påkjørt utenfor skolen eller låste seg inn i solariumet. 

Flere ganger har hun klart å poste blogginnlegg i klassegruppa og diverse andre grupper på facebook, når det egentlig skulle i loggen deres... Når Sophie skal spille tetris battle må hun alltid få noen som er supergod til å få henne opp i rank først, slik at hun virker god, og deretter kan late som om det er hun som er så flink!

Når Sophie virker superseriøs tuller hun som oftest BARE, noe jeg elsker fordi jeg selv er akkurat sånn selv, helt typisk vår humor.

Hvis Sophie skal på besøk eller jentekveld er hun alltid tidlig ute, og ender opp med å måtte vente på at alle andre (meg) skal komme. Sophie er over hodet ikke redd for å si sin egen mening. Uten å nevne for mye kan jeg si så mye som at hun er en av de som virkelig tør å si ifra om for eksempel lærere er urettferdig eller noen oppfører seg teit. Da åpner hun gjerne samtalen med "Øøøh, unnskyld mæ men..." og så kommer bomba. 

Om vi er på fest sammen er hun enten "barnevakten" eller den som blir passet selv. Uansett er det alltid mye å snakke om dagen etter en kveld ute med henne, fordi det alltid er noen som gjør noe crazy eller observerer noe man kanskje ikke skulle ha sett.
Kan nevne en gang jeg og Anne-Sofie var ute sammen med Sophie. Plutselig visste ingen av oss hvor hun var, og uansett hvor vi lette eller hvor vi spurte var hun ingen steder å finne. Det viste seg at hun hadde dratt hjem og lagt seg fordi hun var sliten, haha! En annen ting som er TYPISK Sophie når hun er på fest er å ta bilder med Iphonen heeele kvelden av alt og alle. Spesielt seg selv. 

Sophie gjør veldig mye for bloggen, og det er ingenting hun liker mindre enn om jeg kommer på skolen uten sminke en dag hun har dratt med seg kamera på skolen. 

Sophie er veldig god i svensk, og det er kanskje ikke rart siden hun er Kissies største fan! 

Det Sophie liker best med å ha Ipad må være at hun da har photobooth og kan ta stygge bilder av seg selv og andre hele tiden. 

Sophie deler OVER HODET IKKE hele livet sitt på bloggen, slik som det virker som mange av dere tror. Hun er selvfølgelig ærlig på bloggen, men til tross for det gir hun ikke dere alle detaljer. Mange av dere spør om veldig private ting, noe som ikke alle og en hver skal vite. I'm one of the lucky ones...

Ca. halve samtaleloggen vår på facebook består av capslock. VI SKRIVER SÅNN HER TIL HVERANDRE HELE TIDEN! I Tromsø, så satt trekløveret på BK og snakket om hvor typisk det var om vi møtte noen vi kjente mens vi satt der og feitet oss opp. Når vi gikk ned trappa og skulle ut gikk vi og snakket om ingen ringere enn om vi hadde GÅTT PÅ DO på Burger King før. Sophie har forresten blitt låst inn på do der, hvis dere lurte. Midt i fortellingen om hvordan det var å være innelåst der møtte vi på en av de vi nettopp hadde sagt "Typisk om vi møter han..." og alt Sophie fikk ut av seg var "Øøh kødde du?", ikke et hei eller noe annet. Det ble mye latter av den hendelsen for å si det sånn.

La meg bare sitere en typisk samtale mellom meg og Sophie: 

Sophie: Skal vi dra å trene? Meg: Ja, vi trene flere ganga denna uka! Sophie: Ja, i mårra etter skolen! 
Dagen etter...
Sophie: Det e sånn vind ute, gidd vi å trene? Meg: Nei, det e tilbud på baconpølse på Narvesen.
Så går vi i vinden for å kjøpe baconpølse...  

Sophie, Anne-Sofie og jeg har en egen facebook-gruppe der det blir tatt opp mange forskjellige tema, og her har dere noen juicy details fra noe Sophie skrev på gruppen i desember, like før hun skulle ta hull i tunga: Som dere kanskje vet har Sophie fobi mot raping, men i helga som var rapet hun flere ganger enn jeg kan telle på en hånd. It's a miracle!


Håper dere likte det, kan tenke meg det var en god del av dette dere ikke visste!

hit og dit

Kommenter her

Nå er jeg pakket og klar for en helg hos Ida i Narvik! Når vi kommer fram skal vi lage taco, snakke og bare slappe av, om hun har gjort som hun fikk beskjed om venter nok en jentefilm også! Gleder meg, trenger så utrolig mye å komme bort å snakke med noen som vet mye av det jeg går igjennom.

Og så har jeg fått med meg at en del gossipbloggere har begynt å skrive hit og dit om at jeg har kjæreste, og da spør jo naturligvis dere meg om det her.. Vi får si det sånn; Nei, jeg har ikke kjæreste og alt slikt vil jeg helst holde utenfor bloggen, det kan gå så utrolig galt om ikke.. Er det okei? ♥

Well well, nå drar jeg til bussen! Drar litt tidligere ettersom jeg absolutt MÅ kjøpe meg masse godteri først, haha. Amanda gjesteblogger senere i dag!

Nå mangler bare sminke, pc, ipad, mobillader, dusjting, pengebok og kamera.. Mitt sløve reiseoutfit! Og haha jeg skal fjerne hårstrikken fra genseren, var bare slik at jeg ikke mistet det fram til jeg skal sette opp håret på bussen! 

Denne herlige sangen kommer jeg til å ha i ørene hele turen, ahh! 


noe nytt

Kommenter her

Tror aldri jeg har vært så syk i hele mittt liv! (Okei, jeg overdriver, det sier jeg hver gang jeg er syk..), men jeg skal dra bort i dag! Har akkurat tatt et bad og smurt meg inn med selvbruning, og nå er det strraks klart for koffertpakking. Bussen drar ikke før klokken 17 så jeg har jo litt tid, men alltid klarer jeg å glemme noe uansett.

Tenkte å vise dere noen ting jeg har fått i posten i det siste!

Fikk nye happyplugs, yeey! Disse skal jeg gi til Amanda ettersom hun har vært så utrolig fasinert av de jeg hadde tidligere, haha. Jeg elsker de! Fra http://happyplugs.com/Så fikk jeg også en del smykker fra cocoo.se! Har fått smykker derifra før, og er alltid fornøyd.Dette er min favoritt, tror det kommer til å bli så fint til en skjorte eller noe..


Hva synes dere? ♥

 

olsenbanden AGAIN!

Kommenter her

Har akkurat spist grøt og sett på enda litt til olsenbanden jr! Har jo fått helt hekta, haha. Når jeg var ferdig med begge filmene så jeg alt ekstramaterialet også, er det mulig! Skal nok gå å legge meg nå!  Må bare grave fram sengen min som nesten har blitt bortgjemt av alt rotet på rommet... I løpet av en dag klarer jeg alltid å kaste alt av klær, poser og sminke opp i sengen så når jeg skal legge meg igjen må det i gang med en liten ryddeprosess..

Haha dette er jo BEST! Har sunget på den heleee dagen. 

Haha det eneste jeg kan lage, ommentrent... Og de 3 små minuttene jeg måtte vente på at det ble klart fikk jeg ikke fred fra denne lille skapningen altså...

Nam!!!!!!!
hvilke sko?

Kommenter her

Det er først i det siste jeg har fått en ordentlig interesse for sko, har egentlig aldri brydd meg så mye før.. Nå når jeg skulle gå til innkjøp av et par nye var selvsagt Jeffrey Campbell det første jeg tenkte på! Så for meg at prisen lå på flere tusen kroner, men det var jo "bare" 1600 ca.. Er jo ikke akkurat lite, men ikke så mye som jeg hadde fryktet!  Og disse kommer jeg jo til å ha lenge! Skal jeg? Er det noen av dere som har slike sko som kan fortelle meg om de er komfortable, holder godt osv? 

Det er i alle fall disse jeg har sett på, og kommer til å bestille et par i kveld   Hvilke skal jeg gå for? 
Begge er inne i min størrelse, iiih!! Sko nr 1 finner du HER // Sko nr 2 finner du HER. 

VIDEOBLOGG

Kommenter her

Hahahaha jeg må le av meg selv, jeg kan love dere at om jeg ikke hadde vært meg selv så hadde jeg nok vært en hater av sophieelise... Virker jo heeeelt hjernedød. "Jeg er enda syk så trenger tips for å bli syk" what!?!?!?!? Hahahaha! :) Mente selfølgelig frisk!

 

meg i dag + sang

Kommenter her

Er enda syk, jeg.. Men det går bra, jeg overlever! Synes faktisk det er litt koselig på en rar måte, haha. Slik ser jeg i alle fall ut i dag, og nå skal jeg rydde rommet ferdig! :)

Synes nesten det er litt pinlig å legge ut speilbilder jeg.. Gjør det noe for dere? Lillesøster er min personlige fotografassistent og når hun ikke er hjemme blir det litt vanskelig, hehe! Men heller det enn ingen bilder..? 

Home is wherever i'm with you ♥rydder i sminken...

Kommenter her

HOTMAILEN MIN ER HACKA, faen i HELVETTE JEG BLIR SÅ SUR!!!!! Hva skal jeg gjøre for å få tilgang til den igjen!? ALT AV SPONSORAVTALER, VIKTIGE TING ER PÅ DEN! POKKER, DETTE SKAL ANMELDES, GLED DERE TIL EN SAFTIG BOT! 

Nå har jeg tatt tak og begynt å rydde opp i sminken og diverse produkter jeg har. Føler meg ganske stolt, haha :) Er så unødvendig å ha masse sminke slengende rundt som jeg har hatt i flere år, det går jo ut på dato.. Har ikke kastet noe siden jeg begynte å få sminke, som var i.... 6klassen!? Haha! Det er ille..

Dette fant jeg i en sminkemappe på rommet, og alt skal bort! Gruer meg til å gå ned på badet for å rydde sminke der.. Er nemlig der alt fra emoperioden gjemmer seg, haha! Eyeliner all the way. Og her har dere den eneste sminken jeg har valgt å beholde! Så fra nå av har jeg ingenting mer sminke enn dette, og det føles litt bra. Trenger jo ikke sååå mye!

Alt fikk plass i den fine, nye lile sminkemappa mi som jeg fikk i julegave, woho!

 

Og siden vi snakker om emoperioden.. Det i midten/nederst er meg, i syvendeklasse.. SICK! 


Haha skulle ta bilder og "casually" vise fram sminkemappa, dere kan jo se hvordan det går.. Ser ut som løvenes konge " i en sirkel av liv"...


Foresten.. I helgen skal jeg dra bort igjen til en venninne som bor i en annen by, gleder meg veldig! Kommer ikke til å bli noe problem med oppdatering ettersom hun har en blogg selv, så hun forstår nok hihi! Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? :)

 Etter det kan jeg nesten love dere jeg ikke blir å dra bort på en stund, gleder meg til å være hjemme mye med familien framover.. Har bare trengt å være så mye som mulig borte fra Harstad, denne byen gjør meg deprimert enkelte ganger. Finnes så mange mobbere! 

Jeg trenger ærlighet

Kommenter her

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg takler stygge kommentarer så "bra", og hva man må gjøre for at det ikke skal gå innpå en. Sannheten er at det går ekstremt i perioder, og i det siste har det blitt så mange stygge kommentarer, trusselmailer og trusseltelefoner at jeg føler det har gått litt over grensen til hva som er okei og ikke. 

Det er utrolig rart å tenke på at jeg har valgt dette selv, for ja, jeg er en offentlig person. Men så mange av kommentarene handler om utseendet mitt, jeg kan jo ikke gjøre noe med hvordan jeg ser ut.. Jeg vet ikke om dere ikke tror jeg leser det dere skriver? Men det gjør jeg. Norge er ett fritt land, jeg vet, men vi er alle mennesker med følelser, håp, drømmer og redsler. Det er trist å se at folk missbruker yttringsfriheten vi er så heldige å ha fått til å fortelle andre at man er stygge. For en kommentar som " du er stygg, du er ekkel" kommer ikke meg i nytte noen veier. Hva skal jeg gjøre med det? Er det "konstruktiv kritikk"..? Nei, på ingen måte. 

For rundt en måned siden følte jeg meg som verdens tykkeste person fordi jeg hadde fått kommentarer på at jeg hadde forfalt etter jeg sluttet med trening, at lårene mine var svære og at magen min bulet ut. Jeg sto forann speilet i undertøy og gråt, hvordan kunne jeg ikke ha sett dette før!? Men takket være fine kommentarer og en liten realitetskjekk skjønte jeg at det ikke var tilfellet, takk gud.. Tenk hvor langt slike ting kan gå, man kan bli syk av å få slike kommentarer! Jeg har også fått komplekser for nesen på grunn av bloggen, for leppene, øyebrynene, gud vet hva. Ting blir aldri godt nok. Og det gjør meg så vondt at mine yngre lesere med blogg, helt ned til 11-12 år også oppplever dette, og kanskje ikke takler det på samme måte som jeg gjør. Der kan det ende med anoreksi, bulimi, store komplekser og angst. 

Så derfor spør jeg dere som har kommet med stygge kommentarer - forklar meg hvorfor. Ikke bare for min del, men for alle som føler de har blitt mobbet over nettet! . Er det sjalusi? Irriterer noen dere ikke kjenner dere virkelig så mye? Jeg vil ha noen ærlige svar nå - hvorfor? Og til dere som har opplevd det, stay strong! Og angående det jeg skrev om å " ta en Voe" så beklager jeg veldig ettersom mange av dere tydeligvis ble personlig fornærmet av dette. Har ingenting i mot Emilie på noen slags måte, leser bloggen hennes og synes hun er HERLIG! Å ta henne som eksempel ble for dumt, og det ser jeg nå i ettertid. Jeg beklager! 

slapp

Kommenter her

Tror nok aldri jeg har opplevd en sløvere dag enn dette.. Har ørebettenelse for andre gang i år (!!!!) så da er det film, godteri og mat som prioriteres.. Men litt godt er det også, å ha en unnskydning for å bare ligge inne hele dagen. Sant? ♥

Noen som har noen anelse om hvorfor jeg får bettenelse i ørene så og si hele tiden? Og hva som kan hjelpe mot det? Er så irriterende å være forkjølet 90% av året, blir gal..

Dette er standard, spotify på iPaden koblet i de små søte høytalerene mine! Chillmusikk ♥Har ikke på løsvipper i dag! Hva synes dere?

Favoritten, spiser tre slike pakker hver dag MINST!!! Syyykt godt. Haha og ja jeg veeet jeg må etterfylle på neglene, skal gjøre det på Fredag. 

Noen av dere som også hadde dette som favoritt tidligere? Jeg elsker det, har sett på det i hele dag! 

Har vært en liten tur ute av huset i dag da. Jeg og mamma dro til byen for å kjøpe meg <3 mat <3 


Hihi, vi matcher! 
svar på spørsmål; alkohol

Kommenter her

Kommentar: Du er et dårlig forbilde som drikker når du er under 18, i alle fall siden du viser det på bloggen. Skjerp deg å få deg et liv, jævla hore som drikker!!!! Tenk på småungene som ser opp til deg, tenk på DET du! Idiot. 

Mitt svar: I den vennekretsen jeg er i, så er det helt normalt å ta seg en fest en gang i blandt - der det også finnes alkohol. All respekt til de som velger å avstå fra alkohol, har venner som gjør det også og de er jo fantastiske mennesker uansett, MEN jeg vil ikke lyve til dere. Skal jeg ta en voe og skrive på bloggen at jeg var på jentekveld med brus mens jeg egentlig var på fest med alkohol? Jeg blir jo ikke et bedre forbilde om jeg lyver! 

Selv om jeg er på en fest med alkohol, så er det ikke sikkert at jeg drikker. Jeg drar også ofte ut uten å drikke, men det hender jeg drikker alkohol også, og det hender jeg drikker for mye, blir dårlig og gjør dumme ting. Det skjer med alle,det skjer med meg, og jeg har ingen problemer med å innrømme det. Slike ting kommer alltid ut, og da er det bedre at dere får "høre" det fra meg først, istedenfor å høre rykter om alt. Derfor velger jeg å skrive slike ting.

Og angående det med forbilde.. Om man er så ung at man blir påvirket av alt man ser på nettet, da er man for ung til å kunne lese blogger mener jeg... Man må være selvstending nok til å ta egne valg og ikke la seg påvirke! Man må tenke på at jeg blir 18 år snart, og jeg gjør det som de aller fleste andre på min alder gjør. Ta selvstendinge valg og ikke la deg påvirke av alt du ser på blogger, og gjør det DU føler deg klar for! 

Og sist - jeg har aldri skrytt på bloggen over hva jeg drikker, hvor full jeg har blitt eller hvor dårlig jeg er. Det er LATTERLIG mener jeg, og et tegn på umodenhet i forhold til alkohol! Jeg ville heller aldri oppfordret dere til noe som helst, og jeg føler jeg kjenner mange av dere såpass godt at jeg vet dere er selvstendige og smarte unge mennesker som ikke lar seg lett påvirke. Har jeg rett? ♥

Prøvde å finne et bilde som representerer meg på fest, dette har vel blitt vist noen ganger før desverre.. Men dette er ekstemt typisk meg på fest, opp på bordet! 

mimring

Kommenter her

Hei! Fikk mye respons da jeg valgte å svare på en kommentar fra dere, ser ut til at dere liker sånt! Så hva sier dere til at jeg svarer på en kommentar om dagen, eller kanskje en gang i uken? Hva tror dere blir best? Dere bestemmer! Om det ser slik ut, så tar jeg en kommentar senere der jeg svarer om mindreårige og alkohol. Okay?

Anyways, nå er jeg sammen med Stine og vi mimrer litt og snakker om helgen, det er så STANDARD haha. Men det er i alle fall kjempekoselig, nå skal vi se masse barnefilmer som vi begge elsker ♥ Snakkes senere!

Er syk i dag, så orker ikke så mye fiksing med hår og fine klær osv.. Takk gud! 

Ikke lite mat jeg har bestilt heller, ahhaha.. Kinamat!
 

hvilken lampe? hjelp meg!

Kommenter her

Haha nå har ting kanskje gått litt langt når jeg begynner å spørre etter lampetips på bloggen.. Jeg skal i alle fall kjøpe meg en ny lampe for å ha i taket på soverommet, og har funnet to kjempefine på Bohus! Jeg klarer virkelig ikke å velge hvordan jeg skal ha!? Hjelp meg! 


VIl oppusse rommet å få skikkelig prinsesserom! 

svar på comment

Kommenter her

Oj! Plutselig var hele dagen over. Har ryddet litt på rommet og så har jeg sett på film resten av kvelden. Så først på the house bunny og så ble det finding nemo! :) (Ja dere har rett, jeg ser mye barnefilmer..)

Nå skal jeg legge meg i sengen og snakke i telefonen med min fine 
Høres i morgen, god natt .

Mens jeg var i gang med ryddingen, ser dere posen på sengen? Det var søppel, og med søppel mener jeg godteri og potetgullposer. Konkluderte med at jeg spiser ALT for mye godteri. 


Hyllene hvor alt av sminke og produkter er plassert fylles snart helt opp.. Jeg kjøper mye dritt for å si det sånn, mye jeg aldri engang har testet! Fant mange kremer og ansiktsskrubber (for å nevne noe) jeg skal gi bort til venninner!:-)Og nå skal jeg svare på en kommentar jeg fikk! Vil dere at jeg skal gjøre dette oftere? 

Kommentaren:

Jeg leser bloggen din hver dag, men nå må jeg si at du begynner å bli tragisk. Fotoshootbildene din oser "jeg er billig, kom å ta på de fake puppene mine." Og var det ikke du som sa du ikke skulle til Tromsø for å feste, og det eneste vi ser på bloggen din er fyll og faenskap? Var vel du og Anne-Sofie som gjorde at det ble så mye drama og shit på den festen også, som du skrev om. Og hva er greia med at du drar rundt halve norge, bare for å feste og pule med folk? Du er tragisk, Sophie. Ta å voks opp litt, du oppfører deg som en liten drittunge

Svar fra meg:

Hei Julie, og takk for at du leser bloggen først og fremst!

Angående shooten, så forstår jeg ikke problemet. Viste kløft på et bilde, og å vise kløft = billig? Skjønner ikke?

Jo jeg sa jeg ikke skulle til Tromsø for å feste, det stemmer bra. Men planer endrer seg, og vi dro aldri dit med tanken « nå skal vi drikke oss drita». Men vi drakk litt ettersom det faktisk var FEST der vi bodde, det er noe ikke vi bestemmer og skal liksom vi begynne å nekte de som faktisk bor der å gjøre noe, og skal vi sitte i hjørnet som noen sure drittkjerringer? Og jeg personlig opplevde ikke noe drama, hva tcmn ? som jeg nesten ikke var sammen med på festen ? velger å skrive er utenfor min kontroll, andre jenter som var der sto å ropte stygge ting til meg og Anne-Sofie og Amanda men vi sa ingenting stygt tilbake, men kan innrømmes at vi ble veldig sjokkerte ettersom jeg aldri har opplevd noe slikt før.

Nei, jeg drar ikke rundt halve norge for å feste og pule med folk. Dere har ingenting med det å gjøre, men alle gangene jeg har vært noen steder (bardu, bodø , tromsø) har jeg vært med samme gutt. Now you know! J'


deres mening

Kommenter her

Tror aldri i mitt liv jeg har hatt en så merkelig sovestilling som jeg hadde i går på båten.. Satt liksom helt rett i nakken mens jeg hadde bena alle veier, går ikke å forklare engang. Poenget er; klarer ikke å bevege nakken i dag, ser ut som en idiot når jeg snur meg rundt. Og så skal jeg bruke hele dagen  på å rydde rommet, har enda julekalelenderen oppe så det sier vel litt.. Elsker uansett å ha det ryddig på rommet, da kan jeg tenne masse telys og kose meg skikkelig! Kan sikkert vise dere bilder senere om dere synes slikt er gøy? :) 

Og jeg får hele tiden klager på at jeg ikke svarer på kommentarer, men nok en gang.. svarer på ALT på fanpagen min på facebook HER, og ser absolutt alt dere skriver og prøver å ta hensyn/skrive ting på bloggen som jeg vet dere liker og som dere spør etter. 

I går på båten! 

Fra det ene til det helt andre! Dere husker for en stund siden når jeg spurte dere om råd angående en kjole jeg trengte...? Vel, jeg er så utrolig usikker når det kommer til slike ting, men etter MYE fram og tilbake har jeg nå funnet min kjole! Ble også et skopar pluss smykker. Hva synes dere? :) Deres mening er viktig for meg, så bare fyr løs! Og nei, jeg skal ikke kombinere skoene, smykket og kjolen SAMMEN, men synes de var så fine hver for seg!

Føler virkelig jeg gjorde et kupp med kjolen, den kostet ikke så utrolig mye at det gjør noe, er jo fri frakt på Nelly også nå! Så jeg betalte 479 for kjolen, og den kan kjøpes HER. Ble også ganske lykkelig angående skoene, bruker jo den minste størrelsen så er så vanskelig å finne noen fine! Kostet 399 og fåes kjøpt HER.  Smykket kostet 99 kr, og kan kjøpes HER. 

On a boat

Kommenter her

Er på båten nå... Sliten og 5% strøm . Snakkes senere

god tid

Kommenter her

Det er så herlig når man våkner dagen etter en fest og har god tid til og bare slappe av, spise mat (helst noe junkfood..) og gjøre hva enn man måtte ønske. Frister veldig å ta et bad, men det får vente til jeg kommer hjem! Tok selvbruning med Anne-Sofie i sta, så det er i alle fall noe. 

Også er det noen som synes det er veldig gøy å kommentere at jeg er gravid hele tiden på bloggen, men jeg kan avkrefte det en gang for alle. Nei nei nei nei... Det er alvorlige rykter og ikke noe man skal ta lett på, både mamma og pappa leser igjennom kommentarene her. 

Hva skal dere finne på denne Søndagen da? :)

Og jeg veeeet jeg sa jeg skulle huske på kameraet i går, tror dere jeg klarte det? Nei... Så her kommer noen bilder fra i dag, så stjeler jeg noen andre fra Stine Mari senere, hun tok utrolig mange!

OUTFIT! Hehe


Ser kanskje ikke like idyllisk ut her i dag som i går...?  Og folk sover OVER alt! Selv var jeg heldig og havnet i en seng på soverommet, mens andre var ikke like heldige med plasseringen.. 


I gangen også...


fuck janteloven

Kommenter her

Beklager dååårlig oppdatering, men har gått i ett siden i morges og nå sitter jeg her pyntet og klar til at flere folk skal komme hit! Har ikke rukket å ta noe bilder i dag men er klar med kameraet for kvelden, så noen kommer det nok etterhvert. Skal blandt annet møte min erkefiende TCMN som kommer hit senere, hvem tror dere slår hardest!? Rett svar vinner en link! Hehe, neida.

Og var noen som reagerte litt på at jeg viser kløft og har en del sminke på meg på bildene fra shooten, og noen var til og med korttenkte nok til å skrive " likte bedre slik som du sminket deg før". Altså, dette var en engangsgreie og for photoshooten sin skyld, synes bildene ble superbra!

Men noen mennesker lever for å kritisre og være noen drittkjerringer, og vet dere hvorfor? For å bringe andre ned - om dere ikke er sjalu, hvorfor i ALLE dager kritisere da? For det er ikke i min beste interesse at dere kaller meg stygg, så at det er for å "hjelpe" må dere lengre ut på landet med. Det er en forskjell på konstruktiv kritik og MOBBING! Jævla bitches. Og ellers, takk for søte kommentarer! Nå skal vi ha det gøy. 
Foto og styling av  http://micheaa.blogg.no/  ♥

down the river

Kommenter her

Hei hei folkens! Våknet opp i dag med tidenes magesmerter og 1 stk fyllesyk bestevenninne ved siden av meg.. Vi ligger på en luftmadrass som gjør at vi sakte men sikkert triller inn modt midten av madrassen i løpet av natten begge to, så vi har spoonet i natt, var en smule kleint å våkne da... Hehehe

Nå sitter vi her og tar livet med ro, ser på soloppgangen og spiser frokost. Høres sykt idyllisk ut, og det er det! Noen som bor i Tromsø eller som er her ofte som kan anbefale noen steder vi kan dra ut og spise? Eventuelt noe bra shopping? Let me know, vi drar til byen snart og jeg kan sjekke innom kommentarer her via mobilen! Vi har veldig lyst til å dra å prøve sushi, så om noen vet om et sted man kan gjøre det, skrik ut! 

Ha en fin dag! ♥

Bilder fra i går kveld/natt:

Steve, Anne-Sofie og meg.  
Hhahaha sykt bra bilde!! Ser på meg på pcen, Niclas...
Sander, Steve og meg ♥Tarjei og Anne-Sofie

Kveldens dj, altså MEG! Og i dag fikk vi våkne til dette: Og dagens frokost:
bilder fra shoot ++

Kommenter her

Herregud nå er jeg METT! Har funnet ut at livet mitt handler om å spise. Gledet meg i hele dag til Burger King så endte opp med at vi var der i 1,5 timer og spiste, etter det løp vi videre for å finne bussen og etter det skulle vi på photoshoot. Hun som tok bilder av meg er hun samme som tok headerbildene til TCMN og stylet henne også, Michelle Fredriksen heter hun. Kjempeflink! Har fått noen bilder tilsendt men får fler i morgen, da viser jeg dere alle.

Har nettopp hatt tacokveld og skal vel snart se film, tror jeg i alle fall. Har hatt det så UTROLIG mye gøy med photobooth på iPaden, jeg og Anne-Sofie er "hatet" av de andre ettersom vi ler oss ihjel hvert 3 minutt over de syke effektene.. Haha! Får se om jeg klarer å poste noen av de på bloggen senere.

Fineste i verden!


Satt ute og ventet på taxistoppet.. 

Og her sto jeg da, og kjeftet på taximannen. " SÅNN STARTSPRIS ER DET IKKE I HARSTAD, DET ER MYE BILLIGERE I HARSTAD, HVORFOR I FAEN KAN MAN IKKE BETALE MED SLIKT KORT SOM JEG HAR, DET KAN MAN I HARSTAD". Hahahah, jævla harstad-elsker. 

Men endte med at vi tok taxi, eller rettere sagt maxitaxi, og da var jeg i godt humor HE-HE 

Og her er noen bilder fra shooten! Tenkte å lage eget innlegg med flere bilder i morgen, men kan jo gi dere en liten smakebit! Hva er deres favoritt?


 

Dag 1

Kommenter her

Hei! Kom fram til Tromsø ganske sent i går, og da gjorde vi ikke så mye annet enn å komme oss til rette i leiligheten her vi skal bo i helgen! Vi bor med tre kompiser som bodde i Harstad før, Steve, Sander og Niclas. Veldig koselig er det i alle fall! Så på Jersey Shore og spiste kyllingvinger og pommes frites, tullet mye med kameraet på iPaden og spilte xbox. 

I dag blir en bra dag tror (og håper) jeg! Skal først dra på en photoshoot, gleder meg masse. Skal ta bilder i en fin kjole og bli sminket, så da blir det nye headerbilder! Etter det skal vi handle inn til taco og leie film, så skal vi kose oss her i leiligheten med det. Er med andre ord ikke i Tromsø for å dra ut og drikke, men for å ha litt kvalitetstid sammen. Bestejentene! 

Vi høres når jeg er hjemme i kveld! ♥ Nå skal vi ut i vinden og prøve å finne fram her i Tromsø... 

I går: Og i morges, luksusfrokost haha

På båten!

Kommenter her

Nå har vi endelig kommet oss ombord på båten, godt at det er internett her. Skal prøve å sove litt, regner med det blir lite av det de neste dagene... Blogges når vi er framme håper jeg ♥

Drake er forresten helt FANTASTISK! Noen som slenger seg med på konserten i Oslo 16. April..? 

 Favorittputa er selfølgelig med! 
Haha og jeg MÅTTE bare redigere bort øret mitt..Ser ikke helt pent ut når det ser ut slik som det gjør, ettersom jeg har sydd der osv. 
Innkjøp

Kommenter her

Hei igjen! Jeg er i ekstremt stressmodus men lovte dere noen innkjøp så ja.. Here we go!

Først og fremst fikk jeg en ny Ipad, og dette høres sikkert veldig rart ut men jeg vil egentlig ikke ha den...? Føler ikke den er til noen nytte bortsett fra å spille angrybirds med stor skjerm, haha! Får se hva vi gjør med den, kommer nok til å bruke den til jeg blir lei og så gi den til noen andre, kanskje en framtidlig kjæreste? Haha da kommer jeg til å bli kjent som "hun gale som gir ipad til alle kjærestene sine". Haha, neida... Men jeg er seriøst veldig glad i å gi, og når jeg ikke føler jeg trenger den selv, så!

Here it is! Please ikke kommenter at håret mitt står alle veier, haha.. Dette skjerfet hentet jeg på posten i dag, er fra http://motegal.no/ ! Liker det veldig godt, og stikker ikke like mye i ansiktet som mange andre skjerf gjør, om dere skjønner. 

Kjøpte også en basic-skjorte på h&m, synes de har de fineste skjortene om man ikke skal kjøpe dyrt ( da er ralph lauren favoritten..). Den kostet 140 kr! 

Nye selvbruningsprayer som jeg nettopp har brukt, fikk ikke bestilt favoritten (sunspa tan in a can) før jeg gikk tom.. Så da ble det disse som backup! Kjøpes på cubus og kostet vel 280 kr til sammen.  

tromsø i dag!

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen og byen HERREGUD for et stress... I dag drar vi til Tromsø og jeg må pakke ferdig!! På toppen av det hele må jeg dusje (rekker ikke bade, buhu...) og så må jeg ta selvbruning OG vise dere noen innkjøp.. I can do it!! 

Og så er det jo fri frakt på Nelly i dag om jeg ikke tar helt feil? Blir nok en del nettshopping på båten senere da tenker jeg! De har fått mye treningsklær der jeg har funnet noen favoritter, de kan dere se HER ♥

Jeg og Amanda tok noen bilder etter sosiologitimen, tør ikke å gjøre det når alle andre er der ettersom det er K-L-E-I-N-T......


Dette har jeg pakket så langt, og enda skal jeg få plass til GHD, pc, ipad, kamera, sminke og diverse hårprodukter... Hjelp!? 

Og angående Tromsø, så kommer oppdateringen der til å være MYE bedre enn den har vært i Bardu og i Bodø der jeg rett og slett ikke har prioritert den overhode.. Skal klare i alle fall en oppdatering på morningen før vi gjør ting, og en oppdatering om kvelden da vi er "hjemme" igjen! Skal bo hos noen venner og drar dit rett og slett på jentetur for å komme oss bort litt. Gleder meg! ♥

En liten videoblogg

Kommenter her

Da fikk jeg "endelig" spillt inn en videoblogg til dere! Hadde faktisk på ALLE lysene på rommet, noen som vet hvorfor lysstyrken enda blir så dårlig på speilrefleksen? Har canon 550D.

Trodde jeg skulle i årsmøte for AUF og et møte med Humanetisk Ungdom i dag, men begge deler var visstnok i morgen og da skal jeg til Tromsø også. Hver gang noe gøy skjer, så skjer alt samtidig! Føles det kun sånn for meg, eller? 

Og til sist; en stooor gratulerer med dagen til Håkon!! ♥

hjemme

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen, fikk vite hva jeg får i norskfagene i dag. Det ble fem på både norsk skriftlig, norsk muntlig og nynorsk så jeg er fornøyd! :)

Og det er en del av dere som spør om jeg enda går på skolen, selfølgelig gjør jeg det? Jeg hadde nok skrevet om jeg hadde sluttet der, men uansett hadde aldri foreldrene foreldrene mine tillatt noe sånt tull, de slår ekstremt hardt ned på skole osv. Og bra er det!

Jaja nå blir det powernap. Eller, powernap kan jeg vel ikke akkurat kalle det ettersom jeg sover maaaange timer.. Det gjør jeg hver dag, sovner på sofaen så går jeg i halvvsøvne inn på rommet og velter gjerne et par vaser og alt mulig rart på vei inn dit. God natt! 

Herlige sofaen!
Svar på spørsmålsrunden!

Kommenter her

Har dere noen gang hatt en ORDENTLIG stor krangel? Vi småkrangler heeele tiden om alt mulig, men vi har bare hatt èn ordentlig stor krangel, i 8.klassen, og det var SKIKKELIG ille altså. Jeg, Sophie og Caroline var da en skikkelig trio og bestfriends4life, men etter hvert begynte de å være mer sammen uten meg og jeg måtte finne meg en ny vennegjeng. 

Vi ble da skikkelig uvenner, så stygt på hverandre på skolen og håndballtrening og sendte masse stygge brev til hverandre på nettby. Etter hvert sluttet vi helt å snakke og snakket ikke på fire måneder! Jeg var utrolig lei meg den perioden og savnet henne masse, men da hunden hennes døde klarte vi å legge alt som hadde skjedd til side og har vært bestevenner igjen siden da!

 

Fortell om 3 ting du å Sophie har gjort sammen, å vis et eller flere bilder med i samme slengen?:) Vi har gjort så utrolig masse sammen, men dette er definitivt topp tre:

1. Oslo-tur, oktober 2006. Utrolig koselig tur - bodde hos Stine, søskenbarnet hennes, og dro på Pink-konsert!

Meg, Stine og Sophie


 

haha, søt!
2. Oslo-tur nr. 2, mars 2011, og denne gangen var det Taylor Swift konsert!

 

måtte stå i kø i fem timer..

 

 

 

 

3. Å ta hull i tunga! Dette var noe Sophie egentlig var helt alene om, men da jeg så resultatet måtte jeg bare ha jeg også!

 

jeg var LITT mer nervøs enn henne


 og vi er begge veeldig fornøyd!

Og noen av dere lurte forresten på om det gjorde vondt - nei, det var ikke vont i det hele tatt! Kan med hånden på hjertet si at det var vondere å ta hull i ørene, både jeg og Sophie syns det.

 

Si tre ting du elsker ved henne, og tre ting du hater. Jeg elsker at når hun først er glad, er hun SKIKKELIG glad og får meg alltid i bedre humør, uansett hva. Hun kan lyse opp hele dagen min bare ved å være seg selv, noe jeg setter veldig pris på. Jeg elsker også humoren hennes, nemlig fordi vi er helt lik på akkurat det. Tror ikke jeg kan le så mye med noen andre! Ellers er hun en utrolig god person som bryr seg veldig om andre - hvis hun ser at noen sitter alene kan hun finne på å sitte seg vedsiden av dem og snakke litt. Også har dere vel alle merket at hun er utrolig ivrig når det kommer til dyrevern osv.? det har hun alltid vært, og jeg merker at hun virkelig bryr seg også!

Det jeg derimot hater ved henne er at hun er veldig flink å planlegge ting god tid i forveien, noe som er veldig bra, men plutselig kan hun endre planen i aller siste liten! Hun er alt for spontan, noe jeg ikke er i det hele tatt, så det kan jeg irritere med veldig over. Også hater jeg at hvis hun låner noe av meg må jeg mase på henne i en evighet for å få det tilbake, fordi hun glemmer å ta det med når vi møtes! En tredje ting jeg hater er at hun er LITT for ærlig noen ganger - vi bruker ofte diskutere om det er en bra eller dårlig ting..

 

Hva er hennes naturlig hårfarge?

 

Kan du legge ut noen gamle bilder av henne?

 

 

 

 

  

 

 

  

 Er hun født med navnet Sophie? Nei, hun skiftet navn til Sophie for litt over et år siden.

 

1.       Kan du si minst 3 fakta om Sophie som vi ikke vet?

- Hun snakker om sex hele tiden
- Hun har fobi mot folk som fjerter/raper, og hun gjør det heller aldri selv offentlig
- Hun har funnet på et nytt ord hun kaller "djis-louis", som hun bruker hele tiden, som hun har fra Family Guy hvor Peter sier "Jesus Louis"

Er det noe hun er veldig redd for? Er det noe hun virkelig er redd for så er det ark/papir - hun har nemlig arkskrekk, som hun kaller det! Ellers er hun veldig overtroisk og redd for spøkelser osv.

 

Hvordan vil du beskrive Sophie når dere diskuterer? Hun er ekstremt sta og står på sitt, helt umulig å diskutere med henne - derfor unngår jeg det som oftest! Hun er utrolig flink å argumentere for sin sak og har virkelig peiling på hva hun snakker om, tror hun ville blitt en flott politiker!

 

 Kan du vise noen gamle bilder av dere opp gjennom årene? 

 

 

  
Hva gjør hun for å holde seg så tynn? Absolutt INGENTING, og jeg hater henne for det.. Neida, men hun er rett og slett naturlig tynn og kan spise hva hun vil uten å tenke så mye på trening osv. Men, hun har en veldig stram og trent kropp, hvilket kommer av at hun har vært veldig flink å trene!

 

Dette bildet ble tatt på mandag, fem minutter før trening.. Da hadde hun allerede spist tacobaguette, en sjokoladebolle og en berlinerbolle
1.       Er hun en player? Hun er ikke akkurat en player, fordi hun har jo hatt en del seriøse forhold, men la oss bare si det på denne måten: new city, new man! Har mange på lur for å si det sånn

1.       Hvordan syntes hun Bodø-turen var, og hvorfor var hun der egentlig? Hun ringte meg på lørdag og gråt, så det sier vel sitt. Men hun møtte en god del hyggelige folk og fikk mange nye venner, men det ble vel bare helt annerledes enn hun hadde sett for seg. Hun var der for å møte en god venn, men han var visst ikke så god som hun trodde!

 

Håper dere likte innlegget og er fornøyd med svarene, så snakkes vi sikkert igjen en gang snart!

hvilken kjole?

Kommenter her

Om ca 1 måned skal jeg og resten av "bloggteamet" jeg er med i, altså resten av landets største bloggere til DRAMMEN! Det blir sikkert kjempegøy med en slik jentetur og jeg har aldri vært i Drammen tidligere, noen av dere som bor der?

Vi skal dit for litt jobb, men fremst av alt MYE morro. Og da må jeg jo ha en kjole, regner med de andre kommer til å se superfine ut så.. Har vært og sett litt på nelly som vanlig, og drømt meg bort i noen kjoler. En av disse blir jeg å bestille så da er bare spørsmålet...

Hvilken kjole?

Fra venstre; kjole 1 kan kjøpes HER, kjole 2 kan kjøpes HER og kjole 3 kan kjøpes HER

Kjole 1 kan kjøpes HER, kjole 2 kan kjøpes HER og kjole 3 kan kjøpes HERTenkte også å tipse dere om at kjolen jeg hadde på nyttårsaften (den jeg har på "profilbildet" til høyre på bloggen) kan kjøpes HER , den er LITEN i størrelsen. Vanligvis bruker jeg xs, hadde den i small og den var enda litt liten.. Og skoene jeg har som mange spør etter kan kjøpes HER. Veldig fornøyd med begge! 

hjemme fra skolen

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen og er utrolig trøtt! Slitsomt å slutte så sent på dagene. . . :( 

Er hos Anne-Sofie og hun er akkurat ferdig med svarene på spørsmålsrunden, jeg har fått sett igjennom litt av det og ser veldig bra og ikke minst morsomt ut! Kommer ut i kveld engang, gled dere! Mange bra spørsmål dere hadde stilt så det ble jeg veldig glad for å se.

Haha jeg og Amanda skulle være såååå flink å trene i dag, så endte vi opp med iste og burger istedenfor.. Lol Går igjenom spm...


stress

Kommenter her

Jeg våknet klokken seks og etter det har jeg stresset så mye og ikke sett på klokken en eneste gang, det endte faktis med at jeg hadde god tid = blogging før skolen! Så her får dere outfit, ikke helt det store i dag men men.. Må kjøpe meg stativ slik at det blir lettere å ta bilder med selvutløser! 

Og nå som jeg først er i gang med å vifte med armene ( dere kan tenke dere hvor utrolig teit det ser ut..) kan jeg jo vise dere det litt flaue skillet jeg har på armen! Hårstrikk-skillet.. 
trenger tips!

Kommenter her

Herregud for en dag, har sovet fram til nå så beklager mye for det..

Sååå, som dere sikkert skjønner - jeg har en LANG natt i vente, og derfor trenger jeg filmtips! Som dere sikkert har merket ELSKER jeg disneyfilmer og annen animasjon så gjerne noe i den sjangeren, det kan alltid løfte humøret! Også sånne jente-jente filmer. Beste tipset vinner en link og om du ikkke har blogg; en STOR klem!

Denne filmen, altså Atlantis , så jeg før i dag. Tror avatar er veldig inspirert av den filmen...? 

Brb

Kommenter her

Jeg har av en eller annen merkelig grunn innbilt meg at vi har hatt ferie, føles i alle fall slik. Presterte å si på skolen i dag at " det er alltid tungt å starte igjen etter ferie men det går bra etterhvert" hm, lurer på hvilken planet jeg har levd på de siste dagene. Poenget er; det var tungt å dra på skolen i dag, veldig tungt.

Når jeg kom hjem satt jeg meg i sofaen sammen med min lille rare hund ved navn Rigmor, hun er faktisk den mest uoppdragende hunden i heeeele verden. MEN! Hun er min baby, "mamma sin baby" som jeg kaller henne..  Hun sover i armkroken nå og jeg vet jeg må starte på dagens gjøremål, det er bare så utrolig vanskelig å vekke det  lille gullet♥

Til overskriften; må gjøre lekser og slappe av. Trenger en dag der jeg gjør så lite som overhode mulig ettersom det blir mye reising framover tror jeg..

Her får dere en kort videosnutt av mitt desperate bildeforsøk med Rigmor! 


Her får dere en kort videosnutt av mitt desperate bildeforsøk med Rigmor! 
mandagsrutiner

Kommenter her

Jeg har en slags "tvangstanke" om at jeg MÅ ta et bad hver eneste Mandags morgen, det høres helt sinnsykt ut men hver eneste Mandag sliter jeg meg opp av sengen klokken 05:30 og om jeg ikke får det på den måten blir jeg helt gal.. Så mandag = home spa! Da ta tar jeg meg et laaaangt bad, ansiktsmaske, peeling, oljer og masse sånt! Noen som stiller opp tidlig neste Mandag og gir meg massasje?

Ja, så der har dere min Mandagsrutine! ;) Hva skal dere finne på i dag, da?

Tro det eller ei men denne er faktisk SYKT bra! 

Og favorittselvbruningenOg angående helgen så tok jeg ikke med meg kamera, men iPhone ble litt brukt sånn innimellom. Bildekvaliteten der er ikke akkurat på topp, men jeg kan vise dere to bilder! 

Til venstre er meg og Mathilde lørdags natt, og til høyre er meg og Morten søndags formiddag etter å ha gått ute i sørpesnø og regn.. Fint vær! 
Spørsmålsrunde; spør Anne-Sofie!

Kommenter her

Heihei, Anne-Sofie her! Nå har det seg sånn at Sophie fortsatt sitter på bussen påvei hjem fra Bodø, og hun har i den anledning bedt meg om å gjesteblogge. Vi tenkte da at dette var en perfekt anledning til å kjøre i gang en spørsmålsrunde om Sophie hvor jeg svarer! Jeg vil tørre å påstå jeg kjenner Sophie best av alle, har kjent henne i 17 år, så bare peis på med spørsmål så skal jeg svare så godt jeg kan!

Kommer til å plukke ut 10-15 spørsmål som jeg svarer på, og svarene vil komme innen onsdag :)


Spørsmålsrunden avsluttes i morgen kl 12!

Sliten

Kommenter her

Heihei! Nå er jeg snart framme etter utrolig mange timer i buss.. Er så sulten og busssjoføren råkjører (det er JÆVLIG!!!) men gleder meg utrolig mye til jeg endelig er framme! Har også tre seter alene bak i bussen så har faktisk sovet her også. I drømmen jeg hadde sa jeg faktisk "er jeg enda på bussen?" haha.

Vet ikke hvordan det blir med oppdateringen i morgen da jeg mest sansynlig kommer til å være sykt sliten etter reisen.. Men kommer med ordentlig oppdatering da jeg er hjemme i Harstad i morgen kveld!

Håper alle har en fin lørdag, det skal jeg prøve på!

Noen bilder fra båten i sta:

I dag blir en lang dag

Kommenter her

Jeg har vært våken siden klokken 04:15, har seriøst mistet evnen til å sove lenge. Var så latterlig trett da jeg sto opp og plutselig er det tusen ting man må gjøre, så før jeg vet ordet av det har twitter, facebook og tetris opptatt meg i noen timer.. Jaja, sånn kan det gå!

Men ja, kanskje like greit så får jeg sove på bussen! På to dager skal jeg sitte 16 timer i buss, hørtes ikke DET koselig ut så vet ikke jeg.. Og hvor skal jeg..? Sa det faktisk i en videoblogg tidligere, så noen av dere har kanskje fått det med dere! :)

Og det er forresten helt sinnsykt hvor mye snø vi har.. Når jeg ser ut er det som om jeg ikke klarer å se noen ting engang, det er jo helt hvitt lys ute! Så med andre ord, jeg ble blendet av snøen :( Åh som jeg savner sommer nå altså.. Husker nesten ikke hvordan varme føles lenge!

Så, det viktige spørsmålet. Hva foretrekker DERE, sommer eller vinter?

Vinter utenfor vinduet mitt


 

Og bilde fra i Juli. Husker den dagen utrolig godt, jeg var sååå syk og dårlig men måtte uansett passe søskenbarnet mitt og hun ville på død og liv dra å bade. For henne var det liksom okigreit med nakenbading (hun er vel 7 år), men ikke for meg! Trynte rundt 10 sekunder etter at bildet ble tatt.. 

 

året som var; september - desember

Kommenter her

Da har vi "endelig" kommet til den delen av året som sitter litt ferskere i minnet! 

September:

September var en "god bloggmåned" om man kan si det sånn. Det var da jeg skrev innlegget som ble linket av vg og jeg kom på førsteplass en periode, jeg videoblogget ofte og jeg hadde to dager der jeg spilte en rolle som utrolig dum blogger.

Da laget jeg denne vidoebloggen. Selv synes jeg den var morsom og folk har en tendens til å bli VELDIG lei seg for veldig lite, det var jo bare tull.. Jaja, mye publisitet ble det!

Jeg skrev om spøkelset bak rommet mitt..

 

Og så møtte vi jammen meg et spøkelse hos Caroline også. Ser dere bak i vinduet?
 

Hadde dette designet;

 

Viste meg uten extensions og fikk MYE positiv respons. Tusen takk !

 

FIkk tilsendt sko i posten av en hemmelig beundrer..

Og var sykt umotivert på skolen.. Fikk utrolig nok gode karakterer!

Skrev om min politiske mening og fikk mye kritikk nok en gang, men det hadde jeg regnet med! Fikk en ganske god debatt i kommentarfeltet.

Fikk en tannbørste som bleker tennene! Mistet den etter tre dager...

Og skrev om at jeg ville inn i militæret.

Oktober:

I oktober var jeg ekstremt mye sammen med Marco ser det ut til, så er ikke så annet å se tilbake på en masse kyssebilder og føler det blir litt feil å legge ut her. Var uansett en bra, rolig måned!

En av de "store" tingene som skjedde var at jeg farget håret! Savner den fargen ekstremt, og når jeg blir lys igjen en dag er det slik jeg skal få. 

 

Var på to utkledingsfester! På den ene var jeg "sexy nurse"..

Og på den andre var jeg bunny! Den andre festen var definitivt den beste, men hadde det kjempegøy på begge uansett.

Og Stine Mari skrev et gjesteinnlegg hvor hun kom med noen avsløringer..

November:

I november la jeg ut bilde av meg selv uten sminke for første gang. Mye positiv respons der, noe som betydde veldig mye for meg!

"Feiret" første søndag i advent med familien

Så gikk Elisabeth bort i en alder av 17 år. Tenker mye på deg, hvil i fred!

Slappet ektstremt mye av, og spiste ekstremt mye drittmat. Jeg spiste godteri så og si hver eneste dag faktsk

Hadde dette designet :

Tror dette bildet representerer min November godt. I senga, med pysjen og bamsen.

Var og fikk hudpleie:

Og ellers blogget jeg mye om viktigere ting som moral når det kommer til extensions, og skrev mye om dyremisshandling. Kanskje jeg bør begynne med noe sånt igjen snart?

Desember

Når jeg satt og så tilbake på denne måneden måtte jeg ta meg selv i å ha glemt mye som hadde skjedd da, allerede nå. Sånn sett er det utrolig herlig å ha blogg, så mye bilder, tekst og videoer jeg kan se tilbake på! Jeg hadde en utrolig bra Desember, da begynte også et nytt kapitell i livet mitt i og med at jeg ble singel, det var (tro det eller ei) en bra måte og starte det nye året på. Blanke ark!

Dette var også måneden da håret mitt ble farget rosa.. Etter det falt halve håret av (det "brant" opp av den kjemiske behandlingen) og jeg hadde ingen andre valg enn å farge det mørkt.

Rosa og ødelagt: 

Første bildet jeg la ut som brunette:

Jeg tok hull i tungen og hadde en del problemer med å snakke/spise den første tiden, men det går helt fint nå. Video av det kan dere se her:

 

Var og fikset neglene mine på juvelen i Harstad. Neglene sitter faktisk enda på!

Forberedte meg til jul.. Hehe

Lotte ble også brunette, og vi var begge SÅÅÅ fornøyde!

Fant en ny måte å ta outfit på! 

Tungen min hovnet EKSTREMT mye opp.. Selv trodde jeg den så normal ut 

Og jeg fikk problemer med å spise. Slikt så mitt kosthold ut::

Og kjøpte ny objektiv!

Og så tok Anne Sofie også hull i tungen!

Hadde burdag og "feiret" hjemme hos meg med jentene. Så på film og spiste godteri!

Hadde volleyballdag med skolen

Fikk et fint kort hos beste Amanda<3

Julaften!

Andre juledag dro jeg ut med jentene

Og etter det dro jeg til Bardu og hadde det sinnsykt bra! Ble mye reising og venting men var lett verdt det.

Og sååååå!! Nyttårsaften. Fikk helt bombepupper i kjolen og så det ikke selv , men ser det når jeg ser tilbake på bilder. Aldri bruk pushup om man skal ha en figurnærkjole, just sayin. Fin kveld!

 

 

disney vokser man aldri fra

Kommenter her

Sitter akkurat nå og ser på treasure planet ( eller sjørøverplaneten som den heter på norsk), har dere sett den? En disneyfilm fra 2002! :) Husker den var en favoritt da jeg var yngre og kunne se den igjen, og igjen, og igjen.. Den er faktisk utrolig bra! Og bra laget som de gode, gamle disneyfilmene (som for eksempel tarzan eller pochahontas)

Er så rart å se slike filmer når jeg har blitt eldre, man merker virkelig hvor bra de faktisk er! Man skjønte vel ikke handlingen eller budskapet så bra før, og det er jo mye av humoren man først skjønner når man blir litt eldre.

Disney er det beste i verden! Er dere ikke enige?! :)

Kjekk han hovedpersonen.. Kooosegenseren min!

Føler meg ikke helt 100% bra nok for bilde, haha! Men vi snakkes senere!
begynt med trening igjen!

Kommenter her

Som dere som har lest bloggen min en stund kanskje husker trente jeg veldig mye i sommerferien og omentrent ingenting nå i vinter. Grunnen til at det blir mer trening om sommeren er for da kan jeg jogge/sykle ute, får mer motivasjon av at det er lyst også. Men nå etter nyttår var planen å begynne igjen, så jeg og Amanda har avtalt faste treningsdager i uken. Godt å ha noen å trene sammen med!

Og jeg er en av de jentene som trener med sminke, extensions osv og fatter ikke hvorfor folk skal kritisere det. Man kan jo gjøre en like god innsats uansett? Jeg bryr meg ikke om folk trener med sminke, uten sminke, med treningsklær, i vanlige klær.. Det er jo innsatsen som betyr noe, og jeg gjør en god innsats uansett! Faktisk gjør jeg en bedre innsats når jeg føler jeg ser okei ut, da blir jeg motivert! Freshe treningsklær er også veldig viktig synes jeg. Det er bare min personlige mening, og selfølgelig mener alle forskjellig. Men om man er på trening så er man der for å gjøre en innsats, ikke for å se ned på andre og hvordan de velger å kle seg...

Studioet jeg trener på ( Nautilus i Harstad) ligger under bakken og er kombinert med en svømmehall (eller bør vel kanskje si badeland..?). Er ganske kult i alle fall! 
Tok sol mens jeg ventet på Amanda, hun var litt forsinket! Til dere som lurer på hvor ofte jeg jeg tar sol, er maks en gang i uken. Prøver å ta hver Fredag! Synes ikke det er så alt for ille egentlig, men men. Det blir jo (heldigvis?) 18årsgrense om et halvt år, og da må jeg legge det på hylla for en stund. Så får nyte det mens jeg kan!  

Hahaha hun var tydelivis litt trett i dag, tok med seg hårbørsten inn på treningsstudioet så vi måtte løpe ned med den igjen mens vi lo oss ihjel. Hun er herlig! 


skal svare dere oftere!

Kommenter her

Nå skal jeg gå igjennom mailen min og svare masse bedrifter og lesere.. Rekker desverre ikke å svare alle :( Skulle ønske jeg hadde enda mer tid til å snakke med dere! Men jeg skal begynne å svare oftere på kommetarene deres i alle fall, så det hjelper kanskje litt? Skrik ut om dere lurer på noe, så tar jeg et "svar på spørsmål" innlegg i morgen! :) Gjerne litt konstruktive kommentarer som jeg kan komme med et litt fordypende svar på, er alltid gøy med litt debatt! 

I morgen er en herlig skoledag som kun varer til halv 2, med en fritime i midten. Har hatt så utrolig dårlig motivasjon den siste tiden og det blir jo bare enda verre når jeg tenker at "løpet er kjørt" og karakterene settes om noen dager uansett. Jaja, tar det neste termin ! (slik tenker jeg alltid..). Skal se om jeg får planlagt litt for helgen senere også. Men mer om det senere! ;)

Har sett mean girls, den er virkelig helt fantastisk! Har vært "forelsket" i Lindsay Lohan siden jeg vara rundt 12 år, og elsker henne enda på tross av alt som har skjedd ♥


Har bare vært plassert på sofaen i hele kveld og bare slappet av, typisk dag man bare vil ligge uten sminke. Men bilder må man jo ta, er egentlig godt å ha noe å fikse seg for! 
mat ;*

Kommenter her

I dag etter skolen var jeg og kjøpte meg en del drittmat, selvsagt på verdens beste narvesen som jeg er tro kunde av! Kjøper pølse der 4 ganger i uken med Amanda .. Så min middag idag består av donuts, sjokolademelk og landgang. Nam!

En gang i Spania klarte jeg å kjøpe donut med pæresmak, og er usikker på om jeg noen gang har opplevd noe styggere! Usch! :( 

Jeg har vel kanskje blitt litt bortskjemt med høy forbrenning, kan seriøst ligge inne en hel dag og bare spise godteri mens jeg ser i taket. Det går veldig i perioder, noen ganger trener jeg som en gal og spiser sunt, andre ganger ligger jeg inne og spiser junkfood og sover (om vinteren...)Hahah stine tok bilde av meg igjennom donutsen! Lo godt av dette etterpå, bra humor.

BEST!!! Drikker sikkert 2 sånne hver dag, love it.

Stine koser seg, er IKKE min snus. Har ikke noe i mot at andre rundt meg snuser men synes ikke at jenter med snus er spessielt attraktivt, ikke på gutter heller forsåvidt! Håper ingen av dere yngre lesere (12-13 år) gjør det eller begynner med det! Hører hver dag yngre jenter og gutter som snakker om snus hele tiden, da blir jeg nesten litt lei meg. Så det var dagens lille preken! Får foresten nye extensions i dag, gleder meg! Dere vet når man har en dårlig hårdag så kan det ødelegge mye for hvordan man føler seg, så gleder meg til å få nytt.

mer videoblogging?

Kommenter her

Hei alle mine fine blogglesere! Kom akkurat hjem fra skolen!

Jeg har begynt å filme mange små videosnutter til dere, blandt annet videoer om hva som er typisk meg, en hel dag i mitt liv, hvordan jeg fikser meg om mornigen osv. Jeg har et mål om at det skal bli mer og bedre videoblogging her! Jeg trives faktisk utrolig godt forann kamera og synes ikke det er noe problem å prate ut i luften overhode! :) (eller det kommer nok an på hva det gjelder..)

Skal i alle fall jobbe en del med dette, så om dere har noen forslag til ting dere lurer på eller vil se, så skrik ut! Vil gjerne ha litt mer personlig videoblogging enn standaren " dette fikk jeg i posten fra coverbrands".. ! ;) 

Men det er faktisk helt sinnsykt hvor mye som kreves for å lage en ordentlig bra videoblogg om man er uerfaren og uten et skikkelig redigeringsprogram.. Men jeg lærer mye, og har veldig lyst til å bli flink med videoredigering. Kommer nok til å ta en stund før dere får se, men blir vel som en " a day in the life" serie med flere "episoder". Gøy! :)

Nå skal jeg kose meg med fine Stine. Ha en god dag! 

piercingtrøbbel

Kommenter her

Tror nesten jeg må satse på sengen nå om jeg skal klare å komme meg opp i morgen. Lang dag fram til klokken fire, kunne ha hatt det bedre. Og dere må virkelig lære dere å ta ting med en klype salt, det blir bare veldig kjedelig ellers. . . Slutt og overanalyser, det er aldri bra :-) 

Nå kan jeg fortelle dere hva som skjedde med tungepiercingen før i dag! Jeg og Anne-Sofie sto og diskuterte ettersom hun ville på BIKBOK og ikke jeg, så akkurat når jeg sa "Ja, æ gidd ikke å være ilammi dæ om du skal være så sur!!!" så kjente jeg noe som spratt rundt i hele munnen min, dere kan jo gjette hva det var.. Jepp, piercingen hadde løsnet. Sto og spyttet som en gal leenge, og endte med at jeg ble så kvalm og svimmel at jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre, veldig rar opplevelse i grunn.Måtte dra til studioet hvor jeg tok den og få satt inn en ny som nå viste seg å være alt for liten, så nå har jeg et ekstremt press på tungen.. Har spydd mye! Føltes ut som om jeg svelgte tungen eller noe. Vanskelig å forklare, lurer på hvordan den bare kunne ha løsnet sånn egentlig!

Jaja, god natt!
Tankespinn

Kommenter her

Stygge kommentarer gjør meg så og si ingenting. Men det er mer det når andre, venner og bekjente av meg, må forsvare hvorfor de er venn med meg for jeg er jo hun idioten med bloggen.. Well, er litt godt at alle tror jeg er helt skutt i hodet. Det er så lett å gi et godt førsteinntrykk da når man først møter meg. 

Får man virkelig ikke lovt til å lykkes med noe i Norge, uten at noen skal komme med en spydig kommentar? "Vel, hun er kanskje god til å synge/spille håndball/danse/blogge, men hun er stygg som faen". Dere har sikkert hørt det eller noe lignende? Gjør noen noe bra, må noen bare skyte ut noe de gjør feil. Istedenfor å bli glad på andre sine vegne skal man trampe de ned, få de til å angre på suksessen og framgangen de har hatt, få de til å ville bli usynlig og en "no-one". 


 

Drake sier det, som vanlig.

Cause that truth hurts, and those lies heal
And you can't sleep thinking that he lies still
So you cry still, tears all in the pillow case
Big girls all get a little tasteinnkjøp osv

Kommenter her

Hei! Nå skal jeg vise dere det jeg har fått i posten i det siste, og det ene plagget jeg kjøpte i byen i dag. Skulle egentlig shoppe mer men så opplevde jeg noe skrekkfult med piercingen, men mer om det senere.. Er enda kvalm!

Skulle kjøpe meg treningsklær og endte opp med denne.... Men gult er jo litt fresht da, spessielt når man er brun! Fikk også tidens søte fanbrev i posten! Ble utrolig glad, det vistes at hun hadde brukt mye tid på det. Tusen takk søting, it made my day! Fikk også et headset fra http://www.happyplugs.com/ ! Utrolig søtt med den rosa fargen, ble så facintert over hvordan det så ut at jeg glemte å teste lyden, testet det først etter noen timer haha. Før hadde jeg ørepluggene som fulgte med iPhone, synes de er helt okei men at de har litt "skarp" lyd og sitter litt vondt i ørene.. Disse passet perfekt i mine ører og lyden var også bra, stort pluss! Matchet i alle fall den fine telefonen min bra!Og så, voldektsalarmen.... Turte ikke å teste den først, og når jeg først gjorde det angret jeg for det var litt av et bråk! Men er vel meningen, I guess. Liten og søt! Fra  http://extensionstore.no/ Fikk også en ganske god og behagelig "bunny"genser, også fra http://extensionstore.no/. Definitivt mitt nye koseplagg! Den har ører, hale og alt. 


kom akkurat hjem

Kommenter her

Oj, så lite innlegg det var her på bloggen nå da! Men dere trenger riktignok ikke å påpeke det en gang i minuttet, det er jo min blogg og jeg som skriver den, såklart vet jeg når jeg oppdaterer og ikke! ;) 

Kom i alle fall nettopp hjem fra skolen og byen, ble litt shopping og i tillegg har jeg fått en del ting i posten den siste tiden som jeg skal vise dere! Det kommer i alle fall i løpet av dagen.

HAHAHAHA HERREGUD LES DETTE FOLKENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRUNNEN TIL AT VI IKKE "BRYDDE" OSS NÅR MANNEN ROPTE VAR FOR AT VI IKKE TRODDE HAN SNAKKET TIL OSS. HAN SA "HALLO HALLO HVA ER KLOKKEN HALLO HALLO". OG SÅ VAR DET LITT KOMISK AT HAN KOM MED PÅ BILDENE, MEN VI HJALP HAN ETTERPÅ! RO NED:-) 

Noen bilder fra dagens lunsj osv. Matmonster, har hatt cravings på nudler og giffler i ca en uke.. 

ser dere han i rullestulen? han ropte til oss.. haha og vi brydde oss ikke.. bad girls


året som var; sommerferien

Kommenter her

Juni;
I juni kom bloggen min på topp 10, jeg begynte å få sponset ting og tjene penger på bloggen så da sier det seg selv at motivasjonen ble litt bedre også. Jeg hadde min første konkurranse og var helt i skyene for at ting gikk så bra. Var kjæreste med Marco men han hadde enda ikke vært på bloggen.

Ellers viste jeg dere litt gamle bilder..

slappet mye av..

Var mye ute og gikk med Stine Mari, ble utført mange spionasjeoppdrag for å si det sånn.. Haha

Fikk sex and the city boksen, og så ferdig hele.

HAHAHHA ENOUGH SAID!!! provoserende innlegg det der..

 Var ute med jentene, skrev for første gang om barnemat dietten og la ut en dansevideo med charlotte som kort tid etterpå ble slettet.

Hadde denne headeren..

Og var som vanlig mye ute og spiste..

Var på Jersey Shore party som jeg husker fint lite av..

Og var mye ute for å nyte solen sammen med de beste jentene.

Juli.

Juli var måneden jeg kom på 3. plass på topplista etter mitt fake "bloggbråk" med Therese. Vi var gode venner da, og er enda gode venner til dere som lurer. Marco var på bloggen for første gang, jeg måtte kjefte på dere et par ganger angående frekke kommentarer og jeg fikk strippestang på rommet. Den 22. Juli da utøyatragedien skjedde skrev jeg faktisk om strippestangen, og to sekunder etter fikk jeg høre om tragedien på radioen og brukte en hel uke etterpå til å sitte inne å grine.

Ble nevnt i avisen, var faktisk bestemor som fant det fram

Var mye ute.. Alt for mye

 Jeg trente en hel del, og kom med masse tips. Føles rart å si det men jeg hadde den SYKESTE kroppen. Blir sjalu på meg selv når jeg ser tilbake, haha.. 

Gikk i fakkeltog for offrene etter 22. Juli.. Det er noe av det verste jeg har vært med på i mitt liv, uten tvil.

August:

I August skjedde det noe ekstremt vanskelig for meg på privaten og jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke la dette gå utover bloggen, men nå som jeg ser tilbake er det faktisk tungt å se på hvor hardt jeg prøvde og hvor jævlig jeg hadde det på innsiden. Men hele måneden var ikke kjip! Var ganske lenge i Oslo og ellers ba jeg dere fortelle meg alle ryktene dere hadde hørt om meg så skulle jeg oppklare disse, fikk vite mye sykt for å si det sånn. 

Bleket tennene for første gang. Fikk kritikk på Andrea Badendyck sin blogg ettersom jeg ikke skrev at de var sponset husker jeg!

Ble innvitert på pressevisning for Gina Tricot

Fikk vite om cysten i magen og ble veldig lei meg. Men det går bra nå, altså!

Oslo! Var en veldig gøy og annerledes opplevelse å være der når man er "kjendis", haha.. Helt annerledes fra Harstad i alle fall. 

 

Gjorde ikke så mye annet i Oslo enn å slappe av, var jo det jeg dro dit for. Var en dag på tusenfryd, noe som var kjempegøy! Var sammen med en kompis fra tromsø og vi hadde det veldig trivelig sammen.

Var i frognerbadet og provoseeeeeeerte litt etterpå

 Ellers startet jeg på andreåret, men skoleåret og frem til nå kommer når jeg drar bort i helgen som sagt! 

 

 

dagens outfit

Kommenter her

Dette er uten tvil favorittbuksen min, tidenes kupp! Kjøpte den på cc vest i sommer for 50 kroner eller noe, og den sitter perfekt.

Elsker slik "skjorte-under-genser" stil. Men siden 99% av alle elevene på skolen kjører denne stilen hver dag prøver jeg å styre litt unna, men i dag kunne jeg ikke la være! 

Jeg elsker å ha krøller/bølger i håret men på bilder ser det ALDRI bra ut, uansett hva. På toppen av det hele begynner håret mitt å bli rødt IGJEN, så må vel farge det litt mørkere i løpet av uken. 
Jaja, her har dere det eneste som funker på en dårlig dag, nemlig " the sophieelise-pose". Oh yeah, elsket og hatet. Haha..Og del 2 av "året som har vært" kommer altså, men til helgen! Må jo ha noe som kan bli publiseret mens jeg er borte og ikke har tilgang til pc.. Kom gjerne med forslag på andre innlegg jeg kan ha da også:-) 

twitter again

Kommenter her

Tenkte å informere dere om at jeg igjen er å finne på twitter! Min forige ble hacket og nå kommer jeg meg ikke inn, men har laget meg en ny dere kan finne HER!

Har noen av dere lesere twitter? Ville vært gøy å tatt en titt innom:-) Og må bare advare om at jeg er ekstremt selvironisk og småfrekk på twitter. Rawr 

outfit

Kommenter her

Må bare beklage den latterlig dårlige oppdateringen, jeg har rett og slett blitt utrolig syk. Har kastet opp og greier, nam . . . Hadde mye jeg skulle ha gjort i dag, blandt annet med blogg, men det får utsettes til i morgen heller! Nå skal jeg bare lese igjennom alle bloggene jeg leser på en dag før jeg lukker øynene for natten. I morgen er en ny bloggdag!

Haha drømte faktisk om bloggen min i sta. . . Jeg drømte at hele designet ble ødelagt og så jævlig stygt, så var det umulig å fikse det. Jeg drømmer faktisk hver natt, i går natt drømte jeg at jeg arrangerte konfirmasjonen til Blaire i gossip girl, den var på et bad og jeg pyntet med masse pokemonballer. Haha, jaja! 

Her har dere dagens outfit:Er veldig mange som spør hvor denne tightsen er fra , og skulle gjerne sagt det men jeg ANER ikke.. Den er en av mange ting som bare dukker opp i postkassen uten avsender!

Og en annen ting jeg har bestemt meg for.. Jeg skal ikke bruke mer enn 1000 kr i mnd på klær og mat ut resten av året! Da kan jeg spare masse. Regner med det blir å gå en del penger på reiser osv framover, men det kan jeg leve med.
Jeg fører regnskap (heter det det..?) for meg selv og har i gjennomsnitt brukt 13 000 (!!!!!) på klær hver eneste måned, og 5 000 (!!!!) på MAT. . . Sick! Aner ikke hvor halvparten blir av en gang, men skjer riktignok nesten en gang for dagen at jeg finner klær på rommet jeg ikke husker å ha kjøpt. Så nå er det slutt på det. Jeg skal spare dette året, og jeg er jo så utrolig heldig å få sponset mye sminke og noen ganger klær også. Tror dere jeg kan klare det, eller? Det gjør jeg! 

videoblogg fra i natt

Kommenter her

Her kommer den overseriøse videobloggen jeg og Anne-Sofie spilte inn i går, haha! :D Og til dere som kommer til å spørre, nei vi var ikke full, er bare slik humor vi har når vi er alene. . . 

året som var ; januar - mai

Kommenter her

Januar:

Jeg startet å blogge igjen etter mye fram og tilbake. Skrev at jeg hadde vært lei meg og deprimert men at jeg var klar for blogg nå! Skjedde ikke så mye annet denne måneden enn at jeg og Anne-Sofie var utrolig mye på kino, var mye ute på fest og jeg hadde mye drama på privaten som ikke kom fram i bloggen.

Tok de aller fleste bilder til bloggen med mobil/webcamera, for min gamle speilrefleks hadde jeg ødelagt . . . 

 

I januar fikk jeg også Rigmor! Hun var verdens søteste lille chihuahua<3 Nå er hun ikke så søt lengre haha! Men glad i henne uansett. 

 

Februar;

Jeg klaget MYE på bloggen over at jeg ikke hadde kamera..

 

Arrangerte avskjedsfest for min daværende bestevenn Daniel, hvor noen puttet noe opp i drinken min så jeg besvimte og var helt borte i 24 timer senere..

Og etter det hadde jeg TIDENES verste dagen-der'på..

Var MYE sammen med disse guttene...

Bestemte meg for å selge Rigmor, men trakk det raskt tilbake igjen. Fikk også veldig mye kritikk for det, noe jeg forstår. 

 
 
Lurte mange av leserne mine med at jeg hadde farget håret.. Egentlig var det bare extensions.

Dro enda mer på kino ..

Og feiret valentines day alene..

Og hadde MANGE fritimer på skolen..

Mars:

Mars var måneden jeg fikk speilreflekskameraet mitt hos snille farfar, og bloggingen ble med en gang mye bedre! 

I mars hadde jeg faktisk NATURLIGE øyenbryn, før dumme meg fjernet alt..

Hadde bettenelse i navlepiercingen og la ut mitt første "drøye" bilde på bloggen.

Og like etter fikk jeg bettenelse i øret, her er resultatet;

Var mye sammen med Charlotte, som enda er en av mine beste venninner! Vi sov mye, og spiste enda mer:

 

Laget en hudpleie-spesial til bloggen; 

Og blogget om smothie ca hver eneste dag.

Var mye sammen med Anne-Sofie:

Skrev et provoserende innlegg om vekt..

Og hadde mange jentekvelder med Lotte!

Var deprimert for en eller annen grunn..

Og var ute for å feire Linn Ida sin 17års dag med pizza etterfulgt av Paradise Hotel!

April:

I april skjedde det lite. Jeg var mye ute og gikk. Anne-Sofie laget en fin scrapbook, jeg ble syk og som førsteprio på svartelisten skrev jeg at jeg gruet meg til russetiden.

Mai:

Jeg ble truet og ropt til av tre blårussejenter på vei hjem natt til første mai, og skrev om det på bloggen. Fikk mye støtte av lesere på det. Vurderte også å slutte å blogge etter at jeg nesten ble slått ned natt til 17 Mai på grunn av bloggen av noen jenter jeg ikke kjente da.. 

Ellers provoserte jeg MYE

Og snakket dritt om Heidi-Alexandra. Fikk da beskjed i kommentarfeltet om at jeg aldri kom til å bli mer kjent blogger enn henne.. Well well! 

Anne-Sofie viste fram sine tegnetalenter på bloggen..

Og jeg snakket mye om en "hemmelig venn" som da var Marco!  Fikk også endelig sydd øret mitt:

Hadde dette bildet som header:

Var enda mer ute..

Og begynte å tenke på å ta denne tatoveringen:

Og var på klassefest, utrolig bra kveld!

Slik så jeg ut på 17. Mai:

Pjuh, skal love dere dette tok sin tid med tregt nett! Skal jeg ha en del 2 også eller? 

 

prøver igjen!

Kommenter her

Hei verdens beste blogglesere. Må først begynne med å takke for hyggelige kommentarer i det siste, og selfølgelig for at dere leser bloggen. Dere er fantastisk herlige! 

Jeg har slumret utrolig mye i morges.. Hadde først på alarm til 11:30, og jeg stod opp først nå. Tror det sier litt! Hele livet mitt handler jo om å sove.. Tenker på det hele tiden haha! 

Skal rydde litt fort opp i stuen før Amanda kommer hit, vi gjør enda ett tappert forsøk på sosiologiprosjektet.. Kan vise dere klærne jeg kjøpte i går i mellomtiden, enjoy!

Var og hentet denne herlige genseren på posten, den er fra modekungen! Utrolig bra å ha til å sløve i hjemme synes jeg. Dere finner lik genser HERUtrolig kul gjennomsiktig topp, den er dødskul på ryggen! Kommer nok i outfit i løpet av uken, så viser dere heller bedre da.Skjorte. Skal ha den på i morgen!Tubebh, har vel rotet bort minst 50 sånne her hjemme.. 


Skulle laste opp videoblogg, men med en gang jeg trykker på upload video på youtube kommer det bare opp " Http/1.1 Service Unavailable". Noen andre som har det problemet? Jeg laster i alle fall opp video med en gang det fikser seg, jævla drittyoutube.. 


bra kveld

Kommenter her

Har vært i en slags liten bursdagsfeiring til en av de beste kompisene mine! Er litt stort at noen som er født i samme år som meg endelig har blitt 18 år, nå er vi jo faktisk snart voksen! Og ja, folkens.. Vi er bare venner, jeg trives mye bedre med gutter og har det utrolig bra for tiden. Now you know ;) Ble tidlig kveld for meg av personlige grunner, men følte det var rett og avslutte kvelden her! 

Har også spilt inn en overseriøs videoblogg med Anne-Sofie, haha. Den kommer på bloggen i morgen! :) 

Nå skal jeg og lillesøsteren min se på scrubs, så tar jeg kveden, vi høres i morgen!

Legger ut noen bilder fra dagen siden jeg hadde problemer med bildeopplasteren tidligere i dag. Startet dagen med en shoppingrunde (viser dere klærne i morgen) og en matpause på gründer med Amanda, Markus og Anne-Sofie! 


Så møtte vi på noen meget kjekke karer! Jørgen (?), Toran, Olai og Steffen! 


Spiste sjokoladefondant, det er så sinnsykt godt! 


Så dro jeg videre til Anne-Sofie for å fikse oss. Hun er den nydeligste i verden! 
Var mye flammelek i dag haha... Sykeste bildet jeg har sett i mitt liv, lo såå godt. Jørgen er herlig!


best

Kommenter her

Har litt problemer med å overføre bilder til pcen, men det er jo en gylden anledning til å vise dere noen gamle bilder av meg og Anne-Sofie som hun har her på harddiscken! 

Selv om det irriterer meg som en gal at du sletter 90% av alle bildene vi tar sammen fordi du er perfeksjonist, selv om vi hadde en liten krangel fordi du ikke ville se stygg ut på bilder fra 7-8 klassen som jeg legger ut her (what the fuck), selv om jeg ikke får ha føttene i senga di fordi du er ryddefreak, selv om jeg ikke får legge hoda på puten din av uvvist grunn, selv om du er livredd fuktighetskrem og ikke eier selvironi er du best! D

Føler det er litt kleint å skrive dette nå siden Anne-Sofie sitter rett ved siden av men.. Du er best i verden, kan ikke tro vi har vært venninner i 17 år! Ingen kjenner meg bedre enn du, og du fortjener alt godt. Elsker deg ?

Fra gammelt til nyest! 
Hahha, Amanda også! Her gjør vi spiritisme faktisk! 


Shopping

Kommenter her

Har vært i byen og shoppet og sitter nå i bilen på vei til anne sofie. Har vært mye salg i dag og jeg hadde masse gavekort, så litt fint fikk jeg jo! Rakk ikke å blogge og er jo ikke hjemme enda så blir en mobilblogg enn så lenge. Snakkes så fort jeg får sjangsen!

Meg og Stine Mari

.....

Kommenter her

Kom akkurat hjem, er så sliten og trøøøtt.. Men har hatt det veldig bra! Har en kompis som ble 18 år for ikke så lenge siden så vi "feiret" på en måte det i dag, og skal feire det videre i morgen. Så på "the hot chick" som jeg har sett sikkert 50 ganger før, de andre hadde også gjort det så vi satt å sa replikkene osv, haha.

I morgen er det opp tidlig, shopping og så cafe! Blogges før det, natta love you.

 

kooos

Kommenter her

Nå er Markus, Amanda og Anne-Sofie her og vi har sett film og spist pizza som vi bestilte. Veldig koselig! De skal dra hjem snart og da drar jeg til en kompis for å spille COD, tror jeg kommer til å bli der en stund men skal nok klare en oppdatering da jeg kommer hjem uansett. Høres da ♥ 

Klarte å tryne med pizzaen så slik ble den seende ut.. Haha herregud, typisk meg! I følge Anne-Sofie var det det " teiteste æ har sett" 
Haha, matchiing i dag! Ikke planlagt.. TWINS<3<3
Noen som vil spille tetris mot meg senere på facebook, forresten? Har blitt sykt god!! 

sovejenta

Kommenter her

I går sov jeg to timer etter skolen, og uansett presterte jeg å sovne klokke ni. . . Noen som har tips for å bli mer våken om dagene? Uansett hvor mye jeg sover er det ALDRI nok! Jaja, nå er det powernap! :) Og når jeg sier powernap mener jeg mer å sove i tre timer.. Minst. 

I kveld kommer det en gjeng venner hit, vi skal bestille pizza fra peppes og leie film. Gleder meg!
utsetter alt til siste liten..

Kommenter her

Godmorgen! Jeg og Amanda har hatt fritime en stund nå, og har desperat prøvd å få hverandre i gang med sosiologiprosjektet vi samarbeider på. Skal forsøke å bli ferdig med det slik at vi slipper å begynne med et stress dagen før haha... Jeg ser allerede nå hvor dette kommer til å ende, for å si det sånn :( 

Haha herregud fikk tilsendt dette bildet av en "stalker" på facebook. . . Skal man le eller gråte? Fint bilde på skjermen(det er meg, btw..)  

 

Kom til å tenke på noe, har jeg noen lesere på... Svalbard? Haha får aldri noen kommentarer derifra som jeg vet om, og skal dit til påsken! 

Har vi forandret oss?

Kommenter her

Fant frem tre bilder av meg og Anne-Sofie, jeg har forskjellige hårfarger på alle haha! Tenk at alle er tatt innenfor et tidsrom på tre måneder, litt sykt å tenke på. De to første er fra to forskjellige halloweenpartyer, og det siste er fra nyttårsaften. Haha synes dere vi har forandret oss mye? ;) Kjenner nesten ikke meg selv igjen fra det første bildet! Kan riktignok savne mitt platinablonde hår i blandt, men det er nok neppe noe jeg kommer til å gå tilbake til..

 

 

 

oj, så sent

Kommenter her

Rart å tenke på at i ferien sto jeg faktisk opp på denne tiden, og nå er dagen plutselig over, i alle fall nesten. I dag skal jeg i alle fall legge meg TIDLIG! Har ikke gjort så mye annet siden jeg kom hjem enn å ligge på sofaen å se på scrubs, har nettopp fått noen sesonger på dvd. Tenker å kjøpe meg enda fler, det er sååå bra jo!

Nå blir det trening med Tarjei og Amanda, har ikke vært i treningsstudio på evigheter. Skal legge bak meg minst en mil på mølla i dag, så snakkes vi senere! 

 Klar med treningsklærne!
hvordan komme over det

Kommenter her

Tenkte å komme med noen tips her om hvordan man kan komme over kjærlighetssorg, får mange mailer om dette daglig så blir lettere å bare ta alt i ett innlegg. 

1. Jeg vet det ikke hjelper å høre det, men tiden leger alle sår. Hver morgen når du våkner opp kommer det til å føles litt lettere!

2. Med mindre du og exen din har bestemt seg for å være venner, så slett han/hun fra facebook, mobil og alt mulig. Om du blokkerer h*n fra facebook kan du ikke se når h*n liker bilder av andre,statuser osv, og da slipper du å bli helt paranoid og påmindt om den personen hele tiden.

3. Gjør mye, hele tiden! Og ikke vær alene. Når jeg og exen hadde det vanskelig, som var i rundt en måned, sov jeg ikke alene en eneste natt. Sov med lillesøster, mamma, venner osv. For jeg føltes det egentlig som om det hadde vært slutt en måned ekstra, så derfor gikk det så "fort over" når det først ble slutt og jeg fikk etterhvert en mye mer lettet følelse i kroppen.

4. Tenk på alle tingene du ikke fikk lovt å gjøre hos exen som du nå kan! Dra hvor du vil, dra ut, være med hvem du vil, kle deg hvordan du vil. . . For meg var det en evighetslang liste, det føles godt å leve for min del!

5. Det kan virke fristende å hoppe inn i noe nytt med en gang, og selfølgelig, om du føler deg klar for det er det bare å gjøre det. Men ikke bruk noen for å komme over exen! Det er sunt å flørte, men det kan fort utvikle seg til noe seriøst og man kan få innbilte følelser for en person for å komme over exen. Da blir man en emosjonell berg-og-dal-bane, det kan være litt godt å kjenne på det å være alene en stund. Jeg kunne aldri funnet på å bruke noen på den måten, og det håper jeg ingen andre kan heller.

6. Be andre om å ta hensyn! Jeg sa til de hjemme at jeg ikke orket noe mas og at jeg hadde det vanskelig, og venninner sørger for mange jentekvelder. Jeg ba også alle sammen om å aldri si navnet hannes, ikke komme med gossip om han med en gang osv. Det er jo ikke til å unngå at man får høre noe, men det er godt å kunne si navnet hannes/tenke på han/få høre om han uten å kjenne en eneste følelse. Slik blir det etterhvert!

7. Se på det som en erfaring! Med en gang kan man ikke tenke på hva man har lært, men etterhvert kan man faktisk få lyst til å takke exen for hvor jævlig han har vært mot deg, da vet man i alle fall hva man ikke skal finne seg i neste gang. Jeg kommer ALDRI til å godta at noen får meg til å føle meg som dritt igjen, jeg kommer aldri til å godta å sitte inne å gråte på bursdagen min fordi kjæresten har glemt meg av og jeg kommer aldri til å godta utroskap. Håper jeg ingen av dere gjør heller! 

8. Vær "the bigger person". Altså ikke snakk dritt om exen din, og ikke hopp på den første personen du ser liksom. Selfølgelig er det greit å ha det gøy, men når du får høre at exen snakker dritt om deg og har hatt one night stands med andre på fest kan i alle fall du ha hevet hode og vite at du har mer verdighet enn som så, og at det såfal er h*n som har tapt seg.

Håper dette hjelper noen! Si ifra om det er noe annet jeg skal tipse om!
 

kinoo!

Kommenter her

Dette innlegget skulle publiseres i går, men siden internett ikke fungerte blir det publisert nå istedenfor.


Har vært på kino med Amanda, gikk halvveis ut i filmen fordi vi ikke forsto noen ting.. Litt surt når man betaler mye for å se en film og så ender det opp sånn, neste gang får vi vel satse på å se løvenes konge slik at vi blir å forstå noe haha! Tror kanskje jeg burde ha sett nummer en for å forstå denne, jeg og Amanda så på hverandre etter tre minutter og bare "eh...what". 

Men det er så UTROLIG koselig å bare sitte å snakke med Amanda så å gjøre det i tre kvarter var overhode ikke et problem. Vi ler av absolutt alt og fullfører settninger på hverandre, og tenker akkurat det samme. Sånn som i dag sa vi en lang settning helt samtidig, "han stygge med lua" hahahah. Love you!!

Unner alle å ha en slik venninne, eller flere som jeg er så heldig å ha!

Var ikke akkurat lite godteri på oss, nei! 

Er flere av dere som har spurt hvor man kan kjøpe en lik pengebok som jeg har, og det tror jeg nok blir ganske vanskelig, den er fra Sunny Beach! 

 

 Fml

Kommenter her

Internett er ødelagt, er utrolig irriterende. Drar til farmor i morgen og bor der til det er fikset så vi snakkes da<3 beklager!

kino i kveld!

Kommenter her

I kveld skal jeg og Amanda dra å se Sherlock Holmes 2 på kino! Noen av dere som har sett den? Jeg har selv ikke sett nummer 1, håper ikke det er et must for å kunne forstå denne. . . Ellers sa mamma at filmen er forferdelig dårlig, men hun kan finne på å si hva som helst for å slippe å kjøre meg til byen så jeg tar det med en klype salt, haha! Så fortell gjerne hva dere synes, om både nummer 1 og 2. 
Tar med meg kamera så får dere forhåpentligvis mange bilder senere!  

Elsker Jude Law, så uansett hvor dårlig filmen er har man i alle fall noe å hvile øynene på!
outfit osv

Kommenter her

Har akkurat kommet ut av badekaret og skal straks ta meg en powernap tenker jeg. Ble ynkelige to timer med søvn i natt. . . Velkommen til virkeligheten, liksom! Slik er det for meg hver gang etter en ferie, lurer på når jeg skal begynne å innstille kroppen på at ferie faktisk ikke varer for alltid, uansett hvor mye man måtte ønske det. 

Er i alle fall stapp mett, har blitt mye sjokomelk og junkfood i det siste kjenner jeg. Gleder meg til kino i kveld!

Tenkte å begynne med " månedens spilleliste" eller noe i den duren der jeg legger ut mange youtubesanger her på bloggen som jeg liker. Høres det bra ut om jeg begynner med det en gang i mnd? Noen andre tips til noe jeg kan ha fast for eksempel en gang i uken? Er greit når man begynner å miste inspirasjon!

Startet dagen min med solarium! Fikk en del skille, og det liker vi jo! 

Så dro jeg, Anne-Sofie og Amannda for å spise litt junkfood ( som vanlig..). Der hadde de tydeligvis camp rock på skjermen og det falt jo i god smak! Joe Jonas<3 I dag er en av mine dårlige outfitdager, hvor jeg bare ikke klarer å ta bra bilder. Men dette får holde! 

 
godmorgen!

Kommenter her

Godmorgen alle blogglesere! Har vært på skolen en stund, men kan ikke akkurat kalle meg selv spessielt våken.. Heldigvis er vi ferdig på skolen for dagen nå, elsker studiespesialiserende! Skal dra hjem og booke kinobiletter straks! Gjett hvilken film vi skal se? :)

Skal dra på cafe med noen venner nå og så hjem for en rask powernap. Høres senere 
svar på spørsmål del 2

Kommenter her

Angrer du på at du farget håret brunt?
Altså, jeg hadde jo ikke noe valg. Men jeg liker det ganske godt nå da, selv om jeg har fått den trangen til å være sinnsykt brun hele tiden haha.. 

Hva gleder du deg mest til når du står opp?
Det er helt forskjellig fra dag til dag, som regel er jeg alt for trett når jeg står opp til å glede meg til noe som helst haha! 

Er det like morro å blogge nå som det var før?
Ja, det er det definitivt! Men mye vanskeligere, når jeg har dratt bort i helgene har jeg liksom ikke hatt lyst til å måtte prioritere det, selv om jeg vet det er min plikt og jobben min.. Vi får se!
Har du noen nyttårsforsetter?
Nei jeg har ikke det, eller jeg har tenkt litt sånn at jeg ikke skal stresse så mye, og bare nyte det jeg har.

Hva gjør du når du får stygge kommentarer?
Da driter jeg i å lese de faktisk. Tar meg noen dager fri fra kommentarlesing, er jeg i godt humør så skal ikke det få ødelegges av noe sånt. Så går jeg tilbake en dag jeg er "klar", og ser om det er noe jeg skal ta til betraktning eller om det bare er tull alt sammen, som regel er det jo bare bullshit folk kommer med. 

Hvem er det du besøkte i Bardu?
Jeg var hos en kompis som egentlig ikke bor i Bardu men i Bodø, og når han var så "kort unna", så dro jeg bare dit ganske spontant! Men var gøy da, dro jo tilbake en gang til :-) 
Synes du det er flaut/irriterende om lesere spør om bilde/klem/autograf?
Nei jeg gjør ikke det, og jeg får sinnsykt mye bloggmotivasjon av det! Noen ting jeg ikke liker er når lesere ringer meg på telefonen, det er innvasjon av privatliv og ofte presterer de å si mye slemt, og når jeg legger på får jeg gjerne en dødslang melding etterpå med kjeft. Har fått hemmelig nummer men det har spredt seg uansett, så må vel få nytt snart igjen . . . Ellers når lesere maser på facebook, det er heller ikke okei. Det er min private facebook, og jeg har over 1000 brev fra "fans" der og hele innboksen er bare et rot, får ikke med meg ting fra venner eller noe. . . Da sender man mail! Og ellers - jeg svarer ikke på mailer om ting man LETT kan finne ut selv, ved hjelp av google eller bare å se på bloggen. Da prioriterer jeg de med problemer, med viktige spørsmål eller med sammarbeid. Now you know! :-) 

 Si en ting du synes er viktig med utseendet til en gutt?
Det høres sikkert sært ut, men jeg liker godt når gutter har en "feil" eller et kompleks med noe - da blir det nettopp DEN tingen jeg liker best med personen! For eksempel et stort fødselsmerke eller et utslett av noe slag, haha. Resten betyr ikke så mye, men liker veldig godt håndball/fotballgutter.

Sier du navnet ditt Sofie eller Såofy?
Jeg sier SOPHY, og jeg har oppdaget at når folk snakker TIL meg sier de sofie, men OM meg sier man sophy. For eksempel "Sofie, slutt nu!" Eller "æ e ilammi ho sophy". Haha, om dere skjønner!

Hvordan er du i fylla?
Jeg er alltid mest full og full først, drar jeg før 12 ettersom jeg da har vært rimelig beruset i seks timer og er sliten. Danser mye, synger mye, roper mye og krever en del oppmerksomhet. Spyr. . . Men heldigvis er jeg ikke ute så ofte da, haha!


Med tanke på at du ble såret dypt, er du da redd for å bli forelsket igjen og bli knyttet til en person? Eller gleder du deg bare?
Jeg gleder meg, for det beste i verden er å være forelsket og glede seg til å se en person, men samtidig så er jeg jo litt redd men om det skjer, så klarer jeg det nok da også.

Er det mange gutter som prøver seg på deg nå etter du ble singel?
Det har blitt en hel annen greie å dra ut, men det er vel egentlig det eneste jeg har merket. Jeg har jo en hel masse guttevenner, i innboksen på telefonen min er 90% fra gutter og det er baaare vennskap! Jeg tror jeg er mer " en av gutta". Men ellers så føler jeg meg jo ikke singel nå:-) 

Hvordan ville din perfekte dag vært?
Da hadde jeg våknet opp på hotell sammen med en person jeg er forelsket i, helst i en annen by som Oslo. Så ville vi slappet av lenge i sengen før vi spiste frokost, dro til frognerparken og slappet av, så kunne vi dratt på fridays og spist, så kunne vi gjort noe sosialt med hannes familie og min familie, og så dra ut med venner på kvelden eller bare se film sammen.. Så med andre ord, mye mat og mye kjærleik!

Angrer du på noe i livet?
Nei jeg er så heldig at jeg kan si at alt som har skjedd har ført meg dit jeg er nå, alt det kjipe har hatt en mening. 

Kunne du blitt god venn med noen som er stor fan av bloggen din?
Det spørs hvor stor fan, har jo opplevd å ha blitt brukt på grunn av bloggen også.. Men joda, det kunne jeg vel! 

Snuser du?
Nei jeg gjør ikke det, men jeg har prøvd en god del ganger for å si det sånn. Men jeg synes det er så stygt, og jeg har aldri kjøpt snus liksom.

Forhold eller singel - hva foretrekker du?
 Vet ikke faktisk, kjæreste med den rette personen!

Kunne du meldt deg på paradise hotel?
Nei da kunne jeg jo ikke blogget!!!!!!! xD Neida, men seriøst, jeg kommer aldri til å gjøre det. ALDRI.

Hva er din mest positive egenskap og din mest negative?
Positiv er vel at jeg er utrolig SNILL, har en stor samvittighet og vil det beste for alle rundt meg. Jeg er veldig åpen for det som er annerledes, og jeg kan ikke si jeg ikke dømmer folk - for det gjør jeg - men jeg gir alle en sjangse og bryr meg ikke om status. 

Negativt er at jeg overanalyserer, drar konklusjoner, blir fort lei meg og fort såret. Det er veldig kjipt å ha det på den måten når man er i denne "bransjen" her.  

 

 

leavin

Kommenter her

Nå drar jeg først og henter sminken min, og så tar jeg turen til en venninne! Har hatt en utrolig _sløv_ dag, håper det fortsetter på den måten.. Hater at hverdagen har begynt igjen!

Snakkes senere ♥ 


Og ja, sånn her har jeg vært i hele dag. Lufter magen <3 Resten av svare på spørsmålsrunden kommer i kveld! 

svar på spørsmål del 1

Kommenter her

Hva er bloggen til Amanda og Anne-Sofie?
Amanda er den eneste av de to som har blogg, Anne-Sofie hadde da vi gikk i niende men hun slettet den. . . Men Amanda sin er http://amandahg.blogg.no/ , hun er virkelig kjempeflink og jobber mye med bloggen! 

Har du egentlig tenkt over at bloggen kan ha konsekvenser for deg senere i livet? Med tanke på jobb.
Ja og nei, tenker litt over det. Men for å være ærlig så håper jeg heller at den kan åpne dører istedenfor å lukke dem, nå har jeg fått en blogg"mamma" altså manager som passer veldig godt på så tror jeg er i sikre hender. Er ikke bekymret, jeg tror nok jeg klarer meg!

Hvor bestilte du kjolen du hadde på julaften?
Den er fra h&m faktisk og kjøpte den på impuls i sommer på sandvika storsenter i Oslo tror jeg. Har faktisk ikke brukt den og glemt den bort, men den er jo kjempefin!

Har du silikon?
Nei jeg har aldri hatt silikon og har det ikke nå heller, jeg er jo bare 17 år. Men altså jeg er veldig flink til å "bruke det jeg har" altså med wonderbra, silikoninnlegg osv. Så jeg klarer meg! Men litt pupper må man jo ha for at det skal vises, jeg har 70C.

Synes du at du har forandret deg mye siden du og Marco slo opp? Såfall hvordan?
Nei jeg synes ikke det, jeg er jo enda meg. I forholdet var jeg mye lei meg og usikker, så jeg er mye mer glad og lett i kroppen nå og i tillegg kan jeg være sammen med hvem jeg vil! Jeg trives mye bedre sammen med gutter enn jenter og nå har jeg jo friheten til det, pluss jeg kan dra bort på impuls. Jeg kjeder meg ikke mye lengre, før satt jeg en del inne og bare "ventet", om dere skjønner. Men nå lever jeg mer. 

Synes du selv du er overdrevent brun noen ganger?
På bilder med blitz i et mørkt rom, da er jeg DEFINITIVT alt for brun i forhold til mange andre. Men til vanlig, i vanlig lys og med venner synes jeg ikke det overhode, de aller fleste av mine nære venninner ligger nært meg i brunhetsskalaen også.

Har du planer om å skaffe deg ny kjæreste?
Ja, en gang ja! Jeg er definitivt kjæresteperson.

Når begynte du med sminke/bh?
Med sminke i slutten av niende, og med bh i syvende tror jeg.. Trengte DEFINITIVT ikke sistenevnte da jeg var så ung, haha!

Når fikk du første kjæreste?
Fikk min første "kjæreste" etter leirskolen i syvende, og vi er faktisk venner i dag! Men det var jo ikke det helt seriøse. Fikk vel noe som kan regnes som et "seriøst" og stabilt forhold da jeg var 14.

Er du jomfru?
Nei, jeg er ikke det.

Savner du det blonde håret ditt?
Ja, men jeg liker bedre mørkt hår akkurat nå faktisk. Det går utrolig opp og ned.Bruker du løsvipper hver dag, og føler du MÅ sminke deg hver dag?
Jeg bruker det hver dag ja, synes det er det beste "tilbehøret" man kan ha. Ser utrolig bra ut om man har et bra par, og er flink til å feste på! Ellers nei, om jeg bare er hjemme en dag føler jeg ikke at jeg "må", men jeg vil jo gjerne ta bilder til bloggen.

 Bor du i by eller på landet?
Jeg bor på "landet". 10 minutter unna Harstad sentrum i bil!

Kunne du tatt et nærbilde av deg i bikini eller bh? Ingen så tynne som deg har så store pupper slik du har! 
Ja, jeg har jo tatt mange bilder av meg i bh og bikini i sommer men det blir visst aldri godt nok.. Da var det mange som ble sånn "wow, du har jo faktisk store pupper" så er det tydeligvis glemt to dager etter og samme gamle maset kommer på nytt igjen. Laaaaaaaaaaaaaaatterlig. Og jeg har ikke" så store", men jeg er veldig tynn, MYE tynnere enn det ser ut til på bilder! Jeg prøver faktisk å se større ut enn jeg er, for synes faktisk jeg ser ekkel ut. Og da ser jo selfølgelig puppene mine større ut i kontrast.

Hvor mye veier du og hvor høy er du?
Jeg veier 43-44 kg og er 1.60 høy.

Hvordan stiller du deg i forhold til plastisk kirurgi?
Jeg er for plastisk kirurgi og har planer om å legge meg selv under kniven dagen jeg er 18.

Er du sjenert?
Ja, det er jeg! Men jeg er også den personen som sier det alle tenker men som ingen tør å si, og jeg er veldig ærlig.

 Liker du marco enda?
Jeg har ikke følelser for han nei, utrolig nok! Jeg hadde kjærlighetssorg så lenge i det forholdet at når det ble slutt var det et sjokk i to dager og så ble det helt blankt. Når jeg får høre at han har vært på andre osv, så er det akkurat som å høre det om noen jeg ikke kjenner. Helt likegyldig, liksom!

Hva er snittet ditt på skolen?
Vi får se hva det blir dette året, men tror det skal gå bra! Kan oppdatere dere senere om det.

Hvilke type jenter liker du ikke? Som personer, altså.
Jeg liker ikke jenter ( og gutter forsåvidt) som tror det er deilig å være EKKEL. Altså som raper, snakker om bæsj og tiss, sier ting som " æ må drite, må på dass" osv, HERREGUD da får jeg helt noia.. Og jenter som tror det er gøy/kult å snakke innvandrerdialekt og løpe rundt og rope, da lurer jeg litt på hvor de sosiale antennene har tatt veien. Og jenter som snuser og på død og liv MÅ legge snusboksen skikkelig synlig overalt.  

kos

Kommenter her

Har hatt besøk av ungene til søskenbarnet mitt i kveld! Føler de også er mine søskenbarn, men er vel mine barn og de som blir tremenninger.. Haha, jaja - vi kaller de søskenbarn! De er i alle fall kjempesøte, vi så Harry Potter på engelsk som de ikke skjønte noe særlig av, men som han yngste sa " driter i hva de sier, det er spennende uansett.", haha! Var uansett kjempekoselig, veldig lenge siden jeg har sett de.

Nå skal jeg fjerne sminken og etter det skal jeg nok se på en film eller sex and the city til jeg sovner. 

Høres i morgen, god natt!


'

Den scenen hvor Hermine kommer ned trappen er så fantastisk, elsker den! Vet ikke om jeg har skrevet det på bloggen, men jeg mistet i alle fall ALL sminken min da vi var ute på nyttårsaften.. Så har måtte tatt gammel sminke fra 6 klassen som er kjøpt på h&m liksom! Heldigvis har den bltt funnet og jeg får igjen alt i morgen.  

spørsmålsunde

Kommenter her

Kjører i gang med en spørsmålsrunde, er jo en stund siden sist! Kommer til å svare i morgen, deler det opp i to slik at jeg får tatt med mest mulig.

Første del kommer ut i morgen formiddag, andre i morgen kveld - MEN jeg stenger spørsmålsrunden i morgen klokken 12:00, så bare kjør på! Skal prøve å svare så bra og utfyllende som mulig.

 

trøøøtt

Kommenter her

Beklager for dårlig oppdatering, men etter jeg kom hjem har jeg bare SOVET, noe sinnsykt også. Man vet man er trøtt når man sovner på shell, på busstoppet (ja faktisk..), narvesen, bussen og taxi rett etter hverandre. Har ikke fått sovet på to døgn så trengte å innhente litt energi, men nå tror jeg at jeg er klar for alt, hehe!

Har i alle fall hatt en veldig bra tur og ikke MINST en sykt bra natt, har vært verdt null timer søvn! Nå kommer snart søskenbarnet mitt hit, jeg skal sitte barnevakt (tror jeg?). Vi blogges senere når jeg har fått fikset meg! ♥ 
Bitches

Kommenter her

Bitches will be bitches, hater at dere ikke klarer å holde dere unna frekke kommentarer om venninner av meg. De er alle så nydelige, inn og ut. Jeg tror jeg må tenke litt, det er litt trist at jeg har stresset med blogg i hele dag (ikke nett..) og så er det slike kommentarer jeg ser

Skal kose meg videre med tetriskompisen min nå<3 blogger i morgen

nyttårsangst

Kommenter her

Jeg lurer på om det er mulig å være mer sosialt tilbakestående enn det jeg har vært i natt. Takk gud for at jeg ble dyttet på en varmeovn tidlig på kvelden og fikk små brannskader på leggen, det resulterte nemlig i at jeg dro hjem klokken 01:30, dramaqueen som jeg er. . .  Men til tross for det, fy fader for en herlig gjeng jeg på skole med, får alltid sinnsykt god følelse hver gang mange av oss har møttes ute. Gleder meg til russetiden og alt annet vi skal oppleve sammen den siste tiden av videregående 

Nå kommer taxien og henter meg, skal dra til flyplassen og så videre til Barduuuu! Som dere sikkert skjønner er det altså på den knøttlille plassen ting skjer, haha. Skal være dødsdårlig og kjedelig blogger å drite i å ta med meg pc, det blir så sinnsykt tungt å bære den med seg over alt.. Kan sikkert mobilblogge noen ganger senere i dag (lover det blir siste gang på en stund), og så er jeg hjemme i morgen formiddag med vanlig oppdatering. Håper også det kommer ny header ganske snart, har sagt ifra til designlager så vi får se! 

Håper alle koste seg i går!

Glemte bort kameraet i løpet av kvelden så ble ikke så mange bilder, men (u)heldigvis blir jeg sikkert tagget i noen på facebook som kan komme ut etterhvert!


Haha, ser dere jeg ikke er den eneste som er helt latterlig brun? Det er jo så fint! Glad jeg har en bestevenninne som også er tanoreksiker, haha<3