hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2011

Hjemme fra kinoen

Kommenter her

The next tree days var veldig bra! Ikke verdt en toer som noen hadde sagt, heller ikke verdt en femmer. Men sykt bra handling, og høyt spenningsnivå!
Nå skal jeg bare slappe av her hjemme med avatar litt før jeg sovner. Visste dere at enkelte har tatt selvmord etter å ha sett avatar, fordi de ikke klarer virkeligheten etterpå? Altså den er bra, men bra er den virkelig ikke...blinkskudd <3<3

 videoblogg

Kommenter her
Nå setter jeg meg den å skal lage en kick ass videoblogg! Men.. hva vil dere ha videoblogg om?:-) Jeg er vel egentlig litt kjent for å være litt spessiel på dette med videoblogger, rett fram og ærlig, så her er jeg virkelig åpen for alle forslag! Kan være ting jeg skal gjøre, ting jeg skal snakke om, synge(eventuelt hva..)The next three days

Kommenter her

Nå har jeg akkurat stresset igjennom mandagsrutinene mine, (dusj med peeling, hårkur osv) og holder på å fikse meg. Skulle egentlig bare slappe av i dag, men ble endring i planene, heldigvis!

I kveld blir det i alle fall kino med Anne-Sofie! Vi skal se the next three days. Kanskje noen av dere har sett den? Den virker i alle fall utrolig spennende, og som min type film. Har sett at den har fått veldig varierte terningkast, alt fra 2-5, så vi får se hvordan den er ;) For å se trailer, trykk her

 

 


Kontakt meg!

Kommenter her

 

presse og kommersielt: seisachsen@gmail.com

for lesere, kontakt meg på facebooksiden min HER
 

Instagram: @sophieelise // Snapchat: @sophizzleyo

For annet kan jeg kontaktes via innboks eller kommentar på min offisielle facebookside som du finner her. Henvendelser på min private facebook vil ikke bli besvart.

den berømte "barnemat dietten"

Kommenter her

Jeg er som kjent helt lost i den svenske bloggverdenen, der har jeg fått med meg at mange går på den såkalte barnemat dietten.. Kissie skryter over at hun spiser kun det hver dag, og at det inneholder kun 70 kalorier.
men, om dere vil slanke dere, ikke bruk det! 70 kalorier per 20 gream.. så nå vet du det, kjære Kissie:-)Når det kommer til kissie, som jeg selv elsker bloggen til, vil jeg bare ta opp en sak. Jeg vet hun skriver utrolig mye om slanking, og det er helt greit at hun slanker seg. Som vi alle vet, legger hun ut maaange lettkledde bilder av seg selv, dere bør bare vite at bilden er redigerte, til de grader også! Redigerer puppene større, lårene mindre, leppene større, nesa mindre.. Synd at man skal ha noe slikt å leve opp til, når hun egentlig ser slik ut:
Ja, jeg er sjalu på Kissie.. vil også kunne redigere bilder så bra!sliten jente.

Kommenter her


Nå ligger jeg her med min lille chihuahua Rigmor sovende på fanget, og kan omentrent ikke løfte en finger i frykt for at hun skal våkne, mens jeg egentlig bare har lyst til å springe på badet og spy.. Er så sykt dårlig! Men vil ikke at dette skal bli en klageblogg, så vi lar det ligge :)

Skal spise opp maten jeg har her, som da er knekkebrød, bare sånn for de spessielt interesserte. Har irritert meg så sykt over blogg.no idag, får ikke til å midstille bilder osv. Men nå begynner jeg å klage igjen, vi snakkes senere i kveld når hormonene mine har roet seg litt..hehe
"silikon-fjortiss"

Kommenter herTentke at istedet for å kjøre spørsmålsrunde på den nye bloggen, kan dere heller spørre meg om alt dere vil her; http://formspring.me/sofieelise. Helt anonymt, og kun fantasien setter grenser:-) Kanskje greit og kjøre inn noen silikonspørsmål der også, siden dere lurer så fryktelig..Jeg er så lei meg, jeg er så sliten..

Kommenter her

Hva kan man si.. Akkurat nå har jeg en blandet følelse av kvalme, tretthet og rett og slett nervøsitet etter kvelden. Har vært så mange sjokkeringer, og jeg er dødssliten.

På festen vi var på i omlag en time, var det kun slossing, spying, gråting, kjefting ++. Ikke noe morsomt, med andre ord. Ettersom jeg var den ene av kanskje tre edrue personer tilstedet, var det mildt sagt ikke noen fest for meg. Gikk rundt og stresset som en gal person. Jeg er så utrolig lei av alt som skjer nå
Laget i alle fall en videoblogg før vi dro ut, får se om den kommer ut i morgen(neppe, men dere kan jo be)nå skal jeg sove, har virkelig lengtet etter sengen!
godnatt 

Dagens outfit

Kommenter her

Legger ut dagens outfit før jeg drar:

nå blir det ut med de beste vennene!
smaskfjortisser, liksom!

Kommenter her

Nå sitter jeg her på det kalde rommet til Charlotte, mens vi venter på at klokka skal bli så mye at vi kan begynne å fikse oss! Er nemlig typisk meg å starte å fikse meg klokken 3.
Så nå hører vi på typisk "syre" musikk, og girer hverandre opp! Vi fjortisser, altså..

haha rumpa til charlotte i speilet bak der! 

people in love do crazy things

Kommenter her

Hei alle søte og stygge♥ Nå sitter jeg halvfikset(dvs fikset hår men ikke sminke) og napper øyenbrynene! Hadde lovet meg selv å ikke gjøre det på 2 mnd, men har på en måte blitt en tvang med tiden..

planer for kvelden; senere skal jeg og charlotte dra å spise på Gründer , og etter det blir det ut med noen venner!
Skal fortsette å fikse meg sånn at jeg blir klar til slutt.. Høres senere!
overnatter med verdens beste!

Kommenter her

Nå er jeg sammen med min kjære Charlotte, vi(jeg) ser på Hannah Montana sesong 4 og feller en tåre eller tusen.. Sesongavslutningen vet dere!
I kveld skal vi bare slappe av, gjøre bestevennine ting(dvs snakke gossip mens vi sminker oss eller noe,haha) Skal og prøve å få lagt meg litt tidlig, hater å snu døgnet selv om det er helg!

me today!


Aja god natt, og drøm søtt (når den tid kommer)charlie st cloud - zac efron

Kommenter her


 Okei først; vil jeg bare forklare at blogg.no har kranglet med meg i hele dag, så jeg har ikke kunnet blogge noe før i dag, så slipper dere å klage på det  :) 

Og sist; jeg vil HA zac efron! Som i jeg vil spise zac efron(ja, bokstavelig..) Jeg har vanligvis vært den type jente som er avstandsforelsket i kronprins Håkon eller Jens Stoltenberg, (det er noe med menn som har makt) men i går tok jeg meg selv i å ramme inn et bilde av Zac Efron. og vet dere hva? Jeg liker'e.

 Gleder meg så sykt mye til å se denne! skjekk armmusklene på starten, da... 

om-meg innlegg

Kommenter herVar en leser som spurte om jeg kunne ta et innlegg om meg, og ettersom jeg er tilbake med ny blogg og kanskje noen nye lesere tenkte jeg det passet perfekt!

♥ Jeg er født 18 Desember 1994, noe som vil si at jeg er 16 år gammel.
♥ Jeg går i førsteklassen på videregående, og går på linjen studiespesialiserende. Trives veldig godt der, og føler at jeg har klart å gjøre en grei innsats på skolen! 


                                                                                             klassen jeg går i , 1STE

♥ Skolen jeg går på heter Heggen vgs, skolen ligger i Harstad kommune i troms. Da skjønner dere naturligvis hvor jeg bor, her har også bodd stortsett hele livet.
♥ Jeg har en chihuahua som heter Rigmor-Vigdis(når jeg skal rope på henne f.eks, sier jeg rigvig). Grunnen til at hun heter noe så utypisk for en chihuahua, er fordi jeg er så lei av alle "pyntenavn" til sånne småhunder. Tenkte å gjøre noe litt annerledes!:-) 

 


♥ Jeg har ikke kjæreste, men hadde det til inntil nylig. Det varte i 1 år og 5 mnd, og er virkelig noe jeg har blitt mye klokere, reflektert og eldre mentalt av.
♥ Favorittbloggeren min er Kissie.se, da bloggen hennes nylig var nede i en dag fikk jeg helt panikk. "what now" liksom
♥ Jeg har ingen hobbyer på fritiden(haha) men jeg trener 6 dager i uken på egenhånd. Som regel etter skolen, men noen dager før og.
♥ Jeg har piercing i navelen, og har en uvane med å dra piercingkulen fram og tilbake hele tiden, da ser ut som om jeg"koser" på magen min konstant.
♥ Jeg er avhengig av The sims 2, og har alle spillene innstalert på både privat pc og skolepc.
♥ Jeg eeeeeeeelsker forfengelige gutter(ganske motsatt av de fleste andre som påstår de vil ha "ekte" menn)♥ Jeg jobber ikke, og føler ikke at jeg har det behovet helt enda heller..
♥ Til sommeren skal jeg på Hove og jeg gleder meg som en gal!! Har aldri vært med på noe stort arrangemang som det før.
♥ Bestevennina mi heter Charlotte, vi har vært bestevenniner i 2 år.


nyttårsaften 2009-2010, mørkt hår da.


♥ Jeg har lenge slitt med depresjoner og ligende psykiske plager, men det går mye bedre nå og ser for første gang på LENGE at ting faktisk går oppover.
♥ Jeg elsker sang og musikk, har skrevet utallige sanger selv som faktisk høres ganske bra ut. Om dere vil høre meg synge the climb(riktignok for snart 2 år siden) kan dere se den her:

 

♥ Når vi først er inne på "the climb" så kan jeg nevne at Miley Cyrus er favoritten. Har alle slags cd'er, filmer, bøker ++.
♥ Designet jeg har for øyeblikket er kun halvferdig, blir egentlig litt stressa når jeg ser på det.. Men det fikses på!

britney spears

Kommenter her

Som de fleste andre på min alder, har jeg vokst opp med å høre på Britney Spears. Jeg blir alltid glad på hennes vegne når hun oppnår noe, uansett hvor teit det enn høres ut.. Nå er hun i alle fall tilbake, bedre enn noen sinne!♥ Hva synes dere om det nye fra britney?

trykk her for å høre på spotify! 

 

just another day

Kommenter her

I dag har jeg bare trent og gjort lekser, så dagen i dag var med andre ord nesten helt lik dagen i går, overigår.. and so on.  jeg har jobbet med geografi som er et fag jeg egentlig liker, men som en viss lærer klarer å ødelegge med glans.. noen som kjenner seg igjen?

ellers har jeg lagt opp en ny treningsplan til meg selv, er så heldig som har den papaen jeg har som motiverer meg så mye! han er i midten av 40årene og trener flere ganger dagen, og at han i tilegg får tid til så mye annet er så sykt. jeg kan jo ikke være noe sløvere enn det, jeg som tross alt er ung og sprek! så i dag var det hardtrening, så får vi se om kondisjonen min er bedre enn pappa sin til sommeren:-) det bør den være, for å si det sånn!

trøtt & sliten nå.. skal skype litt med noen venner, så er det natt!Det var en gang en rosa-blogger..

Kommenter her

Nå har jeg altså opprettet blogg nr 1000(eventuelt nr 4)og har lovet meg selv denne gangen som alle andre ganger at jeg ikke skal slette den. Neste gang jeg blir superstressa på grunn av bloggen må jeg rett og slett bare legge bort pc'en, noe jeg ikke hadde så god erfaring med før!

så til hvorfor jeg slettet den forige sophyelise bloggen(som kanskje noen av dere leste?). Kanskje det kommer som et sjokk på noen, men jenter som ser ut som stereotypien av bimboer(..) kan også ha følelser og problemer. Jeg gikk igjennom mye som var utrolig psykisk vondt, uten at vi skal gå for mye inn på det..men blogging og skriving er noe jeg virkelig liker å drive på med, så jeg skal slutte å la andre folk få ødelegge for meg. skal i alle fall prøve:-)

 om dere vil se noen av mine gamle videoblogger, trykk herstor takknemlighet til de som vil følge meg denne gangen og!

 

Om Sophie Elise

Kommenter her

Hei! Mitt navn er Sophie Elise, og jeg er 21 år gammel nord-norsk jente som er bosatt i hovedstaden. Jeg er blogger, "influencer", tv-ansikt, DJ og nå forfatter.. Du kan kalle meg hva du vil, for jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle meg selv engang. Men jeg jobber hardt og gjør det jeg må for å nå målene mine!

Det startet på pikerommet i Harstad, med en sliten laptop og store ambisjoner om å nå ut til det norske folket. Jeg var en uteseendefiksert ung jente men samtidig med dybde, og jeg var lei av å bli misforstått i den lille byen jeg kommer fra. Med det ble bloggen startet, og den utviklet seg raskt til å bli en av landets største. I årene som gikk har jeg gjort utallige intervjuer, vært med i fem sesonger av reality-serien "bloggerne", vært nominert til Gullruten med samme serie, kommet på tredjeplass i "Mitt Dansecrew", kommet ut med en egen extensionskolleksjon, blitt DJ som spiller på landets beste og største klubber og nå sist i rekken - forfatter. Boken "forbilde" blir gitt ut av Cappelen Damm og har et førsteopplag på 40 000 bøker. Det er svært!

Jeg kunne ha fortsatt lenge, og jeg må nesten minne meg selv på hver eneste dag at ja, dette skjer faktisk på ekte. Dette er livet mitt. En ting er klart: leserne mine er de mest lojale og beste som finnes i bloggnorge, og jeg er så takknemlig.

Priser & Nominasjoner:

  • Nominert: Årets kjendisblogg 2014 - Vixen Blogawards
  • Vunnet: Årets mektigste kvinne i media 2015 - Medier 24
  • Vunnet: Årets blogger 2015 - Kjendisgallaen
  • Vunnet: Årets blogger 2015 - Vixen blogawards
  • Vunnet: Folkets Favoritt 2015 - Vixen blogawards
  • Vunnet: Årets Blogger 2016 - Kjendisgallaen