hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

Jobbreiser

forventninger vs virkelighet

Kommenter her


 


 


 


 


 

Hva jeg tror en tur til Paris, midt i fashionweek skal inneholde.. 

  • Bli oppdaget som modell, til tross for at jeg er 30 cm for lav, har silikon på så mange steder at jeg heller hører hjemme i playboy og jeg kan ikke gå i høye hæler uansett. Men det gjør ingenting, modell it is!
  • Spise på dyre restauranter som gir meg dagen-derpå sjokk når jeg sjekker saldo, men det er verdt det for man nyter en kveld full av god mat, people-watching og ypperlig service
  • Tilfeldig se Kim Kardashian og Kanye komme ut av en bil, omringet av paparazzier og på gatehjørnet legger de merke til meg og adopterer meg / gjør meg til au pair for barna deres 

Men det jeg faktisk gjør er å ligge inne på hotellrommet å spise så snart vi er ferdig med dagens jobb. Og det er ikke noe nytt altså, jeg må være tidenes kjipeste å dra på ferie med. Vil bare sove, spise og helst ha det stille, haha. LIFE! Og jeg elsker det.

paris på photoshoot!

Kommenter her

annonse: photoshoot med greath lengts extensions & eco cult frisørsalong


Jeg har vært så heldig å bli flydd rett fra Roma til Paris av frisørsalongen jeg går til - og Dajana er her også! Vi har photoshoot på den fineste suiten, og dette ga meg motivasjon til å.. være rik? Haha, det høres så teit ut å si, men jeg møtte på den fineste gamle damen i lobbyen som var kledd i knæsj gult fra topp til tå, og så helt fantastisk ut. Hun må ha vært 80 år gammel men så freshere ut enn meg. Jeg tenkte bare "sånn vil jeg også være", men det koster jo penger og et visst nivå av klasse (og det har jeg ikke - du kan ta jenta ut av nord-norge men ikke nord-norge ut av jenta). Well, man får ta motivasjonen sin der man får den, med tanke på at jeg satt å gråt på flyplassen tidligere i dag fordi jeg følte meg så fæl. Så å føle et lite stikk av glede og motivasjon trengte jeg, om så det kommer fra en fashionista som er pensjonist.

Jeg er her til i morgen kveld, og da har vi endelig nytt kjøkken! Det tok en uke over tiden.. Så klart. Det har vært et helvete i leiligheten de siste dagene så jeg er glad for å ha reist litt, men det jeg savner aller mest er å ha et normalt liv hvor man kan gå på kjøkkenet og spises en brødskive om man ønsker det. Gaahhh, jeg savner norvegia.

Vi snakkes litt senere! Jeg skal ta bilder frem til i kveld, så blir det roomservice. Kjolen er fra Fjong forresten :) 

 

ikke så veldig fornøyd

Kommenter her

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Bodø, har gjort et desperat forsøk på å spise pommes frites (det gikk sånn halvveis, suppe er nok enda tingen), jeg har kommet meg igjennom mailboksen og snart skal jeg ta flyet hjem til Oslo. Konferansen gikk fint! Jeg fikk snakket om alt fra fortid, fremtid, kjærlighet, usikkerhet, meditasjon og plastisk kirurgi, og svarene mine ble møtt med både latter og applaus fra salen. Aldersgruppen som hørte på var ganske spredt, og det er alltid skummelt å se om man klarer å nå ut til så mange ulike mennesker med det samme budskapet. Jeg tror jeg fikk det til! Jeg møtte så mange fine mennesker, hadde gode samtaler og har faktisk lært en hel del, spesielt med tanke på hvordan unge tenker på forhold til egen kropp. Alt lagres oppi hodet og jeg tar det med meg! Takk for en fin dag og for at alle har vært så imøtekommende og gode. 

Som dere ser er bildene fra konferansen ikke i tipp-topp kvalitet, faktisk er de elendige, og det plager meg. Etter å ha brukt over 30 000 kr på et kamera og utstyr jeg trodde skulle være bra, er det utrolig surt å innse at jeg faktisk ikke er fornøyd i det hele tatt etter mange måneder med prøving. En kamerat av meg har dette kameraet og hos han blir bildene superfine, jeg vet ikke hva jeg eventuelt gjør feil - jeg har lært meg innstillingene, og jeg kan jo foto sånn nogenlunde. Det er bedre å ta bilde med iPhone, og derfor har jeg også tydd til den løsningen ganske ofte i det siste. Disse bildene her kunne jo like gjerne vært tatt med en iPhone liksom. Det hjelper ikke å etterarbeide bildene i både photoshop og lightroom når kvaliteten i utgangspunktet suger. Jeg bruker Olympus OM-D, til de som lurer. Ikke mitt beste kjøp akkurat.. 

Jeg trenger et lite kamera som tar gode bilder, og pris har ikke noe å si så lenge det faktisk lever opp til prisen. Jeg har brukt canon 6D tidligere og er fornøyd, men det er for stort for meg. Uansett, send meg gjerne tips i innboks på facebooksiden min. :) 

VI GÅSSÆR OSS

Kommenter her

Denne ettermiddagen tilbringer meg på den nydelige festivalen Tysnesfest. Jeg hadde som sagt ikke peiling på hva Tysnes var før jeg kom hit, og fikk høre to ting: 1. det er dritbra, og 2. folk elsker å feste her. Jeg har ikke funnet ut så mye enda for jeg sov i bilen, sov på båten, gjorde intervjuet jeg skulle ha, og så sovnet jeg jammen meg igjen. Utsikten fra hotellrommet mitt er upåklagelig da, med nydelig natur! Men hvem vil vel høre om den slags, hehe.. Det var veldig hyggelig å møte dere sammen med Vegard tidligere i dag, folkene her er søte. Jeg gjør meg opp så mange tanker når jeg møter lesere, men først og fremst, fy faen så pene unge jenter er nå for tiden. Jeg blir helt satt ut! Da jeg var 11-12 hadde jeg sort hår og en svett pannelugg, kombinert med buttons over alt og eyeliner herfra til månen. Haha! Men dere har jo sminketutoooorials, sånne fancy greier hadde vi ikke da.. Jeg får skylde på det :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi fikk kjørt en privat båt ut hit, som vist på bildet over. Jeg sovnet etter en liten stund og da jeg våknet skjønte jeg ikke hvor jeg var, og trodde jeg enda var i bilen et eller annet sted i Lofoten og så begynte jeg å se etter Dajana (makeupartisten min), haha. Vel, sånn kan det gå. Skal bli godt med ferie kjenner jeeeg! 

Nå rumler det veldig i magen min her. Jeg bor på et hotell som er helt unikt alt annet jeg har bodd på (det føles som å være på besøk hos en bestemor) og her lukter det digg mat HELE tiden. Jeg skulle egentlig ha sovet enda (må lade opp før jeg er DJ etterpå), men jeg våknet av den gode lukten og tenkte bare MAT. Og mat skal det bli, akkurat NUH! 

Overskriften til dette innlegget ble forresten til på følgende måte:
Meg: Jeg trenger hjelp med overskriften til et innlegg. Hva som helst, bare si det første du tenker på.
Vegard: VI GÅSSÆR OSS.
Meg: Ja, vel. 

ITS A WRAAAAAAP!

Kommenter her

AAAAND ITS A WRAP! Eller tacowrap som Dajana sa, før hun lo seg halvt ihjel og vi alle bare så på henne og "ok hva faen", haha.. Nå ser jeg frem til å legge meg i min egen seng i kveld, lese en god bok og kanskje spise litt is i eget selskap. Det er sånn jeg samler energi, selv om jeg er sosial trenger jeg mine øyeblikk alene for å være den beste jeg kan. Anyways - hold av 4. august! Da smeller det med noe gøy:) 

dager som kommer og går

Kommenter her

Dagene her i Lofoten går sakte, selv om de likevel går fort. Skjønner dere hva jeg mener? Vi kom hit i går morges og det føles som for flere dager siden, samtidig som en dag swisher forbi uten at man helt klarer å henge med. Nok en gang: jeg er så heldig som får drive med det jeg elsker mest, og MED mine beste venner. I dag skal vi filme litt oppe i fjellet, og skal jobbe til langt på natt. Jeg blogger fra bilen akkurat nå og prøver å få presset inn litt mail innimellom, men det er ikke så lett når hele gjengen sitter rundt meg og snakker om ting jeg gjerne også vil snakke om, haha. I morgen reiser vi hjem! 

Vi var på stranden til rundt 03 i natt og fikk med oss en helt lys rosa himmel, som var nytt for Fetisha, hun hadde aldri sett midnattssol før. Det gledet mitt hjerte å se henne så glad over noe sånt :) Planeten vår er amazing. 
Jentene varmer meg litt i mellom opptak. Jeg måtte være i vannet en stund, og det var ikke direkte varmt midt på natten. Sikkert ikke på dagen heller.. Nå må jeg slenge i meg en banan, og ta bena fatt opp mot fjellet. Dette klarer vi! 

norge er så vakkert!

Kommenter her

I morges gikk turen til Lofoten, med usminket ansikt og håret i fletter reiste jeg mot Harstad/Narvik-lufthavn, og videre derfra fem timer i bil. Hele bilturen ble jeg sittende å stirre ut av vinduet på all den fantastiske naturen vi har her i nord, og vannet over alt er virkelig krystallklart. "Nesten som å være i syden" sa noen i bilen, jeg føler det er bedre. Vakrere. Jeg har sagt det tusen ganger, men det føles nesten for godt til å være sant at jeg får jobbe med mine beste venner. Nå har jeg Joakim på behind the scenes-foto, Fetisha på hår og Dajana på sminke, i tillegg til et filmteam. At vi alle er her for å skape noe for meg, tror jeg i alle fall ikke på. Men det er realiteten, og sånn er livet mitt. Helt vilt.


Fra første stopp i dag. Dette var rett bak en bensinstasjon - EN BENSINSTASJON!!! Jeg spilte håndball i mine yngre dager og har sånn sett turnert nord-norge rundt, men jeg klarer å sette mer pris på det nå som jeg er eldre. Jeg ble sittende å se på en foss som rant fra fjellet i sta og ble helt rørt liksom. Og her bor vi i natt! Så fint. 

Nå begynner klokken å nærme seg middagstid (en sen middag), så jeg skal avslutte innlegget her og komme meg over til de andre sin rorbu. Jeg har fått ta en liten hvil i dag, som var veldig populært fra min side hehe. Vi begynner å filme i natt, og kommer nok til å holde på til rundt 04. Det er bare å bite tennene sammen og kjøre på. Hva jeg jobber med får dere vite allerede i august. :-) 

ÅLESUND

Kommenter her

BLOGG.NO funket ikke i går, kan dere forstå panikken? Hehe. Tenk om alt jeg har jobbet med i så mange år hadde forsvunnet rett foran øynene på meg, da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg hadde sikkert bare stirret tiltaksløst i veggen som jeg alltid gjør når ting er dritt, lol. Men det ordnet seg til sist, men da begynte klokken å nærme seg midnatt og jeg var allerede på spillejobb i Molde. Det var gøy! Turen har gått videre til Ålesund! Her ble jeg møtt av to av mine bestevenner Fetisha og Joakim som skal være med meg på spillejobb i kveld  :) Det er mye jobb for tiden men herregud som jeg ELSKER det!


 

Nå skal vi ta en powernap alle sammen. LOVE YOU! 

JEG ER I HAUGESUND - IGJEN!

Kommenter her

Inneholder spons

Å herregud så bleik! Jeg har sluttet å ta solarium og det synes, selvbruningen skal virkelig komme til god bruk nå etterpå, haha. 


 

Nå er jeg framme i Haugesund! Vi ble møtt med grå skyer og masse regn, men det stopper vel ikke oss? Håper ikke det - for jeg er skikkelig klar for en morsom kveld! Og jeg elsker Haugesund, det er en så fin by og folk her er så trivelige. Jeg spiller på COPA i kveld fra cirka 00:45, og det er aldersgrense 18 år. Det blir skikkelig spennende, for jeg spiller nesten alltid for aldersgrense 20 og oppover, men de få gangene jeg har spilt for 18årsgrense har det vært så god stemning! Folk er liksom ekstra gira da, for man er ung og gal hehe ;-) 

Jeg har akkurat kommet fram til hotellet jeg skal bo på her og ble møtt av en søt liten overrasskelse, de som jobber her har laget en goodiebag til meg full av litt diverse ting. JEG FIKK EN BADEHETTE!! Det ble jeg så glad for, haha. Før hadde jeg en badehette som seriøst var det viktigste jeg eide, men så ble den borte og da har det å dusje blitt litt mer kjipt. Jeg vasker kun håret en gang i uken, så denne ble jeg sykt glad for. 
Høytlivsbukse finner dere HER / jakke finner dere HER (annoselenker)

Det er noen av dere som har lurt på om jeg drikker når jeg er DJ, svaret på det er ja, jeg drikker litt - et glass vin eller to. Men ikke mer enn det for jeg er på jobb og fokuserer på å lage god stemning, MEN jeg vil jo gjerne feste sammen med alle som er der og danser og jeg liker å føle at vi har en greie. Meg bak dj-båsen, og de på dansegulvet. Det er jo en felles opplevelse :) Men det er så mye teknisk å tenke på at jeg ikke kan bli drita - det blir jeg egentlig aldri uansett, hverken jobb eller privat.Uansett, vi ses på Copa i kveld! Nå skal jeg se på family guy og så ut å spise! 

Jeg fikk så mye kritikk

Kommenter her

 

God morgen! Haha, for meg er alt før klokken 15 i helgene morgen... 
 

 
Jeg skal straks pakke kofferten min og sette kursen mot flyplassen og hjem til Oslo. Jeg har hatt det veldig fint i Bodø og det var gøy å spille i går! Det virket som om folk hadde det morsomt også, og alle danset masse - inkludert meg selv, som endte opp med å danse i sofaen som sto bak dj-båsen på siste låt, haha.. Lurer på hvor mange som har snapchats av det, så ut som om det var en del. Jeg holdt på å falle ned også og da tenkte jeg "livet mitt er seriøst over om jeg faller nå" for jeg hadde blitt så flau, men det gikk bra! Ellers er det ganske morsomt å tenke på nå hvor mye kritikk jeg fikk for det med å være DJ i starten, og nå får jeg mer og mer skryt for hver gang. Det er enda mye å lære, man kan holde på i flere år og enda ikke ha lært seg alt, men jeg jobber hardt for det og det merker man også. 
 
 
Toppen jeg hadde på meg i går er fra Bik Bok - bildene er tatt av Ylva Aasjord. 
 
Vi blogges mer fra hovedstaden! I dag skal jeg ta permanent makeup på leppene mine, jeg er litt nervøs men jeg gleder meg aller mest. Jeg har hatt lyst til å gjøre det så lenge, så.. Jeg viser dere uansett bilder senere!
 

ET SPENNENDE LIV

Kommenter her

I dag har jeg sovet fem timer fram og tilbake som powernaps fordelt utover, og det har vært sååå deilig og ikke minst nødvendig. Jeg ELSKER å sove på dagen! Jeg kan sovne når som helst og hvor som helst, så lenge det ikke er når jeg faktisk behøver å sove for da er det helt umulig. Nå er jeg uansett våken og skal stikke ned til Din Plass og spille et par timer!

Ellers rakk jeg å dra ut å spise, jeg elsker å spise fisk i nord-norge<3<3 Av en eller annen grunn, som sikkert er innbilning, så smaker det bedre! Og så har jeg sett en dårlig kjærlighetsfilm på tv. Jeg elsket den, haha.... 

Vi snakkes i morgen! Klemzzzz. 

I BODØ!

Kommenter her

Noe av det beste jeg vet er å slappe av på hotellrom alene. Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å reise rundt i landet, og når man er i en ukjent by i Norge hvor man ikke kjenner noen er det ikke så mye å finne på. Jeg starter jo alltid å jobbe etter midnatt så på dagtid ligger jeg i sengen, ser på serier, spiser godteri og bare.. eksisterer. Jeg klarer så sjeldent å slappe av 100%, men når jeg er på jobbreiser som dette går det veldig fint for da er det uansett ingenting jeg må gjre på dagen. Nå ser jeg på filmen om Justin Bieber som jeg aldri har sett før, faktisk. Den går akkurat nå på tv2 livsstil :) Akkurat nå viser filmen at Justin er fanget i en bil og at gale fans prøver å komme seg inn.. Jenter som akkurat har kommet i puberteten må være de farligste som finnes, haha. 
T-skjorten er fra Urban! 

Så ja, jeg er i Bodø og lader opp, som sagt spiller jeg på "Din Plass" i kveld fra cirka 00:45! Før det skal jeg slappe av her i et par timer og så skal vi ut å spise med de som eier stedet. Hyggelig! 

HALLO TROMSØ!

Kommenter her

 

I morges dro jeg til Tromsø sammen med denne fine gjengen! Jeg er her på jobb, tidligere i formiddag spilte jeg (altså at jeg var DJ til de som ikke skjønner det) på en lukket fest for avisa Nordland, det var koselig og en ganske avslappende jobb med roligere musikk. Men i kveld? Da blir det helt SYKT! Det er over 1500 mennesker som har forhåndskjøpt billetter, og jeg går på scenen klokken 00:00 og skal spille i litt over en time. Så, kom tidlig!
 

Og tusen takk til hotellet The Edge som overassket med å gi meg og Joakim den fineste suiten! Det ble vi skikkelig glade for. Herregud så heldig jeg er som for lov til å reise rundt å gjøre noe jeg elsker, jeg møter fine og imøttekommende mennesker over alt som virkelig heier meg fram.. Det setter jeg genuint utrolig stor pris på. Uansett! Nå skal jeg og Joakim spise pizza, se på film og innhente litt ekstra krefter før kvelden. Han er med for å videoblogge slik at dere får en vlog neste uke også.

Til alle som kommer med spørsmål ang. booking av meg som DJ -> mail rune@anti.as.

 

Takk for nå!

Kommenter her
 

I går var jeg med på Etnemarknaden, og det var veldig hyggelig å få møte alle dere og ikke minst ordføreren som kom for å hilse på meg og takke for at jeg ville delta. Det ble en lang, men fin dag som jeg kommer til å huske lenge, og jeg gleder meg til å fortelle barnebarna mine om den gang mormor var kul og jenter faktisk ville ta bilder med henne.. :) 
 
Da jeg og Joakim kom til hotellrommet fikk vi masse mat fra de som jobbet i resepsjonen, tusen takk Park Inn! Vi ble så glade. Vi lå i sengen i flere timer og så på gamle filmer som freaky friday, shes the man og john tucker must die samtidig som vi drakk champagne.

Tusen takk for nå, Etne og Haugesund! Sistenevnte kommer jeg tilbake til 2 & 3 september for å være DJ, da håper jeg på å få sett litt mer av stedet. Men enn så lenge, på gjensyn! Neste stopp er Oslo og øyafestivalen! 

Sees snart!

Kommenter her

//annonselenker

Først og fremst - fine dere. <3 Tusen, tusen takk for alle fine ord. 


(annonselenker) Veske Louis Vuitton / solbriller utsolgt fra nelly / kjole her / sko her 

Jeg landet for en drøy time siden på Haugesund og nå sitter jeg i et slags backstage-telt på Etnemarknaden. Snart er det meet & greet med noen lesere, og etter det skal jeg gå på scenen for å snakke litt om meg, livet, blogging og boken. Det blir gøy, liker å møte leserne mine jeg! Jeg går på scenen cirka klokken 19:10, men det kan være lurt å være der fra 19:00 til dere som er her.

Blogges mer etterpå! Joakim er med meg og tar masse bilder. 

Nå drar jeg!

Kommenter her


 

Jeg har vært ute og spist på Blaa her i Porsgrunn, og ladet batteriene mine i 20 minutter på hotellrommet - for nå stikker jeg! Jeg gleder meg masse til en kveld full av dans og moro. Tenk at jeg får gjøre dette, som er det beste jeg vet!? Så heldig jeg er! 

spiller i Porsgrunn!

Kommenter her

Jeg er i Porsgrunn, for første gang i hele mitt liv! Jeg skal spille på park to dager på rad, ikveld er det 18-årsgrense og i morgen er det 20. Jeg gleder meg, og håper mange tar turen for å høre litt fet hip hop! Eller, jeg spiller jo ikke utelukkende den sjangeren, men det er mest hva det går i. Garantert dansestemning, i alle fall! Og bare sånn at dere vet det, med tanke på meg og eventuelle DJ-er dere skulle støte på i framtiden: det fungerer ikke sånn at man kan komme fram å si "kan du spille den og den låta", fordi man har ikke alltid de låtene og det passer kanskje ikke inn i settet man spiller. Man spiller ikke fra spotify / youtube / soundcloud, men det er som regel låter man har kjøpt selv, og så spiller de igjen via diverse programmer. Jeg bruker serato, om det sier dere noe. Så ja, da vet dere, hehe. Jeg gjorde jo det samme selv før jeg visste hvordan det fungerte.


Jeg skal nå dra til nærmeste kjøpesenter, jeg må handle klær til to dager på rad (tok ikke med meg klær??), pluss at jeg presterte å glemme USB-brikken min med ALL musikk på. Så det må jeg fikse ganske kjapt, litt stress men kun min egen feil som er et sånt jævla surrehode. 

going to Paris!

Kommenter her

I dag har jeg en helt utrolig fin dag! Jeg og Joakim reiser til Paris neste uke for å være på intimkonsert med blant annet Ariana Grande i samarbeid med Universal, så i dag tidlig var vi på et møte for å gå igjennom litt logistikk og detaljer rundt turen. Det gikk så fint at vi måtte feire med tre glass vin og lunsj, etterfulgt av vandring på løkka med deilig slush i koppen.
Nå klipper Joakim seg, og jeg venter bare på at han blir ferdig før vi skal kjøpe en kartong med vin, noen plastglass og møte en liten bukett av fine venner - i dag blir det henging i parken dagen lang!

 

i Bardufoss!

Kommenter her

Hei igjen! Denne dagen har jo vært ganske stressende som dere vet, MEN nå er jeg omsider framme i Bardufoss! Jeg skal spille her om litt, og når jeg sier spille så mener jeg DJ. Det er et ganske stort arrangement, Sandra Lyng og Julie Bergan er her også for å opptre, så vi skal vel kose oss litt sammen i kveld når alt er overstått. :) Jeg gleder meg! Jeg har akkurat fått pizza på hotellrommet mitt, og blir snart hentet for å dra dit jeg skal spille. Jeg oppdaterer dere når jeg er ferdig!

 

Min første DJ jobb

Kommenter her

Hei! Beklager sen oppdatering fra meg, det har gått slag i slag siden jeg kom til Bergen og jeg prøver å holde meg fokusert på det jeg er her for å gjøre.. Min første jobb som DJ, noen sinne. Jeg er ganske nervøs men jeg velger å se på det som en bra ting, under press fokuserer jeg 100%.. Jeg må likevel innrømme at jeg har følt litt på all kritikken og skepsisen som har kommet min vei, jeg forstår det jo, men dette er likevel min aller første gang. Jeg tror alle som har vært DJ, artist eller hva det nå måtte være kan føle på den nervøsiteten, og når man i tillegg har så mange kritiske blikk på seg.. Vel vel. Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg har lagt fra meg mobil, jeg har ikke sjekket noe av sosiale medier hele dagen og hører kun på musikken jeg tenker å spille. 
 

Da jeg kom fram dro vi først til Metro som er utestedet jeg skal spille på. Jeg fikk koblet opp macen, kjørt igjennom et par låter og følt litt på lokalet. Det var veldig bra, jeg ble mer sikker på at jeg virkelig vil gjøre dette framover og at jeg vil lære meg å bli så god som jeg kan bli. Jeg ble også glad for at utestedet brukte samme spiller som jeg har øvd på, det er jo den mest vanlige, men man vet jo aldri. Vennene mine som er på gjesteliste via meg får også bord rett ved siden av dj-boksen, noe jeg ble glad for. 


 

Etter "lydsjekk" dro jeg og de som driver stedet for å spise sushi på sumo. Det var godt å snakke, slappe av og pumpe hverandre opp før kvelden.
Nå er jeg på hotellet alene, og har to timer før jeg drar til Metro igjen. Etter planen skal jeg begynne å spille rundt 00:30 - 00:45, og holde på til det stenger. Og gjett hva? Flyet mitt hjem til Oslo går 06:40 i morgen.. Gud være med meg, haha! 

 

Spiller i Bergen i morgen!

Kommenter her

Blanda bilder fra i går. Sko fra her / kåpen er utsolgt. 

Hei dere! Jeg slapper av hjemme og ser på chefs table, en fin serie som ligger på Netflix. Anbefales! Jeg elsker søndager som dette, hvor det ikke er noe stress, jeg kan slappe av alene i mitt eget selskap og ikke minst trives med det. De siste månedene har jeg slitt veldig med å være alene, jeg har ikke fått det helt til og blir fort rastløs. 

I morgen skal jeg faktisk til Bergen - igjen. Jeg skal være DJ for aller første gang på "ekte", tidligere har jeg kun hoppet inn i båsen når venner har spilt og fått kjørt litt igjennom da, eller øvd for meg selv. Nå skjer det.. Stedet er METRO, og dere finner arrangementet her. Flere av venninnene mine som bor i Bergen skal, så jeg gleder meg til å se alle OG få gulvet til å danse. Det blir så gøy! Jeg håper vi ses!

 

gullruten neste!

Kommenter her
 

Jeg, Jamina og Tinashe har nettopp blitt fikset sammen, hørt på musikk og drukket litt vin. Nå er vi klare for gullruten - og vi skal gjøre det Taylor Swift-style og gå som et girlsquad, hehe. Eller, Jamina skal gå med Stian, men jeg og Tinashe skal gå på løperen sammen. Var bare jeg som hadde veldig klare visjoner om det der med girlsquad skjønner dere.. Hvem er med!?

Jeg gleder meg til en fin kveld, og Joakim kommer faktisk til Bergen for å sove sammen med meg inatt. Jeg blir alltid helt crazy når jeg er i Bergen, og på mandag spiller jeg faktisk som DJ på metro. Ses vi? 

 

så heldig jeg er

Kommenter herNoen av jentene jeg møtte på meet and greet i går. 

I går kveld etter at jeg hadde lagt meg kom det en jente i resepsjonen på hotellet mitt med en gave. Hun hadde blitt kjørt av moren i mange timer (6 timer tror jeg det var?) for å komme å se på meg i går, og så fant hun ut hvor jeg overnattet og kom dit. Hun fant også nummeret til manageren min og fikk tak i henne, så dette kortet ble levert til meg i går kveld en gang. Kjære deg, tusen takk skal du ha! Jeg er lei meg for at jeg sov og ikke fikk møtt deg selv siden du hadde reist så langt og var så dedikert, men vit at jeg setter stor pris på det og at slike gaver tar jeg godt vare på. <3


 

Det er mye fram og tilbake, og nå er jeg allerede i Bergen på hotellet her. Elsker å være på hotell alene, det er magisk. Sitte i senga, se på tv, lese i en bok.. Jeg leser enda " de utrolige" av Linn Ullmann, bruker hundre år men shit så fin den er. Vel vel, nå skal jeg kle på meg litt, skal bli sminket og få håret stylet før gullruten. Jeg tar med pc og kamera, oppdateringer kommer etterhvert. :) 

takk for i dag, Bodø!

Kommenter her

Det er en sliten men lykkelig Sophie som oppdaterer dere nå. Jeg sitter omsider i hotellsenga mi i Bodø, og tenker på alt det fine som har skjedd i dag. Altså, det startet med uhell etter uhell for min del - glemte klærne jeg skulle ha i oslo, glemte sminken min i Oslo, brannalarmen gikk og jeg måtte løpe ute på kaia i Bodø i bare tskjorte og truse, jeg sølte kaffe på klærne jeg omsider valgte meg, og ja.. MEN så kom jeg til City Nord og fikk møte dere! Først meet and greet med lesere som hadde vunnet en konkurranse, 7 jenter som jeg fikk snakket med og tatt bilder med. Takk for det<3 

Og så, fikk jeg se det fine bladet mitt som City Nord har laget med intervju om meg.. 

OG SÅ FIKK JEG ALLE BILDENE FRA SHOOTEN I STORT FORMAT SLIK AT JEG KAN HENGE DE OPP HJEMME! Altså, det fortjener en capslock. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte, i tillegg hadde de favorittmusikken min på bakrommet, favorittbrusen, baby-bell og favorittgodiset. Og plakater med meg over alt. De hadde gjort sin research!


 

Etter alt var det show, det kom så mange og stemningen var så bra. Takk for det! Jeg legger ut videoer fra eventet på instagram etterhvert, jeg tok jo ingen bilder selv. Men NÅ må jeg sove, jeg skal ta flyet til Bergen klokken 05 i morgen for å dra på gullruten.. Jeg drar for å støtte Stian Blipp, han er programleder i år. :) Det blir spennende!