Sophie Elise

Sophie
Elise

Jobbreiser

ÅLESUND

BLOGG.NO funket ikke i går, kan dere forstå panikken? Hehe. Tenk om alt jeg har jobbet med i så mange år hadde forsvunnet rett foran øynene på meg, da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg hadde sikkert bare stirret tiltaksløst i veggen som jeg alltid gjør når ting er dritt, lol. Men det ordnet seg til sist, men da begynte klokken å nærme seg midnatt og jeg var allerede på spillejobb i Molde. Det var gøy! Turen har gått videre til Ålesund! Her ble jeg møtt av to av mine bestevenner Fetisha og Joakim som skal være med meg på spillejobb i kveld  :) Det er mye jobb for tiden men herregud som jeg ELSKER det!


 

Nå skal vi ta en powernap alle sammen. LOVE YOU! 

JEG ER I HAUGESUND - IGJEN!

Inneholder spons

Å herregud så bleik! Jeg har sluttet å ta solarium og det synes, selvbruningen skal virkelig komme til god bruk nå etterpå, haha. 


 

Nå er jeg framme i Haugesund! Vi ble møtt med grå skyer og masse regn, men det stopper vel ikke oss? Håper ikke det - for jeg er skikkelig klar for en morsom kveld! Og jeg elsker Haugesund, det er en så fin by og folk her er så trivelige. Jeg spiller på COPA i kveld fra cirka 00:45, og det er aldersgrense 18 år. Det blir skikkelig spennende, for jeg spiller nesten alltid for aldersgrense 20 og oppover, men de få gangene jeg har spilt for 18årsgrense har det vært så god stemning! Folk er liksom ekstra gira da, for man er ung og gal hehe ;-) 

Jeg har akkurat kommet fram til hotellet jeg skal bo på her og ble møtt av en søt liten overrasskelse, de som jobber her har laget en goodiebag til meg full av litt diverse ting. JEG FIKK EN BADEHETTE!! Det ble jeg så glad for, haha. Før hadde jeg en badehette som seriøst var det viktigste jeg eide, men så ble den borte og da har det å dusje blitt litt mer kjipt. Jeg vasker kun håret en gang i uken, så denne ble jeg sykt glad for. 
Høytlivsbukse finner dere HER / jakke finner dere HER (annoselenker)

Det er noen av dere som har lurt på om jeg drikker når jeg er DJ, svaret på det er ja, jeg drikker litt - et glass vin eller to. Men ikke mer enn det for jeg er på jobb og fokuserer på å lage god stemning, MEN jeg vil jo gjerne feste sammen med alle som er der og danser og jeg liker å føle at vi har en greie. Meg bak dj-båsen, og de på dansegulvet. Det er jo en felles opplevelse :) Men det er så mye teknisk å tenke på at jeg ikke kan bli drita - det blir jeg egentlig aldri uansett, hverken jobb eller privat.Uansett, vi ses på Copa i kveld! Nå skal jeg se på family guy og så ut å spise! 

Jeg fikk så mye kritikk

 

God morgen! Haha, for meg er alt før klokken 15 i helgene morgen... 
 

 
Jeg skal straks pakke kofferten min og sette kursen mot flyplassen og hjem til Oslo. Jeg har hatt det veldig fint i Bodø og det var gøy å spille i går! Det virket som om folk hadde det morsomt også, og alle danset masse - inkludert meg selv, som endte opp med å danse i sofaen som sto bak dj-båsen på siste låt, haha.. Lurer på hvor mange som har snapchats av det, så ut som om det var en del. Jeg holdt på å falle ned også og da tenkte jeg "livet mitt er seriøst over om jeg faller nå" for jeg hadde blitt så flau, men det gikk bra! Ellers er det ganske morsomt å tenke på nå hvor mye kritikk jeg fikk for det med å være DJ i starten, og nå får jeg mer og mer skryt for hver gang. Det er enda mye å lære, man kan holde på i flere år og enda ikke ha lært seg alt, men jeg jobber hardt for det og det merker man også. 
 
 
Toppen jeg hadde på meg i går er fra Bik Bok - bildene er tatt av Ylva Aasjord. 
 
Vi blogges mer fra hovedstaden! I dag skal jeg ta permanent makeup på leppene mine, jeg er litt nervøs men jeg gleder meg aller mest. Jeg har hatt lyst til å gjøre det så lenge, så.. Jeg viser dere uansett bilder senere!
 

ET SPENNENDE LIV

I dag har jeg sovet fem timer fram og tilbake som powernaps fordelt utover, og det har vært sååå deilig og ikke minst nødvendig. Jeg ELSKER å sove på dagen! Jeg kan sovne når som helst og hvor som helst, så lenge det ikke er når jeg faktisk behøver å sove for da er det helt umulig. Nå er jeg uansett våken og skal stikke ned til Din Plass og spille et par timer!

Ellers rakk jeg å dra ut å spise, jeg elsker å spise fisk i nord-norge<3<3 Av en eller annen grunn, som sikkert er innbilning, så smaker det bedre! Og så har jeg sett en dårlig kjærlighetsfilm på tv. Jeg elsket den, haha.... 

Vi snakkes i morgen! Klemzzzz. 

I BODØ!

Noe av det beste jeg vet er å slappe av på hotellrom alene. Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å reise rundt i landet, og når man er i en ukjent by i Norge hvor man ikke kjenner noen er det ikke så mye å finne på. Jeg starter jo alltid å jobbe etter midnatt så på dagtid ligger jeg i sengen, ser på serier, spiser godteri og bare.. eksisterer. Jeg klarer så sjeldent å slappe av 100%, men når jeg er på jobbreiser som dette går det veldig fint for da er det uansett ingenting jeg må gjre på dagen. Nå ser jeg på filmen om Justin Bieber som jeg aldri har sett før, faktisk. Den går akkurat nå på tv2 livsstil :) Akkurat nå viser filmen at Justin er fanget i en bil og at gale fans prøver å komme seg inn.. Jenter som akkurat har kommet i puberteten må være de farligste som finnes, haha. 
T-skjorten er fra Urban! 

Så ja, jeg er i Bodø og lader opp, som sagt spiller jeg på "Din Plass" i kveld fra cirka 00:45! Før det skal jeg slappe av her i et par timer og så skal vi ut å spise med de som eier stedet. Hyggelig! 

HALLO TROMSØ!

 

I morges dro jeg til Tromsø sammen med denne fine gjengen! Jeg er her på jobb, tidligere i formiddag spilte jeg (altså at jeg var DJ til de som ikke skjønner det) på en lukket fest for avisa Nordland, det var koselig og en ganske avslappende jobb med roligere musikk. Men i kveld? Da blir det helt SYKT! Det er over 1500 mennesker som har forhåndskjøpt billetter, og jeg går på scenen klokken 00:00 og skal spille i litt over en time. Så, kom tidlig!
 

Og tusen takk til hotellet The Edge som overassket med å gi meg og Joakim den fineste suiten! Det ble vi skikkelig glade for. Herregud så heldig jeg er som for lov til å reise rundt å gjøre noe jeg elsker, jeg møter fine og imøttekommende mennesker over alt som virkelig heier meg fram.. Det setter jeg genuint utrolig stor pris på. Uansett! Nå skal jeg og Joakim spise pizza, se på film og innhente litt ekstra krefter før kvelden. Han er med for å videoblogge slik at dere får en vlog neste uke også.

Til alle som kommer med spørsmål ang. booking av meg som DJ -> mail rune@anti.as.

 

Takk for nå!
 

I går var jeg med på Etnemarknaden, og det var veldig hyggelig å få møte alle dere og ikke minst ordføreren som kom for å hilse på meg og takke for at jeg ville delta. Det ble en lang, men fin dag som jeg kommer til å huske lenge, og jeg gleder meg til å fortelle barnebarna mine om den gang mormor var kul og jenter faktisk ville ta bilder med henne.. :) 
 
Da jeg og Joakim kom til hotellrommet fikk vi masse mat fra de som jobbet i resepsjonen, tusen takk Park Inn! Vi ble så glade. Vi lå i sengen i flere timer og så på gamle filmer som freaky friday, shes the man og john tucker must die samtidig som vi drakk champagne.

Tusen takk for nå, Etne og Haugesund! Sistenevnte kommer jeg tilbake til 2 & 3 september for å være DJ, da håper jeg på å få sett litt mer av stedet. Men enn så lenge, på gjensyn! Neste stopp er Oslo og øyafestivalen! 

Sees snart!

Først og fremst - fine dere. <3 Tusen, tusen takk for alle fine ord. 


(annonselenker) Veske Louis Vuitton / solbriller utsolgt fra nelly / kjole her / sko her 

Jeg landet for en drøy time siden på Haugesund og nå sitter jeg i et slags backstage-telt på Etnemarknaden. Snart er det meet & greet med noen lesere, og etter det skal jeg gå på scenen for å snakke litt om meg, livet, blogging og boken. Det blir gøy, liker å møte leserne mine jeg! Jeg går på scenen cirka klokken 19:10, men det kan være lurt å være der fra 19:00 til dere som er her.

Blogges mer etterpå! Joakim er med meg og tar masse bilder. 

Nå drar jeg!


 

Jeg har vært ute og spist på Blaa her i Porsgrunn, og ladet batteriene mine i 20 minutter på hotellrommet - for nå stikker jeg! Jeg gleder meg masse til en kveld full av dans og moro. Tenk at jeg får gjøre dette, som er det beste jeg vet!? Så heldig jeg er! 

spiller i Porsgrunn!

Jeg er i Porsgrunn, for første gang i hele mitt liv! Jeg skal spille på park to dager på rad, ikveld er det 18-årsgrense og i morgen er det 20. Jeg gleder meg, og håper mange tar turen for å høre litt fet hip hop! Eller, jeg spiller jo ikke utelukkende den sjangeren, men det er mest hva det går i. Garantert dansestemning, i alle fall! Og bare sånn at dere vet det, med tanke på meg og eventuelle DJ-er dere skulle støte på i framtiden: det fungerer ikke sånn at man kan komme fram å si "kan du spille den og den låta", fordi man har ikke alltid de låtene og det passer kanskje ikke inn i settet man spiller. Man spiller ikke fra spotify / youtube / soundcloud, men det er som regel låter man har kjøpt selv, og så spiller de igjen via diverse programmer. Jeg bruker serato, om det sier dere noe. Så ja, da vet dere, hehe. Jeg gjorde jo det samme selv før jeg visste hvordan det fungerte.


Jeg skal nå dra til nærmeste kjøpesenter, jeg må handle klær til to dager på rad (tok ikke med meg klær??), pluss at jeg presterte å glemme USB-brikken min med ALL musikk på. Så det må jeg fikse ganske kjapt, litt stress men kun min egen feil som er et sånt jævla surrehode. 

going to Paris!

I dag har jeg en helt utrolig fin dag! Jeg og Joakim reiser til Paris neste uke for å være på intimkonsert med blant annet Ariana Grande i samarbeid med Universal, så i dag tidlig var vi på et møte for å gå igjennom litt logistikk og detaljer rundt turen. Det gikk så fint at vi måtte feire med tre glass vin og lunsj, etterfulgt av vandring på løkka med deilig slush i koppen.
Nå klipper Joakim seg, og jeg venter bare på at han blir ferdig før vi skal kjøpe en kartong med vin, noen plastglass og møte en liten bukett av fine venner - i dag blir det henging i parken dagen lang!

 

i Bardufoss!

Hei igjen! Denne dagen har jo vært ganske stressende som dere vet, MEN nå er jeg omsider framme i Bardufoss! Jeg skal spille her om litt, og når jeg sier spille så mener jeg DJ. Det er et ganske stort arrangement, Sandra Lyng og Julie Bergan er her også for å opptre, så vi skal vel kose oss litt sammen i kveld når alt er overstått. :) Jeg gleder meg! Jeg har akkurat fått pizza på hotellrommet mitt, og blir snart hentet for å dra dit jeg skal spille. Jeg oppdaterer dere når jeg er ferdig!

 

Min første DJ jobb

Hei! Beklager sen oppdatering fra meg, det har gått slag i slag siden jeg kom til Bergen og jeg prøver å holde meg fokusert på det jeg er her for å gjøre.. Min første jobb som DJ, noen sinne. Jeg er ganske nervøs men jeg velger å se på det som en bra ting, under press fokuserer jeg 100%.. Jeg må likevel innrømme at jeg har følt litt på all kritikken og skepsisen som har kommet min vei, jeg forstår det jo, men dette er likevel min aller første gang. Jeg tror alle som har vært DJ, artist eller hva det nå måtte være kan føle på den nervøsiteten, og når man i tillegg har så mange kritiske blikk på seg.. Vel vel. Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg har lagt fra meg mobil, jeg har ikke sjekket noe av sosiale medier hele dagen og hører kun på musikken jeg tenker å spille. 
 

Da jeg kom fram dro vi først til Metro som er utestedet jeg skal spille på. Jeg fikk koblet opp macen, kjørt igjennom et par låter og følt litt på lokalet. Det var veldig bra, jeg ble mer sikker på at jeg virkelig vil gjøre dette framover og at jeg vil lære meg å bli så god som jeg kan bli. Jeg ble også glad for at utestedet brukte samme spiller som jeg har øvd på, det er jo den mest vanlige, men man vet jo aldri. Vennene mine som er på gjesteliste via meg får også bord rett ved siden av dj-boksen, noe jeg ble glad for. 


 

Etter "lydsjekk" dro jeg og de som driver stedet for å spise sushi på sumo. Det var godt å snakke, slappe av og pumpe hverandre opp før kvelden.
Nå er jeg på hotellet alene, og har to timer før jeg drar til Metro igjen. Etter planen skal jeg begynne å spille rundt 00:30 - 00:45, og holde på til det stenger. Og gjett hva? Flyet mitt hjem til Oslo går 06:40 i morgen.. Gud være med meg, haha! 

 

Spiller i Bergen i morgen!

Blanda bilder fra i går. Sko fra her / kåpen er utsolgt. 

Hei dere! Jeg slapper av hjemme og ser på chefs table, en fin serie som ligger på Netflix. Anbefales! Jeg elsker søndager som dette, hvor det ikke er noe stress, jeg kan slappe av alene i mitt eget selskap og ikke minst trives med det. De siste månedene har jeg slitt veldig med å være alene, jeg har ikke fått det helt til og blir fort rastløs. 

I morgen skal jeg faktisk til Bergen - igjen. Jeg skal være DJ for aller første gang på "ekte", tidligere har jeg kun hoppet inn i båsen når venner har spilt og fått kjørt litt igjennom da, eller øvd for meg selv. Nå skjer det.. Stedet er METRO, og dere finner arrangementet her. Flere av venninnene mine som bor i Bergen skal, så jeg gleder meg til å se alle OG få gulvet til å danse. Det blir så gøy! Jeg håper vi ses!

 

gullruten neste!
 

Jeg, Jamina og Tinashe har nettopp blitt fikset sammen, hørt på musikk og drukket litt vin. Nå er vi klare for gullruten - og vi skal gjøre det Taylor Swift-style og gå som et girlsquad, hehe. Eller, Jamina skal gå med Stian, men jeg og Tinashe skal gå på løperen sammen. Var bare jeg som hadde veldig klare visjoner om det der med girlsquad skjønner dere.. Hvem er med!?

Jeg gleder meg til en fin kveld, og Joakim kommer faktisk til Bergen for å sove sammen med meg inatt. Jeg blir alltid helt crazy når jeg er i Bergen, og på mandag spiller jeg faktisk som DJ på metro. Ses vi? 

 

så heldig jeg erNoen av jentene jeg møtte på meet and greet i går. 

I går kveld etter at jeg hadde lagt meg kom det en jente i resepsjonen på hotellet mitt med en gave. Hun hadde blitt kjørt av moren i mange timer (6 timer tror jeg det var?) for å komme å se på meg i går, og så fant hun ut hvor jeg overnattet og kom dit. Hun fant også nummeret til manageren min og fikk tak i henne, så dette kortet ble levert til meg i går kveld en gang. Kjære deg, tusen takk skal du ha! Jeg er lei meg for at jeg sov og ikke fikk møtt deg selv siden du hadde reist så langt og var så dedikert, men vit at jeg setter stor pris på det og at slike gaver tar jeg godt vare på. <3


 

Det er mye fram og tilbake, og nå er jeg allerede i Bergen på hotellet her. Elsker å være på hotell alene, det er magisk. Sitte i senga, se på tv, lese i en bok.. Jeg leser enda " de utrolige" av Linn Ullmann, bruker hundre år men shit så fin den er. Vel vel, nå skal jeg kle på meg litt, skal bli sminket og få håret stylet før gullruten. Jeg tar med pc og kamera, oppdateringer kommer etterhvert. :) 

takk for i dag, Bodø!

Det er en sliten men lykkelig Sophie som oppdaterer dere nå. Jeg sitter omsider i hotellsenga mi i Bodø, og tenker på alt det fine som har skjedd i dag. Altså, det startet med uhell etter uhell for min del - glemte klærne jeg skulle ha i oslo, glemte sminken min i Oslo, brannalarmen gikk og jeg måtte løpe ute på kaia i Bodø i bare tskjorte og truse, jeg sølte kaffe på klærne jeg omsider valgte meg, og ja.. MEN så kom jeg til City Nord og fikk møte dere! Først meet and greet med lesere som hadde vunnet en konkurranse, 7 jenter som jeg fikk snakket med og tatt bilder med. Takk for det<3 

Og så, fikk jeg se det fine bladet mitt som City Nord har laget med intervju om meg.. 

OG SÅ FIKK JEG ALLE BILDENE FRA SHOOTEN I STORT FORMAT SLIK AT JEG KAN HENGE DE OPP HJEMME! Altså, det fortjener en capslock. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte, i tillegg hadde de favorittmusikken min på bakrommet, favorittbrusen, baby-bell og favorittgodiset. Og plakater med meg over alt. De hadde gjort sin research!


 

Etter alt var det show, det kom så mange og stemningen var så bra. Takk for det! Jeg legger ut videoer fra eventet på instagram etterhvert, jeg tok jo ingen bilder selv. Men NÅ må jeg sove, jeg skal ta flyet til Bergen klokken 05 i morgen for å dra på gullruten.. Jeg drar for å støtte Stian Blipp, han er programleder i år. :) Det blir spennende! 

hits