hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

Extensions

meg med kort hår

Kommenter her

deler av innlegget er reklame

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har vist dere hvordan jeg ser ut når jeg tar av meg extensions! Hva synes dere?Vel, slik som dette går jeg svært sjeldent - derfor er det jo så fint at det finnes alternativer! Jeg har både tyng og kort hår som vokser sakte, og extensions kan slite veldig på håret. Jeg brukte tape i over et år, men måtte ha en pause fra det nylig og har gått tilbake til clips fra luxushair. Disse er jeg så fornøyd med at jeg faktisk har en hel kategori på bloggen tilegnet nettopp clipsene deres, haha. Jeg bruker en pakke hår med 180 gram, i fargen 1b og 65 cm. Jeg elsker dette håret, og prisene er heller ikke ille med tanke på kvaliteten. Jeg har mitt i et par måneder, men det skal sies at jeg ikke er så flink til å ta vare på det. Det er viktig å ta av seg håret når man skal sove, noe jeg dropper litt for ofte, og jo mindre du bruker krølltang og rettetang, jo lengre holder det. Da kan du fint ha det en god stund :-)Luxushair har i tillegg fått et nytt, finere og mer funksjonelt design på websein deres, som er tilpasset både pc og mobil. Nå er det enkelt å handle fra alle medier! Det er betaling med postoppkrav for de som er under 18 år, eller fakturera og betaling med kort. Klarna har også en kampanje nå hvor kunden kan velge å betale i juli. 

Så, om dere skal bestille extensions er det totalt unødvendig å gjøre det fra utlandet! Tro meg, jeg snakker av erfaring. jeg har brukt alt mulig, og dette er eneste jeg har holdt meg til i flere år

Så, har dere noen spørsmål? Noe dere vil se, som for eksempel hvordan jeg setter på håret? Let me know!


Nå har jeg og Anne-Sofie det i overkant morsomt her mens jeg lærer henne dansene fra mitt dansecrew, haha.... Vi snakkes imorgen!

kanskje et mirakel

Kommenter herAltså.... Silje Walberg på Hendrix Hair! Hun er fantastisk. I 8 måneder har hun holdt ut med meg i frisørstolen hvor jeg ikke klarer å sitte stille, spør 10 minutter etter hun har tatt i fargen "om vi snart er ferdig sånn at jeg kan gå på espresso house", hun har holdt ut med at jeg får mensen i frisørstolen, at jeg gråter i frisørstolen, og at når hun sier "hva vil du da, babe?" som så klart er ment til kjæresten hennes er jeg innbilsk og svarer "jeg tar gjerne en falafel-wrap, takk". Og midt opp i alt dette har hun altså gang på gang gitt meg drømmehåret mitt. Alle burde hatt en frisør som henne, men please ikke ta henne ifra meg... ♥ Snart har ikke den populære frøkna tid til meg lengre, jo! 

kjole fra VILA - vivian maxi dress.


Hår er bare hår og det kommer til å vokse ut sakte men sikkert, men fader så godt det ville vært å ha naturlig hår som er langt og friskt. Kort hår kan være utrolig kult, men det er bare ikke helt meg.. Etter masse tips fra dere og frisøren min har jeg nå kommet fram til både det ene og det andre som skal få håret til å vokse raskere, så får vi se hvordan det går haha... blandt annet har jeg bestilt en type vitamin B som er beregnet for hester (!?), og om det faktisk funker så er det nesten et guds mirakel. Mine barn skal ikke få lovt til å bleke håret hjemme eller klippe det til opp under ørene "bare for at" - jeg fikk riktignok heller ikke lovt og gjorde det bak mamma sin rygg, så er vel ikke så mye man kan gjøre med rebelske tenåringer uansett, haha :) 

Hilsen glad frøken som bare MÅ TA PÅ HÅRET HELE TIDEN, DET ER SÅ GLATT OG FINT!! ♥ 

vinn extensions for over 1000 kr

Kommenter her

Nå er det på tide med en aldri så liten konkurranse for dere jenter som leser bloggen min! Jeg har hatt et samarbeid med luxushair i flere år, og selv om jeg nå i hovedsak bruker tape-extensions fra frisøren min, kan jeg varme clips fra nettbutikken på det varmeste. Disse brukte jeg i flere år, og ville aldri ha byttet dem mot noe annet merke innen clips!

Det er en veldig enkel konkurranse, og premien er kjempefin - du kan nemlig vinne et valgfritt sett extensions fra luxushair, bare ved å like luxushair på facebook HER og så legge igjen en kommentar under dette innlegget med mailen din og navn. 

 

Luxushair er 5 år i 2014, da blir det gode tilbud og fine konkurranser til dere :-) 


Om du vi ha dobbelt så stor vinnersjangse, kan du melde deg på samme konkurranse som jeg har gående på instagrammen min @sophieeliseblogg. Jeg trekker altså en vinner her, og en på instagram! 

to hårfarger og en god sak

Kommenter her

produktet er sponset er nå sponset, men det er noe jeg selv har kjøpt i flere år tidligere. Med anre ord, ærlige meninger.

Er det noe jeg får oftest spørsmål om her på bloggen, så er det "hvordan kan jeg gjøre en forskjell?". Som dere sikkert har fått med dere er jeg over gjennomsnittet engasjert i dyrevern, og har brukt mye tid, energi og tårer på dette temaet. Felles for de fleste er vel at man vil gjøre noe, men hva - og hvordan? Hvordan skal man gå fram? Hva hjelper? Jeg har flere enkle knep i hverdagen, og har lenge vært opptatt å få igang en kampanje med noen jeg jobber sammen med. Og nå har det gått i boks, nemlig luxushair og NOAH!

Meg og min lille baby. Her har jeg extensions i farge #7, 180 gram kan kjøpes HER 


♥ I hele April går 10 kr av hvert kjøp til NOAH mot pels på luxushair.no. Jeg har selv brukt dette håret i flere år, og har alltid kommet tilbake til dette håret om jeg har prøvd noe annet. At nå en sum av pengene går til en god sak, og ikke minst en sak jeg er så engasjert i selv, er en fantastisk følelse for meg.

♥ Det er fri frakt hele måneden, og man trenger ikke å være over 18 år for å bestille. Luxushair har postoppkrav, som betyr at du betaler når du henter pakken på ditt lokale postkontor. Det er dette jeg har benyttet meg av i alle de år, hehe. 

♥ Alle pakker sendes med spring slik at kjøperen selv kan følge med hele veien. Leveringstiden er likevel ganske så rask slik jeg har erfart, og da jeg bodde i nordnorge gikk det alltid i underkant av en uke for å få håret. Nå som jeg bor i oslo tok det meg 2 døgn å få pakken. 

 

Jeg bruker selv 80 gram extensions, fordi jeg bare bruker for å få litt tykkelse i håret. Men om du vil ha full lengde pluss tykkelse anbefaler jeg å ha litt mer - for eksempel 180 gram som dere finner HER ! Jeg har nettopp fått ny farge på extensionene også ettersom jeg snart skal farge håret, så her under prøver jeg to forskjellige farger som jeg vurderer, den lyseste er #6 og den mørkeste er #8 -  dere kan se hele fargekartet HER.  Hehe, som dere ser festet jeg bare noen få remser oppå hodet. . Så jeg har ikke prøvd å gjøre meg selv vakker på håret her, om dere skulle tro det var tilfellet. Så, en av disse fargene blir det når jeg drar til frisøren imorgen. Tror dere det blir bra, eller? Selv synes jeg fargen er utrolig fin! Det jeg gjør for å velge rett farge, er at jeg sender mail til post@luxushair.com for å få hjelp med fargevalg. Man kan sende bilde av sitt eget hår eller en kjendis man vil ha håret til, uansett hva! Jeg personlig pleier alltid å sende bilde av kjendiser og si "jeg skal farge håret slik, hvilke extensions bør jeg kjøpe?" så får jeg alltid kjempegod hjelp. 


Clip on maxi i 65 cm får dere kjøpt HER - for meg som er så lav passer ikke det så godt, men om man er høyere enn meg ser det veldig fint ut. Og om man liker ekstremt langt hår, så klart!


Så, hvem av dere har prøvd luxushair før? Fordeler/ulemper? Det blir tatt videre, slik at det kan forbedres  Del gjerne innlegget videre til noen dyreglade/extensionsglade jenter - så får man samlet inn mer penger (og nei jeg tjener ikke provisjon på dette, det er en god sak). 

medisin-avhengig

Kommenter her

 Om dere tror jeg er en hjernedød idiot fra før av, så skulle dere ha sett meg nå. Jeg har altså kuttet ut medisinene etter operasjonen og hjernen min er nå på det beste kun 20% fungerende om jeg får si det selv. Jeg ser ikke helt klart, jeg skjelver i hele kroppen og jeg har problemer med å formulere settninger.En telefonsamtale jeg hadde igår kveld ble ganske så komisk. . 

Pappa: Er du trøtt eller?
Meg : njææænååånææ har på nei i har sluttet med på medisin nå litt sliten medisiner bare.'

Under den samtalen skulle vi altså snakke jobb, så det sier seg selv at timingen til å snakke seriøst ikke er den alle beste. I tillegg sovner jeg hele tiden. Jeg må innrømme at det er ganske deilig! Jeg legger meg bare bak i sofaen så tar det under 1 minutt og jeg er i drømmeland. Vanligvis sliter jeg med søvn, så kanskje jeg skal prøve på å bli avhengig av smertestillende medikamenter for å så slutte igjen litt oftere. Så har jeg iallfall søvnen i behold!

 

For øyyeblikket sitter jeg i den gode, store sofaen hos Anette Marie og planlegger dagen min litt. Jeg skal jo faktisk på visning idag, og krysser fingre og tær for at dette er leiligheten jeg kan se meg selv i de neste årene. Jeg har jo sett på flere leiligheter i oslo over lang tid, men det har aldri vært helt rett. . Det skal stemme på alle mulige måter når man skal kjøpe leilighet, alt fra postkassen til toalettskåla skal passe meg perfekt. Dere som selv har gått igjennom prosessen med å kjøpe eget vet nok hvor mye styr det er!

Fine Anette som passer så godt på meg ♥

Det er ikke så fryktelig mye å melde ellers. Jeg kom meg ut fra huset igår for å dra til frisøren og ett høyst etterlengtet besøk på mcdonalds - herregud så godt det var! Ellers har jeg fjernet litt av bandasjen som ligger under brystet, det jeg viser på bildet under kan man fjerne ett døgn etter operasjonen. Jeg var helt blå rundt arrene, men jeg tror jeg dropper å vise dere akkurat det . . Ikke så fryktelig lekkert. 

skrevet i samarbeid  med luxushair

Ellers da, en liten gladnyhet! Om dere er ute etter å kjøpe extensions eller øvrig hårutstyr, har nå luxushair halv pris på HELE butikken! Halv pris på extensions er virkelig ett kupp, da dette i utgangspunktet er ganske så dyrt. Jeg personlig har nå tape i håret, men bruker clipsene fra luxushair når jeg skal pynte meg litt ekstra (de finner dere HER). Tidligere har jeg brukt clips i hele håret, og kan derfor skrive under på at det er av god kvalitet!  

På disse bildene under bruker jeg fult extensionssett fra luxushair. På bildet til venstere er det farge 613/18, og på bildet til høyre er det farge 8 :-) Fargekartet finner dere HER 

 

Så, dere får ønske meg lykke til på visningen idag! Kanskje dere har noen tips til hva jeg bør tenke på når jeg skal flytte inn i eget? Ting jeg bør se etter? Ting jeg bør kjøpe? Jeg er jo helt blank på dette, så alt taes godt imot! :-) 

 

 

 

 

reklame luxushair 

snart barcelona

Kommenter her

Reklame fra luxushair - får ikke betalt for å skrive positiv omtale, dette er mine meninger, og et produkt jeg selv har brukt i flere år. 

 

I overimorgen drar jeg til Barcelona med babeadventure, så jeg bruker dagen på å pakke som er en liten utfordring når jeg ikke helt vet hva jeg trenger å ha med meg. . Treningsklær? Bukse? Shorts? Jeg finner ut!

 

Tenkte bare å komme med en liten anbefalning til dere yngre lesere som har lurt på om dere kan bestille fra luxushair, selv om dere er under 18 år. Så klart kan dere det! Velg frakt MED sporing, og så velger du postoppkrav. Da betaler du på postkontoret samtidig som du henter pakken! Det har alltid jeg gjort når jeg bestiller på nettet. Det jeg vil anbefale om dere skal kjøpe fra luxushair er clip-on, min favoritt er 50 cm og 180 gram. Men man kan gjerne klippe tuppene 3-5 cm om de føles litt tørre, dette pleier jeg selv å gjøre etter noen måneder - da virker håret med en gang som nytt, og mye friskere.

 

 

Jeg anbefaler dere ikke å farge clipsene, fordi de er veldig kjemisk behandlet fra før av. Om du da er usikker på farge kan du maile luxushair på post@luxushair.com eller se fargekartet HER, om dere farger clipsene er levetiden mye kortere. De kan vare i alt fra 2-6 måneder, det er mye avhengig av bruk og påkjenning clipsene utsettes for. Lyst hår har kortere levetid enn mørkt hår, fordi det er mest fargebehandlet fra før av. 

Det var alt jeg kom på som dere har spurt om i det siste. . Er det noe mer dere kanskje lurer litt på? ♥ Tror helt seriøst jeg vet alt om dette håret, haha. 

hårfin?

Kommenter her

Solen skinner, og vi skal snart gå oss en liten tur rundt i Paris å se oss om. Jeg gleder meg ♥

Ellers er det mange av dere som har spurt om jeg skal slutte med extensions fra luxushair ettersom jeg nå har tapehår, og nei, det skal jeg ikke. Det er greit å ha clips om jeg skal pynte meg litt ekstra nå! For eksempel når jeg krøller håret, da blir det automatisk litt kortere og noen ekstra cm lengde kommer godt med. Dessuten er clips et godt alternativ om man ikke vil bruke så mye penger på å få lengre hår, derfor føler jeg at jeg likevel kan ta meg den gleden å anbefale dette videre til dere :-)

Farge #2
Om dere vil ha lik farge som det jeg har på håret nå, må dere velge farge 613/4. De blander seg godt inn i fargen jeg har nå. Fargen jeg har nå, i bedre bilde


Nå har luxushair tilbud, clip on maxi 65 cm til 1299 kr, OG gratis frakt fram til 25.08! Perfekt å få langt hår til skolestart, eller? Man kan betale med postopprak, klarna faktura eller med en gang.

 

Reklame for luxushair

Ukas leserspørsmål

Kommenter her

Jeg får alltid masse spørsmål om håret mitt, spesielt etter jeg har vært i syden - mange synes det er fryktelig rart at jeg kan bruke extensions på stranda og når jeg ligger å soler meg, men liker man å pynte seg så gjør man det, haha! Og når man har hår som holder seg så godt, slik som mitt fra luxushair, så er ikke dette noe problem! 
Jeg bruker clip on fordi jeg synes dette er den letteste løsningen om man vil variere litt - clipse på seg krøller, clipse på seg rett hår. Som regel begynner det med at man vil ha litt forandring til fest eller til skolestart, slik begynte min "extensionshistorie". Men, man blir avhengig! Jeg har brukt clips i fire-fem år, så jeg har prøvd det meste på markedet. Luxushair er så langt det beste jeg har prøvd!Jeg synes spesielt når jeg skal krølle håret at det er godt med litt ekstra lengde, ettersom håret automatisk blir litt kortere da. Jeg bruker 1 pakke clips med 180 gram når jeg har krøller i håret mitt. Fargen matcher håret mitt helt perfekt, og jeg bruker farge #2. Helt nydelig, mørkebrun farge! Alle fargene finner dere her.
 

Om dere vil håret skal se mest mulig ekte ut, anbefaler jeg å ta en tur til en frisør som kan klippe det opp mot ditt eget hår - eller, man kan gjøre det selv om man føler seg god nok med saksa! Og håret kan vaskes med den shamnpoen og balsamen du bruker til vanlig, men jeg anbefaler å vaske det så sjeldent som mulig for å så la håret lufttørke. Ikke vask håret de første 2 månedene, vent så lenge som mulig! Luxushair har et lite utvalg av utsyr til extensions som kan hjelpe på, det finner dere HER.  Og for guds skyld, ta det av når du skal sove! :-)
Er det noe annet dere vil spørre om til ukas leserspørsmål? Tenkte å starte med det, igjen!

Håret er sponset av Luxushair


jeg har "blitt ny"

Kommenter her

Herregud så herlig det var å våkne opp med langt hår i dag, haha! I går tok jeg keratinfester i håret, og det ble kjempebra. Jeg bruker de fra luxushair i farge #2, (fargekart HER) og jeg har 170 fester i håret nå. Vi brukte hele tre timer, men det ble jo til en liten jentekveld etterhvert så koselig var det. Jeg har sagt det tusen ganger før og jeg kan gjerne si det tusen ganger til, jeg kjenner virkelig verdens beste jenter ♥

Uansett, jeg er utrolig fornøyd med resultatet og det ser veldig ekte ut i super kvalitet! Jeg synes ikke det er ubehagelig å ha det i håret, kanskje fordi jeg er så vandt med clips? Men jeg må bare si at jeg liker clips best, fordi da kan jeg style det mer som jeg vil. Når jeg er hjemme fra syden skal jeg ta ut keratinfestene hos frisøren, men keratin er definitivt noe jeg skal fortsette med HVER gang jeg skal til syden, og på hove i sommer! Så slipper jeg å ta av og på håret hver kveld, det kan jo være et stress i seg selv. . 

Dere kan kjøpe keratinfester HER , i den pakken er det 175 fester og det alt dere trenger. 

Jeg viser dere resultatet før jeg drar ut! Har noen av dere hatt keratin før? 

Slik ser det ut i en pakke, jeg hadde 10 stk slike pakker. Men jeg brukte ikke alle!

Her hadde vi festet på halvparten av festene på en rad, om dere skjønner. Litt vanskelig å forklare!

Fine Charlotte! Jeg ville virkelig ikke være med på bilder, og som dere ser i bakgrunnen ville ikke Amanda heller, haha. 
fri frakt og sydenhår

Kommenter her

Først : vinnerne av extensionskonkurranse jeg hadde tidligere i uken er : Karoline Thue og Siri Elisabeth Nicolaisen! Dere må sende meg mail på sophieeliseblogg@hotmail.com ! 

Som noen av dere kanskje allerede vet, har jeg brukt extensions siden jeg var 13 år gammel. Nå er jeg 18, så det begynner å bli en stund! Jeg har prøvd uttallige varianter og har egentlig aldri vært helt fornøyd før jeg begynte med luxushair. Her snakker vi at håret blir fort flokete, dårlig fargematch and so on, slik har jeg alltid opplevd det før. . Er så glad jeg  bruker luxushair, har aldri fått så mye komplimenter på håret som nå - og ikke minst etter jeg farget det i farge #2 som jeg bruker nå, utrolig fin farge! ( se fargekaret til luxushair HER, se fargekartet jeg selv har laget  HER ). For øyeblikket bruker jeg clips som har 180 gram og er 50 cm lange, det kan dere kjøpe HER. Synes det er en perfekt lengde og masse hår i en pakke! Nå er det forresten fri frakt på luxushair, da bør man slå til! Siden jeg snart skal til syden med kjæresten har jeg bestemt meg for å prøve noe nytt den uken vi er der borte, føler det er perfekt ettersom jeg også kan gi dere tips! Jeg har bestilt hjem tape-extensions, og det er rett og slett fordi jeg har store planer om å bade i både klor og saltvann når jeg er der borte, og vet at clipsene ikke bør bli utsatt for noe sånt ettersom jeg vil beholde de en stund. Har aldri prøvd tapehair før, så dette skal bli spennende! Dere får selvfølgelig være med på hele monteringsprossesen å se resultater før jeg drar! Tapehair kan dere kjøpe HER ♥

Har noen av dere prøvd tapeextensions?

Ja.... hadde egentlig mange bilder jeg skulle laste inn her av tapehåret, men siden blogg.no som vanlig ikke vil fungere får jeg legge det inn senere i kveld. 

bestemt meg angående håret

Kommenter her

Nå har det seg slik at jeg ikke kan farge håret rødlig slik som jeg hadde lyst til, ettersom jeg ikke finner noen extensions i den fargen jeg har lyst til å ha. . Er det en ting jeg er veldig nøye på så er det håret mitt, jeg vil ikke ha noe jeg ikke er 100% fornøyd med (noe som er vanskelig, jeg blir så fort lei). Derfor har jeg bestemt meg for å farge det mørkere! Wææh, litt angst, det hadde jeg nemlig aldri trodd jeg skulle gjøre. Dere vet jo hvor mye angst jeg har hatt for å ha mørkt hår, men nå fikk jeg plutselig lyst! Leste riktignok i cosmopolitan at over 70% av gutter snur seg etter blonde jenter, mens bare rundt 30% snur seg etter brunetter. Haha, smålig deprimerende . .

Jeg skal kjøpe extensions i farge #2 fra luxushair i 50 cm, synes det er det fineste! Det kan dere kjøpe HER. Da får jeg slik hår som jeg hadde her:

 

Og likt hår som min fine Amanda som også bruker hår fra luxushair! Er det ikke fiiint? Blir så sjalu hver gang vi skal fikse oss sammen på hårfargen hennes ( eller på henne generelt, haha) så jeg håper jeg kommer til å bli nesten like fin som henne - da er jeg fornøyd, og mer enn det! Dere kan som sagt kjøpe håret HER

Vel, nå skal jeg dra på politistasjonen i avhør fordi jeg røyker så mye hasj . . Snakkes senere! Haha neida, dumme rykter altså, jeg blir gal!!!
Jeg skal dra til byen å kjøpe pungtvipper og godteri til kvelden, så vi blogges mer når jeg er hjemme igjen! 

svar på spørsmål

Kommenter her

Hallo! Sitter på rommet og venter på besøk, og så har jeg øvd på diverse poseringer i speilet, haha. . I kveld har jeg tatt duckface til et nytt nivå!

Jeg tenkte å svare på et leserspørsmål som kom etter at jeg hadde lagt ut bildet jeg viser under. " Har du på deg extensions der? Det så mye mer naturlig ut" og ja, såklart har jeg på meg extensions der, så jålete som jeg er klarer jeg meg ikke uten! Men, ettersom årene går har jeg blitt flinkere på å få det til å se mer og mer naturlig ut, jeg ser til og med bare fra måned til måned endrer jeg alltid noe i hårveien slik at det ser bedre ut. Det er ingen annen måte man blir flink på enn å øve, øve og øve. Det som passer for meg passer nødvendigvis ikke for alle dere:-) 

Takk for masse komplimenter på fargen jeg har nå, det er farge #8 og den ser litt forskjellig ut, avhengig av hvilket lys man står i. Om dere vil ha lik farge som meg (koselig at så mange av dere vil det!) så kan dere enten kjøpe slike extensions og ta de med til frisøren, eller å ta med et bilde av meg. . Haha. Ikke kjøp extensions etter dere har farget håret om dere skal det, farg håret etter extensionene har kommet og ta de med til frisøren! Håret jeg bruker kan dere kjøpe HER, regner med en del av dere har penger å bruke nå etter jul.

Bruker noen av dere extensions, såfall hvilke?

 

 

et lite tips

Kommenter her

Noen ganger elsker jeg skolen jeg går på, vi har sykt mye fri! I dag, for eksempel. Å ha fri etter en ganske slitsom helg passet meg perfekt, så er veldig glad for det! Nå skal jeg bare fikse meg litt kjapt, så drar jeg å trener med Anne-Sofie. Ja, det stemmer. . Jeg, Sophie Elise, skal TRENE. . 

Tenkte bare å tipse dere i disse juletider om at det er gratis frakt med sporing hos luxushair hele desember, da sparer dere fort noen kroner! De har også en julekalender gående på facebooksiden deres, hvor man kan vinne flotte premier hver dag. Det finner dere HER! Jeg har nettopp klipt mitt hår litt, det er jo 65 cm så jeg kortet det med ca 15 cm. Jeg synes den lengden er perfekt, så jeg skal definitivt bestille 50 cm neste gang! Det finnes dere HER! Husk å bestille håret innen 15. Desember om dere vil ha det i tide til jul!

Har som sagt fundert litt på microringer eller keratin den siste tiden, jeg har hatt clips siden jeg var 14 år og begynner å bli litt lei av å ta det av og på hele tiden. . Det går jo mye tid til det! Men clips sliter ikke på håret, noe jeg tror for eksempel keratin gjør. . ? Har hørt fra venninner som har brukt det at håret har blitt en eneste stor floke til slutt, det vil jeg ikke risikere! Noen som har positive / negative erfaringer? 

Jeg har farge #8 og er sykt fornøyd med den! Har satt inn noen gamle litt mørkeblonde extensions her og der for å få litt variasjon når jeg har krøller. Det anbefaler jeg dere med mørkt hår å gjøre om dere har noen gamle på lur, gøy med variasjon!
svar på spørsmål om hår

Kommenter her

Nå var det på tide å svare på noen av de spørsmålene som konstant kommer inn om hår! Er det en ting som irriterer meg litt ( bare litt, hehe) er når folk sender meg mail, skriver kommentarer eller på facebook og spør hvor jeg kjøper extensionene mine og så blir folk sur når jeg ikke svarer. Det er to ting jeg kan anbefale dere : google, eller å faktisk se i kategorien min som heter extensions før dere begynner å mase på meg om ting dere kan finne ut på egenhånd - håper dere forstår det! Håret jeg bruker er fra luxushair, det har ikke endret seg og jeg kommer til å bruke derifra så lenge jeg holder på med extensions. Sånn, nå vet dere!
Fargen jeg har på håret nå er nr #8, den er vel på kanten til å være lys brun som dere sikkert ser på bildene mine. Egentlig kommer det an på hvordan lys man står i, men jeg ville sagt mellom/lysbrun! Om dere vil ha hjelp til hvilken hårfarge dere skal bestille, så kan dere sende inn et bilde til post@luxushair.com - enten bilde av deg selv eller hvordan hårfarge du vil ha. Om du skal til frisøren, bestill extensions først og ta håret med deg til frisøren slik at de kan farge ditt eget hår mest mulig likt. Er i alle fall det jeg gjør! 
Jeg synes det er en fin farge jeg har nå, men tenker å gå litt mørkere til farge nr #4 eller noe lignende (fargekartet til luxushair kan dere finne HER). Da blir fargen mer nøttebrun og ikke lys, slik som nå. Jeg har jo naturlig veldig mørkebrunt hår, så jeg føler det blir finest på meg om jeg først skal være brunette. Når man har mørkt hår ser extensionene MYE finere ut, det blender seg bedre inn i håret og det er bedre kvalitet - altså håret holder seg lengre. Jeg bruker for tiden en pakke med 180 gram 65 cm som dere finner HER, men siden jeg er så lav tror jeg at jeg må bestille litt kortere extensions neste gang, 50 cm 180 g finner dere HER og hele utvalget av clips HER ♥

Haha litt random bilde, men her kan dere se hvor tykt det er! 

 

Nå har jeg bestemt meg. .

Kommenter her

. . Jeg skal farge håret, og det skjer på Torsdag! Jeg tør ikke å gå til heeelt mørkt hår som mange av dere ville, men jeg vil ha en lysebrun farge i håret nå. Så litt i arkivet i bloggen for å finne ut hva jeg kunne passe til, og jeg landet til slutt på fargen jeg hadde i April! Hadde kun denne fargen i to uker siden jeg ville bli blond, derfor tror jeg ikke det er så stor fare for at jeg kommer til å bli lei med en gang heller.

Jeg skal ha farge #8, men jeg skal ha noen litt lysere striper i mitt eget hår. Dere kan se fargekartet til luxushair HER, og jeg kjøper 180 gram som dere kan finne HER. Når man har mørkere hår blir det også i mye bedre kvalitet, så det anbefaler jeg på det varmeste! Under her ser dere jo bilder av meg med den hårfargen som jeg skal ha, sånn ca! Det er også clips fra luxushair jeg bruker her. 

Hva tror dere? Kledde jeg fargen og tror dere det blir bra? 

 

svar på noen spørsmål

Kommenter her

Hei, kom hjem fra teateret nå nettopp (føler meg sykt high-class når jeg skriver det, haha) og ligger nå i sengen og slapper av. Tenkte jeg derfor kunne svare på noen ofte stilte spørsmål jeg får om hair extensions, slik at dere kan bli hjulpet litt på veien! Jeg bruker hår fra luxushair.no og har en pakke 180gram, det finnes HER.

Hvor mange gram hår trenger jeg for at det skal bli best resultat?
Jeg synes, jo mer, jo bedre. En pakke med 180 gram holder i massevis, men for noen kan 130 gram være nok. Om du har langt hår fra før av trenger man mindre gram, og om du har kort bør du ha mer. 

Hvor langt rekker pakken med 50 cm og den med 65 cm?
Det kommer selvsagt an på hvor høy du er, jeg er 1.59 og på meg når 60 cm til rumpa mens 50 cm når til rett under puppene. Jeg varierer hvilken lengde jeg bruker (har en pakke 50 cm fra tidligere som jeg bruker noen ganger også).

Hvordan vet jeg hvilken farge jeg skal ha, det er jo ganske vanskelig å se på bildene?
Jeg har lagt ut en fargeguide om du ser i kategorien min "extensions" som ligger under headeren, men ellers kan man sende luxushair bilde av seg selv for å få veiledning derifra. 

 Hva koster frakten på luxushair?
99 kr er standard frakt + 59 kr om du skal betale med postoppkrav.

Hvor lang tid tar det før håret kommer?
På meg har det alltid tatt 2-4 dager, og jeg bor i nord-norge.

Hva bør man unngå å gjøre om man ikke vil slite extensionene?
1. Ikke ha sex med extensions på, sånn seriøst. Da våkner du opp med noe som ligner dreads og vondt i hodet.
2. ikke sov med extensions på
3. om du skal vaske håret i dusjen, ikke ha håret på hodet da men vask det separat.
men ellers kan man gjøre forøvrig som man vil ( som i kardemommebyen)  

Noe mer dere lurer på? ♥

Hahah, dip-dye 

hår her og der

Kommenter her

Jeg har en gledelig nyhet! Eller, gledelig for min del i alle fall. Håret mitt, altså mitt eget hår, føles for første gang på over ett år helt friskt! Jeg føler at nå er det ikke lang vei før jeg kan begynne å gå uten extensions en gang i blandt, selv om jeg nok aldri kommer til å slutte helt. Det er jo så fint med langt, tykt hår, er dere ikke enige? I alle fall når det ser naturlig ut!

Jeg får daglig masse spørsmål om hår og extensions, jeg har en egen kategori her oppe på bloggen hvor jeg har samlet nesten alt - se under headeren og trykk inn på "extensions". Men en ting jeg ikke kan si ofte nok, når man skal ha extensions og har kort naturlig hår slik som meg er mengden hår helt avgjørende for om det skal bli et bra resultat! Har du langt hår og bare vil ha litt tykkere trenger du ikke å kjøpe så mye extensions, fordi det er ditt eget hår som er i fokus uansett. .

Jeg bruker for øyeblikket maxi clip on 65 cm og det kan dere kjøpe HER men et lite tips - håret ser tykkere ut om det er kortere, så om du kjøper 50 cm HER ser det mye tykkere ut! Men personlig mener jeg at jo lengre jo bedre. Clip on hestehale som jeg også bruker ca hver gang jeg har håret oppsatt kan dere kjøpe HER. Det er gratisk frakt, og dere kan bestille med postoppkrav ♥

Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte for en stund siden at jeg er veldig lei av håret mitt? Uansett hva jeg gjør og uansett hvilken farge jeg har finner jeg alltid noen feil. . Jeg vil være blond, helst platina ettersom jeg synes det er finest, men samtidig ser jeg penere ut med helt mørkt hår - selv om mørkt hår gjør at jeg føler meg kjedelig, haha. . Så derfor er jeg nå fast på en mellomting. Jeg er også lei av å ta på meg clips hver eneste dag, men er ikke clips det beste alternativet når det kommer til extensions? Sliter ikke microringer, teip eller keratin veldig på håret, eller tar jeg feil? Jeg har jo aldri prøvd, men tenkte jeg skulle prøve ut luxushair sine over nyttår. Har hørt veldig mye bra om dem også, og jeg tenker jeg bør teste det ut slik at jeg eventuelt kan anbefale det videre til dere. Spennende, og kom gjerne med erfaringer!

Her finner dere longlast extensions på luxushair. 
fargespesial

Kommenter her

Tenkte og tipse dere om at luxushair nå har en liten konkurranse! Konseptet er at hele 3 stykker av de som bestiller Clip on maxi 65 cm i September, kan få den gratis! Forutsettningen er at man har likt luxushair sin facebookside og bestiller ut september. Syntes det høres veldig bra ut, tenk å få beskjeden når man trykker betaler at det koster ingenting likevel! Ganske gøy, tenker jeg i alle fall! Dere kan bestille clip on maxi 65 cm HER, og bare søk "luxushair" på facebook så finner dere siden dere skal like. Jeg får desverre ikke til å linke til facebooken deres (har lastet ned noe virus på face så får ikke til å søke, haha). 

Vet at mange av dere er usikker på hvilken farge dere skal velge, så derfor tenkte jeg å lage en liten spesial av alle fargene jeg har hatt, ettersom jeg har hatt litt av hvert. . Da kan det bli lettere for dere å velge ut en som passer dere! 

På dette bildet har jeg farge #2. Som dere kanskje ser er det en ganske fin, mørk farge med litt brunt skjær i håret. Jeg elsker den fargen, og om jeg skulle gått tilbake til mørkt hår ville det vært den.

Her har jeg farge #3, og lengden på håret er litt kortere, nemlig 50 cm. Om dere bestiller 50 cm virker håret tykkere, så det er jo en positiv ting! Men personlig foretrekker jeg å ha veldig langt hår. Dere kan bestille 50 cm HER, det er også billigere enn 65.

Her har jeg farge #8, liker denne fargen godt ettersom den endrer seg mye etter hvilket lys man står i. Noen ganger ser den lysebrun ut, andre ganger mørk osv. Dette bildet er riktignok tatt i dagslys og illustrerer best hvordan fargen ser ut.

Her har jeg stripefargen #613/12, som er en ganske lys blond farge med lysebrune striper. 

Dette er fargen jeg har nå, #613/27 som er lyseblondt med litt gyllende, honningblonde striper. Veldig sommerlig og søt farge som jeg er veldig fornøyd med!

Når jeg har helt blondt hår, er det extensions i farge #60 som gjelder. Dette er fordi jeg foretrekker en "hvit" blondfarge og ikke en som ser gul ut, derfor er den perfekt! Har ofte opplevd når jeg bestiller fra andre leverandører at håret ser veldig gult ut, det er tørt og rett og slett i elendig kvalitet når det er blondt. Men ikke luxushair sine, derfor har de vært en favoritt helt siden da! 

Hvilken farge synes dere jeg kler best?


Extensionsguide - hvorden feste på

Kommenter her

Skulle egentlig lage film av hvordan man gjør dette, men pcen overoppheter seg med en gang jeg åpner moviemaker så det går ikke, beklager! Må redigere den om den skal være bra. . Uansett, her får dere en liten guide til hvordan man fester på en pakke 180 g extensions fra luxushair!

1. Tingene jeg bruker er rettetang, liten hårklipe, stor hårklipe, hårspray og naturligvis hårbørste.Jeg tuperer ikke håret mitt, det er ikke et "must" når man skal feste extensions for de som kanskje trodde det.
Første jeg gjør er å rette mitt eget hår, men det regner jeg med dere ikke trenger noen guide på hvordan man gjør? Jeg retter mitt eget hår uansett om jeg har rette extensions eller krøller, denne gangen hadde jeg altså rettet extensionene. Jeg setter så opp overhåret mitt, jeg har veldig oppklipt hår. Jeg setter KUN opp overhåret. Resten lar jeg henge ned.

 

2. I en pakke er det 8 deler, og de som har 3 eller 4 spenner på seg fester jeg slik mens overhåret er satt opp. Jeg fester håret på sidene, ikke bake slik som mange gjør. Om man fester dem i bakhodet og kun tar de små framme ser det rart ut, clipsene er såpass lange at de møtes på baksiden om dere fester de framme på hver sin side uansett.

3. Når jeg har festet fire clips på slik, skal jeg feste noen clips UNDER håret. Dette er slik at man ikke skal få det kuttet mellom eget hår og extensions, så det er altså mitt lille "triks" for at det ikke skjer. Da fester jeg en remse på hver side under hodet.

5. Så tar jeg ned overhåret. Da synes jeg alltid at jeg ser passe rar ut, fordi det er enda 2 clipsremser jeg ikke har festet.Det er to 2-ere i en pakke, altså remser som har to spenner. Disse spennen er såpass små at jeg fester en på hver side i overhåret, det er slik håret mitt får den "naturlige" looken og at hele håret ser ut som om det henger sammen og at det ikke er forskjellige lengder hit og dit.  Jeg fester ikke opp noe hår for å sette de på, jeg bare løfter håret med fingrene og fester de under. 

Og SLIK blir det!

Jeg avslutter med å feste en liten hårklipe på siden skillet ligger til for å holde overhåret nede, og så sprayer jeg med hårsprayen. 

Ting som kan være lurt å ha når du bruker extensions er:

1. Sølvshampo. Om man vasker håret superfort i det med en gang man har fått det så mister det den unaturlige glansen som kan få det til å se ut som plastikk med en gang det er nytt.  Det er også bra om du vil ha bort gulskjær i eget hår. Kjøpes HER - den er fra loreal så det testes på dyr, verdt å vite. Men, skal prøve å få luxushair til å ta inn en annen! :-) (Loreal holder for tiden på å gjøre om slik at de ikke tester på dyr lengre, men inntil da..) 
2. En bra rettetang, den jeg har kan kjøpes HER
3. Og seff, håret jeg bruker, the best there is! Det kan kjøpes HER.   Jeg varierer mellom å bruke 65 0g 50 cm, derfor jeg linker til forskjellige produkter noen ganger. Men på bildene over er det 65. 

en gledelig nyhet!

Kommenter her

Som dere vet er jeg veldig opptatt av hår og extensions, så derfor ble jeg ekstra glad for nyheten jeg fikk i dag! Nemlig at luxushair.no som jeg kjøper ifra ofte donerer store penger til veldedige formål som har med dyr å gjøre! Hun som driver luxushair er nemlig også like engasjert i dyrevern som meg, det var utrolig godt å høre! Det føles godt at når man først skal bruke penger på noe materialistisk så går en del av pengene du bruker til noe som faktisk gjør en forskjell ♥

På toppen av det hele får luxushair snart inn clip on hestehaler som jeg også skal starte med, har brukt det før og er utrolig fornøyd. Jeg skal blogge mer om dette senere, men nå til poenget! 10% av inntektene for salget av hestehalene går til veldedige formål for dyr, så det kommer jeg med glede til å promotere her. Det føles så godt at mine ord kan gjøre en forskjell for andre, og at bedrifter kan bli påvirket og følge etter. Slike samarbeid er for meg gull verdt!

Men jeg er selvfølgelig også veldig glad for at jeg får samarbeide med luxushair siden kvaliteten er så bra! Håret jeg har nå er faktsik det samme håret jeg hadde på hove - tenk dere det!? Og det er enda så fint. Jeg er ikke spessielt flink til å ta vare på håret for de som kanskje måtte lure på det, jeg sover ofte med det (når jeg bare sovner sånn random, haha) og dette er kanskje litt på kanten av hva man bør skrive på blogg, men å ha kjæreste er det som sliter mest på extensionene om dere skjønner. . Haha men neida det går faktsik helt fint, de er enda sykt fine og jeg elsker fargen jeg har nå! Fargen 613/12 ser mørkere ut på fargekartet til luxushair enn hva den egentlig er, slik som jeg viser dere på bildene over er den egentlig. LOVE IT, og synes faktisk den fargen er mer "barbie" enn platinablond! Den fargen jeg har nå føles så eksklusiv på en måte.

 

Så ja, håret anbefales virkelig! All annen info dere lurer på angående håret kan finnes på luxushair.no og håret jeg bruker for øyeblikket koster 1099 kr men dere kan også finne andre, billigere alternativer på luxushair. Håret jeg bruker finner dere HER 


extensions på hove?

Kommenter her

Det var mange av dere som syntes det var litt merkelig at jeg skulle ha på meg extensions på Hove, det skjønner jeg veldig godt. Jeg mener, ligge i et klamt telt i fire netter uten mulighet til den pleien extensions kanskje trenger? Mye hard festing, konserter, dårlig vær, ingen dusj..? Derfor kan jeg nok en gang påpeke hvor utrolig bra luxushair er! Jeg kunne aldri i mitt liv ha dratt med meg extensions på festival om jeg ikke visste at de kom til og holde seg godt lenge etter oppholdet også. Jeg er ikke redd for at de skal bli ødelagt omså jeg bader i gjørme liksom, det VET jeg faktisk at de ikke blir! Håret er fra india, landet som er kjent for og ha best extensions som også passer veldig godt inn i mitt hår som er typisk nordisk. 

Extensionene mine er sponset, noe dere sikkert har forstått. Men nå kan jeg bare si at jeg har blitt tilbydd sammarbeid fra ALLE extensionsleverandørene i norge og jeg har valgt luxushair, rett og slett fordi de er best. 

På bildene her holder jeg på og fikse håret, derfor ser det litt rart ut med klemmen oppå hodet. Men da kan dere jo se ca hvordan jeg fester de på! Jeg bruker fargen 613/12 som er en blanding mellom lys brun og lys blond, 50/50 av hver farge. Dette gjør at noen ganger ser håret mitt lysebrunt ut, noen ganger helt blondt - derfor får jeg ofte spørsmål som "har du farget håret lysere/mørkere?" når jeg ikke har gjort noe som helst. Det er litt gøy synes i alle fall jeg! Håret er laget av 100% menneskehår, slik at man kan behandle det akkurat som sitt eget. Men jeg anbefaler selvfølgelig ikke at dere skal slite unødvendig mye på håret, dette gjelder deres eget hår også!

Jeg har egentlig ikke så mye mer og si om håret, bare at det er veldig bra! Mange andre bloggere bruker jo mye reklame for extensions, men tror jeg er en av de få som bruker clips hver eneste dag på denne måten og har brukt det i flere år - derfor tror jeg at jeg kan kalle meg bloggbransjen sin lille ekspert, haha! Jeg bruker 180 gram, men 160 (som også er et alternativ) tror jeg er nok ettersom gjennomsnittlig bruk av extensions er fra 110-160 gram. Jeg liker veldig mye hår, så derfor er 180 gram best for meg! Dere kan kjøpe håret jeg bruker HER HER HER HER HER HER.

 

extensions

Kommenter her

Har fått mange spørsmål om extensions den siste tiden så tenkte å svare på en del nå! Jeg har som sagt hår fra luxushair.no og jeg har en kategori på bloggen som heter "extensions", der kan dere se på alt jeg har skrevet om det! Jeg har nå farge 613/12, den er mye lysere i virkeligheten enn det ser ut som på fargekartet. Utrolig fin farge!

Hvordan blir extensions når man bader med det i klorvann/saltvann?
Det anbefaler jeg definitivt ikke. Man kan være heldig å få et fint fall i håret, men i de fleste tilfeller blir det utrolig mye floker oppe ved spennene. Men om du MÅ gjøre det, flett håret først, fordi da blir det ikke så flokete.

Elsker når håret ser litt "rotete" ut om dere skjønner? Haha her var jeg nettopp våknet fra en powernap så håret står alle veier, men synes det er litt kult! 
 Blir håret fort slitt?
For å si det sånn, for noen helger siden spydde jeg PÅ extensionene som jeg hadde tatt av, jeg måtte vaske de 5 ganger etter og det var kun en eneste ball med floker i starten, og de er enda like fine nå! Haha litt ekkel info der, men da har dere ett eksempel.

 Hvordan får du håret til å se så bra ut når du har bob?
Vel, er vel at jeg har brukt extensions i 4 år og har fått ganske god peiling på hvordan jeg fester dem.  Men at fargen matcher og at man har tykke extensions, altså mangre gram hjelper bra! Jeg har også et tips til dere som sliter litt med å feste dem, luxushair har fått noe nytt som heter "hair on a line" som er 50 cm og 140 gram, som kun er en remse med clips, altså man må ikke feste på så mange små! Det er kanskje litt lettere..? Kan kjøpes HER.

Slik ser håret mitt ut bakfra (eter en powernap haha) De har også supermange gode tilbud nå i Mai i sammenheng med 17. mai, så pass på å få det med dere, hihi! Jeg har farge #613/12 som sagt, og er lysere i virkeligheten enn det ser ut som på fargekartet til luxushair noe som er VIKTIG å merke seg! Dere kan bare se på bilder av meg for å se ca hvordan den ser ut. Det jeg bruker kan kjøpes HER. Og husk at det alltid er fri frakt! 
Noen av dere som har prøvd hår fra luxushair?


videoblogg - hår

Kommenter her

Her kommer en video jeg har utsatt veldig lenge å gjøre! Husk at om dere har noen fler spørsmål om extensions eller hår generelt så kom med dem her, så skal jeg svare så godt som mulig om en ukes tid ♥

 

Extensions:
Håret jeg bruker nå er som sagt i videoen i to farger, men om dere vil ha så lik som mulig bør dere ta nr #8. Den er mye lysere i virkeligheten enn det ser ut som på nettet. Kan kjøpes HER. Husk at de har alltid fri frakt + man kan kjøpe med postoppkrav! 
Om dere trenger hjelp med hvilken farge dere skal bestille kan dere kontakte luxushair HER. Da kan dere spørre dem om dere kan sende inn bilde av dere for å få så nøyaktig som mulig, de sier ja garantert! 

Hårprodukter
Jeg finner IKKE hårkuren på internett eller oljen, men skal se om jeg finner noen steder hvor man kan kjøpe dem i løpet av dagen. Vet de selger det hos frisører også! 
Boosterspray kan kjøpes HER.
Bruker også balsamspray i extensionene en gang i blandt siden man sjeldent vasker de, og den kan kjøpes HER. 

 

Husk at jeg har en kategori i menynen min som heter EXTENSIONS, der legger jeg alle innlegg som har med det å gjøre - veldig lett for dere å finne fram til! 

EXTENSIONSINNLEGG!

Kommenter her

Jeg har nå begynt et nytt extensionssamarbeid, det føles godt! Nå har jeg skrevet under kontrakt med luxushair.no etter ekstremt mye tenkning fra min side - og gud så glad jeg er for at jeg gjorde det ♥ Kontrakten jeg har skrevet er faktisk på et helt år, og da sier det seg selv at jeg er villig til å forplikte håret mitt - som er så viktig - til noe så lenge! Som dere vet er jeg trofast bruker av extensions, jeg elsker det rett og slett. Er en så genial måte å føle seg litt fin en gang i blandt - eller hver dag, som i mitt tilfelle. Jeg tenker meg nøye om før jeg velger hvem jeg skal samarbeide med, og i mitt "yrke" kan man velge fra øverste hylle når det kommer til slike ting. Derfor er jeg 100% sikker på at jeg anbefaler dere et kvalitetsprodukt!

Jeg skal være helt ærlig, før likte jeg ikke luxushair.no noe særlig. For min smak var håret i fantastisk kvalitet, men desverre ble det for lite hår i en pakke med sine 80 gram. Men NÅ, folkens! Nå selger de mye tykkere hår og man kan velge mellom forskjellige mengder gram i hver pakke. Jeg bruker 180 g (kan kjøpes HER) men det er nesten for mye hår som dere ser. Fantastisk bra! Om man har mye og langt hår anbefaler jeg heller 130 g som kan kjøpes HER. Om man bare skal ha håret en gang i blandt trenger man bare 80 gram, om man bare vil ha litt ekstra liksom. Det kan kjøpes HER.  Sistenevnte anbefaler jeg kun for dere som ikke bruker extensions hver dag, men kun en gang i blandt når dere skal pynte dere, for eksempel. 
Til dere som lurer, jeg har farge #7 nå, og skal snart gå over til #8 som er hakket varmere tror jeg, eller kanskje jeg striper håret? Det er så deilig at håret ser så ekte ut, det blender seg så bra.. Skal prøve å få laget en video hvor dere ser det bedre!
Anbefaler det virkelig, er sikker på at dette håret kan holde ut i et år - MINST! Det er alltid fri frakt og jeg mottok mitt etter kun 2 dager ♥ Og ps; man kan betale med postoppkrav, så du trenger ikke hjelp fra mamma og pappa! 


Håret jeg bruker, og skal bruke i MINST et år framover kan dere kjøpe HER!