hits

Boken min

LES LITT AV BOKEN MIN GRATIS!


//egenreklame

 

En ting jeg ikke var klar over fr i dag, er at man kan lese de 25 frste sidene av boken min gratis online via tanums nettsider! Det finner du HER, og s trykker du bare "bla i boka". Jeg ble glad da jeg oppdaget det, n fr du som leser en forsmak p om boken er noe du kunne ha tenkt deg - selv om sikkert en del av dere har lest den allerede, n som den har solgt s bra. Det ser jeg forresten p med enorm ydmykhet, og fallhyden er s stor, noe som skremmer meg litt. Skrekkblandet fryd Jeg fr bare hpe at dere kommer til ville lese ordene mine i mange r som kommer, for det er jo dette jeg vil drive med.


 

Boken min selges over alt hvor det finnes bker! For eksempel flyplasser, posten, bohandlere - og p internett, via linken jeg delte tidligere i innlegget. 

 

Jeg deler et kapittel fra boken min


//egenreklame

Ei av jentene i håndballgjengen hadde bursdag, og jeg var invitert. Det var den vakreste av dem alle, hun med det lange, rd- brune håret, de fine fregnene, de lange beina og smilet som smittet over på alle. Sigrid. Så naturlig vakker. Jeg elsket Sigrid, og skulle nske jeg var som henne. Jeg skulle nske jeg var hvem som helst andre enn meg selv.

Det var lrdag, og jeg var invitert. Jeg hadde ikke trengt å pushe meg på! Jeg fikk komme! De hadde invitert meg, helt av seg selv. Jeg kunne ha heist flagg.

Den hvite blondekjolen jeg hadde valgt meg ut, var litt for stor. Kanskje var den arvet, men ingen hadde sett den fr, så jeg brydde meg ikke. Jeg festet de brune kontaktlinsene på mine krystallblå yne. De vakre ynene mine, som forteller min his- torie. Historien jeg ikke nsket at noen skulle se. Extensionsene var nye, kjpt av han som inntil nylig var kjresten min, og som fremdeles var i militret.

Jeg krllet håret, sminket meg. Solpudder fra Isadora. Jeg kommer alltid til å huske det solpudderet, for det fulgte med meg overalt. Den runde, brune innpakningen med logoen på som nesten skinte mot meg, jeg tror enhver jente på min alder som har vrt over middels usikker på seg selv husker det solpudderet og den oransje tonen det ga huden ? i mitt tilfelle var huden fremdeles mrk etter siste runde med Melanotan, og nå ble den oransje-mrk. Jeg syntes det var svrt flatterende, men ethvert annet menneske som ikke var fargeblind ville nok ha argumentert imot. Jeg stresset. Rettet på lsvippene fra Cubus, smurte på en lyserosa leppestift fra Viva la diva. Budsjettslepper. Jeg hadde fått kjpt inn en flaske vin. Jeg hadde på meg 3 behåer for anledningen. Det syntes knapt under kjolen, som passet fint rundt puppene som liksom var så store. Det var vanskelig å puste med så mange sett av behåer på seg, men hvem bryr seg, så lenge man har store pupper. Jeg brydde meg ikke. Det finnes ingen diagnose for en slik type sykdom, så vidt jeg vet. Men forstyrret er man så absolutt.

Det var kaldt ute den kvelden. På vei ned mot bilen til mamma og pappa, en sliten grnn golf, satt jeg på ryggen til faren min. Jeg hadde hye hler, og jeg ville ikke falle. Det var trygt. Det var hjemme. Pappa var trygg.

Etter en ti minutters kjretur var vi framme. Fest. En av mine frste fester hvor jeg flte meg ordentlig invitert og vel- kommen. Fantastiske Sigrid åpnet dren. Hun strålte mot meg, et humr som kan smitte over på hvem som helst, det fantas- tiske håret jeg misunte så mye, og den slanke kroppen. Hun smilte så ekte. Jeg smilte ikke tilbake, for jeg likte ikke tennene mine, leppa eller hvordan nesa så ut når jeg åpnet munnen. Jeg skulle nske jeg kunne smile tilbake. Det var jo ingen andre enn meg selv som hindret meg i å vise en viss form for glede eller takknemlighet for å få vre der dag dagen. Men jeg klarte ikke.

Jeg plasserte meg på en stol i stua hennes. Jeg var sent ute, de andre snakket sammen og var sosiale. Lekte. Jeg drakk, drakk og drakk. Jeg turte ikke snakke, og det var så rart. Jeg flte at alle forventet eller trodde at jeg var en pratsom person som skulle snakke mye. Men slik var det ikke. Riktignok trodde de fleste at jeg hadde store pupper også. Når noen ga meg komplimenter for formene mine, ble jeg glad. Men formene eksisterte ikke. Det var bare puter, og flere lag med underty. Det tror jeg de aller fleste kan klare.

Ett glass. To glass. Ti glass.

Selv om promillen begynte å stige og jeg hadde problemer med å fokusere, turte jeg fremdeles ikke å ta ordet. Om jeg ble spurt, så svarte jeg kort. Jeg ville så gjerne sprre tilbake. Jeg ville sprre hvor Julie har kjpt toppen sin, jeg ville sprre hva Sigrid synes om mattelreren, eller om vi kunne hre på favorittsangen min. Sprsmål som kom så naturlig for alle andre. Men om jeg skulle stilt dem, så jeg for meg at folk ville bli sjokkert over at jeg tok opp tiden deres.

Jeg holdt kjeft, og verden snurret rundt. Guttene kom, og jeg klarte ikke å se hvem som var hvem. Jeg visste at de var noen år eldre, jeg visste at de gikk på vår videregående skole. Men alle framsto ganske like, med sine skjorter fra Ralph Lauren og for- kjrlighet for bandet Kings of Leon. Ikke overraskende var det Kings of Leon de satte på, sangen het Sex on Fire, og jeg kunne den. Jeg ville synge. De andre gjorde det, de kjrte allsang. Jeg hrte på, og smilte med munnen lukket og blikket festet ned. Selv med promille, med mye på hjertet og mye jeg ville si, en sangstemme som ikke var så verst og 3 sett med behåer, så turte jeg ikke å synge med. Det var som hentet rett fra en dårlig film, hvor jeg var den usikre nerden som ikke turte å si noe, men av en eller annen grunn var på fest med de kule ? bare at i filmen åpner alltid nerden munnen til slutt, eller gjr noe annet helt sykt drastisk, og så får nerden oppmerksomhet, eller så er nerden egentlig skikkelig deilig og blir populr. Men jeg kan love dere at den nerden i filmene aldri bruker tre behåer, og hun vegrer seg ikke for å smile fordi leppene er for små. Jeg kunne ha sagt noe smart. Jeg var smart. Men jeg var også usikker. Og dette var ikke en film, det var livet.

Etter hvert kom gitaren fram. En gutt tok initiativet, og jeg hadde så lyst til å dra en spk: Så klart kom gitaren opp når klokka ble tre. Jeg mannet meg opp, begynte på en setning, hrte et lite pip komme ut av munnen min, men jeg stoppet meg selv. Jeg var så redd noen skulle avbryte, at noen skulle snakke i munnen på meg. Så jeg sa ingenting. Som vanlig.

Jo frre folk som satt igjen på festen, desto mer utilpass flte jeg meg som holdt ut så lenge. Jeg burde vrt hjemme. Egentlig hatet jeg denne gutten med gitaren. Han satt der og var så mye bedre enn alle andre. Han gikk etter jenta med lys stemme, som hoppet opp og ned, hylte og hvinte. Og han dro opp gitaren på nach. Det var så åpenbart, en klisjé, og jeg flte allerede at livet var så forutsigbart. Jeg kom alltid til å vre på nach som dette, med folk som dette, og jeg kom ikke til å si noe.

Heldigvis kan man faktisk sjokkere. Ikke bare alle andre, men seg selv også.

Hvor lenge har du spilt gitar?

Der. Sjokket. Ordene kom ut av min munn. Lavt, men tydelig. Egentlig ville jeg si du streber veldig, fler jeg, men i stedet spurte jeg om bakgrunnen for hans, i beste fall under gjennom- snittet gode, gitarprestasjoner.

Han så på meg.
Ikke bare han, men alle så på meg.
Som et insekt.

Ett sekund. To sekunder. Ti sekunder.

Det kunne like gjerne vrt en time.
Stillhet.
Fr alle så bort igjen.
Jeg fikk ikke engang noe svar. Jeg eksisterte ikke.


Og merkelig nok var det i yeblikk som dette jeg flte det sterkest. At livet var alt annet enn forutsigbart. Og at en dag kom denne gutten til å sprre meg om noe.

Jeg hadde helt rett, for det gjorde han. Fem år senere ba han meg om å dele en av låtene hans på Facebook.

Jeg svarte ikke.


Takk til alle som via snapchat og instagram hjalp meg plukke ut et tilfeldig kapitel! Boken min selges alle steder hvor bker finnes, og om dere kjper bok p hovedbutikken til Cappelen Damm i Oslo fr dere signert eksemplar! ♥ 

TAKK FOR MEG!


Hei alle sammen! Jeg kom akkurat hjem fra enda et stopp p bokturneen, jeg har vrt i Kongsberg! Det er gy f oppleve s mange nye steder, selv om jeg ikke rekker se s mye. Mtene med mennesker er jo det fineste, og i dag var det s mange gode jenter og gutter p plass. :) Beklager at jeg ikke var helt i topp form, jeg er virkelig forkjlet om dagen og jeg er klar over at det umulig kan vre srlig sjarmerende f bker signert nr jeg er skikkelig snrrete og ekkel.. I bilen p vei hjem var jeg plassert snn som dette, helt utslitt:

Boken min har forresten vrt p topp 5 i Norge i 6 uker p rad n! Det er s gy! 


 

OG! Nr jeg blir spurt om hva som er det beste ved vre kjent klarer jeg aldri komme p noe godt nok svar, men det beste m nok vre ALL MATEN MAN FR! Det er virkelig himmelen, og selv om jeg slukte i meg en del p "backstage" er jeg enda sulten, og skal snart begynne med matlagingen. Vegetariske nuggets og wok, it is!

Dagens lunsj <3 <3 


 

DERE ER DE FINESTE!


//inneholder annonselenke 

Hei dere! Jeg sitter i bilen p vei hjem etter et hyggelig bokbad i Srumsand. Jeg blir s glad av mte dere, og ikke minst glad for at dere liker boken :) Husk at dere m legge meg til i bildet om dere legger ut p instagram, en tag fr jeg sjeldent med meg. Og forresten s ble jeg s glad for at flere i dag var litt framp og turte stille sprsml, da blir det litt mer fart i meg ogs!


 

N er planen dra inn til Oslo, lete etter et hvitt juletre ha i stua - som forvrig blir mitt aller frste juletre noen sinne - og s skal jeg p kino med noen venner. Jeg fikk en hel haug av godteri her p bokbadet av de som arrangerte (godteri spr jeg alltid etter, haha) og det kom jo ekstra godt med n som jeg skal p kino! Yey! 


 

(annonselenke) Skjrtet mitt er fra Rare London / tskjorte fra missguided. 

 

 

 

svar p noen sprsml


// egenreklame

Hei dere! Jeg har akkurat fikset meg fordi jeg skal p date med en venninne, det blir mat p delicatessen og jeg gleder meg til spise ordentlig! Har gtt rundt og spist pepperkake hele dagen, hehe. Jeg er et snt irriterende menneske som kommer i julestemning bare jeg ser en melkekartong med nisser p, og det er jo cirka to mneder fr selve dagen.

Til noe litt annet: det er mange av dere som spr meg om boken min vil komme p noe tilbud snart, og nei - ikke med det frste. Prisen er 349 kr de fleste steder, men noen f selger den ogs for rundt 300, uten at jeg har helt oversikt over hvor. Lydbok vil bli spilt inn, men heller ikke her er det fastsltt noen konkrete datoer ( spille inn lydbok tar ogs tid!). Riktignok vil pocketbker komme cirka ett r etter utgivelsen og da er prisen litt mildere. Men bker koster litt, men man kan ha dem hele livet riktignok!!:) Neste bokbad er i Srumsand, 1. desember! <3Og til de som har lurt: dette er bkene jeg leser n! Ikke alle samtidig, hehe. Men jeg har lest alle sett bort fra "nrvr", som jeg holder p med n.  

 

FORBILDE - FRSTEPLASS & TERNINGKAST 5


egenreklameDet er under to uker siden boken min ble sluppet, men likevel fles det som nesten et helt r. Det har skjedd mye, men jeg har ogs levd med denne boken en stund. Den eneste mten jeg klarer vise flelser er ved skrive, i virkeligheten er det helt umulig for meg. Men det er viktig at jeg fr prosessert disse tankene og tatt innover meg alt som skjer, s derfor kommer dette innlegget. 

Hver gang jeg gr forbi en bokbutikk n for tiden gr jeg litt ekstra fort. Jeg elsker titte p bker og kjper som regel et par bker i mneden, men etter at min egen bok kom ut har jeg flt at det er litt "kleint" - som om jeg ser etter min egen bok, og at folk legger merke til det. At jeg er selvopptatt om jeg gr inn i en bokhandel. Men det er vel bare janteloven som vker over meg, s her om dagen ga jeg litt faen og gikk inn i en bokhandel i Oslo. Og der var den, p andreplass over de bestselgende bkene i Norge hos Tanum.. Og gjett hva? P notabene er den nummer EN!! Det er en helt uvirkelig flelse, at det faktisk er meg. Jeg ante jo ikke hvordan dette kom til g. Vil noen i det hele tatt lese ordene mine? Kommer folk til hate den? Hate at jeg prver? Kommer andre enn mine nrmeste venner til bry seg? Jeg har hele tiden visst at den er bra, men jeg kan jo aldri vre sikker p om andre ville forst min mrke humor og budskapet jeg prver f fram. Men se den der p topplisten.. Det gjorde meg satt ut, men glad. 

Hele dette ret har jeg vrt p autopilot. Inn og ut av politiet p grunn av den helvetes hevnpornosaken parallelt som jeg har skrevet boken, parallelt som jeg har vrt teit hekta forelsket i en person, jeg har hatt s lyst til gi opp. Men alt lste seg mot slutten, alle trder. Ikke lengre forelsket, jeg har tatt makten tilbake over meg selv OG boken er ute. Herregud - tenk at alt lste seg s bra. Mange av dere som har lest boken kommer med fantastiske kommentarer og mailer til meg, lrere sender meg lange meldinger og takker for at jeg har ftt elevene deres til lese sin aller frste bok, og det er mer enn jeg kunne ha drmt om. 


Det er vanskelig se alt dette utenfra. Venner prver minne meg p om det, "du har skrevet en bok, Sophie!" og jeg tror egentlig jeg m sette meg ned meditere eller noe, for at det skal fles ekte. Jeg vil si tusen tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som har kjpt boken min, og tusen takk til alle som gir meg tilbakemeldinger. Jeg hper dere vil anbefale boken videre, og at den kan utgjre en forskjell i deres liv. Takk for alle bildene dere poster p instagram, det gjr meg glad. I dag leste jeg ogs en anmeldelse skrevet av Eva Myklebust for Fedrelandsvennen, terningkast 5. Det m vre innafor sitere henne litt:


"Sophie Elise skriver godt, og river med seg leseren gjennom alle de korte kapitlene, som nesten kan minne om blogginnlegg. Her blottlegger hun alle sine usikkerheter og forteller pent om plastiske operasjoner, selvskading, abort, mobbing og pillemisbruk. 

Uten tvil pirrende temaer, som lett kunne blitt redusert til ren sosialpornografi. Men det gjr det ikke, for Sophie Elise reflekterer rundt det hun har vrt gjennom i lpet av sin unge alder.

Det er disse refleksjonene som er de mest interessante med boken, og det skulle gjerne vrt enda fler av dem. Samtidig m vi huske at Sophie Elise fremdeles bare er 21 r. Hun har kommet langt, og hun vil komme lenger." 


Takk. ♥

Planen min videre er ha flere boksigneringer, og jeg skal informere dere om tider og steder nr det nrmer seg. Det blir nok ogs en del foredrag etterhvert, og jeg gleder meg snn! Jeg ELSKER holde foredrag, haha. Jeg har blitt veldig flink til snakke p scener etterhvert og en eventuell skrekk jeg hadde for det fr, er som blst av banen. Og neste uke skal jeg ogs mte alle leserne som skte om f meg hjem til seg for overrasske noen som fortjener det.. Men det skjer p privaten, uten kamera og uten blogging. 

HUSK AT DU KAN KJPE BOKEN MIN ALLE STEDER DE SELGER BKER! 

kjrlighet


KJRLIGHET. 


 

@maddekh // @makeuptone  // @piaapettersen // @stinehoas // @johannaguttormsen // @karensofieu (litt feil rekkeflge, men uansett) 

 

Vet dere hva som gjr meg skikkelig glad? se alle bildene dere legger ut p instagram av boken min! Det er en helt surrealistisk flelse, jeg er s fantastisk stolt. Det er virkelig ikke noe bedre enn gjre folk interessert i lese bker, det er dumt at "dagens ungdom" kan skryte av aldri ha lest en bok, for da har man gtt glipp av mye. Jeg elsker krype opp i sofakroken med en god bok, godteri og tid for meg selv, og at s mange av dere velger min bok for nettopp det gjr meg ydmyk. Husk bruk hashtaggen #forbilde om dere legger ut, eller tagge meg i bildet s fr jeg med meg. ♥ Dere skal vite en ting, jeg har sykt vanskelig for fle p noe som helst i livet mitt. Etter at jeg ble s fucket over av en person jeg var s glad i, s har jeg p en mte bare stengt ned. Jeg fler aldri p glede, forutenom nr dere gjr fine ting for meg og nr arbeidet mitt betyr noe for dere. 

Noe annet som gjr meg glad er at boken har solgt s godt!! Det er helt ufattelig. Jeg vet at tallene jeg har hatt ikke er normalt for frstegangsforfattere, og i alle fall ikke etter s kort tid! Steder jeg s langt har p planen for boksigneringer er .......... Tusen takk for at dere legger ut bilder av boken min og anbefaler den videre. Det m dere bare fortsette med, for det betyr alt for meg. 

 

min frste boksignering!


// egenreklame
 

I dag markerte en slags "milepl" i karrieren min s langt - jeg hadde min frste boksignering! Det er s hyggelig mte dere, hver eneste gang. se hvor bredt boken min kan treffe i ulike aldersgrupper, bde jenter og gutter, mennesker fra hele landet.. Jeg var ikke s nervs i forkant men jeg er alltid bekymret for at ingen skal dukke opp, men det kom heldigvis masse folk. Jeg er helt stl i ansiktet av all smilingen og jeg har vondt i hnden av skrivingen, men det fles bra. Hndskriften min er forresten helt forferdelig, s jeg hper alle klarer lese hva som str, hehe. Tusen takk til alle som kom. ♥

Jeg er skikkelig trtt for tiden, som jeg har nevnt fr. Jeg har vrt vken i knappe ni timer men jeg skal allerede hoppe til sengs, og s ta fatt p dagen litt tidligere i morgen. Da har jeg noen intervjuer fr jeg stikker til Molde for spille p kompagniet, det blir stas! Jeg har aldri vrt i Molde fr nemlig. Og dagen etter drar jeg til lesund for spille p terminalen:) Jeg har forresten veldig drlig samvittighet for at jeg ikke fr svart p alt av meldinger dere sender meg p diverse kanaler, men jeg lover f svart p det meste i morgen! Gi meg gjerne en tilbakemelding etter dere har lest boken, det er skikkelig fint for meg hre hva dere tenker. ♥ 

farfar overrassket meg p tv!


I gr var jeg p God morgen Norge, jeg kom rett fra bokfesten med samme sminke, hr og klr, men jeg kom meg opp og hadde det veldig hyggelig p intervjuet.  Men midt under sendingen fikk jeg en skikkelig overasskelse, farfaren min hadde spilt inn en video til meg som de viste meg for frste gang p direktesendt tv. Om det hadde vrt mamma og pappa ville jeg ikke blitt s sjokkert, men farfar har ikke vrt s veldig "delaktig" i den offentlige delen av livet mitt, s.. Jeg fikk sjokk, og ble s glad! Jeg skriver en del om farfar i boken, og det er ikke noe jeg setter mer pris p hre enn at han er stolt av meg.  Dere kan se hele klippet her! 
Det er veldig vanskelig ta innover meg alt som skjer n. Jeg er stolt og glad, samtidig som jeg er sliten - men for frste gang p en veldig god mte. Jeg er heldig som har s fantastiske folk rundt meg som tar vare p meg, s jeg passer p slappe mye av i denne perioden ogs. 

Jeg vil ogs gjerne si tusen millioner takk for alle fine ord jeg fr fra dere som har lest boken min. Jeg har ftt trer i ynene flere ganger, og verdens strste smil om munnen! Takk for at dere heier p meg og har troen p meg. ♥

PS: Boken min er ute i alle bokhandlere landet over, men utsolgt noen steder. Likevel skal den vre mulig f tak i, om dere nsker det! 

BLITZBOX FUN


HAHAH!!! Jeg har ftt tilsendt ALLE bildene som ble tatt i blitzboxen p festen min, og bare la meg si en ting.. Jo lengre ned jeg kommer i denne mappa, alts jo senere det ble p kvelden, jo verre ble bildene.. Og det er sm filmer ogs, s n har jeg masse kose meg med de neste timene. Jeg har bare rukket g igjennom et lite utvalg, og dere skal f en liten smakebit. Dere som var p festen kan skrive til meg s fr dere innloggen om dere vil ha bildene!  Forresten, en stor takk til Fetisha p cutters for hret mitt, og Dajana for makeup! Jeg flte meg s fin :) 

 

Jeg anbefaler alle som skal arrangere en litt strre fest leie inn blitzbox, folk digger det! Og de skikkelig serviceinnstilte, jeg booket dem til og med p feil dag men de kastet seg rundt mtte opp nr jeg trengte dem. Tommel opp! Dere finner nettsiden deres HER for booking, og mailen er info@blitzbox.no. Ekstra gy var det at man kunne ta mini "boomerang" videoer av seg selv, og det er blitzbox de eneste som tilbyr. Til noe annet.. Jeg auksjonerte bort en date med meg hvor inntektene gikk til Rde Kors, og vinneren kom med et bud p 20 500 kr. Det er helt fantastisk kult, jeg hper pengene hjelper! S n sitter jeg spekulerer i litt i hva jeg skal finne p nr denne daten kommer, jeg m stelle i stand noe fantastisk.. 

bokfest p strippeklubb + 14 000 solgte

 

P sndag hadde jeg fest for feire at boken min endelig er ute, og jeg var s sykt nervs i forkant. Jeg blir aldri nervs, men akkurat nr jeg skal arrangere fest s kommer sommerfuglene i magen. Jeg har ikke feiret noe siden jeg ble 18 r, da leide jeg et eget "partyhus", hadde DJ, gratis drikke, 300  mennesker og kostymebursdag. Da ble jeg s nervs og full at jeg mtte dra hjem klokken 22 og festen fortsatte uten meg, haha.. Men jeg hadde enda samme tankegang: det er ikke vits skulle lage fest om man ikke gjr det skikkelig! S, jeg leide strippeklubben Nightlife, jeg hadde to DJ-er (Danby Choi og Sigrid Strand Andersen), masse ballonger, litt gratis champagne, s klart en stripper (og jeg fikk lapdance!), en blitzbox (bildene fra denne kommer senere), cupcakes med bilde av meg p OG de kuleste folkene jeg kjenner.

Det ble s velykket! Det var masse dans og moro, det endte faktisk opp med bli en skikkelig fest. Jeg fr allerede sprsml om nr jeg skal skrive neste bok slik at vi kan ha enda en fest, og jeg tenker p samme selv. Dette m bare gjentas! Jeg kan jo kanskje styre sammen en liten feiring fordi.. boken min er p tredjeplass av de mest solgte i Norge, og i gr hadde 14 000 bker blitt solgt! Etter kun fem dager p markedet! Det er sykt gy, og jeg er s stolt og glad for at dere liker den s godt.
 

Takk til Joakim for alle bildene! Du er gull verdt :-) 

videokronikk og senkveld


//annonselenke

I formiddag, i mellom slagene med intervjuer, har jeg vrt innom en av mine gode venner Henrik Skansen som jobber hos Mildh Press for finne klr jeg kan ha p meg hos senkveld! Det spilles inn i dag og er som vanlig et intervju om boken. Vi fant en sjukt fin kjole som jeg ser fram til vise dere senere! De siste gangene jeg har vrt p Senkveld har jeg funnet fram klr to minutter fr sending som jeg har dratt ut fra bakerst i klesskapet, men n ble det andre boller. :) 


Verdens beste jakke finner du HER (annonselenke) 

 Alle klrne jeg fikk lne, masse fint! 

Jeg har forresten laget en videokronikk for VG. Den kan dere se HER. Takk for alle fine tilbakemeldinger s langt - det er nettopp DET boken min handler om, ikke masse skandaler. 

under radaren


// egenreklame


Hei fine mennesker! Jeg sitter i stua mi, akkurat like lekker som p bildet ovenfor og ser igjennom alle meldingene jeg har mottatt fra dere de siste dagene. Jeg er helt sjokkert over at det er flere hundre av dere som nsker at jeg skal komme p besk for bli bedre kjent, og det gjr meg glad - men ogs litt trist fordi jeg vil beske alle. Til n har jeg plukket ut en, og desverre blir det bare plass til tre stk i timeplanen min ettersom jeg gjerne vil sette av en del tid til hvert besk. Mtene med de jeg velger vil bli gjort "under radaren", det vil si ingen presse, filming eller foto. De jeg besker kan velge ta bilder selv, men jeg personlig kommer til holde det unna bloggen gjre det s personlig som mulig. Men jeg skal uansett p mange boksigneringer (og arrangere jentekvelder?) s vi fr mttes uansett! 
N er det ikke lenge igjen til boken min nr hyllene, og jeg hper dere lper til nrmeste bokbutikk for kjpe p fredag! Dere som har forhndsbestilt fr den ogs rett hjem i postkassen samme dag, s fremst posten gjr jobben sin. Jeg hper dere vil kjenne dere igjen i boken og flelsene jeg skriver om! Frste boksignering er forresten p torsdag neste uke i Oslo, dere finner mer info her. 

Klem! ♡ (og jeg hater klemme, s det sier litt).  

Jeg vil mte DEG!


// egenreklame 


 

Jeg er p vei ned til Cappelen for signere noen bker jeg skal sende ut til venner og kjente som fortjener en liten ekstra hilsen, det gleder jeg meg til! Jeg blir alltid s glad nr jeg fr bker fra vennene mine som skriver, s n skal jeg bruke litt tid p skrive en personlig hilsen. :) 

Jeg har jo ogs lovet en overraskelse til dere som har lyst p boken min, men det har vrt vanskelig finne p noe som skiller seg ut. MEN! N har jeg kommet fram til noe. Kjenner du noen som har forhndsbestilt FORBILDE eller kommer til kjpe den i butikk? Om du har en venninne, sster, bror, nabo eller bekjent som har det vanskelig, for eksempel sliter psykisk, er kronisk syk, er innlagt p sykehus eller rett og slett en liten oppmuntring, send meg en melding HER og start melingen med FORBILDE. Jeg tenker dra rundt beske et par mennesker (helt privat, uten kamera og alt) s kan vi ha en prat om boken, ta bilde sammen om nskelig og bare lette p hjertene for hverandre. Jeg er tilgjengelig i Desember for dra litt rundt. Det blir S gy! 

Boken min kan forhndsbestilles HER <3 

 

dette er den sykeste flelsen!


// egenreklame


 

Dette er en sinnsykt merkelig flelse. I dag fikk jeg for frste gang holde boken min! ♡  Coveret skal vre i litt annerledes materiale bare, jeg fikk en prveutgave s jeg har ikke sett boken min helt p ekte, det fr jeg gjre p tirsdag. Dette fles likevel sykt!  holde sin egen bok i hendene er det fineste jeg har opplevd, det blir p en mte barnet mitt - jeg er glad i den. Jeg tr nesten aldri si at jeg er stolt av meg selv, men n er jeg faktisk det. Skikkelig, skikkelig stolt. HERREGUD! N er det bare en uke igjen til dere fr kjpt den over alt i bokhandlere over hele landet . 

"Jeg flte meg fanget. For feig til å d, for svak til å leve et bra liv. Jeg stakk en hånd under puta og strakte meg etter en kniv som jeg alltid hadde liggende der, under puta."Jeg inns n at det er ganske kult at jeg ikke trenger etternavn, hehe. 

Herregud. Herregud. Herregud. Jeg fr ikke sagt det nok, jeg hadde aldri trodd jeg kom til krysse denne mlstreken. Rundt 400 sider har jeg skrevet, rett fra hjertet, fra mitt nesten dypeste mrke. Det har vrt tungt, det har vrt fint, det har vrt befriende og videre venter en reise jeg gleder meg til starte p. Jeg er forfatter, tenk det... 

Dette er en bok til deg, til moren din, broren din og bestemoren din. Naboen, en fjern slektning eller en bestevenninne. Jeg har skrevet en bok som forhpentligvis alle skal kunne kjenne seg igjen i p et eller annet plan. Vi mennesker er mer like enn vi er forskjellige, og flelseslivet mitt er neppe s ulikt ditt. Jeg hadde trengt denne boken da jeg var 16. Jeg trenger den n. 


 

"Om du så meg slik som speilet så meg, så vet jeg ikke hva du ville ha sett. Men jeg tror ikke forbilde er det rette ordet."

FORHNDSBESTILL BOKEN MIN HER ♡ Den er i butikker over hele landet fra om en uke!

Om du forhndsbestiller boken min, fr du den rett i postkassen med en gang den kommer ut. Lanseringsdato er 21 oktober (en dato jeg alltid kommer til huske), og da kan du kjpe den over alt hvor bker selges, stort sett. Jeg gleder meg s utrolig mye til hre hva dere synes! Den er lettlest, men mrk. Dyp, men humoristisk. Galgenhumor, som jeg er s glad i. 

Jeg skal gi dere oppdateringer om kommende boksigneringer og jentekvelder som jeg tenker arrangere, gleder meg til mte dere alle . ♡

ny tatovering - forbilde


//egenreklame
Jeg hadde ikke tenkt ta flere tatoveringer, men for feire boken min.. Ja, da mtte jeg bare. N str det "forbilde" skrevet rett over knoklene mine, og jeg kunne ikke ha vrt mer fornyd! N er det tre uker og en dag til boken min kommer i butikk.

Og dere? N har coveret blitt offentliggjort! Dere kan se boken min HER, og p samme link kan dere forhndsbestille boken min! Om dere forhndsbestiller fr dere den i postkassen samme dag som den havner i butikk, om ikke det er en dag fr til og med. Jeg gleder meg til dere fr lese :)

Design laget av Kine Skjerpen