Bloggi norge


Nå er jeg og min kjæreste tilbake i norge på flyplasshotellet ved gardemoen. . Det regner noe sinnsykt, så dere kan tro jeg hatet livet når jeg måtte gå fra flyplassen til hotellet i høye hæler, kjole og en dødstung koffert med en kjæreste som gikk fort som pokker. På toppen av det hele sto det masse jenter med plakater hvor det sto " velkommen hjem, Sophie!" når vi kom ut fra gaten, og det er jo ikke til meg, men jeg ble så klein uansett, haha. Men, vi har hatt en fantastisk tur, og jeg trenger ikke å deppe. Om bare et par dager skal jeg jo ut å reise igjen for å dra på hovefestivalen med noen av de beste jentene!

Igår kveld gikk vi ut å spiste på en romantisk resturang og etter en flaske vin for mye sjanglet vi oss til hotellet og på veien rakk vi å ta noen bilder med selvutløser. Jeg savner det allerede. . ♥ Heldigvis skal vi på øyafestivalen om litt over en måned, da skal vi koooose oss masse i oslo! Vel vel, nå skal jeg kose litt med min kjære og så skal vi se frustrerte fruer! Har sett en hel sesong mens vi var i Barcelona, ble ett par episoder hver kveld for å si det sånn. 

Kjole fra topshop, sko fra Jeffrey Campbell HER (ad) 
 0  
  26.06.2013 - 22:48
     


konkurranse!


På torsdag, altså i morgen, er det ett event på Ringen Kino i oslo for filmen " å begrave en hund", og jeg hadde egentlig tenkt til å dra selv men må være hjemme akkurat den dagen. . noe som suger, for det er kjempegøy å være på eventer! Man møter folk man kanskje kjenner igjen fra før av, det er litt eksklusiv stemning. Men ja, jeg lodder iallfall ut biletter til eventet i oslo, så om du bor i oslo og vil ta med deg.. wait for it.. opptil 9 venner på kino imorgen for å se filmen! Det høres kjempekoselig ut, og skulle ønske jeg kunne ta med meg venninne mine på en gratis kinokveld :-) 

Alt du må gjøre for å vinne til sammen 10 biletter er å legge igjen en kommentar i dette innlegget! Den som vinner blir kontaktet før i morgen ettermiddag av produsentene bak filmen.

 0  
  26.06.2013 - 18:34
     


barcelona neste!


For meg finnes det nesten ingen negative ting med å reise. Jeg synes det er morsomt å stresse til flyplassen, vente på flyet, sitte på flyet, hente bagasjen og alt det "vanlige" mennesker kanskje ser på som et lite helvette man bare vil få overstått. Men er det noe jeg h-a-t-e-r så er det å pakke. Jeg trodde kanskje jeg kom til å like det når jeg fikk en fin, rosa koffert, men den gang ei! 

Tar med meg nye extensions og masse nye smykker!
I morgen drar jeg og kjæresten til Barcelona, og ettersom vi har en del timer på gardemoen å slå ihjel tenker jeg at neste oppdatering blir derfra. Desverre har vi ikke internett på hotellrommet vårt, men i lobbyen skal det være internett så jeg kommer med en oppdatering om dagen. Denne ferien skal nytes, og vil prioritere. . ja, kjærligheten? Haha. Jeg har iallfall lagt opp en slags plan for hva vi skal gjøre hver dag, jeg er planleggingsfreak delux. . Men, gøy blir det! 

Har allerede valgt ut reiseantrekk for morgendagen, og har det på meg i kveld også. Herlig behagelig genser fra romwe.com som på bildet under, og jeans!

 

 

 0  
  18.06.2013 - 21:59
     


flytte?


Har sett på leiligheter på internett i noen timer og drømmer meg litt bort med tanker om hvordan livet mitt en gang forhåpentligvis kommer til å være. Men jeg er ikke klar for å forlate min kjære hjemby harstad helt enda, og det føles så trygt at jeg enda kan bo hjemme hos mamma og pappa - jeg merker at jeg enda er "avhengig" av foreldrene minenår det kommer til mye, så da er jeg vel ikke helt klar.

Pluss, jeg vil ikke leie når jeg først skal flytte. Det føles som å kaste penger ut av vinduet! En annen ting er også det at når man er to, altså med tanke på kjæreste, så kan jeg ikke bare bestemme " nå flytter vi til oslo selv om du hverken har venner, jobb eller familie der". Så, det er litt vanskelig. . Hvem vet hvordan det ser ut i framtiden, og jeg lever under troen at om man vil være sammen, så er det ikke slik at man bare er sammen - man må faktisk gjøre en innsats, og noen ganger må man gi opp litt. Jeg kan godt "gi opp" den tanken jeg har hatt om å flytte til oslo, men da må man inngå et slags kompriss å flytte et sted hvor det passer begge. Så jeg har tenkt litt på steder utenfor oslo. Hvilke byer i et par timers avstand fra oslo er fine? Jeg har vært i Drammen, men for å være ærlig var ikke det helt noe for meg. Sarpsborg er fint, men hvordan er det å bo der? Enn Stavern, er ikke det skikkelig fint? Lillestrøm? Haha, nå vil jeg høre erfaringer fra folk som bor disse stedene, om dere er åpne for å ta imot en liten blogger! Nå høres det ut som om jeg og Mathias har seriøse planer om å flytte sammen, slik er det ikke i det hele tatt. Men hvem vet om ett år eller noe!

DRØMMEN!

▫■ Vαlмıяαααααα ■▫

FabSociety

Oliivia'

Worst Romance

 0  
  18.06.2013 - 18:14
     


90's


Noen som kjenner seg igjen i det her? Det gjør jeg! Savn.0  
  17.06.2013 - 22:30
     


forever alone


Det er desverre dårlig vær, så jeg vet ikke om det blir noe av grilling senere idag. Det suger, for jeg har vært å kjøpt grillmat men da får jeg vel grille alene i hagen under en paraply, haha :) Med hunden min som min eneste venn. Neida, takk gode guder for at Marte nettopp ringte meg, vi skal se tarzan og spise taco. Da kan jeg jo samtidig vise dere hvordan man lager vegetartaco? Det er bra å spise selv om man er kjøttspiser til vanlig, for det er mye sunnere og smaker mye bedre - i følge ALLE!

Husk forresten at det er 10% på luxushair ut dagen om du bruker koden sophiex ved utsjekk :-)

Kjolen jeg hadde på meg igår, bedre bilde siden noen hadde etterlyst det! Fra madlady.se 
 0  
  17.06.2013 - 17:36
     


offentlig


Er det en ting som irriterer meg, så er det bloggere som åpenbart skriver innlegg som er rettet stygt mot hverandre, men ikke tørr å skrive navn. Det blir på en måte mobbing, alle skjønner hvem man sikter til, men siden man ikke nevner navn så er det ikke så ille likevel. For  all del, jeg synes offentlig krangling kan være kjempegod underholdning, det synes vel vi alle? Men da må man iallfall ha litt mot til å stå for det. 

Ahh, nok om det. Idag er en travel, men fin dag! Jeg skal hoppe i dusjen nå før jeg drar på kjøretime, etter det skal jeg grille med noen venner. Jeg har kjøpt verdens beste pølsebrød, så er helt i ekstase! Haha, små gleder. I mellomtiden kan dere få se tingene fra nelly som endelig kom fram en uke etter jeg hadde bestilt (det er som regel så lenge jeg må vente hver gang, så vet dere det til dere skal bestile).

Smykker HER og HER. Jeg elsker det med hodeskallen! 

Bukser, svart HER og slange"skinn" HER. Det kan kanskje virke litt skummelt å bestille bukser på nett om man ikke har gjort det før, men de buksene jeg selv har bestilt er de beste jeg noen gang har hatt! 

Basketsko fra converse, som er HERLIGE på foten! HER kan dere kjøpe disse. 

adlinks0  
  17.06.2013 - 14:19
     


en god nyhet


Har brukt dagen på å se the real housewives of beverly hills! Dere er NØDT til å se på det, haha. Det er ikke uten grunn jeg har blitt sinnsykt avhengig. . I morgen er det mandag og planen er å grille med noen venner og kjæresten, så jeg håper det blir fint vær. Pluss jeg har kjøretime, en av mine aller, aller siste. Snart har jeg lappen, takk gud sier jeg bare!

Forresten, jeg har en god nyhet til dere jenter der ute, eller kanskje gutter som skal kjøpe en presang til kjæresten? Nå får dere 10% rabatt hos luxushair om dere skriver inn koden sophiex når dere sjekker ut! Dette sparer man noen hundre kroner på, så jeg ville sagt at det er et godt tilbud - om du er under 18 år, kan du bestille med postoppkrav uten problem, det gjør jeg hele tiden! Det er gratis frakt ut juni også. Og jeg bruker farge nr #2, om du skulle ha problemer med å velge farge anbefaler jeg at dere ser på fargekartet HER 

Tilbudet gjelder til ut dagen i morgen, altså 17 Juni! 

Enten kan dere ha laaaangt hår med extensions (her bruker jeg 65 cm, men vanlivis funker 50 cm helt fint) 
Eller klippe de litt kortere når de begynner å bli slitt slik at dere får kort, tykt hår! Det har jeg gjort her. Når man klipper det til sin naturlige lengde gjør det ingenting om det er litt slit, så dette er hår jeg har hatt i seks måneder som virker helt nytt i den korte lengden. 

Blomsterkransen og kjolen er fra madlady.se 

 

 

 0  
  16.06.2013 - 21:15
     


vinn produkter for 3000 kr!


 Det var noe jeg glemte å si i forrige innlegg, haha! Typisk meg . .Forresten så har makestyle laget en konkurranse til mine lesere hvor dere kan vinne premier for 3000 kr! Det sier vel ingen jenter nei til? Dere må gå inn på linken HER, og svare på et spørsmål om meg. . Spennende, eller? Lykke til!

Dette innlegget kan man ikke kommentere :-) 


0  
  16.06.2013 - 19:51
     


leopard 1 & 2


I går var jeg, som dere sikkert skjønte, ute! Det var en av de bedre kveldene på lenge og jeg hadde det sinnsykt morsomt. Jeg har lært meg å like vin, og det er f-a-r-l-i-g. Har aldri helt skjønt meg på folk som blir full på vin ettersom det ikke er så mye alkohol i det, men når det føles ut som om man drikker saft drikker man gjerne dobbelt så mye. .

I dag tror jeg at jentene skal henge sammen, håper vi skal se disney film! Hva er deres favorittfilm fra dere var små, så får jeg litt tips? Min var løvenes konge og tarzan!

Meg, Bastian og Thomas 

Leopard 1 & 2 , fine (og brune) Maria!
 0  
  16.06.2013 - 18:00
     


kveldens look


Min faste fotograf, altså lillesøster, er på tivoli og kunne ikke ta bilder av meg før jeg skulle dra ut, så derfor måtte pappa stille opp. Han er av den typen som prøver å ta bilder når kameraet er av, og linsedekselet er på så dere skjønner sikkert at jeg måtte fikse på hvert et lite steg han tok når bildene skulle taes, haha. "NEI DU TRYKKER OPPÅ FOR Å TA BILDE!!!". Okei, så ille var det ikke. Men nesten.

Nå drar jeg til fine Maria Kathinca, gleder meg til å dra ut i kveld ♥

Slik ser jeg ut! Gammel kjole fra bikbok, smykke fra giselle. Har for å være helt ærlig byttet klær, haha. . Så hvordan jeg egentlig ser ut legger jeg opp i morgen.Sko HER for 299 kr0  
  15.06.2013 - 21:18
     


vinn biletter til david guetta!


Hei dere! Jeg har fire biletter til David Guetta som spiller i bergen 18 august som jeg ikke trenger å ha selv. Jeg så han ifjor, og tenker at en gang er nok for min del, selv om det varen veldig bra konsert "fortjener" nok andre å se han mer enn meg. Jeg trekker to vinnere, som får to biletter hver. 

Jeg møtte han ifjor, og kanskje jeg klarer å fikse et slikt møte for de som vinner i år også, ettrsom jeg ikke skal selv..? :-) Anyways, alt du må gjøre for å kunne vinne er å like facebooksiden min HER, og så kommentere dette innlegget med mailen din. Lykke til♥0  
  15.06.2013 - 17:23
     


"påkkorn"


Nå skal jeg spise popcorn (med grillkrydder som mathias av en eller annen syk grunn tok på..) og se på filmen dark skies som jeg tror er veldig bra! Jeg sier forresten ikke popcorn, men påkkorn.. Noen som har detil felles med meg? Anyways.  Vi blogges mer imorgen ♥

Kjole fra choies.com 
 


0  
  14.06.2013 - 22:14
     


litt for engasjert


Usch, dette har vært en sykt lang dag. En dag hvor det ikke passer for noen av venninne å finne på noe samtidig, en dag hvor vi ikke har noe god mat hjemme, og en dag hvor været er dårlig. Jeg kan oppsummere livet mitt slik: jeg gråt en liten tåre av the real housewives of beverly hills nå nettopp. . Da snakker vi at jeg har blitt LITT for engasjert! Jeg fikk forresten fikset det med barcelonaturen tidligere idag, pjuh. Halleluja! 

Tenkte jeg kanskje skulle videoblogge litt, om nettet sammarbeider her hjemme? Hva vil dere jeg skal snakke om? 

Litt random men anbefaler denne kremen! Den heter "skin food"; og jeg ane rikke hvor man får kjøpt den. . Er bare å google ivei! Jeg fant den innerst blandt sminken og tenkte at det sikkert var noe dritt, men den gjorde virkelig mirakler for huden min som vanligvis er dødstørr av alt solarium i ansiktet. Bare et lite tips! 


0  
  14.06.2013 - 19:06
     


idiot


Nå er jeg ferdig med eksamen og ferdig på videregående. Supert! Men, akkurat når jeg trodde at "nå slipper jeg å stresse på et helt år", fant jeg ut at jeg må ombooke bilettene til meg og Mathias når vi skal fly til oslo før barcelona, fordi jeg er en kron-idiot som har prestert å bestille biletter slik at vi ikke rekker flyet til barcelona. Er-det-mulig. Jeg hater virkelig meg selv noen ganger, jeg er så fjern.

Jeg må få fikset opp i det der, og så skal jeg slappe av resten av dagen. I need it!0  
  14.06.2013 - 14:43
     


verdens fineste


Idag tok kjæresten meg med ut på piknikk, vi satt ved en kjempefin foss på et utkikkspungt i rundt en time før jeg måtte hjem å levere noe til eksamen. . Men jeg er veldig glad vi fikk gjort det selv om den timen føltes som fem minutter. Jeg fikk kjempefine blomster, et kort og hello-kittyballong hos han, og han fikk en liten ting hos meg! Koselig 

God natt alle sammen, håper dere har hatt en like fin torsdag som meg! 

Og dette hadde jeg på meg! Smykke fra makestyle,shorts fra choies.com , eller kanskje det kalles skort når det er blanding av shorts og skjørt? Dødskult iallfall! Jeg husker ikke hvor genseren er fra men trooor det er chiquelle. 
 0  
  13.06.2013 - 22:14
     


prioriteringer


Jeg håper ikke jeg er den eneste som gjør alt annet enn det jeg burde gjøre når det kommer til skole. Idag burde jeg ha finpusset på eksamensforberedelsene, istedenfor har jeg sett i taket, plukket småstein i hagen (random), laget litt for mye mat, sett litt mer i taket, OG sortert sminken og smykkene mine.
 

 

 

Men, at jeg faktisk fikk organisert litt ditt og datt idag er jeg utrolig glad for! Det føles så godt når man tar et steg tilbake og ser på alt man har organisert, hehe. Jeg er vel neppe den eneste som lar alt av smykker og sminke flyte litt rundt her og der, både gammelt og nytt, samtidig som jeg ikke helt aner hva jeg har? Dette gjør at jeg bruker lengre tid hver eneste dag, bare på å lete fram sminken jeg egentlig trenger.Disse skal jeg defintivt ta godt vare på til den dagen jeg selv flytter ut, de er så fine i designet at de kommer til å gjøre seg superfint på et bad! De er ikke så veldig dyre heller, de aller fleste av beholderne koster under 100 kr om du bestiller de på makestyle.no Jeg har selv lett etter lignende produkter på bohus og jysk, hvor det både var dyrere og mindre pent. . Så slike ting bør man absolutt kjøpe på nettet!


0  
  13.06.2013 - 20:14
     


8 months


Godmorgen mine fine blogglesere! Jeg har vært våken et par timer og øvd til eksamen. Jeg og kjæresten "feirer" 8 måneder sammen idag, så jeg håper virkelig jeg får tid til å være sammen med han lenge idag! Helt sykt hvor fort tiden har gått... Snart et helt år sammen!? Husker dere når jeg begynte å snike han litt inn i bloggen? Og dere var så nysgjerrige på hvem Mathias var? Da kalte jeg han bare "Zac Efron" siden jeg ofte får høre at de ligner, haha. Det har skjedd så sinnsykt mye siden da, og vi har allerede gått igjennom utrolig mye sammen. 

Klisj klisj, men det er viktig å huske på hvor heldig man er  ♥

Jeg elsker deg.  0  
  13.06.2013 - 10:42
     


dans på roser


Idag kom jeg "endelig" opp til muntlig eksamen, i norsk. Hadde trodd at det kanskje skulle bli lett men sålangt har det ikke vært en dans på roser akkurat. . Jeg får se hva jeg gjør, jeg skal prøve å planlegge dagen min i morgen godt slik at jeg får gjort alt sammen! Jeg har vært kjæreste med Mathias i 8 måneder i morgen foresten, så håper virkelig vi får tid til å gjøre noe til tross for eksamen! 6 dager igjen, så er vi i Barcelona. Jeg gleder meg så mye at jeg vil gråte, haha. 

Nå skal jeg sove, klarer ikke å konsenterere meg mer idag. Opp tidlig imorgen for å få jobbet med eksamen!

Gammelt bilde. Skal ta nye imorgen!


0  
  12.06.2013 - 20:28
     


naturlig er finest


Ja, det synes dere vel :) 

 0  
  12.06.2013 - 00:23
     


babyfeber liksom


Sitter og tenker litt på framtiden ogsånt. Haha, dypt. . Funderer på å begynne å jobbe med noe annet utenom bloggen når jeg er ferdig på skolen, rett og slett fordi jeg vil ha noe å gjøre. Mange tanker om slike ting, men jeg får vel rett og slett bare se hvordan det spiller seg ut med livet generelt. Hvem vet, kanskje jeg har barn om ett år. Haha, man vet jo aldri. . Drømmer at jeg er gravid ca hver natt, er det ett tegn?. Men det er egentlig mest mareritt for å være ærlig, kunne aldri i livet ha fått et barn nå. 

I dag har jeg vært sammen med vennniner og spist taco, vært på nupen (et fint sted i harstad enkelt og greit), og snart kommer Mathias hit ♥ Det er helt sinnsyyykt hvor forelsket jeg enda er, trodde slikt gikk over etter en stund, men jeg føler det bare enda mer hver dag. Da er det vel ekte. 

Meg når jeg går tur i hasjplantasjen. Haha neida, men det ser nesten litt slik ut..? Topp HER på nelly og bukse HER. Og nei jeg har ikke firkantrumpe, jeg har noe i lomma som gjør at det ser litt merkelig ut.

På nupen. Som dere ser var jeg sykt glad for å sitte ute i det kalde været. 

Dette har jeg på meg nå! Husker dere simpsonsskjorta jeg brukte en del tidligere, som mange av dere heller syntes hadde passet bedre til shorts? Vel, da måtte jeg jo skaffe meg en slik shorts da. . Fra choices.com 

adlinks fra nelly! 

 0  
  11.06.2013 - 22:46
     


nok en gang


Jeg kom ikke opp til eksamen idag heller. . Så ja, nok en dag med å gjøre ingenting. Bortsett fra å lese teenagerposts som jeg kjenner meg igjen i0  
  11.06.2013 - 14:21
     


best girls


Nå er jeg hjemme igjen! Var ute og spiste sammen med noen venninner, og det var utrolig hyggelig som vanlig! Rart å tenke på at til høsten så flytter alle litt hit og dit. . Vi får se hva jeg gjør! Jeg vil jo bo i Oslo, men jeg føler at nå når jeg faktisk kan bo hjemme så bør jeg vel gjøre det så lenge muligheten står der. Man sparer penger og får vært sammen med mamma og pappa! Er også mange som spør om jeg ikke skal flytte sammen med kjæresten, men nei det har vi ikke planlagt. Vi er begge så unge, og bør sette pris på den tiden hvor vi enda kan dra på besøk til hverandre og ikke gå rundt hverandre hele tiden. Det beste i verden er - tro det eller ei - når man kan savne hverandre litt. Når Mathias hadde vært i Italia og kom tilbake. . Ja, den følelsen. Det var SINNSYKT!

Stine, Amanda, Marte og meg. Love you! 

Jeg har på meg jumpsuit fra chiquelle og jakke fra sheinside


0  
  10.06.2013 - 22:23
     


konkurranse


Hei! Har akkurat fikset meg og skal ut å spise med noen av jentene, kameraet er såklart med så dere får oppdatering når jeg er hjemme igjen. I mellomtiden tenkte jeg å kjøre igang en konkurranse hvor en person vinnre alle disse smykkene jeg har funnet rundt omkring hjemme som jeg ikke har brukt selv.Jeg har så mange smykker selv, så endel glemmes litt bort! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med eposten din, så kontakter jeg vinner når jeg er hjemme igjen :-)

Good luck!
 


0  
  10.06.2013 - 19:13
     


mine planer for sommeren!


♥ 19-26 juni: BARCELONA! 
Som jeg har skrevet litt kort om før, drar jeg til Barcelona med Mathias om litt over en uke. Jeg gleder meg så mye! Vi har planlagt masse vi skal se å gjøre (mye takket være tips fra dere), og det kommer til å bli en perfekt kombinasjon av storbyliv og strandliv. Vi skal være et par timer i münchen (tyskland) også, og en dag i oslo etter reisen. ♥ 1-7 juli: HOVEFESTIVALEN! 
Hovefestivalen varer egentlig bare fem dager, men det er godt å komme dagen før det starer, og reise hjem etter alt er over. Jeg skal sammen med Marte og Anne-Sofie, vi skal bo i campingvogn på delen av hove som heter verdens ende! Gleder meg så mye, og spesielt mye ser jeg fram til Frank Ocean, Joey Badass, kings of leon og asap rocky. Håper på å se mange av dere lesere der, hove er en herlig opplevelse! 
♥ 11-18 juli : ALANYA! 
Rett etter jeg har kommet hjem fra hove drar jeg til alanya sammen med et par veninnner. Jeg har vært i tyrkia før, men da var jeg i Side så aner ikke så mye om alanya. Er mest bare redd det skal være alt for varmt, sist gang jeg var der holdte jeg på å krepere av varmen. Men jeg ser fram til å dra på jentetur til syden, det har jeg jo aldri gjort før!
♥ rundt 25 juli drar jeg en tur til oslo/bergen for å se Rihanna live!
Tror jeg skal se henne i begge byene, hehe. Først i oslo med venninner, så i bergen med familie!
♥ 8. august: ØYAFESTIVALEN!
Jeg har kjøpt dagspass til øyafestivalen for meg og Mathias slik at vi får sett Kendrick Lamar live, som Mathias liker veldig godt. Mathias har bursdag rett etter, så er derfor vi gjør det  som en slags bursdagsgave fra meg:-) Tenker også litt på å dra til en eller annen storby ett par dager, f.eks Paris når vi har vært på festivalen. Vi får se, kan godt hende vi bare blir i oslo et par dager på et fint hotell istedenfor, så kan vi dra på tusenfryd og litt forskjellig! 
Siden jeg har friår fortsetter sommeren litt etter ferien også. .

♥1september - SELENA GOMEZ KONSERT! 
16-30 september - USA! 
Jeg skal med familien til både new york, rundt om kring i florida, miami, key west osv. . GLEDER MEG! Vi skal i masse fornøyelsesparker og på svære kjøpesentere, jeg gleder meg til å kjøpe hjem gaver til venninner og kjæreste (sær som jeg er så gleder jeg meg kanskje aller mest til nettopp det).

Denne veien skal vi kjøre på (skal ha bil i USA å kjøre mye rundt)


Jeg tror dette kommer til å bli den beste sommeren i mitt liv, og flere planer kommer sikkert underveis ♥ 0  
  09.06.2013 - 20:27
     


søndag


Søndagen snegler seg avsted som vanlig. Leser blogger, ser på the real housewives of beverly hills og nettshopper. Føler meg helt tom nå som jeg ikke har piercingen i navelen, haha. Synes man ser litt. . tykkere ut når man ikke har piercing. Min mening, da! Vet at noen kommer til å ta det feil, så jeg omformulerer meg - jeg synes JEG får styggere mage uten piercing.

Her er tingene jeg shoppet idag! Ellers tenkte jeg å starte med 30 day challenge. . Vet ikke helt, har litt lyst! Hva tror dere? 

1. Bukse med slangemønster, 149 kr HER  /2. Basketsko fra converse, 699 kr HER 3. Smykke HER 4. Smykke HER 5. Verdens beste bukse fra dr.denim, HER 

0  
  09.06.2013 - 18:11
     


bursdagen igår


Igår var jeg i bursdag hos Mathea, en utrolig hyggelig kveld hvor hun hadde fikset med både cupcakes, jordbær dyppet i sjokolade og mye annet godt.Jeg var i godt humør hele kvelden og det virket det som om alle andre også var, vellykket! Det eneste jeg virkelig hater med meg selv når jeg drar ut, er at jeg klarer å miste navelpiercingen hver eneste gang, haha. Hvordan er det mulig? Jeg måtte bestille ny idag igjen, for tredje helg på rad. 

Skal lage et par blogginnlegg nå til senere idag, så vi høres straks! Hva synes dere om det nye designet foresten?

 

Meg, Charlotte og bursdagsbarnet Mathea

Slik ser jeg ut nå, topp fra chiquelle! Dere får 20% avslag der ved å skrive koden "SOPHIEELISE" når dere sjekker ut. 

 

 0  
  09.06.2013 - 16:44
     


bursdag neste!


Nå for tiden har jeg en greie for kort hår - det er jo det fine med extensions, man kan variere frisyre. Så ikveld skal jeg i bursdag til en venninne, og for første gang i mitt liv har jeg naturlig lengde på håret når jeg drar ut. Det føles så herlig! Synes kort hår er sexy på en litt mer "badgirl" måte enn langt hår.

Temaet for bursdagen i kveld er "sommerkjole", jeg bruker den jeg kjøpte på nelly sist uke. Den er så lett og luftig i stoffet, så selv om været er dårlig kler jeg meg for sommer.

Kjolen finner dere HER0  
  08.06.2013 - 21:01
     


filmet med Truls Svendsen


Beklager om dere trodde jeg hadde dødd eller noe, nå er det jo et par dager siden jeg har blogget - og jeg har aldri tatt en slik pause før, så motivasjonen min for å blogge bra nå er ganske på topp! Jeg hadde et par personlige ting på gang, og trengte litt tid. Jeg har erfart at det beste når man er litt lei seg er å gjøre noe hele tiden - så jeg har vært i sverige, på jentekveld, ute og spist, tatt sol, gått tur ++. Alt mulig! Et par fine dager har jeg hatt.

Ellers filmet jeg litt med Truls Svendsen her om dagen, og det kommer til å bli så utrolig morsom tv! Det er enda leeenge til det kommer ut, og litt hemmelig alt sammen, men her får dere en liten sneak peak:

Alt jeg har på meg er fra chiquelle0  
  08.06.2013 - 14:50
     


.


Hei.

Jeg har en del ting å tenke igjennom å fikse opp i, så jeg orker ikke å blogge nå. Jeg må bare være ute å gjøre masse hele tiden, så i hele dag har jeg ikke vært alene ett sekund. Vet ikke når alt er fikset opp i, men kommer tilbake senere ♥ I'm okay, so dont worry! 

Large

 0  
  05.06.2013 - 21:24
     


skinny love


Man merker at jeg (snart) har sommerferie på hvor mye jeg kjeder meg. Jeg hadde glemt hvor sinnsykt mye jeg kjedet meg sist sommerferie, haha. Lille meg, aka forever alone skal prøve å sove nå. Kjedesove.Men det er okei, før hadde jeg skikkelige problemer med å sovne men nå har jeg faktisk lært meg å sovne nesten på sekundet. HERLIG!

Har fått mange kommentarer fra dere om at jeg har blitt så tynn i det siste. Vel, takk. .? Har ikke gått ned noen kilo, så kanskje jeg poserer annerledes. . Gud vet! 

Nye smykker fra pyntdeg.no - perfekt til helgen, gleder meg til å blinge litt. 

Mest spennende idag: har spist ca 20 slike. Og masse brownies. Og ja, jeg plukker ut skinka før jeg spiser det. 
 0  
  04.06.2013 - 20:46
     


nye klær!


Her kommer bilder av noen av klærne jeg bestilte på nelly sist søndag! Jeg var så uheldig at noe av det jeg bestilte sist var utsolgt, så derfor måtte jeg kjøpe noe annet - eller, måtte og måtte, hehe. Jeg ville, jeg elsker å vite at jeg har bestilt klær som jeg kan gå å vente på. Når jeg åpner pakken har jeg også nesten alltid glemt hva jeg egentlig bestilte, så det er en overasskelse hver gang.

Peplumtopp med striper kan dere kjøpe HER - peplum (skriver man det sånn?) funker veldig bra om man vil se tynnere ut enn hva man egentlig er! Jeg betalte 179 kr for denne. 

Beklager de dårlige bildene, kameraet ville ikke samarbeide i dag. . Singlett med motiv kan dere kjøpe HER 

Kjole som jeg sikkert kommer til å bruke i helgen, da får dere se bedre bilder! Kan ikke bruke bh under, men synes den var veldig fin uten også. Kan kjøpes HER for 599 kr 

Skoene har jeg både i rosa og svart, jeg ELSKER de! Hælen er bare 10 cm, så de er ikke vanskelige å gå i heller. Jeg trengte sko jeg kunne bruke i litt andre anledninger enn party, og disse passer perfekt i brylupp, barnebursdag, familiebursdag, konfirmasjon osv. . Kan ikke komme med sko på 15 cm føler jeg, da! Kan kjøpes HER for 149 kr.


0  
  04.06.2013 - 17:11
     


short hair dont care


Pokker. . Jeg kom ikke opp i eksamen idag, noe jeg hadde håpet på fordi da ville det vært overstått om et par dager. Nå må jeg dra på skolen å sjekke om jeg har kommet opp ofte, og nå er det faktisk 30% sjangse for at jeg kommer opp i tysk. Jeg vet helt seriøst ikke om jeg skal møte opp da, så dårlig er jeg i faget. 

Idag kjørte jeg på med min naturlige hårlengde på skolen og en stor tskjorte med shorts under, det føltes godt å for en gangs skyld ikke bry seg så mye om utseendet!

Liker best når jeg har kort hår, at jeg har det oppsatt slik som dette. VOILA! 

Tskjorte fra JFR 
 Når jeg kom hjem spilte jeg på min nye PSVITA som jeg ELSKER! Anbefales om dere liker å spille spill slik som jeg - man kan være på internett på den, legge inn filmer, tvserier, musikk osv fra pcen, den har kamera både bake og framme, man kan bruke facebook. . Og såklart spille, da. 

Mathias sov hos meg natt til idag, og han kommer hit senere! Jeg har laget brownies og smørbrød som vi kan spise, er litt stolt over meg selv som aldri lager noe som helst, hihi :-) 0  
  04.06.2013 - 15:02
     


har filmet idag


I dag har jeg filmet litt sammen med Kathrine Sørland, som sikkert mange av dere vet hvem er! Først var vi litt i byen og så på klær og etter det dro vi hjem til meg å spiste. Jeg skal nemlig ha en liten del i dokumentaren tIl Kathrine som kommer på TLC til høsten, gleder meg til å se resultatet! Kathrine var virkelig herlig, veldig snill, positiv og vakker ikke minst - derfor gikk samtalen kijempelett å jeg klarte å være meg selv.

Etter filmteamet dro har jeg sett på real housewives of beverly hills, elsker den serien, haha! Desverre. .♥

Tenkte å kjøpe denne kjolen til en sommerfest jeg skal til på lørdag, hmmm. . Jakken er fra sheinside
Elsker den nye sangen til Miley Cyrus! Jeg har hatt nedteller på telefonen og ventet på denne dagen når den nye sangen skulle komme ut, haha. Jeg ble ikke skuffet, og den blir bedre jo mer jeg hører på den! Unik, og Miley har ikke endret seg så mye. "Remember only God can judge us, so forget the haters because somebody loves ya"0  
  03.06.2013 - 21:11
     


good morning!


Dere kommer sikkert til å tro jeg er gal nå, men jeg er faktisk glad vi ikke har så fint vær lengre. De siste ukene har vi hatt skyfri himmel og sol, det har nesten vært for varmt og jeg har ikke klart å sove om natten, men NÅ er det overskyet og grått! For min del kan det være slik et par dager, så bli fint vær igjen. Det ble nemlig litt for mye av det gode. .

Jeg har akkurat fikset meg og skal straks dra til byen for å møte teamet jeg skal filme med idag. Gleder meg til dere får se resultatet! :) Vi er ferdige med å filme i femtiden, så vi høres da♥

Blurry 


0  
  03.06.2013 - 14:59
     


svar på spørsmål


 

Hva er best av 50 cm extensions og 65 cm?
Jeg er så lav, så jeg synes 50 cm er best. Det ser mye tykkere ut da, og det blir ikke like raskt slitt i tuppene. Det ser også mer ekte ut! Men, smak og behag. Før likte jeg 65 cm best :-) Dere kan kjøpe 50 cm HER og 65 cm HER - jeg bruker farge #2. 

Hvordan behandler du extensionene for å holde dem så glatte og fine?
Greier de ikke unødvendig mye, men om morgenen og kvelden - altså når jeg tar dem på, når jeg tar dem av. . Ha en god hårbørste, ikke bruke masse produkter som hårspray osv, ikke rette extensionene, ikke dusje extensionene (og om du absolutt må det, bruk kun hårkur)

Hva gjør du med extensions på ferie?
Jeg bytter til tapehair eller keratin når jeg drar på ferie, så tar jeg det ut etter ferie. Kanskje litt tungvindt men jeg er avhengig av at det skal se fint ut hele tiden. Dere kan kjøpe keratin og tapehår HER 

Hva sliter mest på extensions?`
En "hard" sannhet det her, men å ha sex, haha.

Kommer du til å farge håret blondt igjen?
Ja, etter sommerferien skal jeg farge håret blondt :-)  

Noe mer dere lurer på? 

  0  
  02.06.2013 - 22:00
     


kjendisbesøk imorgen


Jeg har brukt dagen på å rydde rommet, fordi i morgen kommer det faktisk en KJENDIS hit! Og da mener jeg ikke en "bloggkjendis" men en ekte kjendis, haha. Vi skal filme til noe hemmelig, hater at slike ting må være hemmelig men når man filmer får man ofte ikke si noe før det kommer ut. Kanskje dere får se hvem som kommer hit i morgen, håper jeg får legge ut bilde men er ikke helt sikker enda. Satser på det beste!

Bare slapper av på gulvet, liksom! Har på meg en tskjorte fra NOAH og skjorts fra kimstore 

Ser dere myggstikket rett under høyre kne? Jeg reagerer på myggstikk så det er mildt sagt brutalt hver gang jeg får ett, haha. 

Ellers så har jeg fått sponset denne herligheten, som jeg gleder meg til å teste ut! De aller fleste av dere hel hørt om tangle teezer, den "magiske" hårbørsten som løser opp floker og ikke sliter på håret? Dette er nesten samme greia, bare at man skal bruke den i vann, i dusjen,med shampoo/balsam i håret eller når håret er vått generelt. Jeg tror den kommer til å være helt genial å ha med seg til Barcelona! Skal skrive mer om den når jeg har fått testet den der. Kan kjøpes HER

Nå ble det kanskje litt mye info her på en gang, men jeg kan gi dere en smakebit på det nye designet. Mye skal enda endres på, men bakgrunnen og headeren skal iallfall se slik ut. Noen som har noen ideer? Vel, nok om det - nå skal jeg se på real housewifes of beverly hills som jeg har blitt helt avhengig av! 
 

 

 0  
  02.06.2013 - 19:35
     


kveldens antrekk


Nå drar jeg ut, skal være hos Marte ikveld så det gleder jeg meg masse til -  endelig skal (nesten) alle de beste jentene være samlet ♥ Vet ikke helt hva jeg synes om kjolen jeg har på meg i kveld, den er fin og alt, men jeg vil ha på meg samme kjole som igår, haha! Storfavoritten. 

Kjole fra kimstore, skoene koster 299 kr og kan kjøpes HER 

 


0  
  01.06.2013 - 19:20
     


i VG (i bikini)


Idag er jeg i VG HELG, men denne gangen er faktisk to jeg kjenner med i samme sak! Kjempegøy! Marte, som er en av mine beste venner har også blitt intervjuet, og en gutt jeg kjenner som heter Kristoffer (som er veldig kjekk og singel, hint hint) Saken handler om hvordan man forbereder seg til sommerkroppen, og jeg synes det var sykt spennende å lese om de jeg kjenner. Med en gang jeg fikk vg bladde jeg rett opp for å lese om dem, ikke om meg selv haha! Så jeg gleder meg virkelig på andre sine vegne har jeg merket! Jeg tenkte bare "åååh så fine de er" og så ble jeg litt stolt, kanskje jeg er litt sær.

Nå skal jeg dra å møte tremenningene mine som er i harstad, de bor til vanlig på svalbard så gleder meg til å se de igjen. Blogges senere! 

Når vi skulle ta disse bildene snødde det faktisk litt, det var iskaldt og kjempemye vind. .Etter det tenkte jeg at "aldri kommer noe til å føles kaldt igjen!"

 0  
  01.06.2013 - 14:59
     


i klesskapet mitt


Her kommer noen bilder fra klesskapet mitt! Jeg har et gammelt rom som ikke er oppusset eller noe hvor jeg har satt inn alle klærne mine, så det er ikke noe fancy akkurat. Jeg har to stativ med gensere,  skjorter, tskjorter og singletter, ett skap for jakker, tre hyller for sko og et veldig langt stativ for alle kjolene. Jeg "samler" på klær kan man vel si, hater å kaste noe som helst og kan gå lenge å bare se på klærne mine å beundre alt jeg har samlet opp, haha. Til dere som lurer så shopper jeg mest på nettet, og da er det sheinside.com, romwe.com, chiquelle.com , madlady.se, jfr.se, nelly.com . . Det var dem jeg kom på i farten :-)

Så nei, jeg har ikke så mye klær som dere tror tydeligvis, haha! Og til dere som spurte hvor mange par sko jeg har, så har jeg 32 par sko - er ikke så veldig glad i sko egentlig! 


0  
  31.05.2013 - 21:09
     


hvor mange kjoler har jeg?


Idag hadde jeg min siste skriftlige eksamen EVER! Det føles rimelig godt. . Det var nynorsk denne gangen, og det gikk mye bedre enn forventet for min del så nå er jeg happy! Dette "feiret" jeg sammen med Marte, Amanda og Anne-Sofie, vi satt oss ned i en park og snakket i sola. På Tirsdag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen denne uken eller om jeg må vente enda litt til, jeg krysser fingrene for at jeg kommer opp med en gang og er ferdig med det! Har mye å gjøre neste uke, så da er det best å bare gjøre alt med en gang føler jeg. .

Jeg må forresten være tidenes IDIOT! Jeg begynte å drikke av denne allerede før jeg hadde kommet ut av butikken, og tror dere ikke jeg angret eter første slurk. . Nei og nei, sjokomelk i stor pakke går bare ikke!Marte har farget håret rødt, det er så fint og jeg er så sjalu. . I want! Men ingen extensions passer jo, haha.

Marte, Amanda og meg! Dere vet det er sommer når jeg begynner å dra fram de litt småspesielle kjolene mine som kunne kommet rett fra 60tallet. Dere vet jo jeg elsker sånt! Den er fra sheinside
Akkurat nå venter jeg mens pappa holder på å skru opp noe på klessrommet mitt slik at jeg endelig kan få system der. Derfor måtte jeg flytte alle kjolene og pynteskoene mine inn på soverommet for en liten stund, og det er kaos. Var usikker på om jeg skulle tørre å skrive her hvor mange festkjoler jeg har, men. . Det er 43. Er det mye? Haha, jeg føler det er en del, og hadde ikke peeeiling på at det var så mye.

 
 0  
  31.05.2013 - 17:45
     


trøbbel i paradis


Er sykt lei av enkelte personer i Harstad (og verden) akkurat nå. Idag sto det direkte uthengig av meg i AVISEN (!!!!) der noen påsto at jeg hadde forsøplet når jeg rev ned sirkusplakater..? Det har jeg aldri gjort, jeg tok med meg søppelposer og kastet alt i søppelkasser. Ellers driver folk å skriver i statusen sin på facebook at "hunden til sophie springer på veiene på grunn av mangel på trim, litt av en dyrevenn ". Vel, hunden min får masse trim, og at hunden min stikker ut på veien hver gang døra åpnes er et stort problem ja, og noe jeg prøver å gjøre noe med. Foreslår at enkelte bare slenger på seg bikbokgenseren fra 2005 og skriver til meg personlig om de har et problem med meg. 

Nå skal jeg sove, jeg blir så sinnsykt sur, haha.

Slik ser jeg ut når jeg er lei, haha. Jumpsuit fra sheinside.com
 0  
  30.05.2013 - 23:25
     


svar på noen spørsmål


Hvorfor lyver du om at du ikke trener?
HAHA!? Om jeg hadde trent og hatt en sunn livsstil hadde jeg sikkert skrevet mye om det, for det er jo bare en bra ting? Mens jeg klarer ikke, jeg vet at bikinisesongen er rett rundt hjørnet. . men narvesen er liksom enda nærmere, haha.
Tror du virkelig det hjelper at dere river ned sirkusplakater og styrer? 
Ja, jeg tror det! For jo mer negativ oppmerksomhet man gir sirkus med ville dyr, jo mer fokus blir det kanskje på hvorfor dette er galt.  Men jeg er glad, fordi det virker som om de fleste fra vår generasjon skjønner at dette ikke er rett, så om 20 år når vi har egne barn, kanskje det ikke blir så mye sirkus . .?

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?
Hmm, kanskje magen min. Den er flat uansett hvor mye jeg spiser, takk gud!:)
Hvor ofte er du sammen med kjæresten din? Og hvor ofte snakker dere? Er det "normalt" at kjærester skal snakke på melding hele tiden osv?
Jeg vet ikke om det er "normalt", i alle forhold tror jeg man må finne ut hva som passer best mellom dere! For oss funker det best å snakke litt hver dag, men ikke heeeele tiden. Blir vel et par meldinger om dagen, snakker noen ganger i telefonen (jeg har telefonskrekk så han får ringe meg såfall, haha) og en sjelden gang på facebook om begge er pålogget samtidig. Jeg synes det er godt å savne hverandre litt, lure på hva den andre gjør osv. . Da holder man jo på den spenningen mye lengre, vi har vært sammen i 7 måneder og samtidig som det føles veldig trygt føler jeg enda at vi "holder på", om dere skjønner. God følelse! :)
Jeg vet faktisk ikke hvor mye vi er sammen? Nå er det torsdag, og vi har vært sammen en dag, og sovet sammen tre ganger så langt denne uken. Så vi sover mye sammen, og finner på noe 2-4 ganger i uken hvor vi gjør andre ting. Synes det er nok faktisk, og jeg tenker som så at om vi skal være sammen lenge har vi jo gud vet hvor mange år på oss til å være sammen "hele tiden". Man må "nyte" denne tiden hvor ikke alt er så seriøst. Vi kjenner vel alle en jente som drar kjæresten med på jentekveld, og det er NO GOOD!! 

Er du nær venn med søsteren din?
Nær og nær. Vi krangler om alt og vi snakker om alt.

Hvordan kan du være så utrolig brun? Tar du mye sol?
Jeg soler meg nesten aldri, hverken ute eller i solarium. Har ikke tålmodighet til det, desverre! Men når jeg først soler meg bruker jeg div. solariumskremer fra  solariumskrem.no og synes det funker kjempebra, da blir man mye brunere enn man ville ha blitt uten. Man kan kjøpe slike i automater ved solariumenne også, men jeg synes det funker hundre ganger bedre å bestille på nett, det blir mye billigere da også :-)  

 0  
  30.05.2013 - 17:49
     


i ett rosa helikopter


Idag har vi vært på stranden og badet - eller, badet og badet. . Jeg var den eneste som gikk litt ut i vannet og det er jo grenser på hvor lenge jeg klarte å holde meg i vannet, haha! Men det var koselig da, og nordnorge er virkelig det fineste på sommeren. Vi hørte på rosa helikopter hele bilturen hjem, og en venninne presterte å si at hun fikk FRYSNINGER av den sangen! Av rosa helikopter, liksom. Sykt! 

Tok masse bilder mens jeg var ute i vannet, men nesten ingen ble bra nok til å vise på bloggen! Jeg hadde jo det sjokka uttrykket i ansiktet også, hadde virkelig ikke forventet at vannet skulle være så kaldt. Men men! Har dere tatt årets første bad? 

Hadde på meg noe veldig enkelt idag ettersom jeg skulle på stranden! Shorts fra chiquelle og topp fra madlady

0  
  29.05.2013 - 19:28
     


fun in the sun


Jeg har akkurat fikset meg, for nå skal jeg straks møte noen venninner å dra ut i sola! Det blir sikker veldig gøy, gleder meg ♥ Hadde foresten verdens fineste dag med kjæresten igår, derfor oppdaterte jeg ikke bloggen - den var rett og slett bare ikke i tankene mine! Kjærlighet er det beste.

 

Me and my tattooos0  
  29.05.2013 - 15:26
     


tynn = anoreksia?


Idag fikk jeg en kommentar på instagram som fikk meg til å tenke. " Du oppfordrer til anoreksia ved å legge ut bilder av kroppen din". Er det virkelig slik? Bare fordi jeg er tynn oppfordrer jeg til sykdom? Er det slik verden har blitt nå? Det er såfall veldig, veldig trist. Jeg er jo ikke noe sunn og spiser helt "vanlig" om jeg kan si det sånn, bortsett fra at jeg er vegetarianer. Hvordan oppfordrer jeg til noe da?

Anyblog, hadde norskeksamen idag, etter det dro jeg hjem å lå i sola. Nå skal jeg snart grille med min boyfriend! DÅRLIG TID!! 

Shorts fra chiquelle Bikini HER 


0  
  28.05.2013 - 16:28
     


new


I morgen har vi eksamen igjen, i norsk denne gangen! Det tror jeg kommer til å gå helt fint så lenge vi ikke må tolke dikt, da klikker jeg. Det er det eneste jeg ikke klarer i norsk! Derfor har jeg bare slappet av idag, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også. Jeg har endelig klart å sove ordentlig igjen, og det føles sååå herlig!

Snart kommer Mathias hit, håper vi skal se på frusterte fruer, er på sesong 2 nå, woho! Jeg har jo sett det tusen ganger før så vet alt som skjer, men det er gøy å se det sammen med noen som ikke har sett det før. I mellomtiden kan dere se noen av de nye tingene mine fra nelly! 

Skoene koster 293 kr og kan kjøpes HER - elsker fargen!

Sko fra tommy hilfiger, nye favoritter! Kan brukes til alt, og synes faktisk de er finere enn converse, og billigere. De koster 699 kr og kan kjøpes HER Bikini kan kjøpes HER - gleder meg til å bruke den i barcelona! Det koster 399 kr for overdel og underdel. 

Kjolen koster 249 kr og kan kjøpes HER 

En til kjole det var UMULIG å ta et bra bilde av med stativ og selvutløserkontroll, haha. Den er ialfall dødssøt, og dere kan se bedre bilde av den på nettsiden HER 


0  
  27.05.2013 - 19:38
     


bh av


Filmen vi så igår, the great gatsby, var helt okei! Jeg hadde kanskje forventet meg noe litt annerledes og ble derfor litt skuffet, men den var absolutt verdt et kinobesøk! Leonardo er jo ikke heeeelt feil å hvile øynene på heller, haha. 

I dag hadde jeg eksamen i markedsføring, og ja. . Hva skal man si, haha. Når jeg hadde en oppgave igjen begynte jeg å stresse og ville egentlig bare bli ferdig raskest mulig slik at jeg kunne dra hjem, så jeg kunne sikkert ha gjort det bedre om jeg ble litt lengre. Men, jeg kommer nok til å klare 4 eller 5 på denne, og da er jeg fornøyd!

Her kommer gårdagens antrekk ettersom jeg aldri rakk å legge det ut igår. Toppen er fra chiquelle, skjørtet er fra bikbok (over ett år siden), ringen er fra giselle, skoene husker jeg ikke hvor er fra. 

Haha før vi kunne ta bilder måtte jeg ta av meg bh'en, den var nemlig stygg på bildene. . Hva man ikke gjør for bloggen, dere!


0  
  27.05.2013 - 17:21
     


dagens planer


Hei! Jeg har dårlig tid, men skal dra på kino nå å se the great gatsby sammen med kjæresten. Har noen av dere sett den før, og er den bra? Jeg gleder meg så mye, dere som har lest bloggen min en stund vet vel hvor mye jeg elsker Leonardo DiCaprio, fantastisk mann!

Har vært ute og tatt bilder av outfit, det kommer senere! Dette har jeg shoppet på nettet idag foresten, gleder meg mye til jeg får kjole nummer 1!

 1. Kjole 499 kr HER // 2. Peplumtopp 179 kr HER 
3. Kjole 499 kr HER // 4. Shorts med seller 1395 kr HER 
5. Kjole 299 kr HER  

 

0  
  26.05.2013 - 19:15
     


protest


Hei hei! I dag har jeg vært på demonstrasjon mot sirkus, og til dere som lurer på hvordan det fungerer så er det ikke slik at vi står og roper " sirkus dreper" mens vi har store skilt med oss, haha. Vi har bare et par flygeblader som vi deler ut til folk slik at de forhåpentligvis blir mer informert om hvordan situasjonen faktisk er. Må bare nevnes at han ene som jobbet på sirkuset viste fingeren til meg, morsom og ikke så veldig moden oppførsel, men jeg hadde ikke forventet så mye mer! Vi snek oss bak og fikk se elefanten, og den ble pisket men så kom det en dame som jobbet der og jaget oss bort. . Det var virkelig sykt å se det med egne øyne.

Om man drar på sirkus og likevel vet at dette er dyreplaging, så er faktum at man heller vil bli underholdt enn at dyr skal ha det bra. Det går det ikke å nekte på! Forresten, superbra av jentene som arrangerer protest på finnsnes! Prøv å snik dere bak scenen dere også!

Her er noen av oss som protesterte idag - og ja, jeg er virkelig MINI, haha. Litt cute da

Hadde på meg denne toppen idag fra chiquelle.com !
 0  
  26.05.2013 - 17:20
     


er det ikke typisk


Jeg klarte faktisk ikke å vente, så nå har jeg kjøpt meg ny telefon! Det ble samsung s3 og synes det er veldig rart å ikke ha iphone, men det går fint og er glad jeg har en ny. Men NÅÅÅ har noen funnet min iphone HAHA er det jammen ikke typisk, fikk melding om det ett kvarter etter jeg hadde kjøpt ny telefon. Så tenker jeg enten skal selge iphonen eller den nye telefonen min, noen som er interessert? TYPISK MIN FLAKS!!! Er glad men samtidig ikke, haha. 

Vet ikke hva jeg skal finne på idag, skulle egentlig dra på kino men føler meg så rar i hodet ettersom jeg ikke har fått sove noe særlig. Vi skal iallfall snike oss inn bak sirkuset i natt og filme litt :-) Så om dere ikke hører noe ifra meg i hele morgen så har jeg nok blitt kidnappet av dem på sirkus merano eller noe, haha.

Slik så jeg ut igår, har på meg samme skjørt idag faktisk! Jakke fra lee, topp fra bikbok og skjørt fra sheinside 


0  
  25.05.2013 - 17:35
     


hjelp.


Det var vel egentlig kun en ting som manglet nå for at ting bare skulle bli ekstra kjipt, og det var såklart at jeg mistet mobilen min mens jeg var å rev ned sirkusplakater et eller annet sted - tror jeg, fordi jeg hadde den i bilen og tok den ikke med ut noen steder, men plutselig når jeg kom hjem var den ikke i bilen lengre. Mobilen min er sykt viktig fordi jeg trenger den av jobbmessige grunner, har mange kontakter på den jeg ikke vil miste som har tatt seg LANG tid å jobbe opp og som jeg ikke bare kan få igjen ved å knipse. Sikkert 50% av all jobben min skjer der. 

Så om noen i harstad har funnet en ganske ny svart iphone 4s som er tom for batteri et eller annet sted, så kan dere gjerne kontakte meg på facebook eller mail. Jeg kan sikkert fikse noe vinnerlønn eller vinnerpremie etter hva man vil ha:-)

Goodnight. 0  
  25.05.2013 - 01:52
     


SMIL


Først må jeg bare si WOW! For en fantastisk gjeng mennesker dere er, det har jeg virkelig skjønt de siste dagene. Dagens ungdom er flott synes jeg, her bryr man seg om samfunnet, dyr og rettigheter. Jeg er så glad. Jeg begynte å gråte i sta, fordi ofte føler jeg at jeg ikke klarer å gjøre nok selv om jeg prøver. Men nå ser jeg at det virkelig hjelper og påvirker! Jeg gleder meg til jeg er ferdig på skolen, da skal jeg ha friår og jobbe masse med dyrebeskyttelsen og NOAH. 

Bilde fra instagram, følg meg gjerne der - therealsophieelise heter jeg!

Ellers noe annet: den siste måneden har jeg fått sykt mye kviser uten at jeg helt kunne skjønne hvorfor, jeg har aldri vært plaget med uren hud og kan sikkert telle kvisene jeg har hatt i løpet av livet på en hånd. Nå har jeg. . wait for it . . 12 kviser, haha! Litt morsomt egentlig, det kom seriøst så mange over natten. Jeg tror det er fordi jeg sluttet på p-piller for en måned siden, og så startet jeg igjen, og så av igjen, så på igjen. . Dere skjønner tegninga. Men jeg fikk anbefalt en hudpleieserie som heter "emergin c" som skal være veldig bra og sterk, og etter bare tre dager på den serien merker jeg STOR forskjell! Anbefales for dere som er plaget og ikke føler andre produkter hjelper så bra som de bør gjøre. Jeg fikk min fra vakkerhud.no - bare et tips! :-)

Når jeg har protestert på sirkuset, er ferdig med eksamen, er fri for kviser og drar til Barcelona skal jeg smile så her bredt!

 

 

 

 0  
  24.05.2013 - 19:57
     


avslapping i parken


Jeg har fått tilbake søvnproblemene mine. . Jepp, jeg har sovet 2 timer på TO DØGN!! Hvor sykt er ikke det, haha. Jeg fungerer ikke helt normalt akkurat nå, føler meg faktisk litt småbrisen, og det var derfor jeg ikke blogget mer igår kveld. Jeg var helt utslitt!

Igår ettermiddag dro jeg og Amanda til en park, vi kjøpte med oss litt jordbær, kjeks og iste og lå på et teppe i et par timer og bare snakket. Veldig koselig, og krysser fingerene for at jeg kanskje fikk litt farge. . Selv om det føles som om brunfargen ikke blir helt optimal av nordnorsk sol, haha.

Skjorte fra sheinside.com , bikini fra nelly og shorts fra chiquelle Og nei, det er ikke et arr jeg har på magen, det er et strekkermerke - i know, lite sjarmerende! Men slik er det, og ikke noe farlig med det.

 0  
  24.05.2013 - 13:09
     


wake up call


Nå har jeg bestemt meg for å delta i demonstrasjon mot sirkus i Harstad på søndag, det er altså sirkus merano jeg skal demonstrere mot sammen med noen andre jenter fra NOAH. Skal prøve å få med meg et par venninner også! Om dere bor i Harstad eller nærområde blir jeg kjempeglad om noen møter opp, jo flere jo bedre. Regner med det blir mellom klokken 15-16, ettersom sirkuset starer 16:00.

Hadde en litt dårlig dag idag (rart at det er mulig med det fine været), men når jeg så denne videoen ble humøret straks litt bedre. Den fikk meg til å sette pris på alt jeg har! Filmen handler om Zack på 17 år som fikk beskjeden om at han snart skal dø, og her får man følge han den siste tiden i hans liv sammen med familie, kjæreste og venner. Dette var virkelig en "wake up call". Han døde for tre dager siden, så hvil i fred! Dere kan gjerne bruke dette innlegget til å skrive noe fint om noen dere er glad i, tro meg det er godt å få det ut etter å ha sett noe slik. 0  
  23.05.2013 - 13:53
     


sirkus


Har mange av leserne mine revet ned sirkusplakater i år? Jeg har revet ned et par, men mange fler skal det bli. Nå er det snart sirkus her jeg bor, og jeg hørte rykter om at det skal være demonstrasjon på søndag - så om noen vet mer om det, send meg gjerne mail for jeg vil være med! Om det er sirkus der du bor og du er imot det, så kan dere kontakte NOAH å få litt hjelp til hvordan dere kan arrangere en demonstrasjon. Jeg har vært med på det før, og det er faktisk kjempespennende! Man får sykt adrenalin! 

Jeg synes ikke det er noe galt i at jeg oppfordrer til slike ting, dere kan gjerne snike dere inn bak teltet ( har gjort det også, det er ikke vanskelig) å filme/ ta bilder av hva de ansatte gjør mot dyrene. Det jeg så var blandt annet pisking og slåing med en stokk på elefanten. Om dere gjør det så send meg bildene så legger jeg ut! Sitter nå å tenker ut et par ting jeg kan finne på som vil få masse medieoppmerksomhet i sammenheng med dette, fordi sirkus med dyr skal BORT før jeg dør! Om folk bare hadde brukt like mye energi på dette som de bruker på f.eks Justin Bieber og One Direction så hadde det vært borte for lenge siden. Sykt å tenke på. 

Det jeg har på meg idag er egentlig en kjole fra sheinside.com, men ettersom jeg syntes den var litt kort tok jeg et skjørt fra bikbok over - det ble veldig sommerlig og fint sammen! 
0  
  22.05.2013 - 20:13
     


not my day


Bildeopplasteren på blogg.no bruker enda hundre år per bilde, jeg vet ikke om det er nettet her hjemme som er tregt eller om det er noe feil. . Sykt irriterende iallfall, bruker jo nesten to timer per innlegg med få bilder! 

Har prøvd i minst en time å ta et bra bilde av meg selv, men jeg vil liksom ikke se bra ut idag! Haha, men sånn kan det jo være noen ganger. . Visse dager blir man sykt fin på bilder, andre dager ser man helt forjævlig ut! :) Men jeg skal gi det et til forsøk senere idag, jeg skal farge etterveksten etterpå så kanskje jeg føler meg litt bedre da - slike småting kan faktisk gjøre en stor forskjell på hvordan man føler seg.

Vet ikke hva jeg skal finne på idag, det er sykt herlig sommervær ute så kanskje jeg legger meg ute en stund til senere, og så kommer Marte hit en tur ikveld. Blogges! 

Her kommer et par bilder fra igår og idag! 
 0  
  22.05.2013 - 16:18
     


konkurranse - vinn rosa krølltang fra makestyle!


Hei dere! 

Er det noe jeg ofte får spørsmål om, så er det hvordan jeg lager krøllene i håret mitt. Jeg er elendig på å forklare, men jeg bruker iallfall en krølltang fra gorgeous som fåes kjøpt på makestyle.no - min er i svart med små diamanter på, men NÅ har jeg fått sjangsen til å gi dere en lik krølltang som den jeg har bare i ROSA! Hvor perfekt er ikke det? Ah, jeg er så sjalu på den som vinner dette. .

Det jeg liker så godt med denne er at håret ser naturlig krøllet ut, det blir ikke slike "skarpe" krøller om dere skjønner hva jeg mener? Den gjør også slik at håret blir mindre elektrisk og ser mer glansfullt ut, dere kan lese alt om det HER.

Alt du må gjøre for å vinne er å like facebooksiden til makestyle HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget når det er gjort. Lykke til jenter ♥

Premien i konkurransen er sponset av makestyle :-) 0  
  22.05.2013 - 13:39
     


min dag


Jeg har hatt en topp dag ute i solen sammen med Anne-Sofie, Charlotte, Lotte, Henrik og Øyvind (som er broren til Mathias faktisk). Først var guttene å spilte basket mens vi jentene så på, og etter det dro vi for å kjøpe mat ettersom vi skulle til en strand å grille. Der var i i et par timer, jeg turte faktisk å gå litt ut i vannet mens guttene var nok hakket tøffere enn meg - de badet nemlig! Tror kanskje det var 2 grader i vannet, så det var sporty gjort!

Vet ikke hva som skjer med bloggen, det tar såå lang tid å laste opp bilder. . Brukte 15 minutter på hvert av bildene, så da orket jeg ikke laste opp så masse. Jeg skal laste opp mer imorgen tidlig!

'

Skjorte fra sheinside, skjørt fra bikbok 

 0  
  21.05.2013 - 22:32
     


sommer


Det første jeg tenkte når jeg våknet idag var " faen. . må øve til teorien idag". Men SÅ kom jeg på at været er nydelig, og jeg kan heller øve til teorien midt på natten fordi idag vil jeg prioritere å være på stranden med jentene! Det ser jeg fram til, det er faktisk 21 grader ute idag! 

Så langt har jeg vært ute i solen og. . spilt gameboy, haha! Thats right, jeg fant en gameboy her hjemme med gamle pokemonspill, så nå har jeg spilt som en GAL! ♥ POKEMON ♥

Fikk denne piercingen hos Lotte igår ettersom jeg klarte å miste min for sikkert 10000ende gang. . Men tusen takk Lotte, den er såå fin!
 

 0  
  21.05.2013 - 15:27
     


nerdesophie


I dag har jeg vært sammen med noen av jentene! Vi satt ute i solen og kjøpte softis og slush, en fin dag! Har sommeren kommet på ordentlig nå? Det tror jeg! Før idag gikk jeg tur med lille Rigmor (som vi for det meste kaller schmigen, så får vel kalle henne det fra nå av) og da føltes det virkelig som en dag i juli! 
Foresten så snakket jeg og jentene litt kort om det der med forskjellen på bh og bikini?  Om man viser litt bh når man skal ut så tenker vel alle "å herreguud se på hun der" men om det er bikini blir det plutselig en helt annen sak. .

Fine Lotte og meg! 

Skjorte med Bart Simpson fra sheinside.com Og på snakk om noe helt annet! Har vært på finn.no og ebay for å se om jeg finner noe spill slik at den lille nerden i meg får tilfredstilt sin daglige dose, haha. Nintendo 64 og playstation 2 var det beste, det som blir laget nå kan ikke måle seg i følge meg! Elsket Tekken 5 når jeg var mindre og pokemon, zelda og donkey kong er vel selvklare favoritter? Husker jeg brukte å spille noe på gameboy som heter ninja gaiden også HERREGUUD det må jeg få tak i!! Husker om jeg ble tvunget til å gå ut for å "leke" når jeg var 5-6 år så satt jeg meg bare ned i hagen og spilte gameboy, haha. 

Gleder meg til det kommer i posten!! 0  
  20.05.2013 - 22:35
     


VINN EXTENSIONS!


Nå kan dere vinne et valgfritt sett extensions på luxushair.com via bloggen min! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her hvor du svarer på følgende spørsmål : hvilken farge extensions bruker JEG? Om du har rett kan du vinne! Dere kan se hele fargekartet til luxushair HER. Du må også skrive mailen din, fordi vinneren blir kontaktet der. Jeg trekker vinner i morgen som får velge noe valgfritt hun vil ha fra luxushair. 

 Eksempel : om du tror jeg bruker farge #5 så skriver du kommentar med det nummeret.
 

Luxushair har verdens beste år, så det anbefales virkelig å kjøpe om dere trenger litt nytt til sommeren. Jeg anbefaler dere å kjøpe tapehair eller keratin ( kan kjøpes HER) om dere vil ha nytt hår når dere skal til syden - jeg festet på keratinfester rett før jeg dro til Gran Canaria, og før jeg drar til Barcelona blir det tapehår! 0  
  20.05.2013 - 20:10
     


barcelona


Om en måned, den 19 juni drar jeg og kjæresten min til Barcelona! Jeg gleder meg sykt mye og har hørt så mye bra om byen fra de som har vært der. Vi har jo allerede vært på en avslappningsferie sammen, så denne er vel mer for å oppleve å se ting! Det kommer til å bli så sykt herlig, og jeg vil bare begynne å pakke med en gang! :) Har jeg mange lesere som har vært i Barcelona? Jeg vil ha masse masse tips til ting vi kan gjøre! 

Nå skal jeg dra til solariumet, må begynne å bygge opp fargen før vi drar ettersom Mathias blir brun bare vi snakker om sola ;)


0  
  20.05.2013 - 15:45
     


BOY


Har vært ute og grillet med jentene. Har en veldig rar følelse i kroppen, tror det kalles stress. Men hvorfor stresser jeg? ANER IKKE! Har høy puls hele tiden, faen så irriterende det er. Trenger tips for å roe ned, jeg er sikker på at jeg kunne vært på bali eller bora bora nå og uansett strsset, haha. 

Slik så jeg ut, hadde ikke fikset meg noe så jeg droppet å vise ansiktet. Caps fra madlady, genser fra veromoda (lillesøster sin) shorts og sko fra chiquelle.com 

Her sitter jeg med de stygge andeleppene mine :-) Neida, jeg synes de er dritfine! Jakke er også fra chiquelle.com 


0  
  19.05.2013 - 20:20
     


helt svart


Det hadde vært greit å ta seg en fest idag, jeg savner utekvelder med jentene mine hvor det ikke er mye drama og stress. HVER gang jeg er ute kommer jeg opp i noe drama, haha. Jeg lurer på hvorfor egentlig. Jeg tror det er fordi jeg virker litt overlegen. Jeg ser igjennom alt det overfladiske snakket når folk kommer bort til meg, later som om de ikke kjenner meg, men spørr om alt mulig i livet mitt. Når folk kommer bort og gir komplimenter blir jeg superglad, men hvem faen kommer bort til en fremmed person å spørr om private ting? Så når jeg da ikke svarer, eller sier "det har ikke du noe med" så blir det fort litt lugging, haha. 

Men, fest blir det ikke - jeg skal være sammen med Marte! Tror det blir veldig gøy! Jeg har endelig fått bestilt flybiletter til Hove og føler meg 1000 kg lettere! Hater å ha ting hengende over meg som jeg må gjøre. Foresten så har jeg fått et par nye ting jeg må vise dere, bilder under:

Sykt fin kjole fra chiquelle.com - litt for liten rundt puppene men det er jo 90% av klessplaggene mine uansett, haha. 

Som dere kanskje ser har jeg et piecemerke på puppen, det er IKKE tatovering men et resultat av russetiden sine påfunn, rett og slett! Får det ikke bort, haha.

Veske som jeg bestilte for et par uker siden fra briella.no - jeg synes det er såå vanskelig å finne fine vesker i butikkene, og jeg vil ikke bruke flere tusen kroner på en veske. . Men denne falt jeg virkelig for ettersom den ser dyr ut og har stooor plass inni seg! Mener å huske den kostet rundt 700 kr.

 0  
  18.05.2013 - 21:42
     


i dagbladet!


Jeg var nettopp på butikken med mamma for å kjøpe den siste utgaven av dagbladet, jeg ble nemlig intervjuet for deres helgeutgave i magasinet! Det er et intervju på fire sider, så om dere har muligheten kan dere kjøpe det i dag. Synes resultatet ble veldig bra med bilder som viser hvem jeg er på en fin måte - ikke noe retusjering eller fiksing på her, nei!

Takk til dere som legger igjen søte kommentarer, foresten! Det betyr så mye for meg. 


0  
  18.05.2013 - 15:52
     


min 17. mai


Gratulerer med dagen alle sammen ♥ Vi ble kåret til årets russ! Halleluja! Fine skolen min! 

Der var russetiden over, og det er en rar tanke at jeg aldri skal ha dette å se fram til igjen - hele livet ser man jo fram til russetiden, til russetoget, å dele ut russekort (som jeg sikkert har 500 igjen av, foresten..) og å ha den beste tiden i livet med vennene sine. Nå er det over, og hvilke andre store begivenheter har jeg å se fram til som man ligne på denne? Neste år kommer jeg til å være grønn av missunnelse når jeg ser russetoget!

Klarer dere å se temaet vårt, om dere ser på plakatene? Vel, jeg var "bloggdronning" og ble bært av noen gutter i klassen på en slags "trone", mens jeg hadde høytalere forann meg som spilte "barbie girl" på fullt volum. Rektoren på skolen har nettopp fått blogg, så temaet i klassen var min blogg vs rektoren sin blogg. Som dere kanskje skjønner så er selvironien min på topp og at dere enda tror jeg tar meg nært av kommentarer som "dårlig forbilde, duckface, restylane" osv er litt merkelig. Jeg synes det er dødsgøy!

Det har vært en veldig fin dag om jeg skal oppsummere , bortsett fra noen DRITTUNGER som kastet vannballonger og skøyt med vannpistoler på oss som gikk i toget. Hva i all verden? Det hadde ALDRI jeg turt når jeg sto å så på russetoget mens jeg var 10-15 år gammel, jeg hadde noe som heter respekt for de som er litt eldre enn meg selv. Jeg viste fingeren tilbake, og foreldrene ga meg ett surt blikk. Vel, når dere oppdrar barna dere rett. . . Da kan vi snakke. 

Ble tilsendt en kjempekort liten video, haha! Morsomt :-) 


De her ungene "plaget " meg hele dagen, og Mathias som den gentlemannen han er ble like gjerne med på å plage meg og kaste vann på meg. Thank you dear. Neida, det var morsomt det! 

Husk å kjøp dagbladet i morgen, jeg er intervjuet i magasinet! 0  
  17.05.2013 - 20:38
     


party up liksom


I morgen er siste dagen av russetid. Nå som vi faktisk begynner å nærme oss slutten, begynner jeg å grue meg. Er det nå livet starter? Er jeg klar? Kanskje jeg skal ta typen under arma (eller, han kan ta meg på ryggen) så drar vi til et varmt land - med ingen retur. 

Men, jeg gleder meg til russetoget. Veldig morsomt tema, dere får se imorgen! 

Genser fra chiquelle.com - sko fra nelly.com - mobilveske fra mobilfashion -klokke fra pulsar 

0  
  16.05.2013 - 18:56
     


en slik type


Det her er et slikt type blogginnlegg man begynner på og avslutter sikkert 40 ganger, fordi man ikke vet helt hva man skal skrive..

Jeg fikk vite hva jeg kommer opp i til skriftlig eksamen idag, og det ble norsk, nynorsk og markedsføring. Det var egentlig samme for meg hva jeg kom opp i, så lenge det ikke ble tysk! Noe må jeg ha gjort rett for å ha karmaen på min side, for tysk fikk jeg altså ikke. Det skal jeg feire med å ta en halspastill og litt nesespray, for å så be til gud om at jeg er frisk til i morgen. Da er det siste dag med russetid - skal jeg være glad eller ikke? Nå kom foresten Mathias hit, tenkte vi skulle gå tur med Rigmor og Nicci, altså hundene! 

Gjorde et desperat forsøk på å pynte meg i sta til tross for den kraftige forkjølelsen. Når jeg blir syk får jeg veldig uren hud + hele ansiktet hovner litt opp, LEKKERT! Jumpsuiten er fra chiquelle.com 


0  
  15.05.2013 - 21:58
     


this is my life


Jeg får flere ganger daglig mailer og kommentarer fra lesere som spør om jeg kan gi tips til diverse ting: hvordan vite hva man skal gjøre videre i livet, hvordan klare å komme overens med familien, hvordan løse opp en krangel med venninna eller hvordan få et forhold til å fungere. Tro meg når jeg sier dette : jeg har like lite peiling som dere alle. 

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg er så utrolig lei av skolen, det finnes ikke ord. Jeg har alltid tenkt at jeg har litt lite respekt for folk som dropper ut i siste halvdel av tredje klasse på videregående "uten grunn", men nå forstår jeg det veldig, veldig godt. Hver gang jeg er på skolen er hodet mitt et helt annet sted enn hvor det bør være. Jeg fordyper meg ikke i stoffet vi bør lære der og da, og jeg prioriterer ikke lekser og skolearbeid inn i hverdagen. Jeg tenker på andre ting. På andre ting jeg heller bør gjøre, for eksempel svare på mail eller blogge. Lærerne forteller meg at blogg bare er tull og at det ikke kommer til å få meg noen steder. Hvem vet? Har de rett, har de feil? Jeg tenker. . Om ting går til helvette med skolen nå, så kan jeg alltids ta opp fag, fordi jeg er smart. Jeg har ikke noe problemer med å lære. Men jeg trives ikke med å gå på skole, og det må nesten være greit, må det ikke? Ikke alt passer for alle.

Når det kommer til familien min så er jeg utrolig glad jeg har mamma, pappa og lillesøster. Jeg har også besteforeldre som passer godt på meg, og jeg har tanter og onkler som gir meg ros og støtte så godt som de kan. Jeg forstår at for andre i familien som ikke kjenner meg annet enn fra jeg var liten, så må det være rart å se meg i FHM eller på nyhetene, eller generelt i media. For det er det bildet de får av meg etterhvert, det bildet media har skapt. Fordi enkelte i familien har ikke brydd seg om den virkelige meg etter at det ble så mye oppstyr. De vil heller sitte å baksnakke meg til resten av familien, istedenfor å faktisk snakke til meg om hva de mener om meg, om det jeg gjør faktisk er så sinnsykt flaut at de føler for å kutte meg ut. Det har jeg opplevd - hvordan fikser man noe slikt? Det aner ikke jeg. Jeg elsker familien min, men familie betyr ikke at man holder sammen. Det har jeg lært.

Jeg har også et par nære venninner som jeg forteller det aller meste til. Såklart har vi uenigheter og det er ikke alt vi er så veldig like på. For eksempel så føler jeg at man må være spontan, ikke så selvhøytidelig og sette venninner over det meste - noen av venninne mine er ikke slik, og såklart kan det irritere meg litt smått til tider, men jeg har lært at vi er alle forskjellige og det er nettopp det som gjør at vi har det så morsomt sammen. Jeg vet at jeg har mine venninner jeg kan ringe til når noe er galt, og som faktisk forteller meg hva greia er istedenfor å gå rundt grøten. De har ikke endret seg noen ting etter at ting ble som det ble med bloggen og livet mitt. De henger på, blir med meg på intervjuer, photoshooter og til oslo når jeg må jobbe. De går ved siden av meg og snakker om andre ting, det hjelper når jeg føler alt er et stress. De holder på hemmeligheter, og backer meg opp når det stormer som mest rundt meg. Det er jeg glad for. 

Så kjæresten min, som jeg nevner ofte på bloggen men sjeldent skriver noe "dypere" om. Vi krangler sjeldent, men når vi krangler så er det krangling med stor K fordi vi begge er nok litt sta og flink til å se ting kun fra eget perspektiv - det gjelder iallfall meg. Men, han forstår meg veldig godt og med han så har jeg pusterom. Jeg får slappet av, og jeg forteller ting til han jeg ikke forteller til noen andre. Det betyr virkelig mye for meg, og jeg merker godt at han setter meg høyt fordi han ofrer ting for meg og gjør ting for meg som man ikke gjør for hvem som helst. Så når det kommer til å få forhold til å fungere så har jeg et veldig godt tips. Om en uke, kommer dette problemet til å bety noe da? Var det virkelig så ille? I det store bildet, når man tenker på hva man kan tape - er det virkelig verdt å være sur over? Jeg er ofte alt for flink til å tenke nåtid og ikke framtid, så når jeg tenker framtid og på hva vi faktisk kan få sammen, så er det jo ikke så nøye om han var litt småfrekk, for eksempel. Og husk: kjærlighet er ikke bare sommerfugler, glede og latter - man må offre litt for den andre personen. Og så kan man tenke : hvordan ville jeg følt det om det var omvendt? Det fineste øyeblikket jeg har hatt i mitt liv, det var med han. Det kommer jeg aldri til å glemme. 

Der fikk dere litt tanker fra meg! 

 0  
  15.05.2013 - 18:13
     


syke look alikes


LYKKELIG OG GLAD! Jeg har bestilt tur til Barcelona for meg og kjæresten min 19-26 juni ♥ ♥
Mer om det senere fordi nå må jeg snakke om noen andre gutter (hehe). Siden jeg er syk for øyeblikket har jeg mye (nesten litt for mye) tid til å se på serier og filmer, så nå har jeg begynt på vampire diares etter tips fra en leser. Paul Wesley som spiller Stefan i serien er sykt lik Justin Bieber enkelte ganger! Bare at Paul er en mye mannligere versjon av Justin da, haha. Men noen ganger tror jeg faen meg det er selveste Justin som har hoppet inn i serien! Og Ian Somerhalder som spiller Damon er sykt lik Chace Crawford fra gossip girl! De kunne ha vært tvillinger!

Takk til alle dere lesere som har tipset meg om serien tidligere, foresten! Det er sant som dere sa, guttene er sykt kjekke!

Justin Bieber - Paul Wesley

Ian Somerhalder - Chace Crawford

Beklager dårlige bilder, men - hvem synes dere er kjekkest? Jeg synes Ian Somerhalder!!! 0  
  15.05.2013 - 15:46
     


all around the world - IGJEN!


Skjønte det slik at dere digger når jeg poster innlegg med forskjellige bilder fra verden, fine steder, kule bygg, søte dyr osv. Så her kommer det igjen! Alt dette fant jeg fram inatt når jeg ikke fikk sove.

Aw, verdens søteste vennskap? 

Permalenke til innebygd bilde

Søt massør 

Permalenke til innebygd bilde

Haha, nå ble det mye dyr her, men AW!
Permalenke til innebygd bilde 

Sykt sandslott

Permalenke til innebygd bilde 

En løvemamma som lærer ungen sin å gå 

Permalenke til innebygd bilde 

Sykt fint trehus!

Permalenke til innebygd bilde 

Dubai fra himmelen

Permalenke til innebygd bilde

En øy formet som et hjerte i Australia

Permalenke til innebygd bilde

Musha Kay, Bahamas

Permalenke til innebygd bilde

 En visning av filmen " Life of Pi" i Paris, hvor man satt i båt og så på

Permalenke til innebygd bilde 

Trenger jeg si noe. . 

Permalenke til innebygd bilde 


Permalenke til innebygd bilde

Base Jumping

Permalenke til innebygd bilde

Neuschwanstein Castle, Germany

Permalenke til innebygd bilde

Et nærbilde av ansiktet til en edderkopp

Permalenke til innebygd bilde

AAAW de ungene der!!
Permalenke til innebygd bilde

Ungen til denne mannen døde, så han fikk laget en tatovering av den siste tegningen sønnen laget. . Veldig rørende og fint.

Permalenke til innebygd bilde

Altså, det er blandt annet bilder som dette som får meg til å stille store spørsmålstegn ved dere som bruker pels - SE på dette!

Permalenke til innebygd bilde

Delfiner i Australia - slik de skal være, fri:-)

Permalenke til innebygd bilde 

En babyelefant på stranda - også slik som den skal være.

Permalenke til innebygd bilde

Hahah den i bakgrunnen!

Permalenke til innebygd bilde

Et lite babyekkorn måtte få en liten bandasje på armen etter å ha falt ut av redet

Permalenke til innebygd bilde

 

 0  
  14.05.2013 - 20:45
     


sjarm


Idag har jeg spist: kake. Masse kake. Og smash. Og drukket brus. Og så har jeg studert kvisene mine i speilet, haha. Med andre ord, nok en innholdsrik dag i det fabelaktige livet til Sophie Elise Isachsen! 

Jeg skulle egentlig sove i telt i en rundkjøring idag sammen med noen venninner, ettersom det er et russekrav. Men nå har "endelig" min gode venninne Marte klart å smitte meg med en kraftig forkjølelse, jeg trodde virkelig jeg skulle slippe unna denne. . Men nei, derfor må jeg heller ligge inne å se på sex and the city mens jeg gråter en liten skvett, buhu. Og øve til teorien. Jeg tok teorien for to uker siden, men jeg hadde en feil for mye og strøyk. Da gikk motivasjonen helt ned og jeg har ikke hatt lyst til å ta den overhode, ahh. Jo mer jeg utsetter det, jo kjipere blir det. 

Sitter foresten å synger på Lana del Rey sin sang "cola", hvor hun så fint sier " my pussy tastes like pepsi cola". Vel, kvinnelig sjarm. 

Dagens sykeoutfit blir en topp fra chiquelle.com og .. truse. Haha. 

Som dere ser er toppen VELDIG kort, men jeg elsker den - bare sliter litt med hvordan jeg skal kombinere. Og ja, de små "kjærlighetshåndtakene" jeg har synes jeg faktisk er fint! 

Og til dere som spurte igår hvordan jeg sminker meg for tiden, så legger jeg en øyenskygge under våtlinjen på øyet, og litt i kanten av øyelokket. Jeg bruker kost fra nilens jord, og skygge fra glo minerals. Den fargen under (som egentlig er mer rosa-beige enn det ser ut som her) framhever blå øyne veldig bra, og det har jo jeg. Jeg bestilte begge deler på makestyle.no :-) Mitt neste innkjøp derfra MÅ være en rosa hårføner! 0  
  14.05.2013 - 17:43
     


hvordan klarer jeg


Nå er jeg h-a-p-p-y. Snakket nettopp med reisebyrået apollo og det ser ut til at jeg drar bort om en måned igjen, nå står det for min del mellom Rhodos eller Barcelona (vil kanskje helst til sistenevnte) Er sikker på at det kommer til å bli en super tur, men jeg forteller dere mer imorgen. Det er da jeg må bestemme meg og faktisk bestille turen. . Har noen av dere vært der før? Trenger tips! Jeg skal med kjæresten min foresten, vi hadde det så fint på vår forige tur til Gran Canaria i mars at jeg bare ikke kunne vente med å dra til et nytt sted! 

Men til noe helt annet ikke så veldig hyggelig. Hvordan klarer jeg alltid å gjøre noe galt med telefonen min!!? Jeg skulle oppdatere telefonjævelen i itunes og da ble forsvant ALLE telefonnummerne mine! Jævla dritt. . . Har holdt på i flere timer med å lese igjennom meldinger for å prøve å komme på hvem sitt nummer det kan være osv, men ikke noe sjokk her - jeg har såklart slettet masse meldinger uten grunn. Jeg hater itunes, det gjør pcen min treg og tuller med telefonen min gang på gang. Nå ble det mange spørsmål her, men er det en telefon jeg kan bytte ut iphone med som faktisk er like lett å lære seg? Har vært iphonebruker i fire år så jeg føler meg litt stuck der, haha.0  
  14.05.2013 - 14:47
     


good day


I dag er en god dag! Jeg er den type person som bare utsetter alt til siste sekund, så ender det med at jeg må stresse som en gal for å få ting gjort. I dag satt jeg meg endelig ned og tok tak i et par ting jeg bare måtte gjøre + jeg fikk gjort litt ekstra så nå ligger jeg faktisk i forkant av skjemaet, og det skjer ALDRI! Snart kommer Mathias til meg, skal bli godt å få sove i armene til verdens beste gutt. Dere som har kjæreste vet vel hvordan det er, når man sover alene føles alt litt. . tomt. Men det er jo bare et tegn på at man er veldig forelsket, da! Alle fortjener å føle det slik. Eller, ikke dere som plager dyr, da. Hehe dere fortjener kjærlighetssorg! 

Foresten, om dere vil ha et lite tips, så koster clip on maxi på luxushair 1199 kr nå, og er på tilbud. Kanskje noen av dere som skal kjøpe litt extensions nå som dere har blitt konfirmert? Tilbudet gjelder til 17.mai!

Fine toppen er fra chiquelle.com - og til dere som spør, ja jeg handler alt av klær på nettet. Jeg elsker klærne på f.eks BIKBOK, men jeg tar meg aldri tiden til å gå i byen å se på klær. . Og så er det jo så godt utvalgt på nettet av klær ikke alle andre har! 


 0  
  13.05.2013 - 21:23
     


konfirmasjonen


På lørdag ble min kjære lillesøster konfirmert, gratulerer så masse fine Frida! Det var en veldig fin dag og fikk jeg til å tenke tilbake på når jeg ble konfimert - nå er det fire år siden, og det er sinnsykt hvor fort tiden har gått. Min egen konfirmasjonsdag var ikke så veldig fin: jeg hadde tatt feil av klokkeslettet til sermonien vi skulle ha, og måtte nærmest løpe til kulturhuset med hele familien kjeftende på slep! Rart å tenke tilbake på selve middagen min også, at Mathias var der som nå, fire år etter, er med meg i lillesøsteren min sin konfirmasjon. Man vet aldri hvordan ting kommer til å bli, men jeg er veldig glad livet mitt er slik det er nå ♥

Haha vakkert. . 

Verdens beste pappa og lillesøster!  Bildet er tatt fra lillesøsteren min sin blogg som dere finner HER 0  
  13.05.2013 - 18:17
     


endelig hjemme


Pjuh, nå kan jeg endelig puste ut - hjemme i min egen seng, halleluja! Jeg gleder meg alltid til å reise steder, men å komme hjem. . Ingenting slår følelsen av å komme hjem, rett og slett. Jeg tror faktisk jeg skal sove nå, og sove helt rundt slik at jeg er uthvilt i morgen tidlig! Det høres utrolig herlig ut akkurat nå, iallfall. Jeg tror jeg skal sovne til "dumbo"; dere vet den søte disneyfilmen? Vi snakket om den på vei hjem, så nå må jeg nesten bare se den!

Ellers har jeg nettshoppet litt idag, det får jeg alltids tid til, haha! Dere kan se hva under. Jeg lover bedre blogging i uka som kommer, snart er jo russetiden over:-)

Håper dere har hatt en fab weekend! ♥

1. Kjole 245 kr HER // 2. Skjer fra Malene Birger 899 kr HER // 3. Sko fra Tommy Hilfiger 699 kr HER // 4. Bikini 399 kr for underdel og overdel HER // 5. Kjole 299 kr HER // 6. Sko 239 kr HER 0  
  12.05.2013 - 20:04
     


konfirmasjon idag


Idag konfirmerer lillesøsteren min seg, gratulerer så masse med dagen kjære Frida ♥ Akkurat nå sitter jeg i senga og skal om noen få minutter løpe ned for å få på meg bunaden, pakke veska ettersom jeg reiser til tromsø rett etter konfirmasjonen, og så gleder jeg meg sinnsykt mye til å se min kjæreste i dress! Vi har kjent hverandre i syv år, og jeg har aldri sett han i dress før så det begynner virkelig å bli på tide. 

Blogget ikke igår fordi jeg ville ha en dag med kjæresten min "alene" uten å måtte tenke på bloggen. Vi gjorde ikke noe spesielt akkurat, så tre episoder frusterte fruer, dro ut å spiste, gikk litt rundt omkring og var på kino. Vi så iron man i 3D, og den var helt okei! Grei underholdning liksom, men man merket at den varte i over to timer. . 

Vi blogges mer imorgen om jeg ikke rekker å blogge i tromsø ♥

KJÆRLIGHET! 0  
  11.05.2013 - 11:53
     


russekrav i kveld!


I dag skal vi fullføre russekravet med å ha noe som heter "preteen-party", altså at noen av oss jentene i tredjeklassen inviterer masse gutter fra førsteklassen på fest! Tror det kommer til å bli kjempegøy, og jeg gleder meg MASSE til en forhåpentligvis super kveld! Til helgen drar vi til tromsø også for å være med på russetreffet der. Jeg kan "desverre" bare være en dag siden lillesøsteren min har konfirmasjon, men jeg gleder meg jo egentlig til den også - masse mat, og jeg skal holde tale!

I dag er jeg helt rød, jeg har på meg en topp det står "coca cola" på fra batoko.com. Dere kan se bedre bilder på instragrammen min @therealsophieelise! For en gangs skyld skal jeg ta med meg kamera ut i russetiden, så da kommer det bilder imorgen på bloggen. . Muligens av masse kjekke gutter på 16-17 år? Hehe, guttene som skal dit er iallfall kjempefine synes jeg! 

Måtte såklart posere med lille hunden min også, ser dere hvordan hun poserer? Hahahah! Jeg dør, hun er så søt. Rett etter dette bildet ble tatt mistet jeg riktignok digitalkameraet mitt i hodet på den stakkars lille. .  0  
  08.05.2013 - 20:20
     


videoblogg


Her er videobloggen som tok 100 år å laste opp, haha. VIl dere jeg skal begynne med mer vidoe? Skrik ut :D

 Shorts fra botoko.com og topp fra topshop 0  
  07.05.2013 - 23:13
     


noe nytt


Nettet vårt er helt latterlig tregt idag. . Jeg tenkte å laste opp en videoblogg til dere, og det tok visstnok 2986 minutter. . Verdt det? Haha, jeg laster den opp uansett så kanskje dere får se den om ett år.

Nok om det! Her er noen nye ting fra nelly som jeg bestilte sist uke- om dere lurer på leveringstid bestiller jeg alltid på søndag, så får jeg det etter 8 dager, altså mandagen etter. 

Kjøpte kjolen i xs og den var helt normal i størrelsen, jeg kjøper alltid xs i kjoler og passer alltid det. Litt trang rundt puppene, men det er jeg vandt til. Kostet rundt 300 kr og kan kjøpes HER 

Bukse som var utrolig behagelig og satt perfekt! Tror jeg kjøpte den i xxs, er iallfall det jeg pleier å bruke. Den mest behagelige stramme buksen jeg har prøvd! Kr 900 og kan kjøpes HER 

Visste dere at ryggen er noe av deg jeg liker minst på min kropp? Den er jo ikke fæl akkurat, men nå som trening har blitt så IN er det så mange jenter med fine rygger - og jeg klarer jo aldri å komme igang med trening, haha. 
Rød bh og string kan kjøpes HER, og wonderbra med string kan kjøpes HER. Jeg klarer ikke å bruke den wonderbraen nå som jeg har fått silikon,  det er alt for mye push-up, Men til dere med litt mindre pupper er nok den perfekt! Den gjør puppene to størrelser større :-)
 0  
  07.05.2013 - 15:34
     


goodnight


Idag har jeg mailet WWF Norway for å høre om det er noe jeg kan gjøre i sammenheng med bloggen - for dere som ikke vet hva WWF er, så er det en fantastisk organisasjon som gjør mye for blandt annet dyrevelferd og miljø. Jeg HÅPER virkelig de tar meg seriøst, på tross av det "ryktet" jeg kanskje har (hvilket rykte er nå det igjen?) og at jeg kan være med dem å gjøre frivillig arbeid som jeg kan blogge om. Det vil nå ut til så mange. . og jeg vil gjøre så mye. Jeg vil endre på noe - dyr trenger ikke å lide! Om noen andre som jobber i dyrebeskyttelsen, noah eller lignende føler dere kan bruke meg for noe arbeid - bruk meg for alt jeg er verdt, mail meg gjerne! 

Nå skal jeg sove med min kjære, den beste måten å ende kvelden på. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å trenge litt trøst ettersom jeg ikke klarer å redde verden alene, haha. Og husk folkens; man kan se slik ut å kle av seg på bilder, men samtidig bry seg mye om ting som skjer rundt i verden:

Ubrukt bilde fra FHMshooten. riktignok min favoritt. Fotograf; rolfie.no


0  
  06.05.2013 - 23:27
     


snart regulering..


AAAU! Jeg begynner å få to av visdomstennene (hvor mange får man egentlig?), og den ene vokser OVER tanna jeg har der fra før av. . Er dere klar over hvor vondt det gjør? Det kjennes ut som om noen slår meg konstant med hammer på tennene, ah! Jeg har aldri hatt ordentlig tannpine før og har alltid hatt "perfekte" tenner, så om dette gjør at jeg må få regulering kommer jeg til å bli så deprimert. Kan man kysse noen når man har regulering? Eller, såklart kan man kysse noen, men er det akkurat det samme som uten? 

Slik føles kinnene mine nå

Har på meg en ny dødskul shorts idag! Fra batoko.com

Og genseren jeg har på meg er kjæresten sin!


0  
  06.05.2013 - 22:11
     


if i were a boy


Idag har ting virkelig gått i ett - jeg har ikke hatt noen sekunder for meg selv, og nå som jeg blogger sitter faktisk en fotograf fra en av de største avisene i norge på rommet her sammen med meg. Vi har nettopp tatt bilder helt siden jeg var ferdig på skolen, men jeg tror resultatet ble veldig bra! Dere får se det til helgen eller neste helg når det kommer, gled dere til å se bildene - veldig annerledes fra tidligere ting jeg har gjort. . Og i morgen er det photoshoot igjen, mest sansynlig i bikini på en strand mens det er STORM ute! Men det er litt hysj-hysj hva det skal være til enda tror jeg, men det kommer dere til å se når det kommer ut - og nei, det er ikke FHM eller noe sånt!

Ellers hadde vi "bytte-kjønn-dag" på skolen, men jeg kunne ikke delta siden jeg skulle på photoshoot rett etterpå. Amanda derimot, hun ble deilig! Synes ofte jenter som kler seg ut som gutter er deilige jeg, haha. Rart det der. . Mange av dere synes hun ligner sånn på kjæresten min Mathias, men nei det gjør hun ikke, og nei de er ikke i slekt. Men Amanda; jeg ville tatt deg om du var gutt. 

UTROLIG fælt bilde av meg, men dere skjønner poenget0  
  06.05.2013 - 17:56
     


tanker


Har vært å grillet sammen med noen av jentene, og etter det var jeg sammen med enda fler venninner og NÅ sitter jeg her i senga mens jeg gruer meg til skolen i morgen. Jeg er så ubeskrivelig l-e-i. . Om jeg hadde vært så lei som jeg er nå for ett år siden, så hadde jeg droppet ut av skolen. Akkurat nå "overlever" jeg kun fordi det er 1 måned igjen. 

Ellers sitter jeg å tenker på hvordan sommeren kommer til å bli, og hva som kommer til å skje når høsten kommer. Skal jeg flytte? Skal jeg bli? Meg og Mathias? Masse ting å tenke på. .Kanskje jeg bare skal reise jorden rundt. Alene. Faktisk så frister det aller mest. 

Liten dansepause mens man venter på grillmaten. . 


Haha, noen slet kraftig med fyllenagsten idag, ja. 
 0  
  05.05.2013 - 21:58
     


med eller uten?


Nå tar vi en liten avstemning! Hva liker dere best, med eller uten extensions? Jeg stemmer såklart for MED, mye finere synes jeg. .

Jeg bruker 1 pakke 180grams extensions fra luxushair som dere kan kjøpe HER - jeg har 50 cm, og farge #2

Før-bildet ser jo helt på tryne ut, haha. 


0  
  05.05.2013 - 17:45
     


hey there


Hei hei, og god morgen! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg ser ut når jeg våkner, ikke extensions og gårdagens sminke. . Hater å vise meg sånn her, men dere vil jo se det, såå.. Here it goes! Nå drar jeg på grilling!

Har ikke engang greiet igjennom håret her, haha.. 

 0  
  05.05.2013 - 14:26
     


dødsglad russ


Når vi var ute å tok bilder tenkte jeg bare " ja mann, nå blir det nytt profilbilde på facebook ass!" - meeen så kommer man inn å får se bildene i stor versjon og tenker bare. . nei. Ikke nytt profilbilde idag heller, gitt! Noen som kjenner seg igjen? 

Ellers er jeg dødsglad, jeg gleder meg så mye til jeg og Mathias skal på øyafestivalen! Tror jeg innså det for ca 2 minutter, vi skal faktisk dra dit . . Det er jo ikke noe "big deal" ettersom det bare er i oslo, men når man er med rett person føler enhver liten reise som et eventyr - om så vi bare drar på butikken ♥ Og rett etter øyafestivalen drar vi til London, faktisk dagen etter! WOHO!

Gjett hva jeg skal gjøre nå? Vel, jeg "må" ut. Det er jo russetid. . Gleder meg til det er over, men samtidig gruer jeg meg sykt.

Den N-Y-D-E-L-I-G-E toppen jeg har på meg under russebuksen er faktsk egentlig en kjole, men den var så søt så jeg følte den MÅTTE brukes i russetiden uansett. Jeg er forelsket i den, det kriblet nemlig i magen når jeg fikk den i posten fra romwe.com 

0  
  04.05.2013 - 19:58
     


hengepupper liksom


Tidligere i dag var jeg på sykehuset pga smerter i magen, og jeg lurer på om leger har en slags intern konkurranse seg imellom om hvem som klarer å ligge lengst bak skjema. Jeg skulle inn til legen klokken 14:15, jeg kom inn 15:50. Tror jeg aldri har kjedet meg så mye i hele mitt liv, men takk gud for at det finnes telefoner! I min kjedsomhet sendte jeg meldinger om meg selv til sms-tjenesten ADAM, de hadde jo faktisk ganske rett på noen ting, haha.

Brukte sikkert 200 kr på det her. . 
Ellers synes jeg man alltid skal være seg selv, med mindre man kan være batman - da må man såklart være batman, og det er jeg idag! Den er fra romwe.com. Ellers har jeg bestilt dagspass for meg og min kjæreste til øyafestivalen! En liten god ide' jeg fikk idag mens jeg hadde lunsj med dagbladet, journalisten snakket om øyafestivalen så tenkte jeg " dit vil jeg også!". Og slik blir det, vi har dagspass til den 8. august og det er vel hovedsaklig for å se Kendrick Lamar. Møter jeg noen av dere der?

Ser ut som om jeg har syke hengepupepr her, men tro om igjen - det får man ikke med silikon, ikke noe ekkelt heng og sleng her i gården! Det er fordi jeg har på meg russebuksen under med sellene oppe, da ser det passe merkelig ut.0  
  04.05.2013 - 17:07
     


kaninsmilet


Jeg tror virkelig jeg har overvurdet min egen evne til å blogge bra i russetiden. Jeg tenkte det kom til å bli null problem og at det sikkert ikke kom til å skje så mye, men det er hele tiden noe jeg vil være med på og hele tiden noe jeg må gjøre - og det er så DEILIG! Derfor sier jeg bare at jeg må ta resten av kvelden fri uten å tenke på blogg, mail eller andre ting jeg vanligvis har i hodet 24/7, og bare leve litt. I morgen skal jeg opp tildig for intervju med vg så ønsk meg lykke til med det, og i mellomtiden kjører vi igang en dagens spørsmål! 

Kom med spørsmål, så plukker jeg ut det beste (og det vanskeligste å svare på) i morgen! Det kan godt være kritikk som jeg skal svare på , det elsker jeg, haha ♥ 

Det lille smilet mitt som dere sier jeg skal vise så mye, haha. Kaninsmilet. 0  
  03.05.2013 - 19:02
     


opplevelser


 Hei! Jeg var på tur uten døren og hadde pakket ned pcen i sekken da jeg kom på at " shit, jeg skulle jo blogge", så da var det bare opp med pcen igjen, haha! Noen ganger er det lett å glemme. Jeg var / er på tur ut døren for å dra på butkken, og så skal jeg sove med Mathias i natt. Blir sikkert koselig som vanlig! Jeg har foresten funnet klippet fra når jeg var på tv2nyhetene, dere kan se det HER. Det var gøy å være med på - som det alltid er - jeg elsker å bli intervjuet, haha! Koselig er det, og jeg er glad jeg får oppleve slike ting, tenk at noen faktisk vil høre MINE meninger?

Her kommer et par bilder fra i går, jeg var sammen med Stine og Charlotte før vi kjørte å hentet Mariell. Etter det spiste vi mat og snakket om hva vi hadde gjort natt til første mai! Jeg hadde mye rart å fortelle om narvik, for å si det sånn, haha. 

Dyrevennen Sophie Elise sparker katten. Eller..? 

Hettegenseren jeg har på meg er fra madlady.se - den er sykt kul med skinnarmene og alt (Såklart fake skinn) 

Kosemoseoverdose ♥ She'll always be my charly! 
 0  
  02.05.2013 - 19:53
     


barbiepiller til frokost


Hei! Idag hadde skolen turdag, og hverken jeg, Anne-Sofie eller Marte var på den så derfor har jeg vært sammen med de fram til nå. Vi så på "taken" som jeg faktisk ikke har sett før og spiste frokost sammen, koselig!

Dette ble altså min frokost. Party-dop. Haha neida, jeg måtte bare ta bilder av disse pillene som Marte hadde, så søøøte! 

Når jeg kom hjem prøvde jeg desperat å fikse litt i alt kaoset i klesskapet mitt. Det er virkelig KAOS. . Kom ingen vei, å gikk heller for å powernappe litt, haha.

Og fikk noe veldig etterlengtet i posten - bilettene mine til Selena Gomez og Beyonce! Jeg gleder meg! Møter jeg noen av dere der?

Dette har jeg på meg i dag, ikke annet enn en stor singlett - jeg hadde på meg russebuksen tidligere, men jeg synes den er litt vond å ha på. Denne er fra romwe.com

Hvorfor viser jeg ingen bilder av meg selv, lurer du kanskje på? Vel, fordi kjæresten min ikke har speil på rommet sitt, og jeg var livredd for å bruke lengre tid enn nødvendig på badet midt i rushtiden (den tiden alle skal ut fra huset) så jeg sminket meg på soverommet, med iphonen som speil. . Det er vanskelig, herregud! Har dere prøvd det noen gang? Aldri igjen! 


0  
  02.05.2013 - 15:24
     


liker ikke


 Jeg liker ikke narvik, og jeg tror ikke narvik liker meg. Faktisk så tror jeg narvik hater meg, haha. Jeg møtte den verste jenta på bensinstasjonen der igår. Hun så ikke på meg engang, men sto rett ved siden av meg og snakket høylytt til kompissen sin " der er sophy elise, hun har silikon i puppene og restylane i leppene og tror hun er sykt deilig". Er det normal oppførsel...? Oppsøk hjelp.

Vi dro hjem klokken fire i natt, vi ville bare hjem raskest mulig. Men jeg er glad for at jeg dro, jeg hadde det veldig VELDIG gøy på vorsjet og vi opplevde masse! Og så må jeg takke engelen sendt av gud som heter Aleksander (eller kanskje alexander?) som kjørte oss rundt i går - du reddet oss!

Body fra madlady.se 
 0  
  01.05.2013 - 14:58
     


VINN BILETTER TIL BEYONCE!


Nååå kan en heldig leser vinne to biletter til BEYONCE den 28. mai i telenor arena, woho! Jeg skal dra sammen med blandt annet Andrea, og jeg tror det kommer til å bli en super konsert. Beyonce er jo sykt flink live, og i tillegg er hun en av verdens mest kjente artister, så jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en av de bedre konsertene jeg har vært på - som dere vet, har jeg vært på mange! 

Om du vil kjøpe biletter til showet, så kan det gjøres HER - det er enda noen få igjen! 

 Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar her med mailen din! Jeg trekker vinner om ca en uke. 0  
  30.04.2013 - 14:53
     


who run the world


Hei! 

Jeg føler meg sykt dårlig så de neste timene skal jeg bare slappe av, fordi i kveld skal jeg og jentene dra sammen med store deler av resten av byen til. . narvik, haha. Der skal vi møte russen som bor der å feste litt, det er jo natt til 1.mai - med andre ord, en av de dagene hvor russen skal ta av, så jeg gleder meg! Så kommer Mathias til meg når han er ferdig på skolen slik at vi kan være sammen til jeg drar ♥

Blogger mer senere med en super konkurranse! Hint ; who run the world? GIRLS! 


0  
  30.04.2013 - 12:03
     


jeg er gal


Akkurat nå er jeg sykt sliten, dette har absolutt vært en lang dag MEN mye morro har vi hatt! Blandt annet har vi danset i en rundkjøring, hoppet ut av bilen og danset på rødt lys, hatt vannkrig og mye mer. Det er en god følelse! Har foresten funnet ut at jeg er jentegjengens tøffeste når det kommer til vannkrig, det skulle dere kanskje ikke trodd..? Jeg løper og jeg skyter og bryr meg ikke om alt vannet jeg får på meg, haha! Og i morgen kjører vi vannkrig igjen (en liten warning til alle blåruss, jeg er gal..).

Herlig gjeng!
Nå skal jeg og Mathias se frusterte fruer, han godtar faktisk å se på det sammen med meg, haha. Og til dere som lurer, JA, han er også russ i år!

Tar av meg russebuksa når jeg kommer hjem, så da er det på med finklærne. Idag har jeg på et superfint smykke fra madlady.se!
 0  
  29.04.2013 - 22:49
     


i dag


Hei hei! Kom akkurat hjem til Anne-Sofie, har vært og tatt solarium og straks skal vi gå til byen - livet uten lappen! I dag skal vi sikkert gjøre endel russekrav, vet ikke hvilke enda. . Kan sikkert skrive et oppsummeringsinnlegg på slutten av russetiden på hvilke krav jeg har gjort, om dere vil det? Det er syyyykt fint vær ute, så jeg gleder meg til å gå ut å gjøre masse masse krav ute i sommerværet.

Ellers så er det mange av dere som spør hvordan jeg blir så brun, og først må jeg bare si at unaturlig brun er jeg ikke. Jeg har en ganske mørk undertone i huden så jeg får fort farge, sikkert litt fordi jeg gikk på melanotan for et år tilbake siden, men også fordi jeg har tatt sol i flere år og bygget opp pigmentene i huden min. Ellers bruker jeg solariumskrem hver gang jeg tar sol, som fukter huden å gjør at man blir ekstra brun og får en sykt fin farge! Det anbefales på det varmeste, jeg kjøper mine på solariumkrem.no og det er mye billigere enn å kjøpe i en automat på solsenteret. 


0  
  29.04.2013 - 14:31
     


sunday is funday


Har hatt en fin dag sammen med noen av jentene, trengte virkelig litt jentetid idag! Ofte når man har mye å tenke på får man et helt annet syn på ting etter å ha hørt venninner sine erfaringer og tips, det er jo lett å være ganske trangsynt når man blir "fanget" i sitt eget hode. Vi har kjørt litt rundt å gjort russekrav og spist is, og nå skal jeg snakke litt i telefonen med en venninne som bor i bergen. Søndag ♥

Sobriller fra madlady.se 

Meg, Isabel, Marte og Martine 

Carina, Marte og meg 

0  
  28.04.2013 - 19:47
     


uansett humør


Som dere vet, søndag er dagen hvor jeg ligger å enten hater eller elsker livet (ALDRI en mellomting..), men uansett humør blir det alltid litt shopping på nelly, og dette fikk jeg med meg idag. Hva synes dere?

 

Undertøyssett, for både bh og truse kostet det 268 kr. Kan kjøpes HER 

 

Kjole, kr 379, HER 

Bukse, ca 900 kr HER 

Wonderbra-undertøyssett som gjør at man får helt sykt fin kløft, kan kjøpes HER!
 

 0  
  28.04.2013 - 15:32
     


russekortet mitt


Haha, jeg så nettopp meg selv på nyhetene helt tilfeldig, jeg hadde glemt av at vi spilte inn det der! Det handlet kort fortalt om påvirkningskraften vi bloggere har på våre lesere med tanke på plastisk kirurgi, så uttalte jeg meg litt kort om det der. Synes det ble et veldig fint innslag, og har sendt melding til de som intervjuet meg nå for å høre om jeg kan få tak i intervjuet for å legge det ut her!

Ellers er russebuksa på igjen, og dere kan nå "endelig" få se russekortet mitt som så mange av dere har spurt om å få se. Det er ikke et russekort jeg er stolt over akkurat, jeg laget det for leeenge siden når jeg var singel og jeg vil overhode ikke ha det, haha. Blir flau hver gang jeg må dele det ut. . 

Buksa på, sellene oppe! 

Var ikke disse skoene sykt søte, foresten? Jeg prøvde å lure meg selv til at de passer sammen med russebuksa, haha. . Deeeeet gjør de ikke, kan man trygt si. Gleder meg til å kunne bruke dem! Fra missme.se 


0  
  27.04.2013 - 21:19
     


Bloggdesign laget av Kine Skjerpenhits