designavkineskjerpen
0
-ET HETT TIPS


//annonse 


 

Jeg kjenner noen av guttene som jobber med undertøysmerket Comfyballs - merket som ble verdenskjent da amerikanske myndigheter mente navnet var for støtende for å kunne varemerkeregistreres da navnet tydeligvis både var umoralsk og skandaløst (lol). Støtende eller ikke, boxerne er helt konge og dette er ABSOLUTT et godt gavetips til typen / en kompis / en annen mannlig bekjent! Jeg hadde hørt mye bra og tenkte at om man først skal kjøpe en gave, så hvorfor ikke gi noe som skiller seg ut og som mottakeren faktisk har glede av og bruker ofte? PS! Comfyballs har truser til kvinner også som jeg selv har - og digger. Og sports-bh! 

YXThGRXO8r4

Sjekk videoen over - TV2 Hjelper Deg har til og med testet boxerne, bare hør hva gutta syntes om passformen :) 


Comfyballs har tatt helt av i Norge det siste året og over 100 000 norske menn nyter nå en mer komfortabel hverdag. Som sagt så kjenner jeg noen av gutta som jobber med dette og de sier at mange kjøper én for å teste eller fordi de syntes navnet er morsomt, men blir overrasket over forskjellen og kommer tilbake og kjøper flere.  

Hvorfor alt dette styret med en boxer? Nå må dere ikke bli kleine her, for dette er jo fakta...Typen din får en boxer med:

 • BSA: Ball Squeeze Avoidance, spesiell utforming som reduserer faren for å få ballene i skvis.
 • RHT: Reduced Heat Transfer, mindre svette baller og holder testiklene ved korrekt temperatur (øker sædkvaliten, obs obs til dere som ikke er klare for kids helt enda hehe)
 • PackageFront? sørger for at utstyret holdes korrekt på plass i alle tenkelige og utenkelige situasjoner
 

Hvem trenger vel ikke dette? Happy boyfriend -> happy girlfriend..? :) Eller happy me som synes det er digg å gå rundt i sjæl også? 

PS! På Comfyballs.no har de nå MANNuarsalg med 100 kr avslag på en rekke modeller og kjøp ti spar 1000,- på ALLE herremodeller. Gratis frakt! Benytt sjansen til å få en happy boyfriend ;) 

 0  
  15.01.2017 - 19:44
     
  0    Kategori: -


Jeg føler meg brukt


  

"Du er så sterk".

Akkurat det får jeg høre veldig ofte. At jeg er sterk som takler stygge kommentarer, at jeg tåler å stå så mye imot strømmen eller at jeg har jobbet meg opp fra "ingenting".

Jeg ser ikke på meg som en spesielt sterk person eller ulik andre på den måten i det hele tatt. Det er på "jobb", og det er upersonlig, selv om det er meg og mine meninger.  Om noen på privaten trykker meg ned så svir det. Det kjennes som et slag i ansiktet, som om mine 158 cm krymper ned til halvparten, som om enhver pust jeg trekker er en byrde for omverden. Det kan være noen som snakker litt surt til meg, om noen pirker på noe jeg gjør eller kommer med en kommentar som treffer meg på et sårt punkt. Da begynner jeg med en gang å tvile på min egen verdi, jeg vil bare synke vekk fra jordens overflate. 

Kanskje jeg har vært, og til tider er, i feil selskap og derfor ofte føler meg som "den lille". Den som kan bli kastet rundt på, og der følelsene er en brikke i et spill andre kan bruke til sin fordel. Da er det fort gjort å føle seg uviktig. 

Det er fordi det finnes mennesker som alltid trykker meg ned, trykker meg ned til mindre enn 158 cm. Mennesker man møter, snakker med, smiler til og spiller et slags spill for. Et spill hvor man godtar alt og alltid ender opp som den tapende part, hvor man bare er tilgjengelig etter behov. Her om natten bråvåknet jeg, og min første tanke var at nå er det nok. Nok tid på mennesker som ikke bryr seg - eller som ikke hadde brydd seg om jeg hadde mindre følgere, mindre penger og alt det. Jeg er veldig glad jeg har fine mennesker i livet mitt som støtter opp når jeg gråter og har det dritt, men herregud så mange jeg har som kun vil ha en tag på sosiale medier og som bruker enhver sjanse de får på å komme med små kommentarer slik at jeg skal føle meg mindre verdig enn hva jeg er. Og jeg er sikker på at mange av dere kjenner dere igjen - for om det ikke er følgere, så kan det være noe annet. At man alltid lytter, at man kjører og henter, spanderer.. Osv. Jeg tror vi alle har mennesker som man bøyer seg unødvendig lavt for, slik at de kan klatre på toppen av deg og nå høyere. Føler seg bedre. 

De presser meg ned på bakken, ned under jorden. Da er det ikke så lett å tenke at man er en stjerne, at man er bra nok, at man fortjener å være glad. Tanker som absolutt alle burde ha. Jeg gikk i hele fjor og ikke var glad for ting jeg fikk til - tenk det. Bare disse første ukene av 2017 har jeg følt på mer enn jeg gjorde i hele 2016 faktisk, og det er først nå jeg er glad for alt jeg gjør. 

Hvorfor tillater man det? Det skal i alle fall ikke jeg gjøre mer.0  
  15.01.2017 - 18:14
     
  0    Kategori: -


6 TIPS FOR FINERE HUD!


//annonse 

♥ Vask ansiktet med lunket vann istedenfor varmt. Selv om varmt vann er det mest behagelige, så kan det også føre til tørr og irritert hud. 

♥ La huden hvile så mye som mulig fra tung sminke. Jeg vet hvor vanskelig dette kan være om man har urenheter / rød hud.. Etter at jeg begynte på Skin Repair og hadde gått på det i en måneds tid kunne jeg legge bort foundationen til hverdags, og det føltes skikkelig bra! Noe som igjen har resultert i at huden får det ekstra fint. 

Huden min før jeg begynte på Skin Repair: 

 

♥ Drikk vann! Dette visste du sikkert fra før av, men herregud så mye det har å si. Huden, som enhver del av kroppen, trenger en viss menge væske for å fungere optimalt. Det forebygger ikke bare urenheter, men også rynker. 

♥ Dropp røyken! Jeg røyket før, og jeg så sikkert 10 år eldre ut enn hva jeg gjør nå med tanke på linjer men også urenheter. Jeg kan enda ta meg en røyk på fest eller ferie, og det skal faktisk ikke mer til enn som så før huden virker sliten og ekkel dagen derpå.

♥ Unngå å ta deg i ansiktet generelt (dette punktet synes jeg selv er vanskelig), men i alle fall rett etter å ha spist godteri. Det høres kanskje merkelig ut, men jeg pleide i alle fall å få urenheter nesten på sekundet om jeg spiste potetgull med fingrene og så tok meg i ansiktet rett etterpå. Det var nesten som om jeg kunne kjenne en kløe under huden med en gang som trengte seg frem! 

Meg nå, uten foundation (med pudder, men uansett!) 

Og ja, disse pillene som jeg nevnte. Skin Repair! Jeg personlig er kjempefornøyd med dem, og jeg vet at mange av dere lesere også er det. Derfor blir jeg litt irritert når folk skal kommentere "åh, det funker ikke fordi det ikke funket på meg", fordi NEI ikke alt funker på absolutt alle, vi er ulike mennesker. Men for meg, flere venninner og mange av dere lesere har det funket og jeg kan kun snakke utifra min egen erfaring. Da jeg hadde opphold fra pillene fordi jeg var på ferie og hadde glemt pillene hjemme merket jeg hvor mye de gjør for meg - tre kviser ploppet opp etter en liten stund, og huden ble rød og irritert. Slik som den også var før jeg begynte på pillene, som jeg faktisk nesten hadde glemt. Da fikk jeg bevist for meg selv hvorfor jeg er så fornøyd! Poenget er, jeg tar disse pillene hver eneste dag som en del av mitt faste kosttilskudd fordi det fungerer på en naturlig måte som ikke skader deg, for det kan legemidler gjøre. Jeg gikk på pillene i litt over en måned før jeg merket forskjell første gang om jeg husker rett, det kommer i alle fall ikke over natten og kroppen bruker tid på å ta opp stoffene. Dere kan lese mer, eller bestille pillene HER om det skulle være ønskelig. 


 0  
  15.01.2017 - 16:58
     
  0    Kategori: -


Jeg står for det jeg sa.


Tenk så heldig jeg er som har disse fine menneskene i livet mitt. Vi har en slappe-av kveld hjemme hos meg med masse godteri og diskusjoner om alt mulig. Vennene mine passer alltid på ♥ Jeg har vært på premieren av Marcus & Martinus sin nye film som jeg likte veldig godt, og en liten funfact: jeg er med i filmen. To ganger, faktisk! Gjett om jeg ble overrasket da mitt eget ansikt ploppet opp på kinoskjermen. Gøy, og spesielt med tanke på at den blir vist i så mange land. Stolt av guttene i dag! Jeg takket likevel nei til etterfest, for å være her hjemme sammen med noen av favorittene mine. Det trengte jeg! 

Angående innlegget jeg skrev tidligere i dag så står jeg 100% for hvert eneste ord, og det er alt jeg har å si om saken enn så lenge. Om du vil gjøre noe, så skriv gjerne under HER. 


 Tightsen min finner dere HER  (annonselenke) 

Nå skal vi se filmen "dont breathe" - håper den er bra! 

 0  
  14.01.2017 - 20:03
     
  0    Kategori: -


NÅ ER DET FAEN MEG NOK!
 

Jeg er så utrolig lei av kronikker som begynner med "kjære", fordi det er en barnslig herseteknikk som jeg ikke vil benytte meg av. Jeg ønsker ikke å prøve å hevde meg over noen, eller bevise at jeg er bedre menneske enn andre. Dessuten ser jeg ikke på Sylvi Listhaug som en "kjære", jeg ser på henne som.. Ja. jeg vet ikke hva. Rar. Jeg forstår meg ikke på henne. Det første jeg får opp i hodet er det bildet av at hun ligger og plasker i havet for å føle på kroppen hvordan det er å være flyktning som krysser hav - akkurat det innslaget er forøvrig det mest idiotiske jeg har sett i hele mitt liv, og jeg trodde man var over hele dama på det tidspunktet men så feil kan man jammen meg ta, og hun fortsetter å få spillerom. 

Jeg liker å se på meg selv som en person som respekterer andre, og ser på mennesker som noe annet enn tall, statistikker og artikler på internett. Men det finnes virkelig et par mennesker jeg ikke har så mye til overs for, i det minste ikke meningene deres. 

Nå har altså Sylvi Listhaug vært i farten igjen, det forbauser meg at hun rekker å komme med så mange selvmotsigelser som hun gjør i løpet av en uke, for et travelt liv. Jeg er sint, og det er irriterende å starte dagen på feil måte slik som nå.

Bioingeniør Mahad mister nå retten til å jobbe etter 17 år i Norge fordi han angivelig løy da han var 14 år og kom inn i Norge om hvilket land han kom fra. Her er en mann som har jobbet - og skattet til Norge i flere år - tatt utdanning, bygd hus og fått familie, som er utrolig mye mer enn man kan si om mange andre mennesker i dette landet. Les artikkelen her. Sylvi har besluttet at det skal bli lagt inn flere millioner ekstra kroner til UDI hvert år for å ettersøke om hvem som kan ha løyet på søknadene sine i fortiden. HALLO I FUCKINGS LUKEN. Nå har enda en av så veldig mange som faktisk bidrar til dette landet mistet sin rettighet her. Er det noe jeg kan gjøre? Kan jeg seriøst gjøre noe? For jeg har veldig lyst. 

Jeg blir så oppgitt. Kan vi drite i, sånn helt seriøst. Kan vi skjerpe oss nå. Kan vi være snillere mot hverandre? Kan vi slutte å slå ring rundt mennesker som ikke er medmennesker, kan vi få Leo Ajkick som statsminister eller kan han i det minste ta Sylvi med seg på tur i neste sesong av serien sin? Kan hun slutte å smile på bilder som om hun gjør noe annet enn å ødelegge livene til folk? Kan vi, nok en gang, bare være snille mot hverandre? Og kan seriøst flere bloggere / kjendiser snakke om temaer som dette, eller er folk redd for å miste sponsor-pengene sine? 

En siste ting: skjerpings. 

 0  
  14.01.2017 - 10:42
     
  0    Kategori: -


Når jeg ikke vil møte noen


Det er kun to ganger jeg ikke liker å møte dere (fantastiske!) blogglesere. Nummer en: når jeg har forsovet meg, er for sent ute og løper rundt som verdens mest stressa person - med extensions til alle kanter, lipgloss i hele ansiktet og en veldig sur mine. Nummer to: samme dag som jeg har tatt spraytan. Man kan ikke dusje på 8 timer og i det tidsrommet blir fargen gradvis mørkere og mørkere, så til slutt ser jeg totalt gæren og fargeblind ut, som om jeg har vært seks uker på Gran Canaria og steket meg i solen hver bidige dag med sol-olje istedenfor faktor. DET, kombinert med det blonde håret er så uheldig, og i tillegg kan jeg ikke gi dere klem for da smitter fargen av og jeg må i verste fall betale for både renseri og psykologitimer etter det grusomme synet dere nettopp har bevitnet. I dag er en sånn dag. En spraytan-dag.

Sett bort fra at det er en sånn dag, har blant annet jeg, Vegard og en hel gjeng av folk vært på overasskelsesmiddag for Marcus og Martinus. Skulle feire 1 millioner følgere på musicly (som jeg ikke engang vet hva er, noen begynner å bli gammel). Nå skal jeg hoppe i seng, og ser frem til premieren av filmen til m&m i morgen! (annonselenke) Kjole HER 
 

 0  
  13.01.2017 - 21:28
     
  0    Kategori: -


og så sto du der, og bare


hei. (annonselenker) Genser HER / sko fra nelly, men utsolgt

 

 0  
  12.01.2017 - 20:54
     
  0    Kategori: -


PERSONLIGHETSTEST PÅ INTERNETT


//annonse

Jeg har skrevet hele morgenen, vært hos frisøren for en kuring ( det må man jo, sånn som jeg holder på) og gjort litt øvrige ærend ellers - en ganske vanlig dag med andre ord. Men! Noe morsomt har jeg faktisk gjort, jeg har tatt en personlighetstest! Dere vet jo at jeg elsker sånne.. Selv om man kjenner seg selv, så er det greit å få det "bekreftet" og kanskje innse ting som man ikke visste fra før av? Denne testen her var litt annerledes da, for den beregnet ut min personlighet utifra mitt adferdsmønster på internett og hvordan jeg er som person - og jeg er tydeligvis veldig komplisert og litt dobbeltmoralsk som både er inne på nettsider som selger kinesisk mat, og NOAH for dyrs rettigheter. Den viste meg også hvor mye jeg krangler på internett, haha.. Og mye mer.  Dere finner testen HER!

Testen er laget som en del av promoen til filmen Split, som jeg forøvrig også gleder meg til å se!  0  
  12.01.2017 - 16:06
     
  0    Kategori: -


JEG HAR TATOVERT LEPPENE MINE IGJEN


I går tok jeg etterfyll på leppetatoveringen min, man må gjøre det et par ganger for å få resultatet bra nok (det er inkludert i prisen). Folk spør meg alltid om det gjør vondt og det er individuelt - ikke bare fra person til person, men også fra gang til gang. I går rakk jeg ikke å ha på bedøvelsen i mer enn 15 minutter og man skal egentlig ha den på i mellom 40 min - 1 time før man setter i gang, og likevel kjente jeg ingenting! Det var jo digg, hehe. Den andre gangen ble jeg også ganske tør og hoven i ettertid, denne gangen har jeg null problemer med det. Tenk at jeg har null sminke på leppene her? Sykt!Jeg går til Sol Permanent Makeup som ligger på Frogner. Det er helt sykt lang ventetid og jeg måtte vente lenge, men det er verdt det! 0  
  12.01.2017 - 14:34
     
  0    Kategori: -


NYTT DESIGN! 

Først og fremst - jeg har fått nytt bloggdesign! Jeg bestemte meg for å ta det litt tilbake til start denne gangen, med det rosa og sukkersøte. Om jeg er fornøyd? Ja. Det er liksom slik det er ment å være på min blogg, og i mitt univers. Rosa, samtidig som det er litt mørkt.
Jeg og to venner har brukt kvelden på resturanten Bokbacka som var en hyggelig og annerledes opplevelse, kan man si. Anbefales! Men veldig dyrt, så kanskje greit å spare til en spesiell anledning. Nå har jeg smakt på litt av hvert - mose for å nevne noe - og føler meg på mange måter som et litt mer beriket menneske. Jeg har lyst til å utfordre meg selv litt mer på det planet, prøve ut mer spesiell mat og sette pris på smaksopplevelser.. Bokbacka var en fin start på den reisen.

Nå skal jeg snakke i tlf med M, og så hopper jeg i seng! Smask. 

 0  
  11.01.2017 - 23:51
     
  0    Kategori: -


En bedre start.


I går morges kom min fine venninne Juliet til meg for å drikke kaffe, snakke om alt og ingenting og kose oss i hverandres selskap. Det var så hyggelig å ha en annerledes start på dagen med en venninne istedenfor å sitte alene ved frokostbordet som jeg alltid gjør! Alt kunne blitt helt perfekt om man ser bort fra at vi drakk alt for sterk kaffe og ble dårlige begge to, haha..  Både jeg og Juliet er oppvokst utenfor Harstad, så vi deler mange av de samme erfaringene og minnene. Vi snakker om de samme gatene, menneskene, festene og butikkene. Det samme havet, vinden, lukten og alpinanlegget. Nord-norge ♥ 
 

Capsen min finner du HER. // Håret mitt er i fargen ash fra luxushair, siden noen spurte. 

Nå sitter jeg på rommet mitt samtidig som vaskehjelpen vasker. At vi aldri klarer å time det sånn at jeg faktisk er ute av huset når hun kommer er et mirakel, haha..

 0  
  11.01.2017 - 17:13
     
  0    Kategori: -


ENDELIG HAR JEG KONTROLL


Jeg har lenge hatt lyst til å ta bilder som jeg selv har full kreativ kontroll på som jeg kan bruke til bloggdesignet mitt og diverse - og etter litt planlegging skjedde det endelig! Som regel når jeg er på shoot er det et magasin som bestemmer, eventuelt en kunde av noe slag, og selv om det også er kjempegøy så har jeg sett frem til å kunne styre selv.
Jeg satt sammen mitt favorittteam på hår, sminke og foto, fikk ordnet et hotellrom og kjørte på. Jeg har så lyst til å vise dere alle bildene, men det får vente til designet kommer opp. Det ble skikkelig disney-prinsesse aktig, i alle fall noen av bildene! Enn så lenge viser jeg dere et ganske "plain" bilde fra i dag, som ikke viser noe som helst av stemningen på hovedbildene.. Gleder meg til dere får se!  

Nå var planen egentlig å holde meg våken for å se farmen kjendis, men DET klarer jeg ikke, haha.. Jeg skal legge meg med en gang! Vi snakkes i morgen :) 0  
  10.01.2017 - 19:46
     
  0    Kategori: -


JEG FIKK SJOKK AV RESULTATET!


//annonse 

Jeg har helt glemt å vise dere den syke forandringen vippene mine har fått den siste tiden! Jeg brukte vippeserum for et par år siden men la det på hylla etter en stund, men for litt over en måned siden startet jeg igjen. Og jeg er sjokkert over resultatet, jeg visste ikke at det gikk så fort - og ikke minst at det var mulig, selv om jeg hadde gode erfaringer tidligere og har lest masse om vippeserum på sminkegrupper. 

Jeg har extensions på øvre vipperad, og viser dere derfor på nedre. Beklager at bildet er tatt med iPhone, var helt klin umulig å fokusere med speilrefleksen, men SJEKK de vippene! Note: jeg har ikke naturlig lange vipper på nedre rar. 

Her kan man se det tydelig på nedre vipperad: keep in mind at de vippene har vært skikkelig stygge og korte de siste årene på grunn av faring og slitasje.

Jeg har brukt et produkt som heter Mylash i som sagt litt over en måned, hver morgen. Det inneholder kun naturlige ingredienser og er helt trygt å bruke. Jeg har ikke opplevd noe som helst irritasjon, og man kan fint bruke kontaktlinser samtidig for eksempel. Det er heller ikke testet på dyr. 


 

Vippene blir lengre, fyldigere og sterkere på 4-8 uker (det tok litt over 4 uker for meg, jeg bruker ikke mascara nede til vanlig så det var først da jeg merket det - men det kan også ha kommet tidligere faktisk). Det kan også brukes på bryn, men det har jeg ikke sjekket ut selv, men det er bare å påføre der du vil at brynene skal vokse for fyldigere øyenbryn.  

Det er kjempeenkelt å bruke - bare påfør serumet ved roten av øyenvippene ved hjelp av den lille "kosten" som følger med, og gjenta hver morgen. Det tar bare noen få sekunder! Jeg bruker serumet på øvre vipperad også, og har merket at vippene mine tåler slitasjen fra extensions mye bedre - det har heller ikke hatt noe å si for holdbarheten til vippene, de løsner ikke av å bruke dette serumet (som andre serum på markedet gjør, har jeg hørt).

Hvis du også har lyst til å teste vippeserumet har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden Sophieeliselash eller kjøp ved å trykke på linken HER! 0  
  10.01.2017 - 18:09
     
  0    Kategori: -


hjemme hos meg


 En kompis av meg holder nå på å male et sykt fint og unikt bilde til meg (som forøvrig også er et bilde av meg), veggene mine er fulle av fotografier av meg eller bilder venner har laget. Det er personlig og unikt, og da har det ikke noe å si om det er en investering. Når det kommer til øvrig kunst har jeg to Pushwagner hjemme. Denne har jeg kjøpt selv:


 

Og dette har jeg på lån (som jeg håper at jeg får kjøpe eller bare har for evig, hehe) 

Men jeg vil ønsker meg mer, så nå er det bare å spare penger! Jeg er keen på dette bildet av Dolk:  

Eller dette av Olga Tobreluts..

Og selv om det ikke er så lurt å kjøpe Pushwagner nå rent investeringsmessig (har jeg hørt) så kunne jeg likevel gjerne ha tenkt meg dette:Ah, vi får se hva det blir til. Det skal jo være en investering. Eller, burde være.. Slik tenker jeg når jeg kjøper vesker også, at de skal kunne øke i verdi og selges til mer etterhvert. Folk tror ikke det, men jeg er forøvrig veldig sparsom med pengene mine, sikkert fordi jeg vet hvordan det er å ha lite, og jeg liker ikke å bruke mye penger på noe som er helt bortkastet. 

 Etter at jeg fikk mitt første "ordentlige" bilde ble jeg helt inne i det, det er en morsom hobby å ha og jeg bruker mye tid inne på forumer for å lese om det å se bilder. Jeg er nesten like glad i det, som jeg er i å lese oppskrifter (til mat jeg aldri kommer til å lage, haha). Selv om jeg er elendig på det og ikke kan noe som helst enn så lenge, men det kommer etterhvert. Interiørmagasiner har jeg også blitt veldig glad i. :) 

 0  
  09.01.2017 - 20:43
     
  0    Kategori: -


For mye informasjon


God morgen norge gikk fint, sett bort fra at jeg snakket veldig fort - følte jeg selv, jeg har ikke fått sett klippet i etterkant men skal gjøre det nå på tv2 sumo (jeg skrev først ettertidkant, haha jeg må være trøtt!). Sumo er forresten min obesssion om dagen. Først solsidan, og nå har jeg jammen meg blitt hekta på kjendisfarmen også. For et koselig og rart program! 

Skjorte fra Zara / Choker HER (annonselenke)

Dette er kanskje alt for mye informasjon for dere, og om du er av typen som ikke liker alt for mye informasjon burde du slutte å lese. Men jeg har så sykt vondt i puppene for tiden! Det er samme følelse som da jeg var i puberteten. Kanskje det er mine ekte pupper som endelig har bestemt seg for å vokse siden de ikke gjorde det på hverken ungdomsskolen eller videregående? Det er såpass ille at jeg ikke engang kan gi folk en klem uten at det er ubehagelig, og jeg må sove på rygg. Og nei det har ikke noe med mensen å gjøre for den får jeg ikke før mot slutten av måneden (så nå kan dere også følge syklusen min - ny kategori på bloggen, Sophies Syklus neida lol)

Nok om det. Nå vet dere det, liksom.. Lurer på hva jeg skal få ut av å ha fortalt dere den informasjonen. Mindre klemmer? Og det vil jeg jo ikke. Anyways, Mathias dro i dag og det er så klart veldig trist.. Savner han allerede. Men jeg er heldig som har noen å savne :)

 0  
  09.01.2017 - 16:38
     
  0    Kategori: -


perfekt lørdag!
Sløveklær, godteri og mer godteri! Sånn ser min lørdag ut, og det passer meg helt perfekt. Å løpe rundt uten sminke med håret oppsatt, ikke stresse med å ta på seg høye hæler og sminke for å dra på byen.. Det er nok sånn som dette jeg liker helgene mine best! Sløvemoduset er virkelig på topp, jeg har nemlig på meg en bokser for herrer - det har jeg begynt å kjøpe meg nemlig, haha.. Det er så mye diggere enn for kvinner, jo! Både t-skjorte og bokser kommer herfra


Jeg fikser vippene mine fast hos Lashes by Kasja (spons) og i overigår var jeg innom igjen, derfor vil tipse dere om at hvis dere bestiller time hos en av de nye ansatte får dere mellom 20-50% avslag! De nye ansatte er lært opp av Kasja selv, som jeg går hos, så resultatet er det samme. Send email på post@kasja.no og spør om å få booket time under introduksjonspris for nye ansatte! 0  
  07.01.2017 - 23:51
     
  0    Kategori: -


SKO OG SUNN FORNUFT


inneholder annonselenke

Jeg sitter på gulvet i stuen, har akkurat pakket ut kofferten fra Harstad (det tok meg fire dager, god kveld) og har akkurat testet ut mine nye sko fra nelly for å sjekke om de passer. Det er alltid litt gambling med sånne overknee-boots for jeg har så små bein (størrelse 35) og da hender det at de er for trange til leggene. Men disse passet veldig bra, og med god margin. De er på 80% tilbud nå forresten - du finner dem her! (annonselenke)

 

Det er forresten noen som har spurt om hvorfor jeg som blogger ikke har tilknyttet meg til sunn fornuft plakaten, nå som det er i vinden igjen. Jeg blogger ikke om trening eller kosthold generelt, men jeg ønsker å ha frihet til å kunne blogge om helsefordeler ved et vegetarisk kosthold for eksempel, og der er jeg ganske bastant - noe som går imot et punkt på plakaten. Det er så viktig for meg å kunne skrive om et vegetarisk kosthold, og der brenner jeg så sterkt for og jeg kommer til å påpeke helsefordelene ved kostholdet. Jeg har også skrevet om min egen vektoppgang som går i strid mot et av punktene. Men forøvrig synes jeg det er et fantastisk flott initiativ! Om det likevel skulle ha vært rom for meg i "sunn fornuft" sitt univers blir jeg jo kjempeglad, for plakaten er utelukkende positiv. Det er vel bare jeg som ikke ønsker å gjøre noe feil om jeg først forplikter meg til noe. 


 

Og ellers så er Mathias på besøk og skal være hele helgen, hurra! Det blir kanskje en stund til neste gang ser det ut som, pga jobb.. Men jeg er glad han er her nå i det minste. 

 0  
  07.01.2017 - 19:06
     
  0    Kategori: -


tre bekjennelser 

For det første så er jeg klar over at jeg ser halvgæren ut på bildet over, hehe. Jeg har tatt spraytan og den første dagen (før man får dusjet av seg overflødig farge) er det alltid litt i overkant.. Men det blir kjempefint etterhvert! 

For det andre, så fikk jeg litt dårlig samvittighet etter å ha skrevet om at kvinnemagasiner er "fordummende". Altså, bloggen min er jo også fordummende i 96% av tilfellene, men jeg har friheten til å en gang i blant komme med politiske innlegg fordi jeg er en enkelt person og ikke en redaksjon, og heller ikke har avtaler med annonsører som krever at jeg holder meg på en viss linje. Jeg leser kvinnemagasiner som Det Nye, Elle og Costume hver eneste måned og jeg liker det jo veldig godt, da får jeg sluppet taket på den grusomme verden vi lever i for en stund og lese noe som nettopp er overfladisk, koselig og litt mindre viktig. Jeg vet jo at de aller fleste som leser damemagasiner også leser nyheter og er oppdaterte kule mennesker, likt som journalistene og redaktørene av magasinene, og jeg mener jo ikke at eksisterende magasiner bevisst gjør noe feil - de har på en måte ikke noe valg. Jeg er glad for at Det Nye kjører på med sminkefri utgave og jeg elsker de dypere sidene av bladet, jeg er glad for at Elle og Costume ofte løfter opp sterke kvinner og at det i de intervjuene aldri blir snakket om kropp - tipp topp, tommel opp. Jeg er også klar over at disse magasinene skal handle om mote, og at det er hele greia. Poenget med innlegget var vel egentlig bare at jeg mener man ikke burde legge sånn vekt på å hylle kropper, både i magasiner og ellers i livet, det hadde vært finere om vi heller kunne vært naturlig nakne sammen og kose oss med det uten å tenke over hvordan man ser ut. Poeng nummer to var at menn har mer å velge mellom (om man må kun skulle kjøpe magasiner basert på kjønn), liker man biler så finnes det magasiner for det, eller om man liker mote, nakne damer, historie, forskning etc. Mens med kvinner er det kun mote og livsstil, ethvert magasin handler om det. Så det er absolutt et "hull" i markedet og behov for noe mer (selv om eksisterende tilbud funker fint for nettopp mote og livsstil!), men flinke Elise by Olsen har jo startet Recens (heia heia!!!), og nå har det kommet et nytt magasin som heter "2 minutter" som jeg er spent på å sjekke ut. :) 

For det tredje, som jeg egentlig hadde glemt helt til jeg ble spurt om i intervju - så klart tenkte jeg aldri seriøst over å sjekke inn på rehablitering! Jeg har aldri hatt noe som engang kan ligne et alkoholproblem, men jeg har hatt problemer med å si nei til sosiale sammenkomster og har i tillegg jobbet sykt mye. Sosiale sammenkomster inneholder ofte et glass champagne eller to, og holder man på sånn lenge er det lett å tenke "åh men det er på grunn av de to glassene at jeg er sliten" istedenfor å innse at man ikke kan få i både pose og sekk. Man må velge, og jeg prøvde å velge begge men man kan ikke få alt her i livet - derfor så velger jeg jobb i 2017 og får heller kjede meg litt på kveldene, og bra er det. Har begynt å legge meg klokken 22 og stortrives, haha..

Thats all! Nå skal jeg rydde, og... GJETT HVA? Spise brownies + se på Solsidan. Min favorittaktivitet. Jeg ser Solsidan på c more via tv2 sumo, til de som har spurt! 0  
  06.01.2017 - 19:18
     
  0    Kategori: -


VERDENS BESTE GAVE 

I dag fikk jeg verdens fineste julegave av manageren min. Hun har satt sammen en hel bok med bilder og avisutklipp av meg for å minne meg på at 2016 var et bra år og alt jeg kan - og jeg ble veldig rørt. Boken har jeg plassert stolt på kommoden i gangen, sånn at man får øye på den med en gang man kommer inn i leiligeten. Boken er stor i størrelse og har samme type overflate som en "coffeetablebook", det satt jeg ekstra stor pris på - da kan jeg jo bruke den som pynt uten å virke alt for høy på meg selv, uansett skal det være greit å være glad for det man klarer. 
 

Og formen? Elendig. Jeg er kjempekvalm og har kastet opp som en flodhest (vet ikke om flodhester spyr men det høres rett ut på en måte), og ligger rakt ut på sofaen. Omgangssyken. Jeg får det kanskje en gang i året og nå var det altså på tide i 2017, etter 6 dager inn.. Haha.

 0  
  06.01.2017 - 18:18
     
  0    Kategori: -


4 stjerners middag - snart premiere!


Nå er det snart to år siden (!!!) jeg var med på 4 stjerners middag, og i kveld er det premierefest.. Haha! Det er flere av dere som har spurt om når episoden jeg medvirker i sendes, og nå er det altså snart klart for det. Jeg merker at jeg gruer meg litt, for som sagt er det to år siden og hele opplegget ble ganske merkelig siden jeg ikke kunne lage mat i det hele tatt på den tiden, men jeg var med en skikkelig fin gjeng og krysser fingrene for at stemningen oss imellom blir synlige for dere seere også. ♥  I kjendisnorge blir det sett på som litt "ukult" å gjøre masse reality-tv, men jeg ELSKER det haha. Skulle vært med på alt om jeg hadde tid!! Det er jo så gøøøøy!


 

Hmm.. Her så håret mitt blått ut? Det er blondt, altså. (annonselenke)Kjolen min finner du her! 

Mest av alt gleder jeg meg til å spise. Jeg hørte rykter om tapas på premieren nemlig.. Jeg skal uansett ta tidlig kveld, og da kikker jeg innom her for å gi dere en oppdatering! Jeg hører sengen + brownies og is + solsidan rope på meg allerede, nemlig. 

 

 0  
  05.01.2017 - 18:07
     
  0    Kategori: -


ENDELIG BLOND IGJEN


For to måneder siden ga jeg meg selv et løfte - jeg skulle ikke farge håret på ett år slik at det endelig kunne vokse litt igjen. Vel, det løftet klarte jeg å holde i cirka.. 15 minutter? Hehe, for nå er jeg blond igjen. Rart med det, min naturlige hårfarge er kald brun, men jeg er mer meg selv med blondt hår.. Jeg har følt meg så utilpass med min naturlige hårfarge de siste månedene, og endelig har jeg lyst til å kle meg opp igjen, sminke meg ordentlig og hele det kjøret. Det får riktignok vente litt, for nå skal jeg skrive en kronikk for et feministisk blad og så premierefest for 4-stjerners middag i kveld. :) Det er Mia Soleim på Giardini Hårdesign som har farget meg som vanlig, og håret er fra luxushair i fargen ash! 
 0  
  05.01.2017 - 14:18
     
  0    Kategori: -


Jeg er lei av å hylle kroppene deres!


Gardermoen. Tidsfordriv. Magasinhylla på narvesen. Jeg går - slik som en kvinne tydeligvis "skal", rett forbi magasinene om biler, sport, teknologi og vitenskap. Jeg plasserer meg - slik som en kvinne "skal" - foran de rosa bladene, kvinner med colgate smil, ingen over 40 år (og om de er gamle, ja da hyller vi alederen!), perfekte kropper og perfekte hjem. Overskriftene er alltid de samme, helt siden jeg lærte meg å lese har slagord som "vi hyller kvinnekroppen" lyst mot meg. Jeg har aldri tenkt noe over slike overskrifter, før jeg plutselig gjorde det - og nå er det tydeligvis ingen vei tilbake.

Hyller jeg kroppen min når jeg står? Går? Beveger meg? Kler av meg? Kler på meg? Hva betyr det å hylle kroppen? Hyller jeg kroppen min om jeg går i bikini på stranda? Hyller jeg kroppen min om jeg har sex med lyset på? Hyller vi kvinnekroppen ved å se tilsynelatende "normale" kvinner poserer i lite klær og fortelle om hvor fornøyde de er? Har jeg noen gang lest om en mann som hyller mannekroppen? 

Hyller jeg kroppen min fordi jeg har strekkmerker og likevel kler av meg? Og hvorfor føler jeg meg plutselig dummere nå som i det hele tatt nevner at jeg har strekkmerker, som om det skulle ha noen som helst betydning? 


 

Jeg er så lei av at de fleste magasiner i dag er så utrolig fordummende mot kvinner. Man skal ikke være opptatt av annet enn sin egen kropp og dens skavanker og hvor perfekte man er til tross for feil, man skal ikke tenke på annet enn mote, oppskrifter, trening og en gang i blant klinker altså magasinbransjen til med ekstranummer hvor man skal hylle alt som journalister bruker resten av året på å rive ned med slankeoppskrifter og photoshop. 

Og de "dypere" sidene i kvinnebladene? De handler som regel om forhold, kjærlighet, karriere og vennskap. Fire flotte punkter, men så jævlig oppbrukt etter 12 år med magasinlesing som jeg har bedrevet nå. Alt resirkuleres bare. 

Jeg har aldri lest et eneste magasin rettet mot kvinner hvor man leser om vitenskap, miljø, historie eller politikk. Jeg er fullt klar over at man selv bestemmer hva man skal lese og jeg får morgenbladet i posten, men det er mange som ikke "vet bedre" og ikke aner at de kan interessere seg for mer enn hvor hvite tenner de har før de får prakket på seg, likt som at man ikke tenker over at celluliter er "feil" før man får prakket det på seg av magasinene.

Jeg vet at det er slik det funker. Jeg vet at man må tjene penger - og jeg setter også pris på å lese et magasin som handler om overflaten, om det enkle og greie i livet. Jeg leser Det Nye, jeg leser ELLE og jeg lester Costume og koser meg med alle sammen. Men gud så glad jeg hadde blitt om det hadde blitt skrevet om.. la oss si valget? Hvordan man finner ut hva man vil stemme? Hva som er grunnen til konflikten i Syria? Jeg bare nevner et par. 

Jeg har flere sider ved meg som menneske og skulle så inderlig ønske at et magasin kunne BLANDE interesser! Hvorfor kan man ikke lese både om kropp, sex, "hylling av kropper" men også miljø, politikk og vitenskap? Må alt være så sort hvitt? Må det være enten eller? Må alt være tilegnet ett kjønn? Om jeg noen gang skal skrive for et magasin så sverger jeg her og nå at jeg skal skrive om tingene som betyr noe - blandet med en dose rosa, for det er sånn jeg er. Og gjett hva? Sånn er veldig mange andre kvinner også. 

 0  
  03.01.2017 - 23:02
     
  0    Kategori: -


eksistens


på vei mot flyplassen nå nettopp danset nordlyset så vakkert over oss hele veien - som om det kom for å ta farvel (om vi nå skal gå utifra at alt her i verden handler om meg). Jeg er vandt til nordlyset, men denne gangen var det ekstra vakkert. Det strakte seg over hele himmelen og danset i en voldsom fart, lyste opp hele den mørke vinterbyen som ligger nærmest mitt hjerte - og lengst unna hjertet mitt, alt etter dagsformen. Hele veien hørte jeg sangen som jeg la over bildet på repeat, og beundret det naturlig vakre som universet vårt kan skape. Ingen film og ikke noe teknologi kan måle seg, spør du meg. Alle burde opplyse nordlyset en gang. 

En gammel vandrehistorie sier at de døde som danser i himmelen lyser opp og blir nordlys. Om det nå stemmer, er det vakkert. Jeg håper det er slik, det føles rett på en måte. Danse til evig musikk av eksistens.. Jeg vil mye heller det, enn å leve livet om igjen. 

Nå er jeg på vei hjem, til mitt faktiske hjem - OSLO! 


bilde HER. / Marius Birkeland0  
  03.01.2017 - 19:44
     
  0    Kategori: -


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - KJÆRLIGHET, KROPP, KARRIERE +++


Hva fikk deg til å engasjere deg i integreringsfeltet?

Fordi jeg har hjerterom og anser meg selv om et medmenneske uten større verdi enn mennesker fra andre kulturer. Jeg har flaks som er født i Norge, og jeg deler gjerne av mine goder med andre. Det finnes ikke "dem" og "oss", bare "vi" <3

Hvilke "type" mennesker synes du er de mest interessante?


Folk som sitter i et hjørne på fest og holder kjeft med litt angst i kroppen. Folk som har tristhet i øynene sine og mørk humor. Folk som ikke gjør seg til, folk som ikke er helt "på nett" med sosiale normer. 

Angrer du på at du fjernet diamanttattoveringen du hadde med Mathias nå som dere er litt på g igjen?

Jeg skulle ønske jeg hadde den nå fordi den er fin, helt uavhengig av meg og Mathias. Men den er ikke helt borte og jeg kan alltids ta den en gang til! Man ser enda at den er der, og det er vel en grunn til at jeg sluttet å fjerne den lenge før det ble noe med meg og M igjen. Den er en del av meg :) hvilket land bor Mathias i? Virket så mystisk når du bare skrev "et annet land" haha


Haha, han bor på Malta! Det var ikke meningen å være mystisk altså, for det er ikke noe hemmelig. Han jobber der. 

Er det noe ute i offentlighet du vegrer å gjøre fordi du er redd aviser skal skrive om det?

Nei, avisene skriver ikke om ting som skjer på byen - jeg tror ikke de har lov til det når det er alkohol inni bildet. Gud vet hvor mange bilder av meg fra fylla som diverse aviser sitter på, men de kan ikke poste de uansett så det går fint.

Ja, men jeg begrenser ikke livet mitt. Det er som det er, og blir det skrevet noe så går det fint også. Det er jo ikke så farlig og jeg har et veldig avslappet syn på det. :) Jeg gjør ikke noe verre enn andre mennesker i 20-årene, og jeg prøver ikke å framstå som mer prektig enn hva jeg er. Jeg finner enda ut av ting, liksom. 

Har du noen gang opplevd og miste din identitet i en annen person?

Er du gal! Hele 2014 / 2015 var et kaos. Jeg vet ikke om det kun har med en annen person å gjøre eller om det har vært et kaos for meg selv å finne ut hva jeg ønsker at livet mitt skal gå ut på, men det har vært kaotisk rent psykisk. Jeg føler endelig at ting begynner å falle på plass, så kanskje 2017 er året hvor jeg utforsker dette litt mer? Setter sammen puslespillet? Finner ut hvem jeg er, og hva jeg er - sånn helt på ekte? Så klart med dere på lasset! 


Skal du ha med Charlie til Oslo nå når du drar nedover?

Nei ikke enda, men kanskje til påske? Det beste hadde vært om jeg hadde kjøpt ny leilighet først for da flytter en venn inn hos meg (Joakim!!!!!), og det blir enklere alt sammen. :) 
Hvilke personer har vært med å utvikle deg til den personen du er idag? og hvorfor?


Mamma og pappa, av naturlige årsaker. Ellers blir jeg jo påvirket av alle jeg møter på en eller annen måte, men den første jeg tenkte på var en venn av meg som heter Gaute. Jeg tror genuint han har fått meg til å bli et smartere og kulere menneske, og det er gull verdt. 

Hva er galt med eksistensiell angst? Hvorfor liker du ikke å ha det?


Det er helt forferdelig for min del i alle fall. Å gruble over eksistens er ikke noe problem, det synes jeg er fint. Å ha refleksjoner over liv, død, hvorfor man er her, hva som er meningen med livet og hva det vil si å leve er vakkert og kan bidra til at man får et rikere, mer balansert og lykkeligere liv. Men å ha ANGST hvor du føler at ingenting er ekte, hallisunerer, tenker tanker som at du bare kan drepe deg selv for det er jo ikke ekte uansett, du er den eneste som finnes, foreldrene dine er ikke ekte, du får stemmer i hodet og du får lyst til å skade deg selv for å føle på noe som helst som virker reellt. Jeg har hatt de rareste tankene, jeg har hørt ting i hodet mitt og jeg har grått mye og lurt på hvordan jeg skal komme meg igjennom en ny dag. Plutselig kan jeg snakke med en - la oss si en dame - og så begynner begynner jeg å få angst. Da kan hun plutselig begynne å snakke i sakte film, jeg får en kald følelse i hele kroppen, alt blir ufokusert og jeg tenker "det her skjer ikke, jeg er ikke ekte / hun er ikke ekte / jeg er den eneste som eksisterer / mennesker ser rare ut / det her gir ingen mening". DET er det et problem med skal jeg love deg, haha.. Jeg klarer jo ikke å fokusere på noen ting. Men nå har jeg ikke hatt anfall på kjempelenge, om jeg bare sover nok og spiser bra så slipper jeg faktisk unna. 

Hvilken parfyme bruker du?


Haha, jeg bruker Britney Spears - Fantasy! Samme som jeg gjorde da jeg var 13-14 år.. Jeg er ikke så sykt kreativ på den fronten. Ellers er jeg stor fan av nesten alt fra Escada. 

Har du blitt spurt om å delta på feks Kjendis-Farmen eller 71Grader Nord?

Begge deler, og Skal vi Danse også. Alt hadde vært gøy men jeg har ikke hatt tid på grunn av boken, men en eller annen gang kunne det absolutt ha vært kjempegøy og spennende, for erfaringens skyld! Jeg tror dessuten at jeg hadde klart meg ganske bra, i det minste på farmen.. 71grader nord er det verre med. 

Mitt dansecrew var noe av det morsomste jeg har opplevd - så gjerne mer av sånt, når tiden strekker til! 
Tar du noen vitamintilskudd etter du har blitt vegetarianer?


Jepp, men det gjorde jeg før også! Bare fordi man spiser kjøtt så er ikke det en selvfølge at man får i seg alt man trenger. Jeg har sjekket opp dette og jeg manglet mer da jeg spiste kjøtt enn jeg gjorde for ett år siden, men nå tror jeg jammen meg at det mangler noe greier igjen fordi jeg er så slapp hele tiden. Det har ikke noe med at jeg ikke spiser kjøtt å gjøre - det er generelt dårlige matvaner og slik hadde det nok vært uansett. 

Hvorfor lyver du så ofte når det kommer til treningsvanene dine? Jeg har ikke tall på hvor mange ganger du har skrevet "jeg trener aldri" og ikke lenge etter skrytt av at du trener (nesten?) hver dag. Det gir jo ikke mening? 

Jeg trener aldri på trenigsstudio men jeg trener hjemme med bånd og vekter. Jeg har medlemskap på Elixia men tror ikke jeg kan ha vært der mer enn 5 ganger, og  jeg vet ikke om det gjelder som ordentlig trening om jeg bare beveger meg hjemme? Jeg synes det teller, men jeg har også fått høre at det ikke gjør det. Jeg trente hos PT fram til tidligere i år og jeg er generelt glad i å holde meg i aktivitet, men noen ganger blir det "aldri" og noen ganger er det "hver dag" om det gir mening. Jeg har perioder og nå er jeg inne i en halvveis periode, men føler på meg at januar og februar kommer til å bli god. Og så pleier det å dabbe av mot våren når det blir fint vær og jeg heller vil være ute å rulle i gresset, haha. 


Hvordan type jente kunne du lett falt for? Eksempel på kjendis?

Her ble det faktisk helt umulig å komme med et eksempel.. Og nå har jeg tenkt hardt. Min venninne Louise er det nærmeste jeg kommer noe konkret her, haha. Nå er jeg ikke forelsket i henne eller noe, men det er sånn type det går i, personlighetsmessig, og det klarer jeg jo ikke å vise på et bilde. 


Tror du på spøkelser, eller har du noen gang opplevd noe "paranormal"?

Ja, jeg tror at det finnes noe mer mellom himmel og jord, for tenk hvilken liten fjert vi egentlig er i den store sammenhengen, og at vi ikke forstår noen ting om man faktisk tenker over eksistens. Men jeg tror ikke at spøkelser går rundt og ser ut som de gjør på film, altså som mennesker, bare at de er hvite og litt skinnende. Kanskje det er mer energier vi føler? Noe ikke-menneskelig? Noe som er umulig å beskrive? Jeg håper i alle fall det, for mitt verste mareritt ville ha vært å bli født på nytt, da hadde jeg fått panikk. Eller jeg hadde jo ikke visst at jeg var født på nytt, hehe.. Men jeg hadde virkelig ikke orket å leve et liv til. 

Jeg har opplevd å føle at det er noen der, å få "synske" opplevelser gang på gang i løpet av en tidsperiode (hvor alt som skjer føles linket opp mot hverandre), jeg har sett ting i sidesynet og jeg har hatt mareritt på steder som har vist seg å ha vært sykehus / gamlehjem / skoler (akkurat som at jeg i drømmer klarer å koble opp mot en annen verden, og føle på hva som har vært der før uten å  ha visst det i forkant). En venninne sier at jeg kunne ha vært såkalt "åpen" men at jeg ikke tør, jeg holder tilbake, og det kan nok stemme bra. Jeg er usikker på hvor mye jeg egentlig ønsker å vite. 

Er livet som kjent noe for deg?

Jeg tenker ikke så mye over det og jeg føler meg - og er jo - helt normal. Det er kanskje fordi jeg har de samme vennene som jeg har hatt i flere år, og jeg har veldig få "ja"mennesker rundt meg. Menneskene i livet mitt sier ifra og lar meg ikke miste bakkekontakten. :) 

Hva gjør du når du er lei deg?

Da tror jeg nok at jeg ville ha ringt en venninne eller en kompis og bare snakket ut om det. Jeg har stor tro på å snakke igjennom ting, og situasjoner virker ofte verre i hodet enn hva de faktisk er om man tør å si det høyt. Om man bærer det på innsiden og grubler, vokser det til en stor vond klump som det kan ta lang tid å bli kvitt. Jeg ringer, gråter, inviterer folk på besøk og er ikke redd for å virke masete. Man skal aldri føle at man er til bry, for da er du enten for usikker på deg selv eller så har du ikke rett mennesker rundt deg! 

Kan du fortelle hva som motiverer deg når du er langt nede og ikke ser helt lyset i enden av tunnelen?

At jeg har vært lengre nede før og hvor forferdelig det var setter alt i perspektiv, og så tenker jeg over alt jeg har oppnådd. At jeg startet på jenterommet som ensom, hatet meg selv og skadet meg, og nå har jeg det så mye bedre. Jeg har kjøpt min egen leilighet - og den tanken motiverer meg. Tanken på hvordan ting kan bli om jeg ikke gir opp. Tanken på alle som sier at mitt arbeid betyr noe for dem. Tanken på alt jeg kan utrette, om jeg bare prøver. Det er mange ting, men så klart kan det være vanskelig å tenke på alt dette om man virkelig har det kjipt, da vil jeg også bare hyle, slå hodet i veggen og gi opp alt. Da tenker jeg at ingen bryr seg om noe av det jeg gjør - men det er jo ikke reellt! Å prøve å se ting litt utenfra hjelper for meg. 


Stoler du lett på mennesker?


Jeg stoler på at mennesker forteller meg sannheten, at mennesker har min beste interesse og at man ikke bruker meg, men jeg åpner meg ikke så lett for mennesker og viser mitt sanne jeg. Men jeg tror på at mennesker er gode, det stoler jeg kanskje litt naivt på. 

Elsket du noensinne robin? Og hva skjedde mellom dere? 

Å elske er et utrolig sterkt ord, å elske noen går ikke over - det blir en del av deg, og holder hardt i deg for alltid. Nå tenker jeg jo aldri på han, og har ingen følelser for han, og jeg hadde heller ikke kjærlighetssorg da det ble slutt. Så svaret på spørsmålet er nok derfor nei, men det er OK for det var nok samme greia tilbake. Men glad i han var jeg jo åpenbart, om ikke hadde det ikke fungert i det hele tatt. 

Livet skjedde, om man kan si det sånn. Det ble mye drama og tull.  Men herregud vi er unge begge to, og så klart må man få styre på og finne ut av ting selv. Jeg er ikke bitter på han for at vi hadde ulik livsstil, for han er bare 22 år gammel og ikke alle har det ansvaret jeg har med jobb osv. Men for meg gikk bare ikke det. Hvordan ting har vært etter at det ble slutt med bildet og alt er jo en annen sak, men:p 


Hvordan sa du til mamma/pappa at du fikk mensen, og hvor gammel var du? 


Jeg tror ikke jeg sa det til mamma og pappa med en gang, jeg kan ikke huske det i alle fall. Det er jo det mest naturlige i verden og du må huske på at mammaen din har gått igjennom akkurat det samme, og at hun virkelig ikke synes det er teit - du kan jo ikke kontrollere det uansett:) Da jeg fikk mensen første gang var jeg 13 år gammel og på besøk hos en venninne. Om jeg husker rett hadde hun faktisk bursdag.. Jeg var sist ute av alle i klassen med å få mensen, noe som var litt vanskelig ettersom alle lagde en så stor sak ut av det. Veldig forskrudd og merkelig når jeg tenker tilbake på det, haha.. Og det var ikke så gøy å gå på ungdomsskolen å ikke ha mensen! Men nå vet jeg at det er helt normalt, og enkelte er tidligere ute enn andre. 

Kan du si noe om tittelen på boka? Jeg tror du har forskjellige kallenavn på deg selv bak bildet?

Ja. Forbilde er en tittel med ironisk distanse, og ingenting i boka handler om å være et forbilde - den handler om å være en vanlig jente, og det er nettopp det ethvert forbilde er. Et helt vanlig menneske.Ordene som er bak bildet, altså bak "forbildet", er kallenavn på meg ja, og der skal det være opp til egen tolkning hva man tror står. Det er en mening med det, altså om du øyeblikkelig tenker skjellsord så er det fordi man kanskje kobler meg mot å bli kalt mange stygge ting, noe som er trist. Hadde det vært Tone Damli sin bok ville neppe noen ha tenkt  "åja det står jævla fitte bak bildet der, ja". Om du skjønner? 

Nå må du svare på alle ryktene om rumpa og kroppen din. 

Det eneste jeg vil si er at jeg alltid har hatt rumpe, og jeg ser ikke så annerledes ut nå. Folk legger ut uheldige bilder fra merkelige vinkler og påstår at jeg så helt annerledes ut før, uavhengig av alt.. Her kommer et par bilder av meg, der jeg veide 10-15 kg mindre, og enda hadde jeg rumpe. 

Det blir uansett helt feil å sammenligne for som sagt, hele meg er jo totalt ulik da i kroppen. Men men.. Dette er 2015, og 2014. Er du lykkelig?


Helt OK. Jeg er bare så utrolig sliten.. Jeg vet at jeg ikke har ME (det er jo en alvorlig sykdom) men det kan nesten føles sånn noen ganger, eller så mangler jeg ett eller annet vitamin. Jeg sover som en stein, kan sovne over alt, har null energi og null motivasjon. Kanskje det er mørketiden? Men om jeg skal grave dypt i meg selv og mine innerste følelser, virkelig kjenne på det og romstere rundt, så er jeg nok ganske nøytral til alt som skejr. Det er lite som føles som en ekte følelse, alt bare skjer og det er synd. Jeg klarer å sette pris på små ting, og da jeg koste med Charlie i går ville jeg nesten gråte av glede for slike små øyeblikk betyr så mye for meg. Det skjer så mye stort som er vanskelig å sette pris på, for man trodde det skulle bety alt. At penger, kjendisfester og en fin kropp skulle gjøre meg glad - og det har vært gøy, men gøy er ikke det samme som glad. Små øyeblikk, kjærlighet og god mat derimot gjør at jeg føler på lykke, haha. Og trening.  

Har du fått negative tilbakemeldinger på boka? Eller har alt vært bra hele tiden?

Det er jo så klart noen som stiller seg negative til at jeg har skrevet bok og at det kommer "enkelt" for meg. Jeg har en fordel med tanke på salg, jeg når ut til flere og det var stor pressedekning for boken min. Men det gjorde ikke prosessen enklere for meg, jeg har jobbet like hardt som andre som skriver og boken ER bra. Det må man få lov til å si, selv om det er min egen. Det er kanskje 2 av 4000 tilbakemeldinger som har vært negative av de som faktisk har lest, og det er helt greit. Alt kan ikke falle i smak hos alle, tenk så kjedelig det hadde vært da.
Hvordan fikk du og Mathias kontakt igjen?

Vi har hatt kontakt av og på hele tiden etter at det ble slutt, så det er litt vanskelig å si hvor "skiftet" skjedde sånn nøyaktig. Jeg facetimet han en gang i oktober tror jeg? Og så begynte vi å snakke litt mer jevnlig, og så kom han på besøk. Jeg er glad vi er i hverandres liv og det kommer vi nok til å være for alltid, og takk gud for det. Jeg har en så enormt stor kjærlighet og respekt for det mennesket! 

Har du planer om å skrive flere bøker?


Enn så lenge skriver jeg for min egen del, så får jeg se om det utvikler seg til å bli noe jeg vil gi ut etterhvert. Det er et så stort og personlig steg å gi ut en bok, sine innerste tanker bare blottlagt for det norske folk.. Skummelt, fint og rart. Jeg er absolutt klar for det, men da må det være en bok som kan ha verdi for andre enn meg selv. Den skal kunne bidra med noe større enn min egen tilfredstillelse, om du forstår? Kanskje det blir en diktbok? En bildebok? Kanskje ingen bok? Vi får se. 

Hvor mye veier du? Du sier at du har gått opp 15 kg, og du ser jo helt fantastisk ut. Jeg er 160 høy og veier 56 og jeg føler meg som en hval!! 🤣

Takk. :) Jeg er 1.58 og jeg veier like mye som deg, så en hval er du nok ikke. Du har et litt forvridd kroppsbilde vil jeg tro, for vi er akkurat like. Og jeg føler meg fantastisk! jeg tok med dette spørsmålet for å vise hvordan man kan se på andre og tenke "hun er fantastisk" men så ser man på seg selv og hater det. Du og jeg har nok helt lik kropp, og likevel klarer du å se på meg som fantastisk men på deg selv som en hval. Er ikke det sjukt?! 
Hva er forventningene dine til året som kommer? Planer?


Jeg har mange planer, men først og fremst vil jeg skrive mer, bli en flinkere DJ og holde mer foredrag for bedrifter - det liker jeg skikkelig godt! Kanskje begynne å turnere med sminkekurs sammen med makeup-artisten min Dajana? Det hadde vært noe! Designe klær? Gjøre mer tv? Produsere sminke? Så lenge jeg jobber hardt, kan alt være mulig! Så ønsker jeg å ha et år fult av kjærlighet. Kanskje få et barn? Haha. Hva gjør du helst en lørdagskveld?

Om jeg fikk bestemme hadde jeg spist middag med gode venner og slappet av hjemme, kanskje sett en god film eller dratt på kino og så snakket til langt på natt. Rolig og fint. :) 

Hahaha verdens morsomte bilde, om vi nå først snakker om venner! Anne-Sofie som "assistent" på rød løper.


Har et lite spørsmål jeg har lurt lenge på. Du sier selv du er syk når det kommer til tankegang til kropp og utseende, og på en slags måte har dysmorfofobi. Dette er grunnen til at du opererer deg, men du oppfordrer alle andre til å jobbe med selvbildet sitt. Likevel er det stor fokus på kropp på bloggen din, opererte pupper, nese, lepper ol. Hvordan stiller du deg til det å da glamorisere en sykdom i form av bilder av en operert, og som du kaller det, kropp preget av "sykdom"? Ville du sammenlignet det med en anorektisk jentes blogg med fokus på kropp og mat? Må legge til at jeg er helt nøytral til dette og kun spør fordi jeg lurer! :)

Jeg skjønner skikkelig hvordan du tenker, og det er nettopp dette jeg har prøvd å påpeke mange ganger. Jeg kan ikke høre om - eller lese - bloggene eller se på instagrammene til noen som snakker om operasjoner. Det er en "trigger". Jeg må lukke ørene og kan ikke høre om hverken fordeler eller ulemper, jeg kan ikke tillate meg selv å stirre på meg selv i speilet, og om vi tar et gruppebilde kan jeg ikke tillate meg selv å få "godkjenne" det etterpå, jeg må alltid bare legge det ut med en gang uten å studere meg selv. Likt som en anorektisk person har triggere, har jeg også det, bare at min sykdom blir sett på som en svakhet og ikke en styrke. Om man har en spiseforstyrrelse og snakker åpent om det er e man en helt og et forbilde - og det forstår jeg og aksepterer jeg, for det er nok sykt vanskelig og beundringsverdig å snakke om. Men det er slik for meg også, bare at min greie kan man bli stilt spydige spørsmål om, stilt til veggen for, er man en dårlig person? Hvor er foreldrene? Hva er galt med deg? Det er vanskelig å høre for noen som sliter Jeg kjemper meg igjennom det, og det er sykt vanskelig for meg. Jeg er nødt til å prøve å fokusere på å være sunn, frisk, spise og trene, ha dager hvor jeg ikke sminker meg  (helst flere av de dagene), kunne gå uten extensions og ikke bry meg så mye om alle mine såkalte "feil". 

Å snakke om operasjoner er vondt og vanskelig for meg, for det er det svakeste, mørkeste og kjipeste ved min personlighet. Jeg blir nedverdiget av det, og jeg skammer meg sånn over alt det. Jeg forstår at folk synes det er rart, men jeg vil ikke snakke om det, for å snakke om det er en trigger for meg. Jeg kunne snakke å skrive om det tidligere, fordi da var jeg så dypt inne i det og ville bare kaste meg på den karusellen og kjøre på - jo mer, jo bedre. Jo falskere jeg så ut, jo bedre. Nå prøver jeg skikkelig å vinkle meg av det. Jeg kan ikke følge Kardashians på instagram for eksempel fordi alle kommenterer der hva de har operert og ikke, jeg kan ikke følge jenter kun på grunn av utseendet deres, jeg kan ikke være med venninner som tar restylane, og jeg vil ikke svare når folk spør meg om mine operasjoner. Det er som om en anorektiker skulle ha snakket om sykdommen sin og hvor tynn man var og hvordan det føltes dagen lang. Jeg vil heller ikke snakke om det på bloggen fordi det kan være en trigger for andre i samme situasjon. Man sier at anoreksia ødelegger liv, det gjør min sykdom også. Jeg er lei av å ha det sånn, og jeg kjemper hver eneste dag. La meg få gjøre det, men la meg få gjøre det på privaten.

Jeg legger vel ut bilder av kroppen min fordi.. Æh, jeg vet ikke lengre engang. Det er bare sånn, det er bare sånn det er. Jeg elsker jo kropp og håper jeg en dag kan legge ut bilder av min uten å fremme noe, eller uten å prøve å bevise noe ovenfor meg selv eller andre. Dette er sykt kjipt og dritt for meg å skrive for det er det vanskeligste jeg vet, og ingen forstår det heller for det virker som en idiotisk greie jeg selv har kontroll over. Som om jeg har bestemt dette synet på meg selv. I have not. Det er aldri meningen å være uærlig med dere, det handler bare om at jeg prøver å holde alt det der adskilt fordi det er en skammelig og fæl del som jeg ikke liker - som trigger, plager og provoserer meg. Så please, la meg takle det her på egenhånd, så kanskje jeg klarer å snakke om det i framtiden.. <3 

Hva motiverer deg til å fortsette å blogge hver eneste dag?

Jeg elsker å skrive og trenger ikke å få noe annet ut av det enn nettopp ren skriveglede og kommunikasjon med kule mennesker landet over! Jeg setter også pris på å ha en dagbok jeg kan lese igjennom, det er koselig å se tilbake på gamle minner. Senest i går bladde jeg igjennom hele 2013. Det var koselig og rart.

Hvis du kunne endre på en ting i hele denne verden, hva ville det ha vært?

Jeg skulle gjerne ha sett at alle spiste mindre kjøtt og hadde en vegansk dag i uken. Det hadde gjort så mye for miljøet, dyrene og matfordelingen i verden! Dette var bare det første jeg kom på altså, det er mye jeg ville ha endret. Folk skulle gjerne ha vært snillere mot andre, og tenkt over at alle er hovedpersonen i sitt eget liv og må leve med tankene sine hele tiden. Derfor er det ikke noe vits å sette negative tanker i hodene til folk, vi har det alle bedre om folk er glade. 

Har du noen tanker om hva dine fremtidige barn skal hete, om du noen gang får lyst på det?

Ja, jeg har tre navn klare, men de holder jeg for meg selv enn så lenge. Og angående barn så har jeg begynt å få lyst på det i det siste, men det går veldig i bølger.. Men skjer det så skjer det, kanskje jeg må få meg kjæreste først og fremst haha. 

Hva spiste du på julaften? Siden du er vegetarianer

Jeg spiste vegisterkaker! Det var superdigg. :) Neste år blir det nok vegansk nøttestek! Lillesøsteren min er også veggis men hun tør ikke å prøve sistenevnte, hun synes det høres ekkelt ut. Men det er supergodt, og jeg skal nok få gjennomslag til neste år..

Du skriver at Harstad er hjemme og trygt, men blir du noengang trist av å være der etter alt det vonde som skjedde da du var yngre i hjembyen?

Jeg blir ikke direkte trist, men jeg merker at jeg blir slengt tilbake noen år mentalt. Jeg er mer usikker og sjenert når jeg er her, enn hva jeg er i Oslo. Det er som om jeg blir 16 år gamle meg igjen. Jeg vet ikke om jeg enda mener at Harstad er hjemme, for jeg sier at jeg skal "hjem" når jeg skal til Oslo. Skal jeg til Harstad, så sier jeg "hjem til mamma og pappa". Men Harstad er trygt fordi foreldrene mine er her, fordi det er forutsigbart og fordi det ikke forventes så mye av meg. Men rent psykisk liker jeg oslo-versjonen av meg bedre. :) 

Jeg lurer på hvilke råd du har til en som ønsker seg en bestevenn. Selv er jeg er en voksen mann i slutten av tyveårene uten noen nære venner. Det er ganske tungt. Venner fra hjembygda og studiene har blitt spredt for alle vinder, så de gode vennene jeg hadde er ikke der lenger. Jeg har en fin jobb, egen bolig og er en relativt normal person. Likevel er det et problem å møte noen som vil slippe meg inn på seg. Er alle bestevenner opptatt så sent i livet? 

Nei det er absolutt ikke for sent. Jeg har fått flere gode venner det siste året som alle er i 30-årene, og det er absolutt like ekte vennskap som de jeg har hatt i flere år. Det er vanskelig fordi man får kjemi med kanskje 1 av 100, så det er ikke en selvfølge at man blir venn med none fra jobben for eksempel. Om du har tid - og lyst - burde du kanskje begynne med en fritidsaktivitet? Jeg vet ikke hva interessene dine er, men for eksempel spille fotball med et eller annet amatørlag, basket, dans, skuespill, baking, fekting, bueskyting, turgåing, jakt, hva enn. Da møter man mennesker som har samme interesser, og så kan man ta iniativ videre fra det? Eller få deg tinder - for funker det ikke romantisk så funker det kanskje vennskapelig. :) Jeg tror ikke det finnes noen garanti for suksess her, men det skader ikke å prøve. Eller om det er noen fra hjembyen som bor der du bor nå, så er det bare å ta iniativ til å gjøre noe, så kanskje det ordner seg? Du virker som en oppegående og usjenert person, så kjør på! Jeg håper du klarer det, jeg heier<3

Hvilke typer "gjenger eller "personer" går igjen hos deg? Hvem er dine "typer"- mennesker?

Det første jeg tenkte var utadvendte. Jeg har veldig få venner som er sjenerte.. Ærlige, åpne og uredde. Litt gale. Galgenhumor - altså mørk humor. Med kjærester er det litt nerdete typer. Når jenter snakker om gutter og sier "nei han var ikke min type, han var skikkelig rar.. nerd.. DU hadde likt han sophie", hehe. Sånn er det!

Jeg har lyst til å si hei eller slå av en prat dersom jeg treffer deg eller ser deg på gata. Hva tenker du om det? Går det greit? Jeg ser for meg at du reagerer med å bli sjenert 

Om jeg stresser eller er på vei til noe prøver jeg å holde det kort fordi jeg ikke vil bli forsinket men samtidig har jeg ikke samvittighet til å avslutte en samtale så da blir vi nok stående likevel, haha. Jeg kan bli sjenert fordi jeg ikke vet hva folk forventer, jeg er ikke alltid "på" og vet ikke alltid hva jeg skal si, men om du leder an og stiller spørsmål så er det enklere for meg. Noen kommer bort til meg og ser nesten ut som noen spørsmålstegn og bare venter på at jeg skal styre skuta, og det funker jo ikke helt. :) 


 

 

Hva er ditt neste prosjekt? Savner du å ha et åpent kommentarfelt? 

Jeg tror jeg skal få åpent kommentarfelt igjen om noen måneder.. Vi får se. Det har føltes godt å ikke ha det, jeg prøver å bli frisk fra Dysmorfofobi eller i det minste lære meg å håndtere det litt bedre, og da er ikke et kommentarfelt så bra å ha. Men jeg skulle gjerne hatt mer direkte dialog med dere igjen! Jeg får kanskje kjøre på med spørsmålsrunder oftere.

Mitt neste prosjekt, sånn veldig konkret, er nok å få et nytt bloggdesign å jobbe med det. Og det er på G! Et lite, men morsomt prosjekt å sette fingrene i de neste ukene der altså.


Hvor kan man få tak i deg eller at du svarer på noe man skriver til deg?

Om man sender brev på fanpagen min på facebook, og det kan du gjøre her. Der svarer jeg på 80% av det som kommer inn, jeg prøver å svare på alt men det er umulig. Jeg vil gjerne ta meg god tid til å komme med utfyllende svar også. 

Hva liker du best ved deg selv?

Det er så vanskelig å analysere noe sånt om seg selv, men jeg er ganske avslappet og tar ikke så på vei for ting. Det ordner seg, liksom. Jeg blir sjeldent sur på folk og jeg lager ikke drama, jeg er en god lytter og jeg kan komme med gode råd. :)  

 


Tusen tusen takk for alle spørsmål folkens! 

 0  
  02.01.2017 - 23:32
     
  0    Kategori: -


SNART KLAR


Siste dag i Harstad = siste dag å få servert mat av mamma. I morgen er det tilbake til hovedstaden med fullt tut og kjør, selv om jeg har hatt det helt fantastisk her oppe i mørket gleder jeg meg til å ta fatt på jobben som venter. Heldigvis har jeg fått skrevet en del mens jeg har vært hjemme så jeg starter ikke på helt bar bakke, da hadde jeg stresset meg ihjel. Og så gleder jeg meg til å begynne å fikse meg igjen, her går jeg bare rundt og er ufresh. Jeg har samme antrekk på tiende dagen nå..


 

Jeg skal svare på spørsmålene deres i kveld, jeg hadde forventet meg kanskje 200, så at det ble over 700 var virkelig et rykk i fletta, kan man si. Eller kan man i det hele tatt si det? Haha, vet ikke om det er et ordtak engang. Svarene kommer i løpet av kvelden :) 0  
  02.01.2017 - 17:49
     
  0    Kategori: -


Baby er syk :(


Dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje Rigmor - denne lille krabaten har vært i familien i 6 år, og nå er hun ikke helt frisk lengre :( Hun får skikkelig vondt når hun går på do og slik har det vært i ett år nå, hun hyler og skriker på et støynivå som er helt ute av denne verden. Men dyrelegen finner ikke ut hva som er galt til tross for masse ulike undersøkelser og medisiner, jeg synes det er helt sinnsykt for hvor vanskelig kan det være å ta livet hennes seriøst? I det siste har hun blitt ganske deprimert og vil bare ligge inne i buret og blir redd om man kommer nærme henne.. Det er så trist å se, for hun var så livlig tidligere! I natt prøvde jeg på at hun skulle sove inne hos meg, da ble hun så glad først, men det ender med at hun bare stresser rundt likevel fordi hun er redd jeg skal komme nærme henne i søvne. Stakkars lille! Det virker som om hun føler seg helt utstøtt av "flokken" :(

Konstant inne i buret, med døren åpen riktignok.
Haha.. Vil ikke ha kos, ser dere.  

Jeg tror aldri jeg skal kjøpe meg flere husdyr, for jeg blir helt knust når de begynner å dra på årene. Om jeg måtte velge mellom dyrene mine og familien min er det ikke et lett valg altså, he he.. 

 

 0  
  02.01.2017 - 16:40
     
  0    Kategori: -


GODT NYTTÅR 

Jeg er skikkelig usikker på om jeg skal dra ut i dag eller bare være hjemme hos familien.. Enn så lenge slapper jeg av i pysjen, spiser vegetarburger og håper at alle får en fin siste dag i 2016!  

 0  
  31.12.2016 - 17:47
     
  0    Kategori: -


DEN BESTE ANSIKTSMASKEN!


//annonse


 

Som dere vet har jeg vært til helvete og tilbake når det kommer til huden min. Kvisene mine er borte, i alle fall enn så lenge, men hudormer og blank hud kan alltids dukke opp - og jeg vet jeg ikke er den eneste som er utsatt! 

The incredible face mask er faktisk morsom å bruke! Altså, vi har vel alle sett bilder av jenter med den sorte masken på? Veldig instagram-vennlig, hehe. Men det er ikke bare det, den er skikkelig effektiv og man kan se resultatet med en gang. Folk har spurt meg om den er vond å ta av, men om du påfører nok produkt så går det helt fint. Men litt ubehagelig kan det være, men det betyr kun at den funker.  

Og hva gjør masken? Jo den forebygger ikke bare acne, men den fjerner også hudormer. Husk bare å legg masken nøye som jeg allerede har påpekt, da kommer alt av med en gang.

Og, sjekk bare alt som ligger igjen i masken da.. Kanskje ikke så fresht, men slik blir resultatet. Tenk alt den drar med seg! 

Jeg har en rabattkode på  30% til dere som ønsker å prøve! 

Bruk koden sophiefacemask eller kjøp ved å trykke på linken HER (rabattkoden kommer automatisk opp) 
 

 0  
  30.12.2016 - 20:44
     
  0    Kategori: -


Er jeg den eneste som er stygg?


Jeg er vel neppe den eneste som går rundt og ser.. eh, ganske ufresh ut om dagen? Om man skal dømme utifra instagram så ER jeg jo faktisk den eneste, her sminker og doller folk seg opp for den store gullmedaljen mens jeg har samme antrekk for tredje dag på rad og har vel ikke vasket håret på 6 dager nå. Jeg ligger i sengen med dobbelhake og drikker cola liksom, det er jul for meg. Og å møte familien. Synd man skal føle seg så forbanna mislykket bare man er et normalt menneske. Når skal jeg innse at absolutt ingen er så fine som de ser ut på bilder, haha. Og hva har det å si, jeg har ganske god humor og det burde vel gjelde for noe? 

Jeg har kjørt den samme looken de siste dagene - hettegenser og lett sminke. Deilig!Og ja, jeg har begynt å snuse igjen og det suger:( ikke lett å holde seg unna når man er hjemme i julen av en eller annen grunn.. 


 0  
  30.12.2016 - 18:29
     
  0    Kategori: -


treningsrom hjemme!


Jeg bestemte meg for å bli en uke ekstra i Harstad for å skrive. Det var planen i det minste, men istedenfor ser jeg Solsidan sesong 2 (som jeg har sett flere ganger før) og ligger i sengen til klokken 17 på ettermiddagen, haha.. På tide med litt bedre rutiner selv om jeg er i nord, det hadde vært deilig å komme til oslo med blanke ark og ikke en haug av arbeid som henger over meg. Fetisha har vært her de siste dagene men jeg kjørte både henne og Mathias til flyplassen i går, det var så klart veldig trist -men nå har jeg ingen unnskyldninger for å sluntre unna arbeidet jeg egentlig kom hit for å gjøre. Og Fetisha ser jeg så snart jeg lander i hovedstaden, og forhåpentligvis M om noen uker bare 


Mamma og pappa flyttet i sommer, og i det nye huset har vi fått treningsrom! Jeg hadde ikke vært der før nå i kveld, det var skikkelig deilig å trene litt igjen og være i mine egne tanker. Å posere seriøst var forresten langt ifra enkelt når lillesøsteren min knipset bilder.. Hehe.


 


 

Nå skal jeg jobbe med regnskap, skrive litt og så må jeg døgne i natt for å rette på døgnrytmen tror jeg.. Med mindre denne treningsrunden hjalp, da :) 

 0  
  29.12.2016 - 22:23
     
  0    Kategori: -


FLAU VIDEOBLOGG - SMS RULETT


For å feire 1 år med youtube-kanalen, 2,6 millioner visninger og masse subscribers tar jeg og Joakim en reprise av vår mest populære video - sms rulett! HerreGUD så utrolig flaut det her var, og det verste er jo nesten å komme tilbake å si "øøøh..det var sms rulett". Jaja, trykk play og ta del i kleinheten! 

HUSK Å FØLGE OSS PÅ YOUTUBE FOR Å FÅ MED DEG VIDEOER SOM IKKE HAVNER PÅ BLOGGEN!  0  
  29.12.2016 - 17:05
     
  0    Kategori: -


blikker folk


I går, likt som i overigår, dro jeg ut sammen med jentene i Harstad. Dere som er fra en liten by og har flyttet bort vet hvordan det kan være når man kommer hjem i julen, man repeterer "men hvordan går det med deg da / herregud husker du det som skjedde på videregående / deg har jeg ikke sett siden ungdomsskolen / hva studerer du" igjennom hele kvelden til gamle bekjente.. Haha. Jeg skrev på instagram at jeg og jentene samlet oss for å blikke folk og baksnakke, så klart er det få som tar ironien. Det er leit, for så klart sitter vi ikke å baksnakker, men man "blikker" jo folk fordi.. sånn er det? Man ser 200 mennesker man ikke har sett på ett år, så da blir det jo en del mimring og snakk om hva som var før. Dere som sier dere ikke gjør det tror jeg ikke noe på. 


 

Marte, meg, Anne-Sofie og Amanda Kjolen min finner du HER / sko fra nelly men utsolgt (annonselenke) 

 

Jeg elsker Harstad av hele mitt hjerte, men det er også rart hvordan folk som har vært slemme mot meg før skal begynne å smiske nå. Det blir så åpenbart når det er sånn "åh herregud så FIIIIN du er" og snakk om alt mulig når man tidligere har vært skikkelig negativ til hele bloggen min og ting jeg fikk til - men nå som jeg har blitt akseptert av det norske folk er det liksom greit. De jeg hadde "problemer" med direkte på videregående (som skrevet om i boken) har jeg ordnet helt opp med og det er kjempegod stemning, vi har vel blitt enige om at vi alle var unge og rare, at man kunne sett hverandre bedre og heller fikset ting den gang da - men så har man noen som aldri har kjent meg men alltid har vært så negativ til det jeg driver med, som nå synes det er så kult. Og det er noe helt annet.. Jaja, man får vel bare akseptere at det er sånn. Og folk kan vel vokse opp, hva vet jeg.0  
  27.12.2016 - 15:26
     
  0    Kategori: -


Gjør unike kupp på romjulsalget til Coverbrands!


// jeg har et samarbeid med coverbrands 


 

Coverbrands tilbyr en hel jungel av sminke til 20-70% rabatt - og for at det skal bli litt enklere å navigere seg, har jeg satt sammen et innlegg med mine favoritter!  Du kan også sjekke ut hele salget her. 

 

 
1. Pakketilbud! Få med både sminkekost og mary lou manazier i en, også på tilbud nå! Finnes her. 2. Selvbruning fra SunSpa som gir en dyp farge uten å bli orange, i tillegg dufter den kokos ikke typisk selvbruning. Finnes her. 3. En "magisk" leppestift som går fra grønn til rosa når du påfører - og en fin rosafarge, ikke minst! Finnes her. 4. Smilelab får du her. 5. Scrub som forbereder huden på selvbruning, men jeg personlig bruker den etter også for å ikke bli skjoldete. Finnes her. 6. En pakke med de tre favorittene fra the balm! Dette er virkelig et kupp, og finnes her. 7. Sminkeveske fra LuLus finner du her. 8. Noe litt mer sensuelt.. En krem som forsterker følelsen ved orgasme. Finnes her. 9. Hårolje fra ett av både mitt og frisøren min sine favorittmerker, Alexander Sprekenhus. Finnes her. 10. En bestselger fra Bare Minerals som jeg vet mange ønsker å gjøre kupp på, nå har du mulighet! Finnes her. 


 

De som likevel utmerker seg som mine desiderte favoritter er pakken med favorittene fra the balm. Faktisk trenger man ikke stort mer i ansiktet, og alle tre er så drøye i bruk! Jeg hadde min første bahama mama i litt over ett år, og da brukte jeg den hver eneste dag. Desidert det fineste solpudderet! Her har jeg brukt bahama mama i kinnene, sexy mama under kinnbein og under øynene, og litt hot mama lengst framme for ekstra fin, rosenrød glød. Du finner alle tre HER. 

Jeg elsker også tannblekingen fra SmileLab. Jeg er usikker på om den faktisk bleker eller bare renser siden den er så mild, men en ting er sikkert - tennene blir hvitere og man føler seg fresh før en tur ut, en date, eller bare før skolen og jobb. På bildet under har jeg faktisk på blekingen, og jeg har flere ganger hatt samme stripe på når jeg sitter på bussen og er på vei mot noe. Perfekt for oss på farten! Finnes her.  


Coverbrands har gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp. Og dere? I år fikk jeg julegave fra coverbrands som var at de donerte penger til regnskogsfondet, en sak både jeg og dem er veldig opptatt av Jeg er så glad for at akkurat de er min faste samarbeidspartner! Husk å sjekk ut hele salget her. 0  
  25.12.2016 - 20:26
     
  0    Kategori: -


du må ha en grunn


Jeg nølte veldig med å legge ut disse bildene av meg selv, det er nemlig ikke akseptert å legge ut lettkledde bilder av seg selv med mindre man har en grunn som er akseptert av samfunnet. Om man for eksempel trener masse, skal stille i fitness, er på ferie eller er fornøyd med å være litt "større", da er det bare å slenge ut et bilde med en egentlig meningsløs tekst til, for å forsvare at man er fornøyd med seg selv eller akkurat det bildet. Da jeg gikk opp en del i vekt og postet masse bilder av meg selv som var svært utfordrende var det ingen som påpekte noe, men om jeg hadde latt være å skrive at jeg hadde gått opp i vekt ville folk ha reagert, om dere skjønner.

Jeg har ingen grunn nå, egentlig. Og det hadde jeg vel ikke da heller.  Det er sånn jeg ligger akkurat nå i senga, tok bilder og har lyst til å legge ut. Nølingen kommer vel kanskje på kjøpet ved at jeg nå er "voksen og ansvarlig"? Eller at jeg anser meg selv som feminist og er medlem av mange feministiske grupper på facebook, og der blir seksuallsering av kvinner - om så det er en kvinne som selv velger å legge ut bildet - sett veldig ned på. Jeg har opplevd misbruk og jeg har opplevd slutshaming, jeg er imot begge deler men jeg er likevel glad i kroppen min og meg selv, og jeg liker å ta bilder i lite klær. Det betyr ikke at jeg ber om noe som helst, eller setter kvinner tilbake, det betyr bare at jeg er fri og at JEG gjør det JEG mener er OK. Nå ble det plutselig en forklarende tekst til det likevel, men jeg synes det er synd at kropp har blitt et så tabu i en tid hvor man skal akseptere seg selv til det fulle - men det er kun greit å akseptere seg selv om man skjuler seg, eller hvordan var det nå igjen? Eller det er kun akseptert å legge ut bilder av kroppen sin om man misliker seg selv? Å legge ut bilder av kropp er ikke en kampsak for meg i det hele tatt, jeg mener bare at folk burde slappe litt av. 

Jeg bruker svært lite tid på å tenke over kroppene til andre og hva de velger å gjøre eller ikke gjøre, men jeg har kanskje et naivt syn på det siden jeg er i en kvinnedominert bransje. Eller, har jeg egentlig det? Jeg opplever jo så utrolig mye hets og dritt uansett, kanskje jeg bare ikke er en så nærtagende person? Fordi jeg tar avstand fra å sammenligne meg med andre, og ikke orker å bry meg om alt som egentlig ikke har noe å si? OK nå sporer jeg helt av, jeg har så klart opplevd uhyggelige konfrontasjoner jeg også men jeg blir trist når det ser ut til at feminisme for noen skal handle om at kvinner er så sterke og urørlige at man aldri skal bli komplimentert på utseendet fordi det er "fornærmende". Æh nei jeg vet ikke jeg, det mest sexye som finnes er jo å ha en hjerne man bruker til noe kult, men det må da være greit å ha litt variasjoner i personligheten. Korsettet mitt finner du HER (annonselenke)

Jeg har nettopp vært hos mormor og morfar, der spiste jeg så mye at favorittbuksa mi sprakk med en gang jeg satt meg ned i bilen. Digg! Nå venter jeg på besøk av noen venninner! 0  
  25.12.2016 - 18:49
     
  0    Kategori: -


BLESSED 

Den fineste gaven jeg har fått i julen må ha vært alle bildene dere tagger meg i. At så mange ønsket seg nettopp min bok føles helt uvirkelig, og det rører meg sånn å lese meldingene dere skriver om hvor mye dere kjenner dere igjen.. Det var nettopp derfor jeg skrev den, det var derfor jeg gikk igjennom alle skjelettene i skapet og gråt noen tårer, blottla sjelen min og angret meg flere ganger - men dette ble resultatet, og da er det helt greit. TUSEN TAKK! ♥  Mitt eventyr som forfatter er langt i fra over, og det føles skremmende siden den første har gått så bra, men samtidig er det en utfordring jeg gleder meg til å ta. Og etter jul fortsetter jo bokturneen! Blant annet skal jeg til stavanger, som jeg vet mange ønsket seg :) 

 

Husk å legg meg til i bildet for at jeg skal kunne se, om dere bare tagger meg får jeg det ikke alltid med meg. 

 0  
  25.12.2016 - 17:31
     
  0    Kategori: -


GOD JUL!


God jul alle sammen! Håper dere har det fint :-) Her i huset har familien nettopp brukt en times tid på å krangle om badet, hehe.. Nå sitter hele gjengen i bilen og venter på at jeg skal bli ferdig å blogge, og jeg er litt redd de kjører fra meg om jeg ikke kjapper på - så jeg får heller titte innom litt senere! Jeg gleder meg til julemiddag, både jeg og lillesøsteren min skal spise vegisterkaker (hun spiser heller ikke kjøtt) og forhåpentligvis smaker noen i familien på det og blir inspirert? Dagens antrekk! Kjole og smykke fra Nelly, begge deler er utsolgt. Parykk fra Ruhs! 0  
  24.12.2016 - 16:44
     
  0    Kategori: -


ÅRESTS JULEKORT


Her har dere mitt og Charlie sitt tapre forsøk på et julekort! Jeg lover dere, neste år skal gå over the top som The Kardashians gjør.. Charlie skal få egen stylist og greier ;) Jeg har for første gang siden jeg kom hit orket å dolle meg opp, og sorry to say - det føltes sykt digg. Jeg elsker å late meg flere dager uten sminke og med håret i strikk, kombinert med den rosa pysjen min og ikke spise annet enn hjemmebakt brød hele dagen, men da blir det litt ekstra deilig å krølle håret og sette på vipper. Parykken min er fra Ruhs i Oslo, de har de aller beste parykkene og om du seriøst tenker på å investere i en parykk du kan bruke hver dag er det eneste stedet jeg kan gå 100% god for. Tenk at det på disse bildene ikke er mitt hår? Kjolen er gammel, utsolgt og fra nelly! 

Jeg har brukt dagen på julegaveshopping.. Yepp, det stemmer. Ute i aller siste liten som vanlig, og jeg har enda TO GAVER jeg må kjøpe i morgen på selve dagen. Herregud, jeg har kun meg selv å takke. Heldigvis har ikke familien noen spesielle tradisjoner nå i dagene før, så jeg hadde hele dagen til gode og fikk unnagjort det meste. Og så har jeg og pappa sett SKAM, som har blitt tradisjonen vår. :)

 

 0  
  23.12.2016 - 19:32
     
  0    Kategori: -


CHARLIE OPPDATERING


I August 2015 kjøpte jeg lille Charlie hos en familie som ikke kunne ha ham lengre. Han var da tre måneder gamle og eierne hadde hatt han i noen uker, og jeg falt pladask med en gang jeg så den lille pelsdotten komme gående mot meg. Han var så rolig og trygg i omgivelsene, og jeg merket med en gang at det var akkurat ham jeg ville ha. På det tidspunktet bodde jeg med min daværende kjæreste og det funket veldig fint for oss to å ha Charlie sammen, jeg hadde det hektisk med jobb men exen min hadde en vanlig 09-16 jobb og Charlie var nesten aldri alene, for om jeg skulle gjøre noe i den perioden Robin var på jobb ble Charlie med meg, og han ble veldig trygg i sosiale settinger og ikke noe problem å ha med på for eksempel møter eller photoshoots. 

I Desember ble det slutt mellom meg og kjæresten min, Charlie fortsatte å være med meg på ting, og om jeg måtte bort på en jobbreise flyttet alltid en venninne inn i min leilighet for å passe på Charlie slik at han slapp å dra til nye steder. Charlie begynte også i hundebarnehage slik at han ikke måtte være med meg på kontoret, og på den måten fikk han være sammen med andre hunder og var alltid utslitt på ettermiddagen. Det var en helt fantastisk løsning, fordi jeg fikk mye dårlig samvittighet for at han kanskje følte seg litt ensom med kun meg.

Alt funket veldig fint helt til i sommer, en venninne skulle passe Charlie da jeg måtte på en dj-jobb, jeg dro hjemmefra på ettermiddagen og kom hjem tidlig på morgenen etter. Jeg hadde tatt feil av tidene, og kom hjem tidlig morgen istedenfor ettermiddag som jeg hadde sagt til venninnen min, og da jeg kom hjem oppdaget jeg at hun ikke hadde vært der i det hele tatt og at Charlie hadde vært alene i 16-timer. Jeg tror aldri jeg har vært så lei meg, hatt så dårlig samvittighet eller blitt så skuffet over meg selv og andre som den gang, jeg avlyste jobb i tre dager etter kun for å være med Charlie. Han har sikkert glemt det nå, men likevel.. Det var så vondt. Den venninnen var hun som hadde passet han mest og selv om hun ikke hadde gjort noe sånt tidligere lot jeg henne ikke passe Charlie mer (og er heller ikke venninne med henne i dag!), og jeg begynte å få noia for å la andre passe på han. Dette var i perioden boken nesten var ferdig, jeg fikk mer DJ-jobb og vi begynte å planlegge bokturne.Jeg spurte mamma og pappa om Charlie kunne være hos dem til jeg var ferdig på bokturne og presseløpet med boken, noe som var helt greit for dem - og i den perioden døde den ene hunden til mamma og pappa også (på grunn av alderdom), så det var koselig for dem også å få en liten en i huset. Dette ble en lang historie merket jeg, men han er altså hos mamma og pappa nå og har vært det i noen måneder, og han trives godt med det - men jeg vil ha han tilbake, så vi prøver å planlegge det nå, men jeg tror jeg venter til jeg har kjøpt en større leilighet og får samboer (når jeg har to soverom skal en venninne bo hos meg eller en kompis), og da er noen der om jeg reiser bort en natt. Han er i alle fall enda min hund, til de som har lurt, han lever og har det bra.Jeg har brukt lang tid på å fortelle dere dette fordi jeg har fått høre at jeg er en dyreplager og at jeg ikke kan kalle meg selv vegetarianer (????) fordi jeg ikke har hunden min boende hos meg, og at folk trekker opp at mamma og pappa har kattene jeg kjøpte i Spania (og det var jo ikke planen at jeg skulle ha dem i det hele tatt), og siden dyrevern er noe jeg bryr meg så sterkt om er det vondt å få høre slike ting - og nesten ekstra vondt gjør det fordi Charlie er babyen min og betyr virkelig så mye for meg, og jeg savner han så mye i Oslo. Av egoistiske grunner skulle jeg gjerne hatt ham hos meg, men jeg er livredd for at han skal føle seg alene og ensom, så dette er nok best for alle. Så flytter han tilbake til meg etterhvert. 0  
  22.12.2016 - 20:19
     
  0    Kategori: -


å gjøre noe meningsløst


I Oslo er det alltid noe spennende som skjer, en fest å dra på, en middag, et event, en jobb eller en vennekveld - og jeg elsker det, men det vakre ved å ha foreldre og familie i en annen by er nettopp å ikke ha mulighet til å gjøre stort annet enn å være med dem. Jeg har venner her også men siden det er jul prioriterer de fleste å være med familiene sine, og det er så godt! I sta tok jeg et langt bad, og jeg er nesten fristet til å gjøre det samme en gang til, og etter at jeg var ferdig i badekaret satt jeg en time i sofaen med vått hår og bare leste en bok. Jeg kan ikke huske sist gang jeg har gjort noe så "meningsløst" uten å føle et stress i kroppen om alt som må bli gjort. I hovedstaden er jeg alltid på neste sted mentalt, og klarer derfor aldri å slappe av helt eller nyte tilværelsen. Derfor kommer Harstad alltid til å være hjemme for meg <3 Boken jeg leser akkurat nå. Veldig interessant!


 

Akkurat nå ligger jeg i sengen, enda med vått hår og tror jeg blir her en stund. Jeg skal skrive et innlegg om Charlie også, siden dere har etterlyst det :) 

 0  
  22.12.2016 - 20:00
     
  0    Kategori: -


6 bloggnominasjoner!


Hele bloggnorge har vel mast hull i hodet på dere om vixen allerede, så jeg kjenner litt på dårlig samvittighet som skal begynne jeg også.. Men jeg kan ikke bare la det gli forbi, jeg er nominert i hele 6 kategorier! Åh, jeg hadde blitt så utrolig glad for deres stemmer om dere mener jeg fortjener det.


Årets sterke mening går til bloggeren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som har bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets blogger har i løpet av det siste året markert seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne - hver dag. Du kan stemme meg videre HER. 

Folkets favoritt er bloggeren som er elsket av leserne. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet ? på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her. Du kan stemme på meg HER 


Jeg klarer ikke å peke ut den ene kategorien som mer viktig for meg enn andre, selv om jeg har tenkt på det en liten stund nå.. Det betyr jo så mye for meg, alt sammen, at jeg nesten vil gråte. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger før men jeg startet på et helt annet sted i livet enn dette her.. Virkelig. Bilde: tanum 0  
  21.12.2016 - 22:28
     
  0    Kategori: -


årets foreldre


Jeg ville bare dele dette bildet med dere av de fine foreldrene mine fra sine yngre dager, før de fikk meg. De holder sammen, ler sammen, har respekt for hverandre og aldri noen sinne har jeg hørt den en av dem si noe stygt om, eller til den andre. De kaller enda hverandre for kjærester og de er så kule og smarte. Jeg liker dem skikkelig! Og kanskje det er nettopp derfor jeg har sånn tro på kjærlighet, og at jeg vet det kan være ekte.


 

Dette var litt skryt til årets foreldre, om jeg får si det selv 

 0  
  21.12.2016 - 20:20
     
  0    Kategori: -


en trist utvikling?


HARSTAD HAR FÅTT BURGERKING! Og nei, vi har aldri hatt det før, det er en SENSASJON! I Oslo drar jeg aldri på slike steder, aldri med "vilje" i alle fall (det skjer jo at man ramler innom etter en tur på byen), men nå kjørte vi altså et godt stykke for å oppleve "magien". Og jeg vet ikke hva som er mest tragisk, at vi faktisk gjorde det eller at det var kø UT AV BUTIKKEN? 

Sentrum i Harstad holder visstnok på å "dø" ut, og det ene etter det andre stenger ned.. Det er utrolig trist. Til slutt kommer det sikkert bare til å være burger king og lignende kjeder igjen, og ikke noe autentisk nord-norsk som virkelig er det man burde ha spilt på. Og som verre er, man bidrar jo til akkurat den utviklingen ved å gjøre nettopp det vi gjorde i dag. Nå er ikke burger king verdens undergang men bare hele utviklingen er så trist, selv om byen visstnok går opp i folketall, men det handler sikkert om at de fleste sitter hjemme og snakker / bestiller ting via internett og at man ikke har behov for et byliv. Jeg er jo veldig glad i byen min, og Harstad er enda hjem, så jeg krysser fingrene for at ting skjer framover.. Jeg får reise så mye i jobben min, også til små steder og jeg VET at det er mulig, det har jeg sett mye av - folk må bare være flinkere til å finne på ting. :) 

I bilen på vei! Parykken min er fra powderroom, til de som har spurt. 


 


Forresten! De siste dagene jeg var i Oslo ble jeg dratt i alle kanter av venner som hadde kjøpt boken min i julegave og ville ha en signatur. Det bidrar jeg gjerne med, og jeg vet at mange har spurt mamma og pappa om det samme, så OM noen i Harstad som kjenner meg / foreldrene mine har kjøpt boken min i gave til noen og vil ha en personlig hilsen, gi beskjed så ordner vi det. 

 0  
  21.12.2016 - 19:27
     
  0    Kategori: -


HOME SWEET HOME


Endelig er jeg hjemme i Harstad etter en forferdelig flytur. Jeg har så flyskrekk og holdte på å få skikkelig angst under reisen, men takket være min tilfeldige sidepassasjer som holdt meg i hånden gikk det fint Slike mennesker er GULL verdt! 

(annonselenke) Bh HER / Truse HER. De er normale i størrelsen! 

 

Mamma og pappa flyttet i sommer, så det føles litt rart å komme hjem fordi det ikke er et hus jeg har noe forhold til. Men selv om jeg har flyttet ut har mamma ordnet et eget rom til meg, og DET er jeg glad for! Tenk å komme tilbake og så måtte sove på sofaen, daaaa altså.. 

Mamma kjenner meg og hadde hengt opp bilde av meg :) :) 

Haha, jeg sprer ut alle tingene mine! 

Nå skal jeg og noen venninner stikke å spise:) 


 

 

 0  
  21.12.2016 - 17:07
     
  0    Kategori: -


En ukjent mann prøvde å klatre inn vinduet mitt!


For et par uker siden var jeg våken veldig sent, klokken nærmet seg 03 og jeg sto i stuen og ryddet i klesskapet. Leiligheten min har automatisk oppvarming og noen ganger er temperaturen ikke til å holde ut fordi det blir så varmt, så selv om det var kaldt ute og midt på natten måtte jeg ha vinduet åpent. Jeg bor i en høy førsteetasje og jeg hører veldig godt når noen går på gaten utenfor og på den tiden av døgnet pleier det å være en del bråk fordi folk drar hjem fra byen - og spesielt nå i julebordsesongen er det et sinnsykt leven, og jeg har blitt vandt til det, og synes faktisk det er litt hyggelig.

Plutselig hører jeg en slags "skrapelyd" som jeg først tror kommer fra gaten, men så blir den mer intens og jeg snur meg mot vinduet.. Og ser TO HENDER som prøver å løfte seg opp og inn i leiligheten min, jeg tror jeg ser en fot også, og det er så mørkt og jeg har vinduet åpent. Men istedenfor å reagere blir jeg stående som et spørsmålstegn, for min første tanke var at det kanskje var noen jeg kjenner som av en eller annen grunn tar seg bryet av å klatre inn vinduet (og det tror jeg ikke er lett siden det er nesten tre meter til bakken!), og så rekker jeg ikke å tenke så mye før jeg ser at det er en ukjent ung mann. Alt skjedde i løpet av kun et par sekunder og før jeg rakk å gjøre noe mistet han grepet og falt ned på bakken. 

Jeg ble stående stille i noen sekunder og tenke på hva som nettopp hadde skjedd, før jeg rolig gikk mot vinduet og tittet ut - han var borte - og så lukket jeg igjen og gikk å la meg, helt uberørt. Og med vinduet åpent natten etter.

MEN! Nå de siste nettene har jeg plutselig fått skikkelig angst på grunn av dette og kan våkne midt på natten av at jeg skvetter til og tror noen er på vei inn på soverommet mitt eller i stuen, så nå har jeg alltid vinduene lukket og holder på å koke over.. Og jeg har jo voldsalarm så jeg hadde fått hjelp raskt om noe skulle skje, men det er uansett ganske ubehagelig å tenke på. Jeg lurer på om han som prøvde å klatre inn gjorde det tilfeldig, om han visste at jeg bodde der, om han bare var full og ute etter en liten spøk.. Det får jeg vel aldri vite heller. 


 0  
  20.12.2016 - 20:04
     
  0    Kategori: -


ORKER IKKE MEG SELV!


Nå kommer dere sikkert ikke til å bli det minste overrasket engang, og det sier vel en del om meg som person.. Jeg spiste middag med redaktøren min og en venn i går kveld for å feire at boksalget har gått så bra, og da jeg kom hjem var det så sent at jeg bestemte meg for å døgne slik at jeg skulle rekke flyet. Jeg måtte reise til Gardemoen klokken 06, og da klokken var 05:30 satt jeg klar i sofaen med jakke og sko på og telte minuttene. Og SÅ KLART sovnet jeg, sittende i sofaen, og rakk ikke flyet.. Pappa ble ikke litt overrasket, og som sagt - neppe dere heller. ORKER IKKE MEG SELV!

Så jeg måtte booke et nytt fly, dro ut å spiste avskjedsmiddag med Joakim (den jævelen reiser til Thailand, heldig!) og nå sitter jeg i sofaen nok en gang og venter på å dra til flyplassen, 12 timer senere.. Haha. Gleder meg masse til å komme hjem!  ♥ 

Posering og pizza. Favorittene. 

 0  
  20.12.2016 - 17:23
     
  0    Kategori: -


bursdagsgaven til meg selv og dårlig service


Bursdagsgaven til meg selv var denne lampen og bordet fra Italian House på Røa. Jeg elsker det, og nå har jeg offisielt samme nattbord som Kim Kardashian (i alle fall i hennes gamle hus). Og uansett hvor teit det er, så synes jeg det er litt gøy, hehe.. 

MEN! Når man betaler 16 000 kr for et nattbord forventer i alle fall jeg helt ypperlig service, men damen på butikken var så fjern at jeg seriøst lurte på om hun røyker weed i pausene sine, for herregud som hun surret rundt. Jeg kommer nok til å handle der igjen, men da er jeg i det minste forberedt på at alt tar 100 år og at det blir noe kluss - det ble det denne gangen, med både leveringen og da jeg skulle betale. Håper det blir bedre en eventuell neste gang!

Note to self: må finne et eller annet som skjuler varmeovnen bak der..


 

På snakk om interiør så er jeg helt besatt av den planten her. Det er første gang jeg har en ekte plante og jeg får det ikke helt til å fungere, uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg sjekker at den har fått nok vann hver eneste dag ved å nøye studere jorden, jeg har flyttet på den slik at den skal bli truffet av sollyset og jeg har til og med snakket til den (for jeg har hørt at det skal hjelpe), men likevel dør den sakte men sikkert. Det har gått så langt at jeg daglig spør venner om råd og nå tror jeg de begynner å bli lei av meg, "herregud nå maser hun om den planten igjen". Planten over everything ♥ Og soverommet mitt ser dere under. Jeg er så glad for at jeg malte det sort, til tross for at alle rådet meg til å ikke gjøre det! 


 0  
  19.12.2016 - 17:45
     
  0    Kategori: -


bursdag, fyll bodyscan, lykkelapper og fyllemeldinger


Først og fremst, tusen millioner takk for alle bursdagsønskene jeg fikk på dagen min igår! Jeg skal snart sette meg ned å svare på alle, det skulle da bare mangle. Da jeg først våknet på morgenen følte jeg meg ikke noe bra i det hele tatt, og ønsket kun å trekke dyna over hodet og sove igjennom hele dagen. Men.. Ja, det er jo ikke noen grunn, jeg er omringet av kjærlighet og fine menneskerSelv om jeg føler meg skikkelig stygg og fæl for tiden, haha. Men sånn er det vel for alle i blant.


 

På lørdag kom Anne-Sofie, Joakim og Marte innom meg med kake, sang (Joakim spilte Taylor Swift - 22 ut av de små høytalerne på telefonen sin), ballonger, lykkelapper og gave. Jeg fikk en full bodyscan hos legen for det var det jeg hadde ønsket meg, hypokonderen i meg har nemlig lyst til å finne ut av absolutt alle sykdommer jeg kanskje har - eller kan få - eller nesten har fått, hele den regla. Det setter kanskje en demper på mine fritidsaktiviter som er sterkt preget av at jeg googler symptomer om legen forteller meg at jeg er frisk, så da må jeg få meg en ny hobby. Men jeg gleder meg!


 

Hvorfor Joakim viser fingeren til at jeg har bursdag aner jeg ikke :(


 

Lykkelappene jeg fikk fra mine beste venner reddet hele dagen min. Det er verdens beste gavetips! Man får en krokke med lapper som det er skrevet komplimenter og finne minner på, og jeg startet dagen med en tåre i øyekroken og sikkert femti lapper rundt meg. For noen fine folk jeg har i livet mitt! Resten av dagen var jeg på to lunsjer, tok en powernap og så dro jeg på middag, og så på drinker. Jeg drakk fra 12 på formiddagen til 12 på natten og var lett brisen igjennom hele bursdagen, jeg har sendt meldinger jeg ikke akkurat er direkte stolt av, men jeg er ikke flau heller, så det går fint. Ok jeg er kanskje litt flau, men jeg har glemt det i morgen!

SIST - TAKK JOAKIM FOR DENNE FINE COLLAGEN <3 JEG ELSKER ALLE I LIVET MITT! 


 0  
  19.12.2016 - 14:37
     
  0    Kategori: -


Dra til helvete


Jeg begynner å bli litt lei av at jeg føler så sterkt. Heldigvis føler jeg ikke så sterkt på mine egne følelser - eller det er kanskje en kjip ting siden livet ser ut til å bare gli forbi - men sånn som opprørene i Syria nå har virkelig gått inn på meg, under huden og tatt litt knekken på godt humør. Å feire jul nå føles ut som en skam. Avisene skriver så lite (men det er kanskje ikke så mye å melde annet enn at elendighetene går sin jevne gang), jeg oppsøker informasjon alle stedene jeg finner og tvinger meg selv til å se alt av videoer jeg kommer over. Jeg donerer penger, men jeg vet jo at det ikke er nok, og jeg gir ikke meg selv et vestlig klapp på skuldra for god innsats etter at femte SMS til røde kors er sendt. I dag begynte jeg å gråte helt ut av det blå, og jeg føler meg nesten som en taper som har levd et alt for skjermet liv og ikke takler å få virkeligheten slengt i fleisen. FrP kan forresten dra til helvete. Jeg orker ikke å ordlegge det på noen annen måte, for sånn føler jeg det akkurat nå. Jeg er HELT for å være politisk engasjert, jeg elsker at folk er opplyste og vet ting, og det er mange fine verdier i FrP også (tror jeg.. håper jeg, uten at jeg kan peke på annet enn penge-griskhet som ikke egentlig er fint, men positivt for meg som tjener godt men jeg gir vel faen i pengene sånn egentlig. OK avslutt vedens lengste parentes). Oslo Frp stemte MOT å bidra med 1 million kroner for flyktninghjelp i Syria. Smak litt på den - og den berømte "hjelpen der de er" kan man jo spørre seg hvordan det går med, for se hvordan Syrere har det i hjemlandet nå. Siden FrP likevel kan dra til helvete så kan de jo dra til Aleppo og hjelpe til - det ser akkurat nå ut til å være ganske det samme. 
 

Ikke at det egentlig skal grusomme bilder på nyhetene - grusomme virkeligheter - til for at hjertet mitt skal synke i magen og jeg feller en tåre. I dag gikk jeg forbi en mann som hadde boksignering. Han er sikkert en lokal forfatter, og han var eldre (på besteforeldrene mine sin alder), men så var det ingen som sto i kø og alle bare gikk forbi, ingen var interesserte og der satt han med pennen sin og ventet. Stirret ut i luften. Smilte forsiktig, kanskje håpende til alle som stresset til neste ærend, og jeg tenkte på mine egne boksigneringer med flere hundre ungdommer hvor flere av de oppmøtte gråter og skjelver av glede for å få boken sin signert. Det er forferdelig krevende og tungt å skrive bok, det står så stor beundring av alle som gjør det og tanken på de som ingen bryr seg om, de som ingen leser gjør meg så vondt. Jeg blir hele tiden spurt "hvordan går det med boken?" og tanken på alle som får samme spørsmål om boken sin, butikken sin, drømmen sin og må svare at det ikke går så bra.. Altså, jeg klarer ikke. Jeg føler noen ganger at min suksess er ufortjent, før jeg tar meg i nakkeskinnet - jeg har jo kommet dit jeg er nå utelukkende på grunn av hard jobb, men likevel.. Jeg skulle ønske alle fikk den oppmerksomheten de fortjener.

Meg som vil ha oppmerksomheten jeg fortjener i lite klær. Nei, jeg har akkurat våknet fra en nap, og det faktum at jeg ikke har særlig med klær burde for å være ærlig ha null sammenheng med det jeg skriver og mener. 

Jeg har vært på jobbreise utenfor Haugesund det siste døgnet. Jeg får ofte spørsmål om å spille på juleball til videregående skoler (DJ), men jeg har alltid takket nei fordi jeg har sett for meg at det kom til å bli så utrolig kleint på et alkoholfritt event. Jeg så for meg at alle bare skulle stå rett opp og ned å ta bilder av meg. Det er helt ærlig gøyere å spille for folk som er fulle, haha.. Ikke vet jeg helt hvorfor, men for litt siden takket jeg likevel ja til å spille på juleballet til en videregående skole i Sauda som også egentlig skulle være rusfritt - jeg tror ikke ungdommene der tok det så fryktelig bokstavelig, hehe. Men det var gøy og jeg ble så glad, og rørt, og trist som vanlig, av å se at så mange setter pris på at jeg kommer og hyler og skriker. Takk for at dere tok godt vare på meg, og det er fint å tenke på mitt i all denne elendigheten. Jeg har tro på framtidige generasjoner, tross alt. 

Poenget med å fortelle om reisen til Haugesund var å si at jeg glemte laderen til macen min OG minnekortet til kameraet mitt der, så nå jobber jeg på lånt tid. Men det fine med å ha perspektiv å være klar over all elendigheten i verden, er at man ikke bryr seg om sånt. Det er bare ting - og det ordner seg. 


 

Settet jeg har på meg finner du HER. Nå skal jeg kjøpe ny lader og minnekort - sånn er det, og akkurat DET kan man ikke klage på. Det finnes en hel bukett av andre ting å være trist over. 0  
  17.12.2016 - 17:30
     
  0    Kategori: -


MINUTT FOR MINUTT


Det nærmer seg 2017, og ting går mot slutten en etter en. Jeg har nettopp spist en brødskive som blir en av de siste brødskivene mine i Oslo før jeg reiser hjem mot jul til fordel for mamma sin mat ( ♥ ♥ ♥ ♥ ), jeg skal snart trykke play på et av de siste skam-klippene for i år, jeg har den siste boksigneringen min for i år i kveld, og i morgen har jeg siste DJ-jobb i 2016. Jeg skal ikke begynne å kverne allerede nå over hvordan året har utspilt seg, det kunne nok ha utspilt seg både bedre og verre. Et helt middels år - men disse tankene får vi gå igjennom igjen når nyttårsaften står for tur. Vi får se hva 2017 bringer, jeg har sånn cirka planlagt hele året allerede, slik er det vel i denne "bransjen". Vi får si som Skam-Isak: "minutt for minutt", og slik får man leve. Tenk hvor mye lykkeligere man hadde vært da. 


 0  
  15.12.2016 - 17:37
     
  0    Kategori: -


hvor er klærne fra?


Jeg får så ofte spørsmål som går på hvor ditt og datt er kjøpt av plaggene jeg har på meg - og når jeg legger ut bilder på instagram glemmer jeg alltid av å skrive det. Derfor lager jeg et lite oppsummerende innlegg her fra den siste uken på instagram, så i tilfelle du skulle få lyst til å "shop the selfie" er dette en mulighet. 

Denne sier seg nesten selv på grunn av logoen, men mayow er altså merket. Jeg bar samme hettegenser, bare i sort, på p3gull! Norsk design er det også.Genser fra Designer Remix Jakke fra ZARA og mobildeksel fra GucciSko her / veske Celine

 

Sånn! Jeg tror det skulle være alt som eventuelt var av interesse, øvrige plagg har jeg allerde opplyst om på bloggen. Nå skal jeg lage vafler! 0  
  15.12.2016 - 16:27
     
  0    Kategori: -


mine beste tips for bedre søvn


//reklame

Som dere vet har jeg i perioder slitt veldig mye med å få sove. Det har ikke hjulpet uansett hvor tidlig jeg legger meg eller hvor trøtt jeg har vært, jeg ble uansett liggende å vri på meg i senga i flere timer før søvnen til slutt kom. Jeg har blitt flinkere med tiden, og vil derfor dele mine beste tips for å få sove med dere! 

♥ Ikke se på tv, vær på mobilen eller på pc rett før du legger deg. For meg hjalp det å være offline en time før jeg inntar sengen, og ha mobilen i flymodus inne på soverommet. 

♥ Det hjelper å lese før man legger seg - men jeg må lese i stua, og ikke på soverommet. Jeg skal være helt klar for seng når jeg begynner å lese (det vil si ha pusset tennene, fjernet sminken og tatt på meg pysj), og så leser jeg helt til jeg blir trøtt. 

♥ Om du ikke får sove de første 20 minuttene, stå opp å gjør noe annet i en liten stund. For eksempel yoga, ta noen treningsøvelser, les litt mer.. Men gjør det ute av soverommet!
♥ Siden jeg presiserer det med å gjøre ting ute av soverommet hele tiden.. Sengen burde være et sted man forbinder med soving, og ikke spising / se på serier / sminke seg og alt det. 

♥ Appen "sleep and relax well" har funket for meg om jeg for eksempel er på fly. Men du må være ganske god i engelsk for å få ordentlig utbytte av den, tror jeg.

♥ Ikke begynn på medisiner! Det man får hos legen bidrar ikke til normal søvn, og er utrolig lett å bli avhengig av.

♥ Jeg begynte på tabelettene "sleep care" for kanskje en måneds tid siden, og de har virkelig funket så bra. De har gjort at jeg føler meg roligere ved leggetid og at jeg ikke er så rastløs når jeg skal sove. I tillegg inneholder de B12, som det er så viktig at man - og spesielt jeg som er vegetarianer - får i seg. 

Dere kan bestille Sleep Care på denne linken med 40% rabatt akkurat nå i en begrenset tidsperiode. Anbefales virkelig! 0  
  14.12.2016 - 13:56
     
  0    Kategori: -


har vært på matlagingskurs!


Visste du at om alle nordmenn kutter ut kjøtt en dag i uka, tilsvarer det samme effekt for miljøet som å fjerne 200 000 biler fra veiene hvert år? 

.. Det er noe å tenke på - og absolutt ikke vanskelig å gjøre noe med! I går var jeg på kurs for å lære meg å lage vegansk julemiddag - og herregud så godt det ble! Jeg var på gruppe med tre stk som spiser kjøtt til vanlig og alle var enige om at det absolutt var en mer enn godkjent julemiddag. Dette er første gang siden jeg ble vegetarianer (eller pescetarianer som jeg er) at jeg har smakt noe som like gjerne kunne vært bacon, og alt var så lett å lage. For meg som er helt elendig på kjøkkenet var dette en øye-åpner, det trenger ikke være så komplisert.

Takk til veganmannen & veganmisjonen for at jeg fikk komme! ♥ 

Team #julemiddag som ble først ferdig med maten!!!! Var ikke en konkurranse, men.. Hehe. Vegisterkaker mener jeg at dette het - de ble mine favoritter.
Sååå søt er jeg når jeg lager middag + Louise som tar selfie rett bak meg, haha.. Jeg kjenner jeg fikk skikkelig inspirasjon til å svinge meg rundt på kjøkkenet, jeg! Og så anbefaler jeg alle som har mulighet til å være med på et lignende kurs, uansett hvilke matvaner du har til vanlig. Du har ingenting å tape:) 0  
  14.12.2016 - 13:26
     
  0    Kategori: -


VIDEO - HØYTLESNING?


Hei dere alle! Jeg har tenkt litt på om jeg kanskje skal lage en videoblogg der jeg leser litt fra boken min? Hmm.. Jeg tror det kunne ha vært fint, for ikke alle får jo hørt meg på bokturneen (der leser jeg fire avsnitt spredt rundt fra boken). Om man er litt usikker på om man skal kjøpe den eller ønsker seg den i gave kunne det jo ha vært nyttig å få en smakebit, så vet du mer om boken passer for deg.

Lik gjerne innlegget om du har et ønske om en slik videoblogg! I såfall filmer jeg etterpå så kommer den ut så fort som mulig. ♥ Jeg er langt ifra noen proff på redigering, så det får dere ha i bakhodet.. Hehe.  

Husk at boken selges over alt der bøker selges! 0  
  13.12.2016 - 16:18
     
  0    Kategori: -


NORSKE HELTER 2016


I kveld var det klart for en av de fineste tilsetningene i året etter min mening - gallaen "norske helter". Det er fint at man tar seg tid til å hylle "mannen i gata" og hverdagsheltene rundt oss, de er det heldigvis mange av! Jeg er dessverre ikke helt i form og måtte takke for meg tidlig, så nå skal jeg hoppe i seng og satser på bedre form i morgen :)  Sminke: Dajana  Hår: Amanda Florentine (annonselenke) Kjole HER.  

 

 0  
  12.12.2016 - 21:54
     
  0    Kategori: -


Dette kjøper jeg i julegave!


// jeg har et samarbeid med coverbrands Det er snart jul og tid for julegavetips! Dette innlegget har jeg laget med tanke på produkter jeg selv ville ha blitt glad for å få, og som jeg vet kommer godt med i enhver sminkeveske - enten man er skikkelig interessert i sminke eller ei. Coverbrands har akkurat nå over 10 000 skjønne julegaver å velge mellom, og om du handler på nett slipper du en stressende julehandel men heller gjøre det i sofrakroken hjemme - med for eksempel en kopp te i hånden. 


Rabattkoden SEJUL gir 20% rabatt på hele butikken utenom produkter fra Morphe, NYX, GHD og salgsvarer. Rabattkoden er gyldig til 15 desember! Sjekk ut hele utvalget her. ♥ Børste fra real techniques. Dette er mitt favorittmerke når det kommer til sminkebørster! Rimelige, holder lenge og gir et fint resultat. Finnes her.  Beauty blender finnes her Sexy mama pudder som jeg alltid bruker etter foundation. Elsker det! ♥ Mascara som jeg også bruker hver dag, og forøvrig er den eneste som vippedama mi godkjenner ettersom den ikke ødelegger vippeextensionene. Finnes her Fuktighetskrem fra JorgObe som funker like godt, morgen som kveld. En fin gave til mor eller søster, for eksempel! Jeg må skrive litt ekstra om beauty blender, rett og slett fordi jeg ikke aner hva man gjorde før man begynte å bruke dette produktet? Fingrene? Det gir langt ifra et like godt resultat, og alle burde ha denne i sminkevesken sin for å få foundation og concealer til å se bra ut. Kjøpes HER. Dette er den perfekte spleisegave om dere skal gå flere venninner sammen for å kjøpe! I dette settet finner man alt man trenger for perfekte bryn - og hadde jeg vært dere, ville jeg kanskje satt den på min egen ønskeliste også.. Om du kjøper dette settet kan jeg faktisk garantere deg at du klarer å lage slike "instabrows" uansett hva utgangspunktet ditt er. Finnes her. Jeg har bablet i vei om denne highlighteren sikkert 150 ganger, men det er kun fordi den er så bra. Den slår absolutt alt annet jeg har prøvd i samme sjanger, og i tillegg er den rimelig og holder lenge. Anne-Sofie, venninnen min knuste sin for litt siden på badet mitt og fikk helt panikk, det sier sitt om hvor bra den er. Da vet jeg i alle fall hva jeg kan kjøpe til henne.. :) Finnes HER


Husk å sjekk ut hele utvalget til Coverbrands HER, og at rabattkoden SEJUL gir 20% rabatt fram til 15 desember! 0  
  12.12.2016 - 15:50
     
  0    Kategori: -


NOBEL 2016


I går følte jeg meg vakker. Jeg sa til og med til "glamsquadet" mitt (haha) at jeg kommer ikke til å føle meg så spesielt vakker den dagen jeg eventuelt gifter meg, for jeg har blitt stylet til den store gullmedaljen så mange ganger allerede at lite kan måle seg. Det sier vel sitt. 


 

Sminken er lagt av Dajana, hår av Amanda, og styling av Salima Jobarteh (styling betyr hun som bestemmer klærne og hvordan håret og sminken skal være, altså personen som skaper en helhet i looken). Kjolen er fra Cecilie Melli.
 

Begynte forøvrig å gråte flere ganger under konserten i går, fordi jeg ble så rørt. Jeg sa til M i går at jeg ikke har grått siden Mai, og det var sant, da løp jeg med gråten i halsen og så ut i det offentlige over hele grünerløkka midt på natten fordi jeg følte meg så idiotisk og teit. Men jeg innså at jeg har grått mange ganger etter det, men av rett grunn - fordi jeg føler og fordi jeg er glad, og i går følte jeg mye. 0  
  12.12.2016 - 14:19
     
  0    Kategori: -


FESTKLAAAR


Julebordsesongen er i gang, og jeg holdte på å skrive at sikkert mange av dere skal det samme som meg i kveld - nemlig fest, men så kom jeg på at også mange er midt inne i eksamensperioden. Jeg føler med dere! Jeg har aldri hatt en "eksamensperiode" men da jeg skulle levere de siste utkastene av boken og hadde tidsfrist var det virkelig helt forfedelig.. Anne-Sofie, bestevenninnen min har jeg ikke snakket ordentlig med på flere dager fordi hun er så flink og isolerer seg helt slik at eksamensfokuset blir opptimalt. Jeg beundrer virkelig pågangsmotet! Og så sender jeg en stor klem til alle dere som gjør siste innspurt nå før jul. ♥♥
♥   Kjolen min er fra Vero Moda.  

Vi snakkes i morgen! 0  
  08.12.2016 - 18:42
     
  0    Kategori: -


shop the selfie - favorittklærrne mine


//annonselenker 

En grå, avslappet genser og sorte høytlivsbukser har nesten blitt "signaturen" min, så ofte bruker jeg kombinasjonen. Denne regnfulle dagen i hovedstaden har jeg brukt favorittene fra Fillipa K! Shop samme plagg som meg ved å trykke inn på linkene under bildene ♥ Genser HER // Bukse HER // Sko HER 

Nå skal jeg rydde, Mathias kommer hit i dag jippiiiii. 

 

 0  
  08.12.2016 - 16:54
     
  0    Kategori: -


JEG ER DEN HELDIGSTE I VERDEN


Jeg sitter hjemme og smiler for meg selv. Hver gang jeg har boksignering er det noen som har med gaver til meg, og det er så fint gjort av dere. For meg holder det jo at dere møter opp og at dere liker det jeg gjør! Her er et brev jeg fikk for noen uker siden som jeg fant frem igjen i dag, slike gaver som dette hjelper meg på dager jeg har lite motivasjon og føler at ingenting jeg gjør er bra nok. Dere er verdens beste og dere aner ikke hvor mye dere hjelper meg ♥♥♥
 

At jeg har skrevet boken "forbilde" er helt sykt for meg, og tanken på hvor mye den hjelper andre.. Det rører meg virkelig. Ah, takk for at jeg får gjøre det jeg elsker! På søndag kommer jeg til Hercules senter i Skien, jeg går på scenen 14:30 og så blir det vanlig opplegg med selfies og signering av bøker. Jeg ser frem til det, og det håper jeg dere gjør også! 0  
  07.12.2016 - 21:06
     
  0    Kategori: -


VERDENS FINESTE KJOLE?


I dag var jeg for å prøve kjolen min til Nobels Fredspris! Jeg valgte den ut for noen uker siden men den måtte bli sydd litt opp og tatt inn i armene, og nå er kjolen helt perfekt til meg. Jeg er så fornøyd og gleder meg masse til å skinne med en mer glamorøs look på søndag! Jeg elsker å leke meg med ulike utrykk til rød løper, og hver gang skal det være noe litt annerledes. Jeg fikk en million spørsmål om denne kjolen etter at jeg la den ut på snapchat, og den er altså fra Cecilie Melli. Jeg har beundret kjolene hennes lenge men det er første gang jeg er heldig nok til å bære en selv, men det blir nok ikke siste gang!Jeg gleder meg til å vise dere hele! 
 0  
  07.12.2016 - 20:10
     
  0    Kategori: -


UKEN SOM GIKK


UKENS NEDTUR
At jeg ble syk var en liten nedtur fordi jeg har følt meg skikkelig nedfor når jeg har vært isolert uten å snakke med noen. Ikke at det er noe galt i å være alene, og sånn egentlig trives jeg i mitt eget selskap, men jeg gikk flere dager uten å møte et eneste menneske og begynte å tro at jeg skulle bli redd for folk.. Haha, da har det kanskje gått litt langt!

UKENS LÅT
 Jeg har hørt mye på Tove Lo sitt siste album, og Empire of the sun sitt nye! Begge to anbefales og er tilgjengelig på spotify. 

PÅ DENNE DAGEN FOR FIRE ÅR SIDEN..Gledet jeg meg til jul, spiste taco, fikk rare kostymer i posten som ikke ante hvem som hadde sendt og spilte spill på iphonen.. 
 


Jeg poserte foran toalettpapiret på skolen og hadde akkurat hatt mattetentamen, som i følge meg selv gikk "helt ok" og om jeg husker rett fikk jeg 2, haha. 

UKENS FILM
Jeg og en gjeng venner dro for å se "Arrival" på kino sist uke, og den var så bra! Det var en sånn film vi ble gående å snakke om lenge etter at den var ferdig, og jeg føler enda at jeg ikke er ferdig med å snakke om den. Så om dere har mulighet, stikk på kino å se den! Neste kinobesøk blir nok for å se den siste The Ring filmen, synd ingen av de jeg har spurt tør.. Noen som melder seg? 

UKENS HØYDEPUNKT
Å bli intervjuet av Gaysir var gøy! Og det er fint å kunne snakke om noe jeg bryr meg om.

UKENS OPPTUR
Nok en gang var det skikkelig kos å møte dere på boksignering i Kongsberg! Herregud jeg setter SÅ uendelig stor pris på alle som kjøper boken, leser, låner og snakker om den. Å få høre alle de fine tilbakemeldingene er gull verdt, og gjør absolutt ALT blodslit mer enn verdt det. 


UKENS BOK:
Jeg er snaaart ferdig med den siste boken i Doppler-serien! Erlend Loe er min favorittforfatter, jeg blir aldri lei. Han har et enkelt og fengede språk, i tillegg til at historiene er så rare og samtidig spennende, uten at det skjer særlig mye. Det er mørk humor på sitt vakreste, synes jeg. Jeg tror faktisk jeg skal lese Muleum igjen etter at jeg er ferdig med denne, som er en bok fra samme forfatter. Erlend Loe var den som fikk opp leselysten min igjen! UKENS TV-SERIE
Nå som westworld er ferdig og sesong 2 ikke kommer før i 2018 (!!!!) venter jeg på siste episode av frikjent som kommer i morgen (for de som har sumo), og så har jeg begynt å se på The Affair som ligger på HBO. Jeg tror jeg må gi serien et par episoder til før jeg kommer helt inn i det, men så langt virker det ganske lovende. 

UKENS SHOPPING:


 

En ny parykk! Haha, til tross for den utrolig flaue hendelsen jeg og Joakim forteller om i videobloggen, så har jeg altså troen på at parykk skal være min greie en stund framover. Jeg får bare feste den bedre på, enkelt og greit ;) Denne parykken finner du HER, og jeg har aldri testet ut den nettsiden før så jeg er spent på resultatet. Man vet aldri med parykker, men så langt har jeg vært positivt overrasket over absolutt alle jeg har testet, så jeg er kanskje ikke så vanskelig å tilfredstille på det punktet? Tips: kjøp en parykk som har mørkere bunn enn resten av håret, da ser det mer naturlig ut når den først sitter på (synes jeg). 


Indiska har kommet med en kasjmir kolleksjon, og ettersom jeg ikke eier en ENESTE sort genser (som ikke har hull i seg..) klikket jeg hjem denne. Finnes på nett her og i alle Indiska sine butikker rundt om i landet! 

 (annonselenker) skjørt her //  body her

 


(annonselenker) Leppestift her // Kjole her // sko her 

UKENS CRAVING
BABYBELL og RØMMEGRØT<3 

 

UKENS LESERBILDER:

 


 

Ikke nok med at hun er på Bali og leser boken min.. SE PÅ DE BEINA! Damn girl! 
Jeg ELSKER når dere tegner meg. Fortsett med det!
Meg og to fine jenter som kom for å møte meg på boksignering. 
Et sitat fra bloggen min, gjengitt på instagram. Sånt setter jeg også stor pris på:) 


Denne listen gjelder altså for uken som var - jeg er alltid LITT treig med å få satt det sammen, hehe.. Om dere skal legge ut bilder av meg på instagram så holder det ikke å tagge for at jeg skal se det, dere må legge meg til i bildet, da får jeg med meg alt. Klem! 
 0  
  07.12.2016 - 19:38
     
  0    Kategori: -


selv om du kanskje er uenig


Hei alle sammen! Jeg holdte på å si god morgen, for jeg sovnet nettopp av i tretti minutter da vaskedamen var her. Jeg klarer ikke å sitte ute i stuen for da føler jeg at jeg må hjelpe til, noe som er idiotisk for hun får jo godt betalt og vel så det, men poenget var at jeg alltid ligger isolert på soverommet når hun er her - om jeg gud forby er hjemme samtidig - og prøver å ikke lage en lyd. Og da sovnet jeg. Jeg vet forresten at mange av dere er sterkt uenig i at jeg har vaskedame og det forstår jeg, samtidig som jeg ikke helt ser problemstillingen da hun får godt betalt og jeg er glad om jeg slipper å vaske. Er det en moralsk greie eller noe? Hmm..

UANSETT! Det har nettopp vært andre søndag i advent, og hvor sykt er ikke det? Jeg har bursdag siste søndag i advent, woho! I den anledning spiser jeg en litt julete middag som består av rømmegrøt. Det er en sånn type matrett som er god i nøyaktig tre sekunder og så blir man lei, "stygg-godt". Jeg kan noen gang få skikkelig lyst på det men hvem prøver jeg å lure, det er jo ikke noe særlig.. Men hvem bryr seg vel om mine grøtvaner, haha.. 

 

 I dag er en rolig dag, jeg var på p3 i morges, og litt senere utpå kvelden skal jeg innom frisøren. Vi snakkes! 

 0  
  06.12.2016 - 17:02
     
  0    Kategori: -


SICKDAY


  

Bøker. Pizza. Meg selv. Faktisk ikke så aller verst å bare være alene. I morgen er det tidlig opp for å spille inn "lørdagsrådet" på p3! 

 0  
  05.12.2016 - 19:56
     
  0    Kategori: -


DRITTDAG


I dag er en av de dagene hvor jeg føler meg som verdens styggeste, dummeste og mest mislykka person. Jeg har hørt at vi alle har de dagene, og det håper jeg nesten er sant.. Og jeg vet jo at ingen av de fæle tingene jeg tenker om meg selv faktisk stemmer, men det er lett å bli oppslukt i tankene og grave seg enda lengre ned. I tillegg er jeg syk og måtte avlyse alt av planer, og når man bor alene møter man altså ingen mennesker om man ikke kommer seg ut av døren. Jeg elsker å være alene men å ikke møte NOEN i løpet av en hel dag er litt for mye for min smak. Men jeg får bare akseptere at i dag er ting litt dritt og i morgen blir alt bedre, slik det pleier å være. 


 

Funfact: jeg sover med denne bamsen hver kveld, og har gjort det i flere år. <3 0  
  05.12.2016 - 15:47
     
  0    Kategori: -


JEG HATER DET


Hei! Håper alt er fint! 

Personlig har ting vært bedre, jeg har våknet sikkert 10 ganger i løpet av natten med høy puls og i sjokk. Her snakker vi at jeg har hatt drømmer inni drømmer, søvnparalyser og mareritt om hverandre i åtte timer.. Det er fordi jeg hater å sove alene, noe som er veldig rart ettersom jeg elsker å være alene, hehe. Så om noen melder seg til å aldri henge med meg på dagtid, ikke snakke til meg men bare sove så er stillingen åpen. 
 

(annonselenke) Bh HER 

 

Jeg har bare surret rundt hjemme i dag, betalt noen regninger og slappet av. Men NÅ stikker jeg på trening! 

 0  
  03.12.2016 - 16:27
     
  0    Kategori: -


Hva er en overskrift om man kun tenker på noe annet?


Det er lenge siden jeg satt kameraet på et stativ og poserte for meg selv som om det ikke fantes noen morgendag, og i dette tilfellet slang jeg meg like gjerne opp på bordet også. Jeg glemmer at jeg bor i en høy førsteetasje, så naboene får nok ofte god (og forstyrrende) underholdning av å kikke inn vinduene mine. Men jeg elsker egentlig å posere sånn her for meg selv haha, det var sikkert det jeg brukte aller mest tid på for noen år siden. Stille opp kamerastativet, og posere.

Hele poenget med denne seansen var å vise dere den nye kjolen min, men så ble kvaliteten så som så. Bildene ser helt fine ut på kamera og på pc men med en gang jeg laster de opp til bloggen er det ikke så bra lengre.. Det første funket helt OK, men ikke de andre. Blæh, sitter langt inne å publisere noe sånt men bedre enn ingenting? 
 (annonselenke) Kjolen finner dere HER! Det er også en video av den på snapchat :)

 

 0  
  02.12.2016 - 20:20
     
  0    Kategori: -


UKENS OPPTUR, NEDTUR +++


//inneholdre annonselenker

 

UKENS NEDTUR
TINNITUS!!! Herregud kan dere forstå eller? Det er så irriterende, spesielt når jeg aldri har hatt det før, det føles som om jeg må lære meg å leve på nytt. En konstant piping i venstre øre, som aldri gir seg. Jeg er en person som er veldig avhengig av å ha det stille rundt meg for å sovne, og hjernen min har ikke lært seg å skille vekk tinnitusen enda.. Jeg har prøvd apper, jeg har vært hos lege, men det er bare noe jeg må lære meg å leve med og noe som skal gå av seg selv etterhvert. 

UKENS LÅT
Elias - Revolutions (Grades Remix) 

UKENS THROWBACK
Joakim sendte meg nettopp dette bildet, som er oss to, på en båt i Connecticut. Det var så gøy! Jeg vil tilbake  med akkurat samme gjeng! Og så savner jeg denne hårfargen, men nå må jeg slutte, for jeg blir jo aldri fornøyd med håret uansett hva som skjer. 

UKENS FILM
Jeg så nettopp "prisoners" for første gang på ett år, og den likte jeg veldig godt, så da hoppet jeg like gjerne videre til hva regissøren hadde å tilby og så filmen "sicario" også. Alt for å lade opp til filmen Arrival som er laget av samme regissør, så i morgen drar gjengen på kino! 

UKENS HØYDEPUNKT
Å  være "ilammi" Mathias igjen♥

UKENS OPPTUR
Det var skikkelig gøy å dele ut pris på p3Gull og jeg ble så glad da Cezinando vant, som var en opptur i seg selv (<3<3<3). Å se han bli sjokkert og bare løpe bortover scenen var virkelig fint! Ellers likte jeg å spille i Lillestrøm og Frederikstad, folk var i så godt. Ikke minst bokbadet i Hammerfest! Møtene med dere lesere er noe jeg alltid setter pris på, og selv om det er jobb så ser jeg på det som et avbrekk i hverdagen. Der kan jeg være meg, og vi har virkelig noen fine møter, oss imellom. 


 

UKENS TV-SERIE
WESTWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!  Jeg tror helt seriøst at jeg ikke har så mye til felles med folk som ikke digger den serien. Den er best. 

UKENS BOK:
Denne uken ble jeg ferdig med Ida Høyer - Historien om trøst. Den handler kort fortalt om møtene man har med mennesker og hvordan man formes og preges av dem, altså en bok som er veldig "typisk meg" å lese. 

 

UKENS SHOPPING:Kjole HER // Sko HER // Bh HER 


(annonselenker) Bukse HER // Genser HER 

UKENS CRAVING

Babybell som vanlig. Herregud som jeg elsker Babybell. Det står faktisk på raideren min, altså det jeg skal ha backstage når jeg har boksigneringer / er DJ. En liten funfact! 

UKENS LESERBILDE:

@feimy som ønsker seg boken min i julegave♥ Så koselig! Jeg vet den havner under mange juletrær i år, og jeg håper sånn at alle blir fornøyde! 

UKENS KLESSPLAGG 
(annonselenke)  I love this one!  Du finner den HER 


 0  
  30.11.2016 - 21:01
     
  0    Kategori: -


UMULIG Å IKKE BLI DØMT


Jeg får daglig spørsmål fra dere lesere om hvor jeg fikser leppene mine, hva det koster, om det gjør vondt, om dere burde gjøre det, hva jeg anbefaler osv. Jeg svarer ikke på noen av de meldingene fordi jeg ikke ønsker å være noen "guru" når det kommer til fillers, jeg er som en åpen bok og kan svare på det meste men akkurat der setter jeg strek. Men generelt: jeg har ikke tatt fillers på over ett år og har ikke lengre oversikt over hvem som gjør hva, enkelt og greit. Jeg har ikke peiling, og ønsker ikke å informere om ting som var den gang da, for mye endrer seg jo på kort tid. Dessuten vet jeg at det er så fort gjort å bli avhengig, jeg personlig hadde alt for mye restylane i en lengre periode, og samtidig følte jeg at jeg hadde for lite. I tillegg ble de klumpete og den ene siden begynte å henge. Til slutt var det mer mas enn det var verdt det. 


 Jeg vet, og forstår skikkelig hvordan det er å være usikker på seg selv. Men jeg vet også 100% at man aldri burde gjøre et inngrep, hverken operasjon eller fillers når man har dårlig selvtillit - da blir det en avhengighet, noe du føler at du MÅ gjøre for om ikke synker selvtilitten igjen.. Og så sitter man igjen og føler seg enda mer usikker og tenker "hvorfor endret ikke livet seg når jeg fikk større lepper?". Om det er noe du bestemmer deg for, eller ønsker å gjøre, så er det faktisk viktig å være sikker på seg selv først. Ta det fra ei som vet, det er en lang vei tilbake når du først har begynt å pirke på utseendet ditt og tror at det er en løsning på alt. Jeg skal ikke være en moraliserende pekefinger som forteller deg hva du skal og ikke skal gjøre, men jeg bare vet hvordan det er. Litt som å begynne å telle kalorier, kanskje.. Det er vanskelig å gi slipp når man først har startet. 

Det er helt UMULIG å snakke om dette uten å bli dømt for det, men jeg vil bare si det jeg har erfart - om du føler deg som en helt fantastisk kul person, om du trives i deg selv, det du gjør og hvem du er, så er det bare å kjøre på med hva enn du måtte ønske. Men om du gransker speilbildet ditt, hater deg selv, finner små feil hele tiden og ikke klarer å elske den du er, så må du for guds skyld ikke finne på å gjøre noe med utsiden din. Da er det innsiden du må jobbe med, for om du da først setter en sprøyte i leppa så kan jeg garantere deg at det blir 20 til, og da har du det gående, og det ene blir til det andre og så plutselig er du avhengig, og DET vil du ikke være. Det var dagens halvveis-moraliserende fra meg. Jeg kommer nok ikke til å vinne noen Sunn Fornuft Plakat med det første som forbilde (noe som forresten var jævlig fortjent av fantastiske Kristin<3) fordi jeg har tråkket feil i fortiden min, og fordi jeg ikke klarer å legge lokk på ting jeg enda sliter med. Jeg er, likt som mange andre, et offer av samfunnet og tiden vi lever i, men jeg prøver mitt beste å bryte ut av det og ta et stort hopp fra den jeg har vært, mentalt sett. Det er en laaaaaaaang vei, men im getting there! Og at jeg nå kan markere ett år uten restylane er stort, uansett hvor idiotisk det kanskje høres ut for andre, men for meg som ikke tenkte på annet betyr det masse. HALLO, hvem vil ende opp sånn?? Det er ganske unødvendig, folkens.0  
  30.11.2016 - 19:53
     
  0    Kategori: -


SÅNN KAN DET GÅ


I morgen er det 1. desember, og siden jeg er surrete som vanlig trodde jeg det var i dag og åpnet sjokoladekalenderen, haha.. Sånn kan det gå! Jeg husker for to år siden så spiste jeg hele sjokoladekalenderen min på en kveld sammen med Anne-Sofie fordi vi hadde så lyst på godteri, og det er fare for at jeg ryker på samme smellen i år også. Det smaker liksom litt ekstra godt! Men sjokoladekalender må jeg ha, det er en selvfølge hvert år selv om jeg ikke er et barn lengre. Jeg gleder meg til jul! Desember er den beste måneden, jeg har bursdag om ikke så lenge også. :) 

Well well.. Meg + kalender. 

 

I dag da jeg ventet på trikken så jeg Petter fra Petter Uteligger (serien som gikk på tv2) sammen med Svein som man ble kjent med i programmet. Dere som har sett serien vet jo historien, og jeg ble så rørt over å se at de enda, over ett år senere, enda har kontakt. Det er så vanlig i bransjen at med en gang kameraene ikke ruller lengre så orker man ikke å bry seg, og det gjør meg så trist. Derfor er det fint at det finnes genuine mennesker som Petter<3 0  
  30.11.2016 - 19:02
     
  0    Kategori: -


en dag som startet helt jævlig


For en gangs skyld har jeg klart å overraske meg selv positivt, for jeg har faktisk sikkerhetskopiert hele iPhonen min, og det trodde jeg ikke jeg hadde! Så etter å ha gjenopprettet den har jeg enda alt av kontakter, bilder og meldinger, woho! MEEEEN.. For en time siden, da jeg enda trodde jeg skulle miste alt innholdet på telefonen bestemte jeg meg for at det kanskje var like greit, da fikk jeg kvittet meg med bilder jeg ikke trenger å spare på og slette meldinger det ikke lønner seg å lese flere ganger. Så jeg har likevel tatt en liten opprydding, og det føltes så sykt bra. 


 

FOR EN FANTASTISK DAG SOM STARTET SÅ JÆVLIG DA! Jeg har akkurat vært hos frisøren, men jeg har ikke skuffet dere, for håret har enda ikke rørt fargebehandling siden jeg tok et løfte om å la det hvile for to måneder siden. Jeg SKAL klare å holde meg i ett år, og det funker fint når jeg har parykker og clip on extensinons ettersom jeg er så glad i å variere uansett. Nå drar jeg heller til Mia (venninne, jobber på Giardini hårdesign) for å kure håret en gang i blant, og så leker vi oss med styling i samme slengen. For en luksus!

 0  
  29.11.2016 - 22:12
     
  0    Kategori: -


ER DET MULIG


Først - takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget jeg skrev i natt - det er alltid noe fint ved å vite at man ikke er alene, har jeg rett? :-) 

I går ble altså dagen jeg glemte koden til min egen telefon. ER DET MULIG!!  Jeg har vridd og vendt på hodet mitt i et døgn nå, og til slutt hadde jeg tatt feil så mange ganger at iPhonen deaktiverte seg. Jeg får dra innom apple eller telenor i morgen og se om de kan hjelpe meg med dette problemet, selv om jeg kommer til å være veldig flau når jeg forklarer problemstillingen.. Koden til telefonen og koden på simkortet er den samme, så jeg kommer meg på en måte ingen vei her nå, haha..
 

Enn så lenge skal jeg kose med meg pepperkaker som jeg spiser for å få litt feeling nå før jul. Altså, tenk hvor fort tiden fra nå og fram til jul kommer til å gå! Nå ønsker jeg meg bare litt snø (og en full legesjekk på Volvat i julegave). Det blir ikke helt ekte julestemning uten masse hvit snø på bakken! 0  
  29.11.2016 - 15:18
     
  0    Kategori: -


JEG VET JEG IKKE BURDE SI DETTE


inneholder annonselenke

Julekjolen min har kommet! Det var i alle fall denne jeg planla å ha på meg på selve kvelden, men jeg tror nok dette blir nyttårskjolen, eventuelt julebordkjolen istedenfor.. Men jeg følte meg fin i den, så en eller annen anledning skal den nok passe til!  (annonselenke) Dere finner kjolen HER!  

Dette kommer jeg sikkert til å få veldig tyn for, men jeg ønsker å dele tanker med dere, til og med de som ikke gjør at jeg blir "hyllet" og er "politisk korrekt".. Jeg har alltid vært en XXS, helt fram til i vår da jeg la på meg mye (som dere vet), og etter det har det vært et par ting å vende seg til. For eksempel at armene mine er større enn før, og selv om jeg elsker meg selv, og elsker kroppen min, så ble overarmene et lite kompleks. Jeg har ikke noe imot dem, sånn egentlig, men det siste året har jeg følt litt på komplekser over dem og har ikke valgt en eneste kjole hvor de ikke er dekket til. Det er så leit! Det er greit om det er på stranda for da er jo alle lettkledde, men jeg hater å gå i kjoler som viser dem, og jeg følte skikkelig på det etter gullruten og så alle bildene fra rød løper - da hadde jeg på en kjole som ikke dekket overarmene, og jeg følte meg så utrolig stygg etterpå. Dette er faktisk den eneste kjolen jeg har hatt på meg siden den gang som viser litt av armene mine, og det er så dumt, for jeg har aldri brydd meg om det tidligere. Jeg kjenner akkurat nå at jeg ikke bryr meg, og jeg ser jo hvor idiotisk det er, for jeg er jo kjempeflott og sunn. Og ikke minst fin, av helt andre grunner enn hvordan jeg ser ut. 


 

Og jeg vet at mange kommer til å tenke "åh men jeg har jo mye større armer enn henne", men TRO MEG, det er ofte folk klager over sine komplekser og jeg kunne ha tenkt "åh men jeg har jo mye styggere hår / øyne / kortere bein / rarere nese / mer dobbelhake" men noen andres komplekser skal ikke være en gjennspeiling av hvordan du ser på deg selv. Dessuten bryr jeg meg jo ikke om hvordan armene, beina, nesa, puppene eller hva det nå måtte være til andre ser ut, og det er vel fint å vite, for alle har det jo sånn.  Jeg skrev dette mer for å vise at alle har ting de sliter med, og jeg vet selv at armene mine ikke er svære, de er bare annerledes enn de var før. Jeg er fult klar over at jeg er nærme "idealet" som mange har når det kommer til kropp, og jeg ELSKER kroppen min, men absolutt alle har ting de skulle ønske var annerledes. Styrken er vel å akseptere, og ikke minst lære seg å like det man tidligere ikke var fornøyde med. Eventuelt fokusere på det som allerede er bra! Det har også vært vanskelig å få høre "åh, jeg ser du har lagt på deg", for det får meg til å tenke.. Ja, jeg vet ikke hva, at det er feil? Det er derfor jeg kom folk i forkjøpet og heller påpeker det selv, men det er kanskje også dumt, hva vet jeg.. Kanskje jeg må slutte å stresse over å være et "godt forbilde", og heller bare si det jeg tenker og føler på. 

Og som jeg tenker.. Om det VIRKELIG var et kompleks så hadde jeg vel gjort noe med det, som for eksempel å trene armer eller spise mindre godteri men hva faen.. Her ligger jeg og spiser, haha. Da får jeg heller bare velge kjoler som er litt tilrettelagt, ELLER bare ikke tenke på det og innse at jeg er fin og flott som jeg er. 0  
  28.11.2016 - 20:34
     
  0    Kategori: -


hvordan få glatt og fin hud!


annonse

Jeg vil gjerne tipse dere om noen hudpleieprodukter jeg har blitt avhengig av! Eller, egentlig vært det ganske lenge og blogget om det før tror jeg, men siden det er søndag og dette inngår i min faste "søndagsrutine" så viser jeg dere nå også! :-) 

Face Mask - denne forebygger Acne, fjerner hudormer (på akkurat det punktet ser jeg sykt resultat!), porene blir mindre synlige, og siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og finere brunfarge om man bruker masken før man soler seg. Man blir myk som en baby i ansiktet etterpå, og den effekten holder i et par dager. Jeg pleier å få venner til å kjenne, og så sier jeg hele tiden "ta meg i ansiktet, kjenn så mykt det er" fordi jeg blir nesten litt sjokkert over det selv. Jeg sliter også med sorte prikker i huden, eller - sleit med det før, nå er de jo borte. Pore Mask er også skikkelig god! Påfør den i hele ansiktet (ikke på øyelokk og rett ved øynene), og ha den på i rundt en halvtime før du skyller av med lunket / varmt vann. Og, man kan føle forskjell etter kun en behandling, i alle fall i mitt tilfelle!
Face Gel - med denne kan man se resultat med EN GANG, bare sjekk bildet over som er av alle mine døde hudceller! Man kan bokstavelig talt se hvordan huden er fri for smuss etter bare et par sekunder. Nesten litt ekkelt, men absolutt bra at resultatet kommer så tydelig.Og slik er resultatet etter! Ikke noe hudsminke, bare produkter som fungerer. Alle disse produktene hører sammen i en ansiktspakke - om du har lyst til å teste eller kanskje kjøpe i julegave har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% som kommer automatisk på linken HER, eller bruk koden "Sophieeliseface" 

Vi snakkes! <3 

 0  
  27.11.2016 - 19:21
     
  0    Kategori: -


USTABIL


Jeg delte ut pris på p3-GULL i går, og i tillegg har jeg vært DJ to kvelder på rad hvor jeg har blitt kjørt hjem midt på natten, så døgnrytmen er mildt sagt ustabil. Jeg skal prøve å bruke denne dagen på bare kjedelig "logistikk", som å planlegge uken, vaske, rydde og forhåpentligvis bli litt sliten av det, sånn at jeg sovner i kveld. 

Litt gøy at håret mitt har holdt seg på plass helt siden i går! Det er Sara W på Hendrix Hair majorstuen som fikset de. :) Jeg dermot er ikke like fresh akkurat nå, med gårdagens sminke og alt. Well well!  

 0  
  27.11.2016 - 16:47
     
  0    Kategori: -


DE SISTE BESTE TILBUDENE


annonselenker


 

Herregud jeg beveget meg nettopp ut i offentligheten, jeg hadde glemt at black friday ikke kun eksisterer på internett.. Haha, ALDRI igjen! Folk er helt gale, og jeg er nok en gang tilbake i sofakroken og kan nyte litt stille shopping i fred og ro. Jeg har fått litt ekstra kosmetikk fra merker som Nyx, Redken, Wet n Wild ++, og alt er på opptil 80% rabatt! Sjekk ut alt her <3Altså.. Hvor bra er ikke NYX? Det er alltid en god pris, men nå som det er på tilbud kan man virkelig gjøre et kupp! Det er ikke dyretestet, og de holder lenge. I tillegg er øyenskyggesettet som jeg viser under her det jeg har brukt i dag! Dere finner utvalget av nyx HER. 

Elsker denne leppestiften! Den finner du HER. 

Makeup Revolution har et helt fantastisk highlight-contour kit, som dere finner HER. Jeg har brukt det på bildet over, og forvrøig alle bildene i dette innlegget. På bildet er det ikke blendet ut, men resultatet blir flawless, i tillegg er det lett å bruke :) Blushen elsker jeg også! Den finnes HER, men få igjen, så kjapp dere! 

 RedKen har noen fantastiske hårprodukter, og disse har vært fast inventar i dusjen både hos meg, men også hos familien min lenge. Jeg husker enda første gang jeg brukte dette merket, jeg var vel 16 år og det var som en ny verden åpnet seg, haha. RedKen finner du HER! Jeg kunne ikke dy meg.. Jeg måtte bare prøve å bestille disse parfymene som jeg elsket i mine yngre dager fra Britney Spears. Og jeg elsker dem enda like høyt den dag i dag! Dere finner den rosa her, som er den søteste, og den mørkeblå her, som er litt mer sensuell. 


 

Husk at det er gratis frakt og 1-4 dagers levering! Dere finner hele utvalget HER! 

 0  
  25.11.2016 - 19:30
     
  0    Kategori: -


DIKT - SOPHIE ELISE
Jeg sitter i sofaen og skriver dikt. Hele hodet mitt i dag har vært et eneste dikt, om man kan si det på den måten. Jeg tenker i dikt. Jeg liker best å skrive dem ned fysisk med penn og papir for da kan jeg liksom ikke angre meg, gå tilbake å flytte på følelsene mine. Det er mer ekte. Skrives ordene i word går det alltids å angre, men med penn må jeg stryke over, og det gjør jeg aldri. Det jeg følte, det blir. 

I kveld er jeg DJ i Lillestrøm (Martins, ID:18), og det blir gøy. De som kan, ta turen innom for litt deilig hip hop, RnB og trap :) 0  
  25.11.2016 - 15:03
     
  0    Kategori: -


Trener du? Sjekk tilbudene!


I samarbeid med tights.no
Man kan si mye rart om denne dagen, og jeg forstår at folk rynker på nesa. Jeg har allerede sett folk være helt gale i gatene, folk er som dyr - og det er ikke noe jeg er fan av, heller. En regel kan være å kun shoppe noe du ønsker deg / vil ha uansett, og da er det jo like greit å gjøre det hjemme, fra sin egen sofa? Jeg personlig trykker hjem treningstøy og sminke i dag, blant annet, uten å måtte sloss med folk på et kjøpesenter. :) Det er det ikke verdt uansett. 

Her er noen av mine favoritter! :) 

> SJEKK ALLE TILBUDENE HER <

2XU
ICANIWILL
WE ARE FIT
SKINS
...og Adidas, Reebok, Nutramino, Quest Nutrition, Björn Borg og 100+ andre merker!

Tights.no har nok by far årets råeste Black Friday-salg for de som er treningsinteresserte og har MASSE som jeg uansett ville hatt lyst på til vanlig, og ikke bare fordi det er ekstra billig. 

Jeg la ut et innlegg mandag om at de hadde 2XU-tights til bare 499kr men de er nå nesten utsolgt. Nettopp derfor har de nå ekstremsalg på 2XUs mest populære modell Mid-Rise, som har ekstra høyt liv. Gjør heller ikke noe at man får den rompa i den. :)2XU Mid-Rise nedsatt til 699kr (veil 1299kr!)
Gjelder kun Black Friday!

På bildene under har jeg på meg et av deres nyeste merker, AIM'n, som forrige onsdag hadde verdenslansering med en ny kolleksjon! Dette er et sett med treningstøy som jeg virkelig elsker, men det er også mye annet bra i nettbutikken! 

SportsBH fra AIM'n | High Waist Tights fra AIM'n | Sko (flere modeller, mye utsolgt)
Bruk rabattkoden aimn25 som gir 25% i helgen på alt fra AIM'n


Tightsen er veldig høy i livet og IKKE gjennomsiktig i det hele tatt!
Bruk rabattkoden aimn25 som gir 25% :)

IKKE MINST - dette er en fin dag å sikre seg julegaver! Jeg har i alle fall et par treningsglade venner som får noe fint under treet i år :) Dette er jo en unik sjanse til å shoppe ekstra billig! 

-> www.tights.no :)0  
  25.11.2016 - 11:21
     
  0    Kategori: -


BLACK FRIDAY - COVERBRANDS HAR OPPTIL 90% RABATT!


ANNONSE

Black Friday er årets største shopping- dag og i år arrangerer coverbrands sitt største og beste Black Friday salg noensinne. Du får fra 25-90% rabatt på HELE butikken, inkludert Morphe og NYX som vanligvis ikke er rabattert. Dere kan sjekke ut hele tilbudet her. I tillegg har de i år noen Black Friday superdeals hvor du kan spare opptil 50% rabatt på en rekke bestselgere! Linken finner du nederst i innlegget. Jeg har samarbeidet med Coverbrands.no i flere år fordi jeg synes de har det mest spennende utvalget av sminke og skjønnhetsprodukter. De har også gratis frakt & retur og 365 dagers åpent kjøp.

Jeg <3 Coverbrands, her er noen av mine looks fra årene som har gått. Det er KUN produkter fra Coverbrands som har blitt brukt her. :) 

Her er mine Black Friday favoritter: 

 

Sunspa er den beste selvbruningen til hjemmebruk, synes jeg! Enkel å påføre, gir en jevn farge og holder bra. Finnes HER! // 

Anastasia Dipbrow pomade: Jeg elsker produktene fra Anastasia Beverly Hills og DipBrow Pomade kommer jeg garantert til å bruke i flere år framover! Denne brynpomaden er vannfast, sitter hele dagen og finnes i mange ulike farger. Det tok meg litt tid å lære hvordan jeg fikk et fint resultat, men jeg er til gjengjeld ikke så stødig på hånden. Nå som jeg har lært meg det er jeg frelst! Jeg har fargen «medium brown».HER. 

 


 

 Bahama Mama: theBalm`s mest populære bronzer er en stor favoritt hos både meg og en rekke andre bloggere! Den er helt matt og er perfekt til konturering. Finnes HER //

 Beauty Blender: Denne kjente mirakelsvampen gir et jevnt og flawless makeup-resultat. Jeg elsker å bruke den på spesielt concealer og foundation.Finnes HER // 

The Balm The Manizer Sisters; Denne paletten inneholder de tre bestselgende highlighterene Mary-, Betty- og Cindy- Lou Manizer. Kan du navngi en mer ikonisk trio kanskje? Et must have i sminkepungen.. Finnes HER 

Decrusto the Original Black Peel Off Mask: Dette er min favoritt ansiktsmaske som jeg har blogget om mange ganger før. Den renser porene, fjerner urenheter og hudormer og etterlater huden skikkelig ren og fresh. Finnes HER 

Hydrating Mask: Denne hårmasken fra norske Alexander Sprekenhus er den beste jeg vet om - tro meg, den gjør underverker på tørt hår, og ikke minst extensions! Finnes HER 


 

theBalm Meet Matt(e) Hughes Mini Kit: Som dere vet elsker jeg matte leppestifter og dette settet er genialt hvis man ønsker å teste ut mange farger. Settet inneholder seks flytende leppestifter i miniversjon og på hånden min kan dere se mine favoritter. . Finnes HER. 

Morphe 35OS: Hva kan man si? Denne paletten har alt man kan ønske seg av øyenskygger. Personlig er jeg er helt frelst! Morphe 35OS inneholder 35 skimrende, veldig pigmenterte øyeskygger i varme toner. Hver og en av dem er helt nydelige. Finnes HER 


 

Mermaid Multipurpose Brush Kit Rose Gold: Disse børstene er helt fantastiske. De er skikkelig myke og behagelige og gjør påføringen av foundation og pudder til en lek. De har brått blitt kjempepopulære blant de mest kjente Youtuberne, og kommer i et sett på 10 ulike børster. Denne versjonen i rose gull får dere som mine lesere eksklusivt tilgang til å shoppe i dag. Finnes HER. 

Coverbrands har også et Black Friday Supertilbud hvor du får opptil 50% rabatt på en rekke bestselgere.  Supersalget finner du HER!  

PS!! Jeg har fått en Gullkonvolutt hos Coverbrands, og tre av mine følgere som handler på Black Friday kan vinne denne, og få HELE orderen gratis om du skriver SOPHIE i kommentarfeltet ved checkout. Lykke til! 

 0  
  24.11.2016 - 19:22
     
  0    Kategori: -


HEI FRA HAMMERFEST!


Folkens, jeg er i Hammerfest! Og jeg må bare si at jeg elsker å være så langt nord, og ikke minst hvor takknemlig jeg er for at jeg får sett så mye av det vakre landet vi har. Jeg møter så mange som aldri har reist lengre nord enn Trondheim, og det er virkelig synd, samtidig som jeg forstår det for hadde jeg ikke hatt jobben jeg har så ville jeg ikke fått sett så mye selv. Kanskje man burde dratt på en norgesferie en gang? Det har jeg så lyst til! 


 

(annonselenke) Bukse Acne / Topp NLY trend

Jeg booket meg inn på Scandic for å sove et par timer nå på ettermiddagen, og nå føler jeg meg uthvilt og klar for bokbad. Det blir høytlesning, intervju, signering og selfies for alle som måtte ønske det. :) 

 0  
  24.11.2016 - 16:44
     
  0    Kategori: -


FAVORITT..


Årstid: Sommer i Oslo, men vinter i Harstad. Eller, sommer i Harstad også egentlig, på grunn av den fantastiske midnattsolen og alle mulighetene man har til å ta fine bilder, være ute hele natten med venner.. Ja. Men det er noe med vinteren som gir meg en koselig og rolig følelse, det er som om jeg endrer helt sinnstemning utifra årstid. Før brukte jeg å bli veldig nede på vinteren men nå er jeg mer rolig på denne årstiden, og det føles greit å slappe av. 

Dag: Aner ikke, for jeg har ikke noe spesielt forhold til hverdag eller helg egentlig, siden jeg jobber mest helger med tanke på reiser og DJ-jobber. Jeg skriver også mest i helgene. 

Tid på døgnet: Egentlig morgenen, men jeg er desverre en nattugle og sitter oppe alt for lenge, de aller fleste kvelder. 


 

Blogg: Jeg leser isabelles.nu, kenzas.se, kristinaandersen.blogg.no og idawulff.blogg.no flere ganger om dagen, og så klikker jeg meg inn på de andre på topplisten jevnlig i tillegg. Det er viktig for meg å følge med på hva andre gjør! 

Instagram: Noe av jodel, kanskje? 

TVprogram: Frikjent akkurat nå, og SKAM så klart. 

Podcast: FRIÅR og Tusvik & Tønne. WOW for et utrolig basic svar, haha. Men det er de jeg liker best. 

Outfit: Overknee-boots og en stor genser.

Sko: Som jeg skrev nettopp, overknee-boots! Jeg ELSKER sånne sko. Skikkelig sexy, og jeg føler det har blitt "min greie" siden jeg bruker det hver eneste dag. 

Skjønnhetsprodukt: Kan man si parykkene mine? Haha. 

Leppestift: 
 Umulig å velge! Jeg har så sykt mange leppestifter og jeg bruker en ny hver eneste dag. 

Parfyme: Er en skikkelig ESCADA-jente! Søtt og "girly".

Veske: Kanskje den første dyre vesken jeg kjøpte, som er fra Celine. Jeg har aldri sett noen som har helt lik som den i alle fall :)

Låt: En udødelig klassiker for meg er Blackmill - Spirit of life. Herregud så mange minner den bringer frem. Jeg skal ha den låten i begravelsen min!

Drink: Alt som smaker litt kanel synes jeg er sjukt digg.

App: instagram og snap, men er også avhengig av "sleep and relax well" for å få sove. 

Nattklubb:  Hater egentlig "klubber", men det nærmeste jeg kommer som jeg liker å være på er The Villa, Jeger og BLÅ i Oslo. 

Matrett:  Frøken BASIC slår til igjen og sier taco:( 

Person: mamma&pappa♥ 

 

 0  
  24.11.2016 - 11:42
     
  0    Kategori: -


MAN MÅ MISTE SEG SELV FOR Å FINNE TILBAKE


Da jeg leste igjennom gamle innlegg tidligere i dag ble jeg nesten litt trist. Jeg føler at det siste året har vært en sann berg-og-dal-bane for meg emosjonelt, for det har vært så vanskelig å kombinere det å skrive blogg med å skrive bok. Bloggen er enda "barnet" mitt og det viktigste jeg har, for det representerer forholdet jeg har til dere, men også noe jeg har bygget opp helt selv. Fra ingenting, og så til dette her. Før, da jeg nettopp hadde startet dro jeg med meg kameraet over alt, jeg tvang venner til å knipse bilder, jeg var våken hele natten og skrev innlegg etter innlegg, jeg sto opp seks på morningen for å rekke å fikse meg slik at jeg kunne blogge allerede før skolestart og nå føler jeg at hele bloggverdenen har endret seg. Folk har proffe fotografer, antrekkbildene er som hentet rett ut av en moteserie for Vogue, og jeg klarer ikke - eller ønsker ikke - å henge med på den utviklingen. Skal ikke dette være en dagbok, da? 

 Dette året som har gått har jeg vært flau av å blogge. Det er jo ingenting å være flau over, for blogg er et fint medium og jeg er takknemlig for at jeg driver med det, i tillegg så er det jo sykt kult at jeg har klart å bygge den til å bli så stor! Men av en eller annen grunn følte jeg vel at det var "under meg", fordi jeg så hardt prøve å imponere mennesker rundt meg. Teit, ikke sant? Man må aldri, aldri gi opp noe man egentlig har troen på selv, fordi andre rundt deg kanskje ikke aksepterer det. Jeg føler bloggen min har vært elendig dette året, men noen ganger må man vel miste seg selv litt for å finne tilbake. Alt føles bedre nå, og jeg har motivasjonen min på plass igjen, og jeg har mange gode ideer. 

 


 

(annonselenke) Cardiganen min finner du HER .

 


Jeg gleder meg til framtiden med dere!

 0  
  23.11.2016 - 19:55
     
  0    Kategori: -


PÅ DENNE DAGEN


 

På denne dagen for fem år siden..

 

hadde jeg akkurat fått nytt bloggdesign, og var superfornøyd med det... Dette gir meg veldig lyst til å få et lignende bloggdesign igjen, hva synes dere? Eller ikke lignende, bildene er jo helt forjævlige, men rosa og søtt liksom, det tror jeg hadde vært noe. Digger at jeg hadde perler i håret, haha. 

Og ble i samme slengen anklaget for å ha kopiert bloggeren TCMN sitt design, noe jeg benektet helt. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg hermet etter det eller ikke, haha.. Ellers satt jeg hjemme og slappet av i sofaen, som jeg ofte gjorde på den tiden.

 


På denne dagen for fire år siden..


 

...var jeg lei meg, men Anne-Sofie kom og tok meg med på kino for å muntre meg opp. Så fint å tenke på at vi enda er like gode besties, den dag i dag <3 Jeg kan ikke huske hva jeg var lei meg for (herregud, hukomelsen begynner å svikte for meg), men det var vel fordi det var mørkt, kaldt, bodde i Harstad, ensom.. Dere skjønner tegninga.


På denne dagen for tre år siden...

Hadde jeg på meg sko inne, tydeligvis??? Haha, det ser jeg nå, når jeg ser på bildet over. Og jeg hadde langt naturlig hår, selv om jeg hadde extensions. Og herregud, jammen var jeg ikke lei meg igjen. Er det noe med denne dagen hvert eneste år? 

 


Jeg bestemte meg også for å dra ut senere på kvelden, og dette ble antrekket. Jeg hadde vondt i en pupp, var usikker på om jeg skulle på byen og jeg skulle snart til Istanbul med min daværende kjæreste.


På denne dagen for to år siden.. .. trente jeg og Yasin sammen for første gang til Mitt Dansecrew! Jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på denne tiden, for en flott periode av livet det var - og helt jævlig tung, men jeg trengte det skikkelig. I tillegg satt jeg hjemme og... slappet av. Og var lei meg. Hva faen????? Altså nå begynner det nesten å bli skummelt her, er denne dagen forbannet?


På denne dagen for ett år siden. .

 .. Var det kjendisgallaen, og jeg vant årets blogger for første gang! Og som vi alle husker var jeg lei meg her også, lol. Ikke fordi jeg vant årets blogger for det var jeg helt overlykkelig over, men på grunn av den.. altså, jeg vet ikke hva man skal si, relativt oppmerksomhetssyke andreparten som var med meg den kvelden. Jeg var så sliten bare. Lei av alt. Jeg takker meg selv så og si hver eneste dag for at jeg brøyt ut av alt det. 


I dag. . 


 

Dette er det eneste bildet jeg har knipset av meg selv så langt i dag. Jeg har en slags susing i øret som har vart i et par dager og begynner å bli redd for at jeg har fått tinitus, men det er kanskje ikke noe man bare får helt uten videre.. Men så har jeg jo vært på konsert, i går så jeg schoolboy q live, og da jeg våknet i morges var jeg så trøtt at jeg gråt litt, haha. Det har jeg forøvrig også bilde av når jeg tenker meg om, så jeg løy når jeg sa at bildet over er det eneste jeg har, for dette glansbildet finnes også:For det første ser jeg ut som en baby, og for det andre ser jeg ikke ut, og for det tredje er det slik håret mitt er uten parykk / clip on, og ja.. Det er mye man kan si om dette bildet, haha. Så slik er altså dagen i dag. Jeg er sliten, men det er min egen feil, for etter å ha kommet hjem fra konserten begynte jeg med seriemaraton og telefonsnakk i flere timer, så da alarmen ringte hadde jeg rett og slett ikke annet valg enn å ta til tårene. Dere vet den følelsen.. Jeg har vært hos cappelen og signert 50 bøker som selges i dere bokbutikk på Karl Johan, jeg har vært i et møte, jeg har tatt spraytan, jeg har dealet med litt kaos på jobbfronten og en kronikk som bare ikke blir bra uansett hvor mye jeg prøver, og jeg sover helt elendig om natten fordi jeg drømmer så mye greier. MEN, LIVET ER FINT UANSETT, og jeg er så forbanna takknemlig for alt jeg har. Nå skal jeg bare sove litt, så ordner alt seg. 

 0  
  23.11.2016 - 15:56
     
  0    Kategori: -


TIPS: 2XU-TIGHTS TIL 499,-


I samarbeid med tights.noJeg kjenner de som startet Tights.no godt på privaten, og jeg husker godt at de startet nettbutikken for to år siden i en liten leilighet på majorstuen, og jeg husker hvordan de jobbet døgnet rundt for å prøve å få det til å gå. To år senere jobber samme guttegjeng fortsatt døgnet rundt, med stor suksess. Nå har de årets råeste Black-Friday salg med over 200 000 produkter på salg! Det har vært stort å se utviklingen fra starten, og jeg er veldig stolt! 

> SJEKK ALLE TILBUDENE HER
 

BH fra WE ARE FIT (på salg!) og jakke/hettegenser fra ADIDAS (på salg!)


Tights.no er min eksklusive partner på treningstøy og utstyr, og i dag var jeg innom dem fordi de planlegger et nytt klesmerke og spurte meg om meninger på vareprøvene. Så vi jobber tett, og det er jeg glad for! Dere får se snart :) 

PS! De har Black Friday Superuke hele uken, vær rask om du vil sikre deg de beste kuppene på treningstøy, smartmat og og hjemmetreningsutstyr!


Inntil de blir utsolgt får du denne 2XU-tightsen for bare 499,- på Tights.no!
Finnes i sort/sølv, sort/sort, sort/rosa og sort/grønn :)0  
  22.11.2016 - 20:29
     
  0    Kategori: -


UKEN SOM GIKK


Ukens bloggleser:
NY KATEGORI! Jeg tenker å legge ut et bilde i uken som dere har tagget meg i. Dette er fra bokbadet på strømmen storsenter, og hun jenta her spurte "kan vi ta et klemmebilde" og jeg bare "ja, er det en greie?", haha. Men det ble jo veldig koselig! Husk at jeg kommer til Hammarfest på torsdag i samme ærend :) 

 


Ukens treningsmotivasjon:


 

Jeg har begynt å gjøre "challanges", og det funker greit på motivasjonen å ha noe veldig konkret å forholde seg til. Akkurat nå er jeg på dag 6 av den over, og det er absolutt greit å gjennomføre. Om det blir noe resultater er vel heller tvilsomt, men det skader jo ikke heller. Jeg gjør altså dette i tillegg til vanlig trening, for eksempel før jeg skal legge meg, da sovner jeg enklere. 


 

Ukens låt: 

Lillesøsteren til Miley Cyrus har gjort sin debut som artist, og jeg elsker resultatet. Jeg hører på den hele tiden, haha. Og så elsker jeg at hun høres ut som en liten Miley, man kan virkelig høre søskenlikheten i stemmen. 


Ukens noe helt annet:


 

Jeg og Fetisha har bestilt billetter til improvisjonsteater! Det har jeg aldri vært på før, og jeg kjenner jeg blir litt stresset av tanken - skal skuespillerne stå der å bare finne på ting underveis, liksom? Haha! Vi skal se St Lilleborgs Politistasjon den 10. desember på Det Andre Teatret, og jeg ser frem til drama, action og mysterier - helt uten manus.


Ukens nelly:(annonselenker) 1. Skjørt her // 2. kjole her // 3. kjole her 

Ja, jeg bestiller vel fra nelly en gang per uke, haha.. Det er ikke så lett å holde seg unna når man får nyhetsbrev! Og nå er det jo den såkalte "partysesongen", så det dukker opp så mye fint av kjoler. 0  
  21.11.2016 - 17:14
     
  0    Kategori: -


NÅR DET IKKE FUNKER


inneholder annonselenke

I går var jeg helt utslitt, og det var tross alt søndag, så jeg tok meg friheten til å være litt av sosiale medier - inkludert blogg. Planen var å legge meg tidlig men jeg ble sittende å vri og vende på hodet på grunn av en tekst jeg skal skrive for en avis, og så kom jeg ingen vei og da ble jeg så frustrert. Det er skikkelig kjipt når man føler at noe man virkelig kan ikke helt funker, og det er tekst i mitt tilfelle. Det har alltid kommet så lett, men plutselig sa alt bare stopp, så jeg får gi det et nytt forsøk i dag.

Ellers sitter jeg i juryen for en skrivekonkurranse aftenposten har, så jeg var på et møte tidligere i dag for å diskutere med de andre i juryen om hvem som burde vinne. Det var en stor ære å bli plukket ut til noe sånt, og jeg gleder meg til det norske folket får lese tekstene! 

I mangel på bedre bilder akkurat i øyeblikket.. Dette er kjolen jeg hadde på meg på lørdag! Fin? Jeg har snudd den feil vei, egentlig skal den ha litt utringing men det ble for vulgært for min smak. Dere finner den her!  (annonselenke)  


 0  
  21.11.2016 - 16:08
     
  0    Kategori: -


BESTEVENNINNE KOS

Jeg og Anne-Sofie er hos meg, spiser pizza og ser på SHREK 2. Herregud så bra den filmen er! Skikkelig gjennomført. og nå - flere år senere - er enda "pus med støvler" den søteste noen sinne. Jeg husker da jeg var sånn 11-12 år gammel og brukte masse penger på å bestille bakgrunnsbilder av han til telefonen min, haha.. Anne-Sofie gjorde visstnok det samme, og vi begge fikk alvorsprat på hver vår kant hjemme. Jeg bestilte også masse ringetoner, animerte bilder og hele kjøret. Da var man ung og uansvarlig, og foreldrene ble sittende igjen med regningen. Heldigvis er ikke det en greie nå lengre, ha ha.Vennetatoveringen vår! ​
(annonselenke) Genseren min er fra Calvin Klein! 

 

Vi skal i bursdag nå snart, og så enda en bursdag, hehe. Travel lørdag, så greit å starte den litt rolig! 0  
  19.11.2016 - 19:28
     
  0    Kategori: -


IKKE NOE JEG TAR FOR GITT


(annonselenke)  Settet jeg har på meg finner du her

 

Det var veldig hyggelig med boksignering på strømmen storsenter i dag! Jeg var som vanlig spent på om noen i det hele tatt ville dukke opp, ettersom jeg har hatt to boksigneringer i Oslo allerede, haha. Men det var nesten 300 stk der, og det er ganske greit til at det var en fredag kveld! Jeg har truffet så mange fantastiske jenter og gutter, seriøst tusen takk for alt dere deler med meg av klemmer, brev, personlige historier og til og med nervøsitet, haha. Det viser jo bare at det betyr noe for dere! Dette var den perfekte starten på helgen, og nå sitter jeg hjemme i sofakroken og smiler. Takk igjen, håper alle setter pris på en personlig hilsen i boken sin. ♥

Jeg leste også litt fra boken og hadde en litt mer dyptgående samtale om den, og livet generelt, sammen med John som blir med meg på alle bokstoppene framover. :) 


Et av høydepunktene for meg var å treffe en jente jeg dro med meg på backstage etterpå. Jeg pleier å gjøre det, både på DJ-jobber og boksigneringer, jeg legger merke til en person som.. trenger det, og så får de litt ekstra tid med meg - rett og slett fordi jeg merker på dem at det betyr ekstra mye, at de er ekstra nervøse eller hva det måtte være. Og jeg må bare si, seriøst folkens, vær snille mot hverandre. Det finnes nok av jævlighet i denne verden til at vi skal gå rundt å rakke ned på andre, absolutt ALLE har grunner til å være som de er, ALLE har sin historie. Vi bor i verdens beste land med all verdens av muligheter, ikke kast bort det fantastiske livet vi har på å gjøre ting kjipt for andre. Vær så snill! Dere skal bare vite at jeg ser enhver av dere som føler dere ensomme, utstøtte, mobbet eller forlatt. Jeg ser dere. Jeg er dere, på så mange måter. Jeg håper boken, og møtene med meg, kan hjelpe litt. ♥ 
 

Jeg gleder meg utrolig mye til flere møter med dere utover vinteren og våren! Om dere har ønsker om steder jeg skal besøke, si ifra til deres lokale bokhandel :) Nå skal jeg bare slappe av hjemme sammen med en venninne, og så håper jeg dere nyter helgen også, uansett hvordan dere tilbringer den. Husk på at jeg ikke alltid har hatt venninner, kjærester, ting, klær.. Alt det. Til og med det at jeg har en venninne å være med i dag er ikke noe jeg tar for gitt. Men husk på folkens, det er et langt liv - og ting blir bedre om man bare holder ut. 


På strømmen storsenter selges det nå 30 signerte eksemplarer på ARK, så løp og kjøp om du ikke fikk mulighet i dag! Ellers selger boken min over alt hvor bøker selges :) 0  
  18.11.2016 - 20:48
     
  0    Kategori: -


et innblikk i hverdagen min


De første årene jeg blogget var jeg skikkelig flink til å ta med meg kamera uansett hvor jeg gikk, og jeg fikk venner til å villig - eller motvillig - stille opp på bilder. Etterhvert har jeg utviklet en motvilje for å spørre folk om å stille opp på bilder, kanskje fordi alle har blitt eldre og de sosiale rammene er litt annerledes, men det er jo bare tull for de aller fleste har jo ingenting imot det. Og dere synes kanskje det er gøy å se mer av hverdagen min også? 
 

Så, i går dro jeg på middag hos vennene mine Danby & Simen (som jeg var i LA med tidligere i år), og passet på å ta med meg kamera for å få knipset litt. Det var veldig hyggelig, og første gang jeg fikk sett leiligheten deres, som var veldig fin! Vi ble servert koreansk mat, som jeg heller aldri har spist før, men det smakte godt. Og jeg var virkelig alt for brun, hehe.. Jeg tok spraytan hos spraytanhuset i går, og før man dusjer er fargen veldig sterk. Så ja. . Sånn var det! Og parallelt med middagen satt jeg og dealet med alle meldingene som tikket inn om videoen med meg og Fanny. Det er altså ikke en musikkvideo til de som tenkte det, det er en promo for sangen hennes som kom ut i dag. :) 
Toppen jeg hadde på meg finner du HER / smykke HER (annonselenker) 


 

Nå skal jeg snart dra mot Strømmen Storsenter! Sees der klokken 18:00!

 

 0  
  18.11.2016 - 16:57
     
  0    Kategori: -


KJÆRLIGHET ER BARE KJÆRLIGHET


For en stund siden kom jeg ut offentlig med noe som aldri var å "komme ut" for min del. Det at jeg blir forelsket i begge kjønn, og tiltrukket av begge kjønn, ble blåst opp til en svær sak om at jeg er bifil. Er jeg det? Kan jeg i det hele tatt definere meg med en kategori? Jeg definerer ikke meg selv som hetero, bifil, lesbisk eller "panseksuell" , hva nå enn det er. Alt jeg vet er at jeg har vært forelsket i en jente, vært betatt av flere og jeg har vært forelsket i gutter. Riktignok flest gutter, men det er nok bare tilfeldig, det har bare blitt sånn. Men jeg har slitt så jævlig med det, å måtte definere meg som noe, for jeg tenker jo ikke på det - i alle fall ikke like mye som andre gjør.


 

Så når Fanny kom til meg og snakket om at hun har det på samme måte, og at hun pga meg hadde klart å innrømme det ovenfor seg selv - så ble jeg skikkelig glad. Å få være med på dette sammen med henne for å sette lys på noe så vakkert som kjærlighet gjør meg stolt og ydmyk. Fanny slipper en låt i morgen, og denne videoen er en del av en promo for det. Men for oss har det også en mye dypere mening. <3 Og så klart reagerer folk. Folk blir glade, folk blir sure, folk blir oppgitte. Men folk er nødt til å lære seg at kjærlighet er vakkert uansett hvem det er mellom. 


Dere kan se videoen på min instagram @sophieeliseblogg eller @fanny_andersen! 

 0  
  17.11.2016 - 22:16
     
  0    Kategori: -


FEIRER 10 MILLIONER STREAMS! 

I dag fikk jeg en gull og en platinum cd som jeg kan henge opp på veggen hjemme! Egentlig skal jeg ha tre, fordi Love Like That også har gull og i tillegg har de skrevet feil siden remixen har over 5 millioner streams og ikke 4, men men! Haha, kanskje litt teit av meg å pirke på sånne ting, men rett skal være rett. Om dere ikke har hørt musikken min er det bare å søke Sophie Elise på spotify.Har dere lyst at jeg skal lage mer musikk? Det har jeg, og jeg har stående et tilbud om kontrakt og flere låter jeg ikke har gitt ut som bare ligger på dataen, men så gikk dette året til å skrive bok - og glad er jeg for det. Men vi får se hva som venter i framtiden. Til sammen har jeg faktisk over 10 millioner streams på spotify, det er gøy å tenke på! 

 

Forresten, i morgen kommer jeg til Strømmen Storsenter for å snakke litt om boka, lese litt fra den svare på spørsmål fra dere, signere bøker (det blir mulig å kjøpe bok der), og ta selfies med alle. Jeg går ikke før alle har fått en signert bok og en selfie! Det starter 18:00, men det kan være lurt å komme tidlig. Vi ses og jeg gleder meg masse masse! 


PS: Dessverre er signeringen i Elverum avlyst, på grunn av litt uenigheter med arrangørene. Forhåpentligvis kommer jeg tilbake! Det er viktig for meg at et slikt event blir best mulig for både dere og meg, og da ble det dessverre ikke noe av denne gangen. Men jeg jobber på for å komme rundt flest mulig steder. :) 

 0  
  17.11.2016 - 20:39
     
  0    Kategori: -


VIDEOBLOGG - DIALEKT CHALLENGE


Herregud, DETTE var vi ikke gode på...

Husk å følge oss på youtube HER for å få med deg videoer som ikke kommer på bloggen! 0  
  17.11.2016 - 17:46
     
  0    Kategori: -


å rense tankene


I dag trengte jeg å koble ut tankene litt, så jeg tok like gjerne en joggetur i regnet. Og jeg skal ikke lyve, det var helt forferdelig haha. Uansett, angående joggeturen (jeg må jo nevne det hundre og femti ganger siden jeg jogger så sjeldent). Det var litt tåke akkurat da, så det ble som å løpe rundt i en skrekkfilm fordi jeg for det første ikke kunne se langt foran meg, og for det andre så møtte nesten ingen hele turen. Og plutselig ble jeg overrasket av en syklist som spratt ut fra ingen steder og bare swishet forbi, jeg skvatt så mye at jeg hylte og han snudde seg rundt (i fart) og bare ga meg et blikk som var veldig "hva faen feiler det deg", hehe. Så det ble en kjapp tur kan man si. Nå skal jeg hoppe inn i den varme dusjen som jeg har gledet meg så mye til! Høres litt senere, klem.

Dette var FØR joggeturen, haha. Nå ser jeg ut som en våt.. alien? Holdte på å skrive hund men nei. Dette settet, som mange av dere spør meg om, er fra Bik Bok!Utenfor soveromsvinduet mitt akkurat NUH. Folk har en tendens til å tro at jeg bor på frogner eller noe i den duren, men nope.. Østkanten, og jeg trives veldig med det! 0  
  16.11.2016 - 15:18
     
  0    Kategori: -


håper du dør alene


Jeg tror jeg skal slutte å scrolle rundt på facebook, det er et sjansespill hver eneste gang for man vet aldri hva som dukker opp der. I dag så jeg plutselig en video av en isbjørn som hadde spist kinaputter som da etterhvert sprengtes i magen hans. Det var mennesker som hadde gitt den stakkars isbjørnen disse kinaputtene, med vilje, og man kunne virkelig se smerten.. Jeg må ha det bildet mentalt resten av mitt liv, og det er ingenting jeg kan gjøre med situasjonen. Jeg håper i alle fall mennesker som oppfører seg sånn er ensomme og triste hver eneste dag, gråter seg i søvn, føler seg mislykket og dør en tragisk død alene, uten noen som kommer i begravelsen:(

Jeg skulle ikke nevne den isbjørnen i det hele tatt men det sitter som klistret i frontal-lappen og jeg klarte ikke tenke på stort annet da jeg først åpnet en ny bloggpost. Nok om det! Fra det ene til det totalt andre: det er masse tåke ute og det elsker jeg! Så jeg har tent levende lys i leiligheten, alt er ryddig og fint og ikke minst soverommet er veldig koselig nå som jeg har pusset opp (jeg venter bare på noen flere møbler). Digger at det ser "hjemmelaget" ut med malingen, av en eller annen grunn. Jeg har lyst til å legge meg allerede, haha. MEN DET SKAL JEG IKKE, jeg skal være sosial!0  
  15.11.2016 - 17:20
     
  0    Kategori: -


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


Leste du over boka flere ganger å fikset på ting før du var fornøyd? Eller bare skrev du? Jeg skrev bare alt rett ned først uten å se meg tilbake, men når man skriver bok er man nødt til å gå tilbake flere ganger å lese igjennom for å rette på skrivefeil, kanskje flytte om på ting, stryke et kapitel, legge til noe.. Jeg skrev først alt, så gikk redaktøren min over det og kom med tilbakemeldinger, så endret jeg på noen ting, så gikk han igjennom enda en gang, så endret jeg litt til, så enda en gang.. Og slik holdt vi på i en måneds tid, fram og tilbake. Man kan ikke bare skrive en bok og så er den plutselig ferdig, det er ekstremt mange runder man må gå igjennom. Og det var veldig uvant for meg! Jeg pleier jo bare å skrive et innlegg her på bloggen, og så aldri se meg tilbake, sånn cirka.

Hvordan har bekjente reagert på boken? Alle jeg kjenner har vært veldig stolte og glade på mine vegne for de vet hvor hardt jeg har jobbet. Venner er også flinke med å fortelle meg underveis hvor langt de har kommet i boka, hvilke deler de liker best, hva de kan relatere seg til osv. Jeg er skikkelig heldig som har venner som også er "fans", om du skjønner? Altså at de er så støttende og glad når ting går bra - likt som jeg er med dem.

Har håndball jentene eller de andre som var negative mot deg kontaktet deg i dag? Når det kommer til de som i boka omtales som "håndballjentene" så var de ikke slemme mennesker da, og de er heller ikke det nå. Jeg havnet bare på utsiden av alt, som på noen måter var min egen feil, som jeg også prøver å få fram i boka. Jeg har skrevet til de jentene som nevnes med navn i boka av "håndballjentene" og gitt en heads up og sendt dem kapitler i forkant, og det er ingen som har reagert på noe som helst. Det er klart at "håndballjentene" kunne være frekke mot meg, og vi hadde en svær stor krangel som ikke er med i boka, og ting var kompliserte, men jeg var sikkert like jævlig tilbake. Boken skrives jo bare fra mitt perspektiv! Jeg er gode venner med flere av de jentene i dag, og vi alle har vokst opp og blitt mye kulere enn vi var da. UANSETT, de som faktisk var slemme har ikke snakket til meg nei, de ville vel aldri ha innrømt ovenfor meg, eller seg selv, om de faktisk hadde lest boken. 


 

Kan du utdype hvorfor Robin ikke er i boka? Synst det var jævlig bra av deg. Det er mange mennesker jeg har hatt relasjoner med i denne perioden (fra jeg var 15-20) som ikke nevnes i boka fordi de ikke er viktige for historien. Han er ikke viktig for å forklare hvorfor jeg er som jeg er, og det er også en "uinteressant" historie for dere vet den jo på en måte allerede. Om jeg skulle skrevet om han så ville det blitt uthenging, for jeg hadde ikke klart å framstille han på en god måte, dessverre.

Kan man kjøpe boka på boksigneringen? Så klart! Det selges alltid bøker på boksigneringer, og om man har boken fra før av kan man ta den med - det er helt valgfritt! :) 

Hva står bak bildet på forsiden? Det er opp til egen tolkning egentlig. :) Jeg vet hva som står, men poenget var at man skulle tenke over det selv og fundere utifra hva man tror står skrevet der.

Var det vanskelig å formulere på slutten av boka, når du sikkert hadde skriv ned alt på en måte? Nei, slutten var enkel å skrive for den hadde jeg hatt klart for meg ganske lenge - de som har lest boken vet hvordan den slutter, og det var også den delen som rørte meg mest å skrive, og den eneste gangen jeg gråt skikkelig under skriveprosessen. Det som derimot var vanskelig, var årene 2012-2013, fordi jeg ikke husker så mye av det. Selv om jeg har skrevet alt ned på bloggen og mye i private dagbøker så klarte jeg ikke helt å fange følelsen jeg hadde da, så jeg måtte virkelig isolere meg selv fra verden for å få det til, haha.. 

Når bestemte du deg for å skrive en bok? I oktober 2015, så det er ett år siden. Da begynte jeg å tenke en klar tanke om en bok - som riktignok ikke er "forbilde", men en annen. Jeg begynte først på en annen bok som handlet litt mer om.. Ja, hva skal man si, å være ung voksen (21), bo i Oslo, feste masse, "kjendis" livet på en litt mer "gossip girl" måte hvor venner og dating og sex og alt var et mye større tema - men så la jeg det fra meg og skrev "forbilde" istedenfor, som er mer passende for alle aldersgrupper.

Når du skrev boken, var det øyeblikk hvor du tenkte "hva faen holdt jeg på med" eller liknende? Ja, er du gal! Og det var også vanskelig å skrive om seg selv som en utakknemlig dritt, for eksempel. Eller en kjip person.. Jeg vil jo framstille meg selv bra, men jeg måtte også gå inn i hvordan situasjoner faktisk var på den tiden. Jeg har fått veldig mye dårlig samvittighet på vegne av for eksempel mamma og pappa underveis i skriveprosessen. 

var det noe du var tvil på om du ville dele? Familien i Oslo og hele den greia der var jeg litt i tvil om, og det var også vanskelig å dele.

Skrev du boka selv? Jeg skrev den helt selv. Hvert eneste ord har jeg skrevet! Men husk, dette er noe jeg har brukt lang tid på. Ett innlegg på bloggen - for eksempel dette - går veldig fort, og jeg bryr meg ikke om å vise mitt litterære talent, liksom. Men i boken ville jeg jo virkelig vise hva jeg er god for. 

Vil boken komme som lydbok? Hva synes dere, bør den? Det er et alternativ som jeg ikke har tenkt så mye på, ettersom jeg aldri hører på lydbøker selv. 

Hvor mye koster den? Cirka 340 kr de aller fleste steder. 

Hvorfor har du nesten ikke skrevet noe om nyere tider? Kommer det en bok til? Det kommer definitivt en bok til, en eller annen gang, men jeg aner ikke hva den skal handle om for jeg har så mange ideer. Men angående det med nyere tider, så er det fordi det tar så lang tid å skrive en bok så når jeg skrev slutten av boken, så var jo det nåtid, men så har det jo tatt en stund før alt kom ut til dere. Om jeg skriver en bok NÅ, som handler om nåtid, så kommer den ikke ut før om ett og ett halvt år (sånn cirka) og da er jo det plutselig i fortiden.. Men jeg kan si såpass at jeg skriver mye, hele tiden, og har flere temaer og titler på "blokka" som jeg gleder meg til å dele med dere.

Etter alt som du har skrevet i boka om "dårlige ting", er alt bra nå?❤️ Jeg har det skikkelig, skikkelig bra. HUSK AT FORBILDE KAN KJØPES OVER ALT DER BØKER SELGES! 0  
  15.11.2016 - 16:08
     
  0    Kategori: -


DO IT YOURSELF - SMINKE!


//jeg har et samarbeid med coverbrands 

Jeg skal prøve på noe nytt, nemlig å lære dere noen av de lure sminketriksene jeg bruker! På den måten slipper du å kjøpe dusinvis av produkter, men kan benytte deg av et par gode, til mange ulike looks.  Rabattkode: «SOPHIENOV»  gir 20% rabatt på all sminke ut 17.11.16. rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. All sminken hos coverbrands finner du HER! 

Do it yourself - metallisk leppestift! Matte leppestift har lenge vært en trend lenge, og jeg er selv stor fan. Men etter at Kylie Jenner lanserte sin første Metal Matte Lipstick - kolleksjon har den metalliske trenden tatt mer og mer av. For deg som synes metallisk leppestift er litt vågalt til hverdags, er det perfekt å eksperimentere med det til julefest og julebord, for eksempel. Visste du at du bare trenger to produkter for å lage din egen metalliske leppestift? Du legger først en matt leppestift, for eksempel en av disse:

Du finner de her, og jeg har fargene Doting og Loyal. Jeg liker Loyal best, og slik ser den ut: 

Du lar den tørke litt, før du legger metallisk øyenskygge oppå. Jeg er litt tør på leppene for tiden, så jeg får ikke vist dere, men hver gang jeg har en lignende look gjør jeg det på den måten. Jeg tok meg friheten til å låne et bilde fra google, så får dere se hvordan det kan se ut: Skikkelig kult! Jeg har denne looken ofte selv, og det finner man enkelt ved å bla litt rundt på instagrammen eller bloggen min. Loves it, og så enkelt! 


Perfekt festsminke starter med en plettfri base! Med to enkle produkter, i tillegg til din favoritt-foundation kan du trylle deg til fantastisk glød eller matt hud - alt etter hva du selv liker. For en glowy foundation: bland et par dråper highlighter i foundationen for en perfekt glød, eller om du som meg liker den mer matte looken: legg et anti-shine pudder over for å gjøre den matt. Husk å bruke en god fuktighetskrem som base! Jeg bruker foundation fra Glo Minerals, higlighter fra Barry M og pudder fra The Balm! 


Visste du at du kan bruke øyenskyggen din som eyeliner? Dypp en tynn eyelinerkost i vann eller spray på setting spray for ekstra holdbart resultat og blend sammen med den øyenskyggen du ønsker.


 

Her har jeg brukt Nude Dude palette, og en børste fra Real techniques, kombinert med Gerard Slay all day setting spray på børsten. Da blir det en perfekt liner, som holder lenge! Settingsprayen er forresten perfekt å bruke i hele ansiktet etter at looken er komplett, så holder den utover hele julebordet. I tillegg lukter den så godt! 


Rabattkode: «SOPHIENOV»  gir 20% rabatt på all sminke ut 17.11.16. rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. All sminken hos coverbrands finner du HER! 0  
  14.11.2016 - 20:03
     
  0    Kategori: -


tanker om deg
 

Jeg googlet etter låter som kunne passe den følelsen,
som om jeg kunne låne ordene til noen andre for å beskrive deg,
for å beskrive meg,
for å beskrive oss.

Men det finnes ingen dikt,
ingen nødrim
ingen ballader som passer følelsen
som er hvis noen sier lyspære,
så tenker jeg
"åja, han har jo en lyspære hjemme hos seg",
så får jeg deg inn i samtalen,

og at vennene mine sikkert blir lei
for så spennende er du ikke
og jeg har sluttet å være spennende jeg også

 Jeg har blitt en halvveis.
En halvveis av deg
en halvveis av meg
og den halve delen som er igjen som er meg
den består også kun av tanker om deg.- hentet fra dagboken min. 22/08-2016 - 0  
  14.11.2016 - 18:15
     
  0    Kategori: -


UKEN SOM GIKK - LEPPETATOVERING ++


Da var det klart for enda en "uka som gikk"! Dette er en "spalte" i bloggen som holdes litt overfladisk slik at man kan slippe alt for en stund å bare lese om noe som ikke betyr så mye, men det er ikke helt meg heller. Så jeg begynner med UKAS AKKURAT NÅ: - jeg har PMS som er så heavy og har vært det lenge at jeg må konsentrere meg skikkelig for å ikke slå til folk. Haha, det er så ille når det er sånn.. Men det går jo over. Heldigvis! 


Ukens litt forskjellig.. 

Leppetatovering!  Jeg tok lipliner og farge-tatovering på leppene for noen måneder siden, og så etterfyll igjen i går. Jeg er veldig fornøyd! Jeg går hos Sol permanent makeup, de har veldig lang venteliste og jeg har ventet leeenge på å få dette. Men det er verdt det, og det gjør ikke så veldig vondt. Det er mye vondere å ta vanlig tatovering, uansett hvor på kroppen. På bildet er leppene veldig tørre, som de blir i noen dager etter kosmetisk tatovering. Men jeg har ikke noe produkter på leppene, så slik er altså fargen nå, selv om den kommer til å bli dusere etterhvert. 


Ukens innkjøp:


 

Jeg har kjøpt så mye interiør den siste tiden, og jeg vil enda vente litt med å vise dere soverommet til alt er klart, men her er i alle fall litt av dyna mi.. Fra Missoni, kjøpt på Millas Boutique. Jeg venter på et nattbord, en lampe og gardiner, så er jeg cirka klar til å vise dere.. :) 

Ukas låt:

3 strikes. Ja, jeg som alle andre er helt fullstendig hekta. Alt fra Terror Jr generelt er veldig bra. Dere finner lista mi på spotify her! 


Ukas film:


 

I går var jeg og Anne-Sofie på kino for å se "Inferno", og selv om jeg ikke likte den så godt (terningkast 3), så likte Anne-Sofie den (terningkast 4? 5? Haha jeg spurte aldri, men regner med det ble noe sånt fra henne), så anbefaler jeg å se filmen fordi den stilte noen interessante spørsmål og vi fikk en litt opphetet diskusjon på vei hjem, hehe. 
 


Ukas Netflix:


 

Food Choices. Jeg har ikke ord, bare se den. Den, og filmene jeg anbefalte dere sist uke som heter "before the flood" og "the ivory game". 


Ukens pakke i posten: 


 

SELFIELYSENE MINE FRA RING LIGHT KOM ENDELIG! Herregud nå blir det masse selfieeeees! Her er de innpakket, naturligvis. Så jeg skal vise dere når jeg har testet ut litt! 


internett-kjøp:


 

Jeg ville egentlig ha noe fra h&m sin kenzo-kolleksjon, men ingenting der falt i smak. Så jeg bestilte heller en t-skjorte fra Kenzo, som dere finner her.


Ukens NELLY: 1. Kjole HER // 2. Cardigan her // 3. Topp her (annonselenker) 

Og noe smått og godt fra NELLY! Kjolen blir uten tvil min nyttårskjole.. Om jeg ikke finner noe kulere, da. Men det tror jeg ikke! 

 

 


 0  
  14.11.2016 - 16:25
     
  0    Kategori: -


TRENING HJEMME OG PERSONLIGE FAVORITTER


Jeg har et samarbeid med tights.no 

 Som dere vet trener jeg både hjemme og på studio - men i aller størst grad hjemme. Selv om jeg ofte ikke forlater min egen stue så er det like viktig å ha gode treningsklær, både for komfort men også for motivasjonen. 

Tightsen jeg har "forelsket" meg i nå og bruker hele tiden - både til hverdag og trening - er en Limited Edition-modell fra 2XU som er ekstra høy i livet. Modellen med dette printet finnes kun i 3000 eksemplarer i verden. 2XU ønsket å lage en eksklusiv tights, litt utenom det vanlige.

I Norge selges den eksklusivt på tights.no - og de 950 siste tightsene finnes på lager fra 16. november. Hvis du bestiller NÅ får du introduksjonsprisen med 400 kr rabatt! NB! Det er lite på lager, så vær rask. Du finner tightsen her! ♥


Og det er jo ikke negativt at man får sykt fin rumpe i den. :) Husk at du finner den her! 

Det høye livet gjør denne tightsen til min favoritt, den er spesielt egnet til styrketrening da øvelser som knebøy, markløft og lignende gjør at treningstoppen ofte sklir opp på meg. Samme problemstilling kommer også om jeg løper, gjør yoga eller tøyer. Kompresjonsteknologien gjør også løpingen til en bedre opplevelse - og når man slipper å irritere seg over klærne man bruker, så blir også økten bedre! 


Disse båndene er et MUST for hjemmetreningen min! Jeg bruker dem til å trene både mage, armer, rumpe og lår. Det finnes hundrevis av videoer på youtube som viser teknikk om du søker "workout with mini bands", og det gir raskere resultat enn å kun trene med egen kroppsvekt. Jeg tar også med meg disse når jeg reiser slik at jeg kan ta øvelser på hotellrommet, for eksempel.

Du får minibands her i BLACK/GOLD-utgaven for viderekomne og vanlige minibands her som passer de fleste. Begge to er på tilbud!


 

Skoene i innlegget finner du her ♥ toppen i innlegget finner du her 


Tights.no har siden lanseringen for under to år siden vokst seg til å bli en av norges største nettbutikker innen trening og kosthold, med cirka 3000 produkter for deg som trener eller vil leve sunnere. Absolutt verdt å sjekke ut! :) I tillegg har de masse konkurranser på facebooksiden deres, som du finner her.

 0  
  13.11.2016 - 20:25
     
  0    Kategori: -


VIDEO - APPELLEN MIN


Her kommer video av appellen jeg holdt foran stortinget. Takk til alle som var der, og alle som bidro landet rundt <3

Husk å følg oss på youtube HER og få med deg videoer som ikke blir lagt ut på bloggen! 0  
  13.11.2016 - 12:57
     
  0    Kategori: -


Jeg holdt apell foran stortinget!


Det var så vakkert og rørende å se alle som stilte opp med fakler foran stortinget i dag. Det varmer hjertet mitt. Jeg fikk den store æren av å holde en apell, det kommer videoblogg av det litt senere. Jeg føler alt jeg gjør om dagen er å gråte, men det er utelukkende fordi jeg blir rørt. Og i dag ble jeg rørt, som dere kanskje kan se her:

 Jeg snakket ikke som politiker, som "kjendis" eller som blogger. Jeg snakket som et medmenneske, og jeg vet at det er så mange med meg.NEI TIL STATLIG STØTTE AV PELSDYROPPDRETT I NORGE! 

 0  
  12.11.2016 - 20:54
     
  0    Kategori: -


Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
Bloggdesign laget av Kine Skjerpenhits