ELLE-fest, angst og regnskogen

I går var det tid for årets Elle-fest. Champagne, hilse på folk du ikke husker at du har hilst på før, stylet hår og perfekt sminke, det ene vakre antrekket etter det andre og over alt du snur deg finnes det noen som filmer til insta story. Jeg hadde hatt blanda følelser for det hele, ikke bare hadde jeg glemt å finne kjole men sist gang jeg var på rød løper fikk jeg et skikkelig angst-anfall å ble sykemeldt etterpå. At jeg fikk angst har ikke noe med rød løper å gjøre, det vet jeg, men man knytter visse følelser opp mot hele greia likevel. I går gikk alt gikk fint og kjolen som jeg fant innerst i skapet ble en stor suksess! Jeg har fått så mange spørsmål om den, men den ble nok utsolgt i 2016.. Men merket er Nelly Eve, jeg pleier å titte innom der om jeg skal ha kjoler til spesielle anledninger.

Min fine gjeng! Fetisha, Henrik, Charlotte (som faktisk er megleren når jeg selger leilighet!) og Joakim. Bildet er tatt av @4lvin 

Dajana hadde sminket meg så fint! Fikk høre at jeg så ut som en liten havfrue i går / Elsa fra Frost. Man takker! 

Jeg har det som regel hyggelig på slike fester, man møter så mange man kjenner og vi finner oss et eget lite hjørne hvor vi holder sammen – enten det, eller så er vi på dansegulvet. Men jeg sverger, hver eneste gang jeg er på fest får jeg noen minutter hvor et tomrom sprer seg i kroppen min. Litt sånn “her står vi, og verden går under”. Jeg kan sikkert tenke på at verden går under hele tiden, men akkurat på fest blir kontrastene så store. I går begynte jeg å maile regnskogsfondet mitt i champagne-skålingen fordi jeg ble så bekymret for dyrelivet der. Da måtte jeg bare dra hjem, haha.. På slike ting kan jeg være veldig følsom. Jeg husker enda da jeg var 11 år gammel, på ungdomsdisco og ble helt dårlig fordi jeg tenkte på rever på pelsfarm. Måtte dra hjem da også, gitt. 

Joakim, Steffen som vi jobber med og er så glad i, og meg. 

Jeg måtte uansett opp tidlig i dag, det er mye å gjøre siden vi skal flytte. Neste uke blir det tatt bilder av leiligheten og like etter kommer den ut for salg! Vi har flyttet masse møbler over på lager, nå føles det så tomt her. Shit det føles helt sprøtt at noen andre skal leve sitt liv her! Det tenkte jeg i dag også, da jeg var i rekkehuset for å avtale hva som skal bli pusset opp. Det er så heftig når man virkelig kan kjenne på hele kroppen at noe nytt skal skje, på flere områder enn ett. Om noen forresten skal kjøpe leilighet i Oslo snart, kontakt gjerne min megler om du er interessert i min: [email protected] 

OK dere synes kanskje ikke den ser tom ut nå, og merker ikke engang forskjell? I DO!! 

34 kommentarer
    1. Ja, må virkelig si du lignet Elsa i Frost, Not! Du er dessverre så lite pen at selv om de beste styler deg, når du ingen til knærne på den festen. Du var lite pen før, operasjonene har dessverre ikke hjulpet deg. På tide å innse at folk som jentene i London lo av rumpen din. Enig i at vi ikke skal le høyt og rope det ut, men du som sliter så mye psykisk ramler jo av alt. Jeg, jeg setter dyr foran alt! Alle vet hvordan jeg kjemper for dem. Hvor mange lidende på Bali, etc jeg har fått avlivet pga lidelse. Hva gjør du egentlig for dyrene? Løp hjem fra festen? Tror ikke det! Vet også at flere sier du aldri var et mobbeoffer. Nok en løgn. Trygge og gode foreldre er du også heldig med! Du kjenner ikke ordentlig vondt, jeg leser mellom linjene. Lider selv, utdannet Psykolog, tidligere modell ved siden av studiet, men smertene 24/7 er verre enn fødselen! Da snakker vi smerte!! Prøv litt mindre, kanskje du får mer respekt da!? Skulle vært på festen, kunne selvsagt ikke gå. Livet S, det er et mangfold av å ha det vondt. Tenk hva du klarer?? De som virkelig har ondter, har ikke en sjanse!

    2. Jeg skjønner ikke hvordan du kan ha så sterk miljøangst, og allikevel være så lite miljøvennlig som du er? Dette er ikke kritikk, og det er ikke skrevet for å rakke ned på det faktum at du ikke er miljøvennlig (flere familiemedlemmer og venner er heller ikke det, og det må jo bare være ok), men oppriktig forstår ikke hvordan du klarer ha så angst for det og allikevel ikke bidra mere enn å unngå kjøtt fra landdyr og å gi penger til organisasjoner (det regner jeg bare med at du gjør). Jeg har selv suupermiljøangst og tror oppriktig at vi er på vei mot en stor katastrofe, men jeg lever deretter òg: er veganer, shopper lite, det lille jeg shopper er brukt, reiser kun kollektivt, reiser så godt som aldri med fly (tar tog overalt), kunne ikke falle meg inn å reise på cruise, kildesorterer som en nazi, ville aldri anskaffet meg noe i skinn, ville ikke brukt eller reklamert for produkter med palmeolje, mikroplast eller (egen?) sminkekolleksjon med glitter/mikroplast?, miljøskadelige greier som tannbleking og klær laga av polyester o.l. Hele jobben din går jo ut på å oppfordre til overforbruk av billige og ikke miljøvennlige greier. Sier du at du e opptatt av miljø siden det er i vinden for tiden og “korrekt”?

    3. Jøss.. mr. Anonym.. har du en dårlig dag? du fikk virkelig luftet sinnet.. hvordan er det å sitte inne med så mye smerte å sinne for en person du ikke kjenner?
      du må virkelig sove dårlig om nettene. trø på en Lego, så skal du få kjenne smerte..
      husk, smerte kan være så mangt, ingen er lik. å alle opplever den forskjellig.

    4. Du ser kjempefin ut på bilder du plukker og velger selv, som er tatt fra riktige vinkler osv. Men realiteten er nok dessverre en annen, her et bilde fra i går på rød løper: ‪https://www.vg.no/rampelys/i/qnMqXL/sophie-elise-23-naa-flytter-jeg-i-rekkehus
      Både trist og skremmende å se hva for mange inngrep og for mye botox kan gjøre med det som en gang var et fint ansikt. Det eneste du har oppnådd med alle disse inngrepene er å se 20 år eldre ut enn du er og at du ser tilsynelatende perfekt ut på bildene du selv velger. Når det kommer til bilder i media og til og med din egen serie, ser man hvordan du virkelig ser ut, og jeg blir rett og slett trist av å tenke på at du har valgt og ødelegge utseendet ditt på den måten, men mest av alt blir jeg trist når jeg tenker på hvor lite du må ha likt ditt eget utseende som har ført til at du har operert deg til det ugjenkjennelige. Du må jo ha sett deg blind til slutt. Håper allikevel at du endelig har blitt fornøyd med deg selv og at du liker hvordan du ser ut nå.

    5. Kjære anonym! Du som sier at du selv er utdannet psykolog vet vel at det ikke hjelper å presse folk enda lenger ned en de allerede er? Jeg er i mot all positivisering av plastisk kirurgi og måten norske bloggere snakker om dette temaet på, men jeg vet at ting ikke blir noe bedre av en anonym kommentar som sier at noen er stygge. Jeg skjønner at du har sterke meninger, men jeg skjønner ikke helt hva du vil fram til med denne kommentaren. Fint at du gjør så mye bra for hunder da, selv om du ikke er så troverdig når du ikke en gang tør å skrive hvem du er… Jeg har en liten ting å si til deg; hvis du misliker Sofie Elise så sterkt, hvorfor gidder du da å lese bloggen hennes? Håper du får en helt fantastisk helg med alle dine psykiske plager<3

    6. Hei, vakre Sophie! Vil leiligheten bli lagt ut på Finn, og blir det annonsert offentlig visning(er)? 🙂 du stråler, og ser ut som en million! Klem

    7. Jeg klarer ikke å skjønne at noen har så innmari lyst til å bruke tid på så mye negative kommentarer. Disse menneskene er så full av hat at det er skremmende at de finnes i vårt lille land. Sophie Elise du er virkelig sterk og tøff som klarer å stå i dette og det står det respekt av. Fortsett på din reise og vær åpen, reflektert og så full av selvinnsikt😊😊

    8. Jeg er all for konstruktiv kritikk og kritiske spørsmål, men nå bare lirer du av deg dritt, anonym. Det er ikke greit

    9. Du anonyme psykolog kl. 17.57, håper virkelig du jobber på patologen *ler*. Tenk å måtte heve seg selv over andre på en så patetisk måte i et kommentarfelt? #lystløgner

    10. Eg har så lyst å faktisk kunne snakke med alle dere som skriver hat kommentarer til Sophie, skjønner ikkje at dåke orker. Er det misunnelse, irretasjon over at ho er er amazing person, eller bare at folk liker å være drittsekker? Det blir for domt.

    11. Du sier du er miljøvennlig med å putte plast inn i kroppen din. Men når du dør så kommer den plastikken til å ligge under jorda når kroppen din har råtnet… så jeg vil ikke si at det er miljøvennlig å putte plast inn i kroppen.

    12. usj, så mange fæle kommentarer. Du er kjempe fin sophie!
      vet du forresten hvor kjolen til fetisha er fra?

    13. Wow! Ikke rart vi lever i en så jævlig verden når man ser hva enkelte folk her kommenterer.. Blir helt satt ut!
      Å kommentere utseende til folk er noe av det såreste man kan gjøre mot en annen! jeg fatter ikke hva slags oppdragelse dere har fått men den kan ikke ha vært god! Fælt å tenke på at dere enten har barn eller skal få barn i fremtiden som skal kopiere de holdningene dere har.
      Til deg Sophie, du ser fantastisk ut og du gjør så mye mye viktig for samfunnet vi lever i! Stå på, du fortjener så masse skryt.
      Tilbake til drittslenginga, særlig du psykologen! Stakkars mennesker som får deg som behandler, du burde holdes langt unna det yrket!

    14. Jeg synes det er interessant at folk kommenterer om hvor grusomme de synes bloggeren er og hvor gode de selv er, men ikke legger igjen navn. Det var jo synd, for vi vil gjerne sjekke Dere ut og vite hva Dere driver med som redder jorden. Og så vil vi også se hvor fantastisk vakre Dere er siden Dere tydeligvis kunne overvunnet gudene med deres egen skjønnhet. Kom igjen, legg ut bilde, da. Vi ønsker å bøye oss i Deres støv.

    15. Hvis du anonym 17:57 føler deg så sikker på hvor mye du gjør for miljøet og hvor flink du er, hvorfor ikke stå fram med fult navn? Håper du får det myye bedre med deg selv nå som du brukte tiden din på dette.
      Ikke bry deg om haterne, Sophie Elise, du er flott uansett hva du gjør. Du er et råskinn av en annen verden, og fortjener all lykke og godhet som kommer din vei.

    16. Hvis du er så miljøvennlig, hvorfor oppmuntrer du folk til å kjøpe klær fra en kolleksjon på Nelly ??? Du er så sykt dobbelmoralsk. Hvis du er for miljøet så hadde du IKKE reklamert for så mye unødvendig dritt som folk ikke trenger!!! Og du sier kardashian familien , dine idiotiske forbilder, er lite miljøvennlig med alle sine produkter og reklame? Du er faen IKKE bedre, du er faen meg verre som samtidig prøver å skape et bilde av at du er miljøaktivist MENS du fronter en overfladisk livsstil !!!! Idiot !

    17. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte må gå inn på en blogg, bare for å skrive dritt. Jeg syns dere bør holde de negative kommentarene for dere selv. Sophie Elise er et menneske med følelser, akkurat sånn som dere. Ingen fortjener sånn drittslenging, så skjerp dere!
      Gratulerer med både HUS og BIL Sophie Elise, voksenpoeng 🙂 Jeg ble selv en stolt bil og huseier for to år siden, og angrer ikke på valgene!

    18. Kan du være så grei og ikke slenge rundt deg med angst begrepet i tide og utide. Når du bruker som en slags hverdags greie for å beskrive humøret ditt(angst er ikke en følelse forresten) så blir begrepet utvannet. Er ikke rart folk ikke blitt tatt på alvor, du er med på å gjøre angst til en slags trendy greie. Det er ikke synd på deg, de som faktisk burde få cred er de som går igjennom virkelig angst hver jævla dag og som får livet sitt ødelagt på grunn av det. Det et de som må stå idet, og det er de som er de virkelige heltene her.

    19. Det er vanlig å være nervøs før sosiale settinger, ikke prøv å gjør “angsten din” om til noe spesielt og kult. Angst er ikke trendy, det er forferdelig ubehagelig for de som har det. Det er forskjell på det å være engstelig og redd, og det å ha en angstlidelse. Det sitter så sinnsykt mye dypere og det er vondtnår folk tar så lett på det. Hold deg for god for å slenge rundt deg med diagnoser du åpenbart ikke har og ikke kan noe om. Det er like absurd som å gå rundt å skryte om at du har kreft, det er ikke kult. Forstår du ingen ting?

    20. Kan du legge ut link til leiligheten når den kommer ut for salg? «Finn» lenke elns.?😊 Bor ikke i Oslo, men syns av en eller annnen grunn det er så gøy å sitte å se på leiligheter og lese informasjon. For meg er det nok lenge til jeg skal kjøpe leilighet, men det hadde vært gøy å se på bildene av din😊❤️ Ikke bry deg om hatkommentarene forresten, du er fin akkurat som du er, og du er så mye mer enn plastikken du har i kroppen din. Igår og idag rev jeg ned sirkusplakater og tenkte på deg. Du motiverer så mange ungdommer til å ta rette valg når det kommer til miljø og dyrevelferd! Bare ved at du oppfordret til å rive ned sirkusplakater gjør du litt for en bedre verden. Alle dere ser fantastiske ut forresten❤️

    21. Hvorfor har ikke du uttalt deg om hvor mye du og andre bloggere gir ungdom psykiske problemer og normalgjør plastiske operasjoner? Jeg trodde du var tøffere enn som så. Du burde gi sangen til Mads Hansen masse oppmerksomhet. Er bra han latterliggjør deg og andre ihjeloperte, da det kan gjøre at noen ikke opererer seg. Han gjør det flaut og fikse på utseendet ditt. Så har jeg et spørsmål. Hvorfor kildesorterer du ikke om du er så opptatt av miljøet? Jeg så på 4-stjerners middag at du ikke gjorde det

    22. Så ut til å være en koselig kveld! Forstår veldig godt situasjonen du forklarer med å føle at verden går videre og ting skjer som du kanskje ikke får med deg når du er på slikt. Men her blir vel det å ta inn trening på å heller bruke tiden positivt? Utfordre deg selv til å overkomme denne frykten?
      Må foresten nevne det med disse negative kommentarene, elsker at du tjener penger på at noen har så lite å gjøre at de absolutt må inn her å spre dritt! They are lame, you have fame 🙌
      Og en ting til Sofie, kan jeg utfordre deg til å kildesortere?

    23. Anonym nr 1… Sophie vet ikke hvordan det er å være mobbeoffer… Neida, for slike kommentarer som dine er bare fantastisk hyggelige å våkne til!
      Må si du var sykt diskré, NOT! Fordi du, tøff som du er, var utrolig frekk og lite hyggelig i kommentaren din, men klarte heldigvis å redde deg inn med å skrive en kommentar som “anonym”. Credz lizm.. spyr av sånne som deg.
      Sophie som lider psykisk ramler av alt, jepp. Alle normale personer tåler å bli kalt stygg og bli fortalt at ingenting hjelper, uten at det gjør noe vondt noen plass. Ja, Sophie er rar altså..
      Du, som setter dyr foran alt!!! Kunne faktisk brukt din tid på å skrive et nyttig IKKE ANONYMT OG BITCHY innlegg om alle dyrene som lider daglig. Men nei, mobbing av Sophie er viktigste. #prioriteringer
      Alle vet at du kjemper for dyrene? Hadde hjulpet om du hadde baller nok til å skrive hvem du var, så vi også kunne sett det!
      “Folk med trygge foreldre har aldri hatt det vondt!!!” Drit å dra, og få litt mer oversikt før du kaster sånne idiotiske setninger ut i verden. Du har virkelig ikke peiling.
      Stakkars deg som har de meningene du har, som til og med ikke du selv kan stå for!! Stakkars deg, som har det vondere enn noen andre i hele verden har hatt det! Det er virkelig synd på deg….. For du skjønner ikke hvor skadelig mobbing er for folk… Til og med de med trygge foreldre! (Shocker, I know!!)
      Voks opp, les deg opp på noe som heter empati!! Og god bedring!

    24. ANONYM
      08.06.2018 KL.22:08
      “Kan du være så grei og ikke slenge rundt deg med angst begrepet i tide og utide. Når du bruker som en slags hverdags greie for å beskrive humøret ditt(angst er ikke en følelse forresten) så blir begrepet utvannet. Er ikke rart folk ikke blitt tatt på alvor, du er med på å gjøre angst til en slags trendy greie. Det er ikke synd på deg, de som faktisk burde få cred er de som går igjennom virkelig angst hver jævla dag og som får livet sitt ødelagt på grunn av det. Det et de som må stå idet, og det er de som er de virkelige heltene her.”
      Hvordan i all faen vet du hvilken angstlidelse Sophie Elise har?? Hvem tror du at du er, som kan skrive en så jævlig kommentar, og likevel mene at du vet hvordan angst føles??
      Jeg personlig har sosial angst, generalisert angstlidelse, spesifisert angstlidelse, panikkangst, ptsd, og alvorlig depressiv lidelse. Hvis jeg eller noen andre som faktisk VET hva angst er, skal begynne å dømme andre, fordi de ikke har samme angstlidelse eller samme måte å takle det på, hvor i all verden stopper det???
      Kan en blogger ikke ha angst? Er det fysisk og psykisk helt umulig at en populær blogger i Norge har en eller flere angstlidelser?
      Med de FÅ kommentarene her, så synes jeg at det ikke bare er helt forståelig at bloggere sliter med psyken, men jeg tror helt oppriktig at dere som tar dere tid til å skrive disse stygge kommentarene er med på å få problemene til å eskalere!
      Jeg personlig har et problem med når noen som helst kommenterer utseende mitt på en kritisk måte.. som f.eks det faktum at jeg har gått opp 25 kg pga SSRI antidepressiva.. 4år med “bedre psyke” = 25 kg i pluss på vekta(FOR MEG!) En kommentar og hele uken min kan være ødelagt.
      Betyr det at jeg heller ikke har angst? Bare kaster ordet rundt meg fordi det passer meg??
      Drit i de 2 psykologene, 1 klinisk sosiale og 2 leger som mener at jeg har disse diagnosene.. det er drittsekker på internett(også kalt nettroll uten et meningsfylt liv) som bestemmer!
      Sophie er ikke problemet med psykisk helse i sosiale medier, mobbere bak tastaturet er derimot en stor faktor!!!!
      Sophie Elise, jeg digger deg. Ingen er sterkere enn deg til å takle disse idiotiske, frekke, sårende kommentarene.. jeg skjønner ikke hvordan du klarer det, men jeg bøyer meg i støvet! Du imponerer meg daglig! Lykke til videre!

    25. “ANONYM”
      08.06.2018 KL.22:14
      “Der er vanlig å være nervøs før sosiale settinger, ikke prøv å gjør “angsten din” om til noe spesielt og kult. Angst er ikke trendy, det er forferdelig ubehagelig for de som har det. Det er forskjell på det å være engstelig og redd, og det å ha en angstlidelse. Det sitter så sinnsykt mye dypere og det er vondtnår folk tar så lett på det. Hold deg for god for å slenge rundt deg med diagnoser du åpenbart ikke har og ikke kan noe om. Det er like absurd som å gå rundt å skryte om at du har kreft, det er ikke kult. Forstår du ingen ting?”
      Ja, dumme Sophie Elise som faktisk forteller om angsten sin.. for en idiot, ikke sant? For når du gjør det så “treffer” du på flere personer som f.eks:
      De som MENER de har angst, og at INGEN har noen gang hatt det så vondt om de.. de som mener at du lyver, at du “skryter på deg angst”(sykt, ikke sant???!), Og at du ikke har peiling på hva det egentlig dreier seg om.. de kan dele historie på historie på historie, som beviser helt tydelig (!!!) at de har det, og har hatt det, mye verre enn du noen gang kunne i det hele tatt tenke deg!
      De som tror deg, men støtter deg ikke av den grunn:
      “Ja, ok.. du har angst. Stakkar. Men du er fortsatt stygg..”
      (Herlige folk!)
      De som kjenner noen med angst, som ikke er lik deg i det hele tatt:
      “Eeeeh… Jeg har sett angst, og dette er ikke det. LØGNER!!!”
      De som har angst, og som synes at det at du også har angst, gjør det mindre troverdig:
      “Slutt å si at du har angst! Du ødelegger for oss som faktisk har det!”
      (Barf…)
      Og alle de andre typene det er der ute!!
      Setningen som jeg synes er viktigst å få fram her er: HVA I ALL FAEN VET DU OM HVILKE LIDELSER DENNE JENTA HAR, ELLER IKKE HAR??!!
      Dere skriver som om dere vet alt om henne, men samtidig at dere ikke tror på et eneste ord hun skriver! Det er flaut, trist, latterlig, egoistisk, patetisk og tusen andre adjektiv som beskriver mennesker som ikke burde ha tillatelse til å bruke internett….
      Slutt å sleng rundt dere med dritt, og spyl dritten deres ned i dass sammen med de bedritne holdningene deres!! Dere ødelegger mulugens en dag, en time, en uke, eller store deler av et liv med deres kjedsomhet og farlige hobby! Vær så snill.. for alles del.. slutt.
      Sophie Elise.. jeg elsker alt du står for. Utrolig lei meg for alle de stygge kommentarene her.. vi er mange som heier på deg. Stå på!

    26. ❤️ Do your thing 😘
      Jeg er ei voksen dame på 44 år og jeg ser hva som bor i deg. Jeg er ikke en fast leser av din blogg eller i din målgruppe, men du har alltid appellert til meg fordi jeg opplever du har er budskap og at du rett og slett er ei real oppegående jente. Innemellom kommer du opp som tema om det er i lunsjen på jobben, eller i festlig lag. Jeg har tilgode å høre at noen rundt meg dømmer deg nedenom og hjem. Stort sett snakkes du pent om, en som har en stemme, og en som har noe fint ved seg, som er anderledes og tøff. Dere er så stygge med hverandre, dere jenter som er i 20 -årene, når man kommer på min alder, så heier vi som regler på hverandre. Girlpower får en helt ny betydning når man runder 40. Hold ut Sophia Elise, livet er så mye mer enn det som skjer i kommentarfeltet ditt på bloggen. Jeg vet at du vet det, men nettrollene de får kick av sin anonyme og feige drittslenging, og jeg mistenker de må bli langt over 40 før de fatter det.
      Heia kjærlighet❤️❤️ God sommer☀️

    27. Så herlig at du bruke en kjole du har brukt før og som ikke e veldig dyr på rød løper! Det e så fint at du som snakke høgt om miljøet bruke klean dine flere ganga, sia det e kjent at tekstil e en stor forurensingskilde (Har sett at du nevne flere ganga at skoan dine har du hatt i flere år, så gjeld jo ikke kun det her tilfellet). E også fint for oss alle at du vise at man ikke nødvendigvis treng å bruke 2000kr på en fin kjole. Man e et forbilde gjennom det man gjør, ikke bare det man sir, og de små tingan som det her e så viktig ❤️

    28. Uff.. Annsiktet ditt ser sykt annerledes ut u virkeligheden i forhold til de bildene du selv tar. Du har operert deg selfie pen men ikke irl…

    29. Fy faen så mange sjuke og onde folk som skriver i kommentarfeltet ditt. Ikke bry deg om de psykopatene.

    30. Blir sjokkert av disse nedenfor he som SELVFØLGELIG poster anonymt! Er folk virkelig så bitter og sjalu? Jeg har ikke ord…. Tenk å bruke tid å energi på å spre hat på den måte. Ikke rart de har det vondt…….

    31. Angst er et problem når de dukker opp i hverdagslige situasjoner, og derfor er det så viktig å skrive om det når det dukker opp i hverdagslige situasjoner! Det er det som er realiteten og det er da det blir et problem.
      Jeg syns det er tøft at du, Sophie, tør å skrive om det når disse følelsene dukker opp. Det hjelper til med å skape til bilde om hvor omfattende det er og hvordan nettopp hverdagen formes av det. Jeg syns det er enda mer imponerende at du fortsetter å skrive om det selv etter alle disse forferdelige og ufortjente negative kommentarene. Jeg er ikke alltid enig med det du skriver, men jeg respekterer deg enormt mye for hvor langt du har kommet og for hvordan du takler det. Jeg håper du finner styrke i de som støtter deg og motivasjon fra de som mobber.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg