kan man bli avhengig?

annonselenke 


Jeg sluttet å drikke melk i ett år, og nå er jeg totalt på kjøret igjen. Jeg fikk kviser av cottage cheese og da byttet jeg det ut med.. melk. Litt som å slutte å snuse for å begynne å røyke eller motsatt. Ikke bra for meg, ikke bra for dyrene, jeg vet. OG MAN FÅR SÅ MYE KVISER. Jeg drikker seriøst en pakke om dagen og har dårlig samvittighet, vondt i magen, kviser som ligner på solsystemet over kinnet og likevel klarer jeg ikke å stoppe. Noen som vet om melk er seriøst avhengighetsskapende? 

Uansett. Et gjennomgående tema dagen igjennom for meg og min samboer har vært “hva skal vi spise til middag”. Jeg har fått beskjed av treneren min om å øke inntaket på kalorifronten, og det gjør visstnok ingenting om jeg går opp i fettprosent for det er enklere å regulere etterpå. Vi spiste middag ute tidligere i dag men man må jo ha middag på kvelden også? Hehe. Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å spise med <3 Hva spiste vi til middag? Potet. 


Meg i mitt nydelige kjøkkenet! Herregud, den renoveringen jeg har gjort i denne leiligheten er et rent mirakel. Og den har steget med 1,6 millioner siden jeg kjøpte den! Jeg har på meg en jakke som du finner her. 

Siden jeg reiser bort i morgen med Charlotte skal jeg og Kasper bare kose oss i kveld. Haha, så teit å si egentlig for det gjør vi jo hver dag.. 💕 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg