sånt skjer kun med meg

I dag skjedde det noe veeeeeeldig uheldig som i ettertid er veeeeeeldig komisk. Jeg ble nemlig fanget i denne døren på Gardermoen:

OSLO GARDERMOEN, NORWAY - NOVEMBER 3:Interior of Duty Free Shop at Oslo Gardermoen International Airport on november 3, 2014 in Oslo. The airport has biggest passenger flow in Norway.
 

Ikke spør meg hvordan, men døren lukket seg akkurat da jeg skulle gå igjennom og så ble jeg sittende i klem samtidig som alarmen ulte og jeg måtte få hjelp ut.. Haha. Jeg har alltid vært redd for at slike dører bare skal lukke seg når jeg er midt i mellom, og nå skjedde det altså. Det er altså mulig!

Og gjett hva.. DET SAMME SKJEDDE I PARIS da jeg landet her! Er-det-mulig. Bare at da ble jeg fanget midt i mellom to dører, altså se for deg at det er en dør bak deg og en dør foran, og samtidig som du er midt i mellom lukker begge seg og du blir stående i midten, som om du er i et bur. Jeg gikk altså ikke i klem slik jeg gjorde på Gardermoen, her var det mer fysisk behagelig og mer psykisk klaustrofobisk. Og en alarm uler samtidig. Og du skaper kø. Og franske vakter må hjelpe deg. Jesus christ, komisk nå i ettertid men der og da var det bare pinlig, spesielt siden jeg ikke hadde noen å snu meg til å le sammen med. Jeg ble stående som et spørsmålstegn og unnskylde meg, selv om jeg teknisk sett ikke gjorde noe galt, hehe. 

Uansett så er jeg fremme nå. Og så klart regner det, men det går fint. det er alltid noe spesielt ved å kjøre inn til byen og se eifeltårnet i det fjerne. Litt uvirkelig, på en måte. T-skjorta mi tilsier at jeg er i Hotline-bling humør men heller det motsatte, jeg skal legge meg med en gang og “gripe dagen” i morgen. Da blir det lunsj på et av mine favorittsteder, blant annet. Gleder meg! Hotellrommet er digg, forresten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg