Dette er looken jeg elsker på meg selv!

//annonse

Jeg skiller egentlig ikke spesielt mellom sminke til hverdag og spesielle anledninger, jeg kan pynte meg om det er en vanlig dag, og jeg kan dra avslappet ut på fest. Men, om jeg virkelig “må”, er det alltid en look jeg tyr til. Og det er denne som vist på bildet under! Den er enkel å lage med få produkter, og det koster ikke mye i det hele tatt. 🙂 Jeg liker den godt fordi den er dramatisk uten å være “dominerende”, altså man kan leke med farger på lepper eller mye styling i hår om man ønsker det, samtidig som øyesminken kommer i fokus. Shop produktene under!

Smashit Eyeshadow Palette Mix 7 er like bra som Morphe, det må jeg bare få sagt. Sistenevnte er mer kjent i sminkeverden, og jeg vet det kan være skummelt å prøve noe fra ikke like kjente merker men stol på meg – smashit er så bra! Denne paletten inneholder noen av de fineste tonene jeg vet om, og personlig bruker jeg de lyseste fra denne paletten flere ganger i uken – men til mer dramatiske looks som denne, kjører jeg på med de brune og kanskje litt orange. Den er pigmentert, og sminken holder seg derfor hele kvelden.

Det hørtes kanskje ut som jeg nettopp snakket Morphe ned, og det gjør jeg ikke – det er jo en grunn til at merket har blitt så kjent! Jeg har en hel palett, men liker også å bruke litt ulike pigmenter. De inneholder 80% rene pigmenter, og holder VELDIG godt. Nesten litt for godt, haha.. Jeg påfører alltid med våt børste, da ser looken mer metallisk ut (og derfor “popper” øynene mine litt ekstra). Den lilla finner du her // Den i gull finner du her. Jeg har en tredje favoritt som jeg klarte å knuse i dag.. Er-det-mulig. Den får jeg derfor ikke vist på bilder, men jeg anbefaler å sjekke ut. Finnes her

Jeg har også brukt liner fra IDUN på våtkanten, den inneholder mineraler og er perfekt for deg som har sensitive øyne. For å lage winged liner har jeg brukt The Balm Schwing Liquid Eyeliner, som er den eneste jeg klarer å bruke av det slaget. Jeg skjelver så mye på hendene.. Så, noe annet enn den er totalt uaktuelt for meg.

Leppene mine er ganske tørre for tiden (jeg er vel neppe den eneste nå som vi går mot vår?), og derfor er det litt begrenset hva jeg kan bruke. Heldigvis fant jeg BABY LIPS BALM & BLUSH fra Maybelinne i skuffen! Den kan brukes både som leppestift og rouge, men det beste? Den gjør leppene skikkelig fuktige og deilige.

Jeg elsker den søte, og naturlige rosafargen!

Coverbrands har et enormt utvalg av sminke, helt topp kundeservice og rask frakt. Jeg elsker å jobbe med dem! All sminke finner du HER. Rabattkode «SEAP20»  gir 20% rabatt på all sminke ut 05.april! Gjelder ikke NYX, Jefree Star eller salgsvarer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg