UKENS OPPTUR, NEDTUR +++

//inneholdre annonselenker

 

UKENS NEDTUR
TINNITUS!!! Herregud kan dere forstå eller? Det er så irriterende, spesielt når jeg aldri har hatt det før, det føles som om jeg må lære meg å leve på nytt. En konstant piping i venstre øre, som aldri gir seg. Jeg er en person som er veldig avhengig av å ha det stille rundt meg for å sovne, og hjernen min har ikke lært seg å skille vekk tinnitusen enda.. Jeg har prøvd apper, jeg har vært hos lege, men det er bare noe jeg må lære meg å leve med og noe som skal gå av seg selv etterhvert. 

UKENS LÅT
Elias – Revolutions (Grades Remix) 

UKENS THROWBACK
Joakim sendte meg nettopp dette bildet, som er oss to, på en båt i Connecticut. Det var så gøy! Jeg vil tilbake  med akkurat samme gjeng! Og så savner jeg denne hårfargen, men nå må jeg slutte, for jeg blir jo aldri fornøyd med håret uansett hva som skjer. 

UKENS FILM
Jeg så nettopp “prisoners” for første gang på ett år, og den likte jeg veldig godt, så da hoppet jeg like gjerne videre til hva regissøren hadde å tilby og så filmen “sicario” også. Alt for å lade opp til filmen Arrival som er laget av samme regissør, så i morgen drar gjengen på kino! 

UKENS HØYDEPUNKT
Å  være “ilammi” Mathias igjen♥

UKENS OPPTUR
Det var skikkelig gøy å dele ut pris på p3Gull og jeg ble så glad da Cezinando vant, som var en opptur i seg selv (<3<3<3). Å se han bli sjokkert og bare løpe bortover scenen var virkelig fint! Ellers likte jeg å spille i Lillestrøm og Frederikstad, folk var i så godt. Ikke minst bokbadet i Hammerfest! Møtene med dere lesere er noe jeg alltid setter pris på, og selv om det er jobb så ser jeg på det som et avbrekk i hverdagen. Der kan jeg være meg, og vi har virkelig noen fine møter, oss imellom. 


 

UKENS TV-SERIE
WESTWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!  Jeg tror helt seriøst at jeg ikke har så mye til felles med folk som ikke digger den serien. Den er best. 

UKENS BOK:
Denne uken ble jeg ferdig med Ida Høyer – Historien om trøst. Den handler kort fortalt om møtene man har med mennesker og hvordan man formes og preges av dem, altså en bok som er veldig “typisk meg” å lese. 
 

UKENS SHOPPING:

Kjole HER // Sko HER // Bh HER 

(annonselenker) Bukse HER // Genser HER 

UKENS CRAVING

Babybell som vanlig. Herregud som jeg elsker Babybell. Det står faktisk på raideren min, altså det jeg skal ha backstage når jeg har boksigneringer / er DJ. En liten funfact! 

UKENS LESERBILDE:

@feimy som ønsker seg boken min i julegave♥ Så koselig! Jeg vet den havner under mange juletrær i år, og jeg håper sånn at alle blir fornøyde! 

UKENS KLESSPLAGG 

(annonselenke)  I love this one!  Du finner den HER 


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg