En date i Stockholm!

For 6 år siden satt jeg på jenterommet i Harstad da jeg kom over en svensk blogg – en veldig rosa, barbie, jentete, sminkete og tupert blogg. Og jeg ble så inspirert! Bloggen tilhørte Isabelle Strömberg og fra den dagen, for seks år siden, har jeg lest bloggen hennes hver eneste dag. Jeg elsket måten hun sminket seg på, kledde seg på, og hvordan hun var. I tillegg til det er vi jevngamle og har gått igjennom akkurat samme ting og vært på samme stadier i livet på samme tid, bare i ulike land. Og i går da jeg var i Stockholm fikk jeg endelig møtt henne! Hun har lest min blogg også, og det er jo bare helt.. fantastisk, haha.

Jeg var så nervøs før jeg skulle møte henne og stresset noe voldsomt, jeg var sånn”tenk, nå skal jeg møte Isabelle, jeg er så nervøs!” og det var sikkert sykt irriterende for han jeg var i Stockholm med, men det viste seg at Isabelle hadde vært akkurat lik til sin kjæreste også, haha. Men vi klikket fra sekund EN, det var som å møte en venn man har hatt i mange år og vi snakket i flere timer. Jeg håper jeg får møte henne snart igjen for dette kan bli et skikkelig kult og fint vennskap!

Dere finner bloggen til Isabelle HER, og youtuben hennes HER. 

Så ja, de dagene jeg hadde en liten “pause” var jeg altså i Stockholm. Jeg dro med en venn som skulle dit med jobb og jeg slang meg bare med – litt fordi jeg ville møte Isabelle, og litt fordi jeg ville se en utstilling på fotografiska. Det var egentlig ganske deilig å være i en annen by å være “alene”, ikke at jeg var ensom så veldig lenge men jeg kunne gjerne ha tenkt meg å reise til en fremmed by uten å ha selskap.. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg