hvordan få hud som porselen!

// sponset // reklame

Jeg har – etter en ekstremt lang og krevende periode med hudproblemer – endelig fin hud. Det krevde masse energi, penger og behandlinger, men endelig er jeg fornøyd. Huden min er glatt og fin som porselen, og det trenger ikke å koste en formue! I tillegg til å behandles hos hudpleier en gang i måneden bruker jeg også et par produkter hjemme, og ingen av dem koster noe særlig. Her kommer en favoritt, som jeg også har 30% rabatt på – bruk koden sophiepore. 

MayBeauty er en ansiktsmaske som hjelper mot blant annet hudormer og oljete hud, sistenevnte har jeg hatt veldig problemer med i perioder. Jeg har også hatt problemer med at sminken ser veldig ut som lag på lag, og etter å ha brukt denne ansiktsmasken er ikke dette lengre et problem. La meg vise dere!


 

Man påfører masken på stedene man vil rense – for min del er det som regel hele ansiktet. Like greit å gjøre alt på en gang!


Så lar man masken tørke inn i 15-20 minutter. Da pleier jeg å jobbe litt, se på en serie og bare slappe av. Ha litt me-time 🙂 


 

Så er det bare å rense! Huden føles som porselen – ikke bare med en gang – men i over en uke etterpå! Man kan se hvordan den funker med en gang, og jeg går bare rundt og tar meg i ansiktet hele tiden. Seriøst, den fungerer så bra! Jeg ELSKER den! Det er nok den beste ansiktsmasken jeg har prøvd, når jeg tenker meg om.  Jeg har heller ikke hatt en eneste kvise etter at jeg begynte med masken. Innimellom besøkene mine til hudpleieren kunne det dukke opp en og annen, men ikke etter at jeg begynte med denne masken. 

Dette er helt uten sminke, rett etter at masken er tatt av. Jeg har også kjørt opp kontrastene på bildet, slik at dere kan se eventuelle urenheter og rødheter bedre. Og det er jo ingenting!

OG – det er gratis frakt! Om du bestiller, får du hele 8 behandlinger. Det er over 2 måneder med fin hud, det! 

Så, bestill HER og få 30 % avslag. Kos dere! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg