Dette spiser jeg!

// annonse

2016 har vært mitt mest hektiske år noen sinne. Jeg har vært lite hjemme, mye på farten, reiser i inn og utland og mange dager på kontoret har gjort at kostholdet mitt mildt sagt har vært ute å kjøre. Jeg spiser ikke oftere enn før, faktisk sjeldnere, men har likevel gått opp 6 kg. Hvorfor? Jo, fordi det er så enkelt å greit å spise fastfood og annen dritt når man ikke har tid til å lage mat. Det har vært foodora, sushi, pizza, falafel, burger og gud vet hva hver eneste dag, og ikke bare er det dyrt, det har også gått utover meg selv. De 6 kg er ikke så viktig, men jeg tenker på hvordan kroppen min har det på innsiden. 

Det har liksom blitt normalt at man tenker sunn mat = tidskrevende. Jeg har faktisk en venninne som nå har fått en egen assistent (!!) for å lage matpakker til henne slik at hun klarer å spise sunt. Jeg vurderte sinnsykt nok det samme, men jeg bestemte meg for å sjekke litt rundt på egenhånd først for å finne alternativer til dyr og usunn billigmat. Og da kom jeg over Naturbit


 

Dette er altså et tilbud hvor du får tilsendt en pakke rett hjem på døren en gang i måneden som inneholder sykt digge barer, grøter, granola, nøtter +++ som er helt uten tilsetningsstoffer, sunne og enkle å ta med seg. Jeg har hørt om foreldre som sender grøtene (for eksempel) med barna på skolen, og da sier det seg selv – det smaker ikke sånn “ekkelt sunt” som jeg mener mye sunn mat kan gjøre. Jeg ga noe til mamma og pappa nå også, så er spent på hva de synes!

Noen fordeler er blant annet:
 – Alltid tilgjengelig da det leveres på abonnement rett på dørmatten
–  Det trenger ikke å stå kaldt slik at man kan ha det i vesken eller stående på jobb/skole
– Bare naturlige ingredienser – herlig!
– Man kan endre innholdet i pakken når som helst og det er ingen bindingstid


 

Etter å ha testet dette har jeg alltid med meg en av delene på reise om jeg vet jeg skal være ute av huset lenge. Som for eksempel i dag på flyet hadde jeg med meg nøttene, så slapp jeg å kjøpe noe av den drittmaten på flyplassen som i tillegg koster SÅ mye mer. 

Bestill på Naturbit.no nå og få 50 kr rabatt den første måneden!

Mine favoritter fant jeg i smakspakken, test den så kan du selv velge dine favoritter etter å ha prøvd produktene selv! Du kan når som helst endre abonnementet og det er helt uten bindingstid.

Besøk Naturbit.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg