svar på den dj-kritikken

Etter å ha skrevet på bloggen at jeg skal begynne å ha litt spillejobber nå og da, altså som dj, så ble det en del reaksjoner fra folk i miljøet. Og det forstår jeg så godt! Å være dj er utrolig krevende og jeg aner ikke halvparten engang, i tillegg til at jeg har en urettferdig fordel som får booket jobber fordi jeg er et kjent fjes og drar folk til klubber. Jeg forstår så godt at de som er DJ er stolte over yrket sitt, for det blir kanskje sett litt ned på, det er i starten dårlig betalt OG så kommer det sånne som meg, som er å-kjendis og kan ta mer penger og får jobber enklere. Kanskje en teit sammenligning, men jeg har følt på det samme med blogg. Det er allerede sett litt ned på og ikke som en “ekte jobb” så kommer paradise-folkene og skriver noe dritt og så får de mange lesere og de samme mulighetene. Da blir jo jeg også sint. 

Jeg skal ikke forsvare meg, fordi jeg forstår greia jævlig godt som sagt. MEN – det er noe jeg tar seriøst, jeg er superivrig på å lære meg og jeg har siden Januar vært i “opplæring” hos en DJ som er veldig flink. Jeg har lært meg det grunnleggende men jeg vil lære ALT, jeg elsker å spille og jeg leter etter ny musikk hele tiden. Jeg tenker på det hver gang jeg er ute, hvordan han eller hun som spiller gjør det, hva de kunne gjort annerledes, hva jeg ville ha gjort, hva jeg vil lære meg å gjøre.. Man blir helt nørd på det når man først har startet, haha. ​Nå skal det sies at jeg ikke kommer til å være DJ hele tiden og jeg føler ikke at jeg “tar jobbene fra folk”, som noen mente. Jeg skal jo bare spille nå og da. Sjangeren jeg kommer til å spille mest er hip hop, litt gamle hits legger jeg meg opp til å spille mest av, men så klart innslag av annet også. Jeg tror jeg kommer til å se an stedet jeg skal spille på, jeg har en del deep house også. Men jeg kan bare si med en gang at det ikke kommer til å bli David Guetta og den flokken der, i tilfelle noen håpte på det. 


 

Jeg kom på det nå, fordi jeg sitter og hører igjennom mixtaper og album for å laste ned musikk. Det skulle egentlig være noe jeg driver med hver søndag, altså sette meg ned og laste ned og finne nye greier, men så blir det egentlig nesten hver dag.. Klarer ikke å la være. Per nå bruker jeg minnepenn men jeg skal kjøpe serato, som er det jeg har øvd med. Da kan jeg jo spille hjemme også, og ikke bare når jeg er med folk som har det eller når jeg får lånt et sted å øve på (som jeg heldigvis får når jeg vil egentlig, men det hadde vært digg å gjøre det hjemme).

Vel vel, jeg skal fortsette med det her en liten stund jeg! I morgen skal jeg spille inn en reklame klokken 09. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg