brunfarge – den gang da

//annonse

Jeg er etnisk norsk og har ikke all verden av pigmenter. Når jeg er på ferie har det vanligvis tatt lang tid før jeg får farge, og jeg har blitt raskt brent. Jeg har også flasset mye, fått eksem og jeg har fått pigmentflekker. Det er kanskje flere som kan kjenne seg igjen? 

Men, jeg har vært brunere i perioder uten å få alle “bivirkningene”. Brunfargen skal jo bare være en bonus, sikkerhet er viktigst. Her fant jeg masse bilder fra da jeg har gått på betakaroten for good for me. Bare se her:





Så dyp og fin farge, da! Og jeg lover dere, slik får jeg ikke normalt sett. Jeg må ha et hjelpemiddel, og da er good for me et sikkert kort å bruke. Det er trygt, kommer fra en god leverandør og man passer på huden sin. I tillegg til den fine fargen, da.. Den får jeg ikke uten videre!

Dette er et av mine favorittprodukter når det kommer til helsekost, og jeg ser fram til å starte på det igjen nå mot sommeren. Det eneste dere må huske på er at man må begynne på Betakaroten en stund før man reiser på ferie eller før man skal være mye i solen for å få full effekt – men slik er det med alt av tilskudd man kan ta! 

Good for me er en merkevare som virkelig leverer kvalitet, det er vel derfor så mange bloggere velger å samarbeide med akkurat dem. Det er godt utvalg, full frihet med tanke på abonnement eller enkeltkjøp, ingen lokketilbud med faste lave priser, osv. Så om du tenker på hvilken betakaroten du vil velge, velg denne! Du får kjøpt den her. 

 

En pakke med betakaroten holder til 2 måneders bruk, men husk å start 10 dager før en eventuell ferie, og ta en pille hver dag. Men dere burde kjøpe to bokser, så har dere til hele sommerperioden, eller om dere skal på ferie når det blir kaldere igjen. En boks koster 149 kr, og dere får som sagt kjøpt det her <3 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg