“men du er jo en bitch”

Det er litt rart at det er dette som er normalen i mitt liv, eller i det minste har vært det de siste årene. Å se seg selv på tv, liksom. Det er jo en ting å lede et program eller å være gjest på et talkshow, men å brette ut livet sitt for så mange tusen mennesker er jo bare helt kokko. Og det har altså jeg gjort.  Når jeg ser meg selv i bloggerne denne sesongen sitter jeg og kommenterer nesten alt jeg sier og gjør, jeg blir aldri helt vandt til det og tenker bare “faen, faen faen” underveis. Jeg har ikke hatt tid (eller døgnrytme!) til å se episodene de siste dagene, men idag fikk jeg sett litt. Det jeg har fotografert her er tirsdagens episode, som var fra da jeg vant pris på kjendisgallaen. Fy faen for en jævlig periode og det skinner så hardt igjennom på alle mulige måter, jeg var konstant sint og forbannet fordi jeg følte meg.. Ja. Man merker det vel og forstår hva jeg følte. 
 

Men tenk alt jeg har å vise mine barn, da! De kan få se mammaen sin gå igjennom så mange faser i livet som de selv kommer til å gjøre en dag, kanskje jeg ikke blir så “distansert” for dem da? På en eller annen måte? At de kan se så tydelig at jeg også har vært ung en gang og vet hva jeg prater om.. Det blir veldig, veldig spennende. 

Bloggerne går hver mandag-torsdag klokken 21:30 på tv2 livsstil, og dere kan se alle episodene på tv2 sumo. Nok engang har vi slått rekorder der, og bloggerne er det mest sette på tv2 livsstil! Det er også repriser hvor alle episodene sendes på rekke og rad en gang i uka, jeg er liiiitt usikker på hvilken dag men mener det er søndager 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg