GRATIS CHAMPAGNE OG SLIKE TING

Screenshot fra bloggerne episode 5.

I kveld er det premiere av bloggerne, og det skal sendes hver dag i fem uker framover! Så, hver eneste kveld kan du kose deg med en ny episode, eventuelt irritere deg over en ny episode, alt ettersom. Smak og behag! Jeg er med hver eneste dag denne uka, og det er flere kule mennesker å bli kjent med i år. Men, ikke alle er med i hver episode så det blir tv-tid på meg også, så klart. Nei hør på meg a, “så klart”. Jeg har jo gjort det her i så mange år at jeg vet jeg lager god tv, fordi jeg klarer å slappe av og jeg er “meg sjæl” hvem nå enn det er. På den tiden vi spilte inn bloggerne, så var det iallfall en helt annen.

Jeg var sint hele tiden. Jeg følte at jeg måtte være sint, streng, ansvarlig og kjip. Jeg er ikke så fan av den siden av meg selv, og jeg er ikke mammaen til noen, men det føltes litt sånn den gang da. Men HERREGUD, mange kan jo relatere seg!? Og om ikke, så blir det i det minste noe nytt å se på tv!

I kveld er det premierefest, jeg får egentlig lyst til å spy av tanken, ikke for at premierefest er kjipt fordi hallo gratis champagne er jo aldri feil, jeg kommer ikke til å få gratis alkohol resten av livet så det er bare å nyte det. MEN fordi jeg er så utrolig sliten :((((( Men det kommer til å gå fint, så lenge jeg ikke sovner på toalettet som jeg gjorde på den aller første premierefesten av bloggerne. Det er en annen historie! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg