bestill gratis produkter og vinn tur for to til new york!

annonse

Alle som leser blogg har vel hørt om Shai til nå? Og nå har pakken blitt enda bedre, i tillegg til at alle som bestiller er med i trekningen av en tur for to til New York! Det er gratis å bestille første pakke, så om du er skeptisk taper du ingenting, og kan jo bare teste det ut. Selv om jeg er ganske sikker på at du kommer til å like det 🙂 Hvorfor betale mye for annet, når man kan få dette gratis? Nå får man med alt dette, gratis, levert rett hjem med alt man trenger for en god barbering. 

Toalettmappe, BodyScrub, Shaihøvelen med 2 barberblader og en Essentials Wash & Shave. Verdien er over 300 kr! Shaiboks er oppdatert fra sist, så nå får man enda fler godbiter med i bestillingen.  Om man bestiller Shai og fortsetter med det, så mottar man dette i posten løpende etterhvert. Så, man slipper å handle dette på butikken, som man fort glemmer. Jeg vet iallfall at jeg glemmer det.. I tillegg fikk Shai terningkast terningkast 5 på klikk.no, og var den billigste av alle i testen! 

 

 

Jeg er selv utrolig fornøyd med produktene, det er så godt å alltid ha det tilgjengelig ettersom det kommer løpende i postkassen! Da er jeg alltid klar for å få en full, fresh barbering, klar for en fest, date eller uansett hva. Som sagt, alle som bestiller via her er med i trekning om tur for to til New York, MEN en av mine lesere får også et gavekort på 2000 kr hos nelly, min favorittbutikk på nett! Dette gjelder bare for mine lesere, så vinnersjansene er ganske gode! For 2000 kr på nelly får du blant annet mine favorittsko fra adidas eller jakken jeg bruker hele tiden fra samsøe samsøe.. Verdt et forsøk? Bestill her, og du er med i trekningen! Shai trekker vinneren selv.

Som sagt, bestiller du får her du alt dette gratis OG du kan vinne flotte premier. Lykke til! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg