hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

busy life nobodys wife

Kommenter her

Nå har jeg endelig et lite pust i bakken, så jeg skal forklare dere litt hvordan ting er om dagen - eller, hvordan de har vært de siste dagene, og hvordan de kommer til å være framover. Dere skal så klart få ta en del av hele prosessen, men greit å gi dere en liten oppdatering slik at dere henger med i svingene.

Jobb: Fra nå av skal jeg sitte på kontorene til Anti hvor jeg har managementet mitt, istedenfor å jobbe hjemmefra. Jeg starter der neste mandag!  Der får jeg min egen mac, min egen pult og får være i et fantastisk kreativt miljø med mennesker jeg har høy respekt for. Grunnen til at jeg velger å være på kontoret er at da får jeg en annen arbeidsro enn hjemme, og det er lettere å få ting gjort. Det jeg skal ha hovedfokus på framover er bloggen som nummer en, boken og å sette opp foredrag.. Så er det et par småting innimellom der også, blant annet premiere av bloggerne om ikke så lenge!

Denne helgen: Dette er den siste helgen jeg har før all jobben kickstartes for fullt. Jeg skal jobbe denne helgen også, meeeen nå er Anne-Sofie på besøk og på mandag er det som sagt i full gang med kontorjobb fra 09-16:30, så denne helgen skal NYTES. Jeg og Anne-Sofie skal finne på mye sprell, og skal feste både idag og i morgen. I kveld blir det ANGST, og i morgen er det spellemannsprisen! Men jeg oppdaterer dere, så klart.

Et bilde fra igår. Kjolen min finner dere her (annonselenke) PS. JEG ELSKER SUITE 16?? KAN DE VINNE MGP? 

Skriv en kommentar