ny look!

annonselenke







Ny frisyre! (sponset) Tusen takk til Sara W på hendrix hair, denne gangen gjorde vi det på avdeling torggata <3 Toppen min finner dere her. 

Sånn her ser jeg ut nå! Kort hår varte i nøyaktig en helg, så er jeg tilbake til langt og blondt. Men vet dere hva? Jeg ELSKET det korte håret! Nå fikk jeg jo satt inn nye extensions og da var det deilig å ha lange lokker en stund, men kanskje jeg klipper disse til en kortere frisyre ved neste frisørbesøk? Det høres sikkert helt idiotisk ut, men det var et stort steg i riktig retning å ha det korte håret en liten stund. Jeg har alltid skjult meg bak masse hår og sminke, fordi jeg er redd folk skal se meg. Å se folk i øynene når jeg snakker, ha litt kortere hår, mindre sminke osv viser at jeg er mer sikker på meg selv, og jeg har alltid trodd det var motsatt. 

Nå blir det trening på elixia med min venninne Camilla, og når jeg kommer hjem blir det lett underholdning på skjermen i form av keeping up with the kardashians. Jeg har sett på en dokumentar om sorte hull og universet generelt de siste dagene, så nå trenger jeg litt.. uviktige ting, hehe. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg