mitt 2015 – del 1

(haha, jeg skrev 2014 først.. jeg henger åpenbart også litt etter) 

2015 har virkelig vært et sinnsykt bra år for min del, det innser jeg når jeg ser tilbake på alle bildene. Jeg hadde jo nesten glemt alt jeg hadde gjort, haha! Et år med masse, masse minner. Jeg har reist, fått nye venner, vært med på mye tv, begynt å jobbe med nye mennesker og det har vært både fantastiske og slitsomme stunder. Jeg har utviklet meg mye som person i løpet av dette året! Jeg deler det opp i to innlegg, ettersom det blir mye å ta alt i ett. Her kommer mine høydepunkt fra 2015! 

Januar

Jeg startet året på the thief sammen med Robin, før jeg og unique crew kicket igang reisen med “mitt dansecrew”. I løpet av Januar rakk vi å stå på scenen fire ganger sammen, og det var ikke slutt der! Måneden gikk til mye trening, men det var også vixen blogawards hvor jeg var nominert, men ikke vant. Bloggerne sesong 3 hadde premiere! 


 

Februar

 

Jeg begynte å ta mer bilder med Joakim, som nå er min beste venn og youtube-kollega. Vi danset oss til semifinale i mitt dansecrew før vi takket for oss, bloggerne ble solgt til Sverige og jeg slappet mye av med venner og familie etter at mitt dansecrew var over.


 

Mars

 

Jeg var på en del bloggeventer, min sang nummer 2 kom ut (den er på spotify!), jeg skrev innlegget om påskeeggene, jeg dro til USA med Robin og tv2 og jeg gjorde en del presse for sangen.


 

April

 

Jeg spilte inn musikkvideo for Love like that, dro på Farris Bad med Robin, det kom enda en ny sesong av bloggerne, vi dro på enda en reise til USA men denne gangen uten tv-team på slep. Det sto mye om bloggere og lønn i avisene, jeg hadde fine sommerdager med venner og jeg flyttet på hybel for en liten periode slik at badet i leiligheten min kunne bli pusset opp.


 

Mai.

 

Jeg bodde som sagt på hybel, og det var sinnsykt morsomt å bo med venner en stund! Jeg tok Robin med meg til Harstad for første gang, og vi hadde det mye morsomt ute i naturen. Jeg dro til New York og hadde en fantastisk uke med min venninne Julie som jeg bare må dra for å besøke igjen! Jeg kom hjem på 17.mai, og rakk akkurat å feire dagen med fine venner og kjæreste. I New York rakk jeg å dra på en photoshoot, og de første bildene ble lagt ut på bloggen. Jeg kysset på tv, og ikke hvem som helst.. Jeg dro på Ariana Grande konsert med min kusine, og senere på tusenfryd. Jeg tok den stooore tatoveringen min, som jeg enda elsker. 


 

Juni

Jeg dro på findings-festivalen, dro hjem til Harstad på en liten ferie etterfulgt av enda en ferie med Robin – denne gangen til Kreta! Vel hjemme i norge var det en del presse, blant annet for ELLE som jeg enda er veldig stolt av. Vi hadde klessalg, og jeg solgte hele klesskapet mitt. Vi kjører nok på igjen i juli i år! Jeg trente mye, startet filmingen for sesong 5 av bloggerne (som jeg ENDA holder på med..) jeg dro til Harstad for å være med på sommerbåten til NRK og jeg filmet en morsom sekvens med en morsom gjeng.


WOW, for noen bra 6 måneder! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg