var det bedre før?

Jeg savner faktisk videregående noen ganger. Om noen hadde fortalt meg for tre år siden at jeg kom til å si det idag hadde jeg aaaldri trodd på det, men det er sant! Så klart er jeg glad for at livet går framover og at jeg er med på nye ting, men bare for en dag skulle jeg likt å oppleve alt igjen. Jeg har så mange minner av morsomme skoledager med en morsom klasse, selv om jeg ikke alltid hadde det så greit på skolen trivdes jeg som regel i selve klassen (bortsett fra en gang jeg måtte bytte klasse men det er en annen historie) 

Jeg hadde på meg søte antrekk på skolen, og pyntet meg faktisk hver dag.. 

 

Jeg festet og hadde det morsomt hver eneste helg. Her hadde jeg nettopp oppdaget artisten the weeknd, rett før sommeren 2012. Da måtte jeg redigere inn litt av logoen hans på bildet også! 

Jeg fikk gjøre rare ting som å surre meg inn i toalettpapir en mandags morgen.. her skulle vi ta klassebildet og tema var utkledning. Jeg og Amanda hadde glemt kostyme så ja.. Da ble det sånn her. 

På skoletoalettet en morgen med Amanda, hvor hun som vanlig måtte sminke og ordne seg på skolen.. Her hadde ingen av oss hårstrikk, så jeg måtte holde opp håret hennes slik at hun fikk tatt på seg extensions, haha! Jeg elsker dette bildet, veldig oss. 

Før noen av oss fikk lappen måtte vi alltid ta buss hjem, som regel ble det litt shopping først og pølse på narvesen. Her sitter vi og venter på bussen, med selvutløseren på kameraet. Null skam der, altså.

Jeg savner faktisk nesten å gjøre skoleoppgaver! Her fra da vi jobbet med “et dukkehjem” av Henrik Ibsen. Jeg elsker det stykket. Som dere ser skriver jeg mer..”komplisrt” i skoleoppgaver enn på bloggen, her fornekler jeg det ofte slik at man skal forstå uansett hvor ung man er. 

Og ellers, bare å henge rundt på skolen å ta masse bloggbilder uten skam. Nå blir jeg nesten flau om jeg drar opp kameraet, selv om det i større grad er en jobb nå enn før. 

Man burde nyte alle perioder av livet sitt, de fleste har noe fint ved seg selv om det ikke virker sånn i sekundet. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg