VERDENS VERSTE MENNESKE

I tilfelle dere lurte på hvem som burde stikke av med prisen som årets idiot så har jeg en veldig sterk kandidat..

 

DONALD TRUMP. Muligens det ekleste mennesket på jord. Jeg kan nesten strekke meg så langt som å kalle han en mild Hitler. Eller, hadde dette vært 1930 nå, så ville nok Donald gjort mye av det samme, fælt å si men sant. Mister Trump gjør narr av overvektige mennesker, funksjonshemmede, kvinner og nå også muslimer. Ikke bare gjør han narr, men han ønsker å kreve at muslimer skal bli registrert i et eget register, at de skal bære egne i.d kort, og at INGEN muslimer skal få komme inn i USA. Jeg vet ikke om dere ser de nazistiske vibbene her, det er forkastelig, og dette kommer fra en mann som kan bli den neste presidenten i USA.. Og muligens sitte med makt over atomvåpen. Hva faen, verden?

Og hva kom jeg på idag? Vel, når vi reiser til Vegas skal vi bo på Trump International Towers. Altså et hotell det ekleste mennesket på jord eier. For disse dagene i Vegas betaler vi nærmere 20 000 kr for hotellet, som da skal gå til denne mannen som jeg ikke har noe respekt for. Det er den fineste rommet jeg noen gang har sett, et sinnsykt kult hotell og en reise jeg gleder meg til. Men jeg tenker bare.. Hell no.

Så i kveld må jeg virkelig prøve å få igjen pengene på det, avbooke hotellet og finne et annet. Det er i det minste noe. Aldri støtt denne jævelen med noe som helst, for penger er som dere vet makt. Og denne fyren her… han er farlig.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg