VINN JULEGAVER FOR 100 000 KR!

annonse

Som jeg sa til dere tidligere har jeg brukt litt tid ikveld på å fylle ut en ønskeliste på ønskelisten.no. Det fungerer så enkelt som at man fyller ut masse ting man ønsker seg fra Expert, og så kan man vinne hele greia! Hvor genialt er ikke det? Om du ikke har gjort det, bør du gjøre det NÅ! Man kan faktisk vinne ALT man ønsker seg, for opptil 100 000 kroner! 

Expert er jo norges største nettbutikk innen elektro og har raskest hjemmelevering, så man finner masse man ønsker seg. De trekker vinnere en gang i uken (11, 18 og 22 desember), så jeg håper virkelig jeg vinner den 18.. Da har jeg jo bursdag, hehe! 

 
Jeg var innom expert i går da jeg ventet på trikken, og det var da jeg kom på at jeg gjerne ville skrive en ønskeliste der. Jeg fant jo så mye jeg ville ha! Så, her har dere min ønskeliste! Dere får ønskelisten tilsendt på mail, så man kan sende den videre til familie og venner slik at alle vet hva du ønsker deg i tilfelle du ikke skulle vinne. Husk at du kan lage samme ønskeliste her, og da er du med i konkurranse! 

Dette er altså linkene til det jeg ønsket meg, om dere trenger inspirasjon.

Hårføner med ekstra sterk motorToni & Guy krølltang som er testet i salong for maksimal ytelsePhillips Lumeå hårfjerningssystemepilatordampestrykejern (det har jeg faktisk ikke! ♥ alarmklokke med darth vaderphillips kaffemaskin  pizzaovn juicersodastremer / kullsyremaskin ♥ xbox onebeats by dr drepolaroidarmbånd med pulsmålerliten høytaler med god lyd ♥ 


 

Lille meg på Expert igår, hehe. Nå krysser jeg fingrene, for både meg og dere! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg