JEG SPILLER INN MIN ANDRE REKLAMEFILM


Vet dere hva? Både igår og idag har jeg spilt inn min ANDRE reklamefilm! Dette er jo helt sykt! Og sist men ikke minst.. denne skal sendes på tv og er ikke laget for bloggen min. Så når dere skrur på skjermen rundt jul (tror jeg det blir, men jeg oppdaterer dere) vil dere se meg spille meg selv. Jeg har lange dager her på settet men det er så verdt det, jeg får jobbe med fantastiske mennesker og stemningen på settet er helt elektrisk – bokstavelig talt, hehe. Jeg satt å tenkte på nettopp hvor mye denne reklamefilmen kan ha kostet å produsere. Noen millioner? Minst. Det er jo folk her fra hele verden som må bo i Norge i flere uker for dette, i tillegg til at alle skal ha betalt, alle effekter.. De har jo nesten bygget et helt hus. Men ah, dere får se på tv! Dette sier jeg ikke bare for at jeg er med i den selv, men det er en av de kuleste reklamefilmene jeg har sett, og nettopp derfor takket jeg ja – den skiller seg virkelig ut! 


Jeg har vært her siden 07 og skal jobbe noen timer til så er jeg ferdig med min del av reklamen, det er hard jobb men heldigvis finnes det jo pauser – de har jeg maaange av, haha.. Alt av lys skal jo opp og ned, møbler hit og dit osv.  Dessverre får jeg ikke ta bilder inne på settet ettersom alt er veldig hemmelig, men da blir det ekstra spennende for dere å se når det kommer på tv. 

Jeg skal jobbe videre her, kryss fingrene for meg! Det er virkelig skummelt å stå på et sett foran 45 mennesker (ja, det er faktisk så mange her nå!). Mye kjærleik til dere! 🙂  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg