HVA OM DET VAR DIN KJÆRESTE?

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter “haterne” i går! Det gjør at jeg, tross alt, er veldig glad for at jeg valgte å bli med. Det er en viktig sak og trakassering på nett blir dessverre ikke tatt på alvor slik som det burde. Ellers må jeg bare forsvare R igjen, med tanke på hans utalelser der. Jeg vet ikke om dere gutter som leser dette tidligere har vært i en situasjon hvor noen står og kaller kjæresten din for en knulledukke, et objekt og en idiot uten å trekke det tilbake, men da blir man veldig sint altså.. Han er jo også den personen som får se på nærmest hold hvordan alt hat har påvirket meg. Man skal forsvare kjæresten sin mener jeg, selv om han kanskje gikk litt langt i ordbruken sin. Men sånn er det, det var en veldig presset situasjon – og for mannen som satt trygt bak sitt eget tastatur og skrev stygt om meg gjentatte ganger, var det ikke det. 

Og en liten funfact for jeg avslutter, bare for å lette litt på trykket… Visste dere at i USA kan man leie falske paparazzi fotografer som følger deg rundt bare sånn at man skal SE kjent ut? Hahaha.. Så penger kan faktisk kjøpe berømmelse, eller ihvertfall en følelse av det. Det verste er at jeg kjenner en del mennesker som kunne ha gjort nettopp det! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, mennesker er rare.


Vel, her er meg i min nye jakke ihvertfall! Elsker den, dere finner den her. Disse bildene er ikke tatt av innleide fotografer slik at jeg skal se kjent ut, forresten. Kanskje noe å vurdere så slipper jeg å mase på folk om å ta bilder..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg