BLOGGERE OG PENGER

Jeg har blitt ringt opp og ned fra media i hele dag for å få en kommentar angående skattelistene som ble sluppet idag. For det første vil jeg gjerne si at det er helt komplett idiotisk at vi har offentlige skattelister i Norge, enda verre er det jo at media lager saker ut av det. Da jeg gikk på videregående husker jeg at det var høytlesning fra skattelistene i kantina angående foreldrene til hver enkelt av oss, og jeg er sikker på at vi ikke var den eneste skolen som hadde det på den måten. Helt sykt, som om noe så overfladisk som penger skal være med å avgjøre et menneske sin verdi.

Jeg ønsker ikke å kommentere min inntekt noe videre, og det dere kan lese om i media er hva jeg tjente da jeg var 19 år. Halve året bodde jeg hjemme og ga faen i å tjene penger på bloggen, andre halvår flyttet jeg til Oslo og tenkte at jeg i det minste måtte prøve, for å beholde taket mitt over hodet mener jeg. Det er enda pappa som håndterer min økonomi, vi snakker mye om å ha et forsvarlig forbruk og jeg er stolt over å si at jeg enda den dag idag at jeg ikke tillater meg selv en “eksklusiv” livsstil som jeg kunne ha gjort. Jeg mener, jeg forsørger kun meg selv. Ingen barn, jeg betaler lite ned på leiligheten, jeg spiser ikke så voldsomt mye, jeg har ikke bil etc. Men likevel – de som har mest penger, er ikke de som prøver å vise det, tror jeg da.. 

Det jeg er mest stolt over at jeg har oppnådd er ikke pengene, langt der ifra. Enhver idiot kan sikre seg store summer penger.. Du kan jo vinne i lotto, liksom? Du kan gifte deg rik. Det har absolutt ingenting mening og jeg føler det er en ganske primitiv tankegang, det å sette pengene så høyt. Jeg er stolt over at jeg som før ble tatt så useriøst nå har fått en viktig stemme! Det kan ingen penger kjøpe, tror jeg.

Anyways, håper alle har en fin dag! Og det viktigste man kan gjøre om man får penger er faktisk å spare til pensjon og betale skatt, et tips til alle andre bloggere 🙂 Hilsen Sophie, 60 år og økonom, haha. 


Forresten – om dere vil se hvordan jeg gjorde det på aftenposten sin miljøvernskonferanse, ser dere det her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg