RESTYLANE-KRISE

annonselenke

Jeg har gått ute i høstværet for å bare tenke litt. Haha jeg går altså ikke tur for å trene, men for å tenke og det er så utrolig deilig. Bare ta musikk på ørene å være i sin egen verden. Jeg elsker Selena Gomez sitt nye album “revival”, og sangen sober er min favoritt tror jeg, jeg kjenner meg så godt igjen i teksten.. Alle sangen er på spotify! 



Anyways, sist uke var jeg så forbanna dum at jeg tok restylane et annet sted enn der hvor jeg alltid tar, og da ble det vel som forventet.  Jeg fyller på leppene mine to ganger i året ca, så jeg bestemte meg for å gjøre det her i Oslo nå, istedenfor å vente til juleferien i Harstad.. Og leppene ble så forferdelig. De er alt for store og nå har jeg ventet en uke men de blir ikke mindre. Så nå skal jeg å sprøyte inn noe i leppene mine som bryter ned restylanen, og da blir de enda mer hovne, og så mindre igjen. Først da jeg først begynte med restylane følte jeg aldri at det ble for mye. Men nå… Jeg føler meg helt forferdelig. Klarer jo ikke å se normal ut når jeg snakker engang. Jeg gleder meg til å få mindre lepper, nå vil jeg heller ha mine naturlige enn å se ut slik som jeg gjør nå!



Toppen finner dere her. 

.. Og ellers har jeg fått time for poledancing nå, så jeg skal begynne med det en gang i uken. Forteller dere mer etterhvert 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg