EN OPPDATERING PÅ HUDEN MIN

annonse 

Hei dere!

Husker dere at jeg skrev om noen piller kalt skin repair for litt siden? Om ikke så finner dere innlegget her. Det er nå godt over en måned siden og jeg har fortsatt på pillene siden den gang, og hadde veldig lyst til å gi dere en oppdatering på hele prosessen! Som jeg nevnte for dere i mitt tidligere innlegg kommer vakker hud fra innsiden. Det hjelper å drikke mye vann, få nok søvn og ikke spise alt for mye usunnheter i hverdagen, men disse pillene er også et stort steg i riktig retning! Pluss man slipper alle fæle bivirkninger som hormoner etc. Disse er rett og slett ikke annet enn bra for deg 🙂

 

Jeg har gjort det til en fast rutine å ta disse pillene hver morgen, og jeg er overbevist om at de er en av grunnene til at huden min er så fin den dag idag etter lang tid med problemer. Jeg er så fornøyd! Dette er et sitat fra nettsiden deres “Svært mange benytter kremer og andre remedier som påføres utenpå huden i håp om å bevare eller forbedre huden. Sannheten er at slik påføring resulterer i ingen/liten effekt. Derimot er det mulig å påvirke hudens oppbygning fra innsiden.” Og ja, det er nok veldig mye sannhet i nettopp dette. Jeg har selv gått på utallige dyre og langvarige kurer som består av kremer, men det har i beste fall gitt et minimalt resultat og tar massevis av tid!



Jeg kommer til å fortsette på disse pillene i lang tid framover, rett og slett fordi jeg kun ser positive sider ved min bruk av Skin Repair. Skin Repair får du nå til 40% avslag, og kan bestilles her. Du blir abonnent ved å bestille men dette kan når som helst avsluttes ved å ringe eller maile kundeservice. Det er altså ikke bindene! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg