ENDELIG ER JEG MEG

deler av innlegget er reklame


Jeg elsker å lese, og i en hektisk hverdag er de få stundene jeg har for meg selv med enten et magasin eller en bok noe jeg setter svært stor pris på. Da får jeg et lite avbrekk fra hverdagen, det er en helt annen følelse å åpne et ferskt magasin enn å bare åpne pcen hvor jeg blir distrahert av både bloggen, facebook og mail.. Jeg har i lengre tid fått blader som DET NYE, Elle og Costume i posten, faktisk har jeg nesten alltid med meg et nytt magasin i veska så leser jeg når noen ledige minutter viser seg. Nå har jeg begynt med enda et blad i posten, nemlig Rom123! Jeg er veldig glad i interiør og prøver hele tiden å gjøre små endringer hjemme som i tillegg er økonomisk forsvarlige, derfor liker jeg dette bladet godt i sammenligning med andre interiørblader. Her trenger du ikke en million og får virkelig de mest fantastiske tipsene, enten du er student, bor hjemme eller har en fast inntekt. Det var via dette bladet jeg fikk inspirasjon til den nye løsningen i stua mi etter at vi oppusset forresten, for å få mest mulig plass ut av lite areal.

Jeg hadde med meg dette bladet til frisøren igår (nerd som jeg er) og nå er det i veska igjen når jeg løper rundt i byen. Hvorfor? Jo, fordi jeg har funnet en hel liste over ting jeg vil ha på budsjett, ting jeg aldri ville ha funnet på egenhånd. Så nå blir det litt shopping for min del!

Man får 5 utväger av bladet + en sykt fin lysestake rett hjem i postkassen om man bestiller her. Det er et sykt godt tilbud som jeg ville ha tatt ihvertfall! 

Ellers.. Så har jeg sommerfugler i magen fordi det skjer så mye spennende. Vi snakker extensionskolleksjon (ja, den er på gang, men den må være perfekt før jeg lanserer!), vi snakker ny musikk (noe som også må være perfekt) og vi snakker BOK! Jepp, its on. Nå er det på gang, på ordentlig. Jeg er glad, jeg føler meg uavhengig og fri. Det har jeg nok aldri følt før. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg