EN EGOISTISK TANKEGANG

Hei bloggen! Idag her det vært fult kosemodus her i Spania, og herlig er det! Vi startet dagen ved bassenget før vi dro ut på shopping og en liten biltur, og vi avslutter nå kvelden ved bassengkanten igjen. En superkoselig dag, og jeg er så glad for at vi er her i hele 14 dager! Jeg skal legge opp masse bilder av det imorgen, jeg la meg akkurat i sengen og er helt utmattet av solen. Man blir så himla trøtt når man er ute i solen! Så snart skal vi tenne masse telys å legge oss i boblebadet, romantisk 🙂

Her får dere to vakre bilder fra da jeg var lei av å være GPS-ansvarlig med en GPS som ikke fungerer og Robin var som vanlig supergira på alt.. 



 Ps: jeg tror folk må være seg å skille mellom flyktningdebatten vi nå står ovenfor, og IS /islamiserings-debatten. Om det nå skulle ha betydning (noe det ikke burde ha?) så er flere syriske flyktninger kristne eller uten religion, de er et utdannet folk som jeg vil tippe kan mer om verden enn hva noen her kan. Jeg betaler 50% skatt og burde vel skrike høyest av alle utover hva skattepengene mine går til, men for meg personlig er det en egoistisk tankegang og jeg hadde skammet meg ihjel om det var så tilfelle i mitt hode. De jeg siktet til i mitt innlegg var ingen andre enn mennesker som roper og skriker om noe så idiotisk som flagg på 17. mai og norske tradisjoner. Om du er skeptisk så er det din rett, men tenk nå på at du er skeptisk ovenfor mennesker sine liv. Jeg tenker følgende – få deres egne hoder ut av NAV (de fleste av de jeg kjenner som skriker høyest er jo navere selv uten noen annen grunn enn latskap), og skaff deg en bredere vennekrets med mennesker fra ulike nasjoner og bakgrunner. Jeg personlig har flere venner som en gang i tiden har vært flyktninger, og de er ikke noe mindre norske enn meg og bidrar ikke mindre til samfunnet. 

Som vanlig missforsto mange innlegget mitt (med vilje?), men jeg sikter KUN til netttroll som tar til facebook for å være skeptiske i denne sammenheng. Jeg er ikke keen på krig i Norge mer enn noen andre, og jeg er glad i mine tradisjoner, men jeg skiller likevel ikke mellom menneskeliv og jeg føler ikke vi som har vært så heldige å bli født i norge har noen større rett til velferd enn andre, faktisk. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg