Sophie Elise er en idiot

I del en av fortellingen “Sophie Elise er en idiot” skal jeg fortelle dere om hvordan jeg klarte å helle champagne over macbooken min igår, noe som resulterte i at den på et millisekund takket for seg til tross for desperat tørking med håndduk, i solen og i stekeovnen. Min gamle macbook er nå død, og ettersom jeg er avhengig av en maskin for å kunne blogge måtte jeg rushe til lefdal idag for å kjøpe meg en ny. Det ble en macbook pro!

 Jeg kan ikke tro at jeg ødela iphonen min i forrige uke, og nå dette? Er det i det hele tatt mulig? Er Steve Jobs sur på meg oppe i himmelen for at jeg skrev et innlegg om iphoner igår eller hva skjer? Noe må det jo være, for tydeligvis går ikke jeg og teknologi hånd i hånd.. Derfor kom uansett oppdateringen litt sent idag, jeg dro et stykke for å få kjøpt en ny og etter det har jeg innstalert litt av nødvendige programvarer. Så har jeg heller lært at man ikke skal fylle på glasset sitt over macbooken sin..

Det er så rart, før kunne jeg ingenting om mac men etter at jeg fikk min første for litt over et år siden klarer jeg ikke pc. Jeg føler meg som en 80 år gammel dame som aldri har sett en pc før hver gang jeg prøver meg på windows, og forstår liksom ikke greia helt. Mac er jo best!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg