las vegas på nyttårsaften!

Nå er det mange reiser å se fram til her, for ENDELIG skal jeg få ta den veldig etterlengta turen til Las Vegas! Jeg, kjæresten min og noen venner stikker over havet og helt bort til byen som absolutt aldri sover for å feire nyttårsaften, og jeg kan ikke tenke meg en mer spektakulær måte å gå inn i det nye året på. I fjor feiret vi fint med fest hos venner og to netter på the thief, men ettersom et par netter på the thief er like dyrt som flybiletter tur-retur Vegas må man jo nesten tenke litt prioriteringer, haha.

Jeg og R skal bo på trump international hotel Las Vegas, jeg aner ikke noe om hverken  hotellet eller byen så jeg måtte ta en sjangs her. Men vi har en suite som er sååå fin:



.. For å ikke snakke om selve byen i seg selv, som sikkert er en eneste stor fest på nyttårsaften (og året rundt). Jeg har nettopp fylt 21 når vi er der som betyr at jeg kan feste lovlig. Casinoer skal testes ut, men helst ikke mer enn en gang for jeg har tendens til å bli veldig revet med på slike ting. Jeg krysser også fingrene for at noen av dere lesere kanskje befinner dere der samtidig, så tar vi en fest sammen 🙂 Vi er der fra 28 desember til 2 januar. 

Dette blir kjempebra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg