5 ting jeg elsker og hater ved meg selv

(Obs! Dette er en blogg hvor dette innlegget inneholder en annonselenke. Du står fritt til å forlate bloggen, men om du er av typen som ikke tåler reklame håper jeg du holder deg unna både denne bloggen, alle andre blogger, tv, radio og aviser framover. Men slapp av – på blogg er du trygg, for her merker vi faktisk reklamene våre. Jeg skal gi dere beskjed når avisene gjør det samme.)

Er det ikke rart hvordan man kan se på gamle bilder og tenke “herregud så fin jeg var der”, mens man i øyeblikket der og da følte seg helt forjævlig? Eller hvordan man i nåtiden sjeldent setter pris på utseendet sitt og aldri klarer å se det fine ved seg selv. Men FØR, da var liksom alt så mye bedre. Jeg har ikke ønsket å ta bilder av meg selv i det siste fordi jeg har følt meg så ufresh. Jeg føler at alle rundt meg, alle jeg ser på instagram og alle jeg ser på blogg er så flinke til å ta vare på seg selv med trening, fin sminke og fine klær, mens jeg sitter her i leiligheten og forfaller. Men nå har jeg bestemt meg for å ta tak i det! Jeg elsker jo å pynte meg, og jeg elsker å ta bilde. Hvorfor la den teite selvtilitten sette en stopper for det?

Jeg vet ikke hva det er med meg, men det er nesten som om klokken går bakover. Jeg føler jeg blir mer og mer “babyface” for hver dag som går og har vel blanda følelser over det hele, haha. Jeg har alltid vært opptatt av å være “babe”, ha former og hele pakken. Men nå som jeg både mister rumpa OG får mer barnslig ansikt får jeg vel akseptere og ikke minst omfavne denne delen ved meg. Jeg er jo bare 158 cm over bakken, noe som også var hardt for meg å like tidligere. Men hvorfor ikke? Det er jo søtt!

(reklamelenke)  Sko fra nike


 

Jeg tenkte å ramse opp 5 ting jeg elsker ved meg selv, og 5 ting jeg ikke er like fornøyd med – alle har noe man skulle ha endret, og noe man er fornøyd med. Har jeg rett?

5 ting jeg elsker liker ved eget utseende:

Jeg er fotogen og får ofte høre at jeg har et veldig bra / intenst blikk.

Jeg har ofte fått kommentarer på at jeg har en veldig lang panne, men vet dere hva? Er det noe jeg elsker, så er det nettopp det at jeg har et stort hode! Jeg synes det passer meg veldig fint, og jeg liker både pannen og hårfestet mitt.

Øynene mine. Mange spør om jeg bruker fargelinser, men nei – jeg har veldig blå øyne, og elsker dem.

Selv om jeg har restylane ser leppene mine veldig naturlig ut.

Og ikke minst puppene mine! Jeg vet at de er fake, men jeg kan jo synes de ser fine ut likevel. Jeg har sett mange silikonpupper, men mine er nok på topplisten av de jeg har sett, haha. De ser naturlige ut, har perfekt størrelse til min kropp og føles naturlige også. I tillegg har jeg helt perfekte nipples, haha..

5 ting jeg ikke liker like godt..

Etter den tiden da jeg var veldig plaget med acne har jeg endel arr igjen. Disse skal jeg fjerne med laser etter sommeren, og jeg gleder meg til det! Det ser ut som et slags utslett i ansiktet mitt, og det plager meg ikke når jeg har på meg sminke, men kan være litt ubehagelig på stranden, for eksempel. Om det bare hadde vært for ungdomstiden hadde jeg latt det gå, men ettersom det aldri vil gå bort ønsker jeg å fjerne disse.

Øyenbrynene mine. De er umulige!! Uansett hvor mye stell jeg gir dem, blir de aldri slik jeg ønsker meg. Pokker ta at jeg fjernet dem som 13åring.. Da var det kult å barbere av alt, hehe…

Jeg har veldig overbitt. Enkelte dager liker jeg det og mener det er min rare lille sjarm, andre dager.. not so much.

Nesa mi. Dont get me wrong, for den er absolutt fin! Men for ca ett år siden slo jeg en bildør inn i nesa, og har fått en kul som ser ut til å bare bli større..?  Man ser kun den lille kulen fra venstre side av ansiktet mitt da, så helt krise er det ikke og jeg lever fint med det.

Strekkmerkene mine. Men, jeg aksepterer disse også, og er overhodet ikke flau av å ligge på stranda. Faktisk føler jeg meg mest sexy naken, omså jeg har litt strekkmerker her og der.

Klærne i innlegget er fra junkyard.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg