så klart stiller jeg opp!

Denne helgen har virkelig vært bra så langt, og humøret mitt er på topp! 🙂 Jeg dro fra slottsfjell veldig tidlig i morges, og har vært hjemme og kost meg ikveld før jeg satt meg på bussen til Frederikstad. Her har jeg aldri vært før, så det er koselig! Vi har et “gowing away party” for en venninne som bor i USA, så jeg skal bruke kvelden på både gamle og nye venner. Veldig herlige jenter! Jeg tar masse bilder, som jeg viser dere ikveld.

Jeg bruker egentlig ikke feste så mye som det har blitt i det siste, men jeg burde jo nesten gjøre det oftere.. Litt for å utfordre meg selv litt, som fort blir sliten og stressa rundt mye folk, men med øvelse blir alt lettere.  Men det tar på energien, så absolutt! Så, til uken blir det hjem til Harstad for å pleie både meg selv og foreldrene mine. Lillesøster har flyttet til New Zealand, så mamma trenger noen å ta vare på, hehe. Så klart stiller jeg opp!

Jeg har med meg kamera på ferden ikveld, enn så lenge får dere se meg og min fine Louise som er en nær venninne av meg. Her var jeg full, så ikke tenk på det fine blikket, haha.. Merker jeg ikke skriver så ofte om venninner og hvem jeg henger med, kanskje dere er interesserte i å vite det?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg