endelig kan jeg!

annonse

Tidligere i år måtte jeg slutte med det aller meste av kosttilskudd, fordi jeg startet på piller mot uren hud. Jeg har gått på betakaroten i flere år, og dette har vært mitt lengste opphold fra pillene siden jeg startet. Nå som jeg er ferdig med kvisekuren min har jeg startet opp med betakaroten igjen – og tenkte jeg skulle fortelle dere om mine efaringer fra tidligere, for nå som jeg har vært uten betakaroten i varmere strøk (her gikk jeg heller ikke på kvisepillene, men hadde ikke startet på betakaroten igjen) så har jeg virkelig merket hvilke endringer betakaroten gjør!

fra sist ferie, uten betakaroten. Blek og rød, haha. Bare se i arkivet fra hvilken som annen helst ferie, og legg merke til forskjellen!

Det er ingen tvil om at betakaroten fra good for me fungerer, men spørsmålet er vel egentlig hvordan det har funket for meg. For etter min personlige erfaring, fikk jeg tidligere bare litt dypere og mer langvarig brunfarge, for det andre legger man jo ikke så mye merke til. Men, ikke bare fikk jeg mye mindre farge på denne turen enn noen reise tidligere, jeg ble også brent og fikk soleksem! Dette er plager jeg slet med som yngre, før jeg begynte å ta vare på huden min med faktor og betakaroten. Det var først da jeg virkelig merket at jeg gledet meg til å starte på pillene igjen, slik at jeg nok en gang kan nyte solen uten å være redd for at bare en time ute gjør meg rød.

 

Det jeg forventer av betakaroten, og det du også kan forvente deg er en mer langvarig, finere og dypere farge og en hud som tåler mye mer. Det er ikke et mirakel, men det FUNKER! Du kommer ikke til å bli mørk brun bare ved en pille betakaroten, men over tid fungerer det, og det merket jeg veldig godt på min første ferie uten. Nå er solen endelig tilbake etter en veldig kald mai, og kanskje vi endelig får sommer for fullt? Da er det smarteste du gjør å ta vare på huden din ♥

Betakaroten jeg bruker kan du bestille her! Har du noen erfaringer med betakaroten?

35 kommentarer
    1. Jeg ønsker bare å kjøpe en pakke med pillene, men blir jeg bundet, slik at jeg får piller tilsendt?

    2. Jeg går på betakaroten av et annet merke som er kjøpt i butikk i norge. Pillene er på brett. Jeg føler ikke de funker, har gått på de en måned nå. Så vurdere å bestille fra good for me… er det noen forskjell fra de og hvilket som helst annet merke tror du?

    3. Jeg har også gått på isotretinoin, og jeg kan nok tenke meg at grunnen til at du har blitt lett solbrent, og har fått litt soleksem er på grunn av de. Da huden blir veldig tynn, i hvert fall ble min det. Jeg ble veldig fort solbrent, både når jeg gikk på kuren og etter, selv om jeg ikke var lenge i solen da dette ikke er anbefalt. Men siden det tar en god stund før huden blir normal igjen etter avsluttet kur, vil jeg anbefale deg og være forsiktig med solen enda litt lenger. Ville bare dele min erfaring! Håper du har vært fornøyd med kuren, virker som du er mer glad etter du fikk pillene. Jeg vet hvordan du har hatt og følt det.. Det blir et nytt liv på mange måter, det synes i hvert fall jeg det har blitt. Klem

    4. hei! Vet du om de tester på dyr? Å om når du bestiller at du får sendt hver mnd eller annen hver mnd? 🙂

    5. Hei!
      Jeg skal til syden om to uker, er det for sent å begynne med betakaroten nå da? Hvor land tid tar det før det fungerer? 😀

    6. Hei alle sammen!
      Ser det er en del henvendelser så skal prøve å oppklare noen hovedpunkter:
      1. Man kan velge mellom fast levering uten binding og da får man levering 2. hver måned eller så kan man kjøpe engangskjøp med kun en levering; da får man Betakaroten for 4 måneder.
      2. Velger man abonnementskjøp er det uten binding og man kan da prøve produktet og gi beskjed innen 6 uker fra man har bestilt, så stopper vi den automatiske utsendelsen.
      3. Good For Me Betakaroten er som alle produktene våre laget med råvarer av god kvalitet. Gode og naturlige råvarer fungerer som regel best:)
      4. Good For Me tester ikke på dyr og vil heller aldri gjøre det. Vi er dyreelskere og har blant annet gjort donasjoner til Foreningen for omplassering av dyr. Det oppfordrer vi dere til å gjøre også 🙂
      Ønsker alle sammen en god kveld og solfylt sommer!

    7. Ser jeg glemte noen punkter:
      Alexandra: Det aller beste er selvsagt å starte minimum et par uker i forveien og gjerne også noen måneder. Det sagt, er det likevel gunstig uansett når du starter, både i form av beskyttelse og får å bidra til en raskere brunfarge som sitter lenger.
      Desiretotravel: Dette er en velkjent problematikk. I utlandet er det ofte slik at man tenker kvantitet over kvalitet. Det er slik at det ikke nødvendigvis har så mye for seg å ta kosttilskudd som har 4-5 ganger mengden som norske kosttilskudd inneholder; fordi kroppen rett og slett og ikke klarer å ta alt opp. Norge har et veldig strengt regelverk hva gjelder kosttilskudd.

    8. Good for me er det mest elendige firma jeg har vært borti. Mer ræva mennsker skal man lete lenge etter. Dritt lei at du reklamerer for bullshit.

    9. Dette produktet er helt elendig, jeg merka ingen forskjell i det hele tatt, selvom jeg både brukte selvbruning OG tok sol! Ble skikkelig skuffa 🙁
      Kan godt hende den funker for andre men ikke for meg! Nei da er Paradise Hotel betakarotenen mye bedre, den gir en skikkelig god og jevn brunfarge som holder en god stund ♥ Betakaroten fra Natura lab 🙂

    10. Betakaroten funker !Jeg har også slitt med solbrenthet og soleksem før jeg begynte med betakaroten . Men det er fra Sverige jeg kjøper den .De har innhold med 20 mg betakaroten til sammenligning i Norge som har 3 og maks 9 mg.
      Jeg bruker selvfølgelig også høyt faktor i tillegg med tan intensifyer eller ingredienser som skal gjøre deg fortere brun (nei det er ikke selvbruning . .
      Dette anbefales mest for de som har lett for å bli brent og sjeldent eller langsomt brun .
      Hilsen fra kjerring 32

    11. Beklager for at dette har nada med innlegget å gjøre, men sletta du snapchatten din for leserne? Eller har jeg bare mistet deg fra kontaktlista?

    12. Har er spørsmål angående klessalget du skal ha på søndag: tar dere kort eller betaler man kontant?😊

    13. har pigmentflekker på ryggen, kan jeg fortsatt gå på betakaroten? har hørt at det ikke er så bra :S

    14. Hver sommer blir jeg alltid litt gulbrun før jeg blir ordentlig brun.. Dersom jeg begynner på betakaroten, tror du jeg får en mer brunbrun farge? Og hvor lenge burde man gå på det før man ser resultater? Burde man gå på det året rundt? 🙂
      xoxo

    15. Ja det funker men jeg anbefaler å lese litt om det Før du starter. Det er faktisk veldig kreftfremkallende med så mye A-vitamin på en gang spesielt hvis man røyker. Og det Bør iallfall ikke brukes året rundt.

    16. Jeg prøvde å begynne på betakaroten i fjor men klarte ikje å fortsette med det pga det uutholdelige lukten og smaken. Husker ikke hvilket merke den var fra, men har denne betakarotenen noen spesiell lukt?

    17. Har ikke prøvd betakaroten, men tar sinktabletter (15 mg) hver morgen. Og tro det eller ei, sink har samme effekt! For første gang kan jeg, den hvite vampyren, faktisk bli varig brun i tillegg til å få renere og penere hud (kvisene bare forsvant etter at jeg begynte med disse tablettene). 🙂

    18. Hei 🙂 jeg har aldri prøvd betakaroten, men jeg har gått på utallige mange kurer mot kviser. Nå går jeg på Tetralysal, og jeg blir VELDIG fort solbrent, får soleksem(som jeg aldri har hatt før) og pigmentflekker på ryggen og brystet.. Men hvis betakaroten kan funke mot noen av bivirkningene er jo det bra 😉 men man må være veldig forsiktig med sola når man går på disse pillene :s Men jeg har funnet ut at det er bedre å være bleik og kvisefri enn brun med kviser 😉

    19. synes det er så rart at man kan ha så forskjellig opplevelse med et og samme produkt. Jeg begynte på betakaroten fra good for me en og en halv månede før jeg skulle til utlandet. Nå har jeg vært i utlandet i en uke, og jeg har aldri vært mer plaget med soleksem og solbrenthet! Har absolutt ikke hatt noe funksjon av disse pillene, og ble selvfølgelig dritskuffet. Får heller ikke tak i kundeservice for å si det opp.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg