hva mer kan man ønske seg?

 

Noen bilder fra solnedgangen i går… ♥

Nå setter vi kursen hjem mot norge igjen! Jeg og Robin har vært på mange fine reiser sammen, men jeg tror nesten denne topper lista, faktisk. Vi har hatt det så bra, og jeg skulle virkelig ønske vi kunne være her lengre! Nå har vi funnet steder vi elsker å spise på, drikke på og hadde endelig blitt litt god i strandtennis, haha. Dette har virkelig vært en perfekt start på sommeren, og jeg er så glad og takknemlig for den romantiske uken vi har hatt sammen. Jeg håper sommeren 2015 kan bli den beste noen sinne, men når jeg tenker meg om blir faktisk livet generelt sett bare bedre år for år. Ikke fordi det er så mye mer å juble for, men heller den roen jeg får på innsiden. Altså jeg gleder meg enormt til jeg er pensjonist, sitter på charterferie med Robin og må gjette hva tatoveringene våre en gang skulle forestille. Og det fine er, at jeg ser fram til i morgen også. Jeg ser fram til senere idag, og mer enn det kunne jeg egentlig ikke ha ønsket meg.. 🙂

Jeg skal være i Harstad i en uke, og reiser dit i morgen, men jeg må jo så klart rekke hjem til både one direction konsert, vglista og KLESSALGET vårt den 21! Det blir meg, komikerfrue, andrea badendyck og stine steen som selger klærne våre sammen, i kongensgate 12 fra klokken 09 om morningen. Håper på å se dere der! Vil ha masse gode klemmer, og penger til en veldedig organisasjon vi kan finne ut sammen før salget. Noen ønsker? Jeg tenker regnskogsfondet, men tvaksjonen støtter dem i år – så kanskje vi finner på noe annet? 🙂

86 kommentarer
    1. Hva med å støtte noen humanitære organisasjoner, som hjelper mennesker i flyktningleire i Libanon? Palestinakomiteen, Leger uten grenser, Redd Barna, og sikkert fler. Det er over en million flyktninger i Libanon f.eks. Tenk å være et barn å vokse opp på en flyktningleir, aldri sett noe annet, og vet heller aldri om en noen gang får se noe annet. Miljø/dyr er bra det-mener på absolutt ingen måte at noe er viktigere enn andre ting, men tenkte bare å komme med et forslag – også har jeg heller ikke sett at du har tatt opp temaer som dette, så kanskje du vil gjøre noe litt nytt og annerledes enn før.
      God helg!

    2. Barnekreftforeningen. Har selv en lillebror med kreft, og de pengene som kommer inn hjelper hverdagen til de unge som ikke har like muligheter som oss andre. Håper for all del at dere kan støtte de! 🙂

    3. Støtter Frida sitt forslag! Har vært i Libanon mange ganger, bor nemlig perioder i Beirut og har besøkt Sabra Chatila flere ganger og det er så trist å se hvordan det vokser frem genrasjon på genrasjon i en flyktningeleir-Grusomt! Men Libanon har verken økonimi eller kapasitet til å la de leve fritt.
      Alle burde fått øynene opp for hvilken perle Libanon egentlig er!
      Kos deg og ha ei herlige uke i Harstad 🙂
      Vibbedille 🙂

    4. Støtt dyrerasen som heter Loris. Det er helt forferdelig hva de må gå igjennom bare fordi mennesker vil ha dem som kjæledyr 🙁 Oppdaget dette i går. Bare ta en titt på denne siden, jeg ber deg! http://www.ticklingistorture.org
      Se filmen som er øverst, da får du en god forklaring 🙁 helt grusomt hva de opplever

    5. Noe som støtter miljøet, det er absolutt noe som trengs. Naturkatastrofene har blitt forverret etter klimaendringene, så gjennom å støtte miljøet støtter du også både mennesker og dyr som bor steder der de merker ekstra godt endringene i klimaet vårt. Vi må redde planeten vi bor på!

    6. Sykehusbarna 🙂 Tenk på alle ungan som må bo på sykehuset lenge for å få behandling for en alvorlig sykdom. Det e viktig at di får det så godt som mulig i deres situajson. Veit du e veldig opptatt av dyr, men menneska e vektigar

    7. Hva med døveforbundet eller HLF? Ønsker jo bedre rettigheter for døve og tunghørte. Og ønsker jo at tv2 osv skal tekste BEDRE på programmene sine!
      Du har jo skrevet litt om Blindeofrbunet for en stund siden. Hva med døveforbundet?
      Du kan jo prøve å gå en dag med hørselsvern og leke døv. Så du skjønner hvordan det er å være døv. Og kan du også skrive om hvor viktig tegnspråk er for døve? Er nemlig mange døve som får operert inn implantat som gjør at de kan høre litt og snakke godt. Mange av de går integrert, og de kan ikke tegnspråk i det hele tatt.
      Syns det er sykt. Hvis en utlending får nekte å lære urdu feks, så blir det rabalder. Hva med en døv spm ikke får lære tegnspråk? Flerspråklighet er bra og øker intelligensen. Synd mange ikke kan tegnspråk. Det er rett og slett tragisk.

    8. For det første må jeg bare si at du ser fantastisk ut på disse bildene. Veldig naturlig og pen! Likte dem kjempegodt!
      Synes at pengene burde gå til en organisasjon for pyskisk helse hos barn og unge!

    9. Dyrebeskyttelsen! De har så utrolig mange utgifter i disse tider, og får null støtte av det offentlige 🙁

    10. Kreftforeningen eller barnekreftforeningen! Det de gjør er så fantastisk<3
      Håper du får en fin reise hjem imorgen 🙂

    11. Støtt barna i Libanon! Jeg har besøkt de selv og overfloden av flyktninger ødelegger hele landet. Flyktninghjelpen har mange gode prosjekter hvor de gir barna en slags lokal form for utdanning; språk, hygiene, osv. Med den kunnskapen kan de bygge sitt eget liv og kanskje komme inn på libanesiske skoler.

    12. Så god du er, Sofie! Elsker positiviteten din. Æææ, har ingen forslag til organisasjon, men ser ut til at mange over her vet om en del. 🙂

    13. de puppene dine forvirrer meg noe syk, noen ganger ser du ganske flat ut og andre ganger er de gigantiske uansett om du ikke har bh på noen av bildene O.o bruker du fortsatt masse innlegg? ble du ikke fornøyd med hvor mye du tok?

    14. Malin, mennesker er IKKE viktigere enn dyr. Tenk hvor flott planeten hadde vært for dyr uten mennesker på den?:) Og hvor flott planeten hadde vært uten mennesker som ødelegger den😀

    15. Røde kors. Vi er den ledende humanitære organisasjonen, vi er den eneste som er nevnt i genekonvensjonen, og har dermed innpass overalt. Vi er i 189 av 195 land, og i norge har vi bla noe som heter ferie for alle. Alt står på hjemmesiden vår. Vi er enda i syria, og der har leger uten grenser, redd barna etc trukket seg ut. Vi har mistet 59 frivillige der nede men vi gir ikke opp! 5 år siden borgerkrigen brøt ut, 12 millioner flyktninger der 5,2 millioner av dem er barn å er på flukt. And we still going strong og nekter å gi oss!!
      Faen ta krig, no håpe æ dokker virkelig bruke pengan på nokka fornuftig å røde kors/røde halvmåne/ røde krystall treng dem virkelig. Hjelp oss å redde liv!

    16. Hva med noe som støtter barn som har det vanskelig? Nok av organisasjoner også her til lands som virkelig gjør en uvurderlig innsats på dette.. Hva med Stine Sofie stiftelsen? Eller dere kan donere til MOT, for å støtte opp under et viktig arbeid og for å vise at dere alle står sammen mot nettopp mobbing? Viktig at bloggere setter fokus på slike ting også 🙂

    17. Røde kors for sure! Dæm har mange små prosjekt i alle kommuner, besøkshjelp, avlastning , og e i tillegg til å være først og best når d skjer noe katastrofalt.
      Eller gi innsamla pæng til å pusse opp et gamlehjem 🙂

    18. Så snille dere er som skal gi til veldedig formål! 🙂
      Hva med å gi til FOD-gården i Oslo? De gjør en fantastisk innsats for dyrene hver eneste dag og har reddet mange hundre katter og hunder de siste årene 🙂 De får ingen statlig støtte.

    19. Røde kors, noah eller noe miljørelatert synes jeg 🙂
      Det viktig å ta vare på planeten, mennesker og dyr, men med så mange humanitære kriser er vel det kanskje det jeg personlig (!) syns er viktigst.
      Støtteordninger som skaper aktitiveter for folk etc. er kjempeviktige, men de kjemper for livet nede i syria og andre steder hvor naturkatastrofer og krig har slått til.

    20. FOD- foreningen for omplassering av dyr i Oslo! De står hardt på for å redde katter og hunder men har ikke all verdens ressurser! De burde kommer mer frem i søkelyset og få opplyst om alle de fantastiske dyrene som er der !

    21. Det klessalget deres er så fantastisk! Jeg foreslår Dyrebeskyttelsen! Sommeren er en av de tøffeste tidene for dem, ettersom utallige dyr dumpes rundt ferien, noe som lager ekstra mye jobb til dem!

    22. Nydelige bilder, det er så fint å “høre” at du har det godt!
      Jeg vil gjerne legge inn et forslag om at du kan støtte Mental Helse Ungdom. Det er en frivillig organisasjon som blir ledet av unge, for unge. De jobber for at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse:D
      Du kan lese mer om de her: http://www.mhu.no
      Uansett hvem du velger å gi pengene til, synes jeg det er helt fantastisk gjort av deg!

    23. Jeg ville ha gitt pengene til Røde kors i Syria. Eller de som prøver å bygge opp igjenn Nepal etter jordskjelvene.. Eller til flyktninger i Libanon.

    24. selvfølgelig må du gi pengene til organisasjoner som jobber med dyr!! dyrebeskyttelsen i mo i rana for eksempel, kommunen skal rive huset deres neste år og da blir 30 katter hjemløse om de ikke får leid seg noe nytt :c de er avhengige av frivillige og donasjoner! jeg var der idag og hjalp til med å rengjøre gulv, do, gi dem mat og nytt vann og kose med dem å fikk se nyfødte pusebeibier <3

    25. støtt forskning innen kreft eller andre sykdommer eller barn i vanskeligstilte land, flyktningsleirer osv i stedet for dyr. Jeg mener forskning er så vanvittig viktig og man må ikke glemme alle de medmenneskene våre som har det tungt og vanskelig.

    26. Gi det til mennesker! Altså humanitære organisasjoner som hjelper flyktninger og mennesker i nød. Det finnes over flere hundre tusen mennesker uten tilgang til do, seng og mat. Gi til Røde Kors eller Redd Barna f.eks!

    27. Gi de til dyrene vi mennesker er som parasitter på denne jord og tar ikke hensyn til dem i de hele tatt og har bare tatt oss til rette på denne planeten. Dere kan mene jeg er urettferdig i de jeg sier. Jeg syns de er trist mennesker dør ja . men vi er snart 7 milliarder på denne planeten.. I forhold til dyrene er vi i sterkt flertall..

    28. Elsket bildene av deg! Ansiktet ditt ser så rolig og fredelig ut (høres sikkert rart ut).
      Pengene synes jeg skal gå til kreftforeningen eller noe innen helse:)

    29. Delfindrapene i Japan 🙁 Det er helt tragisk. Håper også du kan gjøre et innlegg på det! Folk må få opp øynene om dette før det er for sent!!

    30. Støtter noen andres forslag her, forskning innen kreft eller annet sykdom. Håper også at du støtter kreftsyke barn 🙂 De som mener at barn ikke er verdt mer enn dyr? ka forslags folk er dere egentlig? Spesial kind of stupid je?

    31. Pengestøtten burde gå til miljø eller dyr!
      Har vi ingen klode, er det virkelig ingen vits I å hjelpe flyktninger, syke, eldre eller barn.
      Eller dyr, som ikke kan snakke for seg. Kan ikke fordra mennesker som mishandler, vanskjøter dyr.
      Enig i at mange har det forferdelig, og forskning er bra, men det er mennesker som ødelegger kloden og mishandler uskyldige dyr. Det hjelper ikke å redde hele menneskeheten når den ikke gjør no for å redde seg selv.

    32. Super enig med Sola,men Malin langt der opp gjett noe du kan gjøre Malin der oppe,du kan gå til Helvete,dyr er mer viktigere enn mennesker nå,tenk hva de går igjennom da,mishandling,veterinær som noen av dyra er livredd for,og sulting,du burde skamme deg veldig Malin! Sola har helt rett!!

    33. For guds skyld pengene burde gå til dyr og miljøet. Mennesker ødelegger, er egostiske og er onde og skaper all dritt og ødeleggelse på denne jord. Gi det til de godeste skapningene i hele verden. Dyrene! Dyrvernaliansen, dyrebeskytelsen, regnskogfondet, loris apene sin støtteorginisasjon, Animal SOS sri lanka, balkan underdogs osv..

    34. Hva med Dyrenes Hus? Det er huset til Dyrebeskyttelsen Oslo og omegn i Asker, som virkelig trenger alt de kan få. Nå er det høysesong for dumping av kattunger, og det er allerede 28 kattunger der! Veterinærregningene vokser seg høyere og høyere, og det er mye vedlikehold ved huset som blir nedprioritert, dessverre. Huset trenger virkelig en utgård til kattene, og det er mange som har meldt seg frivillig til å bygge utegården, men uten penger til å kjøpe inn materialer blir det ikke så mye av.. Nå har kattene kun ett rom å oppholde seg på inne, og det blir bare varmere og varmere, og trangere og trangere for hvert kull med kattunger som blir levert inn:/

    35. Noah, dyrebeskyttelsen eller dyrevernalliansen! Støtt de som kjemper for dyrs rettigheter 🙂 tenk på uskyldige dyr som ikke kan forsvare seg selv!

    36. Det kunne gått til et godt formål for dyrene. Dyrebeskyttelsen, Dyrevernalliansen, NOAH etc.
      Og må bare si; wow, så nydelig du er <3

    37. værsåsnill og støtt dyrebeskyttelsen. De jobber så fantastisk og frivillig og bruker mye tid og penger på å redde så mange dyr som mulig. det hadde vert kjempe flott om dere kunne gi dem litt penger slik at flere katter og hunder kan bli reddet fra en trist sjebne..

    38. Hei, flotte Sophie.
      Jeg vil anta at det er mange som kommer til å handle klær hos deg, hvorfor ikke dele inntektene opp i to organisasjoner? Jeg foreslår at en antirasisme gruppe kunne fått den ene andelen, som feks. ungdom mot rasisme. Eller så er jeg enig med de helt øverst at hadde vært flott å hjulpet mennesker som er på flukt el.
      Uansett hva det blir så utgjør du en forskjell, det er viktig å tenke på. Dersom det kommer noen negative kommentarer om hva du velger å gi pengene til, så er ikke de verdt en tanke. Alle trenger hjelp uansett om det er innvandrere, flyktninger, dyr eller miljøet. Stå på! Du inspirerer.

    39. Hva med å samle inn penger til NOAH? Jeg vet at du støtter dem fra før og jeg synes virkelig det er en organisasjon som fortjener det. Det er så viktig å gi disse dyra en stemme og det gjør absolutt Noah.

    40. Hadde satt stor pris på om du støttet CF foreningen, norsk forening for Cystisk Fibrose. Jeg har denne sykdommen selv. Du finner vell noe… Kanskje delt opp å gitt litt overalt?:)
      Lykke til.<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg