smink deg som meg – sommersminke

annonse

Jeg tenkte jeg skulle gjenskape denne looken i en video for dere, ettersom jeg har blitt spurt hva jeg bruker og hvordan jeg gjør akkurat denne. Men, nettet her er for tregt til noen video, så jeg får eventuelt spare den og legge den opp i oslo – enn så lenge, får dere forklaringen i et innlegg! Og dere får 20% rabatt på all sminke om dere oppgir koden SE7 på coverbrands.no – rabattkoden varer til 11. juni ♥ 

– Summer bronze look –

Jeg elsker en “bronzy” look året rundt, men det er jo absolutt ekstra fint om sommeren når det ser mer naturlig ut, og med litt farge på kroppen. Denne looken er utrolig enkel å gjenskape, med kun et fåtall av billige produkter og enkle teknikker. Alt av produkter er fra coverbrands!

– For ansiktet –

 Disse produktene er alt man trenger for ansiktet (med mindre man skal highlighte conture, som jeg har laget video på tidligere). Jeg påfører først foundation fra glo minerals i fargen honey light over hele ansiktet. Denne har en ganske god dekkeevne, er ikke oljete og et par nyanser lysere enn min egen hudtone – noe jeg selv liker best, da kommer kinnbeina mer fram når jeg begynner å markere disse. Jeg påfører alltid foundation med fingrene, men blender ut alt med en beauty blender. Tips! En beauty blender er nesten et “must” å ha uansett, og gjør at man får en såkalt “photo-finish” og ikke harde kanter og linjer når man sminker. Til slutt tar jeg balm desert bronzer på kinnbeinene, litt i panna og langs neseryggen.

For å avslutte hele ansiktet, tar jeg mary lou manaziner, en highlighter, over kinnbeinet, ned langs neseryggen (mellom der jeg tok bronzer) og under øyenbrynene. Tips! Om du vil få leppene til å se større ut, ta litt highlighter over midten av leppene. Om du sliter med uren hud, tar også highlighteren fokuset litt bort fra dette 🙂

– Øyne –

På øynene er det heller ikke noe hokus pokus. Jeg starter alltid med å ta på meg løsvipper, og de jeg bruker finner dere her. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler det er mye lettere å se underveis hvordan resultatet kommer til å bli om jeg påfører vipper først, med tanke på ønsket mengde skygge osv. Riktignok er det litt vanskeligere å påføre skyggen med vipper på, men man lærer seg.

Så, skyggen! Jeg bruker nude dude fra the balm, og påfører først fargene fabulous og faithfull blandet over hele øyelokket, deretter fargene friendly og funny på utkanten av øyet og blander fargene sammen med en god blending brush.

På snakk om børste, denne er uten tvil den beste til å blande skyggene sammen, men også perfekt å bruke om du skal blande ut highlight / contouring på nesa. Jeg lager også en vinge med fast eyeliner over øyet, og bruker en fra glo minerals. Tips! Om du vil ha en finere vinge påført med liner,  hold noe rett (for eksempel et brett med p.piller som jeg gjorde) ved siden av øyet, og tegn inntil den.

Så er det bare å påføre ønsket gloss og lipliner, så er du good to go! Når jeg er hjemme i norge vil jeg lage video / innlegg om hvordan man kan smnke leppene større, hva tror dere om det?

44 kommentarer
    1. HERREGUD YAS! En god video som forklarer enkelt og greit hvordan man kan sminke leppene større er så syyykt etterlengtet fra min side. Passer perfekt at favorittbloggern lager den! Kan ikke venteeeee

    2. Kjempefint sminket, og jeg vil gjerne se en video om å sminke leppene større!
      Men et lite tips: prøv å duse ut bronzeren/contouren under kinnbena mer, for det skal ikke vere to mørke streker i ansiktet, det skal jo ikke se ut som om du har lagt en mørk farge der, skal se ut som litt skygge 🙂

    3. Hei!
      Eg og to venninner tenker på å reise til Kreta, Platanias i sommar. Men me lure litt på festlivet der? Me har lyst til å reise til ein plass som har alt. Både resturant kos, strand kos og bra festliv. Lurte på om du kanskje kunne spørre i hotell resepsjonen eller holde augene/øyrene opne om korleis festinga er? Kanskje skrive ein form for reiseguide om plassen?
      Btw, du e rå!! Skal ærleg innrømme at eg var ganske kritisk til deg, men fant ut at eg kunne ikkje dømme deg før eg hadde lese kva du hadde å seie, ikkje bare sett bilder av deg. Og du er heile pakka! Nydelig og smart, som står for eigne meininger med gode argument (sjølv om eg ikkje alltid er enig med deg 😉 ). Det betyr sikkert ikkje mykje, men eg respekterer deg. Og når eg ser anonyme kommentarer som “du begynner å se gammel ut”, så syns eg du fortjener mykje bedre! Stå på, Sophie <3

    4. Kjære vakre deg…går det bra med deg? Du ser veldig veldig mager ut, bare skinn og bein på deg.. Håper du har det bra og får hjelpen du trenger.

    5. Du er fliink Sophy! Kunne du forklart hva du gjorde ang urinveisinfeksjonen i et annet innlegg? Hahah, er redd det samme skal skje når jeg skal på ferie, og lurer veldig på hva man egentlig gjør da…. Er jo ikke bare å stikke til legen der nede eller? .. Og vet at dette er noe mange av oss jentene sliter med og fyfaen så jævlig det kan være!!

    6. Gøy med sminkeinnlegg 🙂
      Ja til video om hvordan man forstørrer leppene
      Kanskje du kan anbefale de beste liplinerne dine og med hva man konbinere de med?

    7. Du er berre drit lekker!:-) synd enkelte skal spy ut av seg misunnelse!!! Men du har utsjånad og penger,så noken aldri vill oppnå:-)

    8. Hei! 🙂 hvor har du kjøpt de “sløveklærne” som du kaller det, i forrige post? De var så fine 😀

    9. Litt for mye etter min smak. Får jo ikke solet ansiktet ;D så mere ut som fest sminke pga øye skyggen 😉men fint på deg.

    10. Hei,
      Så tris med dårlig vær på Kreta, absolutt et fatastisk sted! Reiser med kjæresten min nok en gang i sommer.. Jeg anbefaler deg virkelig å dra å spise på KOROPIES (håper jeg stavet det rett..) bestill en taxi og gjør deg klar for nydelig mat med en romantisk atmosfære. Tipper det vil ta ca fem til ti min i taxi fra platanias.. håper du vil ta tipset og gjøre det! Er ikke et typisk turist sted og Resturanten ligger midt i mellom ingenting. Håper virkelig du drar 😊

    11. Hei søta! Jeg ønsker meg flere blogginnlegg om dyrevern og vegetar”greier”, og også sminkevideoer (med dyrevennlig sminke, men regner ikke med at du bruker noe annet) 🙂
      Keep up the good work! Du er rå 🙂

    12. hei kan du lage en video eller et innlegg om kordan du designer bloggen din og kas kamera du bruker, har så innmari lyst til og ha sann blogg så deg du er mitt idol

    13. Nei, takk!
      Jeg vil ikke sminke meg som deg:)
      Det ser veldig overdrevet ut!
      Ikke fint etter min mening.
      P.S.
      Jeg har en teori om hvorfor din blogg og du er interessant for flere jenter, og hvorfor du fortsatt har så mange lesere.
      Det er fordi at du begynte å blogge da du selv var 15 år gammel (cirka), og at blogging var nytt, og fordi du alltid har prøvd å se ut som en dukke (Tror du prøver å se ut som en Barbie, bare med mørkt hår:)), og siden jenter likte å leke med dukker, finner de det spennende å lese om livet til en som de assosierer med en “levende” dukke med følelser, meninger og det hele:)
      Blir interessant å se hvor mange lesere du har om et par år når alle dine daværende fans har blitt voksne og holder seg opptatt med sitt?

    14. Åh du er så vakker. Må jo bare igjen si til deg hvor pen du er med mørkt hår. Det er helt sykt! :-○

    15. LOVE YOUR EYE MAKEUP ON HERE!
      why don’t you do this everyday? you look sooooo summer’ish and stunning!! LOVING the make-up. Lets see more color on you, bae!

    16. Hei!
      http://WWW.BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle, ikke minst fri-frakt uansett hva du velger å kjøpe! Akkurat nå har vi 70% rabatt på alt av klær før de nye varene kommer, første mann til mølla!!
      Ha en fantastisk dag,
      TEAM BLACCSHOP

    17. Hei! Jeg har også slitt mye med blærekatar (kommer 24t etter samleie). Fikk etter hver gang, i over et år…. Tissa masse blod osv. MEN jeg fant en redning! Dra til legen og be om Hiprex, det er en tabletter du tar som gjør tisset surt. Jeg tar en etter sex eller før jeg legger meg, og har ikke hatt blærekatar siden. Det er ikke noe farlige stoffer i den, og er visst typisk for gammle damer som sliter med urinveisinfeksjon haha

    18. Hvordan i heiteste tror coverbrands at MINKPELS (som er i øyenvippene du bruker) er 100% dyrevennlig? Jeg begynner nesten å gråte av hvor naiv du er, skjønner ikke at du virkelig ikke åpner øyene og bryr deg.. Hilsen en oppgitt og sikkert “ekstrem” veganer, siden det er så ekstremt å ikke drikke melka til kalven osv..

    19. Sommer sminke for min del er så lett som dette..:,
      Først, vask fjeset, tørk det, puss tenna! Done! Skjønner ikke at jenter klarer å gå med 10 tonn sminke om sommeren 😛

    20. Har kjøpt meg luz lashes, men skjønner ikke hvordan man skal feste dem? Hvilken lim bruker man liksom?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg