Hei fra Kreta!

God morgen! Akkurat nå sitter jeg og blogger rett utenfor leiligheten vår her på Kreta. Jeg skulle gjerne ha fortalt dere at jeg skal legge meg ved bassengkaten for å sole meg, men desverre er det overskyet og har regnet store deler av morgenen. Dagen er enda ung, så vi får se hvordan det utvikler seg – uansett er det jo koselig å være her med min kjæreste 🙂 Vi kom fram hit ganske sent inatt, og da rakk vi bare å spise litt før vi begge sovnet, meg med hodet på brystkassen hans som vanlig ♥

Vi har ikke gjort annet idag enn å spise frokost og slappe av, jeg går enda rundt i soveklær haha.. Nå skal vi dra å tren og komme oss ut av sløvheten, så oppdaterer jeg dere senere med bilder på hvordan det ser ut her vi bor! Ser sånn fram til en max avslappende ferie 🙂

 

Genser mamma sin / veske louis vuitton / sokker fra junkyard

Veldig deilig med ny header også, forresten! Tusen takk til flinke Cecceaya som har laget den. Hva synes dere? Bedre enn den jeg hadde før, sant?Mange søte kommentarer om den allerede også, woho!

53 kommentarer
    1. åh jeg er så misunnelig! var i kreta, platanias ifjord og året før, og jeg koste meg supermye! veldig avslappende plass<3 håper dere koser dere driitmye. Digger headeren forresten, veldig deg!

    2. Håper dere koser dere masse i Platanias. Jeg har selv vært i Kreta to ganger- den ene gangen bodde vi i Platanias og den andre gangen bodde vi i Kolimbari, men da vi var i Kolimbari dro vi ofte til Platanias da det var mer å oppleve der. Jeg vil absolutt anbefale dere å reise på båttur ut til øya rett utenfor Platanias. Der kan vu snorkle på flere steder og du får blant annet se flyvrak fra 2. verdenskrig! God ferie <3

    3. Jeg lurer på hvilken modell og størrelse LV veska di er? Dritfin og skal ønske meg den i 40-årsdagsgave. Kos dere på ferie!

    4. Ville bare si at jeg digger det nye headerbildet ditt! Veldig fint! Hvis du trenger hjelp med bilder eller lignende i fremtiden så hjelper jeg gjerne. Ellers ha en flott tur videre, og kanskje med litt bedre vær! Hilsen fast leser 😀

    5. Vil anbefale å dra på snorkling! Mye fint å se😍 gjorde det selv ifjord å det var en opplevelse eg ikkje ville vert foruten !

    6. Kreta er fantastisk!! Anbefales virkelig at dere tar bussen inn til Chania for å spise – er så koselig der ved havna 🙂 Kos dere!

    7. Hei Sophie. Jeg så du skulle reise til Kreta på tur nå den 6-13 juni. Jeg har familie som bor der nede, og tenkte å komme med noen tips.
      Stranda i Platanias er ikke særlig bra, masse steiner og dypt vann. Men, hvis dere går eller tar taxi til Agia Marina, spesielt ved restauranten poseidon restaurant, stranden der er fantastisk. Det er bare sand og man kan gå hundre meter ut i vannet uten at det er for dypt. Anbefaler deg å spise der, fantastisk mat.
      Dra gjerne også til Kri-Kri og spis der. Dra også til Elafonissi, en strand man aldri kommer til å glemme. Er krystaller i stranden, så den blir hvit og rosa, samt at vannet er krystallklart.
      kos dere masse!

    8. Du kan ikke sole deg når du går på pillene dine mot akne! Du kan i det hele tatt ikke være i solen, du må gå med total-block solkrem og holde deg i skyggen. Huden din er så sensitiv nå, og om du ikke ønsker flekker etc på kroppen ville jeg anbefalt deg å heller vente med soling til du er ferdig med tablettene.

    9. Nei, den er ikke fin i det hele tatt syntes JEG. Håper du bytter til noe mer hyggelig om ikke så lenge.. 🙂

    10. Hei. Jeg synes den nye headeren er veldig kul. Det er ikke så lenge siden jeg begynte å lese bloggen din, men har fått med meg den gamle også. Jeg synes denne headeren er kulere og mer sexy, men kan være enig i at den gamle er litt koseligere. Digger den du har nå og synes du burde beholde den

    11. Jeg har vært i Platanias 3 år på rad å jeg må anbefale dere å dra på Astrea Restaurant. Meget underholdende å storliv hele kvelden. Et must på Kreta 😉 Sjefen heter Jurgen å er en vittig skrue. Likeså de andre som jobber der. Kos dere maks hilsen jente 27 🙂

    12. Du kan IKKE gå rundt i bare sokkelesten på et hotell. Dette er ikke ment for å slenge dritt til deg i det hele tatt, og det handler ikke om DEG, det handler om de andre gjestene. MANGE europeere syns det er er veldig uhøflig og ekkelt å bare gå i sokker – og forstår ikke at nordmenn f.eks går uten sko når de er på besøk hos folk, også venner.
      Dette er et HOTELL – hvor til og med nordmenn skjønner at man må gå med sko inne. Vær så snill, hvis du ikke KUN tenker på deg selv og at du skal ha et visst image, ta på deg sko når du beveger deg inne i f.eks spisesalen. Vis hensyn.
      Hilsen halvt fransk

    13. Det er en rosa sandstrand som heter elefonissi eller noe i den duren. Der er det helt fantastisk og sanden er faktisk rosa!

    14. Så fin header! Trist at været er sånn da. Hva ligger TEMPERATUREN på nå? SETT e-post? 🙂 KOS dere MASSE videre! 🙂

    15. Du som virker så jordnær og glad på bloggen, må virkelig slutte å se så sur og overfladisk ut da du skal ut å reise. Andre gangen jeg ser deg på flyplassen og du ser ut som ei sur megge – for å si det rett ut..
      Ha en fin tur.

    16. Hei 🙂 Vil bare tipse om en fin strand, så noen kommenterte at dere var i platanias. Har vært der 3 ganger, og sist gang dro vi på en strand som heter elfonissi. Du må kjøre dit. Men det er såååå fint der! Det er krystall klart vann, fin sandstrand, langgrunt. Du kan faktisk gå lang ut. Eneste er at vannet der er litt kaldt, men det er verdt å få med seg 🙂

    17. Anonym sier : Du kan IKKE gå rundt i bare sokkelesten på et hotell. Dette er ikke ment for å slenge dritt til deg i det hele tatt, og det handler ikke om DEG, det handler om de andre gjestene. MANGE europeere syns det er er veldig uhøflig og ekkelt å bare gå i sokker – og forstår ikke at nordmenn f.eks går uten sko når de er på besøk hos folk, også venner.

      Dette er et HOTELL – hvor til og med nordmenn skjønner at man må gå med sko inne. Vær så snill, hvis du ikke KUN tenker på deg selv og at du skal ha et visst image, ta på deg sko når du beveger deg inne i f.eks spisesalen. Vis hensyn.

      Hilsen halvt fransk

      Svar : jeg hadde shorts under 🙂

    18. Anonym spør : får ikke opp hele blogginnlegget direkte på bloglovin? vet du/noen hvorfor?:-)

      Svar : aner ikke :/ har desverre null peiling på bloglovin..

    19. Er du helt fjern eller, sophie? Anonym/halvt fransk skriver om at det er ekkelt og uhøflig å gå rundt i bare sokkelesten, og så svarer du med å si at du hadde på shorts under??? Det vedkommende prøvde å si er at du bør ta på deg sko …

    20. ja, er her med mor liksom haha
      send mld på fb om dere er keen en dag da 😀 “kristine mjelde hagevik”

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg