bikinikropp?

Orlando, Florida: 11:20

Hei dere! Endelig er jeg i Orlando ♥ Reisen hit tok godt over 20 timer, det var så mye forsinkelser og den ene feilen etter den andre med flyet, men nå er vi endelig her og vi har det helt supert! Vi har leid oss bil, bor på et sentralt hotell og temperaturene akkurat nå måler

Og så klart har jeg en bikini som matcher landet vi er i, hehe:

 

 

Men, Robin er som sagt ikke i helt super form så alle actionfylte aktiviterer får vi bare drøye litt med, og håpe på at han blir bedre mot slutten av turen slik at vi kan dra til Universal, Disney osv. Derfor trenger jeg MASSE tips fra dere om hva vi kan finne på i mellomtiden som ikke krever så alt for mye aktivitet! Shopping er en selvfølge, og vi skal på mall at millenia, men ellers? Hva kan man finne på i Orlando / nærområdet som er gøy? Setter fantastisk stor pris på tips!

 

100 kommentarer
    1. Dra til Premium Outlet =D Hvis du ikke har vært der tidligere.
      Google den (dem) så får du opp butikkene som er på stedet. Er som en liten landsby, bare alle husene er butikker. Utendørs. Ofte i info skranken på stedet kan du få kupongbok, med rabatter. ikke ofte jeg får brukt den, men plutselig finner du noe. Den er gratis. Bare vise legitimasjon at du er fra utlandet 🙂 førerkort skal holde 🙂 Handler du f.eks på convers for 75dollar eller mer får du 15% i rabatt ved bruk av kupongen ;). om jeg ikke huker feil. Penger spart ;D!
      Står sikkert mer info om det på hjemmesiden 🙂

    2. Anbefaler resturanten Ethos i Winter Park som lager vegansk mat som er helt herlig! I tillegg vil jeg anbefale en tur innom outletene på International Drive. Disney er selvfølgelig kult, hvis dere liker berg og dalbaner er Busch Gardens veldig bra 🙂

    3. Prøv å skaff dere en rullestol! Lån på kjøpesenter og snik med dere, eller finn på noe annet. Så kan du kjøre med deg Robin rundt overalt og dere slipper og gå tidlig hjem fordi han blir sliten 🙂 Jeg har gjort dette selv på Ikea når jeg har vært skadet før, veldig lurt! Gjerne en dere kan brette sammen og få med i taxi.

    4. Dra til Tampa, ca litt over en time å kjøre og dra på “Busch Gardens”. En fornøyelsespark med veldig morsomme berg-og-dalbaner og noen fine dyr å se på. Det er ikke SÅ masse folk der, noe som gjør at det ikke er så slitsomt å gå rundt der en hel dag. Anbefaler det på det sterkeste.

    5. OMG, hvilken Harry tur og destinasjon! og enda flere Harry forslag til hva man gjør i Orlando. Stikkord Sophie: planleggng – ahead of time. Også for eventualiteter som sykdom.

    6. heii
      Jeg vet ikke heilt om det er i nærheten av Orlando, men vet at fornøyelsesparken six flags er i Florida! Kos deg på ferie❤️

    7. Tampa og gamlebyen. Hvis dere er i området må dere ikke gå glipp av Titanic-museet! Det ligger ikke så langt unna Florida Center.

    8. Om Robin er forkjølet/influensisk, anbefaler jeg at dere kjøper DayQuil og NyQuil. Det virker bedre enn vess du hoill torsken!

    9. Dere burde dra på Kennedy spacesenter! Utrolig spennende og lærerikt, du som er så opptatt av universet! Tror du ville likt det. Ogsååå bare må dere dra til Disney downtown og se cirque de soleil!!!! Helt rått! Kos dere og god bedring til Robin! 🙂

    10. Håper dere får en fantastisk ferie til tross for sykdom <3
      Du er utrolig heldig som har sjansen til å reise så mye. Jeg og kjæresten har spart til ferie i ett år, men ser ikke ut til at vi får råd i år hvertfall 🙁
      Men jeg savner litt konkurranser på bloggen om dagen? Hadde vært sååå gøy med en konkurranse om en ferietur. Om du kanskje kunne få til en sponset tur med et reisebyrå?
      Kose deg videre <3
      - Fast bloggleser

    11. Premium outlets (5min med taxi, billigste plassen i Orlando å handle merke klær på:)) downtown Disney (max 10min med taxi) der kan man fly i ballong, det er live konserter i gatene på kveldene med bowling, kino, resturanter, butikker osv osv, fantastisk plass!:) eller så kan dere undersøke en av Disney sine resorter og dra på spa en dag, og om dere orker å dra ut en kveld så dra på chillers (Roof top) fantastisk plass med hip hop/RnB musikk eller Blue Martini som er en mer eksklusiv plass. Om dere vil på ett skikkelig amerikansk utested med bare amerikanerne, bud light, cowboys og line dancing så dra på ‘Cowboys’😊 .. Kos dere masse, håper formen til Robin blir bedre:) ..
      Btw, du som også er vegetarianer så hadde jeg tatt taxi til en butikk som heter Whole Foods! En kjent kjede i USA som kun selger økologisk og bra matvarer + mye ferdig mat i varm disken som dere kam ta med til hotellet og spise:) bare å gå en tur i butikken og se alt de har å velge mellom er en opplevelse😜 tar vel 5 min med taxi og området der heter Dr. Philips:)

    12. Aligatorsafari er gøy og krever ikke noe særlig aktivitet 🙂 Man sitter for det meste i en sånn “airboat”. Hehe! Gjorde det selv når jeg var i Florida 🙂

    13. Medieval times – middelalders middagsshow
      Pirates dinner adventures – må også sees!
      Slingshot – verdens største ligger overalt i orlando, få med dere en der
      Zombie survival store – vel verdt et besøk

    14. Om han ikke e helt i form når dåkker skal til Disney, så kan dåkker alltids se om dåkker får låne en fat-mobile, så slipp han å gå rundt å bli sliten xP

    15. Kos dere masse i Florida 😀 og masse god bedring til Robin! Har dessverre ingen tips, da jeg aldri har vært der..

    16. Hei. Gikk inn på bloggen din for å kommentere ang. denne palmeoljesaken jeg ser du er litt lei av. Uansett om du er lei så håper jeg at du ikke slutter med engasjement rudt dette. Jeg unngår så godt det er mulig alle produkter med palmeolje. påskeeggene er ikke det største problemet for dette er jo en sesongvare (likevel et problem). Et større et er Smash! som også inneholder palmeolje, og tacolefsene fra det merket med gul pakke Old el paso eller hva det heter (dette er faktisk de eneste tacolefsene på makedet som inneholder palmeolje. TENK hvor mye smash og tacolefser som selges i Norge årlig da!
      Bare for å gi innspill om du skal skrive om temaet igjen.
      Stå på, stemmen din betyr noe. Du er kul! Heier på deg 🙂

    17. dra på premium outlet i Orlando, anbefales 🙂 skal selv bort for 3 gang i sommer og har kjempe lyst å prtrøve sånn zipline” turer”

    18. Siden dere har leid bil bør dere kjøre en tur med til Miami, tror det er ca 4 timer fra Orlando eller noe sånn. Dere kan finne et hotell å overnatte der en natt, så kan dere dra på Miami beach og finne en fin restaurant å spise på om kvelden. Dette har jeg selv gjort og det er kjempe koselig der!

    19. De har veldig mange outletts i Orlando! Maaange merkeklær osv til en kjempe billig pris! Anbefales virkelig :))

    20. Vi er rundt 100 stk som jobber i Norgespaviljonen i Epcot og hver eneste onsdag drar vi til downtown Orlando og drar på en nattklubb kaldt Chillers. Her møtes alle norske, italienske, tyske og flere land!! Veldig gøy og verdt å oppleve!! Kom å møt oss 😀

    21. Ikke action? Shopping er ekstremt slitsomt når man er syk da. Like slitsomt som universal studios liksom. Får håpe han blir frisk før shoppingen også, for hans del.

    22. Dra på aligatorsafari/aligatorfarm! Det dro vi på, utrolig spennende og gøy å være med på. Da sitter du i en båt som kjører rundt på vannet sammen med aligatorer. Var utrolig morsomt! 🙂

    23. Så gøy! Vi har like bikinier 😀
      Jeg er så utrolig misunnelig nå. Jeg har så lyst til å dra til USA selv. Håper jeg får dratt en gang i nærmeste fremtid. Dere må kose dere skikkelig også håper jeg Robin blir fort frisk igjen!

    24. Prøv å ta masse bilder?:-) synes du tar så lite bilder for tiden ;-/ synes du tok masse fler bilder før

    25. Kunne du vær så snill å lage et innlegg om dine største flauser? Hadde vært utrolig gøy 😀 har sett at flere andre bloggere også har gjort det i det siste!

    26. Hva er det egentlig som feiler Robin? Manner gjør seg som regel sykere enn de er! Haha. Det var en spøk (litt) 🙂 Uansett, god bedring og kos dere!! ‘

    27. Airboating!
      Det var en fantastisk kul og interessant opplevelse der du kjører rundt med båt i sumpen. Man kommer tett på det ville dyrelivet og har bl.a stor sjanse for å se alligator! Spennende 🙂

    28. Dere må dra på florida mall, downtown disney, og outletene…:) finnes en like ved universal studios, husker ikke navnet, men den er den beste:):)

    29. Da jeg var i florida var vi på nesten alle shoppingsentrene, og Florida mall var det absolutt beste 🙂 kos dere!

    30. Macys e et shopping senter og du har mange outlets men dra tilig på morningen for det blei fort fullt på parkeringsplassen har vært der eg anbefale dokker og dra til seaworld kos dokker videre 😀

    31. Er lei av at overskriften aldri matcher innlegget! En overskrift skal si noe om innholdet i teksten man skal til å lese.

    32. Hvis Robin ikke er så veldig bra kan dere jo sjekke ut Downtown Disney etter at han har fått i seg litt dayquill/nightquill! Der har de alt fra søte butikker til dine-in kino. Eller Premium outlets, Kennedy Space center, mall of Millennia, Florida mall, Discovery cove og lignende 🙂 Kos dere masse på tur, Orlando er fantastisk!

    33. Oi! Haha du må rette på innlegget i bikinitoppen din! Og så burde du ikke ta mer spraytan på det stedet du snakker så varmt om. Det ble ikke fint rundt tatoveringen og det er skille i rynkene på magen din. Over all veldig skjoldete.

    34. Hei, et godt tips: stå for det du sier. Slutt å si du skal begynne å fremtre mer “classy” og påkledd når du ikke klarer å leve opp til det.

    35. Sol dere, gå tur på stranda, dra og spis et sted eller bestill god mat til hotellrommet, kino, teater e.l. Kos dere 😀

    36. Tips: slett de stygge kommentarene, behold de som gjør deg glad 🙂 Bloggen er ikke mer ekte med stygge kommentarer, bare mer negativ.

    37. vet at du sikkert har fått god innføring i bruk av isotretinoin (accutane) og at det sikkert er irriterende å høre det, men husk å være ekstremt forsiktig med soleksponering! Ellers ønsker jeg Robin god bedring og at dere får en strålende tur videre, det fortjener dere 🙂
      Legger bare ved en video som viser hva som kan skje om du ikke er forsiktig i solen (om du ikke allerede har sett den): https://www.youtube.com/watch?v=3i6Mcfb7b3g

    38. Hva er det folk får ut av å skrive så stygge kommentarer? Helt latterlig! Skjerpings!
      Kos dere masse på tur:)

    39. Dette krever jo aktivitet da, men er noe å ha i tankene til senere! I Orlando var jeg på Wet’n’Wild – det var kjempegøy!! Hvis man er glad i badeland da, så er det 1000 ganger bedre enn de i Norge og lignende ..

    40. Viss du ikke allerede har gjort det, så ville jeg fått skjekka om det var noen dyreshelter i nærheten som du kunne besøke? Det er nok mye slike ting, som man “til vanlig” ikke ville gjort om man er på ferie, meg jeg hadde selv med glede gjort det. Lykke til 🙂

    41. syns ikke han spesielt fortjener og oppleve orlando I det hele tatt. skulla lett pult deg bedre en kjæresten din om du ikke hadde nesa til mordi.

    42. Hei! Vi er også i Orlando ! Jeg har en søster som er stooooor fan! Det hadde vert greit om du la ut om dine planer for dagen eller hvor du skulle… Jeg vil anbefale Premium Outlet som er en gate med mase butikker og shopping muligheter! Det er veldig koselig og mange fine klær❤️ Jeg er sikker på at visst søsteren min hadde sett deg hadde det betydd mye! Hun hadde steilet😅😅 kos dere videre på turen!

    43. SLIK skal en bikinikropp se ut! Dette bør være målet for alle jenter som ønsker å se digg ut med lite klær.

    44. Veldig unødvendig med alle drittkommentarene, blir helt kvalm! Du ser utrolig bra ut Sophie, det må du alltid huske 🙂 Var selv i Orlando i fjor og skal tilbake i sommer, gleder meg så mye at det kribler i magen! Var mange gode tips her som jeg helt klart skal utnytte 😀
      God bedring til Robin og kos dere VELDIG masse!!

    45. Kom nettopp hjem fra Orlando selv! Var på Busch Gardens i Tampa, kjempefin blanding av dyrehage/karuseller/annet stilig å se på, også må dere dra til Universal studios:) Var i begge parkene over 2 dager, og anbefaler å betale ekstra for å slippe køer (99$ = ca. 800kr, litt mye men verdt det). Så mange 4D kinofilmer og simulatorer, i tillegg til alle karusellene, haha, loved it 😀 Og se opp for vann i tømmerrennene….
      Var også på Florida Mall, Premium Outlets, Wallmart, Dollar Tree osv. Kjørte Go’kart gjorde vi og! Mye moro å finne på, Disneyparkene droppa vi da men:) Hørt at det er syyykt mye folk der, og ganske “barnslig” så droppa det:) GOD TUR!

    46. Var i orlando sist sommer og hadde det helt fantastisk! Dette burde dere få med dere:
      *Kennedy Space center
      *Airboat ride der kan man se aligatorer
      * Premium Outlets ved international drive, husk å gå til ifo skranken og få kuponghefte mye penger og spare her
      * Florida Mall
      * Universal studios og islands of adventures(De henger sammen)! Her kan du betale ekstra penger for å kunne “snike” i køene der du har en egen inngang til attraksjonene. Det var vert alle kronene da du i stede for å vente 2 timer på å ta en attraksjon, bare måtte vente max 10 minutter.
      *Viss dere skal på kino ligger det en stor kino midt i sentrum der de har en Imax sal, den beste kino opplevelsen eg har hatt
      *Downtown disney (mye underholdning og god mat)
      * Aquatica (badeland)
      * Clearwater Beach (Ligger over en times kjøretur unna Orlando, men absolutt verdt det! Finere stand skal du lete lenge etter)
      *Publix (en matbutikk der de har alt )
      Håper dere får en fin tur å koser dere masse 😀

    47. haha er faktisk ulovlig i usa å gå med plagg hvor flagget deres er avbildet, og en bikini er kanskje ikke så heldig.. pass på! :’D

    48. Så fin bikini! 🙂 Ser du skriver i ditt nye innlegg om at du ikke er så tynn som du burde være siden du er en kjent person..for det første vil jeg si at det ikke skal være noe fasit svar på om en person skal være tynn eller ikke bare fordi man er kjent.Det er for mye fokus på kropp i dagens samfunn.Så lenge man trives i sin egen kropp,er sunn og frisk så er detdet beste.Du har en fin kropp og er langt ifra tykk 🙂 Om noen skulle sagt noe annet er det bare for å være ekkel,sjalusi og you name it.Stå på, og ikke bry deg om tragiske kommentarer.Det er de som er tragiske som holder på slik og ikke minst feige,som gjemmer seg bak en dataskjerm ;)Kos dere i Usa ! 🙂

    49. Hvis folk faen syns at du er gravid er de paranoide. Bare sier det. Du er så slank og kroppen din er nydelig. Hele DU e nydelig ! Ikke hør på dem’ elsker deg!
      -Aurora

    50. Utrolig at ei så ung “jente” føler å ha opplevd så mye!!
      Må si at livet ikke er så enkelt å være blogger&utlevere seg pornografisk.Livet handler stort sett om kampen om ondskap&godhet!!Ja livet er et sirkus, men ikke å fornekte dyr å bli mer intelligente.Må Gud veilede deg på din videre vei gjennom livet slik at du ser at penger ikke er det viktigste!!

    51. Dette er en knulledukke-kropp. Store pornopupper og du sier jo hele tiden hvor glattbarbert du holder deg så tipper musa er glatt og fin

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg