hvordan er det mulig!?

Bukse fra weightless.no

De siste ukene har vært en serie av uheldige hendelser på løpende bånd, og det verste av alt er når man bare kan skylde på seg selv – man vil gi seg selv en bitchslap å skrike “hvorfor tenker du deg ikke om!?”. For ja, jeg har altså vært en skikkelig ulykkesfugl, og har kviet meg skikkelig for å fortelle dette på bloggen. Men, nå kjører jeg på.

Rett før vi skulle dra på farris bad hadde jeg feilparkert bilen, riktignok i min egen bakgård hvor jeg ikke sto i veien for noen, men bilen ble tauet bort – dette var i seg selv litt komisk ettersom bare to uker før ble leiebilen min i USA også tauet bort av akkurat samme grunn.. Så, jeg måtte ta taxi til laaangt bort, betale en god sum å få ut bilen. Så får jeg en bot på bilen rett etterpå, parkering er muligens ikke min sterkeste side. Så, på vei til Farris Bad fyller jeg bensin på en dieselbil, da er vi nesten to timer unna oslo og bilen blir fraktet til Tønsberg, vi må ta tog til larvik og er nå uten bil. Jeg konkluderte med at jeg enten bare bør kjøre opp på nytt, eller så bør jeg holde meg unna trafikken for åpenbart er ikke meg + bil = sant.

Vel vel, jeg klarte å tenke på det positive, jeg var jo tross alt på spa, skulle snart til USA og ting kunne ha vært verre. Men hva skjer nå? Jo, Robin er syk og hele USAturen er avlyst. Hotell er betalt, biletter til alle parkene er kjøpt, flybiletten får jeg ingenting igjen på..Jeg hadde virkelig gledet meg til den turen, men men 🙁

Så ja, vi begge blir altså hjemme og jeg må bare akseptere at det er sånn det er..Pokker, da.

 

125 kommentarer
    1. Så utrolig kjedelig. Det er ikke mulig for han å dra uansett? Eller om du kan få med deg noen andre i siste liten hvis det går an å endre navnet på flybilletten?
      Kjenner jeg synes ganske synd på deg ja. Ønsker han god bedring uansett, og håper lykken din snus om snarest!

    2. Ja,hvorfor ikke ta med ei venninne til USA istedet? Eller mamman din 🙂 Så kan du og Robin ta dere en tur senere en gang. Er jo mye tid,planlegging og penger som går i vasken hvis du ikke drar. Det skjønner jo sikkert Robin også. Jeg ville ha dratt i hvertfall.

    3. Ååh har hatt like mye ulykke i det siste selv. Lurer VELDIG på når neste opptur skal komme, for nå har det vært et eller annet hver eneste dag.
      Så sykt kjipt at USA turen ble avlyst! Håper dere får kost dere hjemme sammen likevel<3

    4. Du kan jo prøve å tenke at det kunne vært verre, selv om det selvfølgelig er ganske kjipt det som har skjedd. Dere kunne feks ha kræsja bilen, eller at Robin ble syk når dere allerede hadde reist. Kjipere å være syk når man er i USA.
      Får satse på at det snur snart, og du får masse lykke over deg 🙂 Ha en fin siste feriedag!

    5. Hei! Jeg har jobbet i Disney World, og hvis du ringer eller sender en mail dit er det mulig de kan flytte inngangspassene deres til en senere dato når Robin er frisk. Hjelper kanskje ikke så mye, men kanskje det hjelper litt på humøret om noe går din vei.

    6. Ta med den en venninne!!! Hvis flybilletten er personlig, trengs jo bare ny flybillett! Vet det var en kjærestetur, men ta med deg venninne, lillesøster eller mor! Ingen penger tapt, det blir en kjempe tur. Så kan jo turen tas igjen med Robin en annen gang!:-)

    7. Huff da 🙁 Nå er uflaksen oppbrukt, for nå går det bare oppover! Kjedelig at Robin er blitt syk slik at dere ikke får reist, men håper han fort blir frisk igjen. Jeg har selv vært syk med lungebetennelse, og går på pencelin. Er slapp og trøtt, og tar det med ro. Det har vært ei rolig påske for min del.
      Ønsker deg en kjempefin 2.påskedag, og ta godt vare på deg selv 🙂
      Hilsen
      Toril

    8. Alle som sier ta mwd en annen!! Herregud, kjæresten hennes er syk og klarer ikke å reise seg hvordan kan hun i den tilstand kose seg!! Hva er vits !!!

    9. Hadde kjæresten min blitt syk så hadde jeg nok dratt for det. Med mindre det er super alvorlig og kan dø innen du kommer hjem. Ellers hadde jeg dratt. det er jo snakk om store summer liksom.

    10. Robin vil sikkert at du skal dra uansett…..ta med en venninne eller som flere foreslår mammaen din eller kanskje du kan selge biletten? Er ofte det skjer at folk må det pga uforutsette ting. Er forresten veldig rart at du ikkje får refundert biletten når han er syk…..men alle pengene trenger jo ikkje forsvinne for det….bruk biletten..kose deg eller selg den 🙂
      God bedring til Robin 🙂

    11. Åssen syk da? Hvis det hadde vært influensa så hadde han vel klart seg (tenker jeg) men da er det vel noe ganske heavy da? :O Hils og si god bedring da 🙂
      -Lisa L

    12. vis ikkje Robin er alvorlig syk da seff. Kan du jo ta med deg søsteren eller moren din på turen ? Eller en venninne 😊

    13. Uffda, det høres virkelig ikke kjekt ut, nei.. :/ Når noe fælt skal skje, må det selvsagt bli alt på en gang… Uff, du får heller prøve å kose deg i Norge, og kanskje får dere en kjærestetur om ikke alt for lenge 🙂 God bedring til Robin!

    14. Hei Sophie Elise! Først av alt; kjenner meg så igjen når det gjelder kjøringen. Jeg har allerede krasjet to ganger og det skjedde på mine to første år med lappen. Selvtilliten bak rattet er LAV! MEN når det gjelder reisen din, dere MÅ få igjen pengene. Han er jo syk, så det er bare til å få en legeerklæring også fikser det seg. Jeg måtte avlyse min ferietur for to år siden og da bare gikk jeg på legevakten og fikk erklæring på at jeg ikke kunne reise. Håper det løser seg og at dere får igjen noe av pengene i hvertfall! God bedring til kjæresten din <3

    15. Med mindre han er alvorlig syk syns jeg du bør dra uansett 🙂 Kjærestetur kan dere ta igjen senere, men når du ikke får refundert flybilletter er det kjipt at du taper på begge flybillettene? Går det ikke ann å endre navn på den andre flybilletten mot et tillegg? Eller høre med noen andre om å bli med? Men om han får legeerklæring får dere nok refundert den ene billetten i alle fall.
      Angående bilen så har du vært sikkelig uheldig. Jeg var alltid litt nervøs de første årene etter jeg bytta fra bensin til diesel om jeg skulle finne på å fylle feil;) Heldigvis har det alltid gått bra (foreløpig!). Men kommer nok aldri til å bytte fra diesel til bensin igjen, pga. det er lett å bomme på det. Feilparkeing er kjipt, spesielt når du blir tauet bort. Har selv fått bot noen ganger selv, og det er kjipe penger:/ Sikkert enda mer kjipere når bilen blir tauet bort da. Selv var jeg ganske uheldig i starten og enten kjørte borti mur eller noe annet og skrapte opp bilene i starten. En gang klarte jeg å rygge på en parkert bil også. Men sånne uhell gjør det jo bare mer skjerpa, så det går seg jo til 🙂 Det vil det jo gjøre med parkeringen din også 🙂
      Lykke til, og tenk på at ting går litt i berg og dalbane, noen ganger er man super heldig, mens andre ganger går alt rett i dass!

    16. Med mindre han er dødssyk burde du ta med deg noen andre og dra!! Det er jo snakk om mange tusen her Sophie!

    17. Uff, utrolig kjedelig! :/ Skjønner at det er kort varsel, og at folk sikkert både har jobb og andre ting… Men har du prøvd å få med noen andre til USA? 🙂 Ei venninne eller noen i familien kanskje? Må jo være utrolig kjipt å la alt gå i vasken tenker jeg. :/
      Uansett, god bedring til Robin, så håper jeg lykken snur litt for deg nå 🙂

    18. Herregud ta med deg moren din, søsteren din eller Anette Marie, noen som virkelig fortjener det!!! Det er bra for deg å være borte fra Robin litt. Du blir så avhengig av kjærestene dine Sophie, på tide å vise at du kan stå på egne ben ute i den store verden. Vis at dere ikke bare er et par, men også to enkeltindivider.

    19. Du sier du ikke får noe igjen for de pengene..vil det da si at det er bare du som har betalt for hele opplegget..?
      Virker jo litt som om du betaler for så og si alt dere gjør. Kan være jeg ikke har rett, men bare virker sånn..og vil ikke at du skal bli utnyttet den veien. Men selvfølgelig så kan det jo være noe du selv har lyst også.. 🙂

    20. så dumt da:( kan du ikke reise alene eller ta med en venn eller et familiemedlem. eller du kan ha en konkuranse på bloggen der du gir bort billettene osv. kanskje noen kan kjøpe de av deg siden du ikke skal der.Eller du kan gi dem til noen som kunne ha fått glede av det. bare et forslag 🙂

    21. “Love like that”? Ha-ha. Tviler på at du har noen framtid i musikkbransjen. Dette var lite fengende. Du kunne i det minste lært deg engelsk før du setter i gang å “synge” i full offentlighet. Hadde du deltatt i x-faktor ville du blitt ledd rett hjem til Harstad. Du begynner å få merkelig utseende. Du bør heller prøve deg i det freak show enn danse- og musikkbransjen. DER har du talent. Prøver du å bli Norges svar på Latoyah Jackson eller kattekvinnen? Du er iallefall på god vei. Stå på! Kanskje klarer du å amputere hele nesa di mens du er i gang med å lemleste deg selv.

    22. Når noen i reisefølget blir syk og kan få det på papir hos legen, skal man kunne få igjen noe på reiseforsikringen i allefall! Tror kanskje jeg ville ha hatt med meg noen andre jeg, med mindre kjæresten din er veldig syk da 🙂

    23. Halo tenkt på at han kan bli frisk? med mindre han er dødssyk så blir han nok frisk på noen dager, ja kanskje ikke så kult å fly med sykdom, men det verste er som regel i starten = nå. Vis ikke , ta med deg ei venninne,mor,søster eller noe,for det virker jo sykt kjipt at så store summer bare blir kastet bort.

    24. Det med bilen er jo kjipt da, men liksom. man kan jo gå på ferie selvom man er syk? tenker jeg. så det ikke blir bortkasta penger. jeg har vært SKIKKELIG influensa syk 3 ganger på to mnd (fra nov – jan2015) og gikk på jobb alle tre gangene med tårer rennende ufrivillig fra nesa, ingen energi, slapp, trøtt, snørr som renner haha, kald og varm om hverandre, svett. helt jævlig med andre ord.
      en USA tur hadde jeg aldri sagt nei til.. dra han i nakken etter deg og si MAN UP! dere skal til usa enten han vil eller ei 😉 syns du har fortjent det jeg og usa er mitt drømmested å reise til! joiner gjerne hvis ikke 🙂 :p klem adina

    25. Hvorfor legger du ikke billettene ut på finn? Sikkert mange som kunne tenke seg å kjøpe billigere billetter 🙂 så får du hvertfall noe igjen. Og en annen får en billig ferietur 🙂 vinn-vinn. Lykke til med parkering. Du får dreisen på det etterhvert 🙂

    26. 1) Reiseforsikring.
      2) Du kan endre navn på billettene mot et tillegg i prisen.
      3) Vis legeerklæringen til Robin for å komme ut av reisen.
      4) Er det bestillt med kredittkort har du alltid fri avbestilling.
      5) Reis allikevel?! OM han ikke er “dødssyk” som mange andre skriver; se da punkt 2. eller 3.
      6) Ikke avbestill,endre bare datoen til et senere tidspunk..
      -Du har altså flere valgmuligheter her 😉

    27. Vet ikke om det er så enkelt å ta med noen på sparket til USA, da vedkommende må søke om visum osv en tid før man reiser, 1 dag er ikke nok til det. Dessuten må alt bookes om til et annet navn osv, det koster penger og tar tid det også. USA er et land det er strengt å komme inn i, det er ikke som å stikke en tur til Spania.

    28. Hvis det er influensa Robin har, burde du ABSOLUTT dra han med deg på flyet, og hvis han nekter, så reiser du med en veninne!!! Makan, altså! Hvorfor lar du han behandle deg som dritt hele tiden?

    29. Du burde tatt med deg en venninne istedet! SÅ syk er han ikke at han ikke klarer å ta vare på seg selv! 🙂 Personlig hadde jeg dratt til USA om jeg så lå for døden, elsker det landet! Haha. Så det er sykt kjipt om du ikke får dratt 🙁

    30. Jeg trodde jeg hadde uflaks, men når jeg leser dette så ser jeg at jeg ikke har det så ille. Ser mange har foreslått å ta med noen andre i siste liten. Men det tror jeg ikke går for man må jo ha visum og det tar litt tid å skaffe (hvis de ikke har endra systemet da) Synes synd på deg, hadde det skjedd med meg så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Håper virkelig det ordner seg for dere!

    31. wow, serriøst? Folk må slutta å ver så ekstremt frekke, enkelte ting kan man virkelig holda for seg skjøl. Håpe det ordne seg for robin! Syns du e ein fantastisk kjæreste som velge å bli hjemma me han når han e syk 🙂

    32. Jeg syntes du kan reise aleine? Det bir nok ikke det samme, men det er jo fortsatt en opplevelse, og du lærer å være uavhengig av noen andre enn deg selv…

    33. Passer fint med rumpebilde når du forteller om uflaksen din.
      Ellers syns jeg jo at reiseforsikring er en fin ting å ha …

    34. Herregud, med mindre partysvensken din er alvorleg sjuk bør du berre ta med deg nokon andre istadenfor! Tvilar på at han er så selfish at han nektar deg å reise

    35. Men kjære Sophie, dere sitter vel ikke limt sammen? Dra alene vel! Eller ta med venninne, mamma etc. Kan bli med jeg! 😉
      Om han ikke ligger for døden så er det jo ingen grunn til at du skal behøve å være hjemme.

    36. Det er helt sykt. Jeg skjønte at det kom til å komme en “unnskyldning” for at du ikke skulle reise. Som med så mange andre turer du skulle ha reist på..

    37. Huff, er kjedelig når det blir slik! 🙁 men, du kan jo som sagt prøve å ta noen andre med? eller om du har reiseforsikring snakke med dem? vet de dekker sykdom i noen tilfeller? Håper dagen blir bedre etterhvert og at du får deg noen oppturer, det fortjener du! 🙂

    38. Dere har vel reiseforsikring med avbestillings forsikring? Da kan han få en sykemelding fra legen som dere sender til forsikrings selskapet, så får dere pengene igjen derfra.
      Mener også at hvis dere har betalt med kredittkort, så er det også forsikring.

    39. gi turen til noen som fortjener den og blir glad for den! noen som ikke har penger nok til å få oppleve noe sånt.

    40. Som vanlig atter en reise avlyst.. Dere har vel muligheten til legeerklæring eller reiseforsikring som alle andre?:)

    41. 🙁
      Kan du ikke endre Robin sin billett og heller ta med en venn? 🙁 🙂 <3 håper det går bedre!!

    42. Så kjipt da..!
      Men sånn som skjer, ikke gi opp 🙂 Når jeg flyttet Nord fra og hit Sør, så var ikke jeg vant med disse fotoboksene, og følte meg som den ulykkesfugelen når det blinket i eningen av dem :-/ Det går over :)))
      Så kjipt med USA turen da, skulle så reist dit..
      Du får prøve å selge billettene 🙂
      Ha en fin uke videre 🙂
      Klem

    43. Jeg jobber i et forsikringselskap, og så lenge man har reiseforsikring får man allitid refundert pengene for bilettene i bytte mot legeerklering. Samboer, ektefelle, barn osv får også pengene sine tilbakebetalt så lenge en av dere har legeerklering.
      Ha en fin dag og lykke til! 🙂

    44. Hei, visste ikke egentlig helt hvor jeg skulle kommentere dette. Men jeg må bare få det sagt. I starten skal jeg ikke legge skjul på at jeg synes du egentlig var en veldig teit person. Du brukte ekstremt mye sminke, var lettkledd og lagte en del drama. Men jeg vet at man ikke skal dømme første gang, så jeg følgte videre med på bloggen din. Jeg synes du du er blitt mye mer åpen, og en mye mer omtenksom person. Det skal veldig mye til for å innrømme sine feil, men det klarer du lett som bare det. Jeg synes du er litt morsom, og en ganske skjønn jente. Du er veldig smilende og jeg blir i godt humør av å lese bloggen din. Det er så fint at du bryr deg om miljøet rundt oss, og alle dyrene, ikke bare deg selv, men alle andre rundt. Du virker som en veldig omtenksom person, som ser andres behov. Må bare si du er en sinnsykt skjønn og smilende jente. Det jeg vil frem til er at det var feil av meg å dømme deg. Jeg ble fortalt av mine venner at du var en veldig sånn, ja, vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg trodde på det og var egentlig enig, men nå er du bare en strålende jente, Det var feil av meg å dømme deg utifra det ytre. Jeg synes bare det er så mange som dømmer utifra det ytre, og ikke det som virkelig teller det indre. Må bare si du er en skikkelig skjønn jente som gjør hverdagen min lettere. Du legger ikke skjul på noe, hvis ting ikke går bra, later du ikke som om du har det kjempe kjekt. Du er så ærlig og innrømmer at livet ikke er en dans på roser.

    45. Hallo folkens! Skjønner dere ingenting?? Det er ikke noe reise,har aldri vært heller. Nok et stunt for å “vise hvor rik hun er”…!

    46. Gi turen til et annet par, et annet venne-par eller noen! Super gave, til din bestevenninne og kjæresten hennes? om pengene går tapt uansett, er det jo bedre at noen andre får opplevelsen?:-) Perfekt jule/bursdagsgave til noen du er glad i!

    47. Nå vet jeg ikke hvor syk han er, men jeg ville tatt med noen andre eller prøvd å fått han med uansett. Tenk hvor mye du går glipp av og hvor mye penger du har brukt. Hender jo at mannfolk overdriver litt også men men.

    48. Stakkar Robin god bedring sånt kjer noen ganger huff ssopieelise nor tid skulle dere engentlig fær da? God bedring til Robin foresten så deg på bloggerne I går☺

    49. Herre gud, dra med noen andre til USA da, eller du har vel så mye penger fra blogging at tapet ikke påvirker deg noe som helst? Og siden du har så mye penger, og tydeligvis har så lett for å ikke fullføre ting, burde ihvertfall kjøpe flybiletter med ombooking/angrerett

    50. HELT sikkert noen som har skrevet det over, men du kan selvsagt få pengene igjen på alt, via reiseforsikring hvis du har det. Det holder med legeerklæring på at du eller Robin er syke, så sender du det inn til reiseforsikring med forklaring og får pengene igjen. Veldig kjipt å betale for noe man ikke får brukt, men en veldig god mulighet å få pengene igjen om du har reiseforsirking. Kjipt med turen, men dere har masse av tid foran dere, så får håpe at Robin blir frisk å dere kan dra på tur samme sted, eller et annet sted 🙂 Ha en fiin kveld!!

    51. Kjære Sophie, du har så mange hindringer når du først skal på tur. Du er en ordentlig ulykkesfugl som du skriver, men du helt seriøst… du kan ikke bero deg på din andre halvdel hele tiden, da kommer du aldri til å oppleve noe her i verden. men om dere stoler såpass på hverandre burde det ikke være et problem at du drar med noen andre? skriver dette med inspirasjon fra a.badendyck som ikke fullførte drømmene sine fordi hun bero seg på typen den tid. gjør noe for deg selv, for en gang skyld. ikke bero deg på alle andre. ta med din mor

    52. Er det mulig å ha så mye uflaks, spør du. Er det mulig å kalle seg selv toppblogger og bare blogge et kort innlegg EN gang i døgnet, spør jeg.

    53. dette innlegget av var et “wait for it….”. jeg bare venta på at det skulle bli verre og verre, og ventet på at du skulle si noe om USA. så utrolig synd egentlig… det er jævlig kjipt når det blir endring i planer. kan du ikke dra med noen andre siden du har betalt alt uansett? kan gjerne ta med meg om du ikke finner noen altså. <3 haha.

    54. Hvis det er veldig kort varsel kan man ikke få med seg andre. Og det er ikke såå moro å dra til USA alene. Men forhåpentligvis blir noe dekket av en avbrstillings forsikring. Eller at noe kan bli refundert. Veldig kjedelig er det uansett.

    55. Hvis det er mulig å endre navn på billettene, hvor mye vil du ha for hele USA turen? 🙂
      Er seriøs

    56. Hei! Hør her ditt dumme brød!! Dette er jo helt latterlig, du drar selvfølgelig uansett og lar usle, sleipe, sutre-Robin være hjemme… Hvem driter vel ikke i den lille homogutten der da?? Stakkars, kommer til å få mye juling:) La svinet komme ut av skapet og kom deg videre! Våkn opp og kvitt deg med den selvopptatte, utspekulerte og falske liksomkjæresten din, som snart kommer til å suge kilometervis med pikk, og kom deg videre i det patetiske livet ditt! Han er kun en stor byrde i livet ditt og det burde du se! Må jo være kjipt å ha en type som ingen liker, en man må gjemme hjemme så ingen griser trynet hans? Sånn er det jo, hihihi:) Jaja, god bedring til både deg, Robin, meg selv og alle andre her inne! ROBIN + TISSEFANT I MUNNEN = SANT

    57. Føler at du trenger å høre dette; Det e KARMA som biter det HARDT i rævå.
      Tenk over hvordan du oppfører deg ellers – deg høres kanskje absurd ut, men det er en sannhet i det. Skjerpings på hvordan du oppfører deg, hvordan du behandler andre og faktisk; hva du tenker. Den siste er vanskelig, men kanskje den viktigste. Det hjelper ikke “være snill”, når tankegngen din sier det motsatte.

    58. Stakkars de andre på flyet hvis han reiser om han har feks influensa! Luften i et fly resirkuleres hele tiden og sjansen for å bli smittet for VELDIG mange er kjempestor. Rimelig egoistisk hvis det er noe som er smittsomt! Villig til å ødelegge ferien til så mange mennesker for å reise når man er syk, jeeez. Visste ikke at det var så mange idioter her inne.

    59. Til alle som sier at hun nærmest MÅ reise med en vennninne eller noen andre. Sophie driter jo penger, så det har nok ikke gjort et såpass stort innhugg i økonomien at hun ikke kan bestille en ny reise om et par mnd ^^
      Hadde også blitt hjemme med syk kjæreste om jeg hadde mulighetene hun har.

    60. Er det bare jeg som ikke kaller å feilparkere og feilfylle uflaks, men amatørmessig? Regner vel med at du har rimelig ny bil, og tar jeg ikke feil så står det jo diesel i tanklokket! Elbil er kanskje tingen for deg?

    61. Jeg skal vel ikke si at jeg akkurat ble overrasket.
      Men Sophie, jeg tror du trenger å roe ned litt. Det trenger ikke å skje noe hele tiden. Slapp av, senk skuldrene og ro ned livet noen uker.

    62. Uff, så dumt! Skjønner godt at du blir lei deg for det, hadde nesten blitt sint. Jaja håper ting ordner seg og at dere får dra engang senere <3

    63. Dere over her har tydeligvis ikke vært i USA før. Jeg drar dit 2 ganger i året, og vet alt som har med søking av ESTA og registrering hos flyselskapet (sistnevnte innen 72(!!) timer før avreise) og alt dette styret.
      Du kan ikke bare ta med deg en annen dit på kort varsel. Personen må ha gyldig esta-innreise eller greencard. Evt. Må esta bestilles (kan ta så mye som 12 dager å få godkjent den søknaden) .

    64. Kanskje du burde lære deg å parkere da, ettersom det er noe du tydeligvis ikke har snøring på. Og la nå Robin bli hjemme! Tvinge med en sjuk kar på ferie er ikke greit

    65. Reiseforsikring er tingen <3 Du kan skrive dem en email om at reisefølget ditt ble skikklig syk. Send med en legeerklering og tada! Litt sunnmøring er greit og være innimellom ;p tehe 🙂

    66. hei Sophie:D villa bare anbefale en HÅRBØRSTE til deg. altså, jeg fikk mine 2 hårbørster av tre nylig, og de er kjempe bra<1 anbefaler deg virkelig å kjøpe en hårbørste i tre. altså at taggene også er i tre. det er såå mange fordeler med den bl:
      - er godt å børste håret, river ikke.
      - øker blodsirkulasjonen i hodebunnen - gjør at håret vokser fortere.
      - jevner ut oljen i håre ut i lengdene slik at det holdes på en måte friskt.
      - håret blir ikke statisk.
      - det sliter ikke som vanlige hårbørster i plastikk/metall ville gjort.
      uansett, håper du får det helt topp i USA 😀

    67. Kanskje noen har sagt det, men du får kjøpt et lokk å sette på tanken sånn at du ikke kan feilfylle bensin på diesel bilen. Bare pris deg lykkelig at du ikke startet bilen 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg