på med bikini

En herlig dag med god frokost, en romantisk spabehandling og avslappning ved bassenget er vel gjennomført. Det gjør så utrolig mye for kropp, sjel og ikke minst forholdet å komme seg bort litt å bare slappe av. Tiden går så fort og jeg har ikke lyst til å reise hjem i morgen, men det bør vi absolutt med tanke på at vi reiser til USA snart og må fikse det ene og det andre før avreise. Men SOM vi gleder oss! Vi har booket inn universal studios, island of adventure, disneyworld, shopping, ziplining.. Listen er lang, og jeg har aldri vært så klar for å reise noe sted!

Nettet her er ikke noe å skryte av, så derfor blir det litt dårlig med svar på kommentarer selv om jeg leser alt. Jeg vil gjerne takke for alle tips om hvor vi kan spise og hvor vi bør gå mens vi er i Larvik, vi har vært på Becks og gikk rett bort til kinoen etterpå for å se fast and the furious 🙂 Nå skal vi sove, mer bilder fra oppholdet kommer i morgen ♥

40 kommentarer
    1. Heei , så utrolig morsomt at du har vært i Larvik, angrer litt på at jeg ikke dro på kino i dag altså :p hihi, hadde vært så utrolig morsomt å få møte deg, så håper du tar turen innom larvik en dag til, noe du definivt burde gjøre ( for eksempel stavern? det er jo i samme kommune ) du har jo selv sagt du kanskje ville bodd der, og du burde hvertfall besøke den på sommeren og kanskje du vil ta turen på stavernsfestivalen? er en utrolig bra festival, i starten av juli <3

    2. Var selv i Orlando i desember, men bare i et par dager, så fikk ikke tid til noe annet enn Disney 😢 #luksusproblem haha! Men det var herlig, og deilig temperatur selv i desember! Håper du koser deg masseee! Skal til DC i mai og gleder meg syykt!

    3. Så deg på kinon og du virka søt og litt sjenert. men robin må roe seg et par hakk ned. har aldri opplevd å blitt målt opp og ned så mye før..

    4. Du burde tenke på å gjøre jobben din selv om du er på “ferie” 🙂 Nette der funker forresten helt greit, så er vel egentlig ikke det som er problemet? Kjedelig med små innlegg og oppdateringer hver 48 time. Just saying! Prøv Becks om kvelden også. Baren, ikke resturanten. Vil dere ha litt trøkk, prøv glassmestern oppi byn 🙂 Kos dere

    5. Så deg i bassenget idag, og bare så du vet det: Ha litt respekt og følg reglene om at det ikke er lov å ha med kamera inn i spaområdet. Det finnes mennesker der som har spart lenge for å unne seg en slik tur, mange drar dit for rehabilitering etter kreft osv fordi de TRENGER å slappe heeeelt av. Da er det virkelig ikke greit at noen ikke får finne roen fordi noen velger å trosse kameraforbudet.

    6. Sophie kan jo ikke heletiden tilfredstille oss leserne og ønskene vår til en hver tid. Ser mange bloggere har perioder der de blogger lange, spennende innlegg også motsatt. Og det må vi egentlig bare regne med. Hun og forsåvidt de andre bloggerne – har faktisk et liv utenom bloggen også. Selv om de lever av den.

    7. Beklager, vet dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men, jeg lurte på hva du synes om “free the nipple” og “slutshaming”? Syns du skriver så fint og har bra meninger om det meste og lurte på om du kanskje kunne skrive et innlegg om det?

    8. Så gøy du kommer til Orlando. Jobber selv I epcot i Norges paviliongen og det er definitivt verdt turen 🙂 Om dere har lyst å være med å feste med oss nordmenn er der bare å gi beskjed. Vi har ulike begivenheter hver eneste uke, som feks happy monday. Verdt å oppleve siden du allerede skal ned hit. Helt annerledes enn å dra ut hjemme, hehe!

    9. STAVERN anbefales på det sterkeste! Syykt masse folk og virkelig påskestemning med utstillinger osv. Er 5 min med buss fra hotellet☺ bor her😊

    10. Så gøy at du har tatt turen til Vestfold, håper dere koser dere her. Anbefaler å ta en tur til Stavern, der er det utrolig fint. Det samme med brygga i Sandefjord hvor jeg selv bor. Passer perfekt i dag som det er meldt knallvær 🙂 Ellers ønsker jeg dere en fortsatt fin påske, hvor enn dere er.
      Hilsen Johanna

    11. Når dere først er i Larvik, anbefaler jeg dere å ta turen innom Oddane Sand Camping og gå tur på Mølen. Den er en helt fantastisk tur med en kjempe utsikt utover sjøen. Noe som anbefales på det sterkeste. Du kan lese mer om det på nettet. Men det er faktisk et sted der turistene kommer for å få med seg noe spektakulært og det er en vakker natur. Jeg har selv campingvogn her og gått der mange ganger, og det er helt magisk.
      Bare et tips! 🙂
      Kos dere!

    12. Å så spennende! NOT Hvor gammel er du egentlig.Er vel bare 40+ som reiser til Farris bad i påsken. Stakkars deg som ikke klarer å si nei til noe sponset.

    13. Du må være klar over at Disney har dyrepark i Orlando (Disney Animalkingdom), der har de rundt 1700 dyr.

    14. Så moro! Kos deg videre på Farris! Der er så nydelig der!
      Vet du om en bra nettside som er oversiktlig angående ting å gjøre i LA? Skal dit selv om ikke så lenge 😀
      God tur!!

    15. Vil gjerne anbefale cafeen Hungry Heart som ligger i Larvik Sentrum. Den er sååå koselig, med masse god (og sunn) mat og drikke.
      klem

    16. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.
      Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
      Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.
      God påske og god lørdag til deg – håper du koser deg masse de siste påskedagene!

    17. Kos deg i påsken og på Farris Bad! Er et nydelig spa hotell! Bor selv i Stavern og anbefaler deg å besøke! Er helt fantastisk her ute nå! 🙂
      Og leste noen blogg innlegg ned, der hvor du svarer på de stygge kommentarene. Haha, you go girl!! Digger at du svarer dem tilbake! Jeg synes det virker som du er en utrolig bra jente, og som hun over her skriver, at du har bena godt planetet på jorda! Stå på!! 🙂

    18. Nettet funker dårlig på Farris Bad??? Jeg skal ta det opp med ledelsen for sånn kan vi ikke ha det med en av Norges største bloggere på besøk, og andre som har tatt med seg jobben dit. Fortsatt god påske 😉

    19. Asså, erre mulig å måtte skrive noe stygt i hvert ENESTE kommentarfelt? Ahh, stakkars folk…

    20. det er teit at folk sier at du burde oppdatere her hele tiden uansett du opptatt med alt annet , det burde jo være lov å ha fri fra bloggingen , folk har vel ikke så mye fritid at dei bare sitte her å vente på at sophie skal si hva hu gjøre gjennom dagene (?)
      og hvorfor bryr folk seg mest om hva sophie gjøre enn alle andre bloggere ? hun gjøre jo alt det samma som alle andre gjøre

    21. Jeg vil bare si en ting til deg som jeg håper du tar deg tid til å lese.
      Jeg vet ikke om du tror på Gud selvom du nevner ham noen ganger. Jeg tror i hvertfall på ham, for som du sier er kroppen helt utrolig og egentlig er hele universet helt fantastisk, og bare tenk på at vi faktisk puster og kan bevege oss og tenke og har evnen elske andre mennesker. Det kan bare ikke være tilfeldig, tenker nå jeg.
      Tenk over at Gud skapte deg og at han har en plan for livet ditt. At han planla å skape deg allerede da han skapte verden. At han kjenner deg, faktisk mye bedre enn du kjenner deg selv. At han vet absolutt alt om deg. Og at han elsker deg. Skaperen av hele universet elsker nettopp deg. Han er på lag med deg.
      Tenk at skaperen av universet er den som har all makt i verden og han er den eneste man trenger å høre på. Det er noe som heter at menneskene er skapt i Guds bilde. Ikke i andre menneskers bilde, ikke i medias bilde, men i Guds bilde. Det betyr, kort sagt, at det er meningsløst å speile seg i andre mennesker eller i media, eller i det hele tatt noe annet denne verden har å si om deg. Fordi du er skapt i Guds bilde kan du bare slappe helt av, fordi det er bare ham du trenger å speile deg i, og hva sier han om deg? Han elsker deg! Han sier at du er hans barn. Han sier at han skal passe på deg. Han sier at han har fredstanker om deg. Han har skapt deg akkurat sånn han vil at du skal være. Og nettopp derfor kan du være 100% fornøyd med deg selv. Du er tross alt skapt helt perfekt slik som Gud vil ha deg!
      Og fordi Jesus døde og reddet oss fra å måtte straffes for alt det vi gjør galt, trenger vi ikke å stresse med å være bra nok. Verken for Gud eller for andre mennesker. Vi kommer aldri til å lykkes uansett hvor hardt vi prøver å bli godtatt av Gud, fordi han godtok oss allerede før vi ble til!
      Jeg driver fortsatt og prøver å forstå dette her. Til mer jeg skjønner det, jo herligere blir livet. Til mer jeg hører på hva Gud har å si, og mindre på hva “alle andre” har å si om meg, jo bedre blir alt.
      Du er helt fantastisk, Sophie! God påske 🙂

    22. Jeg kan virkelig ikke fatte eller begripe at det er så mange sjalu og rett og slett tragiske mennesker bak skjermen. Om Sophie mener at nettet er dårlig, eller om hun ikke blogger like mye hverdag, så har vel det absolutt ingenting å si. Hun er et menneske, akkurat som oss alle andre og har behov for fri fra jobben sin eller en helg sammen med kjæresten hvor hun bare kan fokusere på de to.
      Jeg må virkelig fortelle hvor imponert jeg er over hvordan du takler alt, Sophie. Spesielt i forhold til alt dette tullet som blir sagt og skrevet til deg i kommentarfeltet. Du er virkelig en stor inspirasjon og et forbilde. Er fast leser av bloggen din, og jeg kan ikke si noe annet enn at dette er min favoritt blogg og du er min favoritt blogger. Ignorer det vonde som blir sagt, for det oser sjalusi på lang vei! 🙂

    23. Hvorfor klage på Robin? Ser dere ikke at hun er MYE lykkeligere enn før? Trist at folk må slenge noe dritt… Selvom man skriver at hun er pen etterpå så betyr ikke det at du sier no som ikke er frekt? X😂😂

    24. Hei 🙂
      Du har mye å glede deg til i disenyworld! jeg vil bare anbefale at det er lurt med fastpass på de mest ettertraktete karusellene, det kan fort bli 2timer i kø viss ikke 🙂
      Dere har mye å glede dere til!! 😀

    25. Trist at alle skal kritisere og vers negative hele tiden.. Stakkars jente om Disney har dyrepark er vel de nokk grunn for dere at hun ikke skal dit? Får helt hetta av hvor tragiske og negativt fokusert mennesker eer . hør på hjerte ditt og guds ord ,amen.

    26. Haha herregud, det er jo lov til å reagere når Sophie ser helt annerledes ut i virkeligheten. Alle de som leser bloggen din har jo rett på å se hvilke utrolige bivirkninger utseendefikseringen din har Sophie. Nesen din, kinnene dine, huden din og alt er jo helt ødelagt etter alt du har dratt det stakkars fjeset ditt gjennom. Du poster glansbilder på bloggen din, så tror folk at det er slik du er ut. Det er bare falskt og uærlig.

    27. Sophie elise vis du ser denne håper
      Jeg du svarer.
      Jeg er en stor fan av deg, jeg liker
      Bloggen din.
      Du er kjempe pen.
      Eg såg deg på mitt dansecrew eg heiet
      På deg.
      Eg og bestevennen min heiet på det og
      Håpte du vant.
      Eg vil gi deg en klem men ja du vet eg
      Er ikke der med deg nå.
      Klem fra meg♥♥

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg