nå drar jeg

Det er nesten ingen som er i oslo nå i påsken, og selv om jeg hadde planlagt en bypåske ble planene blått endret – jeg og Robin har bestemt oss for å dra til Farris Bad som jeg har hørt så mye fint om! ♥ Herregud, jeg gleder meg. Vi har booket et superfint rom med badekar, balkong med sjøutsikt og det hele, så om ikke lenge kaster vi oss i bilen og kjører til Larvik for to dager med kos. Eller, vi har iallfall booket to netter så langt, men det kommer sikkert til å bli mer om jeg får viljen min! Jeg skulle gjerne ha likt å være der helt til vi reiser tilbake til USA, som er tirsdag neste uke.. Hvordan kan man bli lei av å drikke vin mens man nyter sjøutsikten og spiser masse god mat?

Nå skal jeg pakke kofferten, selv om jeg ikke ANER hva jeg burde ha med meg? Bikini er ganske åpenbart, men skal man ha finere klær til middagen på kvelden? Jeg tror nok det kan være lurt. Nå skal jeg ikke overtenke så alt for mye, for uansett hva jeg pakker med meg, så kommer det til å bli fantastisk – omså jeg må være naken hele tiden.

55 kommentarer
    1. Så gøy at du skal dit, bor i Larvik og var på baren på farris bad her om dagen. Kjempe fint 🙂 Har vært på spaet flere ganger også, det er herlig!!

    2. Åh, Farris Bad er helt fantastisk! Har aldri sovet bedre enn der. Blir nok en helg der når kjæresten har bursdag, kos deg masse!

    3. Meg og kjæresten var der i vinterferien! er helt fantastisk, man føler seg som en helt ny person etterpå! man går i badetøy hele tiden så det er et must å ha. badekåper og badesko får man på hotellet så er det jo fintøy til middagene på kvelden. anbefaler den 50 minutters lange nakke/rygg massasjen 🙂

    4. Det er pensjonisttreff denne påsken, men uansett er det greit å komme ut av byen, vi reiser til Holmsbu spa nå. God påske<3

    5. jeg har bodd på hotellet farris bad det er fantastisk nydelig der! jeg og familien min gikk langs strandkanten der vi plukket skjell og jeg fant krabbeskinn der (lol)

    6. Du får kose deg masse! Utrooolig fint bilde av deg! Du kler hårfargen, får frem øynene dine utrolig bra 🙂

    7. Anbefaler å spise på Becks brasserie som ligger rett vedsiden av Farris Bad, på brygga der. Kjempegod mat!

    8. trenger virkelig å få kjøpt noen bikinier, å dsiden jeg elsker dine hadde jeg elsket om du hadde et innlegg om hvor du synes vi kan kjøpe de fineste bikiniene (kanskje andre sommerklær og)❤️ har lyst på en bikini som er fin på jenter med store pupper❤️❤️❤️❤️ ikke tvang bare ønske 🙏🙏🙏

    9. Hei Sophie.
      Prøv ut den nye appen DeeMe, og skriv gjerne hva du synes om den. Det er årets nye snapchat 🙂 laget av 6 kompiser fra Norge 🙂

    10. Jeg bodde på larvikitt suiten på farris bad i vinterferien og tilbrakte egentlig alle dagene i en badekåpe med bikini under uten sminke. Det var ingen som pyntet seg spesielt til middagen og folk gadd ikke engang å kle på seg til lunsj, så du trenger nok ikke bekymre deg for det:)) Kos dere:)

    11. Forresten så tok jeg en ansiktsbehandling der som var noe deluxe greier, den var utrolig bra for meg som sliter med kviser osv. så anbefaler den siden du har skrevet om at det er noe du også sliter med:)) Synlige resultater med en gang!

    12. Hey, farris bad er herlig! Å så gøy at du kommer til Larvik btw❤️❤️ Kanskje jeg ser deg✌️😏

    13. Trenger ikke bikini engang 😉 Kan være naken i badeanlegget. I den “svarte kulpen” (husker ikke navnet… Noe mineral greier) er det absolutt anbefalt å være naken. Det er fantastisk der!!

    14. Æsj fyfaen så du ser ut nå. Overredigert som f.. og ødelagt nese/profilen din, du ser jo helt sykt operert ut, nesten ut som en gammel hollywood frue

    15. Jeg vil jo ikke ødelegge ferien din men heregud hvor mange ganger er du i Oslo liksom o.O jeg har hvertfall veldig lyst til og ta et bilde med deg som jeg kan ha som minne

    16. Åh kos deg masse på farris bad sophie! Jeg og min kjære drar dit på mandag ✌️ Om du synes farrisbad har en spesiell matmeny ( litt for sært for min smak) så anbefaler jeg Becks som ligger rett vedsina! Jeg jobber på Bølgen kino rett vedsina der igjenn, så si fra om dere tar turen på fast&furious også👍 go påske!

    17. Har du fortsatt ikke skjønt an det ufyselige dyre du kaller din kjæreste bare er ute etter berømmelse? Han har så utrolig dårlig innflytelse på deg du aner ikke. Håper du skjønner det snart, for ditt eget beste. Du er forelska, så jeg kan på ingen måte få deg til å innse det, men vær så snill se lenger enn din egen nese.

    18. Wow for noen øyne på det bilde.. flott sminke 🙂
      Stemmer det at du har gått på den medisinen som hjelper mot kviser?
      Funker den?
      Er det verdt det?
      Kommer du til å lage sånn før etter repotrasje av det?
      Så en dokumentar der noen ble suicidal av å gå på det, mens andre får bare vanslige bivirkninger som tørre øyne osv.
      Har alltid hatt plettfri hud, men har fått voksen kviser å hud ormer :/
      Bare plutselig å overalt i tide å utide.
      Skal snart gifte meg så vurderer å prøve noe slik da alle disse kremene ikke kan brukes om sommeren pga sol osv :/
      Kose dere på farris Bad 🙂

    19. Hyggelig at du har hvert en tur i Larvik, bor der selv. Farris bad er kjempe fint å det er godt mat på Becks så du har sikkert hatt en fin påske helg. God tur hjem igjen =)

    20. Woaw Giiirl!!! Dette er en av de mest eksotiske bildet jeg har sett av deg. Det er utrolig sexy, rått og dyrisk!!! Alt framhevet de blå øynene og virker iskald rovdyr. Hehe nå overdriver jeg veldig. Men jeg mener hvert ord. Du har alltid vært en edel stein i mine øyner selv om du har innrømmet at du føler ganske liten inni deg. Jeg synes du er kul uansett. Love ya Sophie E

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg