reprogram my heart

Hei dere. Nå sitter jeg på gardermoen og om et par timer går flyet til Miami. Jeg ser virkelig fram til noen dager i sol og varme, langt borte fra oslo. Synd man ikke kan reise fra sin egen hjerne og ikke minst sitt eget hjerte, de følger alltid med og veier tusen ganger tyngre enn hvilken som helst koffert akkurat nå. Jeg er dødsglad for at jeg skal reise bort, og håper det kommer mye bra ut av denne turen og at jeg finner tilbake til styrken jeg vet jeg egentlig har.

Jeg skal oppdatere dere imorgen. Forhåpentligvis har jeg ny gnist da, og om ikke – så er jeg sikkert 100% på topp om et par dager ♥

74 kommentarer
    1. Tror flere vil få inntrykk av at du reiser alene ut i fra måten du formulerer deg, så..reiser du alene eller er Robin med?

    2. Jeg tror det folk mener med autotune er at stemmen din høres mye lysere ut. Hadde vært kult om du etter hvert kunne lagt ut en live versjon av sangen, hvor du beviser at du faktisk kan treffe de høye tonene, og at det ikke bare er redigert, noe du ikke gjorde i live versjonen av lion heart 🙂

    3. hei! skulle bare si at jeg hadde veldig urein hud før, men så begynte jeg å drikke mer vann, og med mer så mener jeg mellom 1,5 og 3 liter vann hver dag. etter noen uker så ble huden min BETYDELIG reinere. du har sikkert hørt det før, men jeg anbefaler virkelig å drikke mye vann.
      uansett, kos deg masse! det fortjener du

    4. Det virker som du reiser alene?… Uansett hva du og Robin går gjennom, håper jeg dere kommer dere gjennom dette! jeg heier hvertfall på sidelinjen! 🙂

    5. Kos dere på tur 😀 faen så høy Robin er iforhold til deg, så dere på Gardermoen idag seru :p haha

    6. Kos deg kjempemasse! Det blir sikkert fint å komme seg vekk i en stund. Håper du kommer deg gjennom hva nå enn du går gjennom <3

    7. slapp av, hun reiser med robin, så dem på flyplassen, de er så søte. god tur sophie, ta det helt med ro og slapp av og nyt ferien ❤️❤️

    8. NB!! Dette er utrolig viktig: både jeg og venninnen min har gått på icotretinoin, og hun gikk på det sist sommer. Hun var i Spania og etter en halvtime i solen fikk hun andregradsforbrenning på kroppen og har fortsatt arr. Så vær EKSTREMT forsiktig med solen!!!

    9. OMG et innlegg uten såmange skriveleifer eller reklame. Hvorfor skjer det ingenting med huden din etter tabelettene?? Du lager så mye styr om det der så da unner du folk en fuckings oppdatering eller hvorfor det ikke fungerer.

    10. Hvis Robin IKKE har vært utro, så gjør du ikke akkurat noe for å ikke fyre bensin på bålet når det kommer til ryktene…

    11. Du burde ikke være i solen når du går på kuren du går på! Hele kroppen dekkes av masse hvite flekker 🙁

    12. Sophie! Sender bare ett hjertr til deg ♡
      Alt driten du får høre skulle du aldri fått hørt. Sangen av den lille snutten hørtes bra ut, og kunne høre du har vokst i stemmen!! Heier på deg på side linja eg også, som noen andre og gjer 🙂
      kos deg i miami!! Grønn missunelig:O

    13. Håper virkelig du leser dette Sophie Elise.
      All dritten folk skriver burde du aldri fått lest, eller hørt. Du fortjener det rett og slett ikke. Ingen gjør det! Og at folk henger seg opp i hva du gjør skjønner jeg ikke.
      Folk gidder å gå inn på bloggen din og også mange andres for å hate. Hvor lite liv har folk egentlig. Føler man seg bedre når man hater? Jeg skjønner ikke.
      Men bare så du vet det digger jeg deg og du har lært meg såååå mye, og gitt meg så mange gode tips som jeg har prøvd og blitt super fornøyd med.
      Håper du får det super fint og koser deg masse på ferie❤️

    14. Herregud folkens. Dere gjør meg sjokkert!! Her råtter dere dere sammen mot en person. Stakkars jente! La ho nå få gjøre som hun vil og ikke minst skrive som hun vil. Det er hennes blogg, ikke deres! Jeg er så dritt lei av at jeg alltid leser slemme kommentarer her. Burde vi ikke heller ta vare på hverandre? Hva har denne stakkars jenta gjort mot dere? Har hun på noe som helst tidspunkt vært slem mot dere? SKJERP DERE. Det er så tragisk å sitte bak en skjerm å skrive dritt. Kutt det ut. Tenk litt lenger enn nesetippen. Dere hadde virkelig ikke hatt det så fint i livet om noen DAGLIG skrev til dere hvor stygge og grusomme dere er. Herregud, jeg blir så oppgitt over mennesker. Er det rart jeg unngår dere mest mulig?!

    15. du er heldig! hehe skulle også ønske man kunne reise fra hjerte og hjerne:-D
      og drittkommentarer kommer jeg aldri til å skjønne meg på.. at de gidder. mennesker er av den verste sorten, syns jeg

    16. Jeg er så forvirret. Er dunjakke dyrevennlig? Jeg finner aldri noen konkrete svar. Noen dunjakker er med edderdun(?) som er dyrevennlig. Hvilke dunjakker kan jeg kjøpe som ikke bruker pels?

    17. HJK :Må vell si at jeg trodde dette sa seg selv men tydeligvis ikke?haha, siden det heter dunjakke så er det IKKE en eneste jakke av det slaget i verden som er dyrevennlig, ettersom det er laget av dyr 🙂 men utrolig flott at du ønsker å være dyrevennlig, det settes pris på!

    18. Det er ikke bra å kombinere sol med tablettene du går på, så pass på, og hold deg i skyggen og bruk høy solfaktor! Men det vet du kanskje allerede 🙂
      Jeg har også gått på de samme tablettene for noen år siden, og jeg kan godt huske at de førte med seg mye drit som feks eksem, tørre lepper og hud generelt, hvor så å si kremer ikke hjalp (hvis du trenger en anbefaling på krem som hjelper, så er det en veldig god og fet krem fra avene, som selges på apoteket). Jeg fikk også vondt i ryggen og ble tappet for energi. Men tross alt angrer jeg ikke ett sekund på at jeg gjorde det! I etterkant får jeg mange kommentarer på hvor fin hud jeg har, og jeg får nesten aldri kviser mer, og om det så kommer noen, er de bare veldig overfladiske og forsvinner fort. Bivirkningene er bare midlertidige, mens resultatene varer (for meg hvertfall hittil, brukte de i 2010).

    19. Dun er ikke dyrevennlig nei.
      om edderdun er slik som de plukker fra reir, er det dyrevennlig. Men det er somregel svært dyrt, så lønner seg alltid å kjøpe syntetisk, som i flestparten av tilfellene er minst like bra og varmt! 🙂

    20. Rykter sier noe. Andre sier annet. Og Ja husk alt det de sier er jo helt klart Sant! Noe så teite. Vet ikke hva han har gjort jeg men noe er det. merker det på innlegget ditt. Husk det er du som vet hva du tenker og du føler. Ingen andre enn deg.
      Ha det fint på ferie og svaret på problemet ditt vil du finne en dag du går tur alene.

    21. Hvorfor forventer alle at kjæresten hennes skal være/har vært utro? Ikke alle gutter og jenter er drittsekker.
      Sophie, det virker som de nye pillene du går på gjør deg deprimert…? Hvor lenge skulle du bruke dem? Håper du får det fint snart:) og ha en fin ferie!
      Til dere andre som kommenterer stygt; dere burde skamme dere! Det er ikke ok å snakke stygt om andre.
      Folk som har et behov for å prate stygt om andre er som regel under dem uansett. Tenk på det hver gang dere skriver/snakker stygt om noen.

    22. hei, går du på noen vitaminer eller noe slags kost tabelleter siden du er vegetarianer. Jeg er vegetarianer selv og lurte på om jeg burde starte å ta vitaminer eller noe?
      Ps: god tur og du er et fantastisk forbilde for meg <3 🙂

    23. Noen som kommenterte
      “Kos dere på tur 😀 faen så høy Robin er iforhold til deg, så dere på Gardermoen idag seru :p haha”
      så da tenker jeg at hun ikke reiser alene hvertfall, til alle de som har spurt om det i dette innlegget.
      Tror det må være de pillene hun går på, som gjør at hjernen og hjertet blir frustrert og overstimulert.
      GOD TUR. SLAPP AV OG TENK FINE TANKER. VI ER HER FOR DEG.

    24. Dersom du jevnleg får i deg frukt og grønsakar (inneheldt vitaminar og fiber), nøtter og bønner/linser (inneheldt sunne fettsyrer, proteiner og omega3) og meieriprodukter (inneheldt proteiner, sunne fettsyrer og vitaminar. Eventuelt meierierstatningar laga av soya, som f eks Alpro sine meieriprodukter), så klarar du deg HEILT fint utan kosttilskudd. Men då meinar jeg jevnleg, som i den daglege kosten din. 🙂

    25. Alltid hatt lyst til å dra til miami. Flytte dit. Nyt turen. Ta litt bilder vær så snill. Men ikke minst, ikke ha dårlig samvittighet ovenfor bloggleserne dine om du ikke oppdarererbloggen i det hele tatt. Dette er ditt liv. Din blogg. Nyt turen. Nyt livet. Lev i nuet. (dypt fra meg en dag)

    26. Hei 🙂
      Husk å beskytte de tattoverte øyebrynene dine med sunblock,solfaktor 50 !!! Og ellers høy faktor på huden pga tabtablettkuren.
      God tur og kos deg masse!! 🙂

    27. Hei Sophie! Nå skal jeg ikke lage en lang kommentar, men jeg lurte på om du rett og slett kunne laget et blogginnlegg hvor du nevnte hvilke produkter som inneholder “ting” fra dyr. Jeg har ikke vært vegetarianer lenge, men jeg på den korte tiden så har jeg innsett at det er mange forskjellige ting som inneholder ting fra dyr. Jeg kan blant annet ikke spise syltetøy ettersom det inneholder gelatin, jeg kan ikke ta p-pillene mine, paracet eller antidepresive ettersom det også inneholder et stoff som stammer fra dyr som gjør at det skal være enklere å svelge. Ost er kokt i ett fett fra magen til grisen and so on.. Jeg tror det er ganske mange som er vegetarianere, men som fortsatt får i seg stoffer fra dyr ubevisst. Det hjelper meg veldig mye om du kan guide meg litt! Du er the best, and i love you

    28. Det er litt interessant at du er den som er øverst på topplisten men kanskje ser minst av alle som er der på bloggen din som en jobb

    29. ^ Hva klager folk over? Hun reiser til et sted med 7 timer forskjell, selvfølgelig blir det litt lite blogging de første dagene. Dere reiser til USA, endelig sol og varme- hadde det første dere gjort etter en lang flytur vært å sendt en lang mail til sjefen deres? Læreren deres? (for å sette det på spissen). Jada, det er jobben hennes og blabla, men dere greier dere 1 døgn uten et innlegg, uten at dere må rakke ned på bloggingen hennes.

    30. Sofie elise, jeg ved at du kender til delfin slagterier i Japan, der er en underskrivning i gang hvor målet er at samle 1 million underskrifter til President Obama. Der er nemlig ikke langt igen, der mangler kun små 10.000 underskrifter. Du kan høre en STOR forskel hvis du kort fortæller hvad det er og deler linket til underskrifterne på bloggen:
      https://takeaction.takepart.com/actions/cove-help-save-japans-dolphins?cmpid=action-eml-2015-03-17-cove
      Jeg håber du vil være med til at gøre en forskel!

    31. Fine søte deg, håper ferien din blir fantastisk! Det er lov å unne seg en pause i ny og ne, og det kan jammen du med god samvittighet! Sangen din høres veldig bra ut på teaseren! 🙂
      God tur! Ta vare på deg selv, kos deg & NYT! <3
      Selger forresten en del på bloppisen min nå, ta gjerne en titt innom de som vil 🙂
      http://bloppis.no/shops/minlillebutikk/

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg