bloggnorge uten filter

Husker dere den tiden da blogg var helt nytt, og alle bare.. fulgte hjertet sitt, blogget uten å tenke på hva som var rett eller galt, og en polert vesjon av virkeligheten? Nå vet kke jeg hvor gamle dere som leser dette er, men ta for eksempel Ida Wulff. Hun startet nesten opp hele rosabloggnorge og ga oss webkamerabilder, null filter og null dagens outfit med proffe fotografer. Collager laget hjemme på soverommet, en hjerne som tydelgvis ikke klarte å tenke “dette kan værer feil for min framtidlige arbeidsgiver”.. Jeg skulle virkelig ønske man kunne ta bloggnorge tilbake til det. Jeg elsket Ida Wulff, og har ingen problemer med å skryte av henne og hvordan hun startet det hele, selv om hun ikke ser ut til å like meg så veldig godt, hehe.

Jeg savner da jeg signerte innleggene mine med et rosa “sophyelise” på slutten. Jeg savner at jeg blogget da jeg kom hjem fra ulovlig lørdagsfyll og ikke brydde meg om den påfølgende husaressten. Jeg er ikke 16 år lengre, og kan heller ikke blogge som om jeg er 16. Jeg har blitt eldre, og betyr det kanskje kjedelig..? Ah, hvem vet. Nå fikk jeg lyst til å slenge sammen en liten girly collage med mine drømmer for øyeblikket. Og de drømmene kræsjer litt. Forhold, reise verden rundt, flytte til et annet land samtidig som jeg ønsker å bo her, etablere et ordentlig liv og pusse opp leiligheten. Eller flytte et annet sted i oslo? Eller si hadet til alt og flytte til LA? Kommer jeg til å angre resten av mitt liv om jeg ikke kaster meg på første fly og sier hadet til verden jeg kjenner?

Alt jeg ser på som viktig her hjemme.. er det egentlig viktig? Er det noen andre som sitter der ute og virkelig ikke aner hva man skal gjøre med livet sitt? Og noen som kanskje savner “gamle” bloggnorge?

41 kommentarer
    1. Jeg savner det veldig, det var iallfall mye lettere for min egen del å sette ord på ting da! Nå har jeg fått det der filteret som stopper meg fra alt, haha.
      Men av og til er jeg litt glad for filteret óg, ALLE trenger feks ikke å vite at jeg stifter opp typens klær i taket når jeg føler jeg har mast lenge nok og han fortsatt ikke gidder å rydde opp etter seg?. Eller at jeg tilbringer x antall timer foran Dr Phil. Eller at jeg hater jobben min. (som jeg gladelig blogget om da jeg jobbet hos Peppes Pizza, haha. Idiot.)

    2. Da eg var 19 flyttet jeg til utlandet og trives utrolig godt med det 🙂 studerer og jobber, så det er utfordrende, men veldig gøy!Tror det er lurt å utnytte tiden mens man er ung, men hva som er passe utfordrandes for én person er ikke nødvendigvis det for en annen, så man må bare gjøre det man er lykkelig med selv kanskje? Elsker bloggen din, veldig inspirerende!

    3. Jeg og kjæresten tok en sjanse i fjor, og flyttet helt tilfeldig til Barcelona. Ingen av oss hadde vært her før, bare hørt mye bra. Og jeg angrer ikke overhodet! Det er så godt å komme vekk fra negative og innelukkete Norge, til et sted med så mye liv, åpenhet og ikke minst fantastiske mennesker fra hele verden! Føler meg veldig heldig som hadde muligheten til å gjøre det, da kjæresten min jobber på Nordsjøen, så han kan bo hvor som helst.Du er så heldig som også har muligheten, bloggen kan bli med hvor som helst! Utnytt det til det fulle!😀

    4. Ååh, misunner deg sånn som faktisk har mulighet til å flytte til utlandet, og kan livnære deg på bloggen om du gjør det. Ta sjansen mens du har den, FØR du har etablert deg. Du er enda ung, og over halve livet ditt kommer du uansett til å tilbringe som etablert voksen, det er NÅ du har sjansen til å leve litt, utforske verden og utfordre deg selv. Har selv vurdert å flytte til New York litt, men har for tiden ikke ressurser til det, så hadde hoppet i det om jeg hadde mulighet til det(selv om jeg har samboer som kanskje ikke hadde blitt med).. Alt er litt vanskelig og utfordrende når man er ung, et trygt og behagelig liv kan vente litt! 🙂

    5. Du forstod jo tydeligvis ikke innlegget til Ida Wulff om ”pinlige tilbakeblikk” og om hvordan du er ei jente som til tider burde vært beskyttet mot seg selv.
      Selv om du ikke lenger signerer innleggene dine med rosa signatur, virker det ikke som at du er blitt så veldig mye mer moden enn du var da du var 16.

    6. Jeg har noen ord til deg: La drømmene dine bli til virkelighet. Ikke la de forbli drømmer. Du lever bare en gang. Gjør alt du har lyst til å gjøre. Dette er den eneste sjansen du får til å gjøre disse tingene. <3

    7. Jeg forstår deg så utrolig godt! Bloggingen har liksom gått helt over støvel og skaft. Det er ikke slik at man kan skrive om det man vil lengre og bare slenge med bilder. Folk forventer så utrolig mye mer. Ikke skjønner jeg hvorfor, for blogging bør jo være for å skrive det man føler og mener. Selvsagt mener jeg ikke at man ikke skal høre på leserne, men liksom ja tror du skjønner hva jeg mener.

    8. Hvilket program bruker du når du lager collager? 🙂 Der du samler antrekk du har kjøpt på nelly og den du lagde ovenfor, elsker de bildene!

    9. Jeg aner virkelig ikke. Eneste jeg vil er å flytte til LA. Men har jeg penger? Nei. Har jeg jobb? Nei. går på jobbsøkekurs nå via nav med andre 19åringer men får bare tilbud på steder jeg absolutt ikke vil jobbe og blir enda mere depressiv.. Samtidig vil jeg flytte, for vennene jeg har er egentlig ikke så bra. Men samtidig vil jeg være her – jeg aner ikke hva jeg vil. Vær takknemlig for den fine jobben du har som blogger, der du har råd til å reise og oppleve ting. Jeg kommer nok aldri til å ha råd til det.

    10. Så nettopp siste episode av bloggerne, og jeg kan ikke fatte hvordan du oppfører deg mot folk! Skammer du deg ikke? Du kan umulig se deg selv på tv, for ingen kan se seg selv oppføre seg slik og ikke gjøre noe med det.. Du kommer inn på frisørsalongen og blir møtt av blide fjes og et munteert “hei”, mens du bare oppfører deg som en dritsur diva.. Og for ikke å snakke om åssen du ter deg ute blant folk på Vixen.. Så slem og useriøs trodde jeg ikke du var:/

    11. husker og vil vel kanskje si at jeg savner de gamle innleggene dine, ikke fordi de var så mye spennende, men de var mer sånn “jeg gir faen” innlegg med masse party bilder og mer uproffersjonelle bilder da.. men for all del, bloggen din er fantastisk og har lest den i snart 3 år ellernoe..
      Men når skal du ha klessalg forresten?

    12. Veldig dumt av deg og slette forrige innlegg!
      Nå har jeg bestilt og angrer som faen, de har jo verken Mail eller tlf nummer jeg kontakte dem på for å avlyse!!

    13. Hvorfor sletta du det forrige innlegget ?nå har jeg bestilt den hårvekst greia..ikke si det var tull??!

    14. Anonym: Har et virus på pcen jeg laget innlegget med, så det ble etterhvert masse linker der i alle mulige ord.. vil jo ikke at noen av leserne mine skal få virus, så da ble det slettet 🙂

    15. Anonym: tenkte rå ha det i juni 😀 <3 og ja, enig!!! vil gjerne ha flere sånne bilder også men venner har begynt å bli litt sånn "vet ikke om de vil på bloggen" attitude.

    16. Jeg solgte leiligheten, pakket sakene og flyttet til Spania. Er gift og har to halvt spanske barn som elsker livet her nå. Sååååå – angrer IKKE! Besøker jo Norge når enn jeg vil.

    17. Det er klart at USA er et litt vanskelig sted å evt flytte til, siden det er ekstremt vanskelig å få green card der. Jeg elsker LA, har vært der flere ganger og skulle gjort alt for å bare kunne pakket sakene og flytte til mitt drømmested:) men du kunne jo meldt deg på skole der, så får du oppleve hvordan det er å bo der et år?
      Jeg er 26 år nå, og det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne gjort. Men så ble jeg syk da jeg var 22, og sliter med kronisk utmattelse etter kyssesyke.. Jeg syns du skal gjøre det du drømmer om, det er lov å satse! Det verste som kan skje er at du må flytte hjem for en periode for å “spare” opp litt penger igjen 🙂
      Du har jo også en kjempefin blogg du lever av! 🙂

    18. Jeg tror at om du flytter til LA vil du bli et offer for det ekstreme kroppspresset der borte, som du allerede virker og har sagt at du er svært mottakelig for. Synes du skal gi deg selv litt tid, for du kommer nok til å finne roen du også. En dag om gangen. Fortsett å gripe muligheter, men ikke gå drastisk til verks når du føler deg rastløs og rådvill. Så skal du se det ordner seg. <3

    19. Savner gamle bloggnorge ja.. Blogger som jeg vil, og det er så befriende, men jeg er jo så feig at jeg blogger anonymt da. Vil ikke at folk skal dømme meg, og det er ganske kjipt at det skal være sånn.
      Og jeg føler det akkurat likedan! Jeg vil reise masse og bo andre steder (med kjæresten), samtidig som jeg vil kjøpe ny, stor leilighet i Oslo og starte familie når jeg er sånn 25 og skaffe flere dyr og jobbe. Skal starte drømmestudiet nå til høsten, men lurer på om jeg får jobb.. Æææ!

    20. Aah, jaa kunne lett bare sluppet alt og flyttet! Men helst til Hawaii da, det er ubeskrivelig vakkert der <3 Men frykter jo at jeg ikke kommer til å gjøre det og deretter angre bittert i fremtiden..

    21. Hvis jeg skulle gi unge mennesker et eneste tips, det er å følge drømmene dine, vær spontan, reis, opplev nye ting mens du ennå er ung! Tro meg, det blir bare vanskeligere og vanskeligere å bryte opp og gjøre noe nytt jo eldre du blir. Det er lett å tenke at man har så mye tid til å gjøre ting, men tiden går fortere enn man skulle tro. Og plutselig sitter du der og er 30 år og har egentlig ikke gjort noe du drømte om.

    22. Tror hele verden har blitt besatt av det perfekte. Du ser det jo også når det kommer til YouTube og utenlandske blogger. For min del, er jeg glad for at jeg ikke hadde en blogg når jeg var i tenårene for å si det sånn, haha.
      Kan bare si at jeg har ikke funnet ut hva jeg skal gjøre med livet mitt. Hadde liksom trodd før at jeg ville finne det ut jeg også, slik som de fleste ser ut som å ha gjort. Nå har jeg egentlig bare funnet meg til ro med å ta ting som det kommer, prøve være åpen for muligheter og gøre det som faktisk gir meg masse glede. Hadde vært kult å flytte til USA, det har jeg drømt om siden jeg var kjempe liten. Bare været er jo noe helt annet i LA området. Har det enda på min to-do liste, nå venter jeg bare på at muligheten skal dukke opp, så drar jeg. Haha.

    23. Ida har redigert innlegget hun skrev og sagt at hun støtter deg og hun ikke mente det hun skrev på samme måte som det ble oppfattet på! <3

    24. REEEEEIS!
      Jeg og samboeren min satt å flørtet med tanken på å reise og bo i andre steder av verden noen år. det ble med tanken, og nå er vi stuck her hjemme med to barn, hus på landet og stasjonsvogn :-p misforstå meg rett, det er fint det altså 😉 men jeg klarer ikke helt å slippe tanken på det som kunne ha vært. dere er enda veldig unge, og har all verdens tid på å bo i norge, og lage masse fine barn å alt det der. mest sannsynlig har dere litt bedre økonomi enn hva vi hadde på den tiden også, og dere er jo begge bloggere, så det å reise og jobbe vil jo ikke bli noe problem for dere. så mitt tips er at dere bør så absolutt reise mens dere har mulighet!

    25. Reis! Jeg har nå bodd i England i 6 måneder for å studere, og det er det beste valget jeg har tatt. Har ikke lyst til å flytte til Norge igjen, og neste skoleår drar jeg til Skottland, Edinburgh og blir der i 4 år. Det er herlig!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg