mitt favorittbilde av meg

I kveld er det SISTE episoden av bloggerne! Og bare se hvor fin jeg er:

 

Haha, det her må være noe av det fæleste jeg har sett 🙁 Men dette er altså mens jeg blir sminket før vixen blogawards med sterk highlighting og contouring. Mer av det, og selve prisutdelingen får dere se om dere skrur på tv2 bliss klokken 21:30 ikveld ♥

78 kommentarer
    1. Hadde jeg vært deg så hadde jeg stengt kommentarfeltet eller noe ikveld med tanke på oppførselen din under Vixen og alle di som lever av å sende hat til deg 🙂

    2. Var du utro mot Mathias? Det ble jo slutt i sommer? Forresten enig i det du sier om at de som vinner som regel er de som har en tilknytning til juryen på slike eventer!:) syntes helt klart du fortjente noe, med tanke på at du faktisk blogger hver dag og gir av deg selv, i motsetning til de fleste andre. Stå på, så vinner du kanskje neste år!:)

    3. Jeg elsket episoden. Syns det er kjempegøy at du sier hva du mener om juryen og prisene. Folk trenger å vite hvordan bloggverdenen fungerer. Tror mange ikke et klare over hvordan det går for seg med juryen. Du så strålende ut som alltid. Synd at du ikke vant. Jeg aner ikke hvem Camilla Pihl er engang. Gratulerer med jubileumet som var!

    4. Jeg vil bare si at jeg syns det er utrolig trist hvor korrupt bloogverden er, og at det er helt fantastisk at du tørr å stå frem på tv og fortelle den ¨stygge siden¨ ved det. Du er bare helt RÅÅ! Stå på 😀 <3

    5. Kjære, snille, pene, gode og vakkre Sophie! Du er virkelig helt utrolig og noe heilt spesielt! Du har en helt fantastisk personlighet og jeg elsker virkelig mer enn alt å lese alt du skriver og gjør! Jeg ser virkelig opp til deg, samme hvor rart det høres ut! Jeg kommer selv fra en liten plass og å oppnå noe så stort som du har gjort det helt fantastisk!!! Du må aldri gi opp!!!
      Et lite kjapt spørsmål. Jeg så nettopp sesong finalen av Bloggene og lurer uendelig mye på om du skal være med i bloggerne sesong 4???? Håpe virkelig det!!

    6. Er helt enig med deg angående årets kjendisblogg. Jeg føler jeg følger rimelig greit med i bloggverdenen, men jeg har aldri hørt om eller sett vinneren før en gang. Man burde jo faktisk ha en viss kjendisfaktor for å vinne den kategorien.

    7. Haha, jeg la merke til det. ”Må lide for skjønnheten”, tenkte jeg bare 😀 du er nydelig da Sophie, og den eneste bloggen jeg orker lese er din. Du har en fantastisk personlighet og brae meninger, stå på videre♥

    8. Om hun var av og på med Mathias gjør ingenting bedre :p lagde sikkert bare mer problemer mellom de om hun knulte Robin, mens de som par slet.
      Nok om det, siden vi ikke vet og ikke trenger å trekke noen konklusjoner.
      Du så fantastisk ut i kveld, Sophie! Liker at du er så jordnær og ærlig.

    9. oi kanskje ikke helt heldig med å si at dere hadde sex for et år sia, når det har seg slik at du på med mathias da 🙁 jaja glad du er lykkelig sammen med robin nå <3

    10. What happened? Hvem var alle disse som vant priser? Jeg kjenner igjen fotballfrue og styleconnection. De har jeg hørt om, og de andre var liksom.. Hvem var de? Skjønner ikke hvordan du ikke fikk noen pris azz, heeelt merkelig. Du er jo så og si på toppen av Norge akkurat nå – tror ikke det er èn jeg kjenner som ikke vet hvem du er. Og jeg er med i et helt annet miljø enn de som “vanligvis leser blogger” – for å si det sånn. Pleier forsåvidt ikke å lese bloggen din heller, utenom når noen har deg oppe på skjermen sin, men måtte komme innom og få ut denne frustrasjonen for dette var bare rart. Samme med Mitt Dansecrew. Hva var det for noe? Jeg kan forstå at fingern kom så langt som han gjorde, men at du “ikke kom over” Lisa Tønne er jo bare rart. Jeg mener, du har en hel armè bak deg som som stemmer i hytt og pine over alt for at du skal vinne, og uansett hvor “kjendis” lisa tønne er så har jeg for meg at armèen din er sterkere. haha. Detta tar av, så tror jeg skal stoppe. All kudos til deg Sophie, du virker som et godt menneske. Peace.

    11. Er jo derfor jeg skriver at det er nok om det siden vi ikke vet og heller ikke skal trekke noen konklusjoner, Ida! Les det jeg skriver.

    12. du er min favoritt sophie! stå på videre, for du er UTEN TVIL – helt fantastisk flink og ekte! Hilsen en bestevenn du ikke kjenner, som har fulgt deg siden starten! :*

    13. Du er utrolig vakker (både med og uten sminke) og ikke minst har masse talanter. Kommer til å savne deg xxx

    14. Hvorfor har ingen kommentert oppførselen din under vixen? det å ta fingeren i munnen og liksom brekke seg og himle med med øynene når noen andre vinner syns jeg er helt usmakelig og så lite respektfullt ovenfor andre. Du sa liksom at du var takknemmelig for å bli nominert og ikke hadde forhåpninger om å vinne? Det er jo en grunn til at du ikke vant, og det er jo ikke rart du ikke ble nominert til folkets favoritt når du oppfører deg som en drittsekk.

    15. Hei! Vil bare si at jeg liker den “nye” deg som vokser frem. Pen og søt som alltid er du også. Håper du føler det, for det mener jeg.
      Faen ta usikre folk som sprer problemene sine, og fuck Blixen D:

    16. Hvorfor sier flere av dere (stiller spørsmål ved/) om hun var sammen med mathias under vixen i 2013? Er dere så tette i hodet, eller er dere bare ute etter å lage drama.. ?
      Helt enig med deg Sophie,angående utdelingene av priser..
      Men du var sykt fin på utdelingen!

    17. Hahah jeg lo når den scenen kom! men hva gjør man vel ikke for å se bra ut på “bloggernes oscarutdeling”? du så smashing ut! antrekket var helt på plass, loved it!

    18. Tror hun var sammen med mathias da, her er hva hun skrev samme dag som vixen i fjor, samme dag som hun å robin gjorde det.. “Jeg har hatt Mathias på overnatting en natt, han kom rett fra ferie og hadde med denne til meg. Dette til tross for sterke påstander om at jeg er singel – så, hvem vet? “

    19. Du burde ha vunnet årets kjendisblogg og fått en egen tv-serie. Aldri hørt om hun som vant, og de andre som tydeligvis vant har jeg heller aldri sett – og jeg leser MYE blogg og det har jeg gjort i flere år… Synd en prisutdeling som betyr så mye for dere bloggere, skal være så “korrupt” og planlagt

    20. Helt enig med anonym her oppe om at det var helt usmakelig av deg å ta fingern i munn å liksom brekke seg kun for at du ikke vant men hun gjorde! Tenk vist noen hadde gjort det mot deg og du så det senere på skjermen 🙂 liker bloggen din men det der var idioti for trudde ikke du var en “sånn” person.

    21. Ble egentlig bare veldig flau av å se på. Å stikke fingeren i munnen når noen andre vinner er jo helt usmakelig. Og når du og Robin sto i trappa, å drive å lage sugebevegelser med tunga fremfor alle også på tv? Altså det var bare flaut å se på, 20 åringer gjør ikke sånt, vi har ikke bruk for å vite alle detaljer.. Enkelte ting holder man seg bare for god for å gjøre, selv om det er PR OG TV.

    22. unnskyld meg men dere følger tydligvis ikke med? hun var sammen med Robin da dette var. de som har henne på snap vet dette, hun la ut mye på snap denne kvelden. og hun laget bloggleser-snapchatten sin i desember. så dette var etter desember engang. unødvendig av dere å komme med sånne kommentarer, anklage henne for å være utro når dette helt klart ikke er sant!

    23. Til alle dere som ikke fatter hvordan Lisa Tønne kunne vinne over Sophie i mitt dansecrew: sikkert fordi fansen til Sophie er 12 – 17 år cirka, de har vel begrenset med penger på kontantkortet de yngste, og grunnen til at de ikke skjønner hvem Lisa Tønne er en gang er vel nettopp på grunn av alderen? Har dere hørt om Tusvik & Tønne f.eks? Som har 200 000 nedlastinger på iTunes hver måned + de som hører på nettsiden deres, spotify osv? Dessuten så er det nok mange som så på det showet som stemmer etter talent, og ikke etter “hvem som har mest hylende fjortiser” etter seg. Dette er ikke frekt ment mot Sophie, men mot alle skræthauene som kommenter om dette

    24. Stakkar familien din som sitter og ser på at dattera/søstra lager sugebevegelser og snakker om sexjubileum på tv.

    25. Syntes ikke denne episoden viste deg fra en god side altså. Først og fremst hvordan du oppførte deg når en annen blogger vant men også når du står i trappa å lager sugebevegelser, altså du oser av “drittungefaktor”. Du fremstår som ekkel og motbydelig rett og slett i denne episoden og jeg fikk totalt avsmak. Når det er sagt er jeg enig i kritikken mot juryen og har så vidt hørt navnet til vinneren selv så er det en pris du faktisk skulle hatt var det den kjendisprisen.

    26. Vanja: Dette var filmet da Sophie gjor seg klar til å dra på årets Vixen og hun sier det var et år siden hun og Robin hadde sex for første gang.. ergo: Vixen i fjor.. ikke i år.

    27. Skal du serr på språkreise? Er ikke det noe folk gjør når de går på videregående i sommeren? Har du i det hele tatt studiekompetanse? Og hvorfor gidder du aldri svare på kommentarer og bry deg om leserene dine lenger? 🙁

    28. hahaha fyfaen, jeg digger deg!! det at du tør å være deg selv hele tiden, viser jo bare at du er moden.
      men jeg lurer på no, når slo du opp med Mathias? var dere ikke sammen under vixen i fjor?

    29. Syns det er FLOTT du sier din mening ang den “korrupte” delen av bloggverdnen! Jeg har aldri lest et ord CamillaPhil har skrevet, vet kun at hun er kjendis-venn og har designet noen sko.. Ergo, ikke en såå kjent person for oss “vanlige” blogglesere..
      TAKK for at du forteller ditt syn på dette, så vi som leser også får et innblikk i det!

    30. Helt enig med deg når det gjelder utdelingen av prisene 🙂 Syns faktisk du hadde fortjent det 🙂 Men seriøst, en ting jeg lurer på. Når du står i trappen med Robin og lager sånn “sugebevegelser”, “blowjob bevegelser” med hånda og tunga de, blir du ikke ekstremt flau over at halve norges (og nå sveriges), befolkning ser dette? JA, helt normalt å gi kjæresten sin blowjob, men kjære deg, å gjøre sånne bevegelser på tv? hahah jeg seriøst ble så flau på dine vegne når jeg så det :p Tenker du ikke på at familien til Robin kan sitte å se på dette?
      Anyways, ellers er du en helt rååå jente 🙂

    31. Utrolig barnslig å himle med øynene og brekke deg når andre vant. Det er sånn 14 åringer gjør. Skjerp deg!

    32. hva faen er dette for noe piss du suger en liten ape kineser pikk som har aids. nå må jeg rense kukk soppen som moren din ga til meg din jevela stygging

    33. Kan alle dere som sitter og slenger dritt om det at hun var utro mot Mathias, tenke dere om 3-4 ganger? Der er faktisk utrolig mye dere ikke vet om privatlivet hennes og forholdet hennes til Mathias og Robin, jeg tviler på at hun legger ut absolutt alt som har skjedd i forholdene, ja har hun vært utro så er det en utrolig trist ting. MEN der igjen det er jo på en måte ikke deres sak, greit at hun er en offentlig person, men slutt og heng dere opp i alle detaljer for å kunne få noe dritt på henne, så dere kan kommentere stygt! ALLE MENNESKER KAN GJØRE FEIL! Dessuten, hva får dere ut av det? Slenge litt ekstra dritt? Om det gjør dagen din feilfri, så ville jeg seriøst vurdert og tenke på hva slags person du er. Ingen er feilfrie, og jeg er rimelig sikker på at dere også har noen skjellet i skapet dere ikke vil skal komme ut. Sophie er den hun er, enten så godtar dere det, eller så er det jo bare så enkelt at man trenger ikke komme innom bloggen for å skrive dritt. Jeee, lang surrete kommentar. Håper noen tok poenget.

    34. Vixen var i januar. Før du flyttet inn med Mathias. Jeg håper for all del han vet om din natt med Robin, ellers håper jeg du kontakter han nå og forklarer deg. Legg merke til at i Vixen bloggen din i fjord uttalte du dette: Til tross for tidlig kveld igår sov jeg nøyaktig 2 timer inatt før jeg rullet meg ut av sengen og til NRJ, radiointervju sto nemlig på planen. Vi skulle såklart snakke om Bloggerne, og jeg hadde den store ære å endelig bli intervjuet av blandt annet Petter Pilgaard – med andre ord, meg i mannlig form, ville jeg kanskje ha sagt. Snakker litt høyere og litt mer om sex, og ikke like brun men ellers er vi ganske lik. Eller, forhåpentligvis er jeg en bedre kjæreste, haha.
      Hvordan kan du skrive noe sånt? Sikter til den siste setningen.. Den lille respekten jeg hadde bygd opp for deg er borte nå, og kommer ikke tilbake heller med mindre du kommer med en ok forklaring.. For Mathias sin skyld. 🙁

    35. Utrolig usmakelig oppførsel av deg i gårsdagens episode av Bloggerne! Himler med øynene og brekker deg når andre vinner.. Spiller ingen rolle om det var fortjent eller ikke, det handler om folkeskikk. Og å stå i trappa og lage sugebegelser på tv.. Nei huff.
      Jeg liker deg egentlig, men håper du ser deg selv litt i speilet etter det der.

    36. HALLO!
      Vixen dere så på Bloggerne i går, var fra januar 2015! Da var hun sammen med ROBIN – og det helt siden høsten 2014. Altså ett halvt år ETTER at det ble slutt med Mathias. Djizzez!

    37. Brekte sæ jo ikke, ho lagde en skyt mæ i hodet lixom, fordi vinnervalget va teit! ka vet vi om ikke mathias veste, ho skriver neppe alt på bloggen.

    38. Anne: Var det ikke kommentaren om at det var “ettårsjubileum” for første sexmøte kommentarene har tatt av på?

    39. Jeg er faktisk veldig enig med deg i det du sier, at de som vant faktisk ikke er sånn man hører navnet på, og tenker med en gang hvem det er. MEN, det jeg derimot er ufattelig uenig med deg i, er måten du reagerer på. Hvorfor ikke bare klappe og smile, istedet for å sitte å brekke deg, og framstå som en ufattelig barnslig unge, som ikke ønsker noen andre noe godt, utenom en selv? Ble rett og slett flau av oppførselen din der, syns du burde vært mer voksen og bitt tenna sammen, og heller tatt ut frustrasjonen sammen med Robin etterpå. Menmen, er bare du som dreit deg ut, så synd for deg. Men du framsto som en utrolig egoistisk bitch. Også det i trappa? Haha, gud, når du er 60 år håper jeg du ser tilbake på denne episoden og skjønner hvor ufattelig barnslig og teit det var. Ble så flau på bloggnorges vegne, men spesielt deg. Skjerp deg, jeg tror du forstår det selv. Folk ler.. av DEG, fordi det var ufattelig kleint. herregud

    40. Hvorfor sto du og Robin bare i trappa? Dere så veldig overlevende ut, som om dere var for gode for å snakke med de på gulvet… Litt latterlig egentlig x)

    41. Herregud, jeg blir kvalm av deg. Du kan bare ikke oppføre deg slik som du gjorde. Lær deg å vær glad på andre sine vegne, selv om du skulle ønske det så handler ikke hele verden om deg.

    42. hei vil først si at jeg synes det var veldig dårlig gjort at ikke du skulle vinne noen priser,for det synes jeg du har fortjent, du er ei veldig pen jente og som skriver mye bra i bloggen din, og jeg er glad du er med på bloggerne for jeg digger deg og glad det ikke bare er folk fra oslo området men også ei jente som deg fra Harstad, har selv familie i Harstad

    43. Hei! 🙂 er kjempe fan av bloggen din, men kanskje burde si unnskyld ovenfor hun andre som vant den prisen når du satt og lagde grimaser.. veldig respektløst 🙁
      Vet ikke om grimasene var rettet mot henne, men det virket som de var det :/
      Du virker kjempe hyggelig ellers! digger bloggen 🙂

    44. Siden du er aktiv i kommentarfeltet igjen, hva med å svare på alle disse utro spekulasjonene? 🙂 leste et innlegg for en stund siden der du rakker ned på jenter som er utro, å nå viser det seg at du har vært det selv.. Å du avslørte faktisk deg selv!

    45. Anonym: Jeg er jo så klart ikke helt fjern, jeg “avslører” ikke meg selv. Jeg har, som påpekt tidligere, IKKE vært utro, og har skrevet flere tusen ganger på bloggen at det var slutt mellom meg og mathias i desember, januar og februar.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg